Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tuğba'cım yeni gelen arkadaşa kuralları yazabilir misin? Akşam yazmıştım topiğe. Senin ortalaman 1,22 canım ortalamamışsın.

daha önce resmli olarak anlatmıştım mesajlar nasıl sayılıyor nasıl gönderiliyor diye yeni gelen arkadaşlar için, onlar duruyormuş faydası olur belki emoş.

Eklentiler

• $4.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $3.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $2.2.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $1.1.webp
    48 KB · Görüntüleme: 65
  • $5.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 67
***13. TAKIM 298. ETAP ***

Arzu_54 (79.3/79/0.3/%0.38)
betuld (61.6/61.6/0/%0) Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
dontpanic (106.9/105.6/1.3/%1.22)
EVSEBU (75.1/74.3/0.8/%1.07)

niyal (75.4/75/0.4/%0.53)
prensesss016 (56.5///%)
48to38 (80.2/79.5/0.7/%0.87)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Kızlar ara ara bakabiliyorum sadece. Ebruyu bekleyelim biraz daha dün konuştuk onunla ama geri dönüş yapmadı. Bildirim yapması gerekiyor ama bu saate kadar gelmesi gerekiyordu. Ben yine bakarım ara ara. Listemiz herşeye rağmen çok iyi

Tuğba'cım yeni gelen arkadaşa kuralları yazabilir misin? Akşam yazmıştım topiğe. Senin ortalaman 1,22 canım ortalamamışsın.

Ebru'm ben dün iki yeni gelen arkadaşımz için de yazdım kuralları. İkisi de gördüler okudular. Limonlubrokoli yani emine yani emoş yani benim hemşerim öğrenmesi gerekenleri büyük ölçüde öğrendi. Mesaj sayısı, kilo bildiriminin nasıl yapıldığı vs.. Başlangıç kilosu 75 hedef kilosu da 60. Bunu da not alabilrsin Ebru'm.
Yalnız penelope isimli arkadaşımız ordan okuduğu, topikte de gördüğü kadarıyla buranın ne kadar ilgi alaka isteyen bi yer olduğunu anladığını fakat kendisinin bu tempoya yetişeyemeceği manasına gelen şeyler söyledi. Ben yine uğrarım buraya dedi. Ben de ona kendi durumunu imkanını en iyi sen bilirsin eğer öyle diyorsan bence de daha doğru olur takıma girmemen dedim. Umarım doğru olanı yapmışımdır. Son günlerde yaşadıklarımızı düşündükten sonra böyle bişey söyledim.. Senin başka bi önerin tavsiyen olursa bugün söylersin yine, bildiğim kadarıyla bugün yine uğrayacak. İstediğin zaman, ne zaman imkan bulursan uğrayabilirsin dedim zaten.. Kendisi çok genç de bi anne aynı zamanda sanırım onu engelleyen biraz da bu durumu.. Yılbaşı gecesi bi kız çocuğu olmuş.. Ecem ve buse ile de yaşıt.

Elerine sağlık canııım

Bence de gayet iyi görünüyoruz

anladım şimdi özel mesaj yazabilene kadar buraya yazarım mesaj sayımı. günlük yediklerimi de yazıyorum aynı zmanda

Aynen öyle canım. sabah-öğle-akşam varsa ara öğünlerde yediklerini, günlük tükettiğin su miktarını -ki biz en az 2 Lt tüketmeye gayret ediyoruz-, hepimiz yeşilçay içiyoruz 2-3 bardak sen de içtiysen onu ve eğer yaptıysan o günün spor miktarını (30 dk yürüyüş\ 10 dk ip atlama \ 30 dk plates \ 100 mekik vs şeklinde) yazıyorsun menünün sonuna da. Şöyle biörnek gösterecek olursaam,

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı
1 kâse sütlü mısır gevreği

Öğle
1 kepçe sebze çorba
3 kaşık erişte makarna
4 adet İzmir köfte
Yağsız bol limonlu salata

Akşam
1 kâse sütlü mısır gevreği

+ Yaklaşık 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ yarım saat yürüyüş

Bu benim dünkü menüm.Spor yoktu, örnek olması için onu ekledim mesela.
Sen yediklerini yazdıkça biz elimzden geldiğince varsa hatalarını düzeltmeye çalışıcaz, sen de zamanla dikkat etmen gereken herşeyi öğrenceksin inşallah. Zaten bi çoğunu biliyosundur

Oyyy kuzummmm ( seni burada her gördügümde cok heyecanlanıyorum bi beril daha yok olamazda zateen nasıl özledim bir bilsen (

