Hoşgeldin ebru'm
aynen aynen deniyim bi an önce :) whatsapp dan ayrıntılı anlat bi sen bana onun nasıl yapldığını :102:
Neee? sen acıktın mı? bu tarihi not alalım, yıldönümünde kutlarız seneye
Ok bebegim
Bende iicem bananeee ecem tariiifffffff
Hosgeldinbebis nasil bakalim bugun
anlatırım tabii
hahahaha acıktımm vallaaa yaaa ufff son 15 dk kaldı :) 17.30 a kadar yerim sonrada bisi yemekk yookk
tariiff geliyoorrr :)
Harika görünüyor Ecem'cim
Daha önce defalarca konuşmuştuk zaten canım, hoş geldin sefa geldin, geç bile kaldınselaaaam
tuuubaaa sizin takıma transfer olmak istiyorum, ne dersiniz canım?
ebrucuuum ne dersin gelmek istiyorum burayaa
Emine'cim hoş geldin canım. Ben sana Emine diyeyim, ş takılı isimlere takıntılıyım birazselam kızlar. bende yeni katıldım aranıza. neler yapmam gerek? bu arada ismim emine emoş derseniz daha iyi :) aktif olacağıma inanıyorum beni kabul ettiğiniz için teşekkürler
Emine ismini yukarda yazmış diyecektim sende sonradan farketmişsin zatenHm evet canım ortak paylaşım alanına yazdığını görmüştüm kaptanımız da seni ve bikaç arkadaşı buraya davet etmiş. Öncelikle hoş geldinUmarım sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşırsın burda bizlerle beraber. Kaptanımız LAdyLiNe yani Ebru şu an burda yok, ama bugün yine uğrar uyumadan diye tahmin ediyorum. Burda her zaman için onun yeri tartışılmazdır, bu takım için çok emek harcayan, değerli bi kaptanımız var çok şükür. Bu bakımdan sen de hepimiz de çok şanslıyız Nacizane ben de onun yardımcısı oldum kısa bi zaman önce. Ne kadar vaktin var bilmiyorum canım ama çıkmadan önce oku diye genel kuralları bi yazayım senin için.. Onları bi oku. Sana uyuyorsa da "okudum anladım" şeklinde geri bildirim yapman gerek. Son kısımda da yazıyor zaten.
Ve bu arada adın nedir? Yaşın kaç nerden katılıyorsun aramıza kendinden kısaca bahset olur mu
Ecem yaaa acaba hata mı ettik seni mezun etmekleEmoooosss hosgeldin canımm :) bende ecosss yani ecem :) yas 23 boy 172 de olabılır 173 de 1 cm lafı olmasn aramızdaa :)) hosgeldin canım ben bu takımın gecen haftaki mezunuyum 9.1 kilo verdim burda su an 57.3 4 5 bunlardan biriyim :))) ptesi 58 dim iste öyle bisiler :)))
Yaaaa buseeee ben fena dagıttııımmmm mezun oluncaaaaaaaa yaaaaaaa listede yokum ama aynı disiplinle devam etmek istiyorum 55 e kadar(((
Uyku sorun hala bugün okula gidemedim düsüünn
Gitme zaten biyere ama elinden gelen çabayı göster. Ben o çabayı görmek istiyorum.[sıze=3]bir yere gitmiyorum kaptanımama ınanınkı oğlumu az önce zor kaldırdım bılgısayardan. yatmaya gitti bende hemen sizlere bakınayım dedım.benı böyle idare edin ne olur kaptanım.gündüz işte oluyorum akşamlarıda cocuklara yalvar yakar zor kaldırıyorum bılgısayardan.ben sizlerden memnunum inş herşey daha güzel olacak. [/sıze
Ayyy ne güzel dimi yaaa bayılırım ben tarçınada kokusunadaTubiiissssss tadı güzel diill eksii ama tarcınnn missssss Allah neler yaratıyo yaaaa evin kokusu elmalı kurabiye gibi olduu mutfagın kapısını actımmm heryeri tarcın kokusu sardııı :)) allahım deliricem bu kokuyaaaa misssssssssssssss gibi su an iciyorumm
Kim demiş deneme süresi yok diye :44:Bu hafta deneme süresindesin Buse'cim ona göretaş gibisin ecoş taaaşşş, bu boya bu kiloo vallahi taaşaman diyeyim dağıtma bak, mis gibi olmuşsun sakın salma kendini uyku sorununa da bi el atılmalı, bi göster kendini yahu, bu kadarı normal değil yani :18:
sağ ol kuzum beniiim, antibiyotiğe devam ediyorum. bugün çok daha iyiydim.işin en güzel yanıma zırt diye gelebilmek, deneme süresi vs. yok. önceden denenenlerden olunca
ay ben de denemek isterdim ama gördüğüm kadarıyla içinde meyve var, meyve bana yasak
Bak ikinci defa kabul ediyosun unutma sakın[sıze=3]olsun ben yine okudum kabul ettım kaptanım canımsınız[/sıze]
Hoş geldin canım. Sanırım takıma yarışmacı olarak devam edemeyeceksin ama herzaman gelebilirsin. Canın ne zaman isterse. İllaki listede olmana gerek yok. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. İnşallah en kısa zamanda da ideal kilona ulaşırsın.mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.
