Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eger urum bu ise arkadasimizin ayrilmasi kendi selameti e takimin selameti acisindan da yerinde olmus cunku bahsettiklerine gore burda motivasyon bulacagina tuhaf sekilde motivasyon kaybetmis. hakkinda hayirlisi olsun.

arkadaslar ben kendi takimimi birakip buraya geldim. bu takimda emek var caba var arkadaslik var. bu takin amacina uygun tek takim benim gozumde. bu takimda her seyden dozunda var. iki gundur iyi paylasimda bulunamadim diye suan bile icim icimi yiyor. gelip gecmisi okumam 2 saat suruyor cevap yazdigim sureyle beraber ama gocunmam okurum. okumam gerek ben bu takimin bi uyesiyim yani hepinize karsi sorumluyum. eger bunu yapamayacak olursam da zaten kimsenin hakkina girmem bu arkadasimizin yaptigi gibi takimdan gecikilirim ama tabi ben biraz daha erken davranirim fitratim geregi :)

burdan hepinize sunu da soylemek istiyorum mesaj yazma zorunlulugu 5 ya da 10 diye sacma anlamsiz paylasimlar yuzeysel paylasimlarda bulunup kimseyi kandiranam uzun uzun yazarim 3 tane yazarim. varligimi cabami destegimi hisettiririm zaten benim bildigim ve inandigimda bu rakamlarinin amacinin bu oldugu yonunde. sizlerde lutfen yureginizi katin bu taikima. inanin cok fark edecek

bu arada bir cogunuzun yenilerin yani isimleri hatirlayamiyorum ama zamanla olacak hepsi. neyseki benim adim nickimden belli isinniz kolay hadi yine iyisiniz eheheh :))

busecim nasilsin bebemmmmmmm
bana ozelden yaz ne olup bittini bekliyorum

kuzular isimlerinizi bile bilmiyorum.sizler nasilsiniz.yazdiklarima alinmayin emi benim tombul kelebeklerim

iyiyim beriliim sonunda denk geldik kkeske sen de olsaa yoklugun cook belli inaan sen nasilsin benim dukan iyi gidiyor hedefe 4 kg kaldi eger kendimi guzel bulmazsam biraz daha verecegim. benim boy 1.58 bu ardada citir olmam gerek boy pek olmayinca kilo daha bi fena duruyor insannndaa

Son düzenleme:

haklisin venuscum kilonu gozden kacirmisim listeyi gorunce :)) demek diyetisyen bu bilgiyi itiraf ettii o zaman benim kesii. 47 olmam gerek. :)

Bana Venüs diyebilirsin memişli Beril :)

ay ilahii cok guldurdun benii allah da seni guldursuuun :2:

ebrucuhm sen saglikcisin sana bir sey danismak istiyoruum :26: benim kalbimde 3 gundur carpinti var. ozellikle aksamdan sonra nuksediyor. cok kilo verdim kendimden korkmaya basladim boyle olunca. sence kilo vermemle alakasi olabilir mi. bi kac kisiye sordum olabilir diyorlar. ne yapmam gerek bi fikrin var mi ? pazartesi is gorusmem var ama iptal edecgim bi ihtimal ve buyuk ihtimal doktora gidecegim.

Son düzenleme:
yok kiz memisim yok ama alacam kacaysa kilosu soyle kelli felli bir gogus istiyommmmmmmmm
aksam yazistigim senmiydin canim ya
kendi adin ne?
Bilemedim ki canım bugün bütün gün evdeydim ve netteydim. Ben hani şu ismini söylemeyen yeni adaydım. :) Şu kelli felli memiş tabirine bayıldım buarada.

haklisin venuscum kilonu gozden kacirmisim listeyi gorunce :)) demek diyetisyen bu bilgiyi itiraf ettii o zaman benim kesii. 47 olmam gerek. :)

ay ilahii cok guldurdun benii allah da seni guldursuuun :2:
Beril'in avatarını görünce aklıma başka şey gelmiyor ne yapayım. :) Bence garantiye almak lazım ama herkesin kendi bileceği iş. :)

dukan amcada kararlisin yani.ben iyiyim canim ya kizim dis cikardi, onun icin yemek verdik.hasan nobette ben de burdayim.normalde gelemiyorum artik eskisi gibi .ama hersey ayni sekerim.yanliz spor yapamiyorum.

kizlaar saat 20.00 gibi basladi saat 23.00 oldu ve carpintim durmaksizin devam ediyor. kalbim gum gum cok hizli carpiyor yaa napcan beeenn :18: ne oluyor banaaa

