Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydııın

bir dukan sebze günü ertesi kilom 53.8 yanii +600 gel de bu dukanı dövme ama alışığım tınlamam, her zaman olan bir şeydir bu yarın yine eksiye düşerim kuzularııım

kahvaltımı yaptım, buzdolabında eksiklerim var, annemle onları almaya gideceğiz şimdi. sonra da avm ye gitmişken, birkaç mağaza gezmeden, small beden 36 beden pantolon almadan olmaz gönlüme göre bi bakınayım

öğlen yemeğimi de hazırladım, yanıma alacağım, hatta korkudan akşamı da yanıma alabilirim, bu annemin sağı solu belli olmaz, her an şuraya da bi ugrayalım diye önümde belirebilir

yaptırdım ama çoğu maceraperest gibi yarım bıraktım o yüzden bir şey diyemem ama genital bölge yapılırken yanıyorsun onu söyleyeyim

Ya bu dukanda birde ekmek olsa kesin yapardım :) mümkünse günde 3 ekmek

ekmek yapabilirim istersem elimdeki mazemelerle ama asla fırın ekmeği falan gibi değil tabi o yüzden yapmıyorum bile ama güzel ekmekler de yapabilirmişim bi sürü tarif var, denemek lazım ama resmen alıştım yahu ekmeksizliğe, herhalde dukan bitince de pek ekmek tüketen biri olamam artık bana kattığı en güzel şey de belki bu

sağ ol kuzucuum, seni azimli görüyorum ben gerçekten ve başaracağına inanıyorum bunu söylemek istedim

ben bu menüye bayıldııımmm alemsin tatlım süpersin yaaa tabi esas yorumu emoş yapmış, onun dediklerine aynen katılıyorum

abooo serum varyaa bi şişirir ki sorma. bi arkadaşım serumlar yüzünden 9 kg aldı dikkat et vallaaa emeklerine yazık olur elinden geldiğince serum almamaya çalış, ilaç ya da iğne yaptır kendine bence bebek

gecenin su saatinde canım yogurda ekmek dograyıp yemek istedi ne alakaysaaa :)))

cıs cıss cıısss ekmek yok, hele ki gece hiç yok ecoş

aha bu annem çıkamıyor, iş yapıyor evde kızlar ben en iyisi cıbı cıbı yapayım da bari öyle çıkayım

Aslına bakarsın yaklaşık bir ay sonra eve çıkma ihtimalim var. O yüzden gözüm korktu zaten hhihih :)

Senin sayesende Dukan'a ilgi duymaya başladım resmen. Cuma günü kontrol günümde diyetisyenime soracağım. Hihih :)

Günaydın demeyi unuttum...
Bu sabah kahvaltı öğünümü atladım. Gece yatamıyorum, sabah kalkamıyorum. Kimse de evde yoktu, 11:00 gibi uyandım. Direk ara öğünümü yedim. 13:00'de öğle yemeğimi yiyip, Beyoğlu'na gideceğim. Kart borçlarımı kapatıp, elimde kalan parayla çanta vs. almayı planlıyorum.

yok canım yaaa fazla uzun zamanların geçmesin bir an önce ulaş hedefine ama tabi sonradan kalıp paylaşımlarınla bizi motive edebilirsin. Ama listeden bir an önce mezun olmanı dilerim

güzel bi tercih olmuş afiyet olsun canım

canım gitmene üzüldüm.senin için hayırlısı neyse o olsun belki bigün gelip buraya hedefine uluştığını anlatırsın. Herşey gönlünce olsun.

hoşgeldin canım. Bizde sana bol şans diliyoruz.

Merhbaaaaa

Gecmisi okudum Allah tan dun pazardi cok kaynatmamissinizz

Ecem gelinlikler hakkinda birebir ayni seyleri dusunmusuzz:)
Cok sevindimm
Camasir mkinenin de ozelligi super bu arada gule gule kullan canim.
Ayrica ben seni zaten sevdim, mesajina da cok guldum.
Sevgiler. Haha

Ebru al beni vur Gulcine bir farkimiz yok
O daha cok al ver yapti galiba gerci ama sonuc olarak ikimiz de mezun olamadik hala.
Iyisiniz demissin ya benim vermem gerekiyor bariz. Su an cok kilolu olmayabilirim ama tam tas olmak istiyorum:))

Nihal lazeri kesin berilisko yaptirmistir:) o burdayken sor bir daha:))

Buse ben de bu Dukan'i kim yapabilir ki, cok zor bir diyet bu diyordum, canli kanit oldun bana, iyi alisverislerr

Yds' ye calisan Emine sendin di mi? Lisansin ne uzerine e yuksegi nerde hangi bolumde dusunuyorsun?

