ne gü<zel şanslısınız yani bizde ne anadan ne babadan bişey yok o yüzden herşeyi düşünüyoruz mecburen şükür evimiz var çocuklara nazaran 2 tanede emeklilik yaptırdık ele geçende anca yetiyor işte öyle deme kız oğlanda masraflı benimki dans öğrenir herhalde çocuk kapı gıcırtısına oynuyoroyle ama biz o konuda biraz sansliyiz esimin aileside benimkilerde mal hakkimizi verdi.hasanin urfadaki bahceler sagolsun diyom.gercekten pahali birde okul masrafi,ustu basi,hafta sonu yok tatili,yok gelecegi.oooooooooo inan insanin cocuk yapasi gelmiyor.ama allah buyuktur bir kapi mutlaka aciyor.bizimkiler cok sey denedi baleye goturdum 2 yila yakin sevemediler.biraktik.simdi modern danslara meraklilar garip garip birsey yapiyorlar.bir ara resmen lady gagayla uyuduk uyandik.hele kiz daha masrafli.sansiniz oglunuz var.ben ne yapiyim.3 kiz,bunun agdasi var,ojesi var,cantasi var,ayakkabisi var.hiiiii olsun benimde zengin damatlarim olacak buyur anne ceki soforle yolluyom diyecek
bende bantta yazamiyordum daha 11 dakika olmus
bas bas canimmmmmmmmmmm
hoşgeldin tuğbacım ama aşagıda ismin yok:26:ben geldiiiiiiiiiiimmm ama şu an geçmişi okumakla meşgulüm :))
evet kimse uğramamışohoooo kmse gelmems 4 saatte
sabah
1 d. peynir
3 yk salata
bi lokmacık peynir
ögle
1 krep
bal
aksam 4 ızgara köfte
1 d. ekmek
soda
1.5 lt su
afiyet olsun ecem sabahki 1 dilim ekmek olmasınsabah
1 d. peynir
3 yk salata
bi lokmacık peynir
ögle
1 krep
bal
aksam 4 ızgara köfte
1 d. ekmek
soda
1.5 lt su
afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün su 2lt istersen 3lt kadar içersin ben normalde asla 2 lt su ile yaşayaman 3 ve daha fazla içerim tabi bünyeye göre değişir vücudun günde 2lt su içiyorsan susuz kalmaz merak etme wc ye gitmen de iyi bişey ayrıca idrarının renginden susuz kalıp kalmadığını anlaya bilirsin koyu renkli ise susuz kalmışsındır demektir idrarının rengi açıldıkça iyiye işaret ediyor fazla da içmemek lazım suyu zehirleyebiliyormuşTa ta ta taammmmmm
Menüm:
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek (bugün paket bitti yarın Çavdar'a dönüyorum):)
Labne ve pekmez
Birde çorba içtim yarım kase
Öğlen
2 kuru incir
1 avuç leblebi
Akşam
Kıymalı biberli domatesi kavurup öyle bir şey yaptı kayınvalidem rejimdeyim diye
Yanında ayran yoğurt :))
Eğer bugün kayınvalidemlerde yemekte kaçamak yapmadıysam bundan sonrada yapmam sanırım :))
Bir de söylemesi ayıp 2 gündür acaîp wcye gidiyorum iyi birşey gibi ama ne bileyim susuz kalacak vücudum sanki 2 lt su az gelecek artık bana
oh ne güzel hoşgeldin canım erken gelmek eve güzel olsa gerek. Ne iş yapıyosun sen canım ?
afiyet olsun ecem sabahki 1 dilim ekmek olmasın
afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün su 2lt istersen 3lt kadar içersin ben normalde asla 2 lt su ile yaşayaman 3 ve daha fazla içerim tabi bünyeye göre değişir vücudun günde 2lt su içiyorsan susuz kalmaz merak etme wc ye gitmen de iyi bişey ayrıca idrarının renginden susuz kalıp kalmadığını anlaya bilirsin koyu renkli ise susuz kalmışsındır demektir idrarının rengi açıldıkça iyiye işaret ediyor fazla da içmemek lazım suyu zehirleyebiliyormuş
bunlarda evde olan kızımın resimleri
ne güzel maşallah sana canım her elinde bir marifethoşbulduk prensesım evet eve erken geldım fakat bir tepside baklava şiparişi vardı onu actım pişirdim şerbetini kaynattım döktüm ve eve teslim ettim yine yoruldum. ev ve ofıs temızlıgı yapıyoruz elemanlarımla canım.bende meslek cok hangısını sayayımkı arkadasım.ayrıca tarhanacıyım yılda 800 kılo tarhana yapıyorum yemek fırmalarına es dostlara teslım ediyorum.fakat bir ay sonra çok büyük evime taşınıyorum orda hedefım bir ton üstü olacak tarhanada.
te şekkürler hevesli yapıyor bişeyleraferim onaaa çok güzel yapmışş
buğünkü MENÜM
SABAH:
bir dilim kepekli ekmek
domates
salatalık
iki yeşil zeytin
sekersiz cay
ARA ÖĞÜN:
bir elma
ÖĞLEN:
az yağlı bır tabak pırasa yemeği
bir bardak ayran
bir dilim kepekli ekmek
AKŞAM:
bir kase corba
salata
yarım dilim kepekli ekmek.
millet zayifladikca enerjik olur ben totisi kaldiramaz oldum hele son hafta hic sorma.
