Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldiiinnn canım :) kendini tanıtsana ben ecem yasım 23 istanbuldanım 19 kg ya yakın verdim mezunum bu takımdan ama hedefim 55 o yüzden hala buranın bi üyesiyim :) birde takım kurallarını okuman gerek ilk sayfada yazıyor

Arzucum üzgünüm ama Ebru haklı hatta bende dün özellkle senin hakkında mesaj attım bu yaptıgın herkese haksızlık oluyor cünkü gecmisi okumuyorsun daha önce sana cevap yazmıstım bu durumda olan tek kadın sen degilsin bizimde hayatımız öyle bir erkek bi baba es yok yanımızda hicte yoktu herseyi biz kendimiz annemle ikimiz yapıyoruz is dersen is ev dersen ev boya bile yaptıgımı bilrim ama bu kendimize zaman ayırmamız engel degildi üzgünüm..

merhaba canım bende 23 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 7 aylık çok tatlı bi bebişim var... doğuma 96 kilo ile girdim şuan 85.5 im... hedefim 75 sonra 65 sonra 60:) umarım başarırım buna inanıyorum çok... kuralları okudum... ama şimdi çıkmalıyım çünkü minik bebeğim uyandı takip etmeye ve yazmaya ve tanışmaya devam edicem... bu arada ben 55 kiloydum nişanımda:)

Kizlar size su an restorandan bildiriyorum ve az once yemegin ustune yememem gerekn bir tatli yedim..

Ebru gulcin ben geldigimde vardi diye hatirliyorum onun disinda senden bile eskiyim
Sen sanki ben geldigimden beri varmissin gibi geliyordu sen soyleyene kadar

hoşgeldin cnm bende emoş çok memnun oldum Allah bağışlasın bebeğin pek bi minikmiş :) aynı yaştayız bu arada :) bende yeni başladım her şey istediğin gibi olur inşallah cnm :) bebişi öp benim için

sağol arkadasım inanki o kadar üzülüyorumki, burda motivasyon olurum derken, herkese sanki hesap vermek zorunda kaldım.ben eşime bile bu kadar hesap vermemişimdir. burda 24 saatde oturup yazışamam zaten yazmam içinde içimde ilk geldiğim günlerden beri hevesde bırakılmadı.yazmak içinmi yazayım.bir türlü ısınamadım ısındırmadılar.hep eleştirilme yok bana göre değil.hayat paylaşıldıkca kolaylaşır ben günlerdir ne zorluklar cektım ama bir türlü nedense burda paylaşamadım.benı yine eleştirecekler diye sürekli kaygılı olmanında bana hiç bir faydasıda olmaz arkadasım.bana yinede desteğin için sana çok tşk ederım.allah razı olsun.

hersey için sizlerede tşkler, bir daha üzmem sizleri üzgünüm demessiniz hayat boyunca inş.sizi üzdüğüm için özür dilerim.ben istifamı veriyorum.benım en çok güçlü olduğum anlar yannız kaldığım anlardır.sizden istifa ediyorum tabiki, ama diyetimden değil.allaha emanet olun.

Betül
Ecem
Sizler için gelinlik modelleri buldum albüm yapmaya çalışıyorum inşallah beceririm bi bakın gelinliklere :)))

Kuzuuuuuuummm cok tatlısınnnnn 2. Resimdeki gelinligi cok begendim bu gelinlikler betül ün istedigiii gibi hepsi birbirinden güzelmson resim seninki mi
Benim gelinligim kesinlesti kuzum ben aldım modeli belli artık iste provalar kaldı :)) canımsınnn

Merhaba Eda :)) hosgeldin bende Ecem 23 yasımdayım nisanlıyım Eylül ün 1 inde kısmetse dügünüm var :)) aynı zamanda üniversite ögrencisiyim mezun oldum bu takımdan 57.3 le 76 kiloydum asıl hedefim 55 listede degilim ama takımdayımm :))

Bu forumları okurken öğrendiğim bir şey var. Her takımın kendine göre fakat benzer kuralları var. Bu kurallara uyan insanlar bu topiclerdeki insanları ve bu sinerjiyi ciddiye alan insanlar oluyor. Uymayanlar ise bir şekilde tutunamıyor.

ARzu tabiki diyetine devam edeceksin umarim da istedigin hedefe bir an once ulasirsinn

Amaaa

Hep elestirildim, hesaba cekildim vs gibi seyler yazmissin.
Bu takimdakiler herkese iyi bir sana mi kotu davrandi.
Bazen de bazi seyler sinerji ve kisiliklerin uyumuna gore sekilleniyor demek ki.
Takima gelisleri 2 gun olan Eda , Venus ve Emine'yi ornek olarak gosterecegim.
Burayi simdiden oyle guzel sahiplendiler ve cok da samimiyetle yaziyorlar ki cok tesekkur ediyorum onlara kendim adina.
Biz 13. Takim olarak (hem diger uyeler hem kaptan) boyle yol arkadaslari istiyoruz.
Ben sana samimiyetsizsin demiyorum ama frekanslar en basindan beri tutmadi niyeyse, takimin temposunu yakalayamadin bir turlu. Baska takimlarda da bu tarz seyler yasaniyor, daha iyi uyum saglayacagin bir grupta olacaktir belki ama lutfen sorun grubun sana karsi tutumuymus gibi algilayip oyle yazma.
Tekrar diliyorum umarim bu yasananlar motiveni kaybettirmez senin zaten menulerin orneklikti, hep boyle devam edersen verirsin zatrn tum fazlalaiklarini yakin zamanda.
Sen de Allah a emanet ol.

