Selam kızlar. Ben geldim geçmişi okudum ama nerdeyse 1,5 saatten fazla sürdü sadece okumam. Alıntı yapmadığım halde birde alıntı yapmaya kalksaydım neler olurdu artık bilmiyorum. Maşallah dün takım coşmuş
Öncelikle bana sorulmuş olan sorulara cevap vereyim.
Gülçin'cim + kiloda olmayabilirsin ama bu iki hafta içerisinde gittiğin kiloya göre veremediğin için takım listesini yine olumsuz şekilde etkileyeceksin. Bu nedenle bu hafta değilde bidahaki haftaya listeye almak istiyorum seni.
Ecem'cim eğer sen mezun olmayı gerçekten istiyor ve karar verdiysen yarın mezuniyetini yazayım. Karar senin.
Ayrıca kızlar bu söylediklerimin kesinlikle yanlış anlaşılmasını istemiyorum ama nedense takıldı kaldı bana. Söylemeden geçemeyeceğim. Öncelikle söyleyeceklerimin Beril'cim seninle hiç alakası yok senin yerinde bir başkasıda aynı durumda olabilirdi. Kişisel konuşmuyorum burda. Sadece olayı anlatmak istiyorum.
Sema ve Açelya'nın takıma geleceklerini ya da takıma gelmeyeceklerini bildirmeleri gereken kişi takım kaptanı olarak benim olmam gerekirken olmadı. Burda kaptan bende olmayabilirdim. Ama nedense konu hakkında bana yada kaptana bilgi verilmiyor. Bu benim hoşuma gitmedi. Kendimi burda hiç bir işe yaramaz bir insan gibi hissettim. Olayı sadece kendi adımada konuşmuyorum benim yerime herhangi başka biriside kaptan olabilirdi. Yapılanın iyi niyetle alakalı olduğunu ve Beril'in bu konuda arkadaşlarımıza ne denli destek olduğunu biliyorum. Olayı bu boyutuyla düşünemediklerinide tahmin ediyorum. Ama lütfen bundan sonra ben yada bir başkası, kaptan her kimse yada kaptan yoksa kaptan yardımcısına önce bu konuların iletilmesi gerekiyor. Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir. (Gerçi şuan için kaptan yardımcısı Beril ama bu olaylar olduğunda öyle bir durum yoktu.):26: Konu hakkında yanlış düşünüyor olabilirim de. Ama bu düşüncelerin içimde kalmasını istemedim.
Açelya'cım hoşgeldin canım. Umarım bütün sorunlarını halletmişsindir.
Betül'cüm geçmiş olsun canım umarım uygun bir şekilde halledebilirsin telefonunu.
Beril'cim inşallah kötü bişey yoktur. Elif'in umarım sağlık açısından bir problemi çıkmamıştır. :44:
Menüler genelde güzel ama Açelya ve Ecem sizinkiler çok az olmuş. Gülçin yine her zaman ki gibi sporu abartıyorsun. Bir ileri iki geri derken seni burdan sanırım uzun süre mezun edemeyeceğim. Bu arada kütüphane ve kitap olayına çok sevindim. Füreya güzel bir kitap. Betül söylemiş tavsiye ederim. Ayşe KULİN in kitapları su gibi oluyor çabuk bitiyor zaten. Kızının öğretmeni için herkes aynı şeyi söylemiş. Bütün söylenenlere katılıyorum. Benim kızımda resim dersi alıyor ama bizimkisi öyle pahalı değil. Saati 10 lira. Şimdilik haftada iki saat yolluyorum cumartesileri 20 lira veriyorum. Resim öğretmenliğinden mezun olmuş genç bir kız veriyor dersi. Güzel şeyler öğreniyor. Ama sanırım artık doğuma kadar götüremeyeceğim çünki dersleri yetişmiyor ve bana çok zor geliyor.
Gunaydinnn
Ben de yoldayimm
Sema burdan tanisiyoruz Tugba ve Ecemle
Ecem uluslararasi iliskiler okuyor.
Pasta hakkinda ben bir sey demiyorum..