bu arada banyodaki notumu sizlerle paylasayim istiyorum
24 mayis 118
30 ekim 94
6 kasim 91.3
11 kasim 89.7
18 kasim 88.4
24 kasim 87
1 aralik 85.1
8 aralik 83.3
15 aralik 81.8
21 aralik 81.5
28 arali 79.8
4 ocak 77.3
11 ocak 76.4
18 ocak 76.2
25 ocak 75
1 subat 73.9
8 subat 73.1
bu hafta 72 lerdeyim
4 nisanda 70 olmak istiyordum
hafta baslarini yazmisim hep
belki kilo vermek isteyenlere moral olur bazi haftalar gramla gitmis ama gitmis
selam kızlar günaydın herkese
dünkü menümü paylaşayım
sabah
yağsız peynirli tost
ıhlamur
öğle
yeşil mercimek 1 porsiyon
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt
ara
türk kahvesi (her öğlen vazgeçilmezim)
akşam
tavuk yemeği
şehriye çorbası
salata
10 bardak kadar su
spor yok malesef bu akşam telafi edicem inş.
acelya mesaj yollamis.takimdan cikmak istemiyormus.ama su siralar katilimi olmadigi icin kimsenin hakkini yemek istemiyormus.bugun aksama kadar bir karar verip bildirecekmis.listede kalmak yada kalmamak konusunda.
bilginize
iyiyimmmmmmmmm kuzummm sen nasılsın sansasyonel kadınnn :)
d-smart veriyomuss yaaa bizde ligtv varrr o yüzden yine dısarıda izliceeezzz bugün günlerden GALATASARAY!!
menümde belli yazıyım bvali
sabah
1 bardak sıcak süt
beyaz peynir yağsız
1yumurta
öğlen
1 kase yulaf ezmeli yoğurt çorbası
ara
2 dilim salam
akşam
1 kase yulaf ezmeli yoğurt çorbası
spor
20 dak dışarda yürüyüş
3mil leslie35 dak
45 dak plates
4 mil yine yaptım47 dak
su 3lt 4 bardak yeşil çay
1 fincan türk kahvesi
Selam kızlar. Merak etmeyin diye geldim. Bugün çok ama çok yorgunum hiç bişey yapasım yok. Aksilik gibi bugün bide maç var. Kızın dersini yaptırayım hala düzelemezsem yatıp uyuyacağım. Merak etmeyin başka bir problemim yok Allaha şükür. Olaki düzelirsem gelirim yine. Öpüyorum hepinizi
sabah
1 d. peynir
3 yk salata
bi lokmacık peynir
ögle
1 krep
bal
aksam 4 ızgara köfte
1 d. ekmek
soda
1.5 lt su
Ta ta ta taammmmmm
Menüm:
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek (bugün paket bitti yarın Çavdar'a dönüyorum):)
Labne ve pekmez
Birde çorba içtim yarım kase
Öğlen
2 kuru incir
1 avuç leblebi
Akşam
Kıymalı biberli domatesi kavurup öyle bir şey yaptı kayınvalidem rejimdeyim diye
Yanında ayran yoğurt :))
Eğer bugün kayınvalidemlerde yemekte kaçamak yapmadıysam bundan sonrada yapmam sanırım :))
Bir de söylemesi ayıp 2 gündür acaîp wcye gidiyorum iyi birşey gibi ama ne bileyim susuz kalacak vücudum sanki 2 lt su az gelecek artık bana
hoşgeldin tuğbacım ama aşagıda ismin yok:26:
Vay be sabah peynirle peynir mi yedin :)) şaka şaka ekmek herhalde 1 dilim:)
Ama bana az göründü yediklerin? Kız çok zayıflama bir anda 50 ye düşersin :) şuan senin kilonda olmayı nasıl isterdim :)
buğünkü MENÜM
SABAH:
bir dilim kepekli ekmek
domates
salatalık
iki yeşil zeytin
sekersiz cay
ARA ÖĞÜN:
bir elma
ÖĞLEN:
az yağlı bır tabak pırasa yemeği
bir bardak ayran
bir dilim kepekli ekmek
AKŞAM:
bir kase corba
salata
yarım dilim kepekli ekmek.
afiyet olsun tugbacımBUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
2 cherry domates
1 kk beyaz peynir
Öğle(yemekhanede yedim, okulun web sitesinde bu listenin kalorisi 600 cal olarak yazılmış)
1 kepçe ezogelin çorbası
Pazı + yoğurt
Makarna
Akşam
1 kase yayla çorbası
1 tabak az yağlı salata
+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saat spor (aerobik + egzersiz)
tamam canım biraz daha buralardayım kitap okuyarak kimse gelmezse bende çıkacağım eşimde bayıldı yorgunluktan dün askerler kavga etmiş uyuyamamış yazık bayıldıBugün mesaj sayıları bana gönderilcek canlarım unutmayın
Vay be sabah peynirle peynir mi yedin :)) şaka şaka ekmek herhalde 1 dilim:)
Ama bana az göründü yediklerin? Kız çok zayıflama bir anda 50 ye düşersin :) şuan senin kilonda olmayı nasıl isterdim :)
afiyet olsun ecem sabahki 1 dilim ekmek olmasın
afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün su 2lt istersen 3lt kadar içersin ben normalde asla 2 lt su ile yaşayaman 3 ve daha fazla içerim tabi bünyeye göre değişir vücudun günde 2lt su içiyorsan susuz kalmaz merak etme wc ye gitmen de iyi bişey ayrıca idrarının renginden susuz kalıp kalmadığını anlaya bilirsin koyu renkli ise susuz kalmışsındır demektir idrarının rengi açıldıkça iyiye işaret ediyor fazla da içmemek lazım suyu zehirleyebiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?