Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay ben bu fotolardaki gelinliklere bittim :) aah ah düğünümde de 70 kgydim şöyle ince belli bi gelin olamadım hele kollarım sanırsın gelin değil halterci gelmiş :))
Hatta geçen yıl kayınvalidem gelinliğini bi tanıdığa bi günlük verelim mi dedi onun gelinde şişmanmış dedi (( onun kötü niyetle söylemediğini biliyorum ama çok koymuştu

Erbilinki de fena degilmis ama tam kalca altindan genisliyor gibi
Popoyu cok sariyor oyle giymem hem dr isteeigim biraz daha kabarik
Aslinda cok kabarik modellerden de begendigim oluyor bazen ama bilmiyorum ya denemem lazim sanirumm

Denedikce insanın fikri degisiyo ben bambaska bi gelinlik isterken bi anda baska bi gelinlikte karar verdm resmlerde yanıltıyo en iyisi denemek birinin etegini begenrsin öbürünün üstünü derken oturur iyice kafanda

Denedikce insanın fikri degisiyo ben bambaska bi gelinlik isterken bi anda baska bi gelinlikte karar verdm resmlerde yanıltıyo en iyisi denemek birinin etegini begenrsin öbürünün üstünü derken oturur iyice kafanda

Canım ne kadar haklısın biliyor musun :) ben diyordum düz bir gelinlik olacak belden inecek askılı olacak derken kabarıııık dantelli yandan açılan kırılıp popoda toplanan güpür müpür broş taş prenses yaka 2 duvaklı bi gelinlik aldım :)

Kaptanların cicisi kaptanların tatlısı hamilelerin şahı:) ya öğlene çarem yok sabah kahvaltımı iyi yapıyorum dediğin gibi:)
Veee en önemlisi benim için acıkmıyorum ya??? Çok garip açıkmadığım için zayıflayamıcam diyorum:) yarın sabah görelim bakalım yalnız belimde incelme yok umarım haftaya bari 1 cm gitsin

Ooo kokos bisi oldun yanii hadi darısı bizeee sana özelden bisey yazmıstımm oku onu :)

Kız Beril allah iyiliğini versin. O kadar açıklama yaptım Beril seninle alakası yok diye diye üstüne basa basa söyledim. Ve sen bu kadar üstüne basmama rağmen üstüne alındın. Olayın seninle hiç ama hiç alakası yok. Lütfen geriye dön ve mesajımı sana sanki Belgin okuyormuş gibi tekrar oku Konuyu Açelya anlamış çok güzel bir şekilde açıkladı bende ona açıkladım. Konu kapandı. Burda önemli olan ben, sen ve Açelya değil. Bugün ben varım yarın yokum. Olay tamamen farklı anlatmak istediğimi açık anlattığımı sanmıştım ama sanırım tam anlatamamışım.

Tekrar ve tekrar söylüyorum Beril'cim olayın seninle hiç bir alakası yok. Gereksiz yere alınganlık yapma ve bizleri üzme olur mu? Tuğba'nında dediği gibi seni hepimiz çok seviyoruz.

Bu gelinliklerden begendiginiz var mi?

Eklentiler

• $image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $image.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 59

Gel canım gel inşallah görüşürüz bir engel çıkmazda.

Ayy Nihal'cim yaaa kötü söylemiş kayınvaliden :26:

Miden küçülmüştür Nihal'cim ondan acıkmıyorsundur. Sakın kilo veremeyeceğim diye düşünme. Unutma düşünce gücünü

Ebruyla resmimizi ekledimmm

Kız yoksa bendekiler daha mı güzeldi ne ben bunda kendimi çok yamuk gördüm

Eeee hafta içi görüşürseniz sizin fotoları görüncede biz çatlayacağız burda

Bu gelinliklerden begendiginiz var mi?

Alıntı yaptım ama resimler çıkmadı. Geneli güzel soldan başlayıp 2. 3. 4. 6. ve 7. sıradakileri beğendim.

Ayy ben hamile kalmasaydım eğer gelinlik giyecektim zayıfladıktan sonra yine nasip olmadı Neyse artık kısmet doğumdan sonraya galiba

Canımmmmmmsınnnnn yaw dayanamadım faturama başlarım dedim girdim İnternet'e şimdi bugünküleri de yoplayınca Msj atarım canım :)

Canım biz anlayışla karşılarz sen zor durumda abırakma kendini fazla. İmkan bulursan girersin. Sıkma canını..

