Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

malum yine bir carsamba ve benim ve kafadarlarimin hurrem gunu
her hafta biryerde taoplanip dizi seyrederken bol bol ozlem gideriyoruz.hepsi hepinizi taniyor sanki
gecmisi okudum ma alintilamadim malum reklam arasindayim
gulcin allah buyuk biliyorsun artik para pul hikaye saglik olsun oglana bayildim yawwww
ecem kerosla mac keyfi nasil gidiyor kus yemi kadar yemissin yine
tubisim gonlumun nesesi nasilsin menu super yine bence
arzu afiyet olsun,evin hayirli olsun
nihalimmmmmmm canim bugun sevin yorumsuzum cunku zamanim yok yarin duble yazarim
evsebu yok bugun nerdeyse gelirse selam
acelya ile gorustuk gelemiyor malesef ama bayagi vermis oyle dedi.hala distan firsat bulunca okuyabiliyormus.arada bir selam yollayin kuzuma

bugunku menumude yaziyim kis dizi basladi
sabah
3 yumurta beyazi+2 zeytin+gobek salata
ogle
yarim ananas+4 ceviz+1 bardak kefir
aksam
bruksel lahanasi ve uzerine cok az kasarla firinladim+ayran

dizi seyrediyom suan 2 avuc kadar leblebi

sporum laf soyletmem arkadas bugun
leslie 3 mil
bantta 6 km.tempolu yuruyus 72 dakika felan surdu
suyu sormayin ma a7 buyuk kupa bitki cayi ictim.form degil

kızlar ya maçı izliyorum çok heyecanlıyımmm eceme mesaj attım görmedi bile :) o da bi kafede izliyor maçı keremle. Çok heyecanlıyız çokk

Ben geldiiiimmmmm

Herkess mac veya dizi izlemeye gitmis herhalde
Gerci bitmistir bu saate herhalde

Ben de toplantidan sonra arkadaslarla takildimm
Canm hic eve gitmek istemiyordu zorla kalktim geldimm

Gulcin Fureya guzel kitap, seneler oluyor okuyali ama sevmistim diye hatirliyorum. Kadinin degisik bir yasami var, gercek bir kadinin hikayesi. cumhiriyet donemi unlu sremaik sanatcisiymis ben bilmiyordum kitabi okuduktan sonra ogrenmistim.

kızlar ya maçı izliyorum çok heyecanlıyımmm eceme mesaj atBertım görmedi bile :) o da bi kafede izliyor maçı keremle. Çok heyecanlıyız çokk

Beraber izleseydiniz ya:))

Onumuzdeki pazartesi bulusalim miiii :))

Gulcin
Kizinin resimleri cok guzel. Yer- gok zeminlerinin ayrilmasi, insan-hayvan figurlerinin detaylari, sayfanin tamaminin kullanilmasi, farkli renklendirmesi resim yeteneginin yaninda bilissel gelisiminin de iyi oldugunu gosterir.

Bu resimleri sanirim bakarak cizmis.cok da guzel yapmis, benzetmis.
Bir tek su dikkatimi cekti bazi gercekcilige dayali cizimlerinde nesnelerin boyutu gercege uygun degil. Mesela evler insanlarla hemn hemen ayni boyutta sanirim. Kizina bu yanlis olmus diyerek degil de, dogrusunu gostererek ogretebilirsin. Mesela karsisina ayni nesneden 3 farkli boydan koyup cizebilirsiniz. Sonra da boylari farkli olan nesnelerin farkli uzaklikta durdugunda ayni boyda gorulebilecegini fln deneyimlersiniz. Perspektif yani.

Bir de serbest calismalara da yonlendirr. Mesela de ki konumuz insan. Ne istersen ne hissedersen cizebilirsin. Sadece boya bile yapabilir. Uzulmus ya bugun, hangi renkler senin hissettiklerini anlatir sence diye sorup onun calismasini yaptir.
Ozel ilgisi olan cocuklar kendlerini sevdikleri yoldan daha kolay ifade edebiliyorlar
Cocuklar icin cizim kitaplari da var
Kucuk ressamin calisma kitabi fln gibi

Ben de cikayim
Ugrarim yine
Saat hemen cok gec oldu yaa
Daha kitap okuycam bnyo yapicam
Sonra sabah kalkamiyorummm

