Zaten şuan gündüz bir çoğumuz burda olamıyoruz. Yeni gelen bir üyeyle ilgilenecek kimsede yok. Gelse de uzun süre kalmaz zaten. Bir süre beklemek düşündüğümüz gibi en mantıklısı.yok Ebru ya çağırma şimdi
cumadan sonra çağır dediğin gibi bi kaçkişiyiz neyiz kimiz görelim
yarım kumpirdi seninkisi :))
evet ya yakmıştır bütün kalorileri yerken, o derece yani
Siz dalgamı geçiyorsunuz fikir Tuğba ya aitti diye yoksa gerçekten öyle miydi? Allahtan ben yoktum yanınızdaMesajlar bana gelsin canım sakıncası yok. Zaten çok az kişi kaldık sorun olmaz. Bencede artık anormal bir beslenme düzenine geç yoksa aldın başını gidiyorsun. Hadi artık biraz sık kendini.
Allahım menüye bak yaaaaa kız Ecem öldürcen sen beni bu nasıl bir menüdürDikkat et bari alma verdiğin kiloları. Allahtan takımda değilsin mezun oldun yoksa işimiz yaştı bu hafta. Herkes kaçamak yapınca
Yaktım onun çırasını
Kalan yarısını yiyen oldu mu yoksa israf mı ettiniz
ben de unutmicam bu kaçamağı ama merak etme Allah'ın izniyle +çıkmam, çünkü çok güzel dengelicem onu ben inşallah.
Bu arada meleğim betül'ün de dediği gibi, ben de alabilrm mesaj sayılarını hiç problem değl.
Şu "kalan sağları bi görelim" fikrine çok katılıyorum bu arada..
Garibim muslera'm ya nasıl da şaşırıyo küçük suratlımyerm ben onu :) kaçamaktan sayılır mı o da
Bu arada maç çokkk güzelmiş gerçekten. Az önce izledim özetini.. Sneijder'in gol atması da en sevindiğim şey olduu
Tek iyi yanı bu meleğim..
Herşeyde bi hayır vardır. Üzülme.. Allah işlerinizi rast getirsin..
Ya hepimz dağıttık bebeğm bu akşam geçti artık, dengelicez güzel bi şekilde bunları :13:
Dimi dimiiiiiii bunları da söylemek lazım bebeğm :)
İyi geceler Betül'cüm. Kızlar bende kaçıyorum iyi geceler hepinizekızlar ben çıkayımm artık
yarına plan hazırlayacağımm
iyi geceler hepinize
yarın görüşürüzz
kızlar ben çıkayımm artık
yarına plan hazırlayacağımm
iyi geceler hepinize
yarın görüşürüzz
evet ya yakmıştır bütün kalorileri yerken, o derece yani
Kızlar bu arada yeni üye çağırmak istiyorum ama geçen seferki gibi toplu olmasın diye düşünüyorum. Bide bu hafta böyle gidelim. Taşlar yerine otursun kim gidecek kim kalacak belli olsun. Ona göre mi çağıralım. Fikirlerinizi bekliyorum. Ne yapalım bu konuda?
Siz dalgamı geçiyorsunuz fikir Tuğba ya aitti diye yoksa gerçekten öyle miydi? Allahtan ben yoktum yanınızda
Yaktım onun çırasını
Kalan yarısını yiyen oldu mu yoksa israf mı ettiniz
Ayy ne güzel hala birileri benden korkuyor
Havada çarpışmadan hemen sonra bayıldı zaten. Büyük bir ihtimal kanama başlamıştır. Çünkü çarpar çarpmaz havada bayıldı. Ben yere düşerken boynunu kıracak diye korktum çünkü kendinde değildi. İnşallah kötü bişey çıkmaz.O deglde macta Ordulu sporcuya icimmmm gitti ambulansta gderken kalbi durmus dyolar bilinci gitmis zaten ilk carpısmada hala cok üzgünüm
O deglde macta Ordulu sporcuya icimmmm gitti ambulansta gderken kalbi durmus dyolar bilinci gitmis zaten ilk carpısmada hala cok üzgünüm
İyi geceler Betül'cüm. Kızlar bende kaçıyorum iyi geceler hepinize
Havada çarpışmadan hemen sonra bayıldı zaten. Büyük bir ihtimal kanama başlamıştır. Çünkü çarpar çarpmaz havada bayıldı. Ben yere düşerken boynunu kıracak diye korktum çünkü kendinde değildi. İnşallah kötü bişey çıkmaz.
