hiç pişman olma cnm :) benim de erkek arkadaşım çok sabırsız 2 yıl önce evlenme teklif etti ama babam izin vermiyo tabi önce okul bitsin diyo :) bazen üzülüyorum bende evli olabilirdim diye ama hayırlısı demek lazım bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun :) allah yuvanızdan mutluluğu huzuru eksik etmesin cnm :)Evet hizliyiiiim ama bundan asla pisman deilim bende cok isterdim her ayrintiyi sindire sindire yasamak ama ask iste kociş beni kandirdiiiiiiiiama boylede guzel ya evlendik bi anda evlendikten bi ay sonra esim askere gitti onu bekledim geldi is kurdu 7 ay sonra hamile kaldim esyalarimi aldim benimceyizim yoktuceyizdizdim daha ben gecen haziran ayinda ayri bi ev sahibi oldum yanikisaca boyle oldu amaherseyi esimlekendimiz yaptik vehala yapiyoruz budaguzel yani
Ecemim sn ne diyosun ya daha cokgaza geliyo insan beee icim icime sigmiyo sabahtan beri
yeni gelen arkadaşlara şöyle bi tavsiyem olucak her ne kadar ben fazla uyamadıysamda. ellerinden geldiği kadar buraya yoğunlaşsınlar. hemen pes edip bırakmasınlar gelemeyecekleri zamanları bildirsinler. çünkü burda olmak beni disipline soktu ilk defa üst üste haftalar kilo veriyorum sorumluluktan dolayı yoksa şimdiye çoktan bırakmıştım diyeti falan. hedeflerinize ulaşana kadar devam edin söylenenleri dinleyin ve uygulayın görüceksiniz kısa zamanda teker teker hedeflere ulaşılıcak ben bunu anladım burda. o yüzden ebru beni kovana kadar gitmek istemiyorum.
Emossss acelyaa hızlı birazzz bende daha okuyooruummm :))
Masalllaaaahhh kuzum benim nasıl farkediliyor su anda bile degil mii dahada verdikceee cok mutlu olucaksın biraz daha biraz daha diceksinnnnnncokkk mutluu oldummmmm coookkk :)
ben de daha yüksek lisans yapcam ama benimki beklemem diyo diplomayı aldığın gün düğün tarihi belirlencek diyohayırlısı artık :)
tebrik ederim cnm :) okulla götürebilceksen çok iiyi :) ben yapamam kendime o kadar güvemiyorum :)Benimde nisanlım pek sabırsız :)) nisanlıyım ben su an zaten dügünümüze 6 ay kaldı hem okuyup hemde evlenicem ikisi bi arada olucak birde ben daha 2. Sınıftayım :))
tebrik ederim cnm :) okulla götürebilceksen çok iiyi :) ben yapamam kendime o kadar güvemiyorum :)
hep mutlu ol canım ne güzel :):)Güveniyorumm yaa hemde cookk :)) nisanlım pek destekci okulumu herseyden önce tutuyor hatta onun varlıgı daha iyi yoksa ben cok rahatım :)))
hiç pişman olma cnm :) benim de erkek arkadaşım çok sabırsız 2 yıl önce evlenme teklif etti ama babam izin vermiyo tabi önce okul bitsin diyo :) bazen üzülüyorum bende evli olabilirdim diye ama hayırlısı demek lazım bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun :) allah yuvanızdan mutluluğu huzuru eksik etmesin cnm
yaa bende hiç gitmek istemiyorum valla. ilk defa bozmadan diyet yapıyorumsayenizde tabiki
ben de daha yüksek lisans yapcam ama benimki beklemem diyo diplomayı aldığın gün düğün tarihi belirlencek diyohayırlısı artık :)
Benimde nisanlım pek sabırsız :)) nisanlıyım ben su an zaten dügünümüze 6 ay kaldı hem okuyup hemde evlenicem ikisi bi arada olucak birde ben daha 2. Sınıftayım :))
Boyum 1.67 76.5 kg. ile 11 şubat 2013 tarihinde diyete başladım.Hedefim 60 kg. Şuan 72.5 kg. mım bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum inşallah takımınızda yer vardır.