Venus diyetisyenin Dukan diyeti hakkinda yuzde 90 pek iyi seyler soylemez

betül e katılıyorum diyetisyen asla onaylamaz. parasından olur yoksa ama sen yine de sor, onun dediklerini gel bize anlat canım

benim eski takımımdan bi arkadaşımla başladık, o da ben de çok iyi şekilde gidiyoruz. yapan çok var. zor ama hırs lazım işte, hırs olunca gerisi geliyor

hoş geldin bu aradaaaaaaa

daha yeni çıkıyoruz kuzular, hepinizi öptüm. akşama görüşürüz artıkın. gece tayfasıyla kaynatırız

venüs bekle beniiiiiii

hOsbuldum Busecim
Aksam neler aldin gel paylas:))

Kizlae biz yarin tasiniyoruz o yizden yarin ve bugun icin okuldan izin aldim
Evde cook is var
Ara ara bakarim yine

Gorusuruz yine

evet cnm benim :) bilgisayar mühendisliği okuyorum şimdi yükseği de yine kendi alanımdan web üzerine yapmayı düşünüyorum şimdilik ısparta gibi görünüyo ama çevre iller de olur antalya burdur denizli muğla izmir falan. artık neresi olursa orda yaparım. öğretim görevlisi olmak istiyorum. nerde kadro verirlerse oraya giderim ama işte erkek arkadaşımın iş imkanı sınırlı benim gittiğim yerde iş bulabilmesi lazım bu şartları da göz önünde bulunduruyoruz :)

canım dikkat et kendine aşırı kilo vermekte iyi değil canım sanırım kendi kendine diyet yapıyosun dukan ağır gelmiş olabilir. Bence bi doktora gözük. Allah korusun sağlık şakaya gelmez.

tekrar geçmiş olsun sanada canım

bir selam vermeye geldim ne yaptiniz kizlar
bugun cok isim var arkadasim tsiniyor ev paketleyecez.kendinize iyi bakin
gelirim yine.

yok canım yaaa fazla uzun zamanların geçmesin bir an önce ulaş hedefine ama tabi sonradan kalıp paylaşımlarınla bizi motive edebilirsin. Ama listeden bir an önce mezun olmanı dilerim

Teşekkür ederim canım. Gırmeyecektim ama dayanamadım metrobüste yolum uzun nasıl olsa, telefondan gireyim dedim.
Büyük ihtimalle 5-6 ay içerisinde tam hedefime ulaşmış olacağım fakat koruma programı sırasında sızlerle motive olmayı tercih ederim. Hihihihi daha 3. Gün ama nelerin hayallerini kuruyorum ben de bir alemim.. :)

Saat 11:25 de başladım geçmişi okumaya, gözlerim buğulanmaya başlayınca 15 dk kadar bi mola verip yeniden başladım okumaya ve 13:00’de bitirdim. Online olmadan okuduğum için alıntı yapamadım tek tek yazıyorum;

Venüs’cüm adını söylememek konusunda elbette ki özgürsün kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran özelden öğrenirim adını ben senin Ve bu arada ben de bu ailenin parçası olacağım demişsin, iyi de oldun bile :)) Sende, benim buraya ilk geldiğim zamanlardaki hallerimi görüyorum.. Çok azimli, kararlı ve aktif olma çabasındasın. Başarıyorsun da. Maşallah İyi ki gelmişsin.. Ayrıca Betül’ün söylediği gibi Türkçe’yi çok güzel kullanmana ben de bayıldım. Eğer acelem yoksa ben de noktalama işaretlerine ve büyük-küçük harf olayına, virgülden sonra bir boşluk bırakıp oradan itibaren yazmaya gayr-i ihtiyarî dikkat ederim, seviyorum bunu.

