gunaydin
tubisim suphem bile yok sunumun tabiki super gececek
ecemcik ve tubis sizin boyle koyu taraftar oldunuzu bilmiyordum..........kis 1-1 biten maca ne denir.iyi birseymi onuda anlamadim.am siz ne dusunurseniz bende ayni dusunuyorum.
evsebu gunduz goremedim seni gece kusu takimi beklemissin
ebrummmmmmmm canim sen cabuk yorulmaya basladin.ayril su izne kuzum ya
gulcinnnnnnnn nerdesin ortim yawwwwwwww
bugun su yaris isini bir konusalim dakikami dersin saatmi artikin orayi hesapla
arzu hayirli isler.
benim bugun bayagi isim var ama arada girerim yine.
ecem sendemi okul öncesi öğretmenisin tuğba öğrenci betül öğretmen aktif çalışıyor birde siz burdanmı tanıştınız yoksa daha öncedende tanıyormusunuz birbirinizi ecem belki bahsetmişsindir bebeğim söylediysen kus bakma geçmişi kurcalamayım şimdi herkesi taam anlamıyla tanımaya çalışıyorum tatlı rüyalar benden başka kişi yok adım yarasaya çıkıcak haa
benim herif bile sizin gibi fanatik degil sekerlerimHahahah beril alemsin berabere bitti mac sukurler olsun yenilmediktee o golde yenecek gibi degildi ev sahibi takim bizdik ve elenmemek icin bizim rovansta yani almanya da kesin am kesin yenmemiz lazim hatta 3 atmamiz lazim eskaza yine bizimkilerin okuzlugu yuzunden gol yersek falan dye
Betulde soylemis sagolsun bende ogrenciyim hala okuyorum anlayacagin 2. Universitem :)
bir baslasan alisacanDun gec yattim yaaa burdayim dye sabah uyanamadim gidemedim okula demistim okula gidiceksem erken uyumaliym bu sorunumu napicam bilmiyorum en az 10 ideal olarak 12 saat uyumam gerekiyor :)) ciddi anlamda dayanamiyorum bi gun idare bile edemiyorummm :)) simdi gidiyorum saat 2 deki derse giricem
Canlarim mrb nasilsiniz sizlericooook ozledim 2 3 gunde ya
kizlar mujde acelyamiz geliyormus.
Gunaydinnn
Ben de yoldayimm
Sema burdan tanisiyoruz Tugba ve Ecemle
Ecem uluslararasi iliskiler okuyor.
Pasta hakkinda ben bir sey demiyorum..
Tugba sunumun cok guzel gecer insallah, Allah kolaylik versin
kizlar ben size bir sey soyleyecektim aklima geldi simdi onu yazmaya girdim(bayiliyorum bu takim ruhuma yawwwwwwww)
dun aksam gittimiz arkadasin esi dahiliyeci su icme meselesini konustukta adam cok ilginc birsey soyledi
normalde yaziyoruz ya 2lt-3llt su diye
aslinda vucudun yeterli suyu alip almadigi idrar kontroluyle belli oluyormus.her bedenin yaptigi spora,yasam tarzina,beslenme sekline gore,mevsime gore su yaterliligi farkliymis.dedigine gore wc de idrara bakarak anlasilmasi olasiymis.idrar beyaza yakin bir sarilikta oldugu surece ye
yeterli su aliyoruz demekmis.fazla suda
sarimsi degil tamamen bayazimsi bir idrar oluyorsa fazla su alimi demekmis.fazla su icmekte bobrek tahribati yapiyormus.
ayrica soguk su icmek ic organlarin calismasinda etkiliymis.
eger wc de yagli bir tabak kaliyorsa yag idrarla atiliyor demekmis.
ayrica aldimiz suyun bir bolumude ter ve aldigimiz nefesle disari atiliyormus.cok ince meseleymis su yaw.birde ph degeri varki o konuda epey uzun surdu.