Son düzenleme:

adini soylememenmi gerekiyor.neyse anlamadim yawwwwwww
kis herifi kandirayim bir gireyim memis.karin marin komple yuzdurup yaptiracam

buse oyle rahatsiz edici bir carpinti olmazmis zayiflamayla
ama carpinti sirasinda goguste agri varsa,terliyorsan ve yorgunluk hissediyorsan bir dr.gitsin diyor.ha birde carpinti sirasinda tansiyonuna baksin dedi.evde tansiyon aleti varsa bir olc canim.dayanamadim aradim.dahiliyeci arkadasi bunlari demis.
bence bir dr.git.
benide haberdar et ltf

dukan amcada kararlisin yani.ben iyiyim canim ya kizim dis cikardi, onun icin yemek verdik.hasan nobette ben de burdayim.normalde gelemiyorum artik eskisi gibi .ama hersey ayni sekerim.yanliz spor yapamiyorum.
biliyorum bebisimizin nazli disinden haberim var.
hos geldin sefalar getirdiin :)

10 gun once bende ayak bilegimden rahatsizlandim doktora gittim normalde kardio calisiyordum hoplama ziplana vs ama doktor yasakladi kontrolum vardi dun. ama biz de gun oldugu icin gidemedim. zaten kalp carpintim icin gittigim de bilegimi de gosterecegim hatta kolumda daha once yumusak doku iltihabi vardi teshis buydu tam tedavi olamaidm onu da gosterecegim emar isteyecegim hatta cunku eklem romatizmasi olabileceginden supheleniyorum hep usudugumde soguklarda nuksetigi icin :/ resmen bu yasimda dokuluyorum yahu

guzel yuzlu
guzel yurekli ecemim
suan asagidasin ve ben yine seni bekliyorum.oysa elif uyuyor kucakta ama seni gorunce ne cok sevildini,sende gencligimi sanki temize cektimi bilmeni istiyorum.bazen annene imreniyorum bu hayat sartlarinda senin kadar saglam karakterli bir kizi oldugu icin.hep gul ecem,cunku sen gulerken cevrende gulecek.varligin bazen ekran arkasinda bana guc verdi,yanlizligimi iki satirin aldi.sozun kisasi melegim seni cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk seviyorum

adini soylememenmi gerekiyor.neyse anlamadim yawwwwwww
kis herifi kandirayim bir gireyim memis.karin marin komple yuzdurup yaptiracam
Heheheh :) İmkanın varsa neden olmasın değil mi? :) Ben blogumu buraya, burayı bloguma yönlediriyorum. Blogumda da günlük vs yazıyorum. İsmimi kullanırsam burada da blogumda da rahat rahat yazamam canım o yüzden afdileyerek adımı paylaşmama kararı aldım. :)

Canım çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce şifa bulursun.

Berilimmmm canimin ici ablaammmmm sana gecmiste bisey yazdim gormedin sanirimmm ben elifime olurummm kiyamam onaa keske burda olsaydinnn keske yakin olsaydiktaaa birakir miydimm hic seni sende guleceksen ben hep gulerimm senin varligin zaten guc sebebi cesaretim ornek aldigim kadinnn bendee seni cok cokkk seviyorumm keske yanibasimda olsaydinda elifimin teyzosu ikizlerin ablasi olsaydimm sende benimm can ablamm offf offff ((

beriliim çok sağ ol hemen ölçtüreyim anneme :18:

sağ ol canım çok sağ ol

yarım saat gittim dolmuş yine mesajlar :)
birazdan bende menümü paylaşayım bugün pek iyi değildi az yedim çünkü. bozmuş olmak istemiyorum diyetimi

tansiyonumu ölçtüm 12 ye 8 iyi yani. kalp birinde 76 birinde 79 gösterdi :26: panik atak mı oluyorum yoksa kızlar yaa yine de böyle bırakmayacağım doktora bi göstereceğim çünkü tansiyon aletinin üzerinde kalbin yanında üzerinden şimşek geçen yarılmış kalp çıktı. bu ne dedim bilmiyorum bazen bende de çıkıyor dedi annem :26:

menüm:

sabah
dukan krep
peynir
1 çay bardağı süt

ara
çay çay çay
biraz peynir

öğlen
ızgara tavuk
çay

ara
yoğurt

akşam
ızgara tavuk (gıdaklayacağım yakında)
bi kase yoğurt

spor 50 şerden 100 popo hareketi
50 şerden 100 bacak hareketi
bileğimdeki rahatsızlıktan dolayı koşu vb ayakta durulan hareketleri pek yapmamam gerekiyor arkadaşlar, kollarımda istemeden kas oldu o yüzden kol çalışmayı bıraktım. mekik çekemedim bugün, o da çarpıntımdan korkuyorum diye :26:

Geçmiş olsun Buse'cim Beril'inde söylediği gibi bu kadar uzun sürmesi normal değil. Değişik bişeyler yaptın mı bugün? Mesela türk kahvesi çok yapar çarpıntıyı. Bide dukan yapıyorsun yaaaaa, ona dikkat et. Fazla proteinin bildiğim kadarıyla böbreklere zararı var. Kalple alakalı bişey var mı bilmiyorum ama dukana uzun zaman devam etmeni önermem. Tansiyonun ve nabız atışın şuan normal görünüyor. Birazda kendini dinlememeye çalış bakalım düzelecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…