Canlarım ben kaçıyorum artık. Gidip yatayım, ödemim hergün daha da artıyor. Bugün ellerim ayaklarım hep şiş şiş dolaştım. Eskiden sabah kalkınca inmiş olurdu ayaklarımdaki şişkinlik artık inmiyor. Öyle yatıp öyle kalkıyorum. İnşallah bebişe bir zararı olmuyordur bu şişkinliğin. Hepinizi öpüyorum, Yarın görüşmek üzere, bol muhabbetler
Canlarım ben kaçıyorum artık. Gidip yatayım, ödemim hergün daha da artıyor. Bugün ellerim ayaklarım hep şiş şiş dolaştım. Eskiden sabah kalkınca inmiş olurdu ayaklarımdaki şişkinlik artık inmiyor. Öyle yatıp öyle kalkıyorum. İnşallah bebişe bir zararı olmuyordur bu şişkinliğin. Hepinizi öpüyorum, Yarın görüşmek üzere, bol muhabbetler
beril hanım yorum yazmassan zaten uyuyamazdınız.allah size bir tek cene vermiş.annenizide tebrik ederim her kadının harcı degıldir o kadar sabırlı olmak.ama aynı seyi siz ne kadar sabır edebilirdiniz önemlı olan bu zaten.ve ben sizin cıkmanıza niye sebeb olayımki.burası benım babamın yerı degıldı.bence sevdamda bende sizin yüzünüzden elektirik alamadık neyse ya herkes baksın kendi işine.ben sizden ayrıldım diye ne yas tutarım nede diyetimden vaz gecerim.ama siz böyle ceneniz kuvetli olursanız gelen gider burdan.ve eşinizede allah sabır versin diyorum.[/color][/sıze]kizlar haddim olmayarak yazdim
Tamam canım müsait bir zamanda konuşuruz. Öncelikle karar defterini boş bir vaktinde oku. Zaten birçok kuralı biliyorsun. Yeni üyeler geldikçe çağırırsın katılım topiğinden. Üye çoğunluğuna görede püsküüte yarışmaya girmek istediğini söylersin. 5. takım yapmıştı hatırlarsan. Bende yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.ebru bana bir ara yapmam gerekenleri anlatirmisin.puskute yazdim ama ben bilmiyorum nasil yapacam ne yapacam vs............
iyi geceler sizeeeeee
Hııııııııııı kimeydi bu mesaj
Günlük olarak canım mesela artık 02 Mart bitti. Şimdi ayın 3 ü. 2 sinin mesajlarını sayıp yollayabilirsin. Bu arada pazar günleri mesaj saymıyoruz.Geçen hafta buralar biraz karışıktı hatırlarsan o nedenle bikaç gün üst üstte yazanlar oldu. Sen cumanın ve cumartesinin mesaj sayılarını gönder. Çünkü cuma günü takıma girmiş sayılıyorsun.
Akşamdan sonra meyve yememek gerekiyor Emine'cim. Meyve şekerleri belirli bir saatten sonra enerjiye dönüştürülemezse direkt olarak depo ediliyor. Mercimek çorbası eğer bildiğimiz kepçeyse eğer üç kepçe çok olmuş. Onun haricinde ben kişisel olarak nescafeye karşıyım. (Beril duymasın) Yürüyüşün ve suyun güzel olmuş. Afiyet olsun.
gonuller bir olsun guzel bakislim
buse yanlis soylemisim duzeltmek icin girmistim.sirtta agri varsa dedi.mutlaka dr.a git
ya seni cok onemsedim icin gercekten uyuyamazdim.tanidigim tek erkek tavirli hatta varosca konusmalari olan kisi sensin cunku.kocamla ilgili sabir dilemisin ben birsey yazacaktim ama terbiye meselesi seviye dusurmeyecegim.gitmende hic umurumda degil merak etme.
