Kesinlikle bu yüzden diyetisyene ve sizlere başvurdum zaten kiloyu korumayı, diyeti devam ettirmeyi beceremiyorum. Onca kiloyu geri almak beni depresyona sokmuştu. Kilolarımdan kurtulmak bana yepyeni bir hayat verecek! Hep beraber başaracağız, manken gibi olacağız umarım :)zor evetçok irade istiyor ama alıştın mı da sanki çok kolay gibi yani benim meyveyle aram olsa asla alışamazdım tabi, ona rağmen canım arada muz çilek ve kivi çekiyor sağ ol tatlım
sen de 22 kg vermişsin zamanında çok büyük başarı benceinşallah bu sefer geri almayacağız kiloları, geçmişten ders alacağız dikkat edeceğiz inşaallah
benim bugün sebze protein günüm oldugu için ben köstenin yanında sebze yemeliyim mutlaka, belki salatayı yemem de sırf sebze yemegi yerim yanında. çünkü insan sebze yemegini bile özlüyor yahu eheheh
hepimiz kurtulalım şu yüklerimizdençıtır olalııım yuppiiiiiiiii
tutmayın biziiii 13. takım geliyoooorrrrrrrrr
KOLAY GELSİİİN! Dolay olayı sıkıntılıkızlaaar ben gideyim devasa dolabımı düzenleyeyim5 kapılı ve bana 5 kapı daha lazım. sığamıyorum. ben evlenince adamın eşyalarıyla nasıl sığacam dolaba yaaaaa
Venüs beyaz olmana sevindim :)) direk hayal dünyamda canlandırdım tipini :)
Buse bu ne hız ya gün aşırı mı kilo veriyorsun ne??? :)
Kızlar çok kötüym dün gece serum yedim bamamıştım demedi her tarafım dökülüyor sanki telden girdim beni idare edin ebruşum sana yazıyorum özellikle ara ara girmeye çalışırım parmaklarında derman yok inanın
Hehehehe :)) Venüs antik Roma'da aşk tanrıçası ve resimlerdeki tasfirini de beyaz tenli kızıl saçlı yapmışlar. O da sen de beyaz tenli misin diye sordu. :)ben butun yasaklari delip geliyorum ve kimse yok diye soylene soylene gidiyorummmm
olmadi simdikkkkkkkkkkkk
nihalim ben baktim ma resmi goremedimmmmmmmmmm
evsebu nen var bebem
venus ne beyazi kis anlamdim
elma tarifi es mi gecildi?
gelirim yine
buse minyon hatunsun 5 kapili dolaba ne koydun gulum yawwwwww
yazlini kislini ayirsan,kazani hirkani ayirsan yani biraz gruplama yapsan yeter cicim ya
yada ben gelip senin saci yola yola gostereyimmi
hem herife ne lazimmis 5 li dolap senin dolabin bir gozu nesine yetmiyor
Mezuniyetimde yayınlayacağımmmm :)))ben butun yasaklari delip geliyorum ve kimse yok diye soylene soylene gidiyorummmm
olmadi simdikkkkkkkkkkkk
evsebu nen var bebem
gelirim yine
yazlini kislini ayirsan,kazani hirkani ayirsan yani biraz gruplama yapsan yeter cicim ya
Ya kızlar bu Halim'de geçmişi okudum şöyle bi göz attım arzu gitmiş berilabla buralarda kısa bi tartışma olmuş kimse kafasına takmasın amacımız belli arzu ayıp etmiş ne gerek var o tür konuşmalara neyse başla emilin Venüs'ün maşallahı var edayı göremedim sanki tektik alıntılauamadım kızlar çok kötüyün düzenlemez isem izinli yaz beni ebruşum ama mutlaka tekrar okur telafi ederim tek tek cevap yazarım herkesi öpüyorum insanın sağlığı gibisi yok telden yazıyorum karışıklık varsa anlayın siz şekerler hepinizi seviyorum by
Ya kızlar bu Halim'de geçmişi okudum şöyle bi göz attım arzu gitmiş berilabla buralarda kısa bi tartışma olmuş kimse kafasına takmasın amacımız belli arzu ayıp etmiş ne gerek var o tür konuşmalara neyse başla emilin Venüs'ün maşallahı var edayı göremedim sanki tektik alıntılauamadım kızlar çok kötüyün düzenlemez isem izinli yaz beni ebruşum ama mutlaka tekrar okur telafi ederim tek tek cevap yazarım herkesi öpüyorum insanın sağlığı gibisi yok telden yazıyorum karışıklık varsa anlayın siz şekerler hepinizi seviyorum by
