Afiyet olsun Tuğba'cım güzel bir menü olmuş. Erişte makarna olayına karşıyım ama ekmek yemediğin için dengelemiş sayılırsın. Ama aklında olsun mümkün olduğunca yememeye çalış.
peki canım ayrıca ıyı haslamışsın benı valla korktum:)
Valla canım benim eşim öyle değil. Diğerlerinin ki nasıl bilmem ama ben çok şanslıyım sanırım. Mesela dün akşam yemeğini işten geldikten sonra o hazırladı. Maşallah diyeyim ben nolur nolmazAma ilk evliliğimde öyleydi. Hatta hiç unutmuyorum bir gün bana çay ver dedi. Rica felan yok. Direkt olarak aynen bu şekilde " bana çay ver" bi tepem attı. Hizmetçin mi var senin kalk kendin al diye kıyameti koparttım. Önce aşktan sevgiden gözün pek görmüyor böyle ufak tefek şeyleri ama aşk ve sevgi eskisi gibi olmayınca batmaya başlıyor insana.
cok romantiksin kerem kurtlar vadisi izlemek için nişanlının evinimi tercih ediyorsun deseydin romantik bi dizi olsa neyse ehehe
ecem o şimdi ayak yapıyor baştan nasıl alıştırırsam o psikolojisi olabilir evlenince o kadar olacağını sanmıyorum mecbur yapar yapmak zorunda kalır özelliklede çocuktan sonra
Ne güzel bilgi Allah razı olsun.. Suyu oturarak içmek de sünnet zaten. Peygamber efendimiz'in bize öğrettikleri, salığımız açısından da öyle faydalı şeyler ki aslında.. Mesela sofradan doymadan kalkmak da sünnettir. Midenizin üçte birini su ile, 3'te birini yemek ile doldurun gerisini ise boş bırakın buyurmuş peygamberimiz.. Aslında bunları bile yapsak zamanla mutlaka sağlığımıza kavuşacağımıza inanıyorum. Günümüz tıp biliminin söylediklerinden farksız tavsiyeler bi çoğu..
SüpersinZamanla eşine de sevdirmeye çalış bu yemekleri bence.. Hatta oğluşun da sevsin sebze yemeklerini. Hepinizin sağlığı için de önemli neticede.
Yediklerinde bi sıkıntı yok, ama miktarı az. Ebru'nun da söylediği gibi bi süre sonra kilo vermen durabilir.. En başta ben de az yiyordum sonra Ebru beni uyardı. Belli bi aşama kaydettikten sonra menünü kısıtlayarak devam etmen gerekicek, şimdi bu kadar az yersen o zaman ne yapıcaksın demişti.. Tamam akşam yediklerin kabul edilebilir, çünkü akşamı hafif geçiştirmek kaç kilo olursak olalım hepimiz için faydalı.. Ama öğlenleri çok çok az nihalim :\
Artık bişeylere yorum yapmaya korkar oldum. Ama şunu bil ki, bzim isteğimiz asla senin gitmen yönünde değildi.. Biliyorsun değil mi Beril burda olsaydı bu kararına o da çok kızardı ve üzülürdü. Seni çok sevdik biz.. Umarım herşey gönlünce olur ve burda olamasan bile hedeflerine ulaşma konusunda motivasyonunu hiç kaybetmezsin. Ara sıra gel ve durumundan bahset bari.. İyi haberlerini bekliyoruz.
teallam ya
Ay parçam aslında ben böyle algılamıyorum meseleyi. Bence tatlı bi heyecan duymanın peşindedir o böyle şeyler isteyerek senden. Seni evinin hanımı olarak görme isteğindendir.. Sonuçta kerem'in sana olan düşkünlüğünü hepimiz biliyoruz. Bu konunun seni ilerde üzecek yıpratacak bişey halini alacağını hiç ama hiç sanmıyorum
Benim menülerim örnek gösteriliyor bazen ama bence sema da bu konuda oldukça başarılı. Tebrik ediyorum canım çok güzel
Görüşmek üzereee
selam kaptanım evet şimdi fark ettim bana yazdığınız mesajı geç oldu özür dilerim.benım konuya gelince belki çok fazla zaman bulamıyorumdur sizlerle mesajlaşmaya.çünkü benım eşim evde olmadığından cocuklarla okul durumlarınla hep ben ilgiliyim market pazar fatura çarşı işlerinle hep ben ilgileniyorum.birde çalışma hayatim olunca. haklısınız sizlere fazla zaman arıramadım.çocuklarımda eve gelince pc den zor kalkıyorlar.ben ancak bu saatlerde fırsat buluyorum sizlere mesaj yazmaya.çünkü cocuklarım şimdi derse oturdular.egerki sizlere engel oluyorsam ve başkalarının hakkına giriyorsam bu hafta sonum olsun takımdan cıkabilirimde.
Yeni üye çağıracağım onun için sordum canım. Biliyorsun gün içinde ben burda olamıyorum. Sen burda olursan diğer arkadaşlarda yeni üyelere yardımcı olabilirlerse takım biraz canlansın istiyorum. Bir kaç tane üye çağırmayı düşünüyorum.
