Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hahahah beril alemsin berabere bitti mac sukurler olsun yenilmediktee o golde yenecek gibi degildi ev sahibi takim bizdik ve elenmemek icin bizim rovansta yani almanya da kesin am kesin yenmemiz lazim hatta 3 atmamiz lazim eskaza yine bizimkilerin okuzlugu yuzunden gol yersek falan dye

Betulde soylemis sagolsun bende ogrenciyim hala okuyorum anlayacagin 2. Universitem :)

Dun gec yattim yaaa burdayim dye sabah uyanamadim gidemedim okula demistim okula gidiceksem erken uyumaliym bu sorunumu napicam bilmiyorum en az 10 ideal olarak 12 saat uyumam gerekiyor :)) ciddi anlamda dayanamiyorum bi gun idare bile edemiyorummm :)) simdi gidiyorum saat 2 deki derse giricem

benim herif bile sizin gibi fanatik degil sekerlerim
tubisi ve seni mac seyrederken gormek isterdim

bir baslasan alisacan
kir seytanin bacani basla artik okul unutacak seni
Canlarim mrb nasilsiniz sizlericooook ozledim 2 3 gunde ya

anaaaaaaaaaaa gelmisin bile

kizlar dua edin elifin kontrolu var
sebebini yazmistim
opuldunuz

[QUOablam8958229 8958229]benim herif bile sizin gibi fanatik degil sekerlerim
tubisi ve seni mac seyrederken gormek isterdim

bir baslasan alisacan
kir seytanin bacani basla artik okul unutacak seni

anaaaaaaaaaaa gelmisin bile

kizlar dua edin elifin kontrolu var
sebebini yazmistim
opuldunuz[/QUOTE]

Edicmberil ablam elifime cimcimeye

Neler olmus neler bitmis ben biraz gecmis goz atiyim bu arada kzlar artik eskisi gibi kocaman bigobegim yok yani varda eskiden 6 7 aylik hamiwleydim simdi 3 4 aylik

Aaaa kmscikler yok neyse bend cikiyimda bari oglusum uyurken bende dinleniyim birazyoksa kotulesicem iyice bogazim falan cok agriyo zaten hadi kzlar optum hepinizi

Kimsecikler yok herkes işinde gücünde :) benim şuan boş dersim 2 saat dersim kaldı yarının sancısı şimdiden karnımda yarın nöbetçiyim son 2 saatim hele çok kaynatan bir sınıfa :/

Gunaydinnn

Ben de yoldayimm

Sema burdan tanisiyoruz Tugba ve Ecemle
Ecem uluslararasi iliskiler okuyor.
Pasta hakkinda ben bir sey demiyorum..

Tugba sunumun cok guzel gecer insallah, Allah kolaylik versin

oo çok güzel çok sevindim

oooo bundan sonra çiş kontrolü var o zaman

evet gülçincim bizimkide keloğlana hele şu bebek suya düşüyor ya ona bayılıyor anne ebek alıyooo bayılıyor sürekli izlemez ama bi tek o bölümde pür dikkat çok sevdi o bölümü

ayyyy açelyam gelmiş kız nerelerdesin özlettin kendini valla komşum gitti dedim çok üzüldüm kız yakınız bakarsın görüşürüz şu kiloları accık hafifletelim ödül olarak gelde pasta börekler açayım sana canımcım

Kimsecikler yok herkes işinde gücünde :) benim şuan boş dersim 2 saat dersim kaldı yarının sancısı şimdiden karnımda yarın nöbetçiyim son 2 saatim hele çok kaynatan bir sınıfa :/

nihalim kolay gelsin sana birden lise yıllarımı hatırladım ben inek gibi çalışırdım kaynatan arkadaşlar vardı o dönemde ayrı bi güzeldi işin zor allah sabırlar vere inş.

