Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüler güzel olmuş ama Ebru'cum bu paylaşım işi böyle olmaz canım. Sizler böyle gelemedikçe takımın durumu kötüye gidiyor. Bırakın bol paylaşım yapmayı daha 5 mesaj kuralına bile uyulmuyor. Lütfen artık kendimize çeki düzen verelim. Yoksa mecburen kurallar ne gerekiyorsa onu yapmam gerekecek.

Ebru is isten gecti cok gec
Ama bize kizmaktan vazgec
Kumpir yedik cok guzeldi
Ama tugbanin korkudan elleri titredii:))

Kiza cok yuklenmee:)
Bu arada benm de gunahimi aldinn fikir benim degildi:))
Fikir kimin di çok merak ediyorum ama orda bu fikre en büyük aday sendin. Valla bu hafta kilo veremeyin bakın neler yapıyorum size. Ecem buna sende dahilsin. Çünkü hedef 55 unutma.

Biz ayrildik
Evlere donuyoruzz rapor vereyimdedimm:))

Cok guzel gecti:))
Siz buluştunuz yaaa ben burdan çok mutlu oldum. Yanınızda olmayı çok isterdim ama sizin görüşmeniz bile iyi geldi. Hele ki böyle bir zamanda. Çok iyi yaptınız görüşmekle.

Menum

Sabah
1 dlm tam bugday ekmegi
Biraz peynir
3-4 zeytin
Havuc

Ogle
1 kepce nohut
1 dlm tam bugday ekmegi
Salata
Yogurt

Aksam
Kumpir
Yanında yandaşları var yaaa açık açık yazıyor menüyü.
Arzu'cum menün güzel olmuş canım kaçamak dışında. Geçmiş olsun bu arada. Umarım şimdi iyisindir? Bugün takımda kaçamak yapmayan kimse yok zaten. Sana da bişey demiyorum ama dengeleyin hemen ki tartıya + yansımasın.

Tuğba bu senden şimdiye kadar gördüğüm en rezil menü. Bol bol vicdan azabı çekebilirsin. Betül alışkın umursamıyor ama senin benden kurtuluşun yok. Unutmayacağım bu kaçamağı

Geçmişe bakym dedim, bi baktım hemen bitiverdi zaten. Yine pek kimse gelmemiş çünkü. Valla artık yorum yok benden bu duruma. Herkes ne yaparsa kendine.
Aynen canım. Bir süre sanırım bu şekilde devam edeceğiz. Moral bozmak yok. En kısa zamanda düzeleceğine inanıyorum. Şu kalan sağları bir görelim sonra yeniden başlayalım.

Ebru mesaj sayma sırası kime gelecek aynı liste başa mı döncek
gerçi ayrılanlar var
yeni listeyi yayınlar mısın?

zaten bugun kimse gelmemişşş...
Kızlar ikinci bir emre kadar bütün mesajlar bana diyomuşum Şuan çok az kişiyiz. Zaten ben liste yapıyorum. Bu hafta tamamen bana atın mesajları.

Siz orda buluşmuşken bende tek başıma çatlamayayım evde diyerekten kardeşime gittim akşam yemeğine. Bu arada Orduspor maçını seyrettim. İlk yarı rezaletti. Sonra bir coştuk tam coştuk. İkinci yarı çok eğlenceliydi. Hele ilk gol akıllara zarar bir goldü muslera nasıl başardı bilmiyorum ama tarihe geçecek bir gol

fikir Tugba'ya aitti
biz de çok mutlu olduk seni de andık bol bol özellikle kumpiri yerken
menüyü açık açık yazıyorum zaten takımdakilerin çoğu bilmiş oldu beraber yiyince
ben + lardayımmmm fenalardayımmmm
ikinci bir emre kadar anormal bir beslenmeye geçiyorumm :))

tamm Ebrucum atarız, istersen ben de alabilirim ?

