Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne gü<zel şanslısınız yani bizde ne anadan ne babadan bişey yok o yüzden herşeyi düşünüyoruz mecburen şükür evimiz var çocuklara nazaran 2 tanede emeklilik yaptırdık ele geçende anca yetiyor işte öyle deme kız oğlanda masraflı benimki dans öğrenir herhalde çocuk kapı gıcırtısına oynuyor

ben geldiiiiiiiiiiimmm ama şu an geçmişi okumakla meşgulüm :))
hoşgeldin tuğbacım ama aşagıda ismin yok:26:

ohoooo kmse gelmems 4 saatte
evet kimse uğramamış

sabah
1 d. peynir
3 yk salata
bi lokmacık peynir

ögle
1 krep
bal

aksam 4 ızgara köfte
1 d. ekmek
soda

1.5 lt su

Vay be sabah peynirle peynir mi yedin :)) şaka şaka ekmek herhalde 1 dilim:)
Ama bana az göründü yediklerin? Kız çok zayıflama bir anda 50 ye düşersin :) şuan senin kilonda olmayı nasıl isterdim :)

sabah
1 d. peynir
3 yk salata
bi lokmacık peynir

ögle
1 krep
bal

aksam 4 ızgara köfte
1 d. ekmek
soda

1.5 lt su
afiyet olsun ecem sabahki 1 dilim ekmek olmasın

afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün su 2lt istersen 3lt kadar içersin ben normalde asla 2 lt su ile yaşayaman 3 ve daha fazla içerim tabi bünyeye göre değişir vücudun günde 2lt su içiyorsan susuz kalmaz merak etme wc ye gitmen de iyi bişey ayrıca idrarının renginden susuz kalıp kalmadığını anlaya bilirsin koyu renkli ise susuz kalmışsındır demektir idrarının rengi açıldıkça iyiye işaret ediyor fazla da içmemek lazım suyu zehirleyebiliyormuş

oh ne güzel hoşgeldin canım erken gelmek eve güzel olsa gerek. Ne iş yapıyosun sen canım ?

hoşbulduk prensesım evet eve erken geldım fakat bir tepside baklava şiparişi vardı onu actım pişirdim şerbetini kaynattım döktüm ve eve teslim ettim yine yoruldum. ev ve ofıs temızlıgı yapıyoruz elemanlarımla canım.bende meslek cok hangısını sayayımkı arkadasım.ayrıca tarhanacıyım yılda 800 kılo tarhana yapıyorum yemek fırmalarına es dostlara teslım ediyorum.fakat bir ay sonra çok büyük evime taşınıyorum orda hedefım bir ton üstü olacak tarhanada.

Sağolasın canım benim :) su okulda çok içemiyorum dışarda wcye giremeyen tiplerdenim

Ebruuuu beriiillllllll neredesiniz? Yorum istiyorum ayol :) buarada kesin öğle olmamış diyeceksiniz malum birşeyler koymayı unutmuşum akşam koyduğum leblebi incire talim :)

ne güzel maşallah sana canım her elinde bir marifet

aferim onaaa çok güzel yapmışş
te şekkürler hevesli yapıyor bişeyler

buğünkü MENÜM

SABAH:
bir dilim kepekli ekmek
domates
salatalık
iki yeşil zeytin
sekersiz cay

ARA ÖĞÜN:
bir elma

ÖĞLEN:
az yağlı bır tabak pırasa yemeği
bir bardak ayran
bir dilim kepekli ekmek

AKŞAM:
bir kase corba
salata
yarım dilim kepekli ekmek.

ayse kulinin adı aylini bulamadım ama füreya var kütüpanede okuyan varmı önerirmisiniz kızlar çok kalındı cesaret edemedim

masallah menünde çok güzel olmuş

Maşallah beril'ime çok gaza geldim ve de

Afiyet olsun güzel..

acelya mesaj yollamis.takimdan cikmak istemiyormus.ama su siralar katilimi olmadigi icin kimsenin hakkini yemek istemiyormus.bugun aksama kadar bir karar verip bildirecekmis.listede kalmak yada kalmamak konusunda.
bilginize

İnşallah döner aramıza..

iyiyimmmmmmmmm kuzummm sen nasılsın sansasyonel kadınnn :)
d-smart veriyomuss yaaa bizde ligtv varrr o yüzden yine dısarıda izliceeezzz bugün günlerden GALATASARAY!!

alıcaz alıcaz bu maçı alıcaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz :13: Bugün günlerden G A L A T A S A R A Y !

Spora çok yükleniyosun sanki canım? :44: Menün de güzel bu arada, afiyet olsun.

Canııııııııımmmm sen hep iyi ol biz de seni öpüyoruz çok çok çok... Maçı biz sana anlatırızz

sabah
1 d. peynir
3 yk salata
bi lokmacık peynir

ögle
1 krep
bal

aksam 4 ızgara köfte
1 d. ekmek
soda

1.5 lt su

Afiyet olsun meleğiiiiiiiime

Canım benim afiyet olsun, normalde öğlen daha doyurucu şeyler yiyip akşama az yememiz lazım ama senin okuldaki durumun belli tabi..

hoşgeldin tuğbacım ama aşagıda ismin yok:26:

50 kere koptu durdu bağlantı ben de anlamadım daha yeni tamamlayabildim alıntılarımııı

Ama bana az göründü yediklerin? Kız çok zayıflama bir anda 50 ye düşersin :) şuan senin kilonda olmayı nasıl isterdim :)

Ecemin menülerine alış nihalcim sen, o bi lokma şeyle doyar merak etme

Çok güzel

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
2 cherry domates
1 kk beyaz peynir

Öğle(yemekhanede yedim, okulun web sitesinde bu listenin kalorisi 600 cal olarak yazılmış)

1 kepçe ezogelin çorbası
Pazı + yoğurt
Makarna

Akşam

1 kase yayla çorbası
1 tabak az yağlı salata

+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saat spor (aerobik + egzersiz)

Kızlar ben çıkıyorum şimdi maça kadar işlerim var halletmem lazım. Yarın çok kıymetli bi hocamın dersinde sunum yapacağım ona hazırlanmam lazım. Hocamız okulöncesi eğitimi alanında hem ülkemizde hem de dünyada tanınan oldukça önemli bi isim. Özellikle drama alanında.. Betül tanır belki.. Prof. Dr. Alev Önder..

Allah'ıma şükürler olsun çok kıymetli insanlardan ders alıyorum. Sorumluluklarımı tastamam ve daha da dikkatli bi şekilde yerine getirmek istiyorum bu yüzden de. Şimdi bizim galatasaray'ın maçı var ya, ona kadar yapabildiğimi yapiym, onu izlerim sonra yine devam ederim biraz provalara.

En son da buraya gelirim yineeeee öpüyorum sizi kocaman kocamannnn

afiyet olsun tugbacım

Bugün mesaj sayıları bana gönderilcek canlarım unutmayın
tamam canım biraz daha buralardayım kitap okuyarak kimse gelmezse bende çıkacağım eşimde bayıldı yorgunluktan dün askerler kavga etmiş uyuyamamış yazık bayıldı

Yok yok peynir 1 dilim ekmek bir lokmacik kendime guldum hahahahahah:)
Olursun canim insallaaahhh benimde 70 in ustunde oldugum zamanlar uzak degiilll :)

Yok bir dilim peynir bir lokmacik ekmek hahahaha kendi kendime guldumm :)) macin heyecanindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…