Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok iyi bi cildiye Dr um var Ankara'da o bana özellikle tavsiye etti benim tüylerin dibi kalın ucu çok inceliyor o yüzden dönme çok zararı var mı dedim dedi yok.

Ecem pardon Betül müş demek:) bilmiyorum atış yapıyor sanırım daha başlamadım:) karar aşamasındayım:/

Buse arkadaşımda koruma mı öyle birşey yapıyor dukan da sende bence onun gibi olmuşsundur maşallah iyi kilo vermişsin :)

Busecimm albumun eminim cogu arkadasini motive edicektir :) iyi dusunmussun :)
ben niye gormedim.benden gizli ismi ceviriyorsunuz ulennnnnnnnn
kurtulmustum ama tek tuk dogum sonrasi cikti dr.normal dedi.
beril ablacım deme öyle ya bende bıraktım ama 3 hafta oldu daha zor tutuyorum kendimi. 2,5 yıla yakın bi zaman geçmiş yine yapabilrsin bırakabilirsin :26:
ay lanet kadinin tekiyim ben.
ben mecburen birakmistim.zorda kurtulmustum ama sonra cok rahattim.ilk gebelikte ictim diye elife hamileyken icmedim diye ikizler icin cok vicdan azabi cekmistim.kimlerle kavga etmedimki evde arabada sigara iciyorsunuz diye .su yaptigim adile bak kuzum ya

o hikaye banada 6 seansta garanti denmisti ama yok canim bolgeye gore surede degisiyor,mumkunse nokta atisi yapilani kullan.bunlarda iki cesit makinadan oluysuyor bir cok daha derine etki ediyor.d ile basliyordu diosa yada diado oyle birseydi.genital bolgenin ic kismi zaten yapilmiyor.hem kesinlikle his kaybi diye bir sey soz konusu degil.haaaaaa oncesinde kil kokleri kalinlassin diye 3 ay hergun tras ettirdilerdi.kil ne kadar kalin olursa o denli cabuk bitiyor.sonrasindada cikan killar surekli traslanmali.konusuruz daha
cok hava atiyordum ya once sigarayi biraktim sonra zayifladim diye.irade benim adim felan diye havalaniyordum gorduk simdi ebemin donunu.

banane ebru gostermem kendimi.yuzgorumlugu isterim.hiiiiiiii yok kiz erkekim ben.
askolsun ecem ne o bayan bacak.gorursun sen yaptirayim memikleride adimi degistireyim bayan memik.kissssssss neguzel nicc olurmus ama

korkunc kotu bir gun gecirdim.halada devam ediyor.hersey ters yawwwwwwwww.sigaraya hic girmeyim kendime iltifat ede ede bir halim zaten.

Teşekkürler canım benim. Bende bebişte iyiyiz Allaha şükür. Dediğin gibi kıskançlık var ama çok belli etmiyor. Bu arada hangimiz dikkat çekmeye çalışmıyoruz ki İlgi her zaman güzeldir. Bazen insan farkında olmadan bile öyle davranabiliyor. Bide kızım ailede tek çocuk. 7 yıldır tek torun, ister istemez bocalayacak. İnşallah en kolay yoldan atlatırız bu süreci.

Nazar değecekler bak dikkat et kendine.

07:50
4 yk yogurt icerisine 1 d ekmek

11.30
Yarım simit
Sekersiz cay

14:15
Tost
Ayran

1 lt su daha icerim amaa
Ecemmmmmmmmm bu nasıl bir menüüüüüüüüüüüü

iyi akşamlar kızlar sizleri çok ihmal ettim ama çok özledim bu hafta herşey düzelecek inşallah
kilo veremiyorum
hastalık bitmiyor hala gribim oğlumla genzim tıkalı
sizler nasılsınız
Geçmiş olsun Gülçin'cim umarım düzelirsiniz biran önce.