Son düzenleme:
MEnumu yazayim utanc icinde

Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Maydanoz
1 biber
Domates

Aksam
1 icli kofte
Patlican salatasi
1 lahmacun

Ve iste menunun ciss dedigi yer: tatli

2.3.13

Sabah:
2 bardak su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
5 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (maydanoz, roka, marul)
2 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
1 kupa yeşilçay

Öğle:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
4 kuru kayısı

Akşam:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon pirinçli lahana yemeği
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay

Ara:
2 bardak su
1 küçük muz

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunduz baya hareketliydi burasi
Sonra birikiyor diye ara ara okudum hep yolda:))

Eve yeni geldik yetenek sizsinizi izliyorum su an:)
Bir yandan da kitap okuyorum:))

bende öğlen geldim eve 5 6 sayfa olmuş oku oku bitmedi :)
ya bende can sıkıntısından tv izliyorum normalde izlemem pek lale devrine bakıyodum şimdi çok değişmiş dizi adapte olamadım valla :)
kitabın adı ne canım bu ara benimde okumaya ihtiyacım var ama ingilizce çalışmaktan pek vaktim olmuyo malesef

kizlaaar ben geldim sonundaa. 1 saattir okuyorum masallah nazar degmesin. veb de aranizda olmak cok isterdin ama net sorunu yasadim disarda. en son bi yerden baglanabildim ve 1 saate burdayim diye haber verdim.

bugunum iyi gecti ogle yemegim yanimdaydi ama aksam yemegimi az once yiyebildim. burayi okurken ocaktaki tavugumu yakiyordum nerdeyse hehehe.

yemegi de kurtardim ve yedim neyseki. zaten yakinda evdekilerde ben de gidaklayacagim konusunda hem fikiriz.

evet canim ama neyseki benim meyveyle ar hic hi zaman iyi olmadii :) darisi basiniza tutun bogazlarii direnin arkadaslaar :)

mtuh vallahi bayaa cilelisin. kotu olmus

ben de seni seveyim tubisim yarin aksam gelirim demissin. bekliyoruum :)

olursun canim olursun. hepimiz hedefimize azmimizle ulasicaz ins :)

eyvah eyvaaah

betulum en geldim sen gitin. zaten beril le ecem de gitti olmaz ama boyllee

m

seni guldurdugume sevindim ebrucum. sorma bu hatunlardan ceke ceke kendimi koruma stretejileri gelistirdim sonunda vallahi bu hatunlar birbirlerini cekemio erkekler boyle degil. iste buraya yaziom.

bim gedefim ilk olrak 50 ebrucuumm. boyum 1.58

aramiza hos geldin canim. dogru topiktesinn. adim buse 23 yasindayim. issizim. culsuzum. azimliyim :))

hos geldin sende aramiza. hedef kilonu 55 yapmanin nedenini aciklamissin ama bu hic iyi bi sebep degil. ideal kilonda ol ve hedefin 1 kg bile uErine cikmamak olsun. bu sekilde kendine potansiyel ben zaten arti 5 kg mutlaka alirim gozuyle bakarsan gercekten 5 degil 5 alirsin diyet sonrasida arkadasim. yine de sen bilirsin. basailar dilerim :)

gelioo ama
yetisemedim uhuu

coook geis olsun canim muhim bir sey dgildir ins

kızlar güneş kaybolmadan şu güzel havanın tadını çıkarmaya gidiyorum 1 saat yürüyüş yapayım üstüne de egzersiz perfect :) hadi öptm hepinizi görüşürüz
ha
rikasin devamini diliyoum bu aziminin :)

amiin canim insallaah :)

sen de sag ol canim benim :)

ay canim iyi olursun insallah. cok gecmis olsun :/

ay 23 yasindaki citir adaylarla doldu takim acaba kaptan bunu bilerek mi yapiyor dersiniz ebruuu soyle bakimmm bilerek ki yapion kaptaan

hiii oldu mu hic betul yaaa cis cis ciiss

MEnumu yazayim utanc icinde

Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Maydanoz
1 biber
Domates

Aksam
1 icli kofte
Patlican salatasi
1 lahmacun

Ve iste menunun ciss dedigi yer: tatli

aferin utan bakim. su kosede utan dusun sonra gel bakim betuul

yani sanki pirinc olayi falan biraz cok mu yeissin vanim yaa :/ bu sekilde kilo verebiliyorsun metabolizmana sagliik ben bu kadar yesem asla veremem saniriiim :))

