Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yds'ye hazırlanıyorum cnm eski üds oluyo yüksek lisans yapabilmek için hazırlanıyorum

Kızlaaaarrrr
Aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı???
Alet adı ve fiyat istiyorum:)

Buarada 1 saatliğine eşimle çıktık 3.5 saat gezindik yorgunluktan öldüm kendime polar pembiş sabahlık gecelik tarzı bişey aldım ama çok tatlı :) eşim normalde slimfit medium giyerdi olmadı göbek fırlıyo diye large aldık üzüldü geldi eve yemek yedi:/

Lazer epilasyon yaptıranınız olsun hadi ve çok memnun olsun nolur

Ya bu dukanda birde ekmek olsa kesin yapardım :) mümkünse günde 3 ekmek

bugünkü menüm :)

sabah:
1 haşlanmış yumurta
yarım poğaça
5-6 zeytin
yeşillik

ara:
yok

öğle:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
salata
yarım dilim çavdar ekmeği

ara:
yok(hastanedeydim o ara. iğne sayılıyomuydu )

akşam:
yarım hamburger köftesi
salata
2-3 kaşık yoğurt

ara:
yok

bugün 3 lt ye yakın su, 1 fincan yeşilçay, 1 fincan nescafe.

Aslında bir yandan sınırsız ve yağsız besinler tüketiyor olman güzel gibi ama bir yandan da çok zor geliyor. Hihih afiyet olsun canım.

Kaptancığım çok haklısın. Fakat akşam yemeklerini iş yerinde halletmem imkansız, sabahtan yanımda getirsem akşama kadar kokar. Akşam da çıkıp bir yerde yemeye para veremem hergün. Eve dönünce yemek zorundayım. O halde ben akşamki arayı kaldırayım kaptancığım, zaten yemeği geç yiyeceğim. Akşam yemeğimde çorbanın yanında yarım ekmek yerim yada hiç yemem şimdilik. Alıştıkça daha iyi düzenlerim.
Motivasyon konusunda da çok haklısın. Diyetisyen sadece menü yazıyor. Fakat bu iş beyinde bitiyor, motivasyonla bitiyor. Bu takım da tam anlamıyla motivasyon deposu... Hatta bloguma anonimden yazan bir diyet kankası da buldum kendime. Telefonlarımızı verdik birbirimize her gün konuşuyoruz. Onun yolu benimkinden biraz daha uzun. Hem sizler, hem diyetisyen, hem de diyet kankamla bu işi başaracağıma inanıyorum. Takım içindeki dsipline de elimden geldiğince uymaya çalışacağım.

canlarum benden bugünlük bu kadar :)
biraz sancım var ilaç alıp uyuyorum uyuşuk gibi bişi oldum bu gün :) hatta ilk geldiğmde konuya cevap yazarken uyuyakalmışım :)
haydi öptüm hepinizi
sağlıklı mutlu ve zayıf kalın
tatlı rüyalar sabaha görüşmek üzere

Menüm
Sabah
Muz Kivi elma portakal
2 dilim çavdar ekmeğine tost

Sabah dediğim 11- den 2 ye kadar

Akşam
5 gibi
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak bezlyeli patates yemeği
Ayran

Buarada ben yemek yaparken yağ kullanmıyorum gibi birşey bunuda diyim dedîm
Saatlerce gezdim
1 fincan naneli yeşil çay (bayıldım tadına)
10-13 bardak su
Bunuda eklemek istiyorum kısmi ağda yaptım çok efor sarfettim bu da spora girer resmen

Mükemmel canım menün. Ara öğünler metabolizmayı hareketlendirmek açısından çok önemli, imkanın oldukça boş bırakmıyorsundur. :)

saol ebrucum ya dün serum yedim 23 gibi banamısın demedi şimdide belime vurdu sanırım felaket sızlıyor iki gündür vallaha bişi yiyemiyorum menü yazmadım o yüzden oldumu kolay atlatamam sanki inş geçer bu gidişle daha çok kilo veririm ama riske atmayayım geçmiycek olursa izinli yazarsın beni takımı kötü etkilemeyeyim serum ödem yaparmı bilmiyorum kilo bildirimide göre karar verirsin ebrucum birazdan dünle bugün mesaj sayısını atıcam herkesi öpüyorum dinleneyim uyku düzenim kaç gündür yoktu sanırım onunda etkisi var
kötü yakaladı herkese ii geceler

Hihihi kısmi ağda iyiymiş. :) Menülerinin içerikleri çok güzel ama saatli tüketmiyorsun sanırım canım. Belki saatli tüketirsen metabolizman daha hızlı yakar.

