Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok Ebru ya çağırma şimdi
cumadan sonra çağır dediğin gibi bi kaçkişiyiz neyiz kimiz görelim
Zaten şuan gündüz bir çoğumuz burda olamıyoruz. Yeni gelen bir üyeyle ilgilenecek kimsede yok. Gelse de uzun süre kalmaz zaten. Bir süre beklemek düşündüğümüz gibi en mantıklısı.

yarım kumpirdi seninkisi :))

Yarısı 500 :)))

evet ya yakmıştır bütün kalorileri yerken, o derece yani

Kesin yakmıstırr dogru dyosun :)))

Seyyy kalan yarısı gitti bitti yok oldu :) kmse yemedi deee israfff göz göre göre (

Fikir tugbisin olabilir gaza getrmis olablrm

Haha 700 ünü aldımmmm ki yarın yeniden baslıyorummmmm bu bi kac gün yükleme olsunnn

Dengelicezz bende spor yapıcamm

O deglde macta Ordulu sporcuya icimmmm gitti ambulansta gderken kalbi durmus dyolar bilinci gitmis zaten ilk carpısmada hala cok üzgünüm

kızlar ben çıkayımm artık
yarına plan hazırlayacağımm
iyi geceler hepinize
yarın görüşürüzz

Ben de 2 tane etkinlik yazcam cnm onla cebelleşiyorum :) iyi gecelerrrr
evet ya yakmıştır bütün kalorileri yerken, o derece yani

Tabi tabi hepsini yakmışımdır kesin

Valla canım betül'e katılıyorum. Durumumuz bi netleşsin önce hali hazırdaki takımla..

Siz dalgamı geçiyorsunuz fikir Tuğba ya aitti diye yoksa gerçekten öyle miydi? Allahtan ben yoktum yanınızda
Yaktım onun çırasını

Kalan yarısını yiyen oldu mu yoksa israf mı ettiniz

Yak çıramı, cezamı çekmeye razıyım ben
Ayy ne güzel hala birileri benden korkuyor

Ben çok korkuyorum açıkçası :83:

O deglde macta Ordulu sporcuya icimmmm gitti ambulansta gderken kalbi durmus dyolar bilinci gitmis zaten ilk carpısmada hala cok üzgünüm
Havada çarpışmadan hemen sonra bayıldı zaten. Büyük bir ihtimal kanama başlamıştır. Çünkü çarpar çarpmaz havada bayıldı. Ben yere düşerken boynunu kıracak diye korktum çünkü kendinde değildi. İnşallah kötü bişey çıkmaz.

Çok kötü oldum ben ((

Menümü yazıp kaçayım kızlar kusuruma bakmayın 1 gün kaldı
Sabah
Yoğurt
Öğlen
Leblebi
Akşam
K fasulye
2 kaşık pilav
Tavuk göğsü

Eşimin akrabasına gittik yemeğe ayıp olmasın dedim zaten sülale bilîyo diyetteyim diye :) her ne kadar bugün boz deselerde dedim olmaz :) 10 kilo gidecek :))

Gunaydinn
Bn de yoldayimmm ise gidiyorumm gec kaldim bugun birazz
Aksam is cikisi da kizlarla bulusacagizzz :)))

Sema cok guldum kadinlarkulubu peynirine
bende güldüm ne yalan söyleyim arada jeton köşelenir benim ehehe

GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
gunler sonra tablewt ilk defa elime gecti
acar acmazda sizzzzz
hpinizi cok ozluyorum bilesiniz diye yazma geregi duydum.beni seviyorsaniz bol bol kilo verin.
opüyorum sizi
hoşgeldin daha sık gell inş...

tuğbaaa vallaha yeni okudum eşimin şirket pclerinden biri bozulmuş oda bana söylemeden almış gitmiş sabah baktım yok akşam gelince girerim diyordumki halam yakın bana babannem ordaydı köye gitcekmiş gitmeden göreyim semayı diye aradılar akşam sana gelcez akşamda giremedim yeni bakabildim ama söz bundan sonra kesinlikle haber veririm ben akşam giremeyince olmadı şimdi gördüm daha dikkat edicem söz kızlar yarında giremeyeceğim bunu şimdi söyleyeyim burdan yan komşum kayınvalidesinde kalıyordu evi soğuk oluyor diye annesine geçmiş sema yarın sana uğrayacağım dedi bende gel dedim eşimde akşam annemlere gidelim buseyi özlemişler bizi çağırıyorlar dedi anlayacağınız yarın yokum kızlar idare edin ebruyada yazarım şimdi özelden gece uğrayabilirsem gelirim kesinlikle yarın yine gececiyim yani

dikkat et nihalim bel ağrısı kötü annem bi dönem çekti çok geçmiş olsun

kesinlikle dikkat edeceğim ebrucum bir yolunu bulup mutlaka bildircem aslında telim geldi ama bi türlü açtıramadık eşim haftaya diyor teldende beceremiyorum çözerim ama en azından böyle durumlarda çok haberini veririm telim kurtarır beni

afiyet olsun canım

Ebru is isten gecti cok gec
Ama bize kizmaktan vazgec
Kumpir yedik cok guzeldi
Ama tugbanin korkudan elleri titredii:))

Kiza cok yuklenmee:)
Bu arada benm de gunahimi aldinn fikir benim degildi:))
ohh ohh yaramasın kızlar oda ecemin mezuniyet kutlaması olsun hadi..tabi ebrum taktir ederse

