Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel bilgi Allah razı olsun.. Suyu oturarak içmek de sünnet zaten. Peygamber efendimiz'in bize öğrettikleri, salığımız açısından da öyle faydalı şeyler ki aslında.. Mesela sofradan doymadan kalkmak da sünnettir. Midenizin üçte birini su ile, 3'te birini yemek ile doldurun gerisini ise boş bırakın buyurmuş peygamberimiz.. Aslında bunları bile yapsak zamanla mutlaka sağlığımıza kavuşacağımıza inanıyorum. Günümüz tıp biliminin söylediklerinden farksız tavsiyeler bi çoğu..

Süpersin Zamanla eşine de sevdirmeye çalış bu yemekleri bence.. Hatta oğluşun da sevsin sebze yemeklerini. Hepinizin sağlığı için de önemli neticede.

Menümü yazayım
Sabah
Kalkınca bi bardak ayran
1 kase nesfit

Öğlen
Tost

Akşam
Kapuska ayran:) belki bi dilim ekmek yerim ama yok sabah tartı var yemeyim :))

Yediklerinde bi sıkıntı yok, ama miktarı az. Ebru'nun da söylediği gibi bi süre sonra kilo vermen durabilir.. En başta ben de az yiyordum sonra Ebru beni uyardı. Belli bi aşama kaydettikten sonra menünü kısıtlayarak devam etmen gerekicek, şimdi bu kadar az yersen o zaman ne yapıcaksın demişti.. Tamam akşam yediklerin kabul edilebilir, çünkü akşamı hafif geçiştirmek kaç kilo olursak olalım hepimiz için faydalı.. Ama öğlenleri çok çok az nihalim :\

Artık bişeylere yorum yapmaya korkar oldum. Ama şunu bil ki, bzim isteğimiz asla senin gitmen yönünde değildi.. Biliyorsun değil mi Beril burda olsaydı bu kararına o da çok kızardı ve üzülürdü. Seni çok sevdik biz.. Umarım herşey gönlünce olur ve burda olamasan bile hedeflerine ulaşma konusunda motivasyonunu hiç kaybetmezsin. Ara sıra gel ve durumundan bahset bari.. İyi haberlerini bekliyoruz.

Ciddiyim hic biri saka degil :)) hatta bu aksam kurtlar vadisini izlemeye gelicekmis yemek yap cayi hazirla geliyorum dedi aksam oturmak yok hahaha :)

teallam ya

İsyan ediyorum zaman zaman evlenince naparim bilmiyorum ama normalde erkekler boyle degil mi yaaa bi benimki mi boyle

Ay parçam aslında ben böyle algılamıyorum meseleyi. Bence tatlı bi heyecan duymanın peşindedir o böyle şeyler isteyerek senden. Seni evinin hanımı olarak görme isteğindendir.. Sonuçta kerem'in sana olan düşkünlüğünü hepimiz biliyoruz. Bu konunun seni ilerde üzecek yıpratacak bişey halini alacağını hiç ama hiç sanmıyorum

Benim menülerim örnek gösteriliyor bazen ama bence sema da bu konuda oldukça başarılı. Tebrik ediyorum canım çok güzel

ebrum ben bi iki saat yokum eşimle markete ineceğiz canım öpüldünüz

Görüşmek üzereee

Açelya adını gördüm aşağıda gidemedim de hadi ve gitme? Lütfen ama lütfen kararlı ol birazzz

ozur dılerim canım ben fevri karar verdım sanırım haklsın onyargılı davrandım peki canım ya ole olsun pes etmıyorum kardeşim daha cok dıkkat edıcem yaa gıtmıyorum bı yere burda olmayınca sıkıntıdan patlıyorum zaten ve cnım yemek yemek istiyo sureklı:) ozur dılerım canım lısteden cıkartma adımı ok:)

selam kaptanım evet şimdi fark ettim bana yazdığınız mesajı geç oldu özür dilerim.benım konuya gelince belki çok fazla zaman bulamıyorumdur sizlerle mesajlaşmaya.çünkü benım eşim evde olmadığından cocuklarla okul durumlarınla hep ben ilgiliyim market pazar fatura çarşı işlerinle hep ben ilgileniyorum.birde çalışma hayatim olunca. haklısınız sizlere fazla zaman arıramadım.çocuklarımda eve gelince pc den zor kalkıyorlar.ben ancak bu saatlerde fırsat buluyorum sizlere mesaj yazmaya.çünkü cocuklarım şimdi derse oturdular.egerki sizlere engel oluyorsam ve başkalarının hakkına giriyorsam bu hafta sonum olsun takımdan cıkabilirimde.