Emine’cimmmmm demişsin ya hani inşallah farkına bile varmadan zaman geçer ve kilolarımız da gider, inan ki ben zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Ama sana bunun olabilmesi için ufak bi sır vereyim, diyetteyim psikolojisini çıkar at aklından. Diyette değilsin, sağlıklı besleniyorsun ve zaten yapman gereken şeyleri yapıyorsun. Bedenine hak ettiği değeri veriyorsun sadece Tüm bu yaptıklarını kısıtlı bi süreç olarak değil de, bi yaşam biçimi olarak görürsen benim yaptığım gibi, o zaman günlerin nasıl geçtiğini sen de hiç anlayamazsın Bu arada sen de bi rahatsızlık geçirmişsin ben yokken çok geçmiş olsunnn.

Gelelim Arzu konusuna. Farkındayım konu kapanmış bitmiş. Ama ben de insanım, zaman zaman sinirlenebiliyorum bazı şeyleri hazmedemiyorum ve eğer bunları içimde tutarsam bana zarar.. Kısa tutmaya çalışacağım. Arkadaşım; bizim aramızdaki samimiyeti gerçekçi bulmamana, beril’in konuşmalarına, aile hayatıyla ilgili seviyesiz yorumlarına, takımın seni eşinden çok hesaba çektiğini söylemene, “burası babamın yeri değil” demene.. Belki unuttuklarım da vardır. Bunların hepsine ayrı ayrı gerçekten çok sinirlendim. Bana kalırsa Beril’i sevememek marifet ister. Bunu başarmışsın bravo. Aramızdaki samimiyetin gerçeği yansıtıp yansıtmadığını anlayabilmen için Ecem, Betül ve benim buluştuğumuz gün birbirimizi gördüğümüzde nasıl sarıldığımızı görmen, Gül Abla’nın beni aradığında ve sesimi ilk duyduğunda verdiği o güzel tepkiyi duyman, Beril’in beni aradığında ve onunla konuştuğumu anladığımda neredeyse ağlayacak gibi olduğum ana şahit olman gerekirdi. Keşke sen de bizler gibi bu duygulara ortak olabilseydin. Evet ben senin de söylediğin gibi bu dostlukların esiriyim. Allah’ıma şükürler olsun..
Biz sana karşı her zaman anlayışlıydık. İyi niyetimizi kaç kez göstermeye çalıştık. Herşeyi sana defalarca açıkladık ve sen de artık aramıza katıl bizler gibi ol dedik öncesini unuttuk.. Hatırlatan her defasında yine kendin oldun. Söylenmesi gerekenden fazlasını söylemedik. He sen bunlara rağmen gitmek istediysen git tabi, gitmişsin zaten. Hakkında hayırlısı olsun. AMAAAAAA, bunu yaparken takımı suçlaman, bizim aramızdaki samimiyeti sorgulaman kesinlikle senin hakkın değil! Üslubun da düşüncelerin gibi çirkin. Burası ve bizler hakkında 100 kişiden 99 u olumlu şeyler düşünürken 1 kişi olarak senin bunları söylemen, bizim kendimizi değil senin kendini ve kafa yapını sorgulaman gerektiği anlamına gelir.
Bu konuyu yeniden açmak istemezdim, mümkünse kimse de yorum yapmasın arkadaşlar uzamasın boş yere. Hatta yazımdan alıntı yapacaksınız burayı silin. İnanın ben de hatırlamak istemiyorum daha fazla. Ama bunları içimde tutmam mümkün değildi. Daha fazlasını söylemek de geliyor içimden ama vakit kaybı olur düşüncesiyle vazgeçiyorum. Şimdi diğer yazacaklarıma geçeyim.

Buse’mmmm çok geçmiş olsun bebeğim kalp çarpıntın ile ilgili :\ Şimdi nasıl oldun daha iyi misin?Hem ben sana bişey dicem, dukan yaptığın için mi her gün tartılma ihtiyacı hissediyorsun? Vazgeçsen şu huyundan tartıyı kaldırsan yüksek bi yerlere? Zaten haftada vereceğin kiloyu gramlarla veriyorsun, e o da gün içinde yediğin şeylere göre, hastalık durumlarına göre, tuvalete çıkma durumuna göre bile değişiyor. Yani hafta arası gördüğün sonuçlar senin için çok yanıltıcı. Cuma’dan önce tartılma derim ben kuzucum.