ozellikle diyet yapanlarin arada yag olcumu yaptirmasi gerekirmis.verilen kilo yagdanmi kastanmi gidiyor diye.ben iki kere olcturmustum bugun zamanim olunca gidecem.yada yarin giderim cunku elif hanimin da 9 aylik kontrolu var onuda paylasirim
elimde yeşil çayım 5 dak vaktim var dinlenmek için daha içerde birsürü iş duruyor oğlum akıllı allahdan da zorluğu yok çocuğun bayılıyo keloğlana pepeeye
saat 12 ye kadar bulaşık yıkıycam ,çocuklara patates kızartacam ben yumurta haşlarım kendime merak etmeyinçorbada yapacam evi süpürürsem
saat 12 ye 10 kalada kızımı almaya gideriz artık gelirken kütüpaneye uğruyacağız akşam o da kitaplarını bitirdi tekrar alacağız sonra eşimde gelir yemeklerini yediririm hep birlikte yine çıkarız bende kursa giderim işlerim çok kaçıyorum öğleden sonra uğruyacam canlarım sizleri seviyorum motive olun canlanın yarın cuma
yarın sabah erkenden bildirim yaparım akşam geldiğimde gelirim yanınıza artık
ayyyy açelyam gelmiş kız nerelerdesin özlettin kendini valla komşum gitti dedim çok üzüldüm kız yakınız bakarsın görüşürüz şu kiloları accık hafifletelim ödül olarak gelde pasta börekler açayım sana canımcımCanlarim mrb nasilsiniz sizlericooook ozledim 2 3 gunde ya
Kimsecikler yok herkes işinde gücünde :) benim şuan boş dersim 2 saat dersim kaldı yarının sancısı şimdiden karnımda yarın nöbetçiyim son 2 saatim hele çok kaynatan bir sınıfa :/
Kimsecikler yok herkes işinde gücünde :) benim şuan boş dersim 2 saat dersim kaldı yarının sancısı şimdiden karnımda yarın nöbetçiyim son 2 saatim hele çok kaynatan bir sınıfa :/
oo çok güzel çok sevindim
oooo bundan sonra çiş kontrolü var o zaman
evet gülçincim bizimkide keloğlana hele şu bebek suya düşüyor ya ona bayılıyor anne ebek alıyooo bayılıyor sürekli izlemez ama bi tek o bölümde pür dikkat çok sevdi o bölümü
ayyyy açelyam gelmiş kız nerelerdesin özlettin kendini valla komşum gitti dedim çok üzüldüm kız yakınız bakarsın görüşürüz şu kiloları accık hafifletelim ödül olarak gelde pasta börekler açayım sana canımcım
nihalim kolay gelsin sana birden lise yıllarımı hatırladım ben inek gibi çalışırdım kaynatan arkadaşlar vardı o dönemde ayrı bi güzeldi işin zor allah sabırlar vere inş.
11 - 12 Şubat 2013 : betuld
13 - 14 Şubat 2013 : beril77
15 - 16 Şubat 2013 :lafraise
18 - 19 Şubat 2013 : GUL1978
20 - 21 Şubat 2013 : dontpanic
22 - 23 Şubat 2013 : gurbet_dmr
olsun canım canını sıkma eve gidince bişeyler yapamıyormusun mekik falan çek leslie indir yap işe yarıyorgörüşürüz canım git yak yine kalorilerini koştururken şimdi bende evde olsam mis gibi temizlik yaparım camı kapıyı açar. Ama malesef otur otur popom büyüyo burda masa başı çalışmak zor iş hep ihtiyacın olanın altında yemek yemelisin kilo almamak için neyse kolay gelsin canım
ne güzel işte benimki önemli bişey olmayınca pek üstünde durmaz çok da soğuk kanlıdır çocuk işte arada oluyor rahatsızlıklarıay yok korktum aksam gorurde birsey der diye
adam cocuklarina asik ne yapayim
aradim soyledim.bekle geliyom dedi.saat 2 ye cocuk dr.dan randevu almis.ahret sorusu soruyo pisssss
saat kacta gordun.kizarikmi,agliyormu,kasikla yemek yerkenmi oldu,meme emiyormu.ufffffffff insallah birsey cikmaz
adam oyle bir abartiyorki biktirdi ya.kizim 9 aylik ve nazarlardan uzak daha ne ilac kullandi nede en ufak bir rahatsizligi oldu.ya hasan boyle yapinca kendimden supheleniyom acaba uvey anne miyim diye.
