Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

anlatırım tabii

hahahaha acıktımm vallaaa yaaa ufff son 15 dk kaldı :) 17.30 a kadar yerim sonrada bisi yemekk yookk

anlatırım tabii

hahahaha acıktımm vallaaa yaaa ufff son 15 dk kaldı :) 17.30 a kadar yerim sonrada bisi yemekk yookk

Aferin kuzuma benim

tariiff geliyoorrr :)

Tarif gelsiiiiiiiiinnn gelsin de :) ben şimdi çıkıyorum, spora gidicem, daha doğrusu spordan önce okulun bahçesinde bi yarım saat yürüyelm dedik :)
Geldikten sonra ne var ne yok hepsini okurum. Görüşmek üzereeee

Bakin ben ne yapiyorum :) bakalim ise yarayacak mi

Eki Görüntüle 644652
Harika görünüyor Ecem'cim Bence işe yarayacaktır. Doğal bir meyve çayı.

selaaaam

tuuubaaa sizin takıma transfer olmak istiyorum, ne dersiniz canım?

ebrucuuum ne dersin gelmek istiyorum burayaa
Daha önce defalarca konuşmuştuk zaten canım, hoş geldin sefa geldin, geç bile kaldın

selam kızlar. bende yeni katıldım aranıza. neler yapmam gerek? bu arada ismim emine emoş derseniz daha iyi :) aktif olacağıma inanıyorum beni kabul ettiğiniz için teşekkürler
Emine'cim hoş geldin canım. Ben sana Emine diyeyim, ş takılı isimlere takıntılıyım biraz Bu arada ismim Ebru. Konya'da yaşıyor ve çalışıyorum. Bir tane kızım var 7 yaşında, şuan ikinci kızıma hamileyim. Allah kısmet ederse bir ayım kaldı doğuma.

Emine ismini yukarda yazmış diyecektim sende sonradan farketmişsin zaten Bu arada güzel düşüncelerin ve sözlerin için çok teşekkürler Ama utandırma beni böyle olur mu canım benim

Ecem yaaa acaba hata mı ettik seni mezun etmekleHadi toparlan kendine gel bakim

Gitme zaten biyere ama elinden gelen çabayı göster. Ben o çabayı görmek istiyorum.

Ayyy ne güzel dimi yaaa bayılırım ben tarçınada kokusunada

Kim demiş deneme süresi yok diye :44:Bu hafta deneme süresindesin Buse'cim ona göre

[sıze=3]olsun ben yine okudum kabul ettım kaptanım canımsınız[/sıze]
Bak ikinci defa kabul ediyosun unutma sakın

mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.
Hoş geldin canım. Sanırım takıma yarışmacı olarak devam edemeyeceksin ama herzaman gelebilirsin. Canın ne zaman isterse. İllaki listede olmana gerek yok. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. İnşallah en kısa zamanda da ideal kilona ulaşırsın.

bu yarışmaya nasıl katılınıyor kızlar??Benim diyet yapmam için hırs yapmam,gaza gelmem lazımda:))))

Canim cuma zyiflama yarismasina katilmak isteyenler topigine kilonu boyunu nasil kiloaldigina dalr ozgecmisini yaziyosun snra seni takim kaptanlari davet ediyo ona gore bi gruba katiliyosun

Malzemeler bunlar benim elmam buyuk oldugu icin 1 tane yetti bana suyu 2 ltden fazla koydum ama goz karari koydum suyunu tam bilmiyorum elmanin ve limonun posasi cikana kadar kaynattim sicakta sogukta icebilirsiniz sanirim benimki 2,5 lt cikti bunu 2 gunde icin iste boyle :)

yarıyor kesinlikle bugün cok sık gttim tuvalete birde su yag kontrolü yapıyorum ama anlayamıyorum hahahaha
sahalara dönüyorum cünkü +300
bu kadar rahatlık yeterr bugünkü menüm cok güzel yani bana göre :))

ayyyy missss gibi yaa aksam kokunun güzelligiyle mest oldummmm bendee bayılıyorummm bütün evi sardı koku cok güzeldiiiii

Son düzenleme:
Menumm

07:15
1 bardak sut

09:30
1 yumurta sarisi
Maydanoz
1.5 dilim ekmek
5 zeytin

12:00
2 kasik pilav
Yogurt
Salata

14:15
Elma

17:30
Misir &pirinc patlagi (229 cal)
Menü gayet güzel Betül'cüm afiyet olsun. Senin menülerde kaçamak yoksa zaten gözüme hep güzel görünüyor

hadı bakalım içinizde en yaşlınız sanırım benım.38 yaşındayım hayat ünüversitesini bitirdim.
En yaşlı sen değilsin. Ayrıca yaşlı deme lüften olgun de daha iyi geliyor kulağa. Derya'mız var yaşı olgun ama kendisi hala 18 inde maşallah

Akşamın ve suyun olmamış Ecem'cim. Az yemişsin ama kalorili şeyler. Senin eski yediklerine göre. Bunlarla kilonu koruyabilirsin. Kilo veremezsin çünkü eskiden çok az yiyordun. Su hiç ama hiç olmamış. Lütfen daha çok iç.

O kadar mesaj yazıyorum suraya ben ne zaman 4 kalp olucam söyler misiniz bana siz ve kk :)) beni 4 kalp yapar mısın kk lütfen..
Galiba benim 5 tane kalbim varrr

Seni mi kırcam istediğin 4 kalp olsun :)))
Harikasın Tuğba yaaa hiç üşenmeden yapmışın

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
lafraise, dontpanic+, EVSEBU+, niyal+, limonlubrokoli, betuld+, buseb+, Arzu_54

görmeyiiiii özledigimiizzz tablo coook mesudum :)
Sen böyle çok mesudum deyince aklıma türk filmleri geldi

Tebrik ederim Sema'cım gayet güzel kilo vermişsin. Normali bu zaten. Sen spor yapamadığın için sana az gibi geliyor sadece diyetle bu kilo çok normal. Kasma sakın kendini. Sporu artırırsan eğer haftaya daha çok gider.

