Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
senin selaminada ne cok ihtiyacim var bir bilsen.bak dudagim ucukladi selam vermem deyince
evet sekerim hepimiz birbirimizin esiri olduksa sana ne
samimi olup olmadimiz sana mi kaldi.
bak mesajinida begendim hadi yine iyisinnnnnnnnnnnn ben oyle kolay kolay birsey begenmem

Bende carpıntı regl dönemimde oluyor ara ara simdi aklıma geldi eger böyle bir dönemdeysende olabilir kuzum dikkat et kendine

ay eceeem valla reglim yaklaştı zaten :26:ne desen çıkıyor yahu ama hayatımda ilk kez çarpıntım oluyor benim ondan evham yaptım, bi de çook uzun sürüyor. misal hala sürüyor, nasıl oluyor bilmiyorum ama sürüyor

çoook güzel öneri canım. ben bunu diyete başladığım gün kendime 36 beden pahalı pantalon alarak yaptım. 10 kg vermeyi falan beklemedim yani, ve bana yararı aşırı oldu. herkese tavsiye

ecemim
emos limonlubrokolimi

Evet evet o :) kerosu gönderiyodum evinee bakamadımm

:)) zaten bi süre sonra öyle alısıyosun kii günlerin önemi kalmıyoo emooss :)

Soyle camı ac deriiiiiiin bi nefes al.. Sonra hadi bakalım yataga güzel bi uyku cek sabaha biseyin kalmaz insallaaahh

hanımlar :26: sakin olun lütfen kırmayın birbirinizi, iyi kötü bi paylaşımınız oldu elbet. tamam bence konuşmayın artık. arzucum sana başarılar diliyorum, kilo vereceksin sen de istediğin formda olacaksın dilerim. beril ablacım sen de boş ver yıldızlarınız barışmadı demek ki, olabilir. boş ver ablacım cevap verme. arzu da sana vermesin. :18:

takın sepeti kolunuza herkes gitsin kendi yoluna hanımlar

tamam hadi bakın üzmeyin bizi de lütfen gönül isterdiki bunlar hiç yaşanmasın ama en azından bundan sonra iyi olsun. :26:

buse imzami oku
cizelgemi incele
beni sev

Booosssverrrrrr cicimmmm cevap verme biz samimiyetsizligimizleeee mutluyuzzzz seviyoruz seviliyoruzzz kimeee ne :)) herkesin amacı belli kilo vermek biz basardık tüm bizim icin kötü düsüncelerineeee ragmen o da kurtulsun kilolarından saglıklı olsunnn bossverrrrr
Adı üstünde Allah ın selamı :) hamdolsun..

Soyle camı ac deriiiiiiin bi nefes al.. Sonra hadi bakalım yataga güzel bi uyku cek sabaha biseyin kalmaz insallaaahh

tamam ben öyle yapıyorum ecemcim, iyi geceleeer

buse imzami oku
cizelgemi incele
beni sev

baktım ablacım baktım ama bunlara bakmama gerek yok yani seni seviyorum zaten

ben yatıyorum ablacım çarpıntım var

iyi geceler kızlaaaaaaaaarrrrrr yarın görüşüüüzz

Bu arada bu sabah 57.3 cıktım elmalı cay sayesindee sanırım ödem attırdı banaaaaaaaaaaa haftaya cumaaaa 1 kilo verebilmek icin elimden geleni yapiıcammmmmm

Bu arada bu sabah 57.3 cıktım elmalı cay sayesindee sanırım ödem attırdı banaaaaaaaaaaa haftaya cumaaaa 1 kilo verebilmek icin elimden geleni yapiıcammmmmm

tebrik ederim ecoo

gidemedim yine ben ama gdiom şimdi

beril abla cevap yazamıyorum sana 10 dk da bi yazabilirmişim mesaj erken bi vakit devam ederiz. öpüyorum

tekrar iyi geceleeerr tamam bu kez gitttiiim

Ohh ne güzel bir akran daha geldi :)) bu grupta yası 23 olan bir cok kisi var
Bebegini allah bagıslasın canımcım ayy ben nisanımdaaa masallah tosundum tosun :)) 72 - 3 - 4 olabilirim ama 70 in üstünde oldugum kesindi :))))