Canım kerosum isteklerinde pekk kırıcı konusmuyo cok sükürr bi tatlı söylüyo sapsal ya :))
Çocuğa etmediğin laf kalmadı bugüne kadar ben şahidim
Bende zaten yarın sen ilgilenirsen hafta sonuda ben ilgilenirim diye düşündüm. Ama tabiiki takımın kalabalık olması önemli. Çağıralım bakalım umarım sende hafta sonu buralarda olursun. Gideceği yere kadar götürürüz.Ben de diğer arkadaşlar da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız elbette ebru'cum. Bu arada az önce annemle konuştum, kesin olmamakla birlikte haftasonu yazlığa gitme durumumuz varmış. Gidersek babam beni evde bırakır mı bilmiyorum. Babam daha gelmedi bi gelsin de konuşayım onunla, durumum bi netleşsin. Gerçi sen haftasonu müsaitsin ama.. Yine de burda olsam faydam olur heralde bişeylere.
Çocuğa etmediğin laf kalmadı bugüne kadar ben şahidim
selam kaptanım evet şimdi fark ettim bana yazdığınız mesajı geç oldu özür dilerim.benım konuya gelince belki çok fazla zaman bulamıyorumdur sizlerle mesajlaşmaya.çünkü benım eşim evde olmadığından cocuklarla okul durumlarınla hep ben ilgiliyim market pazar fatura çarşı işlerinle hep ben ilgileniyorum.birde çalışma hayatim olunca. haklısınız sizlere fazla zaman arıramadım.çocuklarımda eve gelince pc den zor kalkıyorlar.ben ancak bu saatlerde fırsat buluyorum sizlere mesaj yazmaya.çünkü cocuklarım şimdi derse oturdular.egerki sizlere engel oluyorsam ve başkalarının hakkına giriyorsam bu hafta sonum olsun takımdan cıkabilirimde.
Tuğba'cım söylediğin herşeye harfi harfine katılıyorum.Aslında ben de bişey söylemek istiyorum.
Sözü sadece Ebru'ya bırakmak niyetindeydim ama şu kısmı hatırlatmak istiyorum ben.
Hani Ebru hep diyor ya, buraya gelmeden önce sizlerden bi söz almıştık.Bol paylaşımda bulunma sözü..
Ve sonuçta herkes de bunları kabul ederek, bilerek, güvence vererek buraya geldi.
Herkes iyi ki de geldi.
Hele ki arzu, bana kalırsa senin menülerin gerçekten örnek menüler.
Kaçamağın nerdeyse yok denecek kadar az.
Ve böyle üyelerin olması her zaman temennî edilen şey..
Ama o en başta verilen sözlerin tutulmadığını görmek.. Bu kabullenilebilir olamıyor malesef.
Eşinin yanında olamaması evet zor bi durum, muhakkak ki yükün 2 kat daha fazla..
Bunu kabul etmeyecek, zorluğnu anlayamayacak biri yok aramızda. Allah yardımcın olsun..
Ama problem senin özel durumundan kaynaklanmıyor zaten.
Neticede sen bu takıma gelirken de durumun belliydi.. Yani bu senin hayatında yeni bi süreç değil ki?
Bunun bilincinde olduğun halde verdin o sözü bize.. Problem orda.
Açık söylemek gerekirse ben kendimi enayi gibi hissediyorum böyle şeyler olunca.
Kendi durumunu bile bile bol paylaşım sözü veren bi arkadaşımız var,
geliyor son sayfadan bikaç kişinin yazdığına cevap veriyor,menüsünü yazıp çıkıyor.
Ama bizler gerçekten çaba sarfediyoruz burası için. Biraz da bizim emeğimize çabamıza saygı olması gerekmiyor mu?
Son günlerde biraz sert bi profil çizdim ama bunları yazarken hiç de öyle değilim.
Sinirli de değilim. Düşündüğüm şeyleri açık açık yazmak, içimde tutmamak istedim..
Böyle sorunların olumsuz bi sonuçla bitmesini istemiyorum, kimseyi kolayı seçmesin.
Burda kalsın gayret etsin, önce kendini sevdiği, kendisine olan saygısı için yapsın bunu.
Hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun.
Hahaha daha neler diyorumda buraya yazmıyorum :))
Bende zaten yarın sen ilgilenirsen hafta sonuda ben ilgilenirim diye düşündüm. Ama tabiiki takımın kalabalık olması önemli. Çağıralım bakalım umarım sende hafta sonu buralarda olursun. Gideceği yere kadar götürürüz.
Tuğba'cım kurallarımızı yukarı ayrı olarak yazdım. Ben yokken yeni üye gelecek olursa bu kuralları yazar mısın?
Hıııımmmm dün söylediğin şey inşallah işe yarar :) becerikli kuzum benm :) Bi bardak da bana göndereydin
Seni yerim bak :)
Ooollluuuuuurrrrrr :):124::121::120::97::97::87::93::82:
selaaaam
tuuubaaa sizin takıma transfer olmak istiyorum, ne dersiniz canım?
ebrucuuum ne dersin gelmek istiyorum burayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?