kesinlikle canım su şişiriyor birde ayakta içmemek gerekiyormuş dinende var zaten bilimsel olarak açıklamasıda ayakta içersen direk bağırsaklara iniyormuş oturursan midendeki asitle savaşıp tüm mikropları yağları vs atıyormuş zayıflama açısındanda bu çok iyiymiş bilgine...
Ne güzel bilgi Allah razı olsun.. Suyu oturarak içmek de sünnet zaten. Peygamber efendimiz'in bize öğrettikleri, salığımız açısından da öyle faydalı şeyler ki aslında.. Mesela sofradan doymadan kalkmak da sünnettir. Midenizin üçte birini su ile, 3'te birini yemek ile doldurun gerisini ise boş bırakın buyurmuş peygamberimiz.. Aslında bunları bile yapsak zamanla mutlaka sağlığımıza kavuşacağımıza inanıyorum. Günümüz tıp biliminin söylediklerinden farksız tavsiyeler bi çoğu..
Bugün eşim alacağı için çocuğu ben markete uğradım ve eşimin nefret edip benim sevdiğim kabuska yemeğini yapıyorum buaz lahana aldımmmm :) karnabahar da aldım ki eşim hiç sevmez
Böyle işte yorucu bir gün daha bitti bitiyor :)
Süpersin
Menümü yazayım
Sabah
Kalkınca bi bardak ayran
1 kase nesfit
Öğlen
Tost
Akşam
Kapuska ayran:) belki bi dilim ekmek yerim ama yok sabah tartı var yemeyim :))
Yediklerinde bi sıkıntı yok, ama miktarı az. Ebru'nun da söylediği gibi bi süre sonra kilo vermen durabilir.. En başta ben de az yiyordum sonra Ebru beni uyardı. Belli bi aşama kaydettikten sonra menünü kısıtlayarak devam etmen gerekicek, şimdi bu kadar az yersen o zaman ne yapıcaksın demişti.. Tamam akşam yediklerin kabul edilebilir, çünkü akşamı hafif geçiştirmek kaç kilo olursak olalım hepimiz için faydalı.. Ama öğlenleri çok çok az nihalim :\
Gecmisi okudum canim demek istediginde anladim ama yaniliyosun benim paylasim sorunum yok yani bence oyleydi tabi senin dusuncen farkli olabilir bi hafta bazi srunlar yuzunden bi haftada kota yuzunden uzak kaldim ve ben elimden geldigi kadarda burda oldum burda oldugum zamanlarda ne paylasimimi ne msj sayilarimi nede gunluk menumu ihmal etmedim uyulmasi gereken kurallara uydum sorunum oldugundada hep mazeret bildirdim ama yaptiklarim yeterli olmamis sanirim takimi kotu etkiledigim kanisina varmissin ve baska takima transfer olabilirsin demissin ben boyle bisey istemiyorum bu yuzdend takimdan ayriliyorum yarin listeden adimicikartabilirsin kimseyle darginlgim kirginligim olmadi hatta burdan uzak kalip tekrar actigimda beril abla olsun tugba olsun hepsinin neden yoksun gibi msjlarini gormekte beni mutlu etti demekki iyi yapiyorumki onemseniyorum ama oyle deilmis olsun sorun deil yarin adimi cikartabilirsin baska bi takim istemiyorum orada buraakikadar motive olucagimi dusnmuyorm
Kizlaar bu sefer kesin olarak gidiyorum o yuzden veda ediym dedim hepinizin bana verdigi destek icin tsk ederim takimi kotu olarak etkilemism sanirim bu yuzden bu karari aldim hepinizi cok sevdigimi ve kimseye bi kirginligimin olmadigini bilin
Beril ablm gelirsen eger arada seni cok seviyorum hep yanimda destek oldugun icin akil verdigin icin sen benim canmsin ins.sorunlarinda biter bi an once
Tugbam baliiim senide ck seviyrum sende bana hep destektin cunki ins.hedefine ulasip fistik gibi bi kiz olursn
Eceemim canimbenim seni basarin icin tebrik ediyorum ve kerosunla omur boyu mutluluklar diliyrum
Semacim komsum seninlede tanismayi cok istiyodum gercekten sende ins hedefine ulasirsin canim
Nihalim hemşom sende inş.hedefine ulasirsin bi an once ankaraya fistik gibi gelirsin
Veeeee
Sevgili hamiş kaptanim ebruu sana tesekkur ederim beni takima alipcok guzel arkdasliklar kurmami ve nerdeyse bi aydr diyette olmami sagladigin icin kendine cok dikkat et bebise iyi bak ins.cok kolay bi dogumun olur bebegini saglikli sihhatli alirsin kucagina
Kizlar kendiize cok iyi bkin bol bol kilo verin burda ozel olrak yazmadigim her arkadasim sizlerde kendinze cok iyi bakin fistik gibi oln ins.hepiniz hepinizi seviyoruuumve gercekten hicbirinizi unutmuycam
Sevgii
Artık bişeylere yorum yapmaya korkar oldum. Ama şunu bil ki, bzim isteğimiz asla senin gitmen yönünde değildi.. Biliyorsun değil mi Beril burda olsaydı bu kararına o da çok kızardı ve üzülürdü. Seni çok sevdik biz.. Umarım herşey gönlünce olur ve burda olamasan bile hedeflerine ulaşma konusunda motivasyonunu hiç kaybetmezsin. Ara sıra gel ve durumundan bahset bari.. İyi haberlerini bekliyoruz.
Ciddiyim hic biri saka degil :)) hatta bu aksam kurtlar vadisini izlemeye gelicekmis yemek yap cayi hazirla geliyorum dedi aksam oturmak yok hahaha :)
teallam ya
İsyan ediyorum zaman zaman evlenince naparim bilmiyorum ama normalde erkekler boyle degil mi yaaa bi benimki mi boyle
Ay parçam aslında ben böyle algılamıyorum meseleyi. Bence tatlı bi heyecan duymanın peşindedir o böyle şeyler isteyerek senden. Seni evinin hanımı olarak görme isteğindendir.. Sonuçta kerem'in sana olan düşkünlüğünü hepimiz biliyoruz. Bu konunun seni ilerde üzecek yıpratacak bişey halini alacağını hiç ama hiç sanmıyorum
bugünkü menüm
sabah
*1 dilim kepek ekmeği
*az peynir
* dereotu,yeşil biber 1 tane 1 tanede domates bol limonlu
ara
*1 adet elma
öğle
*1 kase çorba tel şehriye ekmeksiz
ara
*2 adet grisini
akşam
*1tabak brüksel lahana yemeği
2,5 litre su
3 kupa yeşil çay
spor yok
Benim menülerim örnek gösteriliyor bazen ama bence sema da bu konuda oldukça başarılı. Tebrik ediyorum canım çok güzel
ebrum ben bi iki saat yokum eşimle markete ineceğiz canım öpüldünüz
Görüşmek üzereee