Allahtan öyle kaybetme olayımız çok yok. Maşallahı var okulda sahip çıkar herşeyine. Ama arada bir çıldırtıyor beni.
ne yapacağız biz yaa kazaklarım da neredeyse hep yeni, geçen sene yüklenmiştim iyice hele levi's pantolonlarıma hiç kıyamıyorum.

bir çaresine bakacağız artık
Buse'cim ben eski kıyafetlerimin hiç birisine dokunmadım. Hepsini kaldırdım. Severek aldığım şeyler hepside yeni yeni kıyamadım. Sonra hamile kaldım. Şimdi yeniden işe yarayacak bir çoğu. Zayıflama döneminde her beden kıyafetim olacak

Dukanda üçgen peynir yenilebiliyor mu? Dikkatimi çektide. Onun dışında afiyet olsun güzel menü.

Spor yaptığın günlerin menüsü hep böyle oluyor. Akşamdan anlıyorum haaa Tuğba bugün spora gitmiş diye. Afiyet olsun canım.

Menün çok güzel canım. Sanırım geç kalktığın için kahvaltı yapamadın ama arada öyle olur dert etme. Kahvaltı çok önemli bir öğün. Mutlaka yapılması gerekiyor. Hatta ne kadar sağlam yaparsan kahvaltıyı gün içinde o kadar çok rahat edersin. Sadece akşam yemeğinden sonra ara yapma. Diyetisyenin demedi mi sana eğer acıkırsan bunları ye, acıkmazsan yeme diye:26:Su ve yeşil çay gayet güzel. Afiyet olsun.

Menün çok güzel canım sadece sabah ki bir bardak portakal suyu hariç. Kaç kişi yorum yaptıysa senin menüne onu kaçırmışlar nedense. Meyve suları hakkında siz burdayken sanırım hiç konuşmadık. Taze sıkılmış bile olsa meyve suyu tüketmiyoruz diyet zamanında. Nedeni ise meyve sularının yarardan çok sağladığı zarar. Bir bardak portakal suyu çıkartabilmek için en az 3-4 tane portakal lazım. Bu da demek oluyor ki o kadar portakalın şekeri bu suyun içinde. Hatta yararlı kısmı posası yok. Anlatabildim sanırım. Meyvelerin suyunu içmek yerine kendisini yememiz daha sağlıklı.

Geçmiş olsun canım. Beyaz ekmek olmamış bildiğin gibi. Senin eşin sanırım senin diyeti sabote etmeye çalışıyor dikkat et. Ama bu sağlıksız menülerle çok sürmez yatağa düşersin haberin olsun. Burda sadece kilo vermeye çalışmıyoruz Nihal'cim aynı zamanda sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenip, hayatımıza uygulamaya çalışıyoruz. Ama uzun zamandır senin menüleri hiç beğenmiyorum çok sağlıksızlar.

Tatlım daha önce takımda yine dukan yapan bir arkadaş vardı. Hatta benden önceki takım kaptanı Hilal. Son kilolarını çok güzel verdi. Oda senin gibi harfi harfine uyardı. Ama benim kişisel düşüncem belli bir diyet kalıbı değil, düzenli ve sağlıklı beslenmek. Zaten hayatımızdaki yanlışları çıkartırsak kilolarımızda gidiyor bir şekilde. İnşallah sende güzel bir sonuç alırsın dukandan. Gerçekten zor bir diyet.

Evet canım özellikle akşam yemeği saatini mutlaka ve mutlaka sor. Çünkü çok önemli. Diyetisyenin nasıl atladı bunu anlam veremedim. Çünkü benim diyetisyenim üstüne basa basa akşam yemeğinin saatini anlatmıştı.

EEeeeee nerde albüm, merak ettim şimdi. Motivasyon konusunda çok iyi düşünmüşsün. hatta ben ekleyeyim birazdan resimlerimi Eskiler göre göre sıkıldı zaten ama bakmak isteyenler profilden bakabilirler. Sende biran önce eklede bakalım.

Eki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorum ordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)
Emine'cim bunu çok iyi düşünmüşsün. Çok güzel bir motivasyon kaynağı. Ben böyle zayıf bir fotomu dolabımın üzerine astım. Taaki hedefime ulaşana kadar orda kaldı. Her sabah uyandığımda o incecik halimi gördüm aynanın üzerinde. Eskiden böyleydim şimdi neden olmayayım diye. Tebrik ederim seni. Eğer istersen bu haline dönebileceğini unutma sakın.

