Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım ayın 26 sına kadar okulda gireceğim internet hakkım bitmiş faturam şey olmasın bana :) ara ara kaçamak yaparım İnternet'e girerim

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Sucuklu yumurta

Öğlen

1 avuç leblebi
2 incir

Akşam
1 tane balık büyükünden :)

Kizlar menumu yazayim

Sabah:1 dilim ekmek yarim elma

Ogle:yok

Aksam:2 kasik ispanak onu bile zor yedim

2 bardak su
Spor yok kizlar hsta oldugum icin hicbisey yiyemiyorum o yuzden boyle oldu

Artik oglen menun hepmi bole olucak nihal

afiyet olsun güzel olmuş

Kizlar menumu yazayim

Sabah:1 dilim ekmek yarim elma

Ogle:yok

Aksam:2 kasik ispanak onu bile zor yedim

2 bardak su
Spor yok kizlar hsta oldugum icin hicbisey yiyemiyorum o yuzden boyle oldu
çok az yemişsin canım dikkat et kendine

bende menümü yazıyım çıkacam eşim gelecek
sabah
1 bardak süt çay bardağı
peynir
2 dilim salam
öğlen
2 yumurta
yoğurt
akşam
yoğurt
biraz tavuk
sıvı aynı
spor
45 dak plates
65 dak leslie
15 dak dışarda yürüdüm

Ben bugün menümü yazmasamda olurr cünküüü yoookkkk :) halaaaaa yemedim

Menüm
Sabah
Yok

Ogle
Yok

Aksam
Tavuk sis söyledm onu ycem
1 ayran icerim

1 lt su

Afiyett olsuuunnnnn masallah

Bu arada kaptanımız Ebru yu görüyorum asagıda. Ebrucum simdi ben yarın mı mezun olacagım kilom sabit gibi görünüyor bugün tartıldım sadece 100 gr farketmis ah bu pastaların gözü kör olsun

Menum

Sabah
1 dilim peynir
Biraz omlrt
1 domates
5 zeytin
2 dilim ekmek

Ogle
Firinda Karnibahar
Salata

Ara
1 armut

Ara
4 yk meyveli yogurt

Aksm
Pilav ve kurufasulye (4er kasik)

Telefonumun ekrani paramparca oldu
Dusurdum bugun..

kedinin cigere baktigi gibi size bakiyom ama yazamiyom
anlatirim ilk firsatta

açelyaaaa? canım adını görüyorum aşağıda umarım kalıcı olarak dönmüşsündür aramıza yazmışsındr bşyler belki de daha okumadım hçbşyi adını görünce heyecanlandım

Telefonumun ekrani paramparca oldu
Dusurdum bugun..

Sigortası garantisi falan varsa hemen ver yenisini gönderiyolar keremde düsürdü camdan asagıya sigorta yaptırmıstık yenisini verdiler 1 ay ıcınde

kedinin cigere baktigi gibi size bakiyom ama yazamiyom
anlatirim ilk firsatta

Hayırdırrrrr kuzum nolduuu yaaaaa hadi cabuk gel

Selam kızlar. Ben geldim geçmişi okudum ama nerdeyse 1,5 saatten fazla sürdü sadece okumam. Alıntı yapmadığım halde birde alıntı yapmaya kalksaydım neler olurdu artık bilmiyorum. Maşallah dün takım coşmuş

Öncelikle bana sorulmuş olan sorulara cevap vereyim.

Gülçin'cim + kiloda olmayabilirsin ama bu iki hafta içerisinde gittiğin kiloya göre veremediğin için takım listesini yine olumsuz şekilde etkileyeceksin. Bu nedenle bu hafta değilde bidahaki haftaya listeye almak istiyorum seni.

Ecem'cim eğer sen mezun olmayı gerçekten istiyor ve karar verdiysen yarın mezuniyetini yazayım. Karar senin.

Ayrıca kızlar bu söylediklerimin kesinlikle yanlış anlaşılmasını istemiyorum ama nedense takıldı kaldı bana. Söylemeden geçemeyeceğim. Öncelikle söyleyeceklerimin Beril'cim seninle hiç alakası yok senin yerinde bir başkasıda aynı durumda olabilirdi. Kişisel konuşmuyorum burda. Sadece olayı anlatmak istiyorum.

Sema ve Açelya'nın takıma geleceklerini ya da takıma gelmeyeceklerini bildirmeleri gereken kişi takım kaptanı olarak benim olmam gerekirken olmadı. Burda kaptan bende olmayabilirdim. Ama nedense konu hakkında bana yada kaptana bilgi verilmiyor. Bu benim hoşuma gitmedi. Kendimi burda hiç bir işe yaramaz bir insan gibi hissettim. Olayı sadece kendi adımada konuşmuyorum benim yerime herhangi başka biriside kaptan olabilirdi. Yapılanın iyi niyetle alakalı olduğunu ve Beril'in bu konuda arkadaşlarımıza ne denli destek olduğunu biliyorum. Olayı bu boyutuyla düşünemediklerinide tahmin ediyorum. Ama lütfen bundan sonra ben yada bir başkası, kaptan her kimse yada kaptan yoksa kaptan yardımcısına önce bu konuların iletilmesi gerekiyor. Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir. (Gerçi şuan için kaptan yardımcısı Beril ama bu olaylar olduğunda öyle bir durum yoktu.):26: Konu hakkında yanlış düşünüyor olabilirim de. Ama bu düşüncelerin içimde kalmasını istemedim.

Yok ecem sigortasi ya garantisi de yok hatta yurtdisindan gelmisti

Beril hayirdir sen yazamiyorsan ne olmustur kim bilir
Tuvalette misafirlikte vs her yerden her kosulda yazdigin icin genelde

Kızlar (Ecem ve Tuğbiş) maçın dün ilk yarısını seyredebildim ikinci yarısında uyuyakalmışım. Yediğimiz gol çok ama çok saçma bir goldü. Ama nedense her işimizi en sona bırakmaya alışkınız. İnşallah Almanya'da bitireceğiz bu olayı. Burak'ın golü harikaydı. Tamam dedim golden sonra bu maç bizim. Ama maalesef gerçekten saçma saçma hatalar yaptık. Adam 4-6-0 oynatıyor dediğiniz gibi biz karşılarında nasıl oynuyoruz. Öyle soğukkanlı geliyorlar ki bizim kaleye. Anlatılsa çok şey varda pisi pisine işi Almanya'ya bıraktık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…