sen ne diyosun ya dugundrn 2 gun once elini uzatti kizim gitme diye agladi karsimda cok kotuydu ya ama oldu iste yaptikbi hata ama allaha sukur su an damadiyla arsindan si sizmazama evliligim ve dugunumhakkinda hickonusmaz
barışmış olmanıza çok sevindim canım :) baba hep özeldir ya kızlar için bende çıkamıyorum sözünden mesela bi kere bana yanımda telefonla konuşma dedi o günden beri konuşmuyorum. Kaçarım filan diyorum da lafta hep 2-3 hafta görmeyince kafayı yiyorum burda :) en iyisi güzel güzel beklemek bekleyen varken :)
benden şimdilik bu kadar kızlar. 5 te deneme sınavım var ingilizcebi 4 saat kadar yokum akşam yemeğim yalan olcak ama gitmeden bi çorba içerim olmadı neyse ben kaçtım şimdilik akşam görüşene kadar dikkat edin kendinize :)
lokumu kahvenin yanında yedim ıspartada yaşıyorum çok güzel gül lokumu yaparlar burda kahvenin yanında alışkanlık oldu atmaya çalışıyorum bu alışkanlığı da :) süt içemiyorum ben alerjim varyoğurt bile yiyemiyodum ama alıştım ona artık :) akşamları o zman ben sadece çay kahve vb. sıvı şekersiz şeyler tüketeyim :) turşu konusunda haklısın yememem lazım ama o da alışkanlık işte
Sen ne diyosun tugbisim 7 li rakamlari gordum ins.6 lilarida gorcem en kisa zamanda bugun leslie 3 mil yapmayada baslicam
hayirli gunler arkadaslar.dun yazismadan sonra yatakta uyuyamayinca biraz daha okudum sizleri.bir anlik bir kararla,henuz annelige ve uykusuzluga bile ancak yetistigimi goz onunde bulundurarak size katilamayacagim.sizin icin katilimin cok onemli oldunu,burasininda gayet sanal bir duzende yurudunu fark ettim.ama inanin boyle bir grupta olmayi cok isterdim.disiplininiz,yardimlasmaniz,sicakliniz hersey cok ama cok hos.lutfen beni yanlis anlamayin ben sadece sizin istediniz biri olamam,benim paylasimlarimda size yetmez.ama gelip sizi okumak bile bana yetecek suan.birde sut azalirmi endisem varken ne kizima nede kendime eziyet etmesem daha hayirli olacak.kizim bugun 59 gunluk.hepinize selam ve sevgiler.zaten firsatim oldunda beni sik sik goreceksiniz.
ayrica yukaridaki bebek cok tatli.disler yukardanmi cikiyor.kiminse allah annesine babasina bagislasin.
bugun kilo verenleride kutluyorum.
canim tesekkurler.haklisin cok minik kizim.ama dogumdan cikinca eve geldimde ilk isim eski bir esyami giymek olmustu.ama bunlarda gececek.sizlerin kilo verdini goruyorum bende insallah en uygun zamanda baslayacagim sizinle.ama sanirim takimda minik bebegi olan var,o arkadas nasil diyet yapti.bir an dusundum eger yeni anne varsa takimda belki bana yol gosterir diye
ben sizinle olmayi cok istiyorum sizden ogrenecek cok sey var.zaten firsat buldukca okuyorum butun takimlari ama artik sadece burayi okuyacagim.gecmisede bakarim.bu arda kizimin ismi ece lal
dun sizler yazisirken soylemedim.sizde de bir ece vardi degilmi.simdilik hoscakalin.
