Geçmiş olsun canım. Bu konu baya konuşulmuş ama ben de bir söyleyeyim dedim. Yarın doktor keyfini yerine getirecek şeyler söyler umarım.tansiyonumu ölçtüm 12 ye 8 iyi yani. kalp birinde 76 birinde 79 gösterdi :26: panik atak mı oluyorum yoksa kızlar yaayine de böyle bırakmayacağım doktora bi göstereceğim çünkü tansiyon aletinin üzerinde kalbin yanında üzerinden şimşek geçen yarılmış kalp çıktı. bu ne dedim bilmiyorum bazen bende de çıkıyor dedi annem :26:
menüm:
sabah
dukan krep
peynir
1 çay bardağı süt
ara
çay çay çay
biraz peynir
öğlen
ızgara tavuk
çay
ara
yoğurt
akşam
ızgara tavuk (gıdaklayacağım yakında)
bi kase yoğurt
spor 50 şerden 100 popo hareketi
50 şerden 100 bacak hareketi
bileğimdeki rahatsızlıktan dolayı koşu vb ayakta durulan hareketleri pek yapmamam gerekiyor arkadaşlar, kollarımda istemeden kas oldu o yüzden kol çalışmayı bıraktım. mekik çekemedim bugün, o da çarpıntımdan korkuyorum diye :26:
İsveç diyeti gibi olmuş. Sen de çok az yemişsin yahu hihih.bugünkü menüm de böyle :)
sabah:
1 haşlanmış yumurta (bugün kursum olduğu için acele yaptım kahvaltımı pek verimli olmadı)
ara:
1 fincan sade nescafe
öğle:
3 ızgara köfte
1 kase yoğurt
roka, maydanoz ve marul
ara:
çeyrek ayva
akşam:
1 kase mercimek çorbası(yaklaşık 3 kepçe)
salata
2-3 kaşık yoğurt
ara:
çeyrek ayva
1 fincan nescafe
bugün 1,5 saate yakın yürüyüş, koşu,egzersiz. 2,5 lt ye yakın su, 1 fincan yeşilçay.
Hihihi :) Canım benim işten çıkışım 18:00'da, eve varışım 20:00'da oluyor. Dolayısıyla akşam yemeğini 20:00'da yiyorum. Fakat akşamdan sonraki ara öğünü tüketmiyorum. Eve geç gelmediğim günlerde akşam yemeğini erken yiyeceğim, son ara öğünümde diyetisyenim bana meyve ve süt vermiş. Fakat muz seçimini ben yapmıştım, haklısınız muz gece yemek için pek faydalı bir meyve değil.Benide seveceksen imla kurallarına, noktalama işaretlerine, cümle içerisindeki çekim ve zamanlara özen gösterek yazarım.
Aynı zamanda telefonuna Türkçe klavyeyi ekleyebilirsin. Telefonumda ve ipadimde hem İngilizce hemde Türkçe klavye kullanıyorum. Umarım faydalı bilgiler sunabilmişimdir.