Menün olmamış canım, bol karbonhidratlı. Bu yorumu yenilerden biri yazmış Venüs mü Emine'mi hatırlayamadım şimdi ama onuda tebrik ediyorum güzel bir yorum yapmış. Biraz daha özen gösterirsen eğer Ebru'cum çok daha kısa zamanda hedefe ulaşacaksın.

İnşallah kolay geçer canım, allah acil şifalar versin şimdiden.

Valla Beril ben bu mesajın üstüne sana diyecek hiç bir söz bulamıyorum. Yol yakınken bırak yoksa sonu daha kötü olacak. Ben bırakalı iki sene oldu bir daha kimse ağzıma süremez o mereti. Ben de önce sigarayı bıraktım, sonra zayıfladım. Hala övünüyorum kendimle ve irademle. Seni bu kadar iradesiz bilmezdim. Sana o sigarayı veren kişiden de uzak dur derim. Öyle dost, arkadaş olmaz.

Sen beyaz ekmek mi yiyordun Bence biran önce tam buğdaya yada başka bir çeşide dön çünkü beyaz ekmek kabus bence.

Ben görememişim o zaman ama merak ettim yaaaaaaaaaaaaaaa

Berillllllllllllllllllll biran önce şu meseleyi hallet. Hadi bakalım burda söz bekliyorum senden. Daha çok başında sın istersen bi daha içmezsin ama bir süre içmeye devam edersen eğer bırakman daha zor olur.

[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl28, width: 115, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl29, width: 69, bgcolor: transparent, align: right"]01.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 75, bgcolor: transparent, align: right"]02.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]04.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]05.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]06.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]07.03.2013[/TD]
[TD="class: xl30, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]23[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]37[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]19[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]67[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EVSEBU[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]18[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]17[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]47[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]niyal[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]15[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]48to38[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]29[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]129[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]86[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]73[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]288[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Kızlar mesaj listesi yukarda Nihal ve Emine lütfen geçmiş tarihli mesajlarınızı sayıp atar mısınız? Nihal'cim sanırım sen bu mesaj sayma işini bıraktın? Lütfen günü gününe atalım mesaj sayılarımızı.

Nihayet bitti geçmiş. Kaç gündür geriden geliyordum Allaha şükür bitirdim. Kızlar Açelya yine hiç uğramamış. Haberi olan var mı? Bu arada redbutterfly nickli arkadaşımız Eda takıma devam edemeyeceğini söylemiş. Sizede haber vereyim dedim.

Günaydınlaaar... Evet öğün atlamamaya çok dikkat ediyorum. Akşam yemeği sorununu çözeceğim ama önce diyetisyenimle konuşayım canımlar. :)

Bence de bebeğim diyetsiyenine bi danış bunu.

Kaslı hatun heee :79: Kol çalışmayı bırakman iyi olmuş. Aslında çok da fazla ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum en başından başlamayabilrdin sarkmışlar mıydı ki kuzum?

Süper olurrr paylaş paylaş :)
Eki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorum ordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)

İnşallah başarıcaksın hemşerim

Ayy tubis evet okula geliyorm artik su an dersteym cok skildiimmm world politics dersindeym offf

Birde cizelgem coook tatli diiiiymiii :)) 2.6 kgcuk

O şaka gibi çizelgeni seviyim senin :109:

Benim kardeşimin de olma ihtimali vardı küçükken ama olmadı.Öyle bi tecrübe yaşasaydım mutlaka paylaşırdım. Bi bilgi sahibi değilim o konuda, şimdiden çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşur çocuğun.

kızlar ben okula gidiyorum akşam da kursum var 9 gibi görüşmek üzere öptm kocaman mıncırdım yanaklardan

Görüşmek üzere canııııım kendine iyi bak

Suyunu da untmamışşş aferin Görüşürