Afiyet olsun Arzu'cum lahmucun dışında güzel bir menü onuda dengelemeye çalışmışsın ama böyle kaçamakları perşembeden yapmasak daha iyi olur. Ceza aslında bir yönden güzel ama bir yönden de vücuda işkence gibi bişey. Lahmucun öyle çok ceza verilecek bir yiyecekte değil aslında ama bu işin bu kadar bilincinde olman hoşuma gitti.
Bu arada ben sana Sevda'yı soracaktım. Mutlaka görüşüyorsunuzdur. En son onun takımdan ayrılmaması için yazdım ama sanırım geri dönmemekte kararlı. Tekrardan görüşüp tam olarak fikrini sorar mısın? Yarın ki bildirdirimi ona göre yapmak istiyorum. Eğer isterse yarışmadan ayrılmak yerine başka takıma transfer olma şansıda var. Senden cevap bekliyorum. Yoksa uzun bir süre tekrar yarışmalara katılamayacak.
selam ben geldim
hasanla hararetli tartismalara girmemek icin saat 2 den beri klinikte onun hastalarinin dislerinin bitmesini bekledim.sizi okudum yazamadim.her tel caldinda yada mesaj geldinde senin kadinlar merakmi etmis deyip durdu.
kizlar elif zaten kucakci bir bebekti simdi hic tahammul edilemez halde.sabah ust damakta iki tane baloncuk gordum birinin ucuda igne ucu kadar beyazlamisti.yarin kontrol var diye bekleyecektim ama bunun huysuzlugundan hasani arayip soyledim.bir firtina esti sanki geldi once bakti dis dedi.ama once alttan cikmazmi dedim arada olur ikimizden normal birsey cikarmi dedi.ama bu bukadar agrimaz dedi.neyse yinede dr.gittik.78cm.9300gr.hersey normal.ama dis zor cikarmis ustten geldigi icin.dr.vitamin d sini fazlalastirdi.belki ustler yavas cikar o zamana alt disler kendini atesler dedi.
ben eve gideyim dedim.haspamin saat 5 e kadar hastasi yokmus orda bekledik.sandalye uzerinde totisim agridi.baktik sikiliyom benim dolguyu yapsana dedim.onu halletti.disciyle hiccccccccmi hic isim kalmadi sukur.
gelelim takimima
sema veacelya ya gercekten cok sevindim.eger onlarin donmesinde yada sorunlarinin cozumunde abla olarak katkim varsa ne mutlu
nihal o ogle menusu ney yavrum yaaaa
kusursuz bir menu cikar gobek atacam valla (oynamayi hic sevmem)
betusum susturamamisin bunlari futbolla cosmuslar senin bebek gibi su gibi guzellini bilmiyozmuda yasli cikmisim diyon yolarim bak-kendinin farkina bak
ecem okul seni ozlememis,sen onu ozlememissin anacim nasil olacak mezuniyet.mac kadar okulu anlatmadin daha farkindamisin.mezuniyetinde hayirli olsun bebisim.darisi basima,basimiza
tubisim hic suphem yoktu zaten sunumundan.allah gonlune gore veriyor her seyi
arzu menun guzel afiyet olsun.bu sana kactir laf atisim.cevaplamama hakkini kullanmanida anlarim sekerim.
sanirim benim kadro tamam gelelim
ebru
benim kaptanlikla yada seni yok saymakla isim olmaz.hic oyle kucuk islerle ugrasmam bilirsin.sen diyordun beril cok dopracisin seni boyle kabul ediyorum diye.dediklerine alinma desende alindim.bu sozleri haketmedim.hemde hic.nedenine gelince sema ve acelya biz zaten ozelden konusuyorduk.ikiside kardesim ,kizim yasindalar nerdeyse.sorunlarina kendimce,aklim yettigince care bulmaya birazda moral vermeye calistim.ve sonucta kendileri icin bir iyilik yapip geldiler.bunlari sana anlatmalarindan dogal bir sey yok.amayazismalar tamamen ozel.haaaaaaa gulle,gulcinle,nerminlede cok ozellestik.halada gereginde yaziyorum.soruyorum.belki anlatip rahatliyorum.eceme fikir sordugum.tubise sevgi mesajlari yolladimda oluyor.bunlar seni nasil yok saymamaksa sema ve acelyaylada yazismalar aynen oyle.herkesten umardim ebru ya.suan sendemi brutus diyesim geldi.gunlerdir beril muabbeti sonlandi derken.altin vurus senden geldi.yarin bildirim yapayim takim zor durumda kalmasin.bugune kadar takima ne zaman uymadimki zaten.ama sanirim ben fazlaligim.artik gozume gozume sokuluyor.
sana birsey soyleyimmi belginden hic farki yok sana olan sevgimin.belki ondan bu denli uzuldum.senden ummuyordum bu sozleri sanirim.