Ecem o nasıl çizelge ya küfür gibi :))) güldürdün beni şuan farkettim :))

Bir de nasıl şanslısın maşallah yeminlen evimdeeen halılara halıdan mobilya perde araba aklına ne gelirse bi eşimle ödedik ve ödüyoruz da... Ay n güzel hep böyle rahat yaşa inşallah:)

Venüs teşekkür ederim inşallah yavaş yavaş menülerimi oturtacağım benim menüler hep sıkıntılıdır ilerde anlarsın :))

Buarada yatacağım kızlar çok yoruldum...
Lazer epilasyon aklınızda bulunsun forumda anasayfada baktım reklam yapılmış biri övmüş diğeri kötülemiş anlamadım bişey hadi size güveniyorum:))

normalde bırakmıyorum da sabahki ara da sınavdaydım öğlenkinde hastanede bugün ondan kaynadı ama öğünleri kaçırmamaya çalışıyorum :)

Benim menülerim de biraz sıkıntılı aslında :) Bir kaç arkadaşım lazer yaptırdı canım onlara sorarım. Ben de yatayım, uykum geldi açıkcası. Koskocaman öpüyorum herkesi. İyi geceler.

Evet gerçekten yazdıklarını düşününce hayal edebiliyorum. Milyarlar akıyor resmen yazık günah :) Ama olsun insanın kendi evi, kendi eşyası olunca başka olur.. :)

mecbursun almak zorundasın yazık günah ama hayatı nasıl idame ettireceksin çamasır mak fırın buzdolabı ocak vs vs olmadan yepyeni bir ev düzüyorsunn sende baslayınca anlayacaksınnn :)))kendi evin oluncada elinden geldiginin en iyisi olsun istiyorsun :))

amin canııım iyi yapmışsın vaz geçerek, onun yerine belki daha elzem bir şeyler alırsın o paraylaaa

fırınımı alırım mikrodalgayıda
yada bulasık mk ohooo eksik cokkk :)))

ecemmmm güle güle kullan ne kadar heyecanlısındır sen şimdi
al bendende o kadar güzelmiş özellikleri güle güle kullan keroşunla sağlıklı günlerde ecoş

cok tesekkürlerr semaaaa :)) ne güzel siz hallettniz ne zormus yahuu
sormaaaaaaaaaa hic ev esyaları satan magazalardan cıkmak istemiyorumm :))

hahahaha bostancı basım benim yaaa seviyorumm sıpayı :)) ohoo ben neler diyorum onaa :))

ahh nihal ahh ici beni dısı seni yakar.. bizde kerosumla ikimiz yapmaya calısıyoruz cogu seyi ev vardaaa hergün benim evim ben yaptım diye basımıza kalkıcak kaynanada varr o yüzden kerosum herseyi kendi yapmaya calısıyor onlara düseni tabii bizde erken basladık almayı birinin borcu bitsin öbürüne baslarız diye.. sırayla yapmaya calısıyoruz bende calıssaydım daha iyi olurdu da okul iste..

benim okul bitsin is baslasın ilk kendi evimizi almak hedefimiz keros kredi falan cekti takılarla onu kapatır araba borcuna gireriz diyoruzz kerosun zaten sirket arabası var bakalım kısmet öyle iste

ben yaptırdım lazer cokta memnundum tabi bizim kerosla bi huyumuz var herseyi yarım bırakırız tam dökülüp bir daha cıkmısken bıraktım lazeri bırakmasaydım dökülüp bi daha cıkmayacaktı coookk pismanım cokkk dügünden sonra baslicam yinee.. bunun hastalıgı var hamileligi var ölümü kalımı var her daim hazır olmak gerek

Son düzenleme:
gecenin su saatinde canım yogurda ekmek dograyıp yemek istedi ne alakaysaaa :)))

Kız lazerde hangisi olursa olsun bi döker önce ben daha 6 seanstan önce biteni görmedim :)
Durum anlaşıldı madem çocuk senin için durmadan çabalıyor çocuğuda zorlama yok 11 kglik makina falan diye :)
Nişanlın ne iş yapıyor ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…