Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun Tuğba'cım güzel bir menü olmuş. Erişte makarna olayına karşıyım ama ekmek yemediğin için dengelemiş sayılırsın. Ama aklında olsun mümkün olduğunca yememeye çalış.

Haklısın zaten makarna diyince insan şöyle bi duruyor.. Ama bugün hiç ekmek yemediğim için mahsur görmedim açıkçası. Bi de her lokmamı tam 20 kere çiğnedim

Mecbur oldugu durumlarda yapıyo aslında ben biraz suna baglıyorum benim kerosunda anne baba ayrı anne iste hep keros kendi yemegini hazırlamıs tüm ihtiyacları kendisi karsılamıs smdi sanırım bunun özlemini cekiyo benmle cıkarıyo dye dusunuyorum

cok romantiksin kerem kurtlar vadisi izlemek için nişanlının evinimi tercih ediyorsun deseydin romantik bi dizi olsa neyse ehehe

Hahahah vazgecilmez dizimiz :))

ecem o şimdi ayak yapıyor baştan nasıl alıştırırsam o psikolojisi olabilir evlenince o kadar olacağını sanmıyorum mecbur yapar yapmak zorunda kalır özelliklede çocuktan sonra

Kendi evi oldugunda yapacagına eminim anası bizi ilk yemege aldıgında benmkilern etrafında 4 dönüyodu :) anasına yardm ediyodu

Canım kerosum isteklerinde pekk kırıcı konusmuyo cok sükürr bi tatlı söylüyo sapsal ya :))

Ben artık dayanamayıp yorum yapmak istiyorum bu durumda evin hem erkegi hem kadını olan cok kisi tanıyorum basta annem evinede yeterdi kadın alısverisinede isinede banada faturasınada herseyle ilgilenirdi birde kendinede zaman ayırırdı saatlerce kitabını okurdu ustelik gelecegini bildigi bi esi yoktu eski esinden 5 kurus faydada yoktu yani tek degilsin bunu yapan hos halada yapıyor benim annemin calısma hayatı zordu hala zor emekli oldu kadın hala rahat rahat ayaklarını uzatamıyo isteyen istedigini yapar arkadasım yeter allah askına

Son düzenleme:

Ben de diğer arkadaşlar da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız elbette ebru'cum. Bu arada az önce annemle konuştum, kesin olmamakla birlikte haftasonu yazlığa gitme durumumuz varmış. Gidersek babam beni evde bırakır mı bilmiyorum. Babam daha gelmedi bi gelsin de konuşayım onunla, durumum bi netleşsin. Gerçi sen haftasonu müsaitsin ama.. Yine de burda olsam faydam olur heralde bişeylere.

Canım kerosum isteklerinde pekk kırıcı konusmuyo cok sükürr bi tatlı söylüyo sapsal ya :))

Çocuğa etmediğin laf kalmadı bugüne kadar ben şahidim

Bende zaten yarın sen ilgilenirsen hafta sonuda ben ilgilenirim diye düşündüm. Ama tabiiki takımın kalabalık olması önemli. Çağıralım bakalım umarım sende hafta sonu buralarda olursun. Gideceği yere kadar götürürüz.

Aslında ben de bişey söylemek istiyorum.
Sözü sadece Ebru'ya bırakmak niyetindeydim ama şu kısmı hatırlatmak istiyorum ben.
Hani Ebru hep diyor ya, buraya gelmeden önce sizlerden bi söz almıştık.Bol paylaşımda bulunma sözü..
Ve sonuçta herkes de bunları kabul ederek, bilerek, güvence vererek buraya geldi.
Herkes iyi ki de geldi.
Hele ki arzu, bana kalırsa senin menülerin gerçekten örnek menüler.
Kaçamağın nerdeyse yok denecek kadar az.
Ve böyle üyelerin olması her zaman temennî edilen şey..
Ama o en başta verilen sözlerin tutulmadığını görmek.. Bu kabullenilebilir olamıyor malesef.
Eşinin yanında olamaması evet zor bi durum, muhakkak ki yükün 2 kat daha fazla..
Bunu kabul etmeyecek, zorluğnu anlayamayacak biri yok aramızda. Allah yardımcın olsun..
Ama problem senin özel durumundan kaynaklanmıyor zaten.
Neticede sen bu takıma gelirken de durumun belliydi.. Yani bu senin hayatında yeni bi süreç değil ki?
Bunun bilincinde olduğun halde verdin o sözü bize.. Problem orda.
Açık söylemek gerekirse ben kendimi enayi gibi hissediyorum böyle şeyler olunca.
Kendi durumunu bile bile bol paylaşım sözü veren bi arkadaşımız var,
geliyor son sayfadan bikaç kişinin yazdığına cevap veriyor,menüsünü yazıp çıkıyor.
Ama bizler gerçekten çaba sarfediyoruz burası için. Biraz da bizim emeğimize çabamıza saygı olması gerekmiyor mu?
Son günlerde biraz sert bi profil çizdim ama bunları yazarken hiç de öyle değilim.
Sinirli de değilim. Düşündüğüm şeyleri açık açık yazmak, içimde tutmamak istedim..
Böyle sorunların olumsuz bi sonuçla bitmesini istemiyorum, kimseyi kolayı seçmesin.
Burda kalsın gayret etsin, önce kendini sevdiği, kendisine olan saygısı için yapsın bunu.
Hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun.

Tuğba'cım söylediğin herşeye harfi harfine katılıyorum.

Hahaha daha neler diyorumda buraya yazmıyorum :))

Ben büyük ihtimal haftasonu burda olamayacağım :\ ama son ana kadar izin alabilmek için uğraşcam babamdan

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Son düzenleme:
Tuğba'cım kurallarımızı yukarı ayrı olarak yazdım. Ben yokken yeni üye gelecek olursa bu kuralları yazar mısın?

selaaaam

tuuubaaa sizin takıma transfer olmak istiyorum, ne dersiniz canım?

ebrucuuum ne dersin gelmek istiyorum burayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…