Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ooo nihalim tebrik ederim o zaman seni

Menün güzel ama öğlen ayranla olmamış
Belki öğlen birşeyler yeseydin akşama o pilavı yemezdin :)
Bakalım final yapıcam öğretmenlerle kazanırsam Adidas çanta hediye :)

Menümü yazayım
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği domates peynir
Ayran

Öğle
2 dilim çavdar ekmeği peynir
Ucundan tadına bakmalık kek

Akşam
Sade döner ayran salata

evet tuğbacım saolasın

geçen hafta: 106.9
bu hafta: 105.6
fark: 1.3
% 1.21

ilk bildirimi ben yaptım ahahaaaaaaa Hadi bakalım hepinizden güzel sonuçlar bekliyoruz kızlar inşallah. şimdi biraz daha uyku..:80:
tebrik ederimmm canım

[ı]günaydın kızlar. Işe gidiyorum şimdi. Kalamayacağım. Bugün arada bir bakmaya çalışırım. Listeyi akşam gelince halledeceğim. Tuğba ve sema tebrik ediyorum kızlar. öpüyorum kocaman. [/ı]
teşekkürler ebrucum bende öptümm

geçmiş olsun gülçin takrar dikkat et kendine

kutlarım bebeğim :) ben hala 75 böyle 1. 1 gitse daha ne istiyorsun canım? Bence yüzdeliğin çok iyi aynen devam et :)
saol bebişim seninle kilolar yakın zaten nihalim gitcek gitcek cnaını sıkma
hoşgeldin veriyoruz veriyoruz tam gaz devam

ellerine sağlık ebrucum
sağlıklı sıhhatlli hepsini tamamlar inşşş hayırlı olsun ablacım

yeme tut kendini buse zor biliyorum ama
[sıze=2]kilo bildirimi yapayım bende o zaman :)
salı günü başladım diyete ozaman: 75 kg
bugün:
74 kg
giden:
1 kg[/sıze][sıze=3][/sıze]
ii maşallah emoş inş her hafta dahada ii verirsin
gunaydin kizlar kilo bildirimimi yapiyorum 7 li rakamlari gordum cok sukur

baslangic:86

gecen hafta:80.2

bu hafta:79.5

fark:0.7

%1.14
tebrikler komşummmmm süpersin

canım sen şimdi buna kafanı takma sen iillaki verirsin sık sık emzir bebeğin çok küçük abur cubur yeme benim yaptığım hataya düşme bol bol su iç inşş verirsin vereceksin yeterki dikkat et kib
yok öyle bi ihtimal en baştan onay verdi sadece evlilik için şart koştu zaten biliyo benim ne yapıp edip esadla evleneceğimi :) okul bitince ık bık etme şansı yok valla ederse de kaçarım bende o zman
sakın emoış öyle bi hata yapma illaki verir babalar kıyamaz kızlarına

afiyet olsun açelya spor süper
yemekteyizi izliyorum şuan... Ay sinir krizi geçirmek için birebir bi program
diyettesin nihal yemekteyiz izlenirmi bebeğim

menümü yazayım
sabah
ayran

öğle
ucundan tadına bakmalık kek

akşam
sade döner ayran salata
afiyet olsun canım

Emine ismini yukarda yazmış diyecektim sende sonradan farketmişsin zaten Bu arada güzel düşüncelerin ve sözlerin için çok teşekkürler Ama utandırma beni böyle olur mu canım benim

Duymayı hakettiğin şeyleri, duymalısın mantıken :) canım benim..

Çok sağol bebeğmm

Okulda nöbetçiydi masa tenisi turnuvasında 2 öğretmeni eledi :) derslerde yoruldu oğluşu alıp evine geldi şuan bi okuyup ayağında da Eren'i sallıyor :)))

inşallah birincisi olursun turnuvanıınn

Öğlen niye o kadar az Öğlenle akşamın yeri değişseymiş, süper olurmuş.. Kilo vermek için en önemli şeylerden biri akşam az yemek.. Özellikle de çorba, ayran gibi sıvı şeyler tüketmek. Mideye oturmasın diye yani.. Her zaman böyle yapıcaz diye bişey yok, buna imkan da yok, ama yapılırsa çok daha doğru ve faydalı olur.