MEnumu yazayim utanc icinde

Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Maydanoz
1 biber
Domates

Aksam
1 icli kofte
Patlican salatasi
1 lahmacun

Ve iste menunun ciss dedigi yer: tatli

Bugün bendeeeeee icli köfte yedimm

Yaşşşşşaaaaa sen :))

Ayyyy cok tesekkür ederim yaparım degil mi :)) ne güzel motive oluyorum burada..
Bu arada gecmiste okumustum ama alıntılamamısım gözümden kacmıs olabilir cok gecmis olsun bugünlerde sende bir aksiliktir gidiyor aman bunlarla kalsın hayra cıksın insallah dua oku bol bol

bu karısım dedigin gibi suyu söktürüyo sanırım bu yüzden suya ihtiyacım oluyooo bugüünn inanamayacagın kadar su ictimmm ama mezun oldugum kilomdayımmm simdi :))

Asıgım

Bende gelinlikleri görünce 2 deki gelinligin senin istedigin gibi oldugunu düsünmüstüm 4 düde altı kabarık ve tül nasıl olur bilmiyorum demistin yaaa yne sana yardımcı olur dyee düsünmüstüüümmm :)) hadiiiiii artık karara baglaaa :))

Benide seveceksen imla kurallarına, noktalama işaretlerine, cümle içerisindeki çekim ve zamanlara özen gösterek yazarım.
Aynı zamanda telefonuna Türkçe klavyeyi ekleyebilirsin. Telefonumda ve ipadimde hem İngilizce hemde Türkçe klavye kullanıyorum. Umarım faydalı bilgiler sunabilmişimdir.
Sevgiler

Geçmiş olsun cicimmm

bende bunlardan istiyorum.anam 5 degil 15 olsa tasirim.gozum alissin diye ekledim.yapacammmmmmmmm

Bende istiyorum 200 cclik yeter :))

İstersen neden olmasın :)

Kızlar yazmışlar fakat birde ben yazayım aksam meyve yemiyoruz :) hele muz hic yemiyoruz :) sabah ve ögle arasındaki ara ögünde tüketsen cok daha iyi olur birde aksam yemegi icin bir saat belirlersen kendine daha etkili olur örnegin saat 7 den sonra yemeyecegim gibi ben 5 en gec 5.30 olarak belirlemistim fakat 6-7 arası en uygunu

Son düzenleme:

Yaklasık 40 dkdır oturmus gecmisi okuyorum sabah yeterince olamadıgım icin birsey kacırmak istemedim sonra birden aklıma geldi ben mezunum artık :)) takım icimde yer etti o ayrı mesele fakat bu merak mı sorumluluk mu anlam veremedim kendime hahaahah :))

Saatide 3 yaptım kimseciklerde yokk bende kacıyorumm artıkkkk iyi gecelerrr yarın görüsmek üzereeeee, hayat ne garip:))

günaydın kızlar
muhtemelen siz bu mesajı okurken ben yine bir deneme sınavında ter döküyo olcam
hem de bu seferki türkiye geneli dua edin benim için
saat 1 gibi olmadı 2 gibi gelirim
şimdi kahvaltı hazırlayayım
öptm kocaman

Kapalı olduğunu biliyorum özellikle 2. Ve 3. Kalın tülle kapalı olur diye düşündüm :)
bende bunlardan istiyorum.anam 5 degil 15 olsa tasirim.gozum alissin diye ekledim.yapacammmmmmmmm

Benimkinin birini sana vereyim sanada yeter banada :)) bende 2. Çocuk sonrası küçültüp dikleştirmeyi düşünüyorum:)

Ay nasıl hoş anlatmışsın buse ya bayıldım :))

Ecem ya senin eski ve yeni kilonu düşündükçe gaza geliyorum :)) Elmalı çay yapayım mı
Buarada pirinç lapası detoksunu sen mi yapmıştın??? O nasıldı??

Günaydınlaaaaarrrrrr
Geçmişi okudum bazılarına cevap verdim

Kızlar dün çok kötü birşey oldu(
Resmen beni bayıltıp zorla bişeyler yedirmişler yani öyle hissediyorum pişmanım ivit
Bugün telafi edeceğim
Kaçırınca buraya gelmeye utanıyorum
Beril buradaymış oley :))
Venüüüüüsssss merak ettim beyaz tenli mîsin böyle mermer gibi Venüs deyince al yanak mermer vücut aklıma geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…