Son düzenleme:
ya karismayim desemde olmuyor duramiyorum iste.arzu hanim bastan beri tek sorun sizin gecmisi okuyupta bir fikir beyan etme geregi duymayisinizdi.bu konuda tugba,kaptan ve sanirim bazi arkadaslar genel yazilar yazarak ifade etme geregi duydular.ama malum siz o yazilarida okuyamadiniz.yada gerek duymadiniz.size gore gelip menu yazmak ve bir ondeki mesaja yorum yapmak sizi motive etmeye yetiyordu ama bu sinerji icin eksikti.bir turlu fark edemediniz.belki takimdaki kaldiniz surede bir kez gecmisi okuma tenezzulunde bulundunuz bunuda bir haftalik eski bir mesaji yazarak benim takimi birakma seruvenimi baslattiniz.hep diyorsunuzya yanliz bir bayansiniz.benim annem adam olmayan biriyle evliydi 3 cocuk buyuttu evlendirdi.sabahin korunde bok temizlemeye gitti taki emekli olana kadar.emekli olduda ne oldu hala calisiyor.annemin kizinin biri ciddi bir hastalikla savasiyor,obur kizi bosandi bir cocukla tekrar evlendi,ogluda evlendi duzen tutturmaya calisiyor.ama nedense hic duymadim bir tek gun olsun yanlizim her isi ben yapiyorum dedini.haaaa ben evliyim 3 cocugum var ama herif aksama kadar benim basimi bekleyip isimi yapmiyor.8 aydir evdeyim daha oncesi calisiyordum.cocuklari okula gotur gel,kurslari, dersleri, ev isi vs..........bende tek yaptim.esler aksam geliyor ve tahammulsuz oluyor zaten.senin anlatmaya calistigin gibi kimse karicim bulasik yikayim sen nete gir, yada yemegi yaparim nete gir diyen bir es malesef yok.buraya gelenler inanki bazi seylerden fedakarlik ederek geliyor.sanirim siz bu yanlizligi cok buyuttunuz be arkadasim.
takimda kimse size birsey demedi.ben bile su ana kadar sen baslattin ben gittim demedim hic.cunku ben hep burdaydim ve burasi bana 22 kilo vererek misyonunu tamamlamisti.bu takiminda, kaptanininda,katilimcisininda sonuna kadar burda olmasamda savunucusuyum.lutfen biraz real ol ve kocama bile hesap vermiyom buraya verdim kadar derken elini vicdanina koy.gitmen senin icin hayirli olur insallah.hani senin bir degimin varya,ben hayat okulunu bitirdim, ne acilar cektim, elimin tersiyle bu kilolari silkelerim.bir bu sozun aklimda nedense.ama isin asli oyle degil bunu ikimizde biliyoruz.burdaki herkes sana elestiri yaptiysa inanki sadece hedefine ulasasin diye ugrasti.

kizlar haddim olmayarak yazdim.

busecim nasilsin bebemmmmmmm
bana ozelden yaz ne olup bittini bekliyorum

kuzular isimlerinizi bile bilmiyorum.sizler nasilsiniz.yazdiklarima alinmayin emi benim tombul kelebeklerim

bugun aksam yemegi konusunda geciktim kizlar ve acikcasi ac kaldim biraz. kendime kofte yapcaktim ama oyle actim ki gemen olsun diye yine tavuk yemek zorunda kaldim. yakinda gidaklayacagim. bu arada dukan da ne zaman ac kalsam ertesi gun tartida arti ciktim. umarim bu kez de bole olmaz. aslinda olursa da umrumda degil pek. baskulle kavga ettigimi soylemistim. duymayanlar da duymus olsun :) tartida istemedigim bi rakam gorunce sen gorursun sen mi yaman ben mii, yarin gorursun sen deyip iniyorum uzerinden. cok komik oluyor aslinda annme yakalanmistim sonunda kafayi yemisim gibi bi ifadeyle bana bakakalmisti kadin :))

siz de boyle olun kizlar. direnin baskullere gozunuzu seveyim. yaza citir olalim. ben suan 38 bedenim. 36 da oluyor ama yapisiyor resmen oyle olsun istiyorum. yani suan net kot bedenim 27 ben boyle ara beden olmak istekiyorum. cunku h&m bershka pull&bear vb sevdigim maazalardaki 36 bedenlere guzelce sigmak istiyorum. sonucta 27 beden her zaman bulunmuyor :/

Son düzenleme:

Hoşbulduk canım. Diyetisyenim de aynı şeyi söyledi fakat koruma programı bırakıldıktan sonra zamanla 2-3 kilonun geri alındığını da itiraf etti. O yüzden bir yandan mantıklı bir yandan mantıksız bir hedef oldu. :) Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Menü yorumuna gelecek olursak; elbette bu menüyle asla kilo veremezsin çünkü benim kilom 87 seninki 54.. :) Yağ oranı ne kadar fazla ise okadar kolay kilo verilir. Yağ oranı azaldıkça kilo vermek zorlaşır ve elbette bu durum menülere de yansır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…