[sıze=3]bugünkü menüm

sabah:
Bir dilim cavdar ekmeği
domates salatalık
biraz köy peyniri
ii tane zeytin
sekersiz cay

ara öğün
bir elma

öğlen:
Bir tabak karnıbahar yemeği
bir bardak ayran
salata
yarım dilim ekmek

akşam:
Bir kase corba
bol soğanlı salata
kücük tabak ıspanak yemeği suyu alınmış

gün içinde iki litre su
[/sıze]

[sıze=3]
menün çok güzel sağlıklı olmuş arkadasım afiyet olsun.
[/sıze]

açelya adını gördüm aşağıda Gidemedim de hadi ve gitme? Lütfen ama lütfen kararlı ol birazzz

gıtmedım tugbam haklısın bıraz kararlı olmam lazım cocuk oyuncagına dondurdum burayı ama gıtmıyorum canım artık kovsanızda gıtmıcem:)bu arada canım malum bu hafta hıc gıremedım bana msj lıstesını bı yollarmısın

kızlar bıraz cocuk oyuncagına dondurdum burayı ama GİTMİYORUUUUMMMM:)

Yalan değil biraz öyle oldu ama gitmemene çok sevindim, bidaha böyle şeyler olmasın nolur.. Bi işin olduğunda, giremeyeceğin zamanlarda muhakkak haber ver bize tamam mı? Aynen devam herşeye.. Bak burda olmadığında motivasyonunu kaybettiğinin sen de farkındasın

Cnm bu hafta liste meselesi biraz karışık olduğu için mesajları Ebru'ya atıyoruz. Yarın üye listesinin son durumuna göre yeni bi liste belirler zaten..:126:

Ayy nolur birinizde ben böyle söyleyince işin kolayına kaçmayın. Burdan çekip gitmek en kolay olanı. Siz buraya zayıflamak için geldiniz ama en ufak sorunda direkt olarak takımdan çıkmayı problemin çözümü olarak görüyorsunuz. Birinizde deyinki gitmiyorum hiç bir yere sorun paylaşımsa çoğaltırım ben paylaşımımı. Ama kimi uyarmaya kalksam hemen çıkabilirim sorun yok diyor. Kararlı olun biraz. Hedeflerinizi bırakmayın. Sizden istediğim daha fazla özveri. Daha fazla istek daha fazla azim. Bunlar çok şeyler değil. Sonuçta burdan mezun olurken çok güzel şeyler kazanmış olacaksınız. Güzelliğinizi, kendinize olan güveninizi, sağlığınızı, sağlıklı beslenme alışkanlığını. Kaçmayın artık kalın ve savaşın kendiniz için. Anlatabildim mi?

Açıkçası ben en çok senin menülerini beğeniyorum. Kaçamaksız olanlarını tabi

Sonuna kadar katılıyorum.

Ben geldiiiiiim geçmişe bakıyorum hemen
Hoş geldin canım benim

İşte şöyle yaaaaa. Bundan sonrada senden öyle gidiyorum geliyorum laflarını duymak istemiyorum. Kararlı ol ve senide burdan mezun birşekilde görelim.

kızlar bıraz cocuk oyuncagına dondurdum burayı ama GİTMİYORUUUUMMMM:)
Zaten bir daha böyle bir gitme lafı duyarsam

Afiyet olsun Arzu'cum güzel bir menü olmuş. İnşallah bu haftada güzel kilo vereceksin.

Tuğba'cım yarın buralarda mısın? Okul ya da staj var mı?

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı
1 kâse sütlü mısır gevreği

Öğle (yemekhane’de yedim, yaklaşık 700 kalorilik bir öğün)
1 kepçe sebze çorba
3 kaşık erişte makarna
4 adet İzmir köfte(haşlanmış)
Yağsız bol limonlu salata

Akşam (uyuyakalmışım uyandığımda 6buçuğa geliyordu o yüzden bunu yedim)
1 kâse sütlü mısır gevreği

+ Yaklaşık 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay​

Son düzenleme:
Valla meleğim, görünürde hiçbi işim yok. Akşama sporum var sadece. Yani ani gelişen bi durum olmadığı sürece yarın evdeyim inşallah.
Yeni üye çağıracağım onun için sordum canım. Biliyorsun gün içinde ben burda olamıyorum. Sen burda olursan diğer arkadaşlarda yeni üyelere yardımcı olabilirlerse takım biraz canlansın istiyorum. Bir kaç tane üye çağırmayı düşünüyorum.

Afiyet olsun Tuğba'cım güzel bir menü olmuş. Erişte makarna olayına karşıyım ama ekmek yemediğin için dengelemiş sayılırsın. Ama aklında olsun mümkün olduğunca yememeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…