git artık okula okul seni unuttu ne güzel bu günlerinin tadını çıkarDun gec yattim yaaa burdayim dye sabah uyanamadim gidemedim okula demistim okula gidiceksem erken uyumaliym bu sorunumu napicam bilmiyorum en az 10 ideal olarak 12 saat uyumam gerekiyor :)) ciddi anlamda dayanamiyorum bi gun idare bile edemiyorummm :)) simdi gidiyorum saat 2 deki derse giricem
hoşgeldin canımCanlarim mrb nasilsiniz sizlericooook ozledim 2 3 gunde ya
aynı anda mesaj yazmışsınızkizlar mujde acelyamiz geliyormus.
bolca dua ediyoruz hiç birşeyi yoktur kuzunun inşallah melekler yanında olsunbenim herif bile sizin gibi fanatik degil sekerlerim
tubisi ve seni mac seyrederken gormek isterdim
bir baslasan alisacan
kir seytanin bacani basla artik okul unutacak seni
anaaaaaaaaaaa gelmisin bile
kizlar dua edin elifin kontrolu var
sebebini yazmistim
opuldunuz
üzülme zamanla oda gidecek inşallahNeler olmus neler bitmis ben biraz gecmis goz atiyim bu arada kzlar artik eskisi gibi kocaman bigobegim yok yani varda eskiden 6 7 aylik hamiwleydim simdi 3 4 aylik
geçmiş olsun açelyaAaaa kmscikler yok neyse bend cikiyimda bari oglusum uyurken bende dinleniyim birazyoksa kotulesicem iyice bogazim falan cok agriyo zaten hadi kzlar optum hepinizi
oo çok güzel çok sevindim
oooo bundan sonra çiş kontrolü var o zaman
evet gülçincim bizimkide keloğlana hele şu bebek suya düşüyor ya ona bayılıyor anne ebek alıyooo bayılıyor sürekli izlemez ama bi tek o bölümde pür dikkat çok sevdi o bölümü
ayyyy açelyam gelmiş kız nerelerdesin özlettin kendini valla komşum gitti dedim çok üzüldüm kız yakınız bakarsın görüşürüz şu kiloları accık hafifletelim ödül olarak gelde pasta börekler açayım sana canımcım
nihalim kolay gelsin sana birden lise yıllarımı hatırladım ben inek gibi çalışırdım kaynatan arkadaşlar vardı o dönemde ayrı bi güzeldi işin zor allah sabırlar vere inş.
olsun canım canını sıkma eve gidince bişeyler yapamıyormusun mekik falan çek leslie indir yap işe yarıyor
ne güzel işte benimki önemli bişey olmayınca pek üstünde durmaz çok da soğuk kanlıdır çocuk işte arada oluyor rahatsızlıkları
git artık okula okul seni unuttu ne güzel bu günlerinin tadını çıkar
hoşgeldin canım
aynı anda mesaj yazmışsınız
bolca dua ediyoruz hiç birşeyi yoktur kuzunun inşallah melekler yanında olsun
üzülme zamanla oda gidecek inşallah
geçmiş olsun açelya
çocuklar bayılıyor çizgi filme bizde alıştık artık akşam saat 7 olmadan eşim bile diyo pepee başlıyacak açalım diye sonrada keloğlan da aynı bölümlerin yanınlanması kötü oluyor arı mayada başlamış bide taş devri izliyoruz arada sünger bob dora falan takılıyoruz ailecek 2 çocuk olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?