bende güldüm ne yalan söyleyim arada jeton köşelenir benim eheheGunaydinn
Bn de yoldayimmm ise gidiyorumm gec kaldim bugun birazz
Aksam is cikisi da kizlarla bulusacagizzz :)))
Sema cok guldum kadinlarkulubu peynirine
hoşgeldin daha sık gell inş...GUNAYDINNNNNNNNNNNNN
gunler sonra tablewt ilk defa elime gecti
acar acmazda sizzzzz
hpinizi cok ozluyorum bilesiniz diye yazma geregi duydum.beni seviyorsaniz bol bol kilo verin.
opüyorum sizi
tuğbaaa vallaha yeni okudum eşimin şirket pclerinden biri bozulmuş oda bana söylemeden almış gitmiş sabah baktım yok akşam gelince girerim diyordumki halam yakın bana babannem ordaydı köye gitcekmiş gitmeden göreyim semayı diye aradılar akşam sana gelcez akşamda giremedim yeni bakabildim ama söz bundan sonra kesinlikle haber veririm ben akşam giremeyince olmadı şimdi gördüm daha dikkat edicem söz kızlar yarında giremeyeceğim bunu şimdi söyleyeyim burdan yan komşum kayınvalidesinde kalıyordu evi soğuk oluyor diye annesine geçmiş sema yarın sana uğrayacağım dedi bende gel dedim eşimde akşam annemlere gidelim buseyi özlemişler bizi çağırıyorlar dedi anlayacağınız yarın yokum kızlar idare edin ebruyada yazarım şimdi özelden gece uğrayabilirsem gelirim kesinlikle yarın yine gececiyim yanikadınlar kulübü peyniri miAllah iyiliğini versn canım ya :)))) kbrit kutusu kadar anlamında evet o :)
Diğer meseleye gelince de, bi mazeretin olmasına çok sevindim :) Ama mümkün mertebe böyle durumlar olacaksa haber verip gitmek en iyisi. Mesela ben sizin geldiğiniz hafta 10 gün içerisinde 2 kez 3-4 günlüğüne takımdan yarılmıştım. Hiç problem değil, yeter ki haberimiz olsun. Hem bilsek öyle özel bi durumun olduğunu merak etmeyiz, istemeden de olsa sinirlenmeyiz dmi? Bundan sonra herşey daha güzel olur dilerim. Güzel sözlerin, iyi dileklerin için çok teşekkür ederimburanın önemsendiğini bilmek çok güzel....
Günaydın canım kolay gelsin :)
yaşasııınnnnn buluşucaz bugün inşallahh
Seni çok özledim, hepimiz özledikNeden bu kadar kısa sürdü ya gelip gitmen
Uyuyakalıp ders kaçırmadığın zamanlarda sana madalya takmaları için hocalarınla görüşebilirm
dikkat et nihalim bel ağrısı kötü annem bi dönem çekti çok geçmiş olsunGünaydın güzeller
Şuan okuldayım bel fıtığım hortladı yine çok acı çekiyorum
Dün gece kaçamağım oldueşimden dolayı
Bugün ne yesem bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım yemek olarak
Sabah bi tane yoğurt yedim şimdi ne yapsam eve gidince bilmiyorum of!
