Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Off acelyaa valla pisman oldummm bu haftaaaaa +dayım mezun olmak yaramadı sekerim bana :))

Kuzucummmm kolayyy gelsin :)

hayirli gunler arkadaslar.dun yazismadan sonra yatakta uyuyamayinca biraz daha okudum sizleri.bir anlik bir kararla,henuz annelige ve uykusuzluga bile ancak yetistigimi goz onunde bulundurarak size katilamayacagim.sizin icin katilimin cok onemli oldunu,burasininda gayet sanal bir duzende yurudunu fark ettim.ama inanin boyle bir grupta olmayi cok isterdim.disiplininiz,yardimlasmaniz,sicakliniz hersey cok ama cok hos.lutfen beni yanlis anlamayin ben sadece sizin istediniz biri olamam,benim paylasimlarimda size yetmez.ama gelip sizi okumak bile bana yetecek suan.birde sut azalirmi endisem varken ne kizima nede kendime eziyet etmesem daha hayirli olacak.kizim bugun 59 gunluk.hepinize selam ve sevgiler.zaten firsatim oldunda beni sik sik goreceksiniz.
ayrica yukaridaki bebek cok tatli.disler yukardanmi cikiyor.kiminse allah annesine babasina bagislasin.
bugun kilo verenleride kutluyorum.

bu hafta pek paylaşımda bulunamadım işlerden geçmişi en kısa zamanda okucam ama. yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoşgeldiniz kızlar. güzel kilo vermeler diliyorum.

çok memnun oldum açelya :) allah bağışlasın :) yaşıtlarım çoluk çocukasahibi ben hala okucam diyorum inşallah bende bigün anne olcam

Yok canim sizin yaslariniz normal daha ben 18 yasinda kimseye hbr vermeden gidip evlendigim icinbu yasta 4 yillik evli bi cocuk sahibi bi kadinim pismanmisin dersen aslaaaa deilim

Gitme canim ya kimsegitmesin artik bende dahil

Off acelyaa valla pisman oldummm bu haftaaaaa +dayım mezun olmak yaramadı sekerim bana :))

Zaten kus kadarsin canim o kadarda takma kafana yaa

Bebegin cok kücük canım su an icin katılımdan cok ikinizin saglıgı daha önemli diyet icin biraz dha bekle derim ben en azından ilk 6 ay gecsin zaten zamanla vericeksindir dogum kilolarını daha sonra baslarsınn istedigin zaman gel buraya basımızın üstünde yerin var :)

yeni gelen arkadaşlara şöyle bi tavsiyem olucak her ne kadar ben fazla uyamadıysamda. ellerinden geldiği kadar buraya yoğunlaşsınlar. hemen pes edip bırakmasınlar gelemeyecekleri zamanları bildirsinler. çünkü burda olmak beni disipline soktu ilk defa üst üste haftalar kilo veriyorum sorumluluktan dolayı yoksa şimdiye çoktan bırakmıştım diyeti falan. hedeflerinize ulaşana kadar devam edin söylenenleri dinleyin ve uygulayın görüceksiniz kısa zamanda teker teker hedeflere ulaşılıcak ben bunu anladım burda. o yüzden ebru beni kovana kadar gitmek istemiyorum.

canim tesekkurler.haklisin cok minik kizim.ama dogumdan cikinca eve geldimde ilk isim eski bir esyami giymek olmustu.ama bunlarda gececek.sizlerin kilo verdini goruyorum bende insallah en uygun zamanda baslayacagim sizinle.ama sanirim takimda minik bebegi olan var,o arkadas nasil diyet yapti.bir an dusundum eger yeni anne varsa takimda belki bana yol gosterir diye

çok memnun oldum açelya :) allah bağışlasın :) yaşıtlarım çoluk çocuk sahibi ben hala okucam diyorum inşallah bende bigün anne olcam

Emossss acelyaa hızlı birazzz bende daha okuyooruummm :))

Eceeeeeem tickerima bak 6.5 kilo bu haftadabirinci ayim doldu burda bilemiyorum yani