bu yarışmaya nasıl katılınıyor kızlar??Benim diyet yapmam için hırs yapmam,gaza gelmem lazımda:))))
Malzemeler bunlar benim elmam buyuk oldugu icin 1 tane yetti bana suyu 2 ltden fazla koydum ama goz karari koydum suyunu tam bilmiyorum elmanin ve limonun posasi cikana kadar kaynattim sicakta sogukta icebilirsiniz sanirim benimki 2,5 lt cikti bunu 2 gunde icin iste boyle :)
Eki Görüntüle 645198 Eki Görüntüle 645199
Harika görünüyor Ecem'cimBence işe yarayacaktır. Doğal bir meyve çayı.
Ecem yaaa acaba hata mı ettik seni mezun etmekleHadi toparlan kendine gel bakim
Ayyy ne güzel dimi yaaa bayılırım ben tarçınada kokusunada
Menü gayet güzel Betül'cüm afiyet olsun. Senin menülerde kaçamak yoksa zaten gözüme hep güzel görünüyorMenumm
07:15
1 bardak sut
09:30
1 yumurta sarisi
Maydanoz
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
12:00
2 kasik pilav
Yogurt
Salata
14:15
Elma
17:30
Misir &pirinc patlagi (229 cal)
En yaşlı sen değilsin. Ayrıca yaşlı deme lüften olgun de daha iyi geliyor kulağa. Derya'mız var yaşı olgun ama kendisi hala 18 inde maşallahhadı bakalım içinizde en yaşlınız sanırım benım.38 yaşındayım hayat ünüversitesini bitirdim.
Akşamın ve suyun olmamış Ecem'cim. Az yemişsin ama kalorili şeyler. Senin eski yediklerine göre. Bunlarla kilonu koruyabilirsin. Kilo veremezsin çünkü eskiden çok az yiyordun. Su hiç ama hiç olmamış. Lütfen daha çok iç.Sabah
1 kk nın yarısı peynir
1 hindi füme
2 yesil zeytin
bal
1.5 dl kızarmıs ekmek
sekersiz cay
ögle
yok acıkmadım kiii :)
Aksam
3 yk tavuk + 3 elma d. patates fırında yagsız
1 yk pilav
su büyük bi bardak
elmalı tarcınlı 1 bardak
plates yaptım 12 dk
ip atladım 5 dk
karın 7.5 dk
10 dk zıpladım
Galiba benim 5 tane kalbim varrrO kadar mesaj yazıyorum suraya ben ne zaman 4 kalp olucam söyler misiniz bana siz ve kk :)) beni 4 kalp yapar mısın kk lütfen..