Tugba sunumun cok guzel gecer insallah, Allah kolaylik versin
gunaydin
tubisim suphem bile yok sunumun tabiki super gececek
ecemcik ve tubis sizin boyle koyu taraftar oldunuzu bilmiyordum..........kis 1-1 biten maca ne denir.iyi birseymi onuda anlamadim.am siz ne dusunurseniz bende ayni dusunuyorum.
evsebu gunduz goremedim seni gece kusu takimi beklemissin
ebrummmmmmmm canim sen cabuk yorulmaya basladin.ayril su izne kuzum ya
gulcinnnnnnnn nerdesin ortim yawwwwwwww
bugun su yaris isini bir konusalim dakikami dersin saatmi artikin orayi hesapla
arzu hayirli isler.
benim bugun bayagi isim var ama arada girerim yine.
kizlar ben size bir sey soyleyecektim aklima geldi simdi onu yazmaya girdim(bayiliyorum bu takim ruhuma yawwwwwwww)
dun aksam gittimiz arkadasin esi dahiliyeci su icme meselesini konustukta adam cok ilginc birsey soyledi
normalde yaziyoruz ya 2lt-3llt su diye
aslinda vucudun yeterli suyu alip almadigi idrar kontroluyle belli oluyormus.her bedenin yaptigi spora,yasam tarzina,beslenme sekline gore,mevsime gore su yaterliligi farkliymis.dedigine gore wc de idrara bakarak anlasilmasi olasiymis.idrar beyaza yakin bir sarilikta oldugu surece ye
yeterli su aliyoruz demekmis.fazla suda
sarimsi degil tamamen bayazimsi bir idrar oluyorsa fazla su alimi demekmis.fazla su icmekte bobrek tahribati yapiyormus.
ayrica soguk su icmek ic organlarin calismasinda etkiliymis.
eger wc de yagli bir tabak kaliyorsa yag idrarla atiliyor demekmis.
ayrica aldimiz suyun bir bolumude ter ve aldigimiz nefesle disari atiliyormus.cok ince meseleymis su yaw.birde ph degeri varki o konuda epey uzun surdu.
ozellikle diyet yapanlarin arada yag olcumu yaptirmasi gerekirmis.verilen kilo yagdanmi kastanmi gidiyor diye.ben iki kere olcturmustum bugun zamanim olunca gidecem.yada yarin giderim cunku elif hanimin da 9 aylik kontrolu var onuda paylasirim
Dun gec yattim yaaa burdayim dye sabah uyanamadim gidemedim okula demistim okula gidiceksem erken uyumaliym bu sorunumu napicam bilmiyorum en az 10 ideal olarak 12 saat uyumam gerekiyor :)) ciddi anlamda dayanamiyorum bi gun idare bile edemiyorummm :)) simdi gidiyorum saat 2 deki derse giricem
Canlarim mrb nasilsiniz sizlericooook ozledim 2 3 gunde ya
benim herif bile sizin gibi fanatik degil sekerlerim
tubisi ve seni mac seyrederken gormek isterdim
Neler olmus neler bitmis ben biraz gecmis goz atiyim bu arada kzlar artik eskisi gibi kocaman bigobegim yok yani varda eskiden 6 7 aylik hamiwleydim simdi 3 4 aylik
Menümü yazayım ayın 26 sına kadar okulda gireceğim internet hakkım bitmiş faturam şey olmasın bana :) ara ara kaçamak yaparım İnternet'e girerim
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Sucuklu yumurta
Öğlen
1 avuç leblebi
2 incir
Akşam
1 tane balık büyükünden :)
Kizlar menumu yazayim
Sabah:1 dilim ekmek yarim elma
Ogle:yok
Aksam:2 kasik ispanak onu bile zor yedim
2 bardak su
Spor yok kizlar hsta oldugum icin hicbisey yiyemiyorum o yuzden boyle oldu
bende menümü yazıyım çıkacam eşim gelecek
sabah
1 bardak süt çay bardağı
peynir
2 dilim salam
öğlen
2 yumurta
yoğurt
akşam
yoğurt
biraz tavuk
sıvı aynı
spor
45 dak plates
65 dak leslie
15 dak dışarda yürüdüm
Ben bugün menümü yazmasamda olurr cünküüü yoookkkk :) halaaaaa yemedim
Menüm
Sabah
Yok
Ogle
Yok
Aksam
Tavuk sis söyledm onu ycem
1 ayran icerim
1 lt su
Menum
Sabah
1 dilim peynir
Biraz omlrt
1 domates
5 zeytin
2 dilim ekmek
Ogle
Firinda Karnibahar
Salata
Ara
1 armut
Ara
4 yk meyveli yogurt
Aksm
Pilav ve kurufasulye (4er kasik)
Telefonumun ekrani paramparca oldu
Dusurdum bugun..
