ya karismayim desemde olmuyor duramiyorum iste.arzu hanim bastan beri tek sorun sizin gecmisi okuyupta bir fikir beyan etme geregi duymayisinizdi.bu konuda tugba,kaptan ve sanirim bazi arkadaslar genel yazilar yazarak ifade etme geregi duydular.ama malum siz o yazilarida okuyamadiniz.yada gerek duymadiniz.size gore gelip menu yazmak ve bir ondeki mesaja yorum yapmak sizi motive etmeye yetiyordu ama bu sinerji icin eksikti.bir turlu fark edemediniz.belki takimdaki kaldiniz surede bir kez gecmisi okuma tenezzulunde bulundunuz bunuda bir haftalik eski bir mesaji yazarak benim takimi birakma seruvenimi baslattiniz.hep diyorsunuzya yanliz bir bayansiniz.benim annem adam olmayan biriyle evliydi 3 cocuk buyuttu evlendirdi.sabahin korunde bok temizlemeye gitti taki emekli olana kadar.emekli olduda ne oldu hala calisiyor.annemin kizinin biri ciddi bir hastalikla savasiyor,obur kizi bosandi bir cocukla tekrar evlendi,ogluda evlendi duzen tutturmaya calisiyor.ama nedense hic duymadim bir tek gun olsun yanlizim her isi ben yapiyorum dedini.haaaa ben evliyim 3 cocugum var ama herif aksama kadar benim basimi bekleyip isimi yapmiyor.8 aydir evdeyim daha oncesi calisiyordum.cocuklari okula gotur gel,kurslari, dersleri, ev isi vs..........bende tek yaptim.esler aksam geliyor ve tahammulsuz oluyor zaten.senin anlatmaya calistigin gibi kimse karicim bulasik yikayim sen nete gir, yada yemegi yaparim nete gir diyen bir es malesef yok.buraya gelenler inanki bazi seylerden fedakarlik ederek geliyor.sanirim siz bu yanlizligi cok buyuttunuz be arkadasim.
takimda kimse size birsey demedi.ben bile su ana kadar sen baslattin ben gittim demedim hic.cunku ben hep burdaydim ve burasi bana 22 kilo vererek misyonunu tamamlamisti.bu takiminda, kaptanininda,katilimcisininda sonuna kadar burda olmasamda savunucusuyum.lutfen biraz real ol ve kocama bile hesap vermiyom buraya verdim kadar derken elini vicdanina koy.gitmen senin icin hayirli olur insallah.hani senin bir degimin varya,ben hayat okulunu bitirdim, ne acilar cektim, elimin tersiyle bu kilolari silkelerim.bir bu sozun aklimda nedense.ama isin asli oyle degil bunu ikimizde biliyoruz.burdaki herkes sana elestiri yaptiysa inanki sadece hedefine ulasasin diye ugrasti.
Geçmiş olsun Buse'cim Beril'inde söylediği gibi bu kadar uzun sürmesi normal değil. Değişik bişeyler yaptın mı bugün? Mesela türk kahvesi çok yapar çarpıntıyı. Bide dukan yapıyorsun yaaaaa, ona dikkat et. Fazla proteinin bildiğim kadarıyla böbreklere zararı var. Kalple alakalı bişey var mı bilmiyorum ama dukana uzun zaman devam etmeni önermem. Tansiyonun ve nabız atışın şuan normal görünüyor. Birazda kendini dinlememeye çalış bakalım düzelecek mi.