Bir de sizi seviyorum canlarım :)
kesinlikle dikkat edeceğim ebrucum bir yolunu bulup mutlaka bildircem aslında telim geldi ama bi türlü açtıramadık eşim haftaya diyor teldende beceremiyorum çözerim ama en azından böyle durumlarda çok haberini veririm telim kurtarır beniSema'cım bu kadar uğraşmış alıntı yapmışsın gecenin bir saati. Bu buraya verdiğin önemi gösteriyor. Ve emin ol bu önem ilerde sana çok şeyler kazandıracak. Özverini ve isteğini biliyorum. Tavsiyelerin içinde çok teşekküler. Ama hafta sonu gelemeyeceğin zaman bunu mutlaka ama mutlaka haber ver bir şekilde bizleri burda merakta bırakma. Mesela bak saat kaç olmuş, Ebru ve Açelya hala yok ortalıklarda. Bu hiç hoş bir durum değil. Bişeymi oldu başlarına bir iş mi geldi? İnsan ister istemez merak ediyor. Lütfen bundan sonra gelemeyeceğin zaman mutlaka bir şekilde kızlar şu nedenden dolayı şu kadar süre gelemeyeceğim diye yaz. Haberimiz olsun. kk peynirde çok hoştu. Bravo eşine
Kolay gelsin canım sanada. Umarım büyük bir sorun çıkarmaz araban.
Hoş geldin Beril'cim. Ama çabuk gitmişsin. Karnen hazırlandı görmüşsündür umarım
Tam ben diyecektim şimdi kardeşinin ödevini yapman hiç doğru değil diye aşağıda açıklamasını yazmışsın. Ama bence oda mazeret değil. Kendi yapmalıydı
Az bir oturda dinlen be Gülçin koş koş hiç durmazmısın sen yerinde maşallah
Kaçamak yoktu ama dimi Nihal'cim. Lütfen telafi et bir şekilde. Ayrıca eşin senin zayıflamanı istemiyor galiba baştan çıkartıp duruyor seni.
Sen pırasa al kendin yap ye. Eşinede başka yemek yap. Evde en kolay şey salata bence. Tavuk haşla. Biraz beyaz peynir. Şöyle güzel bir salata yap. Bol bol ye...
afiyet olsun canımSelam kızlar
hafta sonu hiç giremedim malesef inanın hiç vaktim olmadı ama aklım burda kaldı.
Bugünse anca vakit bulabildim
Bildirimlerimi yapayım
cumartesi sabah
yarım karışık tost
peynir
domates salatalık
çay
öğle yok
akşam
2 minik tavuk but
1 dilim ekmek
yoğurtlu brokoli haşlama
pazar sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir 3 adet siyah zeytin
çay
öğle
1 portakal
yarım muz
akşam
tarhana çorbası
kıymalı patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
sporlarım yok
su 9-10 bardak
hafta sonu oğlum gelince kendimi kaybediyorum malesef sporuma dikkat edemediim. Bu hafta telafi edicem inş.
Geçmişide okuyamadım ama okumaya çalışıcam
herkese iyi akşamlar şimdiden
ohh ohh yaramasın kızlar oda ecemin mezuniyet kutlaması olsun hadi..tabi ebrum taktir ederseEbru is isten gecti cok gec
Ama bize kizmaktan vazgec
Kumpir yedik cok guzeldi
Ama tugbanin korkudan elleri titredii:))
Kiza cok yuklenmee:)
Bu arada benm de gunahimi aldinn fikir benim degildi:))
afiyet olsun betülMenum
Sabah
1 dlm tam bugday ekmegi
Biraz peynir
3-4 zeytin
Havuc
Ogle
1 kepce nohut
1 dlm tam bugday ekmegi
Salata
Yogurt
Aksam
Kumpir
çok güzel olmuş menü arzucumselam kızlar ancak biraz kendime geldim menümü yazayım dedım moralım çok bozuldu bugün sekerım düştü bir titreme geldi gözlerim karardı 4 saat uyumuşum.
