Geçen hafta: 106.9
Bu hafta: 105.6
Fark: 1.3
% 1.21
İlk bildirimi ben yaptım ahahaaaaaaaHadi bakalım hepinizden güzel sonuçlar bekliyoruz kızlar inşallah. Şimdi biraz daha uyku..:80:
tebrik ederim tuğba tek kilo veren sensin sanırımGeçen hafta: 106.9
Bu hafta: 105.6
Fark: 1.3
% 1.21
İlk bildirimi ben yaptım ahahaaaaaaaHadi bakalım hepinizden güzel sonuçlar bekliyoruz kızlar inşallah. Şimdi biraz daha uyku..:80:
ebruuuu ben sabah erken giremem kesin kilo bildirmimi yapayım sabah tartıldım kiloyu yazıyorum şimdide baktım aynı neyse
geçen hafta=75.10
bu hafta=74.3
fark=0.80
yüzdesi=%1.08
ebrum yüzdeyi ilk defa hesapladım kaydetmiştim bir yere umarım doğru hesaplamışımdır
2 haftadır bu oranda gidiyor yaaa sinir oldum haftaya birinin diyetini yapayım bari aralara böle diyetisyeninkilerden katayım bi hafta nasıl olsa gider uzun olmasda neysee herkese ii geceler
Ben taaaaa kağıthane'de oturuyorumsizin ordan buraya uçak seferleri falan bile olabilir yani
arada bir ugrayimda kendimi unutturmayim dedim.
ya sabah bende tartildim aliskanlik iste.ve 70 kusuru gordum.sanirim erken ayrildim emeklilige ama olsun.bugun kendime baklava ziyafeti cekecem.heeeee ebru hadi mizraklada gorek yawwwwwwwwww.
gecmisi okuyamadim icin umarim hersey yolundadir.tombul kelebeklerim bugunden sonra stresliyiz biraz mahkeme sureci basladi hasanim.bir ara bahsetmistim.ayin 8inde mahkememiz var.insallah iyi bir para gelirde bir oda ev alirim.bu parasizligin gozu kor olsun tek oda bir ev hayalim var.ama nerdennnnnnnnnnnnn.
neysem dusmesin cenem yine canim.
tubisim sikmalik yanakli kardesim bu bahar daha ince olacaksin.okul bitecek ve bence sen bu ilkbaharda asik olacaksin kissssssssssss
ecemimmmmm keros seni cok disari cikarmasin bak bahar carpmasi kapidaymis.hala kus gibi yiyorsun demi.anacim yemek yemeyi unutacan ecik kebap ye.(kesin dar agacina cekilecem bugun baklava kebap...........)
betus canim en cok seni merak ediyom ne yapti etti diye, dugune cok az kaldi degilmi.
ebru izne cokmu,umarim son gunlerin keyfini cikariyorsundur,yaza ben oyle oldunu umuyorum.[/COLOR]
gulcin canim senin tek hucreli amip ogretmenle sorunlarin halloldumu,esin nasil suan insallah iyidir.senin kiz ne yapti simdi secmelerdeydi en son.kurslara devam ediyormusun .atom karincam benim
nihal,acelya,sema bugun kilo vermis oldunuzu umuyorum.beni yaniltmayin yolarim
aralarda gelirim yine kendinize iyi bakin.tartiyla olan kavganizda siz kazanin.haaaaaaaaaa unutuyordum buse ye selam
kuzularim bugun kizimin dis yemegi var.burda hepiniz benim en yakinimdiniz.her ne kadar yillarca dost arkadas biriktirdimsede,yeriniz hepsinin onune gecti cogu zaman.o nedenle teyzoslari disimizi ilk siz gormelisiniz.benim kizimda benim gibi dis cikarttigi yere dikkat.birde sinirlenince surata bakin Eki Görüntüle 644854 Eki Görüntüle 644855 Eki Görüntüle 644856
günaydıııın kızlar :) hayırlı cumalar :) herkes için güzel bi gün olsun inşallah :) ya bende kilo bildirimi yapcak mıyım yeni geldim ya hani?
günaydın canım benden önce davranmıssın. tebrik ederim seni güzelde vermissin.benı sorma valla tamda ay halim buğüne denk geldi karnım sisti sisti sanki 6 aylik hamile kadın gibi oldum rahat 1 kılo fazlam var
Günaydın kızlar. İşe gidiyorum şimdi. Kalamayacağım. Bugün arada bir bakmaya çalışırım. Listeyi akşam gelince halledeceğim. Tuğba ve Sema tebrik ediyorum kızlar. Öpüyorum kocaman.