Ben yokken sanırım yine bişeyler olmuş ama dedim yaaa şuan geçmişi okuyacak durumda değilim. :26:
Allah iyiliğini versin Buse yaaaaa çarpıntının bilinen en büyük nedenlerinden biridir Türk kahvesi, hiç duymadın mı? Derlerdi de banada tuhaf gelirdi. Son bikaç yıldır türk kahvesinden sonra arada bir olur. Zaten yaşın çok küçük kalple ilgili bir problemin olması için. Varsa bile doğuştan olması lazım oda şimdiye kadar zaten ortaya çıkardı. Birazda kafaya takmışsın. İkisi birbirini tetiklemiş. Sen kahve içme bir süre. Aklınada getirme çarpıntıyı. İnşallah sorun yoktur ama olacağınıda sanmıyorum zaten.ebrucuum çok sağ olsorma 2 fincan içtim bugün türk kahvesi, bunu hiç düşünmemiştim ama 3-4 gündür var bu durum :26: gerçi dün de 1 fincan içmiştim :18: ay içmeyeceğim bir süre bakayım bi değişiklik olacak mı :26: onun haricinde ektra bir şey yapmadım bugün çarpıntıya neden olacak. kendimi dinliyorum ve çarpıntım var diyorum ama ölçüyorum bir şeyim yok, eğer sorunum psikolojikse bu daha vahim bir durum demektir, umarım doktor farklı bi açıklama getirir gittigimde
Kızlar bu hafta bütün mesaj sayıları bana atılıyor yine. Bu vesileyle herkes duyar inşallah. Hafta sonuna doğru yayınlayacağım mesaj listesini.ebrucum ben mesaj sayılarını kime atacağım? kime atılıyorsa atayım ben de :26:
Öyle değil canım yaaaa ben geçmişi okumadan rahat edemem. Alışkanlık olmuş. Sizlerde de öyle olması lazım. Zaten ben kim geçmişi okuyor, kim okumuyor onuda takip ediyorumben geçmişi komple okudum bir şey olmadı mühim, bir arkadaşımız takımdan ayrılmak istemiş, beril de ona cevap yazdı, şimdi daha yeni o da ona yazdı. berilin alıntılayıp cevap verdiği 2 mesajı yazmış zaten sadece arkadaş. yani çok geçmişi okumana gerek yok ebrucum, olay bundan ibaret. önceki 1-2 sayfayı okusan kafi şimdi hemen kavrama açısından
cnm sen en iyisi doktora git. bende de oldu bi ara aynı seninki gibi bi durum. hemen doktora gittim ritim bozukluğu olabilir demişti doktor. sonra bir sürü test daha yapıldı. sıkıntı yokmuş ama psikolojik dedi doktor bazen olur çarpıntı ama uzun süre olursa (1-2 saati geçerse) gel doktora demişti. sen de git mutlaka acile falan aksatma sakın :) çok geçmiş olsun hemen geçsin :)tansiyonumu ölçtüm 12 ye 8 iyi yani. kalp birinde 76 birinde 79 gösterdi :26: panik atak mı oluyorum yoksa kızlar yaayine de böyle bırakmayacağım doktora bi göstereceğim çünkü tansiyon aletinin üzerinde kalbin yanında üzerinden şimşek geçen yarılmış kalp çıktı. bu ne dedim bilmiyorum bazen bende de çıkıyor dedi annem :26:
Allah iyiliğini versin Buse yaaaaa çarpıntının bilinen en büyük nedenlerinden biridir Türk kahvesi, hiç duymadın mı? Derlerdi de banada tuhaf gelirdi. Son bikaç yıldır türk kahvesinden sonra arada bir olur. Zaten yaşın çok küçük kalple ilgili bir problemin olması için. Varsa bile doğuştan olması lazım oda şimdiye kadar zaten ortaya çıkardı. Birazda kafaya takmışsın. İkisi birbirini tetiklemiş. Sen kahve içme bir süre. Aklınada getirme çarpıntıyı. İnşallah sorun yoktur ama olacağınıda sanmıyorum zaten.
Kızlar bu hafta bütün mesaj sayıları bana atılıyor yine. Bu vesileyle herkes duyar inşallah. Hafta sonuna doğru yayınlayacağım mesaj listesini.
Öyle değil canım yaaaa ben geçmişi okumadan rahat edemem. Alışkanlık olmuş. Sizlerde de öyle olması lazım. Zaten ben kim geçmişi okuyor, kim okumuyor onuda takip ediyorumHatta sadece okumakla kalsam illaki her mesaja bir cevap yapıştıracağım yoksa içim rahat etmiyor
cnm sen en iyisi doktora git. bende de oldu bi ara aynı seninki gibi bi durum. hemen doktora gittim ritim bozukluğu olabilir demişti doktor. sonra bir sürü test daha yapıldı. sıkıntı yokmuş ama psikolojik dedi doktor bazen olur çarpıntı ama uzun süre olursa (1-2 saati geçerse) gel doktora demişti. sen de git mutlaka acile falan aksatma sakın :) çok geçmiş olsun hemen geçsin :)
bugünkü menüm de böyle :)
sabah:
1 haşlanmış yumurta (bugün kursum olduğu için acele yaptım kahvaltımı pek verimli olmadı)
ara:
1 fincan sade nescafe
öğle:
3 ızgara köfte
1 kase yoğurt
roka, maydanoz ve marul
ara:
çeyrek ayva
akşam:
1 kase mercimek çorbası(yaklaşık 3 kepçe)
salata
2-3 kaşık yoğurt
ara:
çeyrek ayva
1 fincan nescafe
bugün 1,5 saate yakın yürüyüş, koşu,egzersiz. 2,5 lt ye yakın su, 1 fincan yeşilçay.
