Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kesinlikle bu yüzden diyetisyene ve sizlere başvurdum zaten kiloyu korumayı, diyeti devam ettirmeyi beceremiyorum. Onca kiloyu geri almak beni depresyona sokmuştu. Kilolarımdan kurtulmak bana yepyeni bir hayat verecek! Hep beraber başaracağız, manken gibi olacağız umarım :)

kızlaaar ben gideyim devasa dolabımı düzenleyeyim 5 kapılı ve bana 5 kapı daha lazım. sığamıyorum. ben evlenince adamın eşyalarıyla nasıl sığacam dolaba yaaaaa
KOLAY GELSİİİN! Dolay olayı sıkıntılı
Venüs beyaz olmana sevindim :)) direk hayal dünyamda canlandırdım tipini :)

Buse bu ne hız ya gün aşırı mı kilo veriyorsun ne??? :)

Hihihi eskiden tam Venüs'tüm. Beyaz ten, kızıl saç... Hem Venüs de benim gibi dombili

Çok geçmiş olsun canım. Herkes bir hasta olmuş bu aralar hayırlısı..

ben butun yasaklari delip geliyorum ve kimse yok diye soylene soylene gidiyorummmm
olmadi simdikkkkkkkkkkkk
nihalim ben baktim ma resmi goremedimmmmmmmmmm
evsebu nen var bebem
venus ne beyazi kis anlamdim

elma tarifi es mi gecildi?

gelirim yine
buse minyon hatunsun 5 kapili dolaba ne koydun gulum yawwwwww
yazlini kislini ayirsan,kazani hirkani ayirsan yani biraz gruplama yapsan yeter cicim ya
yada ben gelip senin saci yola yola gostereyimmi
hem herife ne lazimmis 5 li dolap senin dolabin bir gozu nesine yetmiyor

Hehehehe :)) Venüs antik Roma'da aşk tanrıçası ve resimlerdeki tasfirini de beyaz tenli kızıl saçlı yapmışlar. O da sen de beyaz tenli misin diye sordu. :)

Ya kızlar bu Halim'de geçmişi okudum şöyle bi göz attım arzu gitmiş berilabla buralarda kısa bi tartışma olmuş kimse kafasına takmasın amacımız belli arzu ayıp etmiş ne gerek var o tür konuşmalara neyse başla emilin Venüs'ün maşallahı var edayı göremedim sanki tektik alıntılauamadım kızlar çok kötüyün düzenlemez isem izinli yaz beni ebruşum ama mutlaka tekrar okur telafi ederim tek tek cevap yazarım herkesi öpüyorum insanın sağlığı gibisi yok telden yazıyorum karışıklık varsa anlayın siz şekerler hepinizi seviyorum by

Mezuniyetimde yayınlayacağımmmm :)))
Ama gelinlikli halterci kolumun çıktığı fotom var :) gelinliklerin olduğu albümde :)

Çoook ama çok geçmiş olsun canım benim ya hemencik iyileşirsin inşallah

Teşekkür ederim canım. Çabuk dönersin aramıza umarım. :)

slm ben 1,60 boyunda 83.2 kiloyum 22 yaşındayım kilo vermek istiyorum bugün diyete başladım kabul ederseniz bende yarışmaya katılmak istiyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar. Gelemedim bu saate kadar. Eşim bugün çalışmıyor, sağolsun temizlik yaparken yardım etti bana. Çok yoruldum, ama allaha şükür temizlediğimiz yerler misler gibi oldu. Karnı burnunda olunca insan biraz yavaş yavaş yapıyor. Birazcık geçmişe bakayım. Akşamda kardeşime gitmem gerekiyor, Daha kızın dersleri var, banyosu var. Yarın pazartesi okul hazırlığı var. Anlayacağınız daha çok işim var

slm ben 1,60 boyunda 83.2 kiloyum 22 yaşındayım kilo vermek istiyorum bugün diyete başladım kabul ederseniz bende yarışmaya katılmak istiyorum
Maalesef canım şuan için bizim takımda yer yok. Aşağıdaki linkten cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine kendini bu şekilde tanıtan bir mesaj yazarsan eğer eksiği olan bir takım seni çağıracaktır. Şimdiden başarılar.

Allahıma şükür ya:)
Buarada boydan fotomu çektim 9 kilo sonra tekraar giyip çekip koycam buraya:)

iyi yapmışsın merakla bekliyorum canııım

Venüs beyaz olmana sevindim :)) direk hayal dünyamda canlandırdım tipini :)

Buse bu ne hız ya gün aşırı mı kilo veriyorsun ne??? :)

dimi yaaa, normalde gıdım gıdım gider şimdi hemencecik gitmeye başladı. takımın uğuru bu olsa gerek

canım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin. tez zamanda düzelirsin umarım. sağlık söz konusuysa akan sular durur

ay venüüüss ben de 2. venüs müşüm o zaman. benim de ten beyaz saç kızıldı daha yeni boyattım ama tutmadı kapanmıyor bu kızıllar, açtırmak gerekmiş. saçım ince telli diye onu da kabul etmiyorum. bakalım artık boyaya boyaya kurtullcam artık :26:

minyon hatunum eveet valla berilcim ne koymadım ki, ne sen sor ne ben söyleyeyim, tonla pantolon, tonla kazak kısacası her şeyden tonla en masum eşyalarım az yer kaplayan tshirt ve bodylerim ama hallediyorum

selaaam kolay gelsin kaptaaan işin zor vallahi

eceeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm

ay bugün su içemedim düzgün yaaa suya yükleneyiiiim sanki burada suyunu unutmuyorsun dimi ecem demeye çalışıyorum

Ben geldimmm bugün aldıgımız camasır makinamıda degistirdim ben aldıklarımın hep bir üst modelini almaktan yeni seyler alamıyorum :)) biliyorsunuz öncede buzdolabını almıstım sonra o buzdolabının cok zayıf kaldıgını dusunup degistirmeye gittigimdee buzdolabından vazgecip elektrikli ocak ve elektrik süpürgesi almıstım :)) ayyyyy dayanamıyorummmm simdide bir televizyon begendik ama cok pahalı onu beklicezz kesin onda karar kıldık ama onun indirime girmesini beklicez tv nin sürekli üst modeli cıkıyor o yüzden nisan gibi iner fiyatlar 1 ay sonra alalım dedik eksikler coookkkkkk hic bitmiyor yeni ev kurmak cook zorr bir klima begendim o bile 3.000 lerde off off

eceeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm

ay bugün su içemedim düzgün yaaa suya yükleneyiiiim sanki burada suyunu unutmuyorsun dimi ecem demeye çalışıyorum

Buuuussseeeeeeeeeeeee bende bugün bol bol su ictiiiiiiiimmmmmmmmm :)) hadii kalkkkk sendee icccc :))

Ayyy tüh yer olsaydı keşke üzüldüm
Belli bir sayı mı varmış? Ben bilmiyordum kusurum affola efenim

hayirlisiyla biter sen dert etme.guzel bitmiyorki kuzum.ama sen obur ay tv ye gidip baska birsey bile alabilirsin.hem zaten bu aldiklarinla kalmiyor ecemim evde eksik olmasada kadin milleti eksiltiyor zaten yenisini alabilmek icin.senin ev belliydi degilmi.ama ne alirsan gule gule askla kullan

ben cikiyorum esim ise gidecek.sonrada kizlarin hazirliklari var gececiler bulusuruz yine.

Insallah kuzum yaa brazda oyle daha yenisi olsun diye 9 kgluk aldım makinayı simdi diyorum 11 kg mı alsaydım kerosta dyoki ordunun mu camasırını yıkıyosun alt tarafı 2 kisiyz her an her sey degsebilirrr :))) saagım solum belli degil :))
Evet kzuum bizim evimiz belli cok sükür evimiz var :)
İnsalllaahh gelirsin bir gün evimede :)

INSALLAH
benim makina 7 kg luk ama 7 kilo almiyorki.onun icin 11 kilolugu alma cunku dolmsasini bekle yada beklemeden yikadinda elektrik durumu var.hem bebekte olsa 9 luk yeter o eskiyincede daha neler cikar neler.evinin olmasi guzel en azindan mobilyani alir alir yerlestirirsin.evde tadilat yaptinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…