Beril ya yokluğun çok belli öğlenim olamıyor ne yazık ki bugün yoğurtta götürdüm ama utandım çıkarıp yemeğe

Niye utanıyosun canım utanma yaa sağlıklı beslenmek gibisi var mı? Lütfen utanma çekinme güzel güzel ye yemeğini doğal doğal..

Ebruyla resmimizi ekledimmm

Gördüüüüüm çok güzell

Tamam düşünce gücü :) yarına 74 göremeyeceğim herhalde ama görürsem 5 göbek atacağım sözüm var :)74.9 U görsem yeter ama 75li bişeyler de tatmin edici şu aşamada:)

Birde kilom konusunda öyle laflar duydum ki yazsam bunalıma gireriz topluca

Ayyy yanlış alıntı yapmışımmmm Ebru üstteki cevaplarınaydı

Tuğba'cım çoook teşekkürler gerçekten msjımı saydığın için :)
Bir de elimde değil utanıyorum bayanları biliriz aa yoğurt mu yiyorsun hahaha falan yarın belki yerim utanmam

***13. TAKIM 297. ETAP ***

Arzu_54 (80.4///%)
beril77 (73.1///%)
betuld (61.7///%)
dontpanic (107.4///%)
EVSEBU (75.7///%)

GUL1978 ( 75///%)
lafraise(57.6///%)
Mezuniyetini istiyor.
niyal (76.5///%)

prensesss016 (57.2///%)
Sevda_M (76.5///%)
48to38 (82.6///%)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Kızlar yarın ki listemiz bu şekilde.

Sevda yarın hangi takıma transfer olmak istediğini ve kilo bilirimini yaz lütfen. Yoksa kurallar gereği transfer olamazsın.

Gülçin'cim senin listeye girip girmeme konusunuda yarın ki bildirimine göre değerlendirelim olur mu? Gerçi sen listeye girmediğin zaman daha iyi kilo veriyorsun ama seni liste dışı tutmaya içim elvermiyor

Son düzenleme:

Heyecan yaptım:) bir de sevdayla yarışıyoruz ki bakalım o kaç kilo verdi:)

Ayy ebru listeyi hazirlamis
Asil ben ne olacagimmm
Sabahlari gec kaldigim icin hic tartilmadim hic bir fikrim yokk
Ama ne vermis ne almis gibi hissediyorum arti veya eksi ne yonde oynarsa oynasin 300 gr i gecmez

İzin so konusu olursa da moralimi bozmam
Obemli olan rejime tekrar yapismam

fazla izletmemeye çalış ama canım oda çok zararlı tadında izlesinler

Kizlar menumu yazayim

Sabah:1 dilim ekmek yarim elma

Ogle:yok

Aksam:2 kasik ispanak onu bile zor yedim

2 bardak su
Spor yok kizlar hsta oldugum icin hicbisey yiyemiyorum o yuzden boyle oldu

dikkat et canım geçmiş olsun

sporuna hayranım gülçin
Ben bugün menümü yazmasamda olurr cünküüü yoookkkk :) halaaaaa yemedim

Menüm
Sabah
Yok

Ogle
Yok

Aksam
Tavuk sis söyledm onu ycem
1 ayran icerim

1 lt su

sizi gidi gidilier menülere bak millet aç yaaa yarın tartı günü demiiiiiii

Telefonumun ekrani paramparca oldu
Dusurdum bugun..
geçmiş olsun betüşşş

ebrucummmmm takımın güzel kaptanı tatlı hamişi öncelikle başta özür dilerim bi hatam olduysa ben aslında açıklama yaptım ebruyu göremiyum filan yazacağım o dönemde ben özelden mesaj atamıyordum burada sorunumu paylaştım herkesten fikir istedim beril abla gördü ilk ona yazdım geçmişte var canımcım hemde sen yorulma hamiş hamiş sorunlarla diye sana kıyamadım kendi adıma halloldu benimki neyse açıklama yapma gereği hissettim kırıldım üstüme alındım diye yazmıyorum öyle işte bebeğim ama daha dikkat ederiz kendi adıma sen yeterki üzülme buranın sana berile herkese ihtiyacı varrr herkesi çoook seviyorum eltime bile bahsettim vallaha dur bende bakıyım girebilrsem filan diyor abla senin takıma girebilirsem dur bi yazayım dedi işleri yoğun yalnız çalışıyor eşimde diyorki kafa buluyor hallederiz torpil yaptırırız kaptan tanıdık diyor oda alıştı

Yarın zor olmasın diye hazırladım şimdiden. Betül'cüm senin yarın 3. haftan inşallah en az 100 gr gitmiş olur. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…