Ebrucum cok haklisin kendi adima soyale konusayim evet sana da anlatmam gerekirdi sorunlarimi ve donmek istediimi ama gercekten cekindim senden cuku cok cabaldim takima girmek icin bisey dersin die ckindim geri gelme konusunda ise beril ablayla konustum sabah benim yerime ebruyla konusurmusun ben geri gelmek istiyorum ama kabl ermi die tamamen cekingiligimden oyle yaptim cunku sen bi ara sey yazmistin kim nerye gidiyo daha dun liste iste diye can atanlar bugunnereye gidiyo demistin yanis anlama yani senin icin bi problem teakil ediyosamveya guvenin kalmadiysa cikarabilirsin takimdan karar senin eger bi hatam olduysa ozur dilerim
Hosbuldum canim sorunlarii hallettim sayilir canim menumun az olmasiin sebebide cok hastayim gercekten lokmalar agzimda buyuyo
Günaydınlar bayan beceriklî :) bundan sonra tut kendini cumadan cumaya tartıl :) gerçi arada tartılıp zayıfladığını görmek motive ediyor insanı :) 78 leri göreceksin sanırım cumaya :) ay ya ben 74 lere inemem herhalde bu hafta
Buarada rüyadan dolayı halen Leylayım
Müstehçen bir rüya yoksa anlatırdımeşime dedim böyle gördüm güldü benim aklımdan geçmez sen nasıl görüyorsun :/
Kızlar (Ecem ve Tuğbiş)maçın dün ilk yarısını seyredebildim ikinci yarısında uyuyakalmışım. Yediğimiz gol çok ama çok saçma bir goldü. Ama nedense her işimizi en sona bırakmaya alışkınız. İnşallah Almanya'da bitireceğiz bu olayı. Burak'ın golü harikaydı. Tamam dedim golden sonra bu maç bizim. Ama maalesef gerçekten saçma saçma hatalar yaptık. Adam 4-6-0 oynatıyor dediğiniz gibi biz karşılarında nasıl oynuyoruz. Öyle soğukkanlı geliyorlar ki bizim kaleye. Anlatılsa çok şey varda pisi pisine işi Almanya'ya bıraktık.
Geçmişten aklımda kalanları yazıyorum yavaş yavaş geliyor ondan böyle kesik kesik oluyor
Beril'cim kilo listen harika tebrik ediyorum seni. Öyle bir liste benimde var. Ve kızlar hepinize tavsiye ederim çok motive ediyor mutlaka sizlerde yapın.
Gülçin'cim yarın dışarda yiyeceğine yanında götürmen daha mantıklı. Bencede tost yapıp yanında ayran ve sütle yiyebilirsin.
Tuğba'cım umarım sununum güzel geçmiştir.
Bu arada buluşacak olmanız çok güzel. Ertelemeyin mutlaka görüşün. Betül'cüm sana bişey sormuştum geçmişte ama sanırım gözünden kaçmış. Bizim fotolarımız vardı yaa senle ikimizin sende duruyor mu hala?:26:
Kalici olarak dnduuum bebegim
Ebru resimler tabiki duruyor ama nerde bilmiyorumm))
Muhtemelen hard diske atmisimdir teldeki butun fotolari o sira ordadir
Aynen ben de burağın golünden sonra dedim bu ateş bize yeter. Gerçekten mükemmeldi. Ama o golü atan burakla, o golleri kaçıran burak aynı kişi miydi onu da anlayamadım. Ve dediğin gibi schalke çok rahat gelebildi bizim yarı sahamıza, kalemize.. Verdikleri her pas isabetli, attıkları her çalım amacına ulaşıyor.. Biz de boyuna onların oyuncularına pas atıp durduk!
Schalke taraftarı almanyada Türk seyircilere göz açtırmycak. Bunun planlarını taa kuralar çekildikten sonra yapmaya başlamışlardı zaten. Stadda GALATASARAY taraftarı olmasını kesinlikle istemiyorlar ve bunun için ellerinden geleni yapıcaklar. Umarım bu takımı çok olumsuz etkilemez ve Fatih Terim de bizmkileri şööööyle bi silkeler, sonunda da gülen taraf biz oluruz :13:
Sunumum gerçekten çok güzel geçti. Hocamdan tam not aldım. Hepinize çok teşekkür ederim herkes iyi dileklerde bulunmuş. Canımsınız..
Buluşma işini de, bence de ertelemeyelim. Bu hafta görürüm inşallah ikisini de
İnan çoooooook sevindim buna
selam arkadaslarım.buğün nasıl geçti gününüz.ben çok yorgunum bugün
BUĞÜNKÜ MENÜM
SABAH:
bir dilim kepekli ekmek
az yağlı bir parça beyaz peynir
iki yeşil zeytin
domates salatalık
sekersiz kuş burnu
ARA ÖĞÜN:
bir elma
ÖĞLEN:
bir lahmacun içi bol marollu
bır bardak ayran
AKŞAM:
ceza yaptım sadece yagsız tuzsuz salata
gün içinde iki litre su
Bendekilerde sanırım harddiskte ama sendekiler daha güzeldiBuraya yükleyeyimde dedim birileris çatlasın Tuğbiş atladı hemen Akşam yüklerim bendekileri.
