Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebru afiyet olsun guzel gozukuyor menu ama cantik ney??

Gulcinn gecmis olsun cok
peki ilaclar dusurduyse tansiyonunu engellemek icin ne yapilacak??
Biz kizlarla bulustuk cok guzeldi ecemin albumden resimlere bakabilirisn:)

sağol canım cantık bildiğin kıymalı pidenin küçüğü oluyo yuvarlak bursada ona cantık deniyo çoğu yer bilmez onu. Küçük kıymalı pide yani. Eşim almış mecburen 1 adet yedim

Canım bilmediğim cantıkı istedi :)) buarada okuldayım leblebi yiyorum nöbetçiyim vb
Tünaydın diyeyim bende
Arzu geçmiş olsun
Gülçin geçmiş olsun
Yeminle bizim takıma topluca nazar değdi ben anladım hemen telefona kurşun döktüreceğim :))

bozulmucak bişey olsa ver adresini ben sana gönderirdim canım.
Bakya hem kaçamak yapıyorum hemde çanak tutuyorum sizede yapın diye neyse sustum cantık mantık yok bitti.

saol canım sporla yada hareketle alakalı değil kadın doğumdan hormon hapı ve yasmin yazdı onları kullanıyordum ondan olmuş canım

afiyet olsun cantığıda öğrenmiş oldum

Ebru afiyet olsun guzel gozukuyor menu ama cantik ney??

Gulcinn gecmis olsun cok
Peki ilaclar dusurduyse tansiyonunu engellemek icin ne yapilacak??
Biz kizlarla bulustuk cok guzeldi ecemin albumden resimlere bakabilirisn:)
saol betülcüm pazartesiye randevu aldım o zamana kadar kullanma dedi doktor almıycam ilaçları hormon hapından olmuş.
resimlere bakacağım canım

saol canım

Daha yeni geldim eve ve çok acayip yorggunum Uyumuak istiyorum bi an önce. Uyanınca geleceğim hemen yanınıza..

selam kızlaaar

ama kimsenin olmadığı bi zamanda gelmişim malesef

Tavuk göğsü olmamış. Ayrıca hiç bişey yememişsin Nihal allah aşkına bu nasıl bir menü?

Menün güzel olmuş Sema'cım. Afiyet olsun. Sporda olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Tatlım şimdi sana ne diyeceğimi bilemedim. Seninkisi artık mazeretten çok farklı bişey olmuş. Mazeret derken gezmelerden, oturmalardan, ziyaretlerden bahsetmiyoruz. Hastalık olur, önemli bir randevu olur ya da ne bileyim onun gibi bişey. Misafirin gelecekse bile sabah gelirsin 10 dk bakarsın ne var ne yok. Sonra misafirin gider bir 5-10 dk daha bakarsın. Aralarda mutlaka vaktin olur. Umarım bu mazeret konusunu açıklayabilmişimdir. Gayretini seviyorum gündüz gelemesen de gece gelip bi şekilde bakıyorsun ama ben böyle olmasını istemiyorum Sema'cım. Kimseyi kırmak, hevesini kaçırmak yada başka türlü olmasını istemiyorum ama lütfen artık gün içinde de burda olmaya çalış.

Gülçin'cim geçmiş olsun canım. İnşallah şimdi daha iyisindir. Bu arada senin hedefin kaçtı ki? Çekmek derken yukarıya mı çekeceğiz, aşağıya mı?

Canım benim burda hepimiz takıma ilk başlarken kuralları okuduk ve kabul ettik. Ve takıma birilerini çağırırken hep bol paylaşım yapabileceksen diye özellikle yazdım. Hepimiz bunları bile bile geldik. Hafta sonları için sana hiç bir şey diyemem çünkü özel bir durumun var ama gördüğüm kadarıyla sen sadece mesai saatleri içerisinde burda olabiliyorsun. Akşam eve gittikten sonra yoksun hiç. Bu kural meselesi de sadece senin için geçerli değil şuan takımda bulunan herkes için aynı durum söz konusu. Mesela Açelya kaç gündür yok. İnsan merak ediyor acaba başına bir iş mi geldi? Takımda ki hiç bir üyeyi bu şekilde merak etmek istemiyorum demem yeterli sanırım.

sabah sabah bi tek ben varım. kendim söyleyip kendim dinliyorum çok kötü bi durum oluyomuş gerçekten. gelemediğim günler için tek tek özür diliyorum kızlar sizden
Gerçekten kötü bir durum. Yaşayarak görmek daha etkili sanırım.

Sabah ki poğaça ve akşam ki çantik olmamış canım. Onun haricinde güzel bir menü.

Daha yeni geldim eve ve çok acayip yorggunum Uyumuak istiyorum bi an önce. Uyanınca geleceğim hemen yanınıza..

Cok yorgunummmm...
Noluyoooooooooo yaaaa herkes yorgun. Bi ben mi varım sağlam (Allaha şükür)

Ben varım tatlım daha kim olsun Hoş geldin Buse'cim nazar değdi takımımıza baksana halimize

evet ebrucum arada bir gelip hayretle bakıyorum buraya ben de, tartışmalar vs. gergin ortamlarla karşılaştım bikaç kez:26: ama düzelir ya da düzelmiştir inşallah bu durumlar her takımda olabilecek şeyler ama gayretle, anlayışla her şey eski haline döner elbet, üzülme sen sen zaten benim gördüğüm en idealist takım kaptanısın, şu gebe halinle bile işinin başındasın yahu. seni çok tebrik ederim

ece beril ve gül ün gitmesine ben bile üzüldüm. ece ve beril mezun oldu gerçi ama gül niye gitti, ya da geri gelicek mi ebrucum?

Benn gitmedimmm ki :)) buralardayim yinee busecikk :) mezun old kilomdan fazlayim su an gdememm :))

Acaba ben dr a gitsem mi uykusuzluga dayanamiyorum hic nasil halledicem bilmiyorum alt tarafi gece 12 de uyuyp sabahta 8 e dogru uyandim tek dersim vardi ciktim eve geldim hemen saat 1.30 dan beri uyuyorum bu hep boyle oluyo 7 8 saat uyku yetersiz kaliyo

Son düzenleme:
cok kiskandim dun bende sizinle olmak istiyordum.resim eklenmismi diye geldim ama yok sanirim.betulle tubisin sesi ne kadar yumusak ve birbirlerine benziyor.ecemim seninle konusamadik yawwwwww.sanirim ogrendin niye gelmedimi,gelemedimi.hepiniz kendinize iyi bakin.ben suan mezuniyetten daha zayifim bilesiniz.ozlemden eriyorum sekerler

Evet canım yaaa şu son haftalarda kimsenin istemeyeceği şeyler yaşadık. Şuanda durumumuz çok parlak değil ama düzeleceğine canı gönülden inanıyorum. Ecem hala burda. Onu bırakmıyoruz hiç bir yere. Gül'de açık açık bişey yazmadı. İzinden bahsetmedi. Son yazdığı mesajdan da ben takımdan ayrılmak istediğini anladım ve öyle bildirdim. Döneceğini sanmıyorum. Güzel sözlerin içinde teşekkürler

Bence çok uyumakta iyi değil Ecem'cim yaaa. Kendine bir uğraş bulsana. Mesela spor yap.

Benn gitmedimmm ki :)) buralardayim yinee busecikk :) mezun old kilomdan fazlayim su an gdememm :))
Acaba diyorum seni mezun etmekle hata mı ettik:44::26:

Ecem ekledi resim kuzum ya kaldırmış mı bilemiyorum :\ Kilon için tebrik ediyorum seni.. Sana da bu yakışır zaten..
Sen de kendine çok iyi bak olur mu? Elif'i öp bizim yerimize

Ecem ekledi resim kuzum ya kaldırmış mı bilemiyorum :\ Kilon için tebrik ediyorum seni.. Sana da bu yakışır zaten..
Sen de kendine çok iyi bak olur mu? Elif'i öp bizim yerimize

teyzosu elifin alt disi cikmadan ustten kocaman bi disi cikti cok agriyorki hic durmuyor.heheheeeeeeeee ben kayinvalidenin cep telefonuna internet aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…