Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hiç pişman olma cnm :) benim de erkek arkadaşım çok sabırsız 2 yıl önce evlenme teklif etti ama babam izin vermiyo tabi önce okul bitsin diyo :) bazen üzülüyorum bende evli olabilirdim diye ama hayırlısı demek lazım bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun :) allah yuvanızdan mutluluğu huzuru eksik etmesin cnm :)

yaa bende hiç gitmek istemiyorum valla. ilk defa bozmadan diyet yapıyorum sayenizde tabiki

Emossss acelyaa hızlı birazzz bende daha okuyooruummm :))

Masalllaaaahhh kuzum benim nasıl farkediliyor su anda bile degil mii dahada verdikceee cok mutlu olucaksın biraz daha biraz daha diceksinnnnnn cokkk mutluu oldummmmm coookkk :)

ben de daha yüksek lisans yapcam ama benimki beklemem diyo diplomayı aldığın gün düğün tarihi belirlencek diyo hayırlısı artık :)

Kaptan kaptan yardıma ihtiyacımız var 9.takımda.Listemizi oluşturduk sayılır ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olurmusun:18::18:
Birde izinden dönen arkadaşımız var onun hesaplaması içinde yardım gerekiyor.

Son düzenleme:
ben de daha yüksek lisans yapcam ama benimki beklemem diyo diplomayı aldığın gün düğün tarihi belirlencek diyo hayırlısı artık :)

Benimde nisanlım pek sabırsız :)) nisanlıyım ben su an zaten dügünümüze 6 ay kaldı hem okuyup hemde evlenicem ikisi bi arada olucak birde ben daha 2. Sınıftayım :))

Boyum 1.67 76.5 kg. ile 11 şubat 2013 tarihinde diyete başladım.Hedefim 60 kg. Şuan 72.5 kg. mım bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum inşallah takımınızda yer vardır.

Amin canim sende eger evlenmeyi istiyosanve sevgilinde eger destek oluyosaben bekleme evlen derim sana aşkin pesinden kos canim onun senin pesinden gelmesini bekleme

Benimde nisanlım pek sabırsız :)) nisanlıyım ben su an zaten dügünümüze 6 ay kaldı hem okuyup hemde evlenicem ikisi bi arada olucak birde ben daha 2. Sınıftayım :))

Sen bununda altindan kalkarsin ecemim hatta cocukta yaprsin kariyerde

Boyum 1.67 76.5 kg. ile 11 şubat 2013 tarihinde diyete başladım.Hedefim 60 kg. Şuan 72.5 kg. mım bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum inşallah takımınızda yer vardır.

Canim takimimizda sanirim yer var ama bildigim kadariyla onceburaya deilcuma zayifama yarismasina katilmak isteyenler topiine kilonu boyunu nasil kilo aldigina dair kisa ozgecmisini yazman lazim ondan sonra takim kaptanlari seni davet ediyo ona gore katiliyosun gruba

Amin canim sende eger evlenmeyi istiyosanve sevgilinde eger destek oluyosaben bekleme evlen derim sana aşkin pesinden kos canim onun senin pesinden gelmesini bekleme

Sen bununda altindan kalkarsin ecemim hatta cocukta yaprsin kariyerde
bende istiyorum evlenmeyi ama babam var arada babam okul bitmeden olmaz diyo bikaç yıl daha tek babam olmak istiyo beklemekten başka çaremiz yok şimdilik :)

orayada yazdım canım

Aniyorum canim bekleyin o zaman baktin baban hala izin vermiyo gidin evlenin yaaa verdigim akla bakarmisin
yok öyle bi ihtimal en baştan onay verdi sadece evlilik için şart koştu zaten biliyo benim ne yapıp edip esadla evleneceğimi :) okul bitince ık bık etme şansı yok valla ederse de kaçarım bende o zman

canım öncelikle hem emzirmek hem zayıflamak istiyosan bol bol su iç. süt yapsın diye sakın olur olmadık bişeyler yeme. sporunu düzenli bi şekilde yap.abur cubur süt yapmaz kesinlikle tüketme normal yemeğini ye bol bol yeşillik su ve yoğurt süt tüket. ben 62 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğuma gittim şimdi ise 56 kiloyum 2 yaşında oğlum 2 senede verdim ama inan kalıcı oluyo hemen almıyosun dikkat edince. yani yavaş olsun ama geri gelmesin önemli olan bu inş. yardımcı olabilmişimdir.