Sevgiler
İstersen neden olmasın :)
Kızlar yazmışlar fakat birde ben yazayım aksam meyve yemiyoruz :) hele muz hic yemiyoruz :) sabah ve ögle arasındaki ara ögünde tüketsen cok daha iyi olur birde aksam yemegi icin bir saat belirlersen kendine daha etkili olur örnegin saat 7 den sonra yemeyecegim gibi ben 5 en gec 5.30 olarak belirlemistim fakat 6-7 arası en uygunu
Günaydınlaaaaarrrrrr
Geçmişi okudum bazılarına cevap verdim
Kızlar dün çok kötü birşey oldu(
Resmen beni bayıltıp zorla bişeyler yedirmişleryani öyle hissediyorum pişmanım ivit
Bugün telafi edeceğim
Kaçırınca buraya gelmeye utanıyorum
Beril buradaymış oley :))
Venüüüüüsssss merak ettim beyaz tenli mîsin böyle mermer gibi Venüs deyince al yanak mermer vücut aklıma geliyo
2.3.13
Sabah:
2 bardak su
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
5 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (maydanoz, roka, marul)
2 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
1 kupa yeşilçay
Öğle:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay
Ara:
2 bardak su
4 kuru kayısı
Akşam:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon pirinçli lahana yemeği
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 kupa yeşilçay
Ara:
2 bardak su
1 küçük muz
günaydın kızlar
muhtemelen siz bu mesajı okurken ben yine bir deneme sınavında ter döküyo olcam
hem de bu seferki türkiye genelidua edin benim için
saat 1 gibi olmadı 2 gibi gelirim
şimdi kahvaltı hazırlayayım
öptm kocaman
Kapalı olduğunu biliyorum özellikle 2. Ve 3. Kalın tülle kapalı olur diye düşündüm :)
Benimkinin birini sana vereyim sanada yeter banada :)) bende 2. Çocuk sonrası küçültüp dikleştirmeyi düşünüyorum:)
Ay nasıl hoş anlatmışsın buse ya bayıldım :))
Ecem ya senin eski ve yeni kilonu düşündükçe gaza geliyorum :)) Elmalı çay yapayım mı
Buarada pirinç lapası detoksunu sen mi yapmıştın??? O nasıldı??
Ay bir saattir geçmiş okuyorum. Sayfaların sonlarına gelince Lafraise'nin yorumundan anladığım kadarıyla menümle ilgili bazı postları kaçırmışım.Az sonra tekrar başa döneceğim. Neyse, herkese günaydınlar :)
Geçmiş olsun canım. Bu konu baya konuşulmuş ama ben de bir söyleyeyim dedim. Yarın doktor keyfini yerine getirecek şeyler söyler umarım.
Canım bu menü bana çok az geldi sanırım alışkın olmadığım için. :) Az yemek metabolizmayı yavaşlatır fakat sen protein bazlı bir menü tükettiğin için kilo veriyorsundur. Çok sabır isteyen bir menü gibi duruyor. Helal olsun.
İsveç diyeti gibi olmuş. Sen de çok az yemişsin yahu hihih.
Hihihi :) Canım benim işten çıkışım 18:00'da, eve varışım 20:00'da oluyor. Dolayısıyla akşam yemeğini 20:00'da yiyorum. Fakat akşamdan sonraki ara öğünü tüketmiyorum. Eve geç gelmediğim günlerde akşam yemeğini erken yiyeceğim, son ara öğünümde diyetisyenim bana meyve ve süt vermiş. Fakat muz seçimini ben yapmıştım, haklısınız muz gece yemek için pek faydalı bir meyve değil.
Günaydııınnn :) Evet canım beyaz tenliyim.
Kapalı olduğunu biliyorum özellikle 2. Ve 3. Kalın tülle kapalı olur diye düşündüm :)
Benimkinin birini sana vereyim sanada yeter banada :)) bende 2. Çocuk sonrası küçültüp dikleştirmeyi düşünüyorum:)
Ecem ya senin eski ve yeni kilonu düşündükçe gaza geliyorum :)) Elmalı çay yapayım mı
Ay bir saattir geçmiş okuyorum. Sayfaların sonlarına gelince Lafraise'nin yorumundan anladığım kadarıyla menümle ilgili bazı postları kaçırmışım.Az sonra tekrar başa döneceğim. Neyse, herkese günaydınlar :)
Geçmiş olsun canım. Bu konu baya konuşulmuş ama ben de bir söyleyeyim dedim. Yarın doktor keyfini yerine getirecek şeyler söyler umarım.
Canım bu menü bana çok az geldi sanırım alışkın olmadığım için. :) Az yemek metabolizmayı yavaşlatır fakat sen protein bazlı bir menü tükettiğin için kilo veriyorsundur. Çok sabır isteyen bir menü gibi duruyor. Helal olsun.
Hihihi :) Canım benim işten çıkışım 18:00'da, eve varışım 20:00'da oluyor. Dolayısıyla akşam yemeğini 20:00'da yiyorum. Fakat akşamdan sonraki ara öğünü tüketmiyorum. Eve geç gelmediğim günlerde akşam yemeğini erken yiyeceğim, son ara öğünümde diyetisyenim bana meyve ve süt vermiş. Fakat muz seçimini ben yapmıştım, haklısınız muz gece yemek için pek faydalı bir meyve değil.
günaydın kızlar
muhtemelen siz bu mesajı okurken ben yine bir deneme sınavında ter döküyo olcam
hem de bu seferki türkiye genelidua edin benim için
saat 1 gibi olmadı 2 gibi gelirim
şimdi kahvaltı hazırlayayım
öptm kocaman
Günaydınlaaaaarrrrrr
Resmen beni bayıltıp zorla bişeyler yedirmişleryani öyle hissediyorum pişmanım ivit
Bugün telafi edeceğim
Venüüüüüsssss merak ettim beyaz tenli mîsin böyle mermer gibi Venüs deyince al yanak mermer vücut aklıma geliyo
Geçmiş olsun tekrar canım. Şu kilo durumu içinde tebrik ederim hihi :) Meyve ve ekmek olmayınca ben çok zorlanırdım. Kolay gelsin gerçekten zor bir diyet Dukan..herkese günaydıın kızlaaardaha kahvaltımı yapmadım ama çok mutluyum sabah tartıldım ve ne göreyiiiim 53.2 600 gr gitmiş düüün
Günyadııın
doktora yarın gideceğim canım, pazar günleri nöbetçi doktorlar oldğundan p.tesi daha iyi olur diye düşündüminternetten bakıyorum yani benimki stres kaynaklı gibi geldi biraz ama yine de göstereceğim. kalp kapakçıklarının düzensizliği, kalp kası gevşemesi falan bunlar da olabilirmiş
menüm hakkında da bilgi vereyim. ben dukan diyeti yapıyorum ve 1 gün saf protein bir gün protein+sebze şeklinde besleniyorum. süt ve süt ürünleri ise her zaman var. yani diyetime uymam kafi.bir de az yemişsin diyorsun ya az değil onlar, miktar belirtmediğimi fark etmişsindir, çünkü dukanda miktar yok. doymazsam aynılarından tekrar tekrar yiyorum, süt grubunu abartmamak kaydıyla tabi ama dediğin gibi çok irade istiyor, hiç meyve hakkım, şeker, un baklagil falan yok pirinç pilavını çok özledim ve makarnayı, azıcık bile tadına bakmıyorum ama. bu çok ciddi bi diyet çünkü.
az kaldı ama aaaz
Ben bir kere gittim diyetisyene yıllaaar önce ozaman her dediğini yaptım, 3 ayda 22 kilo vermiştim. Haklısın meyveyi geç saatte tüketmemek lazım benim son ara öğünümü akşam yemeğinden 2 saat sonrasına vermiş. Akşam yemeğini kaçta yersem, ara öğünüm ona göre zaman alıyor. Bundan sonra son ara öğünde kivi yerim meyve olarak nasıl olur?Anlıyorum haklı olarak gec yiyorsun yemeğini :) peki diyetisyen süt ve meyve vermis diyorsun yaa saat hayli gec oluyor yatmaya yakın ama biz meyveyi gec saatte tüketmiyoruz acaba dogru bildigimiz bir yanlıslık mı var
Fakat sunuda söylemeden gecemeyecegim ben 6 defa diyetisyene gittim listeyi uyguladıgımda kilo veremedim :)
bugün kendime güzel bi köfte yapacağım, yanına salata, yanına yoğurt, yanına da güzel bi sebze yemeğiii ooohh miiss
Bir saattir buradayım kimse yok mu? Limınlubrokoli sınav 9 da mı başlıyor :)
herkese günaydıın kızlaaardaha kahvaltımı yapmadım ama çok mutluyum sabah tartıldım ve ne göreyiiiim 53.2 600 gr gitmiş düüün
başarılar dilerim canım, umarım iyi geçmiiştiiirr
dimiiişimdi okuyunca aceleden saçmaladığımı fark ettim utandım valla karman çorman yazmışım
Günyadııın
doktora yarın gideceğim canım, pazar günleri nöbetçi doktorlar oldğundan p.tesi daha iyi olur diye düşündüminternetten bakıyorum yani benimki stres kaynaklı gibi geldi biraz ama yine de göstereceğim. kalp kapakçıklarının düzensizliği, kalp kası gevşemesi falan bunlar da olabilirmiş
menüm hakkında da bilgi vereyim. ben dukan diyeti yapıyorum ve 1 gün saf protein bir gün protein+sebze şeklinde besleniyorum. süt ve süt ürünleri ise her zaman var. yani diyetime uymam kafi.bir de az yemişsin diyorsun ya az değil onlar, miktar belirtmediğimi fark etmişsindir, çünkü dukanda miktar yok. doymazsam aynılarından tekrar tekrar yiyorum, süt grubunu abartmamak kaydıyla tabi ama dediğin gibi çok irade istiyor, hiç meyve hakkım, şeker, un baklagil falan yok pirinç pilavını çok özledim ve makarnayı, azıcık bile tadına bakmıyorum ama. bu çok ciddi bi diyet çünkü.
az kaldı ama aaaz
teşekkür ettim cnm bugünki biraz daha iyiydi sayenizde sanırım :)Basarılarrr emoscum :))
Nihaaall naptın sen delirdin mi kacamakta ne demicem tabikii :))
Once hayıflanma hepimiz zaman zaman yedik :)) bundan sonrası önemli sadece bugün degil tüm hafta telafi etmelisin aklına kacamak gelsin ve ona göre menülerini olustur olur mu :))
benimde 3 tane var ama yok memikleri yenileyecem anamKapalı olduğunu biliyorum özellikle 2. Ve 3. Kalın tülle kapalı olur diye düşündüm :)
Günaydınlaaaaarrrrrr
Bugün telafi edeceğim
Ben de öyleyim. Sabah kahvaltısı en sevdiğim öğün.. Bir de tatlı bir şeyler yemeden yapamam ben. Diyet halindeyken bu durumu meyve ve kuru kayısı yiyerek hallediyorum. :)dün biraz az yemişim cnm ama normalde öyle değil tabi :) isveç diyetini bi arkadaşım yapmıştı onda hiç kahvaltı yok bana göre değil sabah illa bişey yemem lazım :)
Geçmiş olsun tekrar canım. Şu kilo durumu içinde tebrik ederim hihi :) Meyve ve ekmek olmayınca ben çok zorlanırdım. Kolay gelsin gerçekten zor bir diyet Dukan..
Ben bir kere gittim diyetisyene yıllaaar önce ozaman her dediğini yaptım, 3 ayda 22 kilo vermiştim. Haklısın meyveyi geç saatte tüketmemek lazım benim son ara öğünümü akşam yemeğinden 2 saat sonrasına vermiş. Akşam yemeğini kaçta yersem, ara öğünüm ona göre zaman alıyor. Bundan sonra son ara öğünde kivi yerim meyve olarak nasıl olur?
Ben de öğlen köfte, salata, yoğurt ve çorba yiyeceğim. Akşam köfteyi sebze yemeğiyle değiştireceğim. Afiyet olsun sana :)
9:30 normalde hoca 9:00 da burda olun dedi biz 4 çatlak 8:30 da gittik :) ohh neyseki bitti atlattık :)
dün biraz az yemişim cnm ama normalde öyle değil tabi :) isveç diyetini bi arkadaşım yapmıştı onda hiç kahvaltı yok bana göre değil sabah illa bişey yemem lazım :)
teşeeekkürleer valla iyi geçti bugün bakalım sonuçlar nasıl olcak :) bu arada cnm kilo vermene çok sevindim inşallah bende bi o kadar vermişimdir :)
teşekkür ettim cnm bugünki biraz daha iyiydi sayenizde sanırım :)
venus altta gordum seni ay simdi selam vermeden kapatsam rahat edemeyecem dedim ve en afillisinden kocaman bir selam yollayim sana dedim hadi birde opüyümmmmmmm
benimde 3 tane var ama yok memikleri yenileyecem anam
elma suyu hakkinda ayrintili bilgi istiyorummmmmmmmm
askistom gunaydin burdayim nereye gideyim nerem var
kabus geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?