Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet evet 5. Takıma yazdıgını okudum burda olmak istiyorum listeye almasanız falan yazmıstı en son durum nedir bilmiyorum

Ama unutma ki artık Almanya'da azınlık değil çoğunluğuz

Almanya ya almamaları gibi bi sansları yokkk jolly tur gibi tur sirketleri mac icin program hazırladılar hatta en ucuzu 399€ + KDV ydi hatta dedik kerosla iki kisi gidersek cok masraflı olucak oraya verecek paramızla kurutma makinamızı alırızzz yanınada bi kac bisey :)))

Oysa ki ben hep takımdan çok Terim'e güvenirdim.. Şaşırttı gerçekten de. Ama bence dünkü maçtan dersler çıkarmasını bilicektir. Sneijder konusunda da benm ciddi endişelerim var. Eylül'den beri oynamıyorsun ama hiç mi açılamadın be adam ne umutlarla transfer etmiş bu kulüp seni.. Baksın Drogbaya maç boyunca adam bi savunma hattında bi orta sahada bi rakip kalede.. Bilemiyorum.. Çok şeyin değişmesi lazım düne göre. Ayrıca Almanya'da şimdiden garanti olan bi avantajımız var, o da su gibi yukarı fışkırmayacak bi çim sahada oynayacak olmak

Maç izlerken ben de ben değilim ama en azından seni tanıycak kadar ben olurum bebeğm

Ne yani bu saatte uyuycak mısın sen? Şaka

Son düzenleme:

Çocuğu da kendine benzettin ya ben daha sana ne diyim :)))))

Evet evet 5. Takıma yazdıgını okudum burda olmak istiyorum listeye almasanız falan yazmıstı en son durum nedir bilmiyorum

Haklısınız kızlar az önce baktım dediğiniz gibi. Bende çok mu iyi niyetliyim yaaaaaaa Şuan konu hakkında çok şey geçiyor kafamdan ama yazmayayım daha iyi

Hm bak doğru hatırlamışım Ebru'cum. Yani durum bu.. Arkadaş listesinde olan biri varsa profilinden bakabiliriz.

O konu kapanmıştır Tuğba'cım

Ayyy Beril nerde kaldı yaaaa gelemedi gitti :44:

Bu arada Ecem'cim sana mezuniyeti sormuştum? Cevap alamadım:26:

Sneijderi yanlıs yerde oynattı manisa macında Sneijder Drogba Burak 3 lüsünün uyumu muhtesemdi Sneijder dogru yerde olsa verim alınabilir bide Sneijder gibi düsünemiyo bizim türkler aslında bi uyum sorunu var net avrupalı futbolcu baska oluyor gercekten manisa macında Sneijder in attıgı pası Drogba anladı Drogba yı Sneijder anladı Sneijder acıldı bi an kendine geldi adam ileri düsünüyo bizim Selcuk pas bile vermiyo adama bizimkilerin hatası birazdaa Sneijderin bu hali

Çocuğu da kendine benzettin ya ben daha sana ne diyim :)))))

Yok yok o bana böyle geldi :) tencere kapak misali :))

O konu kapanmıştır Tuğba'cım

Ayyy Beril nerde kaldı yaaaa gelemedi gitti :44:

Bu arada Ecem'cim sana mezuniyeti sormuştum? Cevap alamadım:26:

Off mezuniyetle ilgili düsünüyorumda sence mezun olmalı mıyım sen karar ver ben zaten buradayım yine her gün böyle gelicem muhtemelen :) bi taraftanda mezun olayım diyorum artık takımıda etkilemiyim yeni biri gelir sen söyle ben uyucam :))

İnşallah harcanmazlar bizim takımda

Yukle ebru resimleri nostalji yapalimm bari
Ama ben o resimlerde kendimi hic begenmiyorumm:) yoldan gelmistim ya cok uykusuz yorgundum bi yaslii cikmisimm

Tamam o zaman mezun edelim biran önce seni sende daha rahat in hedef kilona. Ama tümden de rahatlama takımı etkilemeyeceğim diye olur mu

Haklısınız kızlar az önce baktım dediğiniz gibi. Bende çok mu iyi niyetliyim yaaaaaaa Şuan konu hakkında çok şey geçiyor kafamdan ama yazmayayım daha iyi

Son biseyy söylicemm tutamıyorum kendimi bende bisey düsünüyorum kötü olabilirim ama basından beri düsünüyorum sustum :)))

Ya zaten biliyo musun Sneijder ve Drogba için başından beri şöyle düşünüyorum, yani öyle hissediyorum, bizim takımda çok sırıtıyorlar. Yani homojen bi takım yok sahada. Dediğin gibi ortada bi uyum, anlayış sorunu var. Zamanla nasıl aşılacak bilmiyorum ama, lig maçlarında tuttuğu gibi şampiyonlar liginde de tutmaz işte Drogba'lı Sneijder'li de olsa bu takım. Zaman, zaman, zaman... Herşeyin ilacı. Sıkı çalışmaları lazım.
Ve bu arada az önce haber sitesinde okudum Schalke oyuncusu Huntelaar demiş ki "Golü yiyince sesleri kesildi". Ay sinir oldum :95:

Tamam o zaman mezun edelim biran önce seni sende daha rahat in hedef kilona. Ama tümden de rahatlama takımı etkilemeyeceğim diye olur mu

Ayyyy cokkk heyecanlandımmmm inanmıyorummm hiiiccccc Allah ım sükürler olsunnn :))))))
Tamam tamam rahatlamayacagım sözzz :))))

Ayyyy cokkk heyecanlandımmmm inanmıyorummm hiiiccccc Allah ım sükürler olsunnn :))))))
Tamam tamam rahatlamayacagım sözzz :))))

Bence şimdiden mezun olana kadarki sürecini yazmaya başla :) Ben olsam roman yazardım roman :) İmza günü bile yapardım eserime

Yaa ölesiye GS yensede yenilsede ama su gercek var Sneijder ve Drogba bu takımın oyuncuları degil onlar cok ileride bizimkilerin onları anlaması icin 40 fırın ekmek yemeleri gerek adamlar ortada Drogba bu yani belgeseli yapılmıss adam GS nin isi zor Terim bu hatalarla devam ederse cok daha zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…