Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım ben kaçıyorum artık. Gidip yatayım, ödemim hergün daha da artıyor. Bugün ellerim ayaklarım hep şiş şiş dolaştım. Eskiden sabah kalkınca inmiş olurdu ayaklarımdaki şişkinlik artık inmiyor. Öyle yatıp öyle kalkıyorum. İnşallah bebişe bir zararı olmuyordur bu şişkinliğin. Hepinizi öpüyorum, Yarın görüşmek üzere, bol muhabbetler

mesaji yanlis yere yazdim yagmur damlam
bende benim kanimi tasiyanlarda senin gibi ozu sozu kisileri hep sevduler ve sevecekler.sanaldada olsa senin durusuna,karakterine hanimligina hayranim

ebru bana bir ara yapmam gerekenleri anlatirmisin.puskute yazdim ama ben bilmiyorum nasil yapacam ne yapacam vs............
iyi geceler sizeeeeee

iyi geceler tatlı rüyalar ikinize de :) mesaj sayımı da yazdım buraya daha özel mesaj atamıyorum :)

ya ıste bunu sevmıyorum gıdıyorsanız gıdınde buradakı ınsanların ozel hayatlarına yorum yapma luksu nereden gelıyor????? Kocana allah sabır versin ne demek bu ne kotu bi yorum surda aılelerı ozel hayatı karıstırınca uste mı cıkıyorsunuz bızımde babamızın yerı degıl fakat verdıgımız emeklerın yerı basta bundan saygılıyız bence bız gıtmedıgımıze gore berıl buradayken gelenlerde gıtmez gonlunuzu ferah tutun arzu hanım.........

Ayrıca gecmisi okuyuup berilin yazdıgına cevap verdıgınıze göre elemanlarınız arabanız ve cocuklarınızdan fırsat bulabiliyormussunuz demek ki yapılabiliyormus

Son düzenleme:
ebru bana bir ara yapmam gerekenleri anlatirmisin.puskute yazdim ama ben bilmiyorum nasil yapacam ne yapacam vs............
iyi geceler sizeeeeee
Tamam canım müsait bir zamanda konuşuruz. Öncelikle karar defterini boş bir vaktinde oku. Zaten birçok kuralı biliyorsun. Yeni üyeler geldikçe çağırırsın katılım topiğinden. Üye çoğunluğuna görede püsküüte yarışmaya girmek istediğini söylersin. 5. takım yapmıştı hatırlarsan. Bende yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.

kimseye değildiii tamam ben sayıyorum hemen ebrucum. bugün girdim sanıyordum ben dün ordaki listede olduğum için

ay benim beğendiğim menüye senin yorumların çok iyi yani, farka bak bilinçli insan nasıl ortaya çıkmış meyve konusunda da evet doğru diyorsun, dukanda da hiç yok ama

ı ıhh berilcim sırtımda da bir ağrı yok çok şükür, çok sağ ol canımsın ama yine de gideceğim tabi ben doktora

diğer günlere göre az olunca korktum bende düzenim bozulur diye :) eskiden olsa bu kadar yemeği 1 öğünde yerdim ben hayretler içindeyim valla :)

ay şimdi kilona dikkat ettim emoşum cidden az yemişsin sen sanki :26: sabah kahvaltını daha doyurucu yap benceee ben tabi kilo verdim ya sanıyorum ki menüleri okuyunca herkes benim gibi, yedikleri de normal. çünkü ben eskiden yediğim öğünün yarısında doymaya başladım darısı hepinizin başınaa, hep birlikte çıtır olcaaz

tamam canim olur ama sunu untma burasi benim icin
tilkinin dolasip geldigi kurkcu dukkani
sende burdakilerde hatta geleceklerde benim icin onemli

sevda
hadi cabuk haber yolla gelsin yazacani yazsin gideyim cevabini veremezsem olurumde kocam sabirli birinin eline gecer.ben sabirsizim ya hani.ya kocam hem dr.

iyi geceler ödemli kaptan şaka şaka cici kaptan, bi tanecik kaptan allah rahatlık versin, yarına daha hafiflemiş uyanırsın dilerim. bebişe bi zararı olacağını sanmam :26: 10 gün sonra doğum yapacak bi ablam var onunda ayaklar falan fena şiş, normal bunlar demişti bana. umarım zararı yoktur yani:26:

hadi sizi tutmayalımmm. iyi geceler, tatlı rüyalar sana ve bebişimizeeeee

Bendee sana hayranımmmm canımmm ablaammm

ben de sizin birbirinize olan sevginize hayranııım

Kuzuummm sımdı okudumda carpıntın varmıs turk kahvesi yapıyor kuzum ıcme ama doktora git dukanın yan etkisi olabilir mi kiiii cok dikkatli ol sakın ihmal etMe bence kapa herseyi uzan söyle guzelce dinlen (((

mesaj sayısı bildirimim

01.03.2013 = 7 mesaj
02.03.2013 = 23 mesaj

Kuzuummm sımdı okudumda carpıntın varmıs turk kahvesi yapıyor kuzum ıcme ama doktora git dukanın yan etkisi olabilir mi kiiii cok dikkatli ol sakın ihmal etMe bence kapa herseyi uzan söyle guzelce dinlen (((

evet canım hiç aklıma gelmedi bugün de 2 fincan içtim yani :26: artık içmeyeceğim bilmiyorum ki, bence dukanın değil de genel manada yapılan diyetlerin yan etkisi olabilir. çok kilo verdim çünkü, vücut kaldıramadı mı acaba en önemli şey sağlık yahu, ben zaten evhamlıyım :18: uykum da hiç yok ama birazdan uzanacağım zorla da olsa uyuyacağım, sağ ol ecemciiim

Bende carpıntı regl dönemimde oluyor ara ara simdi aklıma geldi eger böyle bir dönemdeysende olabilir kuzum dikkat et kendine

ben nasıl gözden kaçırmışım bu mesajı :) akşamları meyve yememeye çalışıyorum bugün de yazdığım gibi çeyrek dilim 3 ısırık falan :) (burda sanki kendimi kandırıyorum )
benim kepçem küçük 3 kepçe çorba 1 kasenin 4te 3ünü falan dolduruyo öyle diyim. nescafe de öğrencilik alışkanlığı cnm (bunun da doğrusu bu akşam türk kahvesi yapmaya üşendim oluyo ) ama oldum olası sade şekersiz içmişimdir :) 3ü1 arada falan içemiyorum zaten :)

bi de şu mesaj sayısı konusunda bişey sorayım aklıma takıldı da
pazarları saymıyoruz demişsin ya pazartesiyle mi birleştiriyoruz yoksa hiç mi saymıyoruz? uykum geldi benim ama gidesim yok forumdan anlamış ama oturtamamış da olabilirm :)

pazar mesajlari hic sayilmiyor canim
ama katilimda bulunursan takim kopmamis ve kacamak yapmamis oluruz

Pazar günlerini hic saymıyoruz birlestirmiyoruz izin günü istersen bisey yazmayabiliyorsun bile buraya tabiki tek gün pazar :)

limonlu brokolim istedin bir sayfa olsun bak simdi dolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…