Harikasın Tuğba yaaa hiç üşenmeden yapmışınSeni mi kırcam istediğin 4 kalp olsun :)))
Sen böyle çok mesudum deyince aklıma türk filmleri geldiToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
lafraise, dontpanic+, EVSEBU+, niyal+, limonlubrokoli, betuld+, buseb+, Arzu_54
görmeyiiiii özledigimiizzz tablo coook mesudum :)
Tebrik ederim Sema'cım gayet güzel kilo vermişsin. Normali bu zaten. Sen spor yapamadığın için sana az gibi geliyor sadece diyetle bu kilo çok normal. Kasma sakın kendini. Sporu artırırsan eğer haftaya daha çok gider.ebruuuu ben sabah erken giremem kesin kilo bildirmimi yapayım sabah tartıldım kiloyu yazıyorum şimdide baktım aynı neyse
geçen hafta=75.10
bu hafta=74.3
fark=0.80
yüzdesi=%1.08
ebrum yüzdeyi ilk defa hesapladım kaydetmiştim bir yere umarım doğru hesaplamışımdır
2 haftadır bu oranda gidiyor yaaa sinir oldum haftaya birinin diyetini yapayım bari aralara böle diyetisyeninkilerden katayım bi hafta nasıl olsa gider uzun olmasda neysee herkese ii geceler
Tebrik ediyorum Tuğba'cım. Çok güzel maşallahGeçen hafta: 106.9
Bu hafta: 105.6
Fark: 1.3
% 1.21
İlk bildirimi ben yaptım ahahaaaaaaaHadi bakalım hepinizden güzel sonuçlar bekliyoruz kızlar inşallah. Şimdi biraz daha uyku..:80:
İzinli yazdım canım seni ama diyeti bırakırsan bozuşuruz. Hatta sürekli takımda ol menülerle felan yoksa ipin ucu kaçar.GunaydiNnn
Ben ayni kilodayim daha dogrusu hafta icinde 62.3e kadar cikmistum onu telafi etmisim anca
Ve izine ayrilmak istiyorum Ebru
Yoksa diskalifiye olcam haftaya fln
Geçmiş olsun canım. Kansızlıktan dolayı öyle olmuşsun sanırım. Düşünsene ben yaklaşık 8 aydır içiyorum kan haplarını ve vitaminlerini. Ama onlar sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum ihmal etme sakın. Arada bir uğra. İnşallah düzeldiğin zaman dönersin takıma.günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyım dedimde ondan girdim nasılsınız ugruyamadım dün doktora gittik devlette pazartesiye randevu almıştık eşim izin aldı dün özele gittik ilaçlarımı değiştirdi yan etkisi en az olan hormon hapı verdi bide yasmine devam edeceğim
çok önemli bir durum yok dedi 6 ay değil 2 ay kullansan yeter dedi doktor
bu arada beslenmene daha dikkat et dedi başın falan dönünce zeytin ye az tuzlu ayran yoğurt ye dedi
biraz da dinlen geçer dedi kansız çıktım 8 miş kan değerim kan hapını kullanmak zorundayım bu arada o hapı hiç sevmiyorum kokuyor
bu haftada listede değilim tek sağlıklı oluyumda kilo neki verilir
neyse kilomu yazıyım 63.5
Arzucum bu hafta dikkat edersen eğer yediklerine haftaya çok daha güzel bir sonuç alacaksın çünkü regl döneminde daha iyi kilo verebilirsin.[sıze=3]günaydın kızlar kavaltımıda yaptım kilo bildirimide yapayım
geçen hafta 79.300
bu hafta 79
hadada az gelmem gerekliydi hafta içi ben cünkü 78 rakamlarıda görmüştüm
fakat ay halim sanırım etkiledi
haftaya inş daha çok vermiş olacam.[/sıze]
Vücudun direnmeye başlayacak Nihal biran önce sağlıklı beslenmeye başla lütfen. Çünkü direnç göstermeye başlarsa aşman çok zor olacak.Çok canım sıkkınnnnnnnn75.0 şaka gibi ya 400 gr mı yani? İç çamaşırımı bile soydum 74.9 olayım diye yok 75.0 sinir oldum siniiiiirrrrr öf ya
Hoş geldin Beril'cim. İzne iki hafta kaldı canım. Senide tebrik ediyorum yine güzel kilo vermişsin. Duracak mısın 70 de?arada bir ugrayimda kendimi unutturmayim dedim.
