- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
günaydııın
bir dukan sebze günü ertesi kilom 53.8 yanii +600 gel de bu dukanı dövme ama alışığım tınlamam, her zaman olan bir şeydir bu yarın yine eksiye düşerim kuzularııım
kahvaltımı yaptım, buzdolabında eksiklerim var, annemle onları almaya gideceğiz şimdi. sonra da avm ye gitmişken, birkaç mağaza gezmeden, small beden 36 beden pantolon almadan olmaz gönlüme göre bi bakınayım
öğlen yemeğimi de hazırladım, yanıma alacağım, hatta korkudan akşamı da yanıma alabilirim, bu annemin sağı solu belli olmaz, her an şuraya da bi ugrayalım diye önümde belirebilir
yaptırdım ama çoğu maceraperest gibi yarım bıraktım o yüzden bir şey diyemem ama genital bölge yapılırken yanıyorsun onu söyleyeyim
ekmek yapabilirim istersem elimdeki mazemelerle ama asla fırın ekmeği falan gibi değil tabi o yüzden yapmıyorum bile ama güzel ekmekler de yapabilirmişim bi sürü tarif var, denemek lazım ama resmen alıştım yahu ekmeksizliğe, herhalde dukan bitince de pek ekmek tüketen biri olamam artık bana kattığı en güzel şey de belki bu
sağ ol kuzucuum, seni azimli görüyorum ben gerçekten ve başaracağına inanıyorum bunu söylemek istedim
ben bu menüye bayıldııımmm alemsin tatlım süpersin yaaa tabi esas yorumu emoş yapmış, onun dediklerine aynen katılıyorum
abooo serum varyaa bi şişirir ki sorma. bi arkadaşım serumlar yüzünden 9 kg aldı dikkat et vallaaa emeklerine yazık olur elinden geldiğince serum almamaya çalış, ilaç ya da iğne yaptır kendine bence bebek
cıs cıss cıısss ekmek yok, hele ki gece hiç yok ecoş
bir dukan sebze günü ertesi kilom 53.8 yanii +600
kahvaltımı yaptım, buzdolabında eksiklerim var, annemle onları almaya gideceğiz şimdi. sonra da avm ye gitmişken, birkaç mağaza gezmeden, small beden 36 beden pantolon almadan olmaz
öğlen yemeğimi de hazırladım, yanıma alacağım, hatta korkudan akşamı da yanıma alabilirim, bu annemin sağı solu belli olmaz, her an şuraya da bi ugrayalım diye önümde belirebilir
Kızlaaaarrrr
Aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı???
Alet adı ve fiyat istiyorum:)
Buarada 1 saatliğine eşimle çıktık 3.5 saat gezindik yorgunluktan öldüm kendime polar pembiş sabahlık gecelik tarzı bişey aldım ama çok tatlı :) eşim normalde slimfit medium giyerdi olmadı göbek fırlıyo diye large aldık üzüldü geldi eve yemek yedi:/
Lazer epilasyon yaptıranınız olsun hadi ve çok memnun olsun nolur
yaptırdım ama çoğu maceraperest gibi yarım bıraktım
Ya bu dukanda birde ekmek olsa kesin yapardım :) mümkünse günde 3 ekmek
ekmek yapabilirim istersem elimdeki mazemelerle ama asla fırın ekmeği falan gibi değil tabi
Aslında bir yandan sınırsız ve yağsız besinler tüketiyor olman güzel gibi ama bir yandan da çok zor geliyor. Hihih afiyet olsun canım.
Kaptancığım çok haklısın. Fakat akşam yemeklerini iş yerinde halletmem imkansız, sabahtan yanımda getirsem akşama kadar kokar. Akşam da çıkıp bir yerde yemeye para veremem hergün. Eve dönünce yemek zorundayım. O halde ben akşamki arayı kaldırayım kaptancığım, zaten yemeği geç yiyeceğim. Akşam yemeğimde çorbanın yanında yarım ekmek yerim yada hiç yemem şimdilik. Alıştıkça daha iyi düzenlerim.
Motivasyon konusunda da çok haklısın. Diyetisyen sadece menü yazıyor. Fakat bu iş beyinde bitiyor, motivasyonla bitiyor. Bu takım da tam anlamıyla motivasyon deposu... Hatta bloguma anonimden yazan bir diyet kankası da buldum kendime. Telefonlarımızı verdik birbirimize her gün konuşuyoruz. Onun yolu benimkinden biraz daha uzun. Hem sizler, hem diyetisyen, hem de diyet kankamla bu işi başaracağıma inanıyorum. Takım içindeki dsipline de elimden geldiğince uymaya çalışacağım.
sağ ol kuzucuum, seni azimli görüyorum ben gerçekten ve başaracağına inanıyorum bunu söylemek istedim
Menüm
Sabah
Muz Kivi elma portakal
2 dilim çavdar ekmeğine tost
Sabah dediğim 11- den 2 ye kadar
Akşam
5 gibi
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak bezlyeli patates yemeği
Ayran
Buarada ben yemek yaparken yağ kullanmıyorum gibi birşey bunuda diyim dedîm
Saatlerce gezdim
1 fincan naneli yeşil çay (bayıldım tadına)
10-13 bardak su
Bunuda eklemek istiyorum kısmi ağda yaptım çok efor sarfettim bu da spora girer resmen
ben bu menüye bayıldııımmm
saol ebrucum ya dün serum yedim 23 gibi banamısın demedi şimdide belime vurdu sanırım felaket sızlıyor iki gündür vallaha bişi yiyemiyorum menü yazmadım o yüzden oldumu kolay atlatamam sanki inş geçer bu gidişle daha çok kilo veririm ama riske atmayayım geçmiycek olursa izinli yazarsın beni takımı kötü etkilemeyeyim serum ödem yaparmı bilmiyorum kilo bildirimide göre karar verirsin ebrucum birazdan dünle bugün mesaj sayısını atıcam herkesi öpüyorum dinleneyim uyku düzenim kaç gündür yoktu sanırım onunda etkisi var
kötü yakaladı herkese ii geceler
abooo serum varyaa bi şişirir ki sorma. bi arkadaşım serumlar yüzünden 9 kg aldı
gecenin su saatinde canım yogurda ekmek dograyıp yemek istedi ne alakaysaaa :)))
cıs cıss cıısss ekmek yok, hele ki gece hiç yok ecoş