Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yukle ebru resimleri nostalji yapalimm bari
Ama ben o resimlerde kendimi hic begenmiyorumm:) yoldan gelmistim ya cok uykusuz yorgundum bi yaslii cikmisimm

Yok canım yaaa gayet güzel çıkmışsın. Ben seni beğendim Bence sana öyle geliyor.

Son biseyy söylicemm tutamıyorum kendimi bende bisey düsünüyorum kötü olabilirim ama basından beri düsünüyorum sustum :)))

Yaaaa Ecemmmmmmm özelden yazsana ben çatlarım vallahi

Allahım yaaaa sanki güzel bir gol attılarda resmen keklendik. Aslında aradaki oyuncunun ayağına çarpsaydı yine gol olmazdı. Pas verirken bizim futbolcunun bacaklarının arasından geçti. Neyse bakalım onlar hafife alsın bizi daha iyi işimiz kolaylaşır.

Nihalllllllllll ayın 19 unun mesajını yollamamışsın. Tuğba'cım sende bugün mutlaka listeyi yayınla canım. Yarın cuma biliyorsun. Kızlar mesaj sayılarını Tuğba'ya göndermeyenler göndersin lütfen biran önce. Yoksa 0 olacak.

Ben şimdilik kaçıyorum. Öpüyorum hepinizi kocaman. Gelirim yeniden.

Allah yardımcımız olsun, biz takımımızı her zaman sonuna kadar destekleriz. Özellikle yabancı takımlara karşı oynadığımızda, millî duygularla destekleriz. Zaten, bi bakıma ülkemizi temsil ettiğimiz spor müsabakalarında (futbol olsun basketbol voleybol olsun) başarılı olduğumuzda, şu ülkede milyon tane sorunla boğuşan insanlar hiç olmazsa sevincek bişy bulmuş oluyorlar kendilerine.. Millet olarak moral depoluyoruz. Ülkesi için oynasın GALATASARAY..

Son düzenleme:

Canım liste hazır da, ben yarın 2'sini birlikte yayınlarım diye düşünmüştüm :44:

Birazdan yayınlıyorum o zaman

Ecem sen simdii mezun mu oluyorsunnn
Kus yuvadan ucuyorrrr
Hayirli olsuuunnnnn
Eminim cok heyecanlisindirr, tebrik ederimmm
Birakma takimi amaaa

Ayyy yeter futbol muhabbeti sıkildimmm

Tamam tamam :)))

Ecem sen simdii mezun mu oluyorsunnn
Kus yuvadan ucuyorrrr
Hayirli olsuuunnnnn
Eminim cok heyecanlisindirr, tebrik ederimmm
Birakma takimi amaaa

Eveeettt sonunda sen geldiginde aynı kilodaydık o zaman bizde dügünü haziranda planlamıstık hersey degisti bi anda :) darısı basınaaaaaaa cok heyecanlıyım sen aradaki farkı görmedinnn hemen yüklüyorum resmimi bakınca yazarsın silicem eski pantolonumlaa :))

İnşallaahh.. Ay çok heyecanlı ya :) Canım benim başarını tekrar tekrar kutluyorum

Sormaaa hemde nasıl :)

Tamam yazıcamm cıkarken :)

Son düzenleme:
MESAJ SAYILARI (20 / 21 Şubat)

Arzu_ 54 ------> 7 /

betuld ---------> 9 /

lafraise --------> 15 /

niyal -----------> 10/

prensesss016-> 7 /

Gul1978 -------> -

beril77 --------> 22 /

EVSEBU -------> 3 /

dontpanic -----> 8 /

aysecig --------> 23 /

48to38 --
-------> - (açelya'yı izinli mi yazıyorsun Ebru'cum bilmiyorum)

Son düzenleme:

Eline saglık ne güzel ugrasmıssın :)

Son düzenleme:
Ecem gordummm
Masallah yaaa farka bakk
Bravo valla

Evet ecem ya ben izinden dondugumde ayni kilodaydik dogru soyluyorsun..
Ben bu hafta ne olcam bakalimm tartilmadm hic
Yarin da ayni veya +cikarsam izne ayriliyorum..

Ecem gordummm
Masallah yaaa farka bakk
Bravo valla

Evet ecem ya ben izinden dondugumde ayni kilodaydik dogru soyluyorsun..
Ben bu hafta ne olcam bakalimm tartilmadm hic
Yarin da ayni veya +cikarsam izne ayriliyorum..

Darısı basınaaaa hadi insallah vermiss olursun yaa izne ayrılmanı istemem en azından burası mecbur hissettiriyor kendini daha kontrollü oluyosunn yoksa bi rahatlık geliyo

Baktim az once mezun olmam icin en az 57.8 olmam lazim
Hedefi ne diye 55 koyduysam
Sanki en son ne zaman gormusum 55i

Gecen hafta 61.7dim 4 kilocukk var aslinda az.. Ama iste..

Baktim az once mezun olmam icin en az 57.8 olmam lazim
Hedefi ne diye 55 koyduysam
Sanki en son ne zaman gormusum 55i

Gecen hafta 61.7dim 4 kilocukk var aslinda az.. Ama iste..

4 kilo cok zor degil yaa yaparsın azıcık kalmısss su 5 leri bi gör artık 4 5 haftada bitirirsin bu isi :))

selam ben geldim
hasanla hararetli tartismalara girmemek icin saat 2 den beri klinikte onun hastalarinin dislerinin bitmesini bekledim.sizi okudum yazamadim.her tel caldinda yada mesaj geldinde senin kadinlar merakmi etmis deyip durdu.
kizlar elif zaten kucakci bir bebekti simdi hic tahammul edilemez halde.sabah ust damakta iki tane baloncuk gordum birinin ucuda igne ucu kadar beyazlamisti.yarin kontrol var diye bekleyecektim ama bunun huysuzlugundan hasani arayip soyledim.bir firtina esti sanki geldi once bakti dis dedi.ama once alttan cikmazmi dedim arada olur ikimizden normal birsey cikarmi dedi.ama bu bukadar agrimaz dedi.neyse yinede dr.gittik.78cm.9300gr.hersey normal.ama dis zor cikarmis ustten geldigi icin.dr.vitamin d sini fazlalastirdi.belki ustler yavas cikar o zamana alt disler kendini atesler dedi.
ben eve gideyim dedim.haspamin saat 5 e kadar hastasi yokmus orda bekledik.sandalye uzerinde totisim agridi.baktik sikiliyom benim dolguyu yapsana dedim.onu halletti.disciyle hiccccccccmi hic isim kalmadi sukur.

gelelim takimima
sema veacelya ya gercekten cok sevindim.eger onlarin donmesinde yada sorunlarinin cozumunde abla olarak katkim varsa ne mutlu
nihal o ogle menusu ney yavrum yaaaa
kusursuz bir menu cikar gobek atacam valla (oynamayi hic sevmem)
betusum susturamamisin bunlari futbolla cosmuslar senin bebek gibi su gibi guzellini bilmiyozmuda yasli cikmisim diyon yolarim bak-kendinin farkina bak
ecem okul seni ozlememis,sen onu ozlememissin anacim nasil olacak mezuniyet.mac kadar okulu anlatmadin daha farkindamisin.mezuniyetinde hayirli olsun bebisim.darisi basima,basimiza
tubisim hic suphem yoktu zaten sunumundan.allah gonlune gore veriyor her seyi
arzu menun guzel afiyet olsun.bu sana kactir laf atisim.cevaplamama hakkini kullanmanida anlarim sekerim.
sanirim benim kadro tamam gelelim