diğer günlere göre az olunca korktum bende düzenim bozulur diye :) eskiden olsa bu kadar yemeği 1 öğünde yerdim ben hayretler içindeyim valla :)
mesaji yanlis yere yazdim yagmur damlam
bende benim kanimi tasiyanlarda senin gibi ozu sozu kisileri hep sevduler ve sevecekler.sanaldada olsa senin durusuna,karakterine hanimligina hayranim
Tamam canım müsait bir zamanda konuşuruz. Öncelikle karar defterini boş bir vaktinde oku. Zaten birçok kuralı biliyorsun. Yeni üyeler geldikçe çağırırsın katılım topiğinden. Üye çoğunluğuna görede püsküüte yarışmaya girmek istediğini söylersin. 5. takım yapmıştı hatırlarsan. Bende yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
Bendee sana hayranımmmm canımmm ablaammm
iyi geceler ödemli kaptanşaka şaka cici kaptan, bi tanecik kaptan allah rahatlık versin, yarına daha hafiflemiş uyanırsın dilerim. bebişe bi zararı olacağını sanmam :26: 10 gün sonra doğum yapacak bi ablam var onunda ayaklar falan fena şiş, normal bunlar demişti bana. umarım zararı yoktur yani:26:
hadi sizi tutmayalımmm. iyi geceler, tatlı rüyalar sana ve bebişimizeeeee
ben de sizin birbirinize olan sevginize hayranııım
Kuzuummm sımdı okudumda carpıntın varmıs turk kahvesi yapıyor kuzum ıcme ama doktora git dukanın yan etkisi olabilir mi kiiii cok dikkatli ol sakın ihmal etMe bence kapa herseyi uzan söyle guzelce dinlen(((
evet canım hiç aklıma gelmedi bugün de 2 fincan içtim yani :26: artık içmeyeceğimbilmiyorum ki, bence dukanın değil de genel manada yapılan diyetlerin yan etkisi olabilir. çok kilo verdim çünkü, vücut kaldıramadı mı acaba en önemli şey sağlık yahu, ben zaten evhamlıyım :18: uykum da hiç yok ama birazdan uzanacağım zorla da olsa uyuyacağım, sağ ol ecemciiim
ben nasıl gözden kaçırmışım bu mesajı :) akşamları meyve yememeye çalışıyorum bugün de yazdığım gibi çeyrek dilim 3 ısırık falan :) (burda sanki kendimi kandırıyorumHııııııııııı kimeydi bu mesaj
Günlük olarak canım mesela artık 02 Mart bitti. Şimdi ayın 3 ü. 2 sinin mesajlarını sayıp yollayabilirsin. Bu arada pazar günleri mesaj saymıyoruz.Geçen hafta buralar biraz karışıktı hatırlarsan o nedenle bikaç gün üst üstte yazanlar oldu. Sen cumanın ve cumartesinin mesaj sayılarını gönder. Çünkü cuma günü takıma girmiş sayılıyorsun.
Akşamdan sonra meyve yememek gerekiyor Emine'cim. Meyve şekerleri belirli bir saatten sonra enerjiye dönüştürülemezse direkt olarak depo ediliyor. Mercimek çorbası eğer bildiğimiz kepçeyse eğer üç kepçe çok olmuş. Onun haricinde ben kişisel olarak nescafeye karşıyım. (Beril duymasın) Yürüyüşün ve suyun güzel olmuş. Afiyet olsun.
ben nasıl gözden kaçırmışım bu mesajı :) akşamları meyve yememeye çalışıyorum bugün de yazdığım gibi çeyrek dilim 3 ısırık falan :) (burda sanki kendimi kandırıyorum)
benim kepçem küçük 3 kepçe çorba 1 kasenin 4te 3ünü falan dolduruyo öyle diyim. nescafe de öğrencilik alışkanlığı cnm (bunun da doğrusu bu akşam türk kahvesi yapmaya üşendim oluyo) ama oldum olası sade şekersiz içmişimdir :) 3ü1 arada falan içemiyorum zaten :)
bi de şu mesaj sayısı konusunda bişey sorayım aklıma takıldı da
pazarları saymıyoruz demişsin ya pazartesiyle mi birleştiriyoruz yoksa hiç mi saymıyoruz? uykum geldi benim ama gidesim yok forumdan anlamış ama oturtamamış da olabilirm :)
ben nasıl gözden kaçırmışım bu mesajı :) akşamları meyve yememeye çalışıyorum bugün de yazdığım gibi çeyrek dilim 3 ısırık falan :) (burda sanki kendimi kandırıyorum)
benim kepçem küçük 3 kepçe çorba 1 kasenin 4te 3ünü falan dolduruyo öyle diyim. nescafe de öğrencilik alışkanlığı cnm (bunun da doğrusu bu akşam türk kahvesi yapmaya üşendim oluyo) ama oldum olası sade şekersiz içmişimdir :) 3ü1 arada falan içemiyorum zaten :)
bi de şu mesaj sayısı konusunda bişey sorayım aklıma takıldı da
pazarları saymıyoruz demişsin ya pazartesiyle mi birleştiriyoruz yoksa hiç mi saymıyoruz? uykum geldi benim ama gidesim yok forumdan anlamış ama oturtamamış da olabilirm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?