Masalllaaaahhh kuzum benim nasıl farkediliyor su anda bile degil mii dahada verdikceee cok mutlu olucaksın biraz daha biraz daha diceksinnnnnn cokkk mutluu oldummmmm coookkk :)

Sende bu azim ve istek oldukcaa verirsin canım hic takma bebeginin bu hallerinin keyfini cıkar zman cabuk geciyor minik bebisimiz Beril in bebegi Beril cok disiplinlidir sıkı spor yaptı ve cok güzel diyet menüleri vardı simdi o burada degil ama birazı dogum kilosuydu sanırım gitmeye baslayınca o da devam ettirdi diyetle ama spor donanımı cok iyidir onun her türlü alet var kuzumda :))

ben sizinle olmayi cok istiyorum sizden ogrenecek cok sey var.zaten firsat buldukca okuyorum butun takimlari ama artik sadece burayi okuyacagim.gecmisede bakarim.bu arda kizimin ismi ece lal
dun sizler yazisirken soylemedim.sizde de bir ece vardi degilmi.simdilik hoscakalin.

***13. TAKIM 298. ETAP ***

Arzu_54 (79.3/79/0.3/%0.38)
betuld (61.6/61.6/0/%0) Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
dontpanic (106.9/105.6/1.3/%1.22)
EVSEBU (75.1/74.3/0.8/%1.07)

niyal (75.4/75/0.4/%0.53)
prensesss016 (56.5/56/0.5/%0.88)
48to38 (80.2/79.5/0.7/%0.87)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.71

Evet hizliyiiiim ama bundan asla pisman deilim bende cok isterdim her ayrintiyi sindire sindire yasamak ama ask iste kociş beni kandirdiiiiiiii ama boylede guzel ya evlendik bi anda evlendikten bi ay sonra esim askere gitti onu bekledim geldi is kurdu 7 ay sonra hamile kaldim esyalarimi aldim benimceyizim yoktuceyizdizdim daha ben gecen haziran ayinda ayri bi ev sahibi oldum yanikisaca boyle oldu amaherseyi esimlekendimiz yaptik vehala yapiyoruz budaguzel yani

Ecemim sn ne diyosun ya daha cokgaza geliyo insan beee icim icime sigmiyo sabahtan beri

Ayyy masallahh kızınaaa adıda pek güzelmiss
Bir ece degilde ecem var o da benim zaten :))
Her zaman bekleriiizzz :)

Son düzenleme:

Amaaaann kuzum yaaaa önemli olan agzınızın tadı bozulmasınnnnn masallah size hadi darısı basımıza olsun insallah ama bebise daha var

Ayyy bilmez miyim o duyguyuuu bu gazla bütün haftayı ac geciriyodum ben tabii sen yapmadaaa bu gazı kacamaksız menulere yansıttt bence sende :)))

Canlarimben simdi cikmak zorundayim ki bi suru isim var en nefret ettigim sey utum var ya offffff.nese siz kaynatin ben yetisirimsize optuuuuuuum

Herseye ragmen güzel hadi kızlaarr haftaya görelim sizi :)

ben geldim
çok zorlu bir hafta geçirdim..oğlum hastaydı iyileşmedi..geçen pazar acile götürdük..özel hastaneye orada doktor çocuğuma astım dedi.. hadi şok çocuğuma astım spreyi ialçalrı verdi ..nöbetçi eczanede ilaçları yokmuş almadan eve geldik..üstüne eşimle tartıştık..nasıl olur diye..benim içime sinmedi..ertesi gün gazi hastanesine götürdük orada tekrar film kan bakıldı çocuk sinüzit geniz akıntısına bağlı öksürük..şu an çok şükür iyi..ama bu yanlış teşhise inanıp çocuğuma ilçalrı kullansaydım ne olacaktı..kısaca berbat bir haftaydı ..bugünde ben ateşlendim hastayım..kilom iyi değil
geçen hafta:61
bu hafta:61.4
takıma bakamıyorum oğlumu uyutup uzanacağım..hepiniz öpüyorum ebrum ne durumda buralarda sanırım hamiş kuzuyuda çok öpüyorum..ebrum bana özelden telini verirmisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…