Biz zaten Tuğba'cım yumurtanın deliğin ağzına gelmesini beklemeyi severiz. Hiç dikkat ettin mi hem milli takım hem de galatasaray olarak hep son maçlarda yüzümüz gülmüştür. Çok maç hatırlıyorum öyle son umudumuz olan. İlla ki bizi ölüp ölüp dirilteceklerGerçi tarihte öyle yazılıyor İnşallah dünyanın ilk 8 takımının içinde yer alacağız. Bu arada rövanş maçı ne zaman? Eniştem Almanya'da yüzde 90 gidecek maça. Umarım dediğin gibi sorun çıkartmazlar.
Afiyet olsun Arzu'cum lahmucun dışında güzel bir menü onuda dengelemeye çalışmışsın ama böyle kaçamakları perşembeden yapmasak daha iyi olur. Ceza aslında bir yönden güzel ama bir yönden de vücuda işkence gibi bişey. Lahmucun öyle çok ceza verilecek bir yiyecekte değil aslında ama bu işin bu kadar bilincinde olman hoşuma gitti.
Bu arada ben sana Sevda'yı soracaktım. Mutlaka görüşüyorsunuzdur. En son onun takımdan ayrılmaması için yazdım ama sanırım geri dönmemekte kararlı. Tekrardan görüşüp tam olarak fikrini sorar mısın? Yarın ki bildirdirimi ona göre yapmak istiyorum. Eğer isterse yarışmadan ayrılmak yerine başka takıma transfer olma şansıda var. Senden cevap bekliyorum. Yoksa uzun bir süre tekrar yarışmalara katılamayacak.
Kızlar (Ecem ve Tuğbiş)maçın dün ilk yarısını seyredebildim ikinci yarısında uyuyakalmışım. Yediğimiz gol çok ama çok saçma bir goldü. Ama nedense her işimizi en sona bırakmaya alışkınız. İnşallah Almanya'da bitireceğiz bu olayı. Burak'ın golü harikaydı. Tamam dedim golden sonra bu maç bizim. Ama maalesef gerçekten saçma saçma hatalar yaptık. Adam 4-6-0 oynatıyor dediğiniz gibi biz karşılarında nasıl oynuyoruz. Öyle soğukkanlı geliyorlar ki bizim kaleye. Anlatılsa çok şey varda pisi pisine işi Almanya'ya bıraktık.
Sağol bebeğm güzel geçti çok şükür :)
Sen istanbula gelince biz sana futbolun bütün inceliklerini öğreticiizofsaytı da anlatırz bak hasan abiyi şaşırtırsın bilgilerinle :)))
Bunları bilmek iyi oldu balım
12 saat mibebeğm 1 günün yarısından bahsettiğinin farkındamısın
Biz de seni özledik kuzuuuummhoşgeldin aramıza
Bigün ecemle maç izlicez ama bakalım ne zaman
çok şekersin :)) ve ayrıca bu çok güzel haber.
Öğlen çok az yine. Ama biliyorum okulda o kadar oluyor. Afiyet olsun.
Kuzum bu ne böyleee :\ kendine zarar vermekten başka bişeye gitmez bunun sonu Allah korusun. Hasta da olsan toparlanmaya çalış bu durum fazla sürmesin öğün atlamamaya çalış kesinlikle. Yediklerini çeşitlendir. Çok ye demiyorum bak, çeşitlendir.
Gördüğüm kadarıyla hep proteinle besleniyorsun canım bu doğru bşy mi ki :44: bu arada spor çok iyi yine..
Aştın kendini artık ecem :) Oruç tutsaydın kuzm bari :)))
4 kaşık pilav çok olmuş sanki tatlım. Onun dışında gayet güzel. Su?
Geçmiş olsuunn :\
Valla evet o resimleri görünce ortadan 2 ye çatlamaya hazırım
Yanılmıyorsam 12 Mart'ta olması lazım rövanş maçı kuzum. Umarım sorun çıkarmazlar. Ama Almanlardan beklenir, malum bizi de pek sevmiyorlar
selam arkadaslarım.buğün nasıl geçti gününüz.ben çok yorgunum bugün
BUĞÜNKÜ MENÜM
SABAH:
bir dilim kepekli ekmek
az yağlı bir parça beyaz peynir
iki yeşil zeytin
domates salatalık
sekersiz kuş burnu
ARA ÖĞÜN:
bir elma
ÖĞLEN:
bir lahmacun içi bol marollu
bır bardak ayran
AKŞAM:
ceza yaptım sadece yagsız tuzsuz salata
gün içinde iki litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?