BUĞÜNKÜ MENÜM
SABAH:cükük kare kepekli tost ekmeğinin içine yağsız peynırle tost
domates sekersiz cay
iki zeytin
sekersiz cay
ARA ÖĞÜN:
bir yeşil elma
ÖĞLEN:
bir kase corba
bol soğanlı domatesli salata
teflon tavada yağsız 3 köfte
yogurt
AKŞAM:
bir kücük tabak türlü yemeği
iki kasık bulgur pilavı
bir kase mısır ekmekli yogurt
sanırım tek hatam buğün bir kase kakaolu sütlü puding yedim
gün içinde iki litre su bol moral bozukluğu
haklsın tuğbacımGeçmişe bakym dedim, bi baktım hemen bitiverdi zaten. Yine pek kimse gelmemiş çünkü. Valla artık yorum yok benden bu duruma. Herkes ne yaparsa kendine.
ecem ilk defa yemek yemişsinBugunku menum
Kumpir
Annisin pogacasindan 1 tane
Bi iki catal kadayif
Tartidaki kilom 58 o da ac karninaaa sabah yani
ebrucum bence bu hafta bekle derim bi otursun kimler kalıyor burda kimler gidiyor sonuca göre hareket edersin yinede şüphesiz sen bilirsin canımKızlar bu arada yeni üye çağırmak istiyorum ama geçen seferki gibi toplu olmasın diye düşünüyorum. Bide bu hafta böyle gidelim. Taşlar yerine otursun kim gidecek kim kalacak belli olsun. Ona göre mi çağıralım. Fikirlerinizi bekliyorum. Ne yapalım bu konuda?
Gündüz biraz gergindim, kızgındım.. Çünkü takımın durumu kötüye gidiyordu paylaşım sıklığı bakımından( ki takımı ayakta tutan şey de zaten budur), bunu farkettim. Tamamen iyi niyetle, doğru bildiğim şeyleri çekinmeden yazdım. Uzun uzun.. Hala da hepsini savunuyorum. Dışarı çıktım sonra, ve şimdi geldim eve. İçimden diyordum ki, baya bi kişi gelmiştir, yazdıklarım üzerine konuşulmuştur, bu akşam hep beraber yine konuşuruz bazı kararlar alırız ve takımı toparlarız.
Ama içimden diyordum işte..
Bi geldim ki, betül ve ebru dışında konuyla ilgilenen cevap veren olmamış. Geçmişi okumadıkları anlamına mı geliyor bu? Okuyup da takmadıkları anlamına mı?
Normal hayatında çok neşeli, güleryüzlü, az sinirlenen biri olmama rağmen bugün ben baya sinirlendim. Sabah diyordum ki kendime, acaba abartıyor musun Tuğba? Şimdi gördüm ki hiç de abartmamışım. Bu ne ya! Hiçbişey hiçkimsenin umrunda değil
Ben bu takıma ilk geldiğim günlerde, nasıl yaparım da bu döngüye en kısa zamanda onlar kadar aktif biçimde katılırım diyordum. Ödüm kopuyordu bi görevimi yerine getirememekten. Diğerlerinin yaptıklarını yapamamaktan, boş yere yer işgal etmekten.. Şu gün oldu ve ben hala aynı kaygıyı taşıyorum. Ve zaten olması gereken de bu! Bu yarışmayla ilgili açılmış bazı konuları okursanız işin ciddiyetini zaten anlarsınız.
Sizden, bizden istenen çok fazla bişey yok ki. burayı takip ettiğinizi ve burayı umursadığınızı hissettirmeniz. Ben bi iki kez bikaç gün ist üste giremeyecek oldum da, ecemin numarasını aldım menülerimi ona yazıp gönderdim. Varmı bi gelişme, bilmem gereken bişey diye sordum.. Sporumuz diyetimiz hakkında konuştuk onunla. Yani anlatmaya çalıştığım şey işte; burayı umursadığımızı belli etmek bu. Kusura bakmayın ama gidişat böyle olduğu sürece her zaman bu şekilde konuşmalarıma devam edeceğim, çünkü ben takımının motivasyonunu ve nihayetinde de kendi motivasyonunu düşünen sorumluluk sahibi biri olmaya çalışıyorum. Kesinlikle yazdğım hiçbişeyin, 1 tane harfin bile gereksiz yere söylenmediğini düşünüyorum.
Üzerine düşen vazifeleri eksiksiz yerine getirmeye çalışan biri olarak, ben böyle görmek istemiyorum bu takımı eğer artık kaptan yardımcısı isem. Ya bi an önce herkes kendisine çeki düzen vermeye çalışsın, çünkü vaadde bulunulduğu halde yeterli ilgiyi göstermeyerek, başkalarının motivasyonunu da düşürmek kimsenin hakkı değil. Ya da diyorsanız ki yok arkadaş biz böyle geldik böyle gideriz, başımızda da senin gibi vırvır öten birini istemiyoruz, o zaman ben gideyim başka takımlardan birinde bu işi önemseyenlerle olayım.
Aranızda Beril'i sevenler vardı sevmeyenler vardı. Ecem'i sevenler vardı sevmeyenler vardı.. Size bişey söyleyeyim mi, o ikisi de benim CANIMDI.. Onların yokluğundan ağladım bile ben.. Ama herşeye rağmen yine moralli bi şekilde olmaya çalıştım, burayı toparlamayı gaye edindm kendime. Beril, Ecem, Ebru ve Betül ile aramda çok güzel bi bağ oluştu. Diğerleriyle de oluşmaması için de hiçbir sebep yok ortada benim için. Ne olur bi an önce kendinizi gözden geçirin, ölçün tartın.. Ve bi karar alın. Lütfen!
Sağolasın Ebrucum Tuğba'nın haklı seslenişine sessiz kalamadım ama çünkü sonuna kadar haklı...
Buarada yine sinirim bozuldukayınvalidemi severim ancak oğlum doğduğunda emzik tutmuyordu tutsun dedi 3 ay uğraştım tutturdum şimdi 15 aylık kescem diyorum diyo yazık emzirmeyi kestin emmeyi keseli 3 ay oldu ve ben bıraktırcam dedikçe karşı çıkıyor eşimde aynı ve bunun gibi meseleler... Danino vermeyin çikolata vermeyin dedikçe benden gizli verildiğine şahit oldum zaten kayınbabam ben çay vermeyin demiştim Demir eksikliği var diye bu lafımı bitirdim kaşığıyla vermeye çalıştı karşımda
Mal yerine mi konuyorum umursanmıyor muyum anlamadım ama bir ara patlayacağım o zaman kötü ben olcam
Buarada kayınvalidem 5 çocuğunada emzik tutturamamış
Sema'cım bu kadar uğraşmış alıntı yapmışsın gecenin bir saati. Bu buraya verdiğin önemi gösteriyor. Ve emin ol bu önem ilerde sana çok şeyler kazandıracak. Özverini ve isteğini biliyorum. Tavsiyelerin içinde çok teşekküler. Ama hafta sonu gelemeyeceğin zaman bunu mutlaka ama mutlaka haber ver bir şekilde bizleri burda merakta bırakma. Mesela bak saat kaç olmuş, Ebru ve Açelya hala yok ortalıklarda. Bu hiç hoş bir durum değil. Bişeymi oldu başlarına bir iş mi geldi? İnsan ister istemez merak ediyor. Lütfen bundan sonra gelemeyeceğin zaman mutlaka bir şekilde kızlar şu nedenden dolayı şu kadar süre gelemeyeceğim diye yaz. Haberimiz olsun. kk peynirde çok hoştu. Bravo eşine
Kolay gelsin canım sanada. Umarım büyük bir sorun çıkarmaz araban.
Hoş geldin Beril'cim. Ama çabuk gitmişsin. Karnen hazırlandı görmüşsündür umarım
Tam ben diyecektim şimdi kardeşinin ödevini yapman hiç doğru değil diye aşağıda açıklamasını yazmışsın. Ama bence oda mazeret değil. Kendi yapmalıydı
Az bir oturda dinlen be Gülçin koş koş hiç durmazmısın sen yerinde maşallah
Kaçamak yoktu ama dimi Nihal'cim. Lütfen telafi et bir şekilde. Ayrıca eşin senin zayıflamanı istemiyor galiba baştan çıkartıp duruyor seni.
Sen pırasa al kendin yap ye. Eşinede başka yemek yap. Evde en kolay şey salata bence. Tavuk haşla. Biraz beyaz peynir. Şöyle güzel bir salata yap. Bol bol ye...
Menüler güzel olmuş ama Ebru'cum bu paylaşım işi böyle olmaz canım. Sizler böyle gelemedikçe takımın durumu kötüye gidiyor. Bırakın bol paylaşım yapmayı daha 5 mesaj kuralına bile uyulmuyor. Lütfen artık kendimize çeki düzen verelim. Yoksa mecburen kurallar ne gerekiyorsa onu yapmam gerekecek.
Fikir kimin di çok merak ediyorum ama orda bu fikre en büyük aday sendin. Valla bu hafta kilo veremeyin bakın neler yapıyorum size. Ecem buna sende dahilsin. Çünkü hedef 55 unutma.
Siz buluştunuz yaaa ben burdan çok mutlu oldum. Yanınızda olmayı çok isterdim ama sizin görüşmeniz bile iyi geldi. Hele ki böyle bir zamanda. Çok iyi yaptınız görüşmekle.
Yanında yandaşları var yaaa açık açık yazıyor menüyü.
Arzu'cum menün güzel olmuş canım kaçamak dışında. Geçmiş olsun bu arada. Umarım şimdi iyisindir? Bugün takımda kaçamak yapmayan kimse yok zaten. Sana da bişey demiyorum ama dengeleyin hemen ki tartıya + yansımasın.
Tuğba bu senden şimdiye kadar gördüğüm en rezil menü. Bol bol vicdan azabı çekebilirsin. Betül alışkın umursamıyor ama senin benden kurtuluşun yok. Unutmayacağım bu kaçamağı
Aynen canım. Bir süre sanırım bu şekilde devam edeceğiz. Moral bozmak yok. En kısa zamanda düzeleceğine inanıyorum. Şu kalan sağları bir görelim sonra yeniden başlayalım.
Kızlar ikinci bir emre kadar bütün mesajlar bana diyomuşumŞuan çok az kişiyiz. Zaten ben liste yapıyorum. Bu hafta tamamen bana atın mesajları.
günaydın arkadaşlar dün giremedim çok özür dilerim akşam girebilirdim ama yatıp dinlendim
bi sağlık problemi yaşadım akşam üstü saat 5 e doğru gözümün önü karardı başımda dönmeye başladı bayılacam diye korktum çocuklar yalnız kalacak diye hemen eşimi aradım
sağlık ocağına gittik tansiyonum düşmüş 4 e 9 du bide bizim ailede şeker hastalığı ırsi bende de yükseliyor fakat çok artmıyor dün ilk defa 200 çıktı serum taktılar ilaç falan verdiler akşam hiç birşey yiyemedim midem de bulandı afedersiniz ne yediysem çıkardım fakat ellerim ayaklarım çok şiş uyandım bugünserum yaptı herhalde
bu arada tansiyonum kadın doğumcumun verdiği ilaçlardan düşmüş
durum böyle yani öğlene kadar yatıp dinleneceğim oğlumla ilgileneceğim hepinişzi seviyorum bugün inşallah daha iyi olacağım geçmişide okumaya çalışırım siz nasılsınız neler var takımda yazın bana merak ederim ben kızlar buluştunuz mu ecem ,tugba,betül
bide ebrucum hedef kilomu 55 e çekmek istiyorum mümkün mü aceba daha iyisi olursa artık mezuniyetten sonra olur takımımla,
ecemcim ayrıca mevzuniyetini kutlarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?