- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Menüler güzel olmuş ama Ebru'cum bu paylaşım işi böyle olmaz canım. Sizler böyle gelemedikçe takımın durumu kötüye gidiyor. Bırakın bol paylaşım yapmayı daha 5 mesaj kuralına bile uyulmuyor. Lütfen artık kendimize çeki düzen verelim. Yoksa mecburen kurallar ne gerekiyorsa onu yapmam gerekecek.Selam kızlar
hafta sonu hiç giremedim malesef inanın hiç vaktim olmadı ama aklım burda kaldı.
Bugünse anca vakit bulabildim
Bildirimlerimi yapayım
cumartesi sabah
yarım karışık tost
peynir
domates salatalık
çay
öğle yok
akşam
2 minik tavuk but
1 dilim ekmek
yoğurtlu brokoli haşlama
pazar sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir 3 adet siyah zeytin
çay
öğle
1 portakal
yarım muz
akşam
tarhana çorbası
kıymalı patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
sporlarım yok
su 9-10 bardak
hafta sonu oğlum gelince kendimi kaybediyorum malesef sporuma dikkat edemediim. Bu hafta telafi edicem inş.
Geçmişide okuyamadım ama okumaya çalışıcam
herkese iyi akşamlar şimdiden
Fikir kimin di çok merak ediyorum ama orda bu fikre en büyük aday sendin. Valla bu hafta kilo veremeyin bakın neler yapıyorum size. Ecem buna sende dahilsin. Çünkü hedef 55 unutma.Ebru is isten gecti cok gec
Ama bize kizmaktan vazgec
Kumpir yedik cok guzeldi
Ama tugbanin korkudan elleri titredii:))
Kiza cok yuklenmee:)
Bu arada benm de gunahimi aldinn fikir benim degildi:))
Siz buluştunuz yaaa ben burdan çok mutlu oldum. Yanınızda olmayı çok isterdim ama sizin görüşmeniz bile iyi geldi. Hele ki böyle bir zamanda. Çok iyi yaptınız görüşmekle.Biz ayrildik
Evlere donuyoruzz rapor vereyimdedimm:))
Cok guzel gecti:))
Yanında yandaşları var yaaa açık açık yazıyor menüyü.Menum
Sabah
1 dlm tam bugday ekmegi
Biraz peynir
3-4 zeytin
Havuc
Ogle
1 kepce nohut
1 dlm tam bugday ekmegi
Salata
Yogurt
Aksam
Kumpir
Arzu'cum menün güzel olmuş canım kaçamak dışında. Geçmiş olsun bu arada. Umarım şimdi iyisindir? Bugün takımda kaçamak yapmayan kimse yok zaten. Sana da bişey demiyorum ama dengeleyin hemen ki tartıya + yansımasın.selam kızlar ancak biraz kendime geldim menümü yazayım dedım moralım çok bozuldu bugün sekerım düştü bir titreme geldi gözlerim karardı 4 saat uyumuşum.
BUĞÜNKÜ MENÜM
SABAH:cükük kare kepekli tost ekmeğinin içine yağsız peynırle tost
domates sekersiz cay
iki zeytin
sekersiz cay
ARA ÖĞÜN:
bir yeşil elma
ÖĞLEN:
bir kase corba
bol soğanlı domatesli salata
teflon tavada yağsız 3 köfte
yogurt
AKŞAM:
bir kücük tabak türlü yemeği
iki kasık bulgur pilavı
bir kase mısır ekmekli yogurt
sanırım tek hatam buğün bir kase kakaolu sütlü puding yedim
gün içinde iki litre su bol moral bozukluğu
Tuğba bu senden şimdiye kadar gördüğüm en rezil menü. Bol bol vicdan azabı çekebilirsin. Betül alışkın umursamıyor ama senin benden kurtuluşun yok. Unutmayacağım bu kaçamağıBUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 d ekmek
1 cherry domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
Öğle
-
Akşam
K.mpir
+Şu ana kadar 1,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
Not: Bugünkü cıss, sporla ve yiyeceklerle mutlaka telafi edilcektir
Aynen canım. Bir süre sanırım bu şekilde devam edeceğiz. Moral bozmak yok. En kısa zamanda düzeleceğine inanıyorum. Şu kalan sağları bir görelim sonra yeniden başlayalım.Geçmişe bakym dedim, bi baktım hemen bitiverdi zaten. Yine pek kimse gelmemiş çünkü. Valla artık yorum yok benden bu duruma. Herkes ne yaparsa kendine.
Kızlar ikinci bir emre kadar bütün mesajlar bana diyomuşumEbru mesaj sayma sırası kime gelecek aynı liste başa mı döncek
gerçi ayrılanlar var
yeni listeyi yayınlar mısın?
zaten bugun kimse gelmemişşş...