11 - 12 Şubat 2013 : betuld
13 - 14 Şubat 2013 : beril77
15 - 16 Şubat 2013 :lafraise
18 - 19 Şubat 2013 : GUL1978
20 - 21 Şubat 2013 : dontpanic
22 - 23 Şubat 2013 : gurbet_dmr

Allah kolaylik versin sana nihalim o zaman

Olur bebegim bi atalimda kilolari gorusuuz

11 - 12 Şubat 2013 : betuld
13 - 14 Şubat 2013 : beril77
15 - 16 Şubat 2013 :lafraise
18 - 19 Şubat 2013 : GUL1978
20 - 21 Şubat 2013 : dontpanic
22 - 23 Şubat 2013 : gurbet_dmr

Saol bebeim tesekkur ederim

olsun canım canını sıkma eve gidince bişeyler yapamıyormusun mekik falan çek leslie indir yap işe yarıyor

ne güzel işte benimki önemli bişey olmayınca pek üstünde durmaz çok da soğuk kanlıdır çocuk işte arada oluyor rahatsızlıkları

git artık okula okul seni unuttu ne güzel bu günlerinin tadını çıkar

hoşgeldin canım

kizlar mujde acelyamiz geliyormus.
aynı anda mesaj yazmışsınız
bolca dua ediyoruz hiç birşeyi yoktur kuzunun inşallah melekler yanında olsun

Neler olmus neler bitmis ben biraz gecmis goz atiyim bu arada kzlar artik eskisi gibi kocaman bigobegim yok yani varda eskiden 6 7 aylik hamiwleydim simdi 3 4 aylik
üzülme zamanla oda gidecek inşallah

Aaaa kmscikler yok neyse bend cikiyimda bari oglusum uyurken bende dinleniyim birazyoksa kotulesicem iyice bogazim falan cok agriyo zaten hadi kzlar optum hepinizi
geçmiş olsun açelya

çocuklar bayılıyor çizgi filme bizde alıştık artık akşam saat 7 olmadan eşim bile diyo pepee başlıyacak açalım diye sonrada keloğlan da aynı bölümlerin yanınlanması kötü oluyor arı mayada başlamış bide taş devri izliyoruz arada sünger bob dora falan takılıyoruz ailecek 2 çocuk olunca

kursdan geliyorum muz yaptık ayyyyyyyyyyy yaparken güle güle öldük erken çıktım biraz bu muz kimse yokken yapılır yani çok komik yaaaaaa

hemen totişi kaldırıyım 5 mil leslie yapıyım sonrada akşam yemeği falan bu akşam çamaşır yıkamakla geçecek bide yarın yanıma yiyecek alıcam dilim kepek akmek arası tost iyi olurmu kızlar yanına ya süt alırım ya ayran nasıl olur sizce

Saol canimberil hosbuldum beril ablamla kalpleriz bir ondan ayni anda msj yazmsiz

aman 5 mil leslie yaptım duş aldım yeşil çayım elimde geldim hala kimseler uğramamış takım alo nerdesiniz ya boşlamayalım buraları
birazdan da yemeğimi yeyim bugünde evde ne yeniyorsa bayıldığım şeyler kendimi tutuyorum ama nasıl hemde anlatamam yarın 60 küsürlü çıkacağım inşallah haftayada kesin 59 olacam hiçbirşey umrumda değil
kızlar yarın yanıma kepek ekmeğinde tost yapsam götürsen nasıl olur ordan yanıma süt yoğurt alıp içerim artık diyorum ne dersiniz beğendiğim bişey olursa kendime kaban da alıcam indirim var malum faydalanmalıyım bide ayakkabı çizme yada bot alırım beğendiğim olursa

berilde gelmedi elifcik iyidir umarım
altta ebruyu gördüm ebrucum yarın erkenden bildirim yapacağım canım büyük ihtimal ayrıldığım kilonun gr da olsa altında çıkarım yarın bu hafta mı listeye girmeliyim yoksa haftaya mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…