Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

beril hanım yorum yazmassan zaten uyuyamazdınız.allah size bir tek cene vermiş.annenizide tebrik ederim her kadının harcı degıldir o kadar sabırlı olmak.ama aynı seyi siz ne kadar sabır edebilirdiniz önemlı olan bu zaten.ve ben sizin cıkmanıza niye sebeb olayımki.burası benım babamın yerı degıldı.bence sevdamda bende sizin yüzünüzden elektirik alamadık neyse ya herkes baksın kendi işine.ben sizden ayrıldım diye ne yas tutarım nede diyetimden vaz gecerim.ama siz böyle ceneniz kuvetli olursanız gelen gider burdan.ve eşinizede allah sabır versin diyorum.[/COLOR][/SIZE]kizlar haddim olmayarak yazdim

beriliim bu arada bende sadece çarpıntı var, göğsümde ağrı vs yok. ama yine de gideceğim tabiki. içimi rahatlattın çok sağ ol, ben de iyice moral bozmuştum kilo veremeyeceğim çarpıntım yüzünden diye :26:

sağ ol iyi kalpli arkadaşım hemen de sormuşsun, çok iyisin

Selamsız sabahsız girdim kızlar Buse'nin şikayetini görünce direkt yazmak istedim. Bugün bende çok iyi değilim. Acaip bir yorgunluk çöktü üzerime. Kızım internetteyken bende uzanayım biraz dedim ondan sonra kalkamadım zaten. Akşam yemeğinede kardeşime gittik. Yeni geldim ama böyle bir durgunluk var üzerimde. Canım hiç bişey yapmak istemiyor. Size bi göz atayım dedim, ne var ne yok diye. Geçmişede bakmaya cesaretim yok Yarın bakarım inşallah

bugünkü menüm de böyle :)

sabah:
1 haşlanmış yumurta (bugün kursum olduğu için acele yaptım kahvaltımı pek verimli olmadı)

ara:
1 fincan sade nescafe

öğle:
3 ızgara köfte
1 kase yoğurt
roka, maydanoz ve marul

ara:
çeyrek ayva

akşam:
1 kase mercimek çorbası(yaklaşık 3 kepçe)
salata
2-3 kaşık yoğurt

ara:
çeyrek ayva
1 fincan nescafe

bugün 1,5 saate yakın yürüyüş, koşu,egzersiz. 2,5 lt ye yakın su, 1 fincan yeşilçay.

ebrucuum çok sağ ol sorma 2 fincan içtim bugün türk kahvesi, bunu hiç düşünmemiştim ama 3-4 gündür var bu durum :26: gerçi dün de 1 fincan içmiştim :18: ay içmeyeceğim bir süre bakayım bi değişiklik olacak mı :26: onun haricinde ektra bir şey yapmadım bugün çarpıntıya neden olacak. kendimi dinliyorum ve çarpıntım var diyorum ama ölçüyorum bir şeyim yok, eğer sorunum psikolojikse bu daha vahim bir durum demektir, umarım doktor farklı bi açıklama getirir gittigimde

ebrucum ben mesaj sayılarını kime atacağım? kime atılıyorsa atayım ben de :26:

Ben yokken sanırım yine bişeyler olmuş ama dedim yaaa şuan geçmişi okuyacak durumda değilim. :26:

Ben yokken sanırım yine bişeyler olmuş ama dedim yaaa şuan geçmişi okuyacak durumda değilim. :26:

ben geçmişi komple okudum bir şey olmadı mühim, bir arkadaşımız takımdan ayrılmak istemiş, beril de ona cevap yazdı, şimdi daha yeni o da ona yazdı. berilin alıntılayıp cevap verdiği 2 mesajı yazmış zaten sadece arkadaş. yani çok geçmişi okumana gerek yok ebrucum, olay bundan ibaret. önceki 1-2 sayfayı okusan kafi şimdi hemen kavrama açısından

Allah iyiliğini versin Buse yaaaaa çarpıntının bilinen en büyük nedenlerinden biridir Türk kahvesi, hiç duymadın mı? Derlerdi de banada tuhaf gelirdi. Son bikaç yıldır türk kahvesinden sonra arada bir olur. Zaten yaşın çok küçük kalple ilgili bir problemin olması için. Varsa bile doğuştan olması lazım oda şimdiye kadar zaten ortaya çıkardı. Birazda kafaya takmışsın. İkisi birbirini tetiklemiş. Sen kahve içme bir süre. Aklınada getirme çarpıntıyı. İnşallah sorun yoktur ama olacağınıda sanmıyorum zaten.