ebru
benim kaptanlikla yada seni yok saymakla isim olmaz.hic oyle kucuk islerle ugrasmam bilirsin.sen diyordun beril cok dopracisin seni boyle kabul ediyorum diye.dediklerine alinma desende alindim.bu sozleri haketmedim.hemde hic.nedenine gelince sema ve acelya biz zaten ozelden konusuyorduk.ikiside kardesim ,kizim yasindalar nerdeyse.sorunlarina kendimce,aklim yettigince care bulmaya birazda moral vermeye calistim.ve sonucta kendileri icin bir iyilik yapip geldiler.bunlari sana anlatmalarindan dogal bir sey yok.amayazismalar tamamen ozel.haaaaaaa gulle,gulcinle,nerminlede cok ozellestik.halada gereginde yaziyorum.soruyorum.belki anlatip rahatliyorum.eceme fikir sordugum.tubise sevgi mesajlari yolladimda oluyor.bunlar seni nasil yok saymamaksa sema ve acelyaylada yazismalar aynen oyle.herkesten umardim ebru ya.suan sendemi brutus diyesim geldi.gunlerdir beril muabbeti sonlandi derken.altin vurus senden geldi.yarin bildirim yapayim takim zor durumda kalmasin.bugune kadar takima ne zaman uymadimki zaten.ama sanirim ben fazlaligim.artik gozume gozume sokuluyor.
sana birsey soyleyimmi belginden hic farki yok sana olan sevgimin.belki ondan bu denli uzuldum.senden ummuyordum bu sozleri sanirim.

4 kilo cok zor degil yaa yaparsın azıcık kalmısss su 5 leri bi gör artık 4 5 haftada bitirirsin bu isi :))

Ay evet oyle ama bu hafta da gecti oyle boylr..

Ecem ya ben gelinlik bakmaya basliycam ama nerden nasil basliycam bilmiyorumm
Elbise almaya gider gibi gidip deneyip cikaxak miyimm rastgele
Akay denetmek icin randevu istiyormus herhalde di mi

kaptanım iş hayatında çalışırken evın gibi kendine menü hazırlayamıyorsunki.bugün işteydik yine bize ne ikram edilirse ondan yemek zorunda kalıyoruz.elemanlar ikişer lahmacun yediler ben bir taneyle idare ettim.sevdayıda aradım diyetime devam etmeye calışıyorum fakat mümkünse beni başka takıma transfer edebilirse çok sevinirim dedi ve selam söyledi.müsait olduğunda size cevap yazacakmış tekrar.

Ay evet oyle ama bu hafta da gecti oyle boylr..

Ecem ya ben gelinlik bakmaya basliycam ama nerden nasil basliycam bilmiyorumm
Elbise almaya gider gibi gidip deneyip cikaxak miyimm rastgele
Akay denetmek icin randevu istiyormus herhalde di mi

Ayy yasasınn baslıyosunnn cok heyecanlıı yaa :) cogu yer randevu istiyo ama randevusuzda gitsen bisey farketmiyo bi sekilde alıyolar aynen öyle elbise dener gibi begendiklerini deniyosun :)
Akay biraz daha hazırlıklı oldugu icin ona randevulu gitsen cok iyi olur gittiginde önce katalogtan gösteriyolar sen bunu bunu bunu diyosun ya da anlayamazsan katalogtan ben anlamamıstım sahsen normalde katalogtan daha güzeller mankenlerin üzerinde var onlardan bu bu bu diyosun seni ve yanındakileri bi odaya alıyolar o odada kücük podyum var koltuk masa var seni hemen podyuma alıyolar perdeler kapanıyo her yer ayna :) gelinlikler gelene kadar seni hazırlıyolar üstünü tamamen cıkarıyosun büstiyer giydiriyolar hemen tarlatanını ayakkabını sırayla gelinlikleri giydirip gösteriyolar sonra öyle bitiyo akaya hep randevulu gittim ben bide oleg cassiniye gittim ona randevusuz gittim yine bu bu bu dedim hatta instagramda vardı ama sildim görmüssündür onalr oleg cassini bide nasıl bisey istiyosun söylesene bi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…