GunaydiNnn
Ben ayni kilodayim daha dogrusu hafta icinde 62.3e kadar cikmistum onu telafi etmisim anca
Ve izine ayrilmak istiyorum Ebru
Yoksa diskalifiye olcam haftaya fln
tebrik ederim tuğba tek kilo veren sensin sanırım
[sıze=3]günaydın kızlar kavaltımıda yaptım kilo bildirimide yapayım
geçen hafta 79.300
bu hafta 79
hadada az gelmem gerekliydi hafta içi ben cünkü 78 rakamlarıda görmüştüm
fakat ay halim sanırım etkiledi
haftaya inş daha çok vermiş olacam.[/sıze]
Çok canım sıkkınnnnnnnn75.0 şaka gibi ya 400 gr mı yani? İç çamaşırımı bile soydum 74.9 olayım diye yok 75.0 sinir oldum siniiiiirrrrr öf ya
arada bir ugrayimda kendimi unutturmayim dedim.
ya sabah bende tartildim aliskanlik iste.ve 70 kusuru gordum.sanirim erken ayrildim emeklilige ama olsun.bugun kendime baklava ziyafeti cekecem.heeeee ebru hadi mizraklada gorek yawwwwwwwwww.
gecmisi okuyamadim icin umarim hersey yolundadir.tombul kelebeklerim bugunden sonra stresliyiz biraz mahkeme sureci basladi hasanim.bir ara bahsetmistim.ayin 8inde mahkememiz var.insallah iyi bir para gelirde bir oda ev alirim.bu parasizligin gozu kor olsun tek oda bir ev hayalim var.ama nerdennnnnnnnnnnnn.
neysem dusmesin cenem yine canim.
tubisim sikmalik yanakli kardesim bu bahar daha ince olacaksin.okul bitecek ve bence sen bu ilkbaharda asik olacaksin kissssssssssss
ecemimmmmm keros seni cok disari cikarmasin bak bahar carpmasi kapidaymis.hala kus gibi yiyorsun demi.anacim yemek yemeyi unutacan ecik kebap ye.(kesin dar agacina cekilecem bugun baklava kebap...........)
betus canim en cok seni merak ediyom ne yapti etti diye, dugune cok az kaldi degilmi.
ebru izne cokmu,umarim son gunlerin keyfini cikariyorsundur,yaza ben oyle oldunu umuyorum.[/COLOR]
gulcin canim senin tek hucreli amip ogretmenle sorunlarin halloldumu,esin nasil suan insallah iyidir.senin kiz ne yapti simdi secmelerdeydi en son.kurslara devam ediyormusun .atom karincam benim
nihal,acelya,sema bugun kilo vermis oldunuzu umuyorum.beni yaniltmayin yolarim
aralarda gelirim yine kendinize iyi bakin.tartiyla olan kavganizda siz kazanin.haaaaaaaaaa unutuyordum buse ye selam
***13. TAKIM 298. ETAP ***
Arzu_54 (79.3/79/0.3/%0.38)
betuld (61.6/61.6/0/%0) Kilosu aynı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
dontpanic (106.9/105.6/1.3/%1.22)
EVSEBU (75.1/74.3/0.8/%1.07)
niyal (75.4/75/0.4/%0.53)
prensesss016 (56.5///%)
48to38 (80.2///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
kuzularim bugun kizimin dis yemegi var.burda hepiniz benim en yakinimdiniz.her ne kadar yillarca dost arkadas biriktirdimsede,yeriniz hepsinin onune gecti cogu zaman.o nedenle teyzoslari disimizi ilk siz gormelisiniz.benim kizimda benim gibi dis cikarttigi yere dikkat.birde sinirlenince surata bakin Eki Görüntüle 644854 Eki Görüntüle 644855 Eki Görüntüle 644856
günaydıııın kızlar :) hayırlı cumalar :) herkes için güzel bi gün olsun inşallah :) ya bende kilo bildirimi yapcak mıyım yeni geldim ya hani?