ellerine sağlık canım haftaya inş. daha güzel olur.

bencede gitme elinden geldiğince uğra buraya en kısa zamanda zayıflarsın canım

canım umarım ebru davet eder seni takım kaptanı o çünkü onun çağırması gerekiyo ama kurallar var ona göre.....

bende istiyorum evlenmeyi ama babam var arada babam okul bitmeden olmaz diyo bikaç yıl daha tek babam olmak istiyo beklemekten başka çaremiz yok şimdilik :)

canım bence sen babanı dinle önce okulunu bitir. ben 2 yıllık mezunum babam çok istedi 4 yıllığa uzatmamı ama ben evlencem diye tutturdum şimdide keşke babamı dinleseydim diyorum. arkadaşın seni gerçekten seviyorsa zaten bekler merak etme. önce okulunu bitir derim ben evlilik nasılsa olur.

orayada yazdım canım

O zaman beklicen canim kaptanimz gelinc bakicaktir mutlaka

yok öyle bi ihtimal en baştan onay verdi sadece evlilik için şart koştu zaten biliyo benim ne yapıp edip esadla evleneceğimi :) okul bitince ık bık etme şansı yok valla ederse de kaçarım bende o zman

Benim babamda biliyodu oda ilerde evlenecegimize dair izin vermisti ama ben genede kactim gittim ama babamlada 6 ay küs kaldim dugunumdede yoktu malesef o yuzden bekle sen beni dinleme

canım yaaa kıyamam keşke kaçmasaydın. Insan anasının babasının kıymetini kaybedince anlıyo. Gerçi ben babamı hiç üzmedim. 2 yıl oldu kaybedeli ama acısı hep yüreğimde keşkelerim çok fazla. Hiçbişey için onları üzmeye deymez koca için bile. Eminim kaçtığında baban çok üzülmüştür.

Sen ne diyosun ya dugundrn 2 gun once elini uzatti kizim gitme diye agladi karsimda cok kotuydu ya ama oldu iste yaptikbi hata ama allaha sukur su an damadiyla arsindan si sizmaz ama evliligim ve dugunumhakkinda hickonusmaz

Tugbişim hosgeldin altta ismii goruyorum eceme gosterdim sanada gosteriyim hemen tickerima bakarmisin kac kilo gitms ayrica bu haftada birinci ayim doldu bilemiyorum yani havamida atiyim ha ha

Sen ne diyosun ya dugundrn 2 gun once elini uzatti kizim gitme diye agladi karsimda cok kotuydu ya ama oldu iste yaptikbi hata ama allaha sukur su an damadiyla arsindan si sizmaz ama evliligim ve dugunumhakkinda hickonusmaz

barışmış olmanıza çok sevindim canım :) baba hep özeldir ya kızlar için bende çıkamıyorum sözünden mesela bi kere bana yanımda telefonla konuşma dedi o günden beri konuşmuyorum. kaçarım filan diyorum da lafta hep 2-3 hafta görmeyince kafayı yiyorum burda :) en iyisi güzel güzel beklemek bekleyen varken :)
benden şimdilik bu kadar kızlar. 5 te deneme sınavım var ingilizce bi 4 saat kadar yokum akşam yemeğim yalan olcak ama gitmeden bi çorba içerim olmadı neyse ben kaçtım şimdilik akşam görüşene kadar dikkat edin kendinize :)

Tamam canim basarilar bekliyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…