bune kız hiç bişey yememişsin kuzum senin hasta olman normalBen bugün menümü yazmasamda olurr cünküüü yoookkkk :) halaaaaa yemedim
Menüm
Sabah
Yok
Ogle
Yok
Aksam
Tavuk sis söyledm onu ycem
1 ayran icerim
1 lt su
afiyet olsun betülMenum
Sabah
1 dilim peynir
Biraz omlrt
1 domates
5 zeytin
2 dilim ekmek
Ogle
Firinda Karnibahar
Salata
Ara
1 armut
Ara
4 yk meyveli yogurt
Aksm
Pilav ve kurufasulye (4er kasik)
inşallah bir yolunu bulur yaptırırırsın üzüldümTelefonumun ekrani paramparca oldu
Dusurdum bugun..
tamam ebrucum takıma ne faydalıysa o olsunSelam kızlar. Ben geldim geçmişi okudum ama nerdeyse 1,5 saatten fazla sürdü sadece okumam. Alıntı yapmadığım halde birde alıntı yapmaya kalksaydım neler olurdu artık bilmiyorum. Maşallah dün takım coşmuş
Öncelikle bana sorulmuş olan sorulara cevap vereyim.
Gülçin'cim + kiloda olmayabilirsin ama bu iki hafta içerisinde gittiğin kiloya göre veremediğin için takım listesini yine olumsuz şekilde etkileyeceksin. Bu nedenle bu hafta değilde bidahaki haftaya listeye almak istiyorum seni.
Ecem'cim eğer sen mezun olmayı gerçekten istiyor ve karar verdiysen yarın mezuniyetini yazayım. Karar senin.
Ayrıca kızlar bu söylediklerimin kesinlikle yanlış anlaşılmasını istemiyorum ama nedense takıldı kaldı bana. Söylemeden geçemeyeceğim. Öncelikle söyleyeceklerimin Beril'cim seninle hiç alakası yok senin yerinde bir başkasıda aynı durumda olabilirdi. Kişisel konuşmuyorum burda. Sadece olayı anlatmak istiyorum.
Sema ve Açelya'nın takıma geleceklerini ya da takıma gelmeyeceklerini bildirmeleri gereken kişi takım kaptanı olarak benim olmam gerekirken olmadı. Burda kaptan bende olmayabilirdim. Ama nedense konu hakkında bana yada kaptana bilgi verilmiyor. Bu benim hoşuma gitmedi. Kendimi burda hiç bir işe yaramaz bir insan gibi hissettim. Olayı sadece kendi adımada konuşmuyorum benim yerime herhangi başka biriside kaptan olabilirdi. Yapılanın iyi niyetle alakalı olduğunu ve Beril'in bu konuda arkadaşlarımıza ne denli destek olduğunu biliyorum. Olayı bu boyutuyla düşünemediklerinide tahmin ediyorum. Ama lütfen bundan sonra ben yada bir başkası, kaptan her kimse yada kaptan yoksa kaptan yardımcısına önce bu konuların iletilmesi gerekiyor. Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir. (Gerçi şuan için kaptan yardımcısı Beril ama bu olaylar olduğunda öyle bir durum yoktu.):26: Konu hakkında yanlış düşünüyor olabilirim de. Ama bu düşüncelerin içimde kalmasını istemedim.
bende öyle yapacağım yanımda götürürsem kaçamakda yapmamGeçmişten aklımda kalanları yazıyorum yavaş yavaş geliyor ondan böyle kesik kesik oluyor
Beril'cim kilo listen harika tebrik ediyorum seni. Öyle bir liste benimde var. Ve kızlar hepinize tavsiye ederim çok motive ediyor mutlaka sizlerde yapın.
Gülçin'cim yarın dışarda yiyeceğine yanında götürmen daha mantıklı. Bencede tost yapıp yanında ayran ve sütle yiyebilirsin.
Tuğba'cım umarım sununum güzel geçmiştir.
Bu arada buluşacak olmanız çok güzel. Ertelemeyin mutlaka görüşün. Betül'cüm sana bişey sormuştum geçmişte ama sanırım gözünden kaçmış. Bizim fotolarımız vardı yaa senle ikimizin sende duruyor mu hala?:26:
evet aslında protein yaptım cumayaca şimdi sebzeli protein yapacağım tugbacığımSağol bebeğm güzel geçti çok şükür :)
Sen istanbula gelince biz sana futbolun bütün inceliklerini öğreticiizofsaytı da anlatırz bak hasan abiyi şaşırtırsın bilgilerinle :)))
Bunları bilmek iyi oldu balım
12 saat mibebeğm 1 günün yarısından bahsettiğinin farkındamısın
Biz de seni özledik kuzuuuummhoşgeldin aramıza
Bigün ecemle maç izlicez ama bakalım ne zaman
çok şekersin :)) ve ayrıca bu çok güzel haber.