Bugün ben de yememem gereken bişy yediğim için eleştirme hakkını bulmuyorum kendimde Ama hatanın farkındasın işte ne güzel.. Onun dışında yediklerin güzel olmuş. Afiyet olsun.

gercekden sekerım düşmüş buğün tatlı türü yiyince gözlerimi acabildim.moralde yokdu zaten arabam yolda kaldı sanayıye giderken kurtarıcı cağırdım aldılar götürdüler sanayıye birde tel geldi sanzuman dağılmış abla dedı ustamıuz.çok büyük masraf cıkardı ona çok canım sıkıldı.araba olmayınca işede gidemiyoruz.dün gecede camasır makinasına camasır attım yıkarken oda durdu sıkma yapmıyor oda bozuldu.ne oluyor ya dedım tek gelin hepiniz birden gelmeyin dedim

cana geleceğine mala gelsinn
inşallah başınıza gelebilecek şeyleri böyle savuşturulmuş olur

Bugunku menum
Kumpir
Annisin pogacasindan 1 tane
Bi iki catal kadayif

Tartidaki kilom 58 o da ac karninaaa sabah yani

Son düzenleme:
Kızlar bu arada yeni üye çağırmak istiyorum ama geçen seferki gibi toplu olmasın diye düşünüyorum. Bide bu hafta böyle gidelim. Taşlar yerine otursun kim gidecek kim kalacak belli olsun. Ona göre mi çağıralım. Fikirlerinizi bekliyorum. Ne yapalım bu konuda?

Siz dalgamı geçiyorsunuz fikir Tuğba ya aitti diye yoksa gerçekten öyle miydi? Allahtan ben yoktum yanınızda Mesajlar bana gelsin canım sakıncası yok. Zaten çok az kişi kaldık sorun olmaz. Bencede artık anormal bir beslenme düzenine geç yoksa aldın başını gidiyorsun. Hadi artık biraz sık kendini.

Betül'de demiş canım allah daha beterinden saklasın cana geleceğine mala gelsin. Vardır mutlaka bunda da bir hayır. Sen sıkma canını. İnşallah en kısa zamanda düzelir hepsi.

Bugunku menum
Kumpir
Bi iki catal kadayif

Allahım menüye bak yaaaaa kız Ecem öldürcen sen beni bu nasıl bir menüdür Dikkat et bari alma verdiğin kiloları. Allahtan takımda değilsin mezun oldun yoksa işimiz yaştı bu hafta. Herkes kaçamak yapınca

Ebruuu Tubise kizmaaa cok strese girdi yerken kuzum senin korkundan :)
Yaktım onun çırasını

yarım kumpirdi seninkisi :))
Kalan yarısını yiyen oldu mu yoksa israf mı ettiniz

yok Ebru ya çağırma şimdi
cumadan sonra çağır dediğin gibi bi kaçkişiyiz neyiz kimiz görelim

ben de unutmicam bu kaçamağı ama merak etme Allah'ın izniyle +çıkmam, çünkü çok güzel dengelicem onu ben inşallah.
Bu arada meleğim betül'ün de dediği gibi, ben de alabilrm mesaj sayılarını hiç problem değl.
Şu "kalan sağları bi görelim" fikrine çok katılıyorum bu arada..

tamam ben nöbetteyim

Devralmaya geldim :)

Garibim muslera'm ya nasıl da şaşırıyo küçük suratlım yerm ben onu :) kaçamaktan sayılır mı o da
Bu arada maç çokkk güzelmiş gerçekten. Az önce izledim özetini.. Sneijder'in gol atması da en sevindiğim şey olduu
Aslında kalabalık olmamak daha mı iyi neeee geçmişi okumak çok kolay oluyor

Tek iyi yanı bu meleğim..

Herşeyde bi hayır vardır. Üzülme.. Allah işlerinizi rast getirsin..

Bugunku menum
Kumpir
Bi iki catal kadayif

Ya hepimz dağıttık bebeğm bu akşam geçti artık, dengelicez güzel bi şekilde bunları :13:

Ebruuu Tubise kizmaaa cok strese girdi yerken kuzum senin korkundan :)

Dimi dimiiiiiii bunları da söylemek lazım bebeğm :)

kızlar ben çıkayımm artık
yarına plan hazırlayacağımm
iyi geceler hepinize
yarın görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…