bende istiyorum evlenmeyi ama babam var arada babam okul bitmeden olmaz diyoAmin canim sende eger evlenmeyi istiyosanve sevgilinde eger destek oluyosaben bekleme evlen derim sana aşkin pesinden kos canim onun senin pesinden gelmesini bekleme
Sen bununda altindan kalkarsin ecemim hatta cocukta yaprsin kariyerde
bende istiyorum evlenmeyi ama babam var arada babam okul bitmeden olmaz diyobikaç yıl daha tek babam olmak istiyo beklemekten başka çaremiz yok şimdilik :)
Canim takimimizda sanirim yer var ama bildigim kadariyla onceburaya deilcuma zayifama yarismasina katilmak isteyenler topiine kilonu boyunu nasil kilo aldigina dair kisa ozgecmisini yazman lazim ondan sonra takim kaptanlari seni davet ediyo ona gore katiliyosun gruba
yok öyle bi ihtimal en baştan onay verdi sadece evlilik için şart koştu zaten biliyo benim ne yapıp edip esadla evleneceğimi :) okul bitince ık bık etme şansı yok valla ederse de kaçarım bende o zmanAniyorum canim bekleyin o zaman baktin baban hala izin vermiyo gidin evlenin yaaaverdigim akla bakarmisin
canim tesekkurler.haklisin cok minik kizim.ama dogumdan cikinca eve geldimde ilk isim eski bir esyami giymek olmustu.ama bunlarda gececek.sizlerin kilo verdini goruyorum bende insallah en uygun zamanda baslayacagim sizinle.ama sanirim takimda minik bebegi olan var,o arkadas nasil diyet yapti.bir an dusundum eger yeni anne varsa takimda belki bana yol gosterir diye
***13. TAKIM 298. ETAP ***
Arzu_54 (79.3/79/0.3/%0.38)
betuld (61.6/61.6/0/%0) Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
dontpanic (106.9/105.6/1.3/%1.22)
EVSEBU (75.1/74.3/0.8/%1.07)
niyal (75.4/75/0.4/%0.53)
prensesss016 (56.5/56/0.5/%0.88)
48to38 (80.2/79.5/0.7/%0.87)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.71
hiç pişman olma cnm :) benim de erkek arkadaşım çok sabırsız 2 yıl önce evlenme teklif etti ama babam izin vermiyo tabi önce okul bitsin diyo :) bazen üzülüyorum bende evli olabilirdim diye ama hayırlısı demek lazım bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman olsun :) allah yuvanızdan mutluluğu huzuru eksik etmesin cnm :)
yaa bende hiç gitmek istemiyorum valla. ilk defa bozmadan diyet yapıyorumsayenizde tabiki
Boyum 1.67 76.5 kg. ile 11 şubat 2013 tarihinde diyete başladım.Hedefim 60 kg. Şuan 72.5 kg. mım bende cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum inşallah takımınızda yer vardır.
bende istiyorum evlenmeyi ama babam var arada babam okul bitmeden olmaz diyobikaç yıl daha tek babam olmak istiyo beklemekten başka çaremiz yok şimdilik :)
orayada yazdım canım
yok öyle bi ihtimal en baştan onay verdi sadece evlilik için şart koştu zaten biliyo benim ne yapıp edip esadla evleneceğimi :) okul bitince ık bık etme şansı yok valla ederse de kaçarım bende o zman
o zaman beklicen canim kaptanimz gelinc bakicaktir mutlaka
benim babamda biliyodu oda ilerde evlenecegimize dair izin vermisti ama ben genede kactim gittim ama babamlada 6 ay küs kaldim dugunumdede yoktu malesef o yuzden bekle sen beni dinleme
Sen ne diyosun ya dugundrn 2 gun once elini uzatti kizim gitme diye agladi karsimda cok kotuydu ya ama oldu iste yaptikbi hata ama allaha sukur su an damadiyla arsindan si sizmazama evliligim ve dugunumhakkinda hickonusmaz
barışmış olmanıza çok sevindim canım :) baba hep özeldir ya kızlar için bende çıkamıyorum sözünden mesela bi kere bana yanımda telefonla konuşma dedi o günden beri konuşmuyorum. kaçarım filan diyorum da lafta hep 2-3 hafta görmeyince kafayı yiyorum burda :) en iyisi güzel güzel beklemek bekleyen varken :)
benden şimdilik bu kadar kızlar. 5 te deneme sınavım var ingilizcebi 4 saat kadar yokum akşam yemeğim yalan olcak ama gitmeden bi çorba içerim olmadı neyse ben kaçtım şimdilik akşam görüşene kadar dikkat edin kendinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?