Menumu yazayim da oyle cikayimm
Zatrn ayda yilda bir boyle guzel menum oluyor

Sabah(09:30)
1 kase kereviz salatasi

Ogle(11:30)
1 kepce domates corbasi
2 kofte
Salata
Yogurt

Ara(14:00)
1 muz

Aksam (16:00)
Izgara Tavuklu salata

Saat 7-8 gibi
Turk kahvesi

Su:2 litre

Kızlar iyi geceler öpüyorum kociman geçmişi okudum Beril yarını bekliyorum
Betül muz olmuyormuş :)
Ya Brüksel lahanasından nefret ederim helede pişmişse
Hiç aç değilim ya hayret ediyorum kendime maşallah bana :)

Ouwwww afiyet olsun güzelmiş gerçekten

Beraber izleseydiniz ya:))

Onumuzdeki pazartesi bulusalim miiii :))
Son ana kadar ecemin maçı nerde izleyeceğinden haberim yoktu, olsaydı beraber izlerdik belki ama nasip
Bu arada betüşüm pazartesi değil de pazar olsa? O gün benim sporum var ya hani ama tek uygun ortak nokta pazartesiyse, bi kerecik ekerim telafi ederim o günü sonra

tamam canım biraz daha buralardayım kitap okuyarak kimse gelmezse bende çıkacağım eşimde bayıldı yorgunluktan dün askerler kavga etmiş uyuyamamış yazık bayıldı

geçmiş olsun canm :)

askıııııımmmm maç izliyordum ya farketmedim bu yazdığını beennn:26:
iyiyim teşekkür ederim sen de iyisin umarımm

Menü spor yorumun için de teşekkür ederim hem
Açelya'nın gelememesine de üzüldüm bu arada, okuyorsa eğer, çok çok öpüyorum onu, Allah gönlüne göre versin. Kilo da veriyormuş çok sevindim buna bak

Menüne yorum yapmayı unutmuşum :)
Bence çok güzel olmuş. Sporuna zaten kimse gıkını çıkaramaz seninnn

iyi geceler nihalciim

Sadece 2 kişi göndermiş günlük mesaj sayısını. Daha erken ama yine de hatırlatayım dedim canlarım çünkü yarın yani aslında bugün benim için yine yoğun bi gün olucak ben de sayamayabilirim. Hem zaten ebru yasaklamıştı sanırım bunu :44: Neyse öyle bşye gerek kalcağını sanmıyorum zaten, hepinizi öpüyorum kocaman kocaman

Allah'a emanet olun..

Mac berabere bitti moralim cok bozuk fatih terim formdan dustu bu aralar 4 4 2 ye takti gidiyo drogbayi 3 kisi cevreledi resmen sagolsun o da kosmadi hic sinirim cok bozuk rovansta almak zorundayiz 0 0 bile olsa eleniyoruz almak zorundayiz baska cozum yok su 20 gunde sneijder drogba iyice takima alismalilar ahh drogbaa ah

Bana ptesi uyar kizlar haftasonu pek vaktim olmayabilir yarin size ptesi dersim kacta bitiyo yazarim

Tugbacim bnm haftasonu muhtenelen evde islerim olacak annemle diger ev icin fln.
Haftaici daha uygun bu siralar bana.
Sali cars pers cuma dan herhangi biri de olabilir
Ama cabuk belirlesek iyi olur cunku benm gunler doluyor hemencecik

Maci avcilarda keremin bi arkadasinin cafesinde izledikkk biz dsmart orda izliyoruz lig tv eger maca gitmedysek bizim evde izliyoruz :)

benim de moralim altüst oldu. Şu çok doğru bi yorum yani, bizim ligimizin seviyesi avrupa futboluna göre, şampiyonlar ligine özellikle de son 16 nın oyununa göre öyle düşük bi seviyedeki.. Adamların ölüsü bizi dağıtmaya yetti resmen. Schalke kendi liginde sonn 11 maçtan sadece 1 inde galibiyet alabilmiş gerisini siz düşünün.
Sneijder zaten berbat ötesiydi, eylülden beri oynamıyorsun tamam anladık ama, sen de sneijder'sin yani.
Drogba'yı ben gayet beğendim aslında. Ama takım onu yeterince destekleyemedi, adam savunöaya kadar koşu yaptı kaç kere. E sonunda da yoruldu, umudunu yitirdi, bu da oyununa yansıdı.
Gerçekten kötüydü.. Umarım rövanşı galibiyetle atlatırız, ve bu galibiyeti de güzel bi futbolla elde ederiz ki, bi üst tur için içimizde bi güven oluşsun başarılı olacağımıza dair.

Uyuycaktım ecem adını gördüm aşağıda, maçla ilgili konuşacağını da biliyodum, çıkamadım. iyi oldu ben de içimi döktüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…