Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay bir saattir geçmiş okuyorum. Sayfaların sonlarına gelince Lafraise'nin yorumundan anladığım kadarıyla menümle ilgili bazı postları kaçırmışım. Az sonra tekrar başa döneceğim. Neyse, herkese günaydınlar :)
Geçmiş olsun canım. Bu konu baya konuşulmuş ama ben de bir söyleyeyim dedim. Yarın doktor keyfini yerine getirecek şeyler söyler umarım.

Canım bu menü bana çok az geldi sanırım alışkın olmadığım için. :) Az yemek metabolizmayı yavaşlatır fakat sen protein bazlı bir menü tükettiğin için kilo veriyorsundur. Çok sabır isteyen bir menü gibi duruyor. Helal olsun.

İsveç diyeti gibi olmuş. Sen de çok az yemişsin yahu hihih.
Hihihi :) Canım benim işten çıkışım 18:00'da, eve varışım 20:00'da oluyor. Dolayısıyla akşam yemeğini 20:00'da yiyorum. Fakat akşamdan sonraki ara öğünü tüketmiyorum. Eve geç gelmediğim günlerde akşam yemeğini erken yiyeceğim, son ara öğünümde diyetisyenim bana meyve ve süt vermiş. Fakat muz seçimini ben yapmıştım, haklısınız muz gece yemek için pek faydalı bir meyve değil.

Günaydııınnn :) Evet canım beyaz tenliyim.

Herkes Pazar kahvaltısını yapıyor sanırım, afiyet olsun :)

herkese günaydıın kızlaaar daha kahvaltımı yapmadım ama çok mutluyum sabah tartıldım ve ne göreyiiiim 53.2 600 gr gitmiş düüün

başarılar dilerim canım, umarım iyi geçmiiştiiirr

dimiii şimdi okuyunca aceleden saçmaladığımı fark ettim utandım valla karman çorman yazmışım

Günyadııın

doktora yarın gideceğim canım, pazar günleri nöbetçi doktorlar oldğundan p.tesi daha iyi olur diye düşündüm internetten bakıyorum yani benimki stres kaynaklı gibi geldi biraz ama yine de göstereceğim. kalp kapakçıklarının düzensizliği, kalp kası gevşemesi falan bunlar da olabilirmiş

menüm hakkında da bilgi vereyim. ben dukan diyeti yapıyorum ve 1 gün saf protein bir gün protein+sebze şeklinde besleniyorum. süt ve süt ürünleri ise her zaman var. yani diyetime uymam kafi. bir de az yemişsin diyorsun ya az değil onlar, miktar belirtmediğimi fark etmişsindir, çünkü dukanda miktar yok. doymazsam aynılarından tekrar tekrar yiyorum, süt grubunu abartmamak kaydıyla tabi ama dediğin gibi çok irade istiyor, hiç meyve hakkım, şeker, un baklagil falan yok pirinç pilavını çok özledim ve makarnayı, azıcık bile tadına bakmıyorum ama. bu çok ciddi bi diyet çünkü.

az kaldı ama aaaz

Elmalı cay yap kuzum ben faydasını görüyorum ama pirinc lapasından uzak dur :)) ben yapamadım yiyemedim kötüydüü
Ohh ne güzel gaza getirebiliyorsam seni :))

Anlıyorum haklı olarak gec yiyorsun yemeğini :) peki diyetisyen süt ve meyve vermis diyorsun yaa saat hayli gec oluyor yatmaya yakın ama biz meyveyi gec saatte tüketmiyoruz acaba dogru bildigimiz bir yanlıslık mı var
Fakat sunuda söylemeden gecemeyecegim ben 6 defa diyetisyene gittim listeyi uyguladıgımda kilo veremedim :)

Basarılarrr emoscum :))

Nihaaall naptın sen delirdin mi kacamakta ne demicem tabikii :))
Once hayıflanma hepimiz zaman zaman yedik :)) bundan sonrası önemli sadece bugün degil tüm hafta telafi etmelisin aklına kacamak gelsin ve ona göre menülerini olustur olur mu :))

bugün kendime güzel bi köfte yapacağım, yanına salata, yanına yoğurt, yanına da güzel bi sebze yemeğiii ooohh miiss

Geçmiş olsun tekrar canım. Şu kilo durumu içinde tebrik ederim hihi :) Meyve ve ekmek olmayınca ben çok zorlanırdım. Kolay gelsin gerçekten zor bir diyet Dukan..

Ben bir kere gittim diyetisyene yıllaaar önce ozaman her dediğini yaptım, 3 ayda 22 kilo vermiştim. Haklısın meyveyi geç saatte tüketmemek lazım benim son ara öğünümü akşam yemeğinden 2 saat sonrasına vermiş. Akşam yemeğini kaçta yersem, ara öğünüm ona göre zaman alıyor. Bundan sonra son ara öğünde kivi yerim meyve olarak nasıl olur?

bugün kendime güzel bi köfte yapacağım, yanına salata, yanına yoğurt, yanına da güzel bi sebze yemeğiii ooohh miiss

Ben de öğlen köfte, salata, yoğurt ve çorba yiyeceğim. Akşam köfteyi sebze yemeğiyle değiştireceğim. Afiyet olsun sana :)

Bir saattir buradayım kimse yok mu? Limınlubrokoli sınav 9 da mı başlıyor :)

9:30 normalde hoca 9:00 da burda olun dedi biz 4 çatlak 8:30 da gittik :) ohh neyseki bitti atlattık :)

dün biraz az yemişim cnm ama normalde öyle değil tabi :) isveç diyetini bi arkadaşım yapmıştı onda hiç kahvaltı yok bana göre değil sabah illa bişey yemem lazım :)

teşeeekkürleer valla iyi geçti bugün bakalım sonuçlar nasıl olcak :) bu arada cnm kilo vermene çok sevindim inşallah bende bi o kadar vermişimdir :)

teşekkür ettim cnm bugünki biraz daha iyiydi sayenizde sanırım :)

benimde 3 tane var ama yok memikleri yenileyecem anam
elma suyu hakkinda ayrintili bilgi istiyorummmmmmmmm

askistom gunaydin burdayim nereye gideyim nerem var
kabus geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gunaydin hatunlar
ben giremedim herifim nobetten geldi de.ama onu bir yollayim burdayim yine.
kendinize diyetinize iyi bakinnnnnnnn
ecem son mesajina koptum hala aklima geliyor

venus altta gordum seni ay simdi selam vermeden kapatsam rahat edemeyecem dedim ve en afillisinden kocaman bir selam yollayim sana dedim hadi birde opüyümmmmmmm

dün biraz az yemişim cnm ama normalde öyle değil tabi :) isveç diyetini bi arkadaşım yapmıştı onda hiç kahvaltı yok bana göre değil sabah illa bişey yemem lazım :)
Ben de öyleyim. Sabah kahvaltısı en sevdiğim öğün.. Bir de tatlı bir şeyler yemeden yapamam ben. Diyet halindeyken bu durumu meyve ve kuru kayısı yiyerek hallediyorum. :)

berilciiim hoş geldiiin

zor evet çok irade istiyor ama alıştın mı da sanki çok kolay gibi yani benim meyveyle aram olsa asla alışamazdım tabi, ona rağmen canım arada muz çilek ve kivi çekiyor sağ ol tatlım

sen de 22 kg vermişsin zamanında çok büyük başarı bence inşallah bu sefer geri almayacağız kiloları, geçmişten ders alacağız dikkat edeceğiz inşaallah

Ben de öğlen köfte, salata, yoğurt ve çorba yiyeceğim. Akşam köfteyi sebze yemeğiyle değiştireceğim. Afiyet olsun sana :)

benim bugün sebze protein günüm oldugu için ben köstenin yanında sebze yemeliyim mutlaka, belki salatayı yemem de sırf sebze yemegi yerim yanında. çünkü insan sebze yemegini bile özlüyor yahu eheheh

sağ ol canım. senin de sınav sonuçları iyi gelir dilerim. cuma günü senden de güzel sonuçlar gelir de mutlu olursun, kurtulursun fazlalıklarından bi miktar inşallah canııım

hepimiz kurtulalım şu yüklerimizden çıtır olalııım yuppiiiiiiiii

tutmayın biziiii 13. takım geliyoooorrrrrrrrr

kızlaaar ben gideyim devasa dolabımı düzenleyeyim 5 kapılı ve bana 5 kapı daha lazım. sığamıyorum. ben evlenince adamın eşyalarıyla nasıl sığacam dolaba yaaaaa

venus altta gordum seni ay simdi selam vermeden kapatsam rahat edemeyecem dedim ve en afillisinden kocaman bir selam yollayim sana dedim hadi birde opüyümmmmmmm

Hihihi çok teşekkür ederim Berilciğim çok naziksin. Ben de kocaman öpücükler yolluyorum sana... :)

benimde 3 tane var ama yok memikleri yenileyecem anam
elma suyu hakkinda ayrintili bilgi istiyorummmmmmmmm

askistom gunaydin burdayim nereye gideyim nerem var
kabus geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Allahıma şükür ya:)
Buarada boydan fotomu çektim 9 kilo sonra tekraar giyip çekip koycam buraya:)

Venüs beyaz olmana sevindim :)) direk hayal dünyamda canlandırdım tipini :)

Buse bu ne hız ya gün aşırı mı kilo veriyorsun ne??? :)

Kızlar çok kötüym dün gece serum yedim bamamıştım demedi her tarafım dökülüyor sanki telden girdim beni idare edin ebruşum sana yazıyorum özellikle ara ara girmeye çalışırım parmaklarında derman yok inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…