Erbilinki de fena degilmis ama tam kalca altindan genisliyor gibi
Popoyu cok sariyor oyle giymem hem dr isteeigim biraz daha kabarik
Aslinda cok kabarik modellerden de begendigim oluyor bazen ama bilmiyorum ya denemem lazim sanirumm
Denedikce insanın fikri degisiyo ben bambaska bi gelinlik isterken bi anda baska bi gelinlikte karar verdm resmlerde yanıltıyo en iyisi denemek birinin etegini begenrsin öbürünün üstünü derken oturur iyice kafanda
Canım ne kadar haklısın biliyor musun :) ben diyordum düz bir gelinlik olacak belden inecek askılı olacak derken kabarıııık dantelli yandan açılan kırılıp popoda toplanan güpür müpür broş taş prenses yaka 2 duvaklı bi gelinlik aldım :)
ebru
benim kaptanlikla yada seni yok saymakla isim olmaz.hic oyle kucuk islerle ugrasmam bilirsin.sen diyordun beril cok dopracisin seni boyle kabul ediyorum diye.dediklerine alinma desende alindim.bu sozleri haketmedim.hemde hic.nedenine gelince sema ve acelya biz zaten ozelden konusuyorduk.ikiside kardesim ,kizim yasindalar nerdeyse.sorunlarina kendimce,aklim yettigince care bulmaya birazda moral vermeye calistim.ve sonucta kendileri icin bir iyilik yapip geldiler.bunlari sana anlatmalarindan dogal bir sey yok.amayazismalar tamamen ozel.haaaaaaa gulle,gulcinle,nerminlede cok ozellestik.halada gereginde yaziyorum.soruyorum.belki anlatip rahatliyorum.eceme fikir sordugum.tubise sevgi mesajlari yolladimda oluyor.bunlar seni nasil yok saymamaksa sema ve acelyaylada yazismalar aynen oyle.herkesten umardim ebru ya.suan sendemi brutus diyesim geldi.gunlerdir beril muabbeti sonlandi derken.altin vurus senden geldi.yarin bildirim yapayim takim zor durumda kalmasin.bugune kadar takima ne zaman uymadimki zaten.ama sanirim ben fazlaligim.artik gozume gozume sokuluyor.
sana birsey soyleyimmi belginden hic farki yok sana olan sevgimin.belki ondan bu denli uzuldum.senden ummuyordum bu sozleri sanirim.
kaptanım ebrum berille ilgili yazdığın şeyi pek anlamadım sorunu da çözemedim ama uzatmayın bende çok üzülüyorum.
bu arada yaz tatilinde konyaya mevlanaya gideceğiz o zaman yanına uğramak isterim
beril sen ankaradamıydın onuda öğrenmek istedim nasip olursa yazın deryayı görmeye gideceğim sende ordaysan ne güzel olur ayrıca benim memleket kırıkkale
Ay ben bu fotolardaki gelinliklere bittim :) aah ah düğünümde de 70 kgydim şöyle ince belli bi gelin olamadım hele kollarım sanırsın gelin değil halterci gelmiş :))
Hatta geçen yıl kayınvalidem gelinliğini bi tanıdığa bi günlük verelim mi dedi onun gelinde şişmanmış dedi(( onun kötü niyetle söylemediğini biliyorum ama çok koymuştu
Kaptanların cicisi kaptanların tatlısı hamilelerin şahı:) ya öğlene çarem yok sabah kahvaltımı iyi yapıyorum dediğin gibi:)
Veee en önemlisi benim için acıkmıyorum ya??? Çok garip açıkmadığım için zayıflayamıcam diyorum:) yarın sabah görelim bakalım yalnız belimde incelme yok umarım haftaya bari 1 cm gitsin
Ebruyla resmimizi ekledimmm
Bu gelinliklerden begendiginiz var mi?
Ooo kokos bisi oldun yanii hadi darısı bizeee sana özelden bisey yazmıstımm oku onu :)
Canımmmmmmsınnnnn yaw dayanamadım faturama başlarım dedim girdim İnternet'e şimdi bugünküleri de yoplayınca Msj atarım canım :)
Beril ya yokluğun çok belliöğlenim olamıyor ne yazık ki bugün yoğurtta götürdüm ama utandım çıkarıp yemeğe
Ebruyla resmimizi ekledimmm
Alıntı yaptım ama resimler çıkmadı. Geneli güzel soldan başlayıp 2. 3. 4. 6. ve 7. sıradakileri beğendim.
Ayy ben hamile kalmasaydım eğer gelinlik giyecektim zayıfladıktan sonra yine nasip olmadıNeyse artık kısmet doğumdan sonraya galiba
***13. TAKIM 296. ETAP ***
Arzu_54 (80.4///%)
beril77 (73.1///%)
betuld (61.7///%)
dontpanic (107.4///%)
EVSEBU (75.7///%)
GUL1978 ( 75///%)
lafraise(57.6///%) Mezuniyetini istiyor.
niyal (76.5///%)
prensesss016 (57.2///%)
Sevda_M (76.5///%)
48to38 (82.6///%) 13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar yarın ki listemiz bu şekilde.
Sevda yarın hangi takıma transfer olmak istediğini ve kilo bilirimini yaz lütfen. Yoksa kurallar gereği transfer olamazsın.