ya sabah bende tartildim aliskanlik iste.ve 70 kusuru gordum.sanirim erken ayrildim emeklilige ama olsun.bugun kendime baklava ziyafeti cekecem.heeeee ebru hadi mizraklada gorek yawwwwwwwwww.
gecmisi okuyamadim icin umarim hersey yolundadir.tombul kelebeklerim bugunden sonra stresliyiz biraz mahkeme sureci basladi hasanim.bir ara bahsetmistim.ayin 8inde mahkememiz var.insallah iyi bir para gelirde bir oda ev alirim.bu parasizligin gozu kor olsun tek oda bir ev hayalim var.ama nerdennnnnnnnnnnnn.
neysem dusmesin cenem yine canim.
tubisim sikmalik yanakli kardesim bu bahar daha ince olacaksin.okul bitecek ve bence sen bu ilkbaharda asik olacaksin kissssssssssss
ecemimmmmm keros seni cok disari cikarmasin bak bahar carpmasi kapidaymis.hala kus gibi yiyorsun demi.anacim yemek yemeyi unutacan ecik kebap ye.(kesin dar agacina cekilecem bugun baklava kebap...........)
betus canim en cok seni merak ediyom ne yapti etti diye, dugune cok az kaldi degilmi.
ebru izne cokmu,umarim son gunlerin keyfini cikariyorsundur,yaza ben oyle oldunu umuyorum.[/COLOR]
gulcin canim senin tek hucreli amip ogretmenle sorunlarin halloldumu,esin nasil suan insallah iyidir.senin kiz ne yapti simdi secmelerdeydi en son.kurslara devam ediyormusun .atom karincam benim
nihal,acelya,sema bugun kilo vermis oldunuzu umuyorum.beni yaniltmayin yolarim
aralarda gelirim yine kendinize iyi bakin.tartiyla olan kavganizda siz kazanin.haaaaaaaaaa unutuyordum buse ye selam
Maşallah maşallah.kuzularim bugun kizimin dis yemegi var.burda hepiniz benim en yakinimdiniz.her ne kadar yillarca dost arkadas biriktirdimsede,yeriniz hepsinin onune gecti cogu zaman.o nedenle teyzoslari disimizi ilk siz gormelisiniz.benim kizimda benim gibi dis cikarttigi yere dikkat.birde sinirlenince surata bakin Eki Görüntüle 644854 Eki Görüntüle 644855 Eki Görüntüle 644856
Sen ne diyosun ya dugundrn 2 gun once elini uzatti kizim gitme diye agladi karsimda cok kotuydu ya ama oldu iste yaptikbi hata ama allaha sukur su an damadiyla arsindan si sizmazama evliligim ve dugunumhakkinda hickonusmaz
Semayla nihal nerelerde bugun yaaaa
Malzemeler bunlar benim elmam buyuk oldugu icin 1 tane yetti bana suyu 2 ltden fazla koydum ama goz karari koydum suyunu tam bilmiyorum elmanin ve limonun posasi cikana kadar kaynattim sicakta sogukta icebilirsiniz sanirim benimki 2,5 lt cikti bunu 2 gunde icin iste boyle :)
Eki Görüntüle 645198 Eki Görüntüle 645199
Of okurken gözlerim doldu... Ben babamın ağladığını düşünemiyorum benim yüzümden... Allah korusun ya.. Neyse geçmiş gitmiş zaten..
Okulda nöbetçiydi masa tenisi turnuvasında 2 öğretmeni eledi :) derslerde yoruldu oğluşu alıp evine geldi şuan bi okuyup ayağında da Eren'i sallıyor :)))
Bende yapayım bu çaydan genel tombik sorunu kabızlık
Akşamın ve suyun olmamış Ecem'cim. Az yemişsin ama kalorili şeyler. Senin eski yediklerine göre. Bunlarla kilonu koruyabilirsin. Kilo veremezsin çünkü eskiden çok az yiyordun. Su hiç ama hiç olmamış. Lütfen daha çok iç.
Galiba benim 5 tane kalbim varrr
Sen böyle çok mesudum deyince aklıma türk filmleri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?