Menum

Sabah
1 dlm tam bugday ekmegi
Biraz peynir
3-4 zeytin
Havuc

Ogle
1 kepce nohut
1 dlm tam bugday ekmegi
Salata
Yogurt

Aksam
Kumpir
afiyet olsun betül

çok güzel olmuş menü arzucum

Geçmişe bakym dedim, bi baktım hemen bitiverdi zaten. Yine pek kimse gelmemiş çünkü. Valla artık yorum yok benden bu duruma. Herkes ne yaparsa kendine.
haklsın tuğbacım

Bugunku menum
Kumpir
Annisin pogacasindan 1 tane
Bi iki catal kadayif
Tartidaki kilom 58 o da ac karninaaa sabah yani
ecem ilk defa yemek yemişsin

ebrucum bence bu hafta bekle derim bi otursun kimler kalıyor burda kimler gidiyor sonuca göre hareket edersin yinede şüphesiz sen bilirsin canım

bugünkü menüm

sabah
*beyaz peynir
* 1 dilim kepek ekmeği

ara
* 1 adet portakal

öğle
*1 kase çorba
*bol salata

ara
* 1 bardak süt

saat 5.30 gibi

*3 adet köfte
* 1 dilim ekmek
* ayran 1 bardak

2 kupa yeşil çay
3 litre su spor yok bugün malesef

günaydın arkadaşlar dün giremedim çok özür dilerim akşam girebilirdim ama yatıp dinlendim
bi sağlık problemi yaşadım akşam üstü saat 5 e doğru gözümün önü karardı başımda dönmeye başladı bayılacam diye korktum çocuklar yalnız kalacak diye hemen eşimi aradım
sağlık ocağına gittik tansiyonum düşmüş 4 e 9 du bide bizim ailede şeker hastalığı ırsi bende de yükseliyor fakat çok artmıyor dün ilk defa 200 çıktı serum taktılar ilaç falan verdiler akşam hiç birşey yiyemedim midem de bulandı afedersiniz ne yediysem çıkardım fakat ellerim ayaklarım çok şiş uyandım bugünserum yaptı herhalde
bu arada tansiyonum kadın doğumcumun verdiği ilaçlardan düşmüş
durum böyle yani öğlene kadar yatıp dinleneceğim oğlumla ilgileneceğim hepinişzi seviyorum bugün inşallah daha iyi olacağım geçmişide okumaya çalışırım siz nasılsınız neler var takımda yazın bana merak ederim ben kızlar buluştunuz mu ecem ,tugba,betül
bide ebrucum hedef kilomu 55 e çekmek istiyorum mümkün mü aceba daha iyisi olursa artık mezuniyetten sonra olur takımımla,
ecemcim ayrıca mevzuniyetini kutlarım canım

geçmişi anca bu sabah okuyabildim 1 saatimi ayırdım okumak için. baya gerilmiş yine takım bu sefer haklı olarak söylediklerinde çok haklısın son günlerde bu özeni göstermeyen biriside benim benim mazeretim belli oğlum hafta içi yanımda değil hafta sonu geliyo bende doğal olarak sadece onunla ilgileniyorum inanın eşime bile bakmıyorum ama hafta içleri elimden geldiğince daha çok burda olmaya çalışıcam. ama gitmeyi bırakmayıo asla düşünmüyorum.

canım büyüklerde malesef bu alışkanlık var. ille çocuklara bişeyler yedirme içirme yarışındalar ne yararlı ne zararlı okadar önemli değil yesinler yeterki. allah kolaylık versin sana işin zor çünkü karşındakiler eşinin ailesi ve sen doğruda söylesen batar onlara.

canım çok haklısın söylediklerinde bende bu hafta sonu hiç paylaşım yapmadım ve bildirmedim bunu bende suçluyum bu hafta ne söyleseniz haklısınız o yüzden kendime ceza 200 gr sizin için vericem fazladan bu hafta

yani atarım takımdan ona göre diyorsun e haklısın doğru söze ne hacet

canım çok geçmiş olsun bence sporunu çok fazla yapıyosun ondan olmuş olabilirmi biraz daha azaltsan sporunu belki daha iyi olursun biraz dinlenmeye bak canım Allah korusun tansiyonda şekjerde tehlikeli hastalıklar çocukların eşin var. tekrar geçmiş olsun canım

sabah sabah bi tek ben varım. kendim söyleyip kendim dinliyorum çok kötü bi durum oluyomuş gerçekten. gelemediğim günler için tek tek özür diliyorum kızlar sizden

dünkü menümü aktarayım o zaman
sabah
yarım poça
çay

öğle
tavuklu mantar sote
1 dilim ekmek
cacık

ara
türk kahvesi

akşam
1 adet cantık
1 bardak ayran

su 10 bardak
spor yok ama akşama yüzmeye gidince telafi edicem inş.

tubacım ayrıca paylaştığın güzel yazıları okudum teşekkür ederiz. özellikle aç karnına spor yapımıcanı bilmiyodum öğrenmiş oldum ben hep sabah aç karına yapardım artık tok karına yapmaya çalışıcam

Ebru afiyet olsun guzel gozukuyor menu ama cantik ney??

Gulcinn gecmis olsun cok
Peki ilaclar dusurduyse tansiyonunu engellemek icin ne yapilacak??
Biz kizlarla bulustuk cok guzeldi ecemin albumden resimlere bakabilirisn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…