Diyorum ya, uzun zamandır geçmişi okumak hiç bu kadar zor olmamıştı görüşürüz canım öptüm ben de

Kizlar ben simdilik ciiyorum biraz isim var aksama gelirim konusuruz gene optum hepniziiii

Görüşürüz canıımm

Güzel olmuş bugün menün gerçekten kuzum

Halen akşam yemeği yemedim yiyesim yok yan komşu şöyle sebZe yemeği gönderse keşke

Menümü yazayım
Sabah
Ayran

Öğle
Ucundan tadına bakmalık kek

Akşam
Sade döner ayran salata

Nihal'cim bak, yemek yapma konusundaki isteksizliğini ne kadar çok dillendirirsen, beynine bunu o kadar kez tekrar ettirmiş, telkin ettirmiş olursun. Artık böyle yapma bence. Kendini bu fikre alıştırmaya çalış. Hatta bi an önce alış.. Mesela hedef kilona ulaştıktan sonra da bu iş bitmeyecek ki senin için hiçbirimz için bitmeyecek. En az 2 sene daha benzer şekilde beslenmemiz gerekicek kilomuzu koruyabilmek için. Sen spor da yapamıyorsun, bu yüzden beslenme senin için 2 kat daha önemli.
Benim sana bi önerim var, yapabilirmisin bilmiyorum ama..
Sabahları bi yarım saat daha erken uyan ve yemeğini sabah yap evden öyle çık. Haftasonu zaten daha rahat olursun. Okula geç gittiğin günlerde de problem olmaz. Yani eve geldikten sonraki bıkkınlığın kalmamış olur. Akşam eve geldiğinde yemeğin hazır olmuş olur. Dinçken yapar bitirirsin hemen sabah. Çünkü bu şekilde olmaz... :\ He akşam eşinin istediği bişey olursa, sadece onu pişirmek için uğraşmış olursun sen yine kendi yemeğinden yersin. İkisini aynı anda yapmak çünkü sana zor gelen anladığım kadarıyla.

KIZLAR annemlere geçiyoruz akşam kardeşimin telden gierim girebilirsem inşş tel im açılmıştır

İnşallah.. Görüşürüz canım.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar...ben de menümü yazayım şimdi

sabah:2 dilim kepek ekmeği
bir parça peynir
1 domates ve şekersiz çay

öğle:1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu ıspanak
ekmek yok

akşam:1 kase çorba
1 tabak kabuska
yarım dilim ekmek

görüşmek üzere hayırlı geceler

.

ben geldimmm
ne kadar çok sayfa olmuş oku oku bitmedi valla :)
bütün mesajları okurken alıntı yapmayı unutmuşum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sınavım güzel geçti :):)
akşam öğünümü atlamamak için gelir gelmez yoğurt yedim sınavdan önce de çorba içmiştim birazdan da bi bitki çayı keyfi yaparım ohh miss

hooosgeeelldnnn canikom ah o ingilizcenin gözü kör olsun :)) artık o da yetmiyorr ahh ahhh :)

Sınavının güzel geçmesine sevindim :13: yeme kısmını da gayet güzel halletmşsin

Afiyet olsun simdiden :)

güzel diiiillmiiii eski ben gibi :))

Aynen öyle eski sen gibi

hooosgeeelldnnn canikom ah o ingilizcenin gözü kör olsun :)) artık o da yetmiyorr ahh ahhh :)
sorma cnm ya herşeyi hallettik derken ingilizce çıktı napalım kurslarla halletmeye çalışıyorum ingilizce bildiğimi sanıyodum eskiden ama ösym saolsun yeniden dil öğreniyorum sayelerinde :):)

sorma cnm ya herşeyi hallettik derken ingilizce çıktı napalım kurslarla halletmeye çalışıyorum ingilizce bildiğimi sanıyodum eskiden ama ösym saolsun yeniden dil öğreniyorum sayelerinde :):)

öyleee yaa hakkıyla verilmiyor ki dersler türkiyede bizim sınıfta filistinli bi arkadasım var anadili gibi ingilizce konusuyor, biliyor ve filistinde ögrenmis düsün digerlerini saymıyorum bile.. biz ne haldeyiz

kızlar bana 1 2 saat müsaade verin. bugün sevgilimin doğum günüsü de pastasını ve hediyelerini vermeye gitcem bu saate mi kaldın demeyin dünnkü pastayı hazır almıştım bu gün kendim yaptım :) hadi öptm hepinizi

öyleee yaa hakkıyla verilmiyor ki dersler türkiyede bizim sınıfta filistinli bi arkadasım var anadili gibi ingilizce konusuyor, biliyor ve filistinde ögrenmis düsün digerlerini saymıyorum bile.. biz ne haldeyiz

Canım ben geçen sene mart ayında Kudüs'e gitmiştim. Filistinliler gerçekten çok güzel öğreniyorlar ve konuşuyorlar inglizceyi.. Çocuğundan tut yetişkinine kadar.

Canım kendine çok dikkat et geç oldu. Doğumgünü kutlu olsun hemmmmm :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…