Maalesef canım şuan için bizim takımda yer yok. Aşağıdaki linkten cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine kendini bu şekilde tanıtan bir mesaj yazarsan eğer eksiği olan bir takım seni çağıracaktır. Şimdiden başarılar.slm ben 1,60 boyunda 83.2 kiloyum 22 yaşındayım kilo vermek istiyorum bugün diyete başladım kabul ederseniz bende yarışmaya katılmak istiyorum
Allahıma şükür ya:)
Buarada boydan fotomu çektim 9 kilo sonra tekraar giyip çekip koycam buraya:)
Venüs beyaz olmana sevindim :)) direk hayal dünyamda canlandırdım tipini :)
Buse bu ne hız ya gün aşırı mı kilo veriyorsun ne??? :)
Kızlar çok kötüym dün gece serum yedim bamamıştım demedi her tarafım dökülüyor sanki telden girdim beni idare edin ebruşum sana yazıyorum özellikle ara ara girmeye çalışırım parmaklarında derman yok inanın
Kesinlikle bu yüzden diyetisyene ve sizlere başvurdum zaten kiloyu korumayı, diyeti devam ettirmeyi beceremiyorum. Onca kiloyu geri almak beni depresyona sokmuştu. Kilolarımdan kurtulmak bana yepyeni bir hayat verecek! Hep beraber başaracağız, manken gibi olacağız umarım :)
KOLAY GELSİİİN! Dolay olayı sıkıntılı
Hihihi eskiden tam Venüs'tüm. Beyaz ten, kızıl saç... Hem Venüs de benim gibi dombili
ben butun yasaklari delip geliyorum ve kimse yok diye soylene soylene gidiyorummmm
olmadi simdikkkkkkkkkkkk
evsebu nen var bebem
gelirim yine
Selam kızlar. Gelemedim bu saate kadar. Eşim bugün çalışmıyor, sağolsun temizlik yaparken yardım etti bana. Çok yoruldum, ama allaha şükür temizlediğimiz yerler misler gibi oldu. Karnı burnunda olunca insan biraz yavaş yavaş yapıyor. Birazcık geçmişe bakayım. Akşamda kardeşime gitmem gerekiyor, Daha kızın dersleri var, banyosu var. Yarın pazartesi okul hazırlığı var. Anlayacağınız daha çok işim var
eceeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
ay bugün su içemedim düzgün yaaa suya yükleneyiiiimsanki burada suyunu unutmuyorsun dimi ecem demeye çalışıyorum
Maalesef canım şuan için bizim takımda yer yok. Aşağıdaki linkten cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine kendini bu şekilde tanıtan bir mesaj yazarsan eğer eksiği olan bir takım seni çağıracaktır. Şimdiden başarılar.
Ben geldimmm bugün aldıgımız camasır makinamıda degistirdim ben aldıklarımın hep bir üst modelini almaktan yeni seyler alamıyorum :)) biliyorsunuz öncede buzdolabını almıstım sonra o buzdolabının cok zayıf kaldıgını dusunup degistirmeye gittigimdee buzdolabından vazgecip elektrikli ocak ve elektrik süpürgesi almıstım :)) ayyyyy dayanamıyorummmm simdide bir televizyon begendik ama cok pahalı onu beklicezz kesin onda karar kıldık ama onun indirime girmesini beklicez tv nin sürekli üst modeli cıkıyor o yüzden nisan gibi iner fiyatlar 1 ay sonra alalım dedik eksikler coookkkkkk hic bitmiyor yeni ev kurmak cook zorr bir klima begendim o bile 3.000 lerde off off
hayirlisiyla biter sen dert etme.guzel bitmiyorki kuzum.ama sen obur ay tv ye gidip baska birsey bile alabilirsin.hem zaten bu aldiklarinla kalmiyor ecemim evde eksik olmasada kadin milleti eksiltiyor zaten yenisini alabilmek icin.senin ev belliydi degilmi.ama ne alirsan gule gule askla kullan
Insallah kuzum yaa brazda oyle daha yenisi olsun diye 9 kgluk aldım makinayı simdi diyorum 11 kg mı alsaydım kerosta dyoki ordunun mu camasırını yıkıyosun alt tarafı 2 kisiyz her an her sey degsebilirrr :))) saagım solum belli degil :))
Evet kzuum bizim evimiz belli cok sükür evimiz var :)
İnsalllaahh gelirsin bir gün evimede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?