Yukle ebru resimleri nostalji yapalimm bari
Ama ben o resimlerde kendimi hic begenmiyorumm:) yoldan gelmistim ya cok uykusuz yorgundum bi yaslii cikmisimm
Son biseyy söylicemm tutamıyorum kendimi bende bisey düsünüyorum kötü olabilirim ama basından beri düsünüyorum sustum :)))
Ya zaten biliyo musun Sneijder ve Drogba için başından beri şöyle düşünüyorum, yani öyle hissediyorum, bizim takımda çok sırıtıyorlar. Yani homojen bi takım yok sahada. Dediğin gibi ortada bi uyum, anlayış sorunu var. Zamanla nasıl aşılacak bilmiyorum ama, lig maçlarında tuttuğu gibi şampiyonlar liginde de tutmaz işte Drogba'lı Sneijder'li de olsa bu takım. Zaman, zaman, zaman... Herşeyin ilacı. Sıkı çalışmaları lazım.
Ve bu arada az önce haber sitesinde okudum Schalke oyuncusu Huntelaar demiş ki "Golü yiyince sesleri kesildi". Ay sinir oldum :95:
Bence şimdiden mezun olana kadarki sürecini yazmaya başla :) Ben olsam roman yazardım roman :) İmza günü bile yapardım eserime
Allahım yaaaa sanki güzel bir gol attılarda resmen keklendik. Aslında aradaki oyuncunun ayağına çarpsaydı yine gol olmazdı. Pas verirken bizim futbolcunun bacaklarının arasından geçti. Neyse bakalım onlar hafife alsın bizi daha iyi işimiz kolaylaşır.
Yaa ölesiye GS yensede yenilsede ama su gercek var Sneijder ve Drogba bu takımın oyuncuları degil onlar cok ileride bizimkilerin onları anlaması icin 40 fırın ekmek yemeleri gerek adamlar ortada Drogba bu yani belgeseli yapılmıss adam GS nin isi zor Terim bu hatalarla devam ederse cok daha zorr
Yarınn yazıcamm :)))) yap tabi hadi insallahh senide mezun görecegimizz günlere
Nihalllllllllll ayın 19 unun mesajını yollamamışsın. Tuğba'cım sende bugün mutlaka listeyi yayınla canım. Yarın cuma biliyorsun. Kızlar mesaj sayılarını Tuğba'ya göndermeyenler göndersin lütfen biran önce. Yoksa 0 olacak.
Ben şimdilik kaçıyorum. Öpüyorum hepinizi kocaman. Gelirim yeniden.
Ayyy yeter futbol muhabbeti sıkildimmm
Ecem sen simdii mezun mu oluyorsunnn
Kus yuvadan ucuyorrrr
Hayirli olsuuunnnnn
Eminim cok heyecanlisindirr, tebrik ederimmm
Birakma takimi amaaa
İnşallaahh.. Ay çok heyecanlı ya :) Canım benim başarını tekrar tekrar kutluyorum
Yok canım yaaa gayet güzel çıkmışsın. Ben seni beğendimBence sana öyle geliyor.
Yaaaa Ecemmmmmmm özelden yazsana ben çatlarım vallahi
Allahım yaaaa sanki güzel bir gol attılarda resmen keklendik. Aslında aradaki oyuncunun ayağına çarpsaydı yine gol olmazdı. Pas verirken bizim futbolcunun bacaklarının arasından geçti. Neyse bakalım onlar hafife alsın bizi daha iyi işimiz kolaylaşır.
MESAJ SAYILARI (20 / 21 Şubat)
Arzu_ 54 ------> 7 /
betuld ---------> 9 /
lafraise --------> 15 /
niyal -----------> 10 /
prensesss016-> 7 /
Gul1978 -------> -
beril77 --------> 22 /
EVSEBU -------> 3 /
dontpanic -----> 8 /
aysecig --------> 23 /
48to38 ---------> - (açelya'yı izinli mi yazıyorsun Ebru'cum bilmiyorum)
Ecem gordummm
Masallah yaaa farka bakk
Bravo valla
Evet ecem ya ben izinden dondugumde ayni kilodaydik dogru soyluyorsun..
Ben bu hafta ne olcam bakalimm tartilmadm hic
Yarin da ayni veya +cikarsam izne ayriliyorum..
Eline saglık ne güzel ugrasmıssın :)
Baktim az once mezun olmam icin en az 57.8 olmam lazim
Hedefi ne diye 55 koyduysam
Sanki en son ne zaman gormusum 55i
Gecen hafta 61.7dim 4 kilocukk var aslinda az.. Ama iste..
4 kilo cok zor degil yaa yaparsın azıcık kalmısss su 5 leri bi gör artık 4 5 haftada bitirirsin bu isi :))
Afiyet olsun Arzu'cum lahmucun dışında güzel bir menü onuda dengelemeye çalışmışsın ama böyle kaçamakları perşembeden yapmasak daha iyi olur. Ceza aslında bir yönden güzel ama bir yönden de vücuda işkence gibi bişey. Lahmucun öyle çok ceza verilecek bir yiyecekte değil aslında ama bu işin bu kadar bilincinde olman hoşuma gitti.
Bu arada ben sana Sevda'yı soracaktım. Mutlaka görüşüyorsunuzdur. En son onun takımdan ayrılmaması için yazdım ama sanırım geri dönmemekte kararlı. Tekrardan görüşüp tam olarak fikrini sorar mısın? Yarın ki bildirdirimi ona göre yapmak istiyorum. Eğer isterse yarışmadan ayrılmak yerine başka takıma transfer olma şansıda var. Senden cevap bekliyorum. Yoksa uzun bir süre tekrar yarışmalara katılamayacak.
Ay evet oyle ama bu hafta da gecti oyle boylr..
Ecem ya ben gelinlik bakmaya basliycam ama nerden nasil basliycam bilmiyorumm
Elbise almaya gider gibi gidip deneyip cikaxak miyimm rastgele
Akay denetmek icin randevu istiyormus herhalde di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?