Oyy onun o tek disineee ölürüm bennnnn masalllaaaaaahhhhhhhh

Dünkü menüm:

sabah:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı dolusu lor peyniri
1 kase yulaf kepeği
1 fincan yeşilçay
ara:
1 elma 10 badem
öğle:
1 kase ezo gelin çorbası

ıspanak ve yoğurt
salata
akşam:
1 tabak tarhana çorbası
biraz turşu
birkaç kaşık yoğurt
ara:
1 sade türk kahvesiyle 3 kuş lokumu

sabah 1 saat yürüdüm. öğle gibi yarım saat daha yürüdüm sonra. gece eve dönerken de bi 20 dk daha yürüdüm. yaklaşık 3 lt su içtim. 20 dk da mekik ve karın hareketleri çalıştım.

bugün de yaptıklarımı yazarım o zaman örnek olsun diye yazdım

Tugbisss masallahhh kuzummm masallah cok iyi kilo vermissin :)

Evet ya bu hafta ben de çok mutlu oldum çok sağol meleğiimmm

Su bildirim karısıklıgı bitsin bende bildirim yapıcam :)

yap yaaaaap

Afiyet olsuuun güzel de yazmışsın. Bi de su ve yeşilçay miktarını en sona eklersen çok iyi olucak
Sporun çok güzel olmuş
Menüyle ilgili olarak, turşu yememen senin için çok daha hayırlı. Vücutta ödem yapıyor, yani su topluyor.Çünkü çok tuzlu biliyorsun. Tuzlu şeyler kilo da aldırır aynı zamanda. Bildiğim kadarıyla vücuttaki yağı tutuyor :44:
Bi de eğer karnın çok acıkmıyorsa akşam yemeğinden sonra bişey yeme derim ben. Lokum olmamış mesela. bi bardak süt içebilrsin, aynı şeklde 1 bardak ayran içebilirsin. Birazcık yoğurt yiyebilirsin. Ama şekerinden dolayı meyve de yeme.

Şimdilik bunlar

Cuma saati oldu şimdilik bana müsade. Hepinize hayırlı cumalar, bol bol dua edin bugün canlarım kendiniz, sevdikleriniz ve bütün müslümanlar için..

Sizi seviyorum görüşmek üzere

lokumu kahvenin yanında yedim ıspartada yaşıyorum çok güzel gül lokumu yaparlar burda kahvenin yanında alışkanlık oldu atmaya çalışıyorum bu alışkanlığı da :) süt içemiyorum ben alerjim var yoğurt bile yiyemiyodum ama alıştım ona artık :) akşamları o zman ben sadece çay kahve vb. sıvı şekersiz şeyler tüketeyim :) turşu konusunda haklısın yememem lazım ama o da alışkanlık işte

Son düzenleme:
selam kızlar. bende yeni katıldım aranıza. neler yapmam gerek? bu arada ismim emine emoş derseniz daha iyi :) aktif olacağıma inanıyorum beni kabul ettiğiniz için teşekkürler

Hosgeldin emoş benim adimda acelya 23 yasindayim evliyim 1.5 yasinda bi oglum var ev hanimiyim memnun oldum

Ooo yasitlarimla dolmus takim sende hosgeldin canim

Akranızzzzz bizzz offf keske mezun olmasaydımmm yaaaa (

Gecmiss olsunnnnn canımmm merak etmeee takımda hayli hayli yer var bu ara sıkıntıda buralar biliyosunn..

Ben sana o kadar dedim dimi ecem olma sen hep burda kal die

mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.

Sende hosgeldin canim

Bende bnde 23 yasindayim

Ayyyy beril ablam gelmis yaa cok ozledim seni yaa hic utandirirmiyim seni beril ablacim 7 li rakamlari gordum cok sukur

Hayirli olsun beril abla kizimizin ilk disi

yine eski motivasyonunu yakaladın dmi bebeğm sen tam gaz devam!! Zaten 7'li rakamları görmek seni epey bi motive etmiştir diye düşünüyorum.

Sen ne diyosun tugbisim 7 li rakamlari gordum ins.6 lilarida gorcem en kisa zamanda bugun leslie 3 mil yapmayada baslicam

çok memnun oldum açelya :) allah bağışlasın :) yaşıtlarım çoluk çocuk sahibi ben hala okucam diyorum inşallah bende bigün anne olcam

canım geldim burdayım geç kaldım kusra bakmayın
kilom geçen hafta 56,5
bu hafta 56
fark 0,50
yüzde 0,88 umarım doğru olmuştur.

canım beni izinli yazma ben bu hafta düzenli gelip bildirim yapıcam. pes etmiyorum gitmiyorum.gidersem kilolarım geri gelir hedefime çok az kaldı gayret edicem gelmeye. diyetede tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…