ebrucum ben mesaj sayılarını kime atacağım? kime atılıyorsa atayım ben de :26:
Kızlar bu hafta bütün mesaj sayıları bana atılıyor yine. Bu vesileyle herkes duyar inşallah. Hafta sonuna doğru yayınlayacağım mesaj listesini.

arkadaşlar birbirimizi kırmayalım, tartışmayalım. hepimiz bi amaç için toplandık. yapmayın etmeyin

Öyle değil canım yaaaa ben geçmişi okumadan rahat edemem. Alışkanlık olmuş. Sizlerde de öyle olması lazım. Zaten ben kim geçmişi okuyor, kim okumuyor onuda takip ediyorum Hatta sadece okumakla kalsam illaki her mesaja bir cevap yapıştıracağım yoksa içim rahat etmiyor

cnm sen en iyisi doktora git. bende de oldu bi ara aynı seninki gibi bi durum. hemen doktora gittim ritim bozukluğu olabilir demişti doktor. sonra bir sürü test daha yapıldı. sıkıntı yokmuş ama psikolojik dedi doktor bazen olur çarpıntı ama uzun süre olursa (1-2 saati geçerse) gel doktora demişti. sen de git mutlaka acile falan aksatma sakın :) çok geçmiş olsun hemen geçsin :)

tamam içmeyeceğim, biliyordum aslında ama inan hiç aklıma gelmedi :26: iyiki söyledin çok sağ ol ebrucum bence de tetikledi ben taktıkça :18:

mesaj sayılarını sana atacağım peki her gün, gün gün mü atacağım yoksa toplu şekilde mi yapıyorsunuz. bazı arkdaşlar bikaç gün toplu vermiş. nasıl yapmalıyım ebrucum?

ebruuuu tabiki geçmişi okuuu, ben şuan hemen kavraman açısından diye not düşmüştüm mesajıma, kaçırdın mı o kısmı. yoksa hepsini oku tek tek cevap ver, başka işimiz mi var

canım çok sağ ol yarın gitmeyeceğim pazar günü nöbetçi doktorların eline kalmayayım. pazartesi iyi bi doktora görüneceğim. çok sağ ol. umarım mühim bir şey yoktur. kalp bu şakaya gelmez. doktora her şeye bakın diycem bu arada hala devam ediyoorr

canım bence çok iyi tebrik ederim senii

saat 23:59 bugünkü mesaj sayımı yazayım artık :) mesaj sayım:12

yani her gün yazıyoruz dimi canım, haftalık değil :26: ben de sayıp yazayım o zaman.

eceeeem seni görüyorum aşağıda oleeeyyy gel fıstığım gel taşım gel çıtırııım

arkadaşlar birbirimizi kırmayalım, tartışmayalım. hepimiz bi amaç için toplandık. yapmayın etmeyin
Hııııııııııı kimeydi bu mesaj

Günlük olarak canım mesela artık 02 Mart bitti. Şimdi ayın 3 ü. 2 sinin mesajlarını sayıp yollayabilirsin. Bu arada pazar günleri mesaj saymıyoruz. Geçen hafta buralar biraz karışıktı hatırlarsan o nedenle bikaç gün üst üstte yazanlar oldu. Sen cumanın ve cumartesinin mesaj sayılarını gönder. Çünkü cuma günü takıma girmiş sayılıyorsun.

Akşamdan sonra meyve yememek gerekiyor Emine'cim. Meyve şekerleri belirli bir saatten sonra enerjiye dönüştürülemezse direkt olarak depo ediliyor. Mercimek çorbası eğer bildiğimiz kepçeyse eğer üç kepçe çok olmuş. Onun haricinde ben kişisel olarak nescafeye karşıyım. (Beril duymasın) Yürüyüşün ve suyun güzel olmuş. Afiyet olsun.

beriliim çok sağ ol hemen ölçtüreyim anneme :18:

sağ ol canım çok sağ ol
gonuller bir olsun guzel bakislim

buse yanlis soylemisim duzeltmek icin girmistim.sirtta agri varsa dedi.mutlaka dr.a git

ya seni cok onemsedim icin gercekten uyuyamazdim.tanidigim tek erkek tavirli hatta varosca konusmalari olan kisi sensin cunku.kocamla ilgili sabir dilemisin ben birsey yazacaktim ama terbiye meselesi seviye dusurmeyecegim.gitmende hic umurumda degil merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…