kızlaar ebrunun da onayıyla haftaya reeesmeeen takım üyesiyimhoş geldim sefalar getirdim heheeeyytt
ayy çok güldürdün beni tubişim yaaa, valla dimi atlar uçağa gelirim olsun
bugün biz de gün var, yandım kızlar. fena telaş var, aksam 7 gibi falan görüşrüzşans dileyin bana, tüm gün hizmet etcem çolul cocukla ugrascam kaçamak falan olmayacak tabiki, kendime salatalardan ayırdım, dukana uygun puding bile yaptım tatlı krizi gelirse diye
akşama görüşürüüüzz
kilo bildirimi yapayım bende o zaman :)
salı günü başladım diyete ozaman: 75 kg
bugün:74 kg
giden:1 kg
Gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum 7 li rakamlari gordum cok sukur
Baslangic:86
Gecen hafta:80.2
Bu hafta:79.5
Fark:0.7
%1.14
75kg ile başladım hedefim 60. anladım biraz mesaj sayımı gece mi yazacağım? yüzde mesela şimdi 1,33 oluyo doğrumu yapmışım?Regl şişkinliğidir o takma kafana. Bu hafta iyiydin çünkü. Ama bi şekilde hayatına sporu dahil etmen lazım bence..
Teşekkür ederim kaptanların kaptanı meleğiiiimKendine çok iyi bak..
Betülüm ya dönücek olsan bile gitmen bi kötü etti beni :\
Yok canım ya verenler olmuş daha çok şükür. Teşekkür ederim bu arada. Sen dün hiç gelemedin ben de seni merak etmiştim öyle bi önceki gün hastaydın ya :\ iyi misin gülçin'im şimdi?
Nihalcim belki de Ebru'nun dediği gibi metabolizman durma noktasına geldi o yediklerinle. Acilen bi çözüm canım o konuya...
Şimdilik benm askım sensinçok seviyorum seni.. Ara sıra gel böyle
Ebru kaç gündür zaten girmiyor yanlış hatırlamıyorsam, bu hafta bildirim yapmazsa diskalifye mi olucak?
Bu arada canım, ben yüzdemi 1.21 diye hesaplamıştım yanlış mı olmuş :44:
Ağzını burnunu yerim ben onun yeeeeeeeeeerrrrMaşallah teyzesinin güzeline
Teorik olarak gerekmiyor ama sen yine de yap, alışmış olursun emoşum
Bunları bi kenara not al istersen;
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
%
Şu yüzde hesaplama işini de kısaca anlatayımbunu da not al istersen unutursun yoksa.
Geçen hafta ile bu hafta arasındaki kilo farkını,
Geçen haftaki kilona bölüp, 100 ile çarpıyorsun. Bittttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Önümüzdeki hafta bu formatta yazarsın. Senin şu aşamada yalnızca başlangıç kilonu ve hedef kilonu belirtmen gerekiyordu, onu da zaten kilo çizelgende yazmışsın o yüzden sormadım ben de. O şekilde not alıyoruz dmi? Başlangıç 75, hedef 60. ?
Bi de bebeğim günlük mesaj sayını saymaya da başla artık sen bugünden itibaren, nasıl yapılacağını söylememi ister misin yoksa sen zaten çözdün mü olayı :) ?
toplamda 100 mesajın olana kadar günlük mesaj sayını yine buraya yazarsın, takım topiğine yani. 100 mesaj sayısını aşınca o gün mesaj sayıları kime gönderilecekse, özelden gönderirsin
Sormak istediğin başka bişey varsa buyur sor :)
Yaşasııııııııınnnnnn hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Sen buraya gel, uçak bileti benden
Benim sana güvenim tam busemkendine çok iyi bak görüşürüz akşam
inşallah hep böyle güzel güzel gider kilolarııın
75kg ile başladım hedefim 60. anladım biraz mesaj sayımı gece mi yazacağım? yüzde mesela şimdi 1,33 oluyo doğrumu yapmışım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?