***13. TAKIM 298. ETAP ***
Arzu_54 (79.3/79/0.3/%0.38)
betuld (61.6/61.6/0/%0) Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
dontpanic (106.9/105.6/1.3/%1.22)
EVSEBU (75.1/74.3/0.8/%1.07)
niyal (75.4/75/0.4/%0.53)
prensesss016 (56.5/56/0.5/%0.88)
48to38 (80.2/79.5/0.7/%0.87)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.71
ben geldim
çok zorlu bir hafta geçirdim..oğlum hastaydı iyileşmedi..geçen pazar acile götürdük..özel hastaneye orada doktor çocuğuma astım dedi..hadi şok çocuğuma astım spreyi ialçalrı verdi ..nöbetçi eczanede ilaçları yokmuş almadan eve geldik..üstüne eşimle tartıştık..nasıl olur diye..benim içime sinmedi..ertesi gün gazi hastanesine götürdük orada tekrar film kan bakıldı çocuk sinüzit geniz akıntısına bağlı öksürük..şu an çok şükür iyi..ama bu yanlış teşhise inanıp çocuğuma ilçalrı kullansaydım ne olacaktı..kısaca berbat bir haftaydı ..bugünde ben ateşlendim hastayım..kilom iyi değil
geçen hafta:61
bu hafta:61.4
takıma bakamıyorum oğlumu uyutup uzanacağım..hepiniz öpüyorum ebrum ne durumda buralarda sanırım hamiş kuzuyuda çok öpüyorum..ebrum bana özelden telini verirmisin..
ben de daha yüksek lisans yapcam ama benimki beklemem diyo diplomayı aldığın gün düğün tarihi belirlencek diyohayırlısı artık :)
Boyum 1.67 76.5 kg. ile 11 şubat 2013 tarihinde diyete başladım.Hedefim 60 kg. Şuan 72.5 kg. mım bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum inşallah takımınızda yer vardır.
orayada yazdım canım
hep mutlu ol canım ne güzel :):)
Amin canim sende eger evlenmeyi istiyosanve sevgilinde eger destek oluyosaben bekleme evlen derim sana aşkin pesinden kos canim onun senin pesinden gelmesini bekleme
Sen bununda altindan kalkarsin ecemim hatta cocukta yaprsin kariyerde
bende istiyorum evlenmeyi ama babam var arada babam okul bitmeden olmaz diyobikaç yıl daha tek babam olmak istiyo beklemekten başka çaremiz yok şimdilik :)
Aniyorum canim bekleyin o zaman baktin baban hala izin vermiyo gidin evlenin yaaaverdigim akla bakarmisin
yok öyle bi ihtimal en baştan onay verdi sadece evlilik için şart koştu zaten biliyo benim ne yapıp edip esadla evleneceğimi :) okul bitince ık bık etme şansı yok valla ederse de kaçarım bende o zman
Sen ne diyosun ya dugundrn 2 gun once elini uzatti kizim gitme diye agladi karsimda cok kotuydu ya ama oldu iste yaptikbi hata ama allaha sukur su an damadiyla arsindan si sizmazama evliligim ve dugunumhakkinda hickonusmaz
Tugbişim hosgeldin altta ismii goruyorum eceme gosterdim sanada gosteriyim hemen tickerima bakarmisin kac kilo gitms ayrica bu haftada birinci ayim doldu bilemiyorum yani havamida atiyim ha ha
barışmış olmanıza çok sevindim canım :) baba hep özeldir ya kızlar için bende çıkamıyorum sözünden mesela bi kere bana yanımda telefonla konuşma dedi o günden beri konuşmuyorum. kaçarım filan diyorum da lafta hep 2-3 hafta görmeyince kafayı yiyorum burda :) en iyisi güzel güzel beklemek bekleyen varken :)
benden şimdilik bu kadar kızlar. 5 te deneme sınavım var ingilizcebi 4 saat kadar yokum akşam yemeğim yalan olcak ama gitmeden bi çorba içerim olmadı neyse ben kaçtım şimdilik akşam görüşene kadar dikkat edin kendinize :)
ayyy ne kaddarmışsın sende yaaa yoksa eşin çokmu başını döndürdü çokmu aşık oldun ne insan babasına kıyarmı yaa
Neyse şimdi iyi olmanıza sevindim geçmişi geçmişte bırakmak lazım bazende hep böyle iyi olsunlar inşallah. :13:
YAŞASIIIIIIIINNN uzun zamandır geçmişi okumak hiç bu kadar zor olmamıştıOlmadığım 2-3 saat içerisinde, geçtiğimiz haftaiçinde 1 günde yazılan toplam mesaj sayısı kadar mesaj yazılmış nerdeyse. Harika
Canım beniim bu zararlı alışkanlıklarından bizmle birlkte burda teker teker vedalaşıcaksınama merak etme, eğer ben koladan vazgeçebildiysem, herkes herşeyden vazgeçebilir
o 3 mil var ya 3 mil, o hatun yok mu o hatunmutlaka başla çok fayda görceğinden eminimmm balımm
Canım ecem de bahsetmiş zaten beril'den. Ufacık bi kızı var onun daO maalesef mezun oldu ve ayrıldı takımdan. Ara sıra imkan buldukça uğruyor.. Gerçekten çok çok çok başarılı ve disiplinli biri. Eğer o burda olsaydı sana çok güzel tavsiyelerde bulunurdu. Bi şekilde denk gelirseniz sana nasihat edeceğine ben eminim. Bebeğin daha ufacık, senin de hepimizin de söylediğimz gibi şu aşamada fazla zorlamaman en doğrusu olur. Sonra zamanı gelince bizlerle birlkte bu tempoya istediğin yerden dahil olabilirsin
Ne güzelmiş ismiiii.. Allah bağışlasın
Eline sağlık meleğim
Derya'cım ikinize de çok geçmiş olsun canım. Umarım oğlun da bi an önce iyileşir. İyileşene kadar kilo meselesini çok da takma. Sonra kaldığın yerden tam gaz devam edersin
Emoş bence yüksek lisans yapmak sana yani evliliğine çok da engel olmazOnu dert etme, hayırlı işleri çok fazla bekletmemek gerekir :) Birbirinizi bu kadar severken bi güzel yuvanızı kurun derim ben :)
Canım arkadaşımın da söylediği gibi, takım kaptanlarından birinin sana geri dönmesini beklemen gerek. Hakkında hayırlısı olsun, bu arada gayet de iyi gidiyosun rakamlara göre tebrik ederim
Ya canim bi hevesle actim 3 mili ama yapamadim iki dk sonra kapaniyo video yaa
barışmış olmanıza çok sevindim canım :) baba hep özeldir ya kızlar için bende çıkamıyorum sözünden mesela bi kere bana yanımda telefonla konuşma dedi o günden beri konuşmuyorum. kaçarım filan diyorum da lafta hep 2-3 hafta görmeyince kafayı yiyorum burda :) en iyisi güzel güzel beklemek bekleyen varken :)
Aminnnn darısı basınaaaa
Haha yaparım valla :)
Hem okuyup hemde evlenecek biri olarak söylüyorum zaman cok cabuk geciyor eger ben bir üniversite daha bitirmemis olsaydım kesinlikle okul bitmeden böyle birseye cesaret edemezdim..
Hahahaha acelyaa alemsinnnn :)))).
Okulu bitirmeden sakın haa :))
Ayyy kıyamam yaaaa nasıl dayandın off off tatlıya baglamaya calıssaydın keskeiste bazen büyüklerde inat ediyor
Gecenlerde ekimdi sanırım dügüne gitmistik bu sefer istemeyen taraf erkek tarafıydı dügün yaptılar sadece kız tarafıydı galiba su an anlasmıs erkek tarafıyla kız tarafı, 9 martta bi daha dügün yapıyolarmısss :))
Tugbisim saol bebegim annemlere gidersem ordan indiririm artik
Elmalı tarcınlıdan iciyorum icerisine birde tane karabiber koymalıymısım kaynaatırken ama bilmiyordum 2. Yapısımda onuda koyucam evde var 1 lt ictim bugün farklılık olarak cok sık tuvalete gidiyorum ilerleyen zamanlarda deneymlerimi paylasıcam hahah :)
Tamam linki bi yere kopyala da sonra geçmişe dönüp bulmak istersin kaybolursun falan buralardarica ederim hemm
O zaman kesin benm de bundan içmem lazım
Selam kızlar ben geldimC uma günlerini çok seviyorum çünküüüüüüüüü yarın tatillllllllllll
Selam kızlar ben geldimC uma günlerini çok seviyorum çünküüüüüüüüü yarın tatillllllllllll
Tubisss deneyebilirsiiin bencede kabızlık probleminede iyi gelir zman zaman yasıyorsun yaaa
Cok acıktımmm saaat 5 olsunda aksam yemegimi yiymmmmm
HErkesi tebrik ederimmm :)
Guzel bir ortalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?