Öğlen çok az yine. Ama biliyorum okulda o kadar oluyor. Afiyet olsun.
Kuzum bu ne böyleee :\ kendine zarar vermekten başka bişeye gitmez bunun sonu Allah korusun. Hasta da olsan toparlanmaya çalış bu durum fazla sürmesin öğün atlamamaya çalış kesinlikle. Yediklerini çeşitlendir. Çok ye demiyorum bak, çeşitlendir.
Gördüğüm kadarıyla hep proteinle besleniyorsun canım bu doğru bşy mi ki :44: bu arada spor çok iyi yine..
Aştın kendini artık ecem :) Oruç tutsaydın kuzm bari :)))
4 kaşık pilav çok olmuş sanki tatlım. Onun dışında gayet güzel. Su?
Geçmiş olsuunn :\
afiyet olsun arzu güzel dengelemişsinselam arkadaslarım.buğün nasıl geçti gününüz.ben çok yorgunum bugün
BUĞÜNKÜ MENÜM
SABAH:
bir dilim kepekli ekmek
az yağlı bir parça beyaz peynir
iki yeşil zeytin
domates salatalık
sekersiz kuş burnu
ARA ÖĞÜN:
bir elma
ÖĞLEN:
bir lahmacun içi bol marollu
bır bardak ayran
AKŞAM:
ceza yaptım sadece yagsız tuzsuz salata
gün içinde iki litre su
ya siz nasıl fanatik çıktınız böyleYa zaten biliyo musun Sneijder ve Drogba için başından beri şöyle düşünüyorum, yani öyle hissediyorum, bizim takımda çok sırıtıyorlar. Yani homojen bi takım yok sahada. Dediğin gibi ortada bi uyum, anlayış sorunu var. Zamanla nasıl aşılacak bilmiyorum ama, lig maçlarında tuttuğu gibi şampiyonlar liginde de tutmaz işte Drogba'lı Sneijder'li de olsa bu takım. Zaman, zaman, zaman... Herşeyin ilacı. Sıkı çalışmaları lazım.
Ve bu arada az önce haber sitesinde okudum Schalke oyuncusu Huntelaar demiş ki "Golü yiyince sesleri kesildi". Ay sinir oldum :95:
emeğine sağlık canımMESAJ SAYILARI (20 / 21 Şubat)
Arzu_ 54 ------> 7 /
betuld ---------> 9 /
lafraise --------> 15 /
niyal -----------> 10/
prensesss016-> 7 /
Gul1978 -------> -
beril77 --------> 22 /
EVSEBU -------> 3 /
dontpanic -----> 8 /
aysecig --------> 23 /
48to38 ---------> - (açelya'yı izinli mi yazıyorsun Ebru'cum bilmiyorum)
selam ben geldim
hasanla hararetli tartismalara girmemek icin saat 2 den beri klinikte onun hastalarinin dislerinin bitmesini bekledim.sizi okudum yazamadim.her tel caldinda yada mesaj geldinde senin kadinlar merakmi etmis deyip durdu.
kizlar elif zaten kucakci bir bebekti simdi hic tahammul edilemez halde.sabah ust damakta iki tane baloncuk gordum birinin ucuda igne ucu kadar beyazlamisti.yarin kontrol var diye bekleyecektim ama bunun huysuzlugundan hasani arayip soyledim.bir firtina esti sanki geldi once bakti dis dedi.ama once alttan cikmazmi dedim arada olur ikimizden normal birsey cikarmi dedi.ama bu bukadar agrimaz dedi.neyse yinede dr.gittik.78cm.9300gr.hersey normal.ama dis zor cikarmis ustten geldigi icin.dr.vitamin d sini fazlalastirdi.belki ustler yavas cikar o zamana alt disler kendini atesler dedi.
ben eve gideyim dedim.haspamin saat 5 e kadar hastasi yokmus orda bekledik.sandalye uzerinde totisim agridi.baktik sikiliyom benim dolguyu yapsana dedim.onu halletti.disciyle hiccccccccmi hic isim kalmadi sukur.
gelelim takimima
sema veacelya ya gercekten cok sevindim.eger onlarin donmesinde yada sorunlarinin cozumunde abla olarak katkim varsa ne mutlu
nihal o ogle menusu ney yavrum yaaaa
kusursuz bir menu cikar gobek atacam valla (oynamayi hic sevmem)
betusum susturamamisin bunlari futbolla cosmuslar senin bebek gibi su gibi guzellini bilmiyozmuda yasli cikmisim diyon yolarim bak-kendinin farkina bak
ecem okul seni ozlememis,sen onu ozlememissin anacim nasil olacak mezuniyet.mac kadar okulu anlatmadin daha farkindamisin.mezuniyetinde hayirli olsun bebisim.darisi basima,basimiza
tubisim hic suphem yoktu zaten sunumundan.allah gonlune gore veriyor her seyi
arzu menun guzel afiyet olsun.bu sana kactir laf atisim.cevaplamama hakkini kullanmanida anlarim sekerim.
sanirim benim kadro tamam gelelim
ebru
benim kaptanlikla yada seni yok saymakla isim olmaz.hic oyle kucuk islerle ugrasmam bilirsin.sen diyordun beril cok dopracisin seni boyle kabul ediyorum diye.dediklerine alinma desende alindim.bu sozleri haketmedim.hemde hic.nedenine gelince sema ve acelya biz zaten ozelden konusuyorduk.ikiside kardesim ,kizim yasindalar nerdeyse.sorunlarina kendimce,aklim yettigince care bulmaya birazda moral vermeye calistim.ve sonucta kendileri icin bir iyilik yapip geldiler.bunlari sana anlatmalarindan dogal bir sey yok.amayazismalar tamamen ozel.haaaaaaa gulle,gulcinle,nerminlede cok ozellestik.halada gereginde yaziyorum.soruyorum.belki anlatip rahatliyorum.eceme fikir sordugum.tubise sevgi mesajlari yolladimda oluyor.bunlar seni nasil yok saymamaksa sema ve acelyaylada yazismalar aynen oyle.herkesten umardim ebru ya.suan sendemi brutus diyesim geldi.gunlerdir beril muabbeti sonlandi derken.altin vurus senden geldi.yarin bildirim yapayim takim zor durumda kalmasin.bugune kadar takima ne zaman uymadimki zaten.ama sanirim ben fazlaligim.artik gozume gozume sokuluyor.
sana birsey soyleyimmi belginden hic farki yok sana olan sevgimin.belki ondan bu denli uzuldum.senden ummuyordum bu sozleri sanirim.
Kizlar menumu yazayim
Sabah:1 dilim ekmek yarim elma
Ogle:yok
Aksam:2 kasik ispanak onu bile zor yedim
2 bardak su
Spor yok kizlar hsta oldugum icin hicbisey yiyemiyorum o yuzden boyle oldu
Ay ecem ne guzel anlatmissin:)
Denemeye Akaydan baslamasam mi diyorum acaba muhtemelen ordan almam ben daha uygun bi yer dusunuyorum
Bir de simdi deniycem ama fatihte bile gelinlikler hep acik on ust kismini nasil olcak hayal edemiyorum
Ben nasil bir sey istiyorum simdilik soyle, daha hic denemedigim icin belki degisir:
Kendiliginden kabararak asagi inen, arkasi britli, uzun kuyruklu, kuyrugu dantelli ve uzun duz hafif bir duvak.
Onunu bilmiyorum..
evet aslında protein yaptım cumayaca şimdi sebzeli protein yapacağım tugbacığım
afiyet olsun arzu güzel dengelemişsin
ya siz nasıl fanatik çıktınız böyle
emeğine sağlık canım
beril sen ankaradamıydın onuda öğrenmek istedim nasip olursa yazın deryayı görmeye gideceğim sende ordaysan ne güzel olur ayrıca benim memleket kırıkkale
tuğbacım özel mesaj için 10 dak beklemem gerekiyor mesaj sayım 15 burdan not alabilirmisin
Yanlış hatırlamıyorsam beril gaziantep'te cnm.
Beril Ankara da yaa ben öyle biliyorum Nermin antepte
Evet yaa aslında kapalı gelinlik denesen daha cok yaklasırsın mesela ben akayda denedim ama cok degisecek baska bisi cıkıcak ortaya belkide belli degil henüz acık ama ona ragmen nasıl olucak tahmin edemiyorum en yakınını denesen daha iyi olur fatih e ben hic gitmedimm ya aslında gtmek istiyodum kına kıyafetim icin gidiyim bi ortam arastırması yapıym :)
Evet Fatihte msterilerinin yuzde 90i tesetturlu olmasina ragmen vitrinde vs denemek icin fln dogru duzgun kapali gelinlik yok.
Şimdi yolladım tam Tuğba'ya yazıyordum kiii Allah razı olsun kuzucanım mesaj atmış 10 dkyı bekliyordum 2 Günü'de attım şimdiNihalllllllllll ayın 19 unun mesajını yollamamışsın. Tuğba'cım sende bugün mutlaka listeyi yayınla canım. Yarın cuma biliyorsun. Kızlar mesaj sayılarını Tuğba'ya göndermeyenler göndersin lütfen biran önce. Yoksa 0 olacak.
Ben şimdilik kaçıyorum. Öpüyorum hepinizi kocaman. Gelirim yeniden.
Sağol canım imkânım olduğunda seviyorum uğraşmayı
Kızlar mesaj sayılarını unutmayıııınnn hatırlatym bugün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?