Geçen hafta: 106.9
Bu hafta: 105.6
Fark: 1.3
% 1.21

İlk bildirimi ben yaptım ahahaaaaaaa Hadi bakalım hepinizden güzel sonuçlar bekliyoruz kızlar inşallah. Şimdi biraz daha uyku..:80:
Tebrik ediyorum Tuğba'cım. Çok güzel maşallah Az kaldı ikili rakamlara.

GunaydiNnn

Ben ayni kilodayim daha dogrusu hafta icinde 62.3e kadar cikmistum onu telafi etmisim anca

Ve izine ayrilmak istiyorum Ebru
Yoksa diskalifiye olcam haftaya fln
İzinli yazdım canım seni ama diyeti bırakırsan bozuşuruz. Hatta sürekli takımda ol menülerle felan yoksa ipin ucu kaçar.

Geçmiş olsun canım. Kansızlıktan dolayı öyle olmuşsun sanırım. Düşünsene ben yaklaşık 8 aydır içiyorum kan haplarını ve vitaminlerini. Ama onlar sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum ihmal etme sakın. Arada bir uğra. İnşallah düzeldiğin zaman dönersin takıma.

Arzucum bu hafta dikkat edersen eğer yediklerine haftaya çok daha güzel bir sonuç alacaksın çünkü regl döneminde daha iyi kilo verebilirsin.

Çok canım sıkkınnnnnnnn 75.0 şaka gibi ya 400 gr mı yani? İç çamaşırımı bile soydum 74.9 olayım diye yok 75.0 sinir oldum siniiiiirrrrr öf ya
Vücudun direnmeye başlayacak Nihal biran önce sağlıklı beslenmeye başla lütfen. Çünkü direnç göstermeye başlarsa aşman çok zor olacak.

Hoş geldin Beril'cim. İzne iki hafta kaldı canım. Senide tebrik ediyorum yine güzel kilo vermişsin. Duracak mısın 70 de?

Maşallah maşallah. Sen ilk söylediğinde ben zaten anlamıştım onların diş olduğunu ama sen telaşlandın. Ben bebişimi düşündükçe senin Elif geliyor aklıma

Sen ne diyosun ya dugundrn 2 gun once elini uzatti kizim gitme diye agladi karsimda cok kotuydu ya ama oldu iste yaptikbi hata ama allaha sukur su an damadiyla arsindan si sizmaz ama evliligim ve dugunumhakkinda hickonusmaz

Of okurken gözlerim doldu... Ben babamın ağladığını düşünemiyorum benim yüzümden... Allah korusun ya.. Neyse geçmiş gitmiş zaten..
Semayla nihal nerelerde bugun yaaaa

Okulda nöbetçiydi masa tenisi turnuvasında 2 öğretmeni eledi :) derslerde yoruldu oğluşu alıp evine geldi şuan bi okuyup ayağında da Eren'i sallıyor :)))

Bende yapayım bu çaydan genel tombik sorunu kabızlık

Kizlar bugunki menum

Sabah:bir dilim kepek ekmegi
Bi tane haslanmis yumurta
Bi parca peynir
Domates salatalik yesillik

Ara:1 tanekuru incir
2 tane kuru kayisi

Ogle:bi bardak ayran

Ara: yarim elma

Aksam: bi parca izgara tavuk
İki kasik bulgur pilavi
Salata

300 mekik
60 icbacak calismasi
50 kol calismasi
2 litre su dahadaicerim

Bu arada bugun ilk defa ara ogun yaptimve suan coktok hissediyorum kendimi ayrica midemde agrimadi heralde birazda olsa zayifladigimdan

Kızlar yaaa maşallah felaket kaynatmışsınız. Sanırım geçmişi oku oku bitiremeyeceğim. Ama lütfen gelen herkes geçmişi okusun. Takipteyim haberiniz olsun. Ben kaçıyorum şimdilik. Gelirim mutlaka öpüyorum hepinizi.

Ooo nihalim tebrik ederim o zaman seni

Ebruuuuu sağlıklı beslenme ancak annemin yanında olur ben öyle dere otu maydonoz yiyen bi tip değilim tavuk 1-2 gün yesem ok birde tembelim kendime ayrı eşime ayrı pişiremiyorum çok sorunlu bir tipim kabul şuan akşam için hiç birşey yiyesim yok mesela :/
Kayınvalidem her akşam bizde yiyin diyor ama şöyle diyeyim 5 kişilik pilav yaparken içine 1-1,5 su bardağı yağ koyan bir tip o yüzden yemeklerini yemek istemiyorum yoksa güzel olur yemekleri ama... İşte.

Biri beni dövsün ya annemi istiyorum o olsaydı yanımda istediğim yemek eve gelince hazır olurdu

evde olunca özellkle su icmeyi unutuyorum bugün bile daha yeni 1 bardak su ictim bunu düzene sokamadım bi

evetttt senin 5 tane 6,779 mesajınnn vaaaaaaaaarmıssss wohooo süper :))benmde 4 kalp olmasınaaaaaa azıcıkkk kaldı ama :)

Sabah
1 catal peynir
1 d. hindi füme
1 d. kızarmıs ekmek

Ögle
yok

Aksam
6 tane kusbası et (yemegin icinden sectim)
2 y.k domates corbası (özellikle yemek kasıgıyla koydum :)
yarım d. ekmek

1 lt elmalı tarcnlı cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…