ebru afiyet olsun guzel gozukuyor menu ama cantik ney??
Gulcinn gecmis olsun cok
peki ilaclar dusurduyse tansiyonunu engellemek icin ne yapilacak??
Biz kizlarla bulustuk cok guzeldi ecemin albumden resimlere bakabilirisn:)
canım bilmediğim cantıkı istedi :)) buarada okuldayım leblebi yiyorum nöbetçiyim vb
tünaydın diyeyim bende
arzu geçmiş olsun
gülçin geçmiş olsun
yeminle bizim takıma topluca nazar değdi ben anladım hemen telefona kurşun döktüreceğim :))
bozulmucak bişey olsa ver adresini ben sana gönderirdim canım.
Bakya hem kaçamak yapıyorum hemde çanak tutuyorum sizede yapın diye neyse sustum cantık mantık yok bitti.
Şaka şaka canım istemedi benim leblebim var :)
saol canım sporla yada hareketle alakalı değil kadın doğumdan hormon hapı ve yasmin yazdı onları kullanıyordum ondan olmuş canımgeçmişi anca bu sabah okuyabildim 1 saatimi ayırdım okumak için. baya gerilmiş yine takım bu sefer haklı olarak söylediklerinde çok haklısın son günlerde bu özeni göstermeyen biriside benim benim mazeretim belli oğlum hafta içi yanımda değil hafta sonu geliyo bende doğal olarak sadece onunla ilgileniyorum inanın eşime bile bakmıyorum ama hafta içleri elimden geldiğince daha çok burda olmaya çalışıcam. ama gitmeyi bırakmayıo asla düşünmüyorum.
canım büyüklerde malesef bu alışkanlık var. ille çocuklara bişeyler yedirme içirme yarışındalar ne yararlı ne zararlı okadar önemli değil yesinler yeterki. allah kolaylık versin sana işin zor çünkü karşındakiler eşinin ailesi ve sen doğruda söylesen batar onlara.
canım çok haklısın söylediklerinde bende bu hafta sonu hiç paylaşım yapmadım ve bildirmedim bunu bende suçluyum bu hafta ne söyleseniz haklısınız o yüzden kendime ceza 200 gr sizin için vericem fazladan bu hafta
yani atarım takımdan ona göre diyorsun e haklısın doğru söze ne hacet
canım çok geçmiş olsun bence sporunu çok fazla yapıyosun ondan olmuş olabilirmi biraz daha azaltsan sporunu belki daha iyi olursun biraz dinlenmeye bak canım Allah korusun tansiyonda şekjerde tehlikeli hastalıklar çocukların eşin var. tekrar geçmiş olsun canım
afiyet olsun cantığıda öğrenmiş oldumdünkü menümü aktarayım o zaman
sabah
yarım poça
çay
öğle
tavuklu mantar sote
1 dilim ekmek
cacık
ara
türk kahvesi
akşam
1 adet cantık
1 bardak ayran
su 10 bardak
spor yok ama akşama yüzmeye gidince telafi edicem inş.
saol betülcüm pazartesiye randevu aldım o zamana kadar kullanma dedi doktor almıycam ilaçları hormon hapından olmuş.Ebru afiyet olsun guzel gozukuyor menu ama cantik ney??
Gulcinn gecmis olsun cok
Peki ilaclar dusurduyse tansiyonunu engellemek icin ne yapilacak??