saat 23:59 bugünkü mesaj sayımı yazayım artık :) mesaj sayım:12
Hııııııııııı kimeydi bu mesajarkadaşlar birbirimizi kırmayalım, tartışmayalım. hepimiz bi amaç için toplandık. yapmayın etmeyin
Günlük olarak canım mesela artık 02 Mart bitti. Şimdi ayın 3 ü. 2 sinin mesajlarını sayıp yollayabilirsin. Bu arada pazar günleri mesaj saymıyoruz.tamam içmeyeceğim, biliyordum aslında ama inan hiç aklıma gelmedi :26: iyiki söyledin çok sağ ol ebrucumbence de tetikledi ben taktıkça :18:
mesaj sayılarını sana atacağım peki her gün, gün gün mü atacağım yoksa toplu şekilde mi yapıyorsunuz. bazı arkdaşlar bikaç gün toplu vermiş. nasıl yapmalıyım ebrucum?
Akşamdan sonra meyve yememek gerekiyor Emine'cim. Meyve şekerleri belirli bir saatten sonra enerjiye dönüştürülemezse direkt olarak depo ediliyor. Mercimek çorbası eğer bildiğimiz kepçeyse eğer üç kepçe çok olmuş. Onun haricinde ben kişisel olarak nescafeye karşıyım. (Beril duymasınbugünkü menüm de böyle :)
sabah:
1 haşlanmış yumurta (bugün kursum olduğu için acele yaptım kahvaltımı pek verimli olmadı)
ara:
1 fincan sade nescafe
öğle:
3 ızgara köfte
1 kase yoğurt
roka, maydanoz ve marul
ara:
çeyrek ayva
akşam:
1 kase mercimek çorbası(yaklaşık 3 kepçe)
salata
2-3 kaşık yoğurt
ara:
çeyrek ayva
1 fincan nescafe
bugün 1,5 saate yakın yürüyüş, koşu,egzersiz. 2,5 lt ye yakın su, 1 fincan yeşilçay.
Berilimmmm canimin ici ablaammmmm sana gecmiste bisey yazdim gormedin sanirimmm ben elifime olurummm kiyamam onaa keske burda olsaydinnn keske yakin olsaydiktaaa birakir miydimm hic seni sende guleceksen ben hep gulerimm senin varligin zaten guc sebebi cesaretim ornek aldigim kadinnn bendee seni cok cokkk seviyorumm keske yanibasimda olsaydinda elifimin teyzosu ikizlerin ablasi olsaydimm sende benimm can ablamm offf offff((
gonuller bir olsun guzel bakislimberiliim çok sağ ol hemen ölçtüreyim anneme :18:
sağ ol canım çok sağ ol
buse yanlis soylemisim duzeltmek icin girmistim.sirtta agri varsa dedi.mutlaka dr.a gittansiyonumu ölçtüm 12 ye 8 iyi yani. kalp birinde 76 birinde 79 gösterdi :26: panik atak mı oluyorum yoksa kızlar yaayine de böyle bırakmayacağım doktora bi göstereceğim çünkü tansiyon aletinin üzerinde kalbin yanında üzerinden şimşek geçen yarılmış kalp çıktı. bu ne dedim bilmiyorum bazen bende de çıkıyor dedi annem :26:
beril hanım yorum yazmassan zaten uyuyamazdınız.allah size bir tek cene vermiş.annenizide tebrik ederim her kadının harcı degıldir o kadar sabırlı olmak.ama aynı seyi siz ne kadar sabır edebilirdiniz önemlı olan bu zaten.ve ben sizin cıkmanıza niye sebeb olayımki.burası benım babamın yerı degıldı.bence sevdamda bende sizin yüzünüzden elektirik alamadık neyse ya herkes baksın kendi işine.ben sizden ayrıldım diye ne yas tutarım nede diyetimden vaz gecerim.ama siz böyle ceneniz kuvetli olursanız gelen gider burdan.ve eşinizede allah sabır versin diyorum.[/COLOR][/SIZE]kizlar haddim olmayarak yazdim
canım bence çok iyi tebrik ederim senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?