Gülçin'cim senin listeye girip girmeme konusunuda yarın ki bildirimine göre değerlendirelim olur mu? Gerçi sen listeye girmediğin zaman daha iyi kilo veriyorsun ama seni liste dışı tutmaya içim elvermiyor
fazla izletmemeye çalış ama canım oda çok zararlı tadında izlesinlerolsun canım canını sıkma eve gidince bişeyler yapamıyormusun mekik falan çek leslie indir yap işe yarıyor
ne güzel işte benimki önemli bişey olmayınca pek üstünde durmaz çok da soğuk kanlıdır çocuk işte arada oluyor rahatsızlıkları
git artık okula okul seni unuttu ne güzel bu günlerinin tadını çıkar
hoşgeldin canım
aynı anda mesaj yazmışsınız
bolca dua ediyoruz hiç birşeyi yoktur kuzunun inşallah melekler yanında olsun
üzülme zamanla oda gidecek inşallah
geçmiş olsun açelya
çocuklar bayılıyor çizgi filme bizde alıştık artık akşam saat 7 olmadan eşim bile diyo pepee başlıyacak açalım diye sonrada keloğlan da aynı bölümlerin yanınlanması kötü oluyor arı mayada başlamış bide taş devri izliyoruz arada sünger bob dora falan takılıyoruz ailecek 2 çocuk olunca
Kizlar menumu yazayim
Sabah:1 dilim ekmek yarim elma
Ogle:yok
Aksam:2 kasik ispanak onu bile zor yedim
2 bardak su
Spor yok kizlar hsta oldugum icin hicbisey yiyemiyorum o yuzden boyle oldu
bende menümü yazıyım çıkacam eşim gelecek
sabah
1 bardak süt çay bardağı
peynir
2 dilim salam
öğlen
2 yumurta
yoğurt
akşam
yoğurt
biraz tavuk
sıvı aynı
spor
45 dak plates
65 dak leslie
15 dak dışarda yürüdüm
Ben bugün menümü yazmasamda olurr cünküüü yoookkkk :) halaaaaa yemedim
Menüm
Sabah
Yok
Ogle
Yok
Aksam
Tavuk sis söyledm onu ycem
1 ayran icerim
1 lt su
geçmiş olsun betüşşşTelefonumun ekrani paramparca oldu
Dusurdum bugun..
Selam kızlar. Ben geldim geçmişi okudum ama nerdeyse 1,5 saatten fazla sürdü sadece okumam. Alıntı yapmadığım halde birde alıntı yapmaya kalksaydım neler olurdu artık bilmiyorum. Maşallah dün takım coşmuş
Öncelikle bana sorulmuş olan sorulara cevap vereyim.
Gülçin'cim + kiloda olmayabilirsin ama bu iki hafta içerisinde gittiğin kiloya göre veremediğin için takım listesini yine olumsuz şekilde etkileyeceksin. Bu nedenle bu hafta değilde bidahaki haftaya listeye almak istiyorum seni.
Ecem'cim eğer sen mezun olmayı gerçekten istiyor ve karar verdiysen yarın mezuniyetini yazayım. Karar senin.
Ayrıca kızlar bu söylediklerimin kesinlikle yanlış anlaşılmasını istemiyorum ama nedense takıldı kaldı bana. Söylemeden geçemeyeceğim. Öncelikle söyleyeceklerimin Beril'cim seninle hiç alakası yok senin yerinde bir başkasıda aynı durumda olabilirdi. Kişisel konuşmuyorum burda. Sadece olayı anlatmak istiyorum.
Sema ve Açelya'nın takıma geleceklerini ya da takıma gelmeyeceklerini bildirmeleri gereken kişi takım kaptanı olarak benim olmam gerekirken olmadı. Burda kaptan bende olmayabilirdim. Ama nedense konu hakkında bana yada kaptana bilgi verilmiyor. Bu benim hoşuma gitmedi. Kendimi burda hiç bir işe yaramaz bir insan gibi hissettim. Olayı sadece kendi adımada konuşmuyorum benim yerime herhangi başka biriside kaptan olabilirdi. Yapılanın iyi niyetle alakalı olduğunu ve Beril'in bu konuda arkadaşlarımıza ne denli destek olduğunu biliyorum. Olayı bu boyutuyla düşünemediklerinide tahmin ediyorum. Ama lütfen bundan sonra ben yada bir başkası, kaptan her kimse yada kaptan yoksa kaptan yardımcısına önce bu konuların iletilmesi gerekiyor. Umarım anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir. (Gerçi şuan için kaptan yardımcısı Beril ama bu olaylar olduğunda öyle bir durum yoktu.):26: Konu hakkında yanlış düşünüyor olabilirim de. Ama bu düşüncelerin içimde kalmasını istemedim.
Ayy ebru listeyi hazirlamis
Asil ben ne olacagimmm
Sabahlari gec kaldigim icin hic tartilmadim hic bir fikrim yokk
Ama ne vermis ne almis gibi hissediyorum arti veya eksi ne yonde oynarsa oynasin 300 gr i gecmez
İzin so konusu olursa da moralimi bozmam
Obemli olan rejime tekrar yapismam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?