Biz kizlarla bulustuk cok guzeldi ecemin albumden resimlere bakabilirisn:)
Canım bilmediğim cantıkı istedi :)) buarada okuldayım leblebi yiyorum nöbetçiyim vb
Tünaydın diyeyim bende
Arzu geçmiş olsun
Gülçin geçmiş olsun
Yeminle bizim takıma topluca nazar değdi ben anladım hemen telefona kurşun döktüreceğim :))
Tavuk göğsü olmamış. Ayrıca hiç bişey yememişsin Nihal allah aşkına bu nasıl bir menü?Menümü yazıp kaçayım kızlar kusuruma bakmayın 1 gün kaldı
Sabah
Yoğurt
Öğlen
Leblebi
Akşam
K fasulye
2 kaşık pilav
Tavuk göğsü
Eşimin akrabasına gittik yemeğe ayıp olmasın dedim zaten sülale bilîyo diyetteyim diye :) her ne kadar bugün boz deselerde dedim olmaz :) 10 kilo gidecek :))
Menün güzel olmuş Sema'cım. Afiyet olsun. Sporda olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.bugünkü menüm
sabah
*beyaz peynir
* 1 dilim kepek ekmeği
ara
* 1 adet portakal
öğle
*1 kase çorba
*bol salata
ara
* 1 bardak süt
saat 5.30 gibi
*3 adet köfte
* 1 dilim ekmek
* ayran 1 bardak
2 kupa yeşil çay
3 litre su spor yok bugün malesef
Tatlım şimdi sana ne diyeceğimi bilemedim. Seninkisi artık mazeretten çok farklı bişey olmuş. Mazeret derken gezmelerden, oturmalardan, ziyaretlerden bahsetmiyoruz. Hastalık olur, önemli bir randevu olur ya da ne bileyim onun gibi bişey. Misafirin gelecekse bile sabah gelirsin 10 dk bakarsın ne var ne yok. Sonra misafirin gider bir 5-10 dk daha bakarsın. Aralarda mutlaka vaktin olur. Umarım bu mazeret konusunu açıklayabilmişimdir. Gayretini seviyorum gündüz gelemesen de gece gelip bi şekilde bakıyorsun ama ben böyle olmasını istemiyorum Sema'cım. Kimseyi kırmak, hevesini kaçırmak yada başka türlü olmasını istemiyorum ama lütfen artık gün içinde de burda olmaya çalış.bende güldüm ne yalan söyleyim arada jeton köşelenir benim ehehe
hoşgeldin daha sık gell inş...
tuğbaaa vallaha yeni okudum eşimin şirket pclerinden biri bozulmuş oda bana söylemeden almış gitmiş sabah baktım yok akşam gelince girerim diyordumki halam yakın bana babannem ordaydı köye gitcekmiş gitmeden göreyim semayı diye aradılar akşam sana gelcez akşamda giremedim yeni bakabildim ama söz bundan sonra kesinlikle haber veririm ben akşam giremeyince olmadı şimdi gördüm daha dikkat edicem söz kızlar yarında giremeyeceğim bunu şimdi söyleyeyim burdan yan komşum kayınvalidesinde kalıyordu evi soğuk oluyor diye annesine geçmiş sema yarın sana uğrayacağım dedi bende gel dedim eşimde akşam annemlere gidelim buseyi özlemişler bizi çağırıyorlar dedi anlayacağınız yarın yokum kızlar idare edin ebruyada yazarım şimdi özelden gece uğrayabilirsem gelirim kesinlikle yarın yine gececiyim yani
dikkat et nihalim bel ağrısı kötü annem bi dönem çekti çok geçmiş olsun
kesinlikle dikkat edeceğim ebrucum bir yolunu bulup mutlaka bildircem aslında telim geldi ama bi türlü açtıramadık eşim haftaya diyor teldende beceremiyorum çözerim ama en azından böyle durumlarda çok haberini veririm telim kurtarır beni
afiyet olsun canım
ohh ohh yaramasın kızlar oda ecemin mezuniyet kutlaması olsun hadi..tabi ebrum taktir ederse
afiyet olsun betül
çok güzel olmuş menü arzucum
haklsın tuğbacım
ecem ilk defa yemek yemişsin
ebrucum bence bu hafta bekle derim bi otursun kimler kalıyor burda kimler gidiyor sonuca göre hareket edersin yinede şüphesiz sen bilirsin canım
Gülçin'cim geçmiş olsun canım. İnşallah şimdi daha iyisindir. Bu arada senin hedefin kaçtı ki? Çekmek derken yukarıya mı çekeceğiz, aşağıya mı?günaydın arkadaşlar dün giremedim çok özür dilerim akşam girebilirdim ama yatıp dinlendim
