Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim yazdiklarini okudum ve mutlu oldum.. Cok sevinirim beni transfer edersen kaptanim.Bende yarismalardan ayrilmayi istemiyorum. Sana ozelden cevapta yazdim canim. Hersey icin cok tesekkur ediyorum

son paragrafından sonra ilk yazdıklarını görmedi gözüm. Kendin için böyle şeyler söyleme daha fazla ya dayanamıyorum Ebru da dahil hepimiz seni çok seviyoruz.. Ebru'nun yazdığı o mesajdan benim algıladığım tepkisi sana değildi, takım üyelerineydi. Neyse o kısmı geçelim uzar da uzar. Ama nolur böyle şeyler söyleme artık. Ne demek ben fazlalığım Üzme beni.. Üzme ya.......

Ay ecem ne guzel anlatmissin:)
Denemeye Akaydan baslamasam mi diyorum acaba muhtemelen ordan almam ben daha uygun bi yer dusunuyorum
Bir de simdi deniycem ama fatihte bile gelinlikler hep acik on ust kismini nasil olcak hayal edemiyorum

Ben nasil bir sey istiyorum simdilik soyle, daha hic denemedigim icin belki degisir:

Kendiliginden kabararak asagi inen, arkasi britli, uzun kuyruklu, kuyrugu dantelli ve uzun duz hafif bir duvak.
Onunu bilmiyorum..

Ben bugün menümü yazmasamda olurr cünküüü yoookkkk :) halaaaaa yemedim

Menüm
Sabah
Yok

Ogle
Yok

Aksam
Tavuk sis söyledm onu ycem
1 ayran icerim

1 lt su
bune kız hiç bişey yememişsin kuzum senin hasta olman normal

Menum

Sabah
1 dilim peynir
Biraz omlrt
1 domates
5 zeytin
2 dilim ekmek

Ogle
Firinda Karnibahar
Salata

Ara
1 armut

Ara
4 yk meyveli yogurt

Aksm
Pilav ve kurufasulye (4er kasik)
afiyet olsun betül
Telefonumun ekrani paramparca oldu
Dusurdum bugun..
inşallah bir yolunu bulur yaptırırırsın üzüldüm

tamam ebrucum takıma ne faydalıysa o olsun

bende öyle yapacağım yanımda götürürsem kaçamakda yapmam

evet aslında protein yaptım cumayaca şimdi sebzeli protein yapacağım tugbacığım

afiyet olsun arzu güzel dengelemişsin

ya siz nasıl fanatik çıktınız böyle

emeğine sağlık canım

maşallah kız beril elifime bişey yokmuş bak diş çok zor ama ben iki çocuğumda da fark etmedim valla kızım 40 günlüktü 4 dişi birden patladı oğlanda 4. ayında 4 tane patlattı 2 yaşında değil 18 tane dişi var onlara hamileyken günlük 1 lt süt içtim ondanmıdır ne bende bilmiyom
senin diş işin bitmiş ne güzel
elifimin kilosu çok iyi maşallah benim oğlanda şişko olacak bu gidişle önlem mi alsam ne doktor atar kiloyu bişey olmaz dedi ama 17 kilo çıktı dün sağlık ocağında boyuda var pek fark edilmiyoda kucakta kollarım kopuyo
o konuyu hiç anlamadım :26::26:

Evet yaa aslında kapalı gelinlik denesen daha cok yaklasırsın mesela ben akayda denedim ama cok degisecek baska bisi cıkıcak ortaya belkide belli degil henüz acık ama ona ragmen nasıl olucak tahmin edemiyorum en yakınını denesen daha iyi olur fatih e ben hic gitmedimm ya aslında gtmek istiyodum kına kıyafetim icin gidiyim bi ortam arastırması yapıym :)

kaptanım ebrum berille ilgili yazdığın şeyi pek anlamadım sorunu da çözemedim ama uzatmayın bende çok üzülüyorum.
bu arada yaz tatilinde konyaya mevlanaya gideceğiz o zaman yanına uğramak isterim

beril sen ankaradamıydın onuda öğrenmek istedim nasip olursa yazın deryayı görmeye gideceğim sende ordaysan ne güzel olur ayrıca benim memleket kırıkkale

evet aslında protein yaptım cumayaca şimdi sebzeli protein yapacağım tugbacığım

afiyet olsun arzu güzel dengelemişsin

ya siz nasıl fanatik çıktınız böyle

emeğine sağlık canım

Canım sağlığına dikkat et de.

:) Evet biz fanatikiz biraz

Sağol canım.

Evet Fatihte msterilerinin yuzde 90i tesetturlu olmasina ragmen vitrinde vs denemek icin fln dogru duzgun kapali gelinlik yok.

Evet Fatihte msterilerinin yuzde 90i tesetturlu olmasina ragmen vitrinde vs denemek icin fln dogru duzgun kapali gelinlik yok.

Ne kadar sacmalık akayda falanda yoktu simdi sen söyleynce dikkatimi cekti bakırköyde de gittim moda evlerine falan hic birinde yoktu hepsinde abartılı acık sacık gelinlikler vardı gercekten su hale baaakk
sezin erbilin gelinligi tarzında bisey mi istiyosun gelinlik 21 diye bi yer var orda gördüm kapalı birde missirem var haznedarda medicanaya gitmistim orda gördüm vitrinde

S. Erbilin geliligini bilmiyorum netten bir bakayim
Gelinlik21 i bir arkadasim daha soylemisti oraya bakicam bi
Bi kac model bkayim netten haftasonu burda gosteririmm sana

Şimdi yolladım tam Tuğba'ya yazıyordum kiii Allah razı olsun kuzucanım mesaj atmış 10 dkyı bekliyordum 2 Günü'de attım şimdi

Sağol canım imkânım olduğunda seviyorum uğraşmayı

Kızlar mesaj sayılarını unutmayıııınnn hatırlatym bugün de

Canımmmmmmsınnnnn yaw dayanamadım faturama başlarım dedim girdim İnternet'e şimdi bugünküleri de yoplayınca Msj atarım canım :)

Erbilinki de fena degilmis ama tam kalca altindan genisliyor gibi
Popoyu cok sariyor oyle giymem hem dr isteeigim biraz daha kabarik
Aslinda cok kabarik modellerden de begendigim oluyor bazen ama bilmiyorum ya denemem lazim sanirumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…