Sema’cım çok geçmiş olsun canım sana da

Biri yine ECEM ve ALIŞVERİŞ mi dedi? Yok ya yok ben yanlış duymuşumdur Ecem yapmaz öyle şey :) Öyle aldığı şeylerin bi üst modelini falan almaz, öyle takıntıları yoktur DD Bi kere o alışverişi falan sevmez, ı ı cık Bebeğim güle güle kullan hepsini Bu arada Beril’le karşılıklı yazışmalarınızı, sevgi dolu dakikalarınızı da çok kıskandım ben olsaydım o kadar samimiyete müsaade etmezdim kaynana gibi otururdum aranıza

Ya bu arada Açelya hiç uğramamış mı bana mı öyle geldi bidahaki sefere numarasını alıcam merak ediyorum o kızı ben yaf

Betül’üm taşınıyormuşsunuz hayırlı olsun şimdiden, Allah yardımcınız olsun işiniz de çoktur tabi, gelelim mi yardıma

Ve Mervemrah canım aramıza hoşgeldin sen dee

bir selam vermeye geldim ne yaptiniz kizlar
bugun cok isim var arkadasim tsiniyor ev paketleyecez.kendinize iyi bakin
gelirim yine.

Kolay gelsin benim yardımsever, düşünceli beril'im Yine karşılaşamadık ama illa ki bi yerde kıstırcaz birbirimizi

Hayal kurmak güzeldir bundan asla vazgeçme

He kızlar bu arada giderken pazar gecesi döneceğimi yazmıştım. Dün döndük ama çok geç döndük, köprü baya tıkalıydı çünkü. Eşyaları falan taşı yerleştir (biz her seferinde oraya boş bi arabayla gidip 2 araba dolusu yükle geri döneriz ) bittim ben zaten vurdum kafayı yattım :111:
Sabah da erken kalkıp yürüyüşe gittim arkadaşımla, ecem mesaj attı kısa bi konuştuk o şekilde sağolsun :) Okula gitmiş meleğim duygulandırdı beni sabah sabah
Neyse sonra eve geldim duş aldım kahvaltı yaptım mutfağı biraz toparladım falan filan derken odama gelip -o zorlu- geçmişi okuma serüvenine atıldım Yanılmıyorsam yaklaşık 400-500 tane mesaj okudum

Velhasılkelam ancak katıldım aranıza :)))

Son düzenleme:

haklısın cnm ben bi terapiste gittim kilolarımla ilgili de yardımcı olmaya çalıştı. o zaman söylediği tek şey diyetteyim kelimesini tamamen unut oldu. biri sana bi ikramda bulunduğunda teşekkür ederim de hatta sevmiyorum bile de dedi. bende aynen devam ediyorum dediklerine. mesela arkadaşım mantı yiyelim dedi dün (en sevdiğim yemek olur kendisi :) ) ben yediklerime dikkat ediyorum artık sadece eşlik edebilirim dedim.
geçmiş olsun dileklerin için de teşşekkür ederim cnm. yine kum döküyorum. sancılara dayanamıyorum biraz cnm tatlı da :) ben doğumu nasıl yapcam acaba :) aileni gönderdin sanırım canım Allah kavuştursun. dün yoktun buralarda gözlerim seni aradı :)

Bizim yine İstanbul sınırlarında sayılan İstanbul'un merkezî yerlerine uzak bi yazlık evimiz var canım benim. Oraya gitmiştik. Havalar güzel olduğunda fırsatı hiç kaçırmayız. Yeşil doğa hastasıyız ailece
İşte ordan geldik. Cumartesi akşamüstünden beri yoktum evet, gözlerinin beni aramasına da sevindim. Ben de burayı sizleri hemmmmen özledim ya
Ayrıca gittiğin terapist, benim söylediğim şeyi nasıl uygulayacağını çok güzel ifade etmiş. Tam olarak anlatmak istediğim de oydu. İşte böyle yaparsaaaaaak zamanın nasıl geçtiğini anlamayızzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…