bi sağlık problemi yaşadım akşam üstü saat 5 e doğru gözümün önü karardı başımda dönmeye başladı bayılacam diye korktum çocuklar yalnız kalacak diye hemen eşimi aradım
sağlık ocağına gittik tansiyonum düşmüş 4 e 9 du bide bizim ailede şeker hastalığı ırsi bende de yükseliyor fakat çok artmıyor dün ilk defa 200 çıktı serum taktılar ilaç falan verdiler akşam hiç birşey yiyemedim midem de bulandı afedersiniz ne yediysem çıkardım fakat ellerim ayaklarım çok şiş uyandım bugünserum yaptı herhalde
bu arada tansiyonum kadın doğumcumun verdiği ilaçlardan düşmüş
durum böyle yani öğlene kadar yatıp dinleneceğim oğlumla ilgileneceğim hepinişzi seviyorum bugün inşallah daha iyi olacağım geçmişide okumaya çalışırım siz nasılsınız neler var takımda yazın bana merak ederim ben kızlar buluştunuz mu ecem ,tugba,betül
bide ebrucum hedef kilomu 55 e çekmek istiyorum mümkün mü aceba daha iyisi olursa artık mezuniyetten sonra olur takımımla,
ecemcim ayrıca mevzuniyetini kutlarım canım
Canım benim burda hepimiz takıma ilk başlarken kuralları okuduk ve kabul ettik. Ve takıma birilerini çağırırken hep bol paylaşım yapabileceksen diye özellikle yazdım. Hepimiz bunları bile bile geldik. Hafta sonları için sana hiç bir şey diyemem çünkü özel bir durumun var ama gördüğüm kadarıyla sen sadece mesai saatleri içerisinde burda olabiliyorsun. Akşam eve gittikten sonra yoksun hiç. Bu kural meselesi de sadece senin için geçerli değil şuan takımda bulunan herkes için aynı durum söz konusu. Mesela Açelya kaç gündür yok. İnsan merak ediyor acaba başına bir iş mi geldi? Takımda ki hiç bir üyeyi bu şekilde merak etmek istemiyorum demem yeterli sanırım.geçmişi anca bu sabah okuyabildim 1 saatimi ayırdım okumak için. baya gerilmiş yine takım bu sefer haklı olarak söylediklerinde çok haklısın son günlerde bu özeni göstermeyen biriside benim benim mazeretim belli oğlum hafta içi yanımda değil hafta sonu geliyo bende doğal olarak sadece onunla ilgileniyorum inanın eşime bile bakmıyorum ama hafta içleri elimden geldiğince daha çok burda olmaya çalışıcam. ama gitmeyi bırakmayıo asla düşünmüyorum.
canım büyüklerde malesef bu alışkanlık var. ille çocuklara bişeyler yedirme içirme yarışındalar ne yararlı ne zararlı okadar önemli değil yesinler yeterki. allah kolaylık versin sana işin zor çünkü karşındakiler eşinin ailesi ve sen doğruda söylesen batar onlara.
canım çok haklısın söylediklerinde bende bu hafta sonu hiç paylaşım yapmadım ve bildirmedim bunu bende suçluyum bu hafta ne söyleseniz haklısınız o yüzden kendime ceza 200 gr sizin için vericem fazladan bu hafta
yani atarım takımdan ona göre diyorsun e haklısın doğru söze ne hacet
canım çok geçmiş olsun bence sporunu çok fazla yapıyosun ondan olmuş olabilirmi biraz daha azaltsan sporunu belki daha iyi olursun biraz dinlenmeye bak canım Allah korusun tansiyonda şekjerde tehlikeli hastalıklar çocukların eşin var. tekrar geçmiş olsun canım
Gerçekten kötü bir durum. Yaşayarak görmek daha etkili sanırım.sabah sabah bi tek ben varım. kendim söyleyip kendim dinliyorum çok kötü bi durum oluyomuş gerçekten. gelemediğim günler için tek tek özür diliyorum kızlar sizden
Sabah ki poğaça ve akşam ki çantik olmamış canım. Onun haricinde güzel bir menü.dünkü menümü aktarayım o zaman
sabah
yarım poça
çay
öğle
tavuklu mantar sote
1 dilim ekmek
cacık
ara
türk kahvesi
akşam
1 adet cantık
1 bardak ayran
su 10 bardak
spor yok ama akşama yüzmeye gidince telafi edicem inş.
Daha yeni geldim eve ve çok acayip yorggunumUyumuak istiyorum bi an önce. Uyanınca geleceğim hemen yanınıza..
Noluyoooooooooo yaaaa herkes yorgun. Bi ben mi varım sağlamCok yorgunummmm...
Ben varım tatlım daha kim olsunselam kızlaaar
ama kimsenin olmadığı bi zamanda gelmişim malesef
Ben varım tatlım daha kim olsunHoş geldin Buse'cim nazar değdi takımımıza baksana halimize
evet ebrucum arada bir gelip hayretle bakıyorum buraya ben de, tartışmalar vs. gergin ortamlarla karşılaştım bikaç kez:26: ama düzelir ya da düzelmiştir inşallah bu durumlarher takımda olabilecek şeyler ama gayretle, anlayışla her şey eski haline döner elbet, üzülme sen sen zaten benim gördüğüm en idealist takım kaptanısın, şu gebe halinle bile işinin başındasın yahu. seni çok tebrik ederim
ecem beril ve gül ün gitmesine ben bile üzüldüm. ecem ve beril mezun oldu gerçi ama gül niye gitti, ya da geri gelicek mi ebrucum?
Evet canım yaaa şu son haftalarda kimsenin istemeyeceği şeyler yaşadık. Şuanda durumumuz çok parlak değil ama düzeleceğine canı gönülden inanıyorum. Ecem hala burda. Onu bırakmıyoruz hiç bir yere. Gül'de açık açık bişey yazmadı. İzinden bahsetmedi. Son yazdığı mesajdan da ben takımdan ayrılmak istediğini anladım ve öyle bildirdim. Döneceğini sanmıyorum. Güzel sözlerin içinde teşekkürlerevet ebrucum arada bir gelip hayretle bakıyorum buraya ben de, tartışmalar vs. gergin ortamlarla karşılaştım bikaç kez:26: ama düzelir ya da düzelmiştir inşallah bu durumlarher takımda olabilecek şeyler ama gayretle, anlayışla her şey eski haline döner elbet, üzülme sen sen zaten benim gördüğüm en idealist takım kaptanısın, şu gebe halinle bile işinin başındasın yahu. seni çok tebrik ederim
ece beril ve gül ün gitmesine ben bile üzüldüm. ece ve beril mezun oldu gerçi ama gül niye gitti, ya da geri gelicek mi ebrucum?
Bence çok uyumakta iyi değil Ecem'cim yaaa. Kendine bir uğraş bulsana. Mesela spor yap.Acaba ben dr a gitsem mi uykusuzluga dayanamiyorum hic nasil halledicem bilmiyorum alt tarafi gece 12 de uyuyp sabahta 8 e dogru uyandim tek dersim vardi ciktim eve geldim hemen saat 1.30 dan beri uyuyorum bu hep boyle oluyo 7 8 saat uyku yetersiz kaliyo
Acaba diyorum seni mezun etmekle hata mı ettik:44::26:Benn gitmedimmm ki :)) buralardayim yinee busecikk :) mezun old kilomdan fazlayim su an gdememm :))
cok kiskandim dun bende sizinle olmak istiyordum.resim eklenmismi diye geldim ama yok sanirim.betulle tubisin sesi ne kadar yumusak ve birbirlerine benziyor.ecemim seninle konusamadik yawwwwww.sanirim ogrendin niye gelmedimi,gelemedimi.hepiniz kendinize iyi bakin.ben suan mezuniyetten daha zayifim bilesiniz.ozlemden eriyorum sekerler
Ecem ekledi resim kuzum ya kaldırmış mı bilemiyorum :\ Kilon için tebrik ediyorum seni.. Sana da bu yakışır zaten..
Sen de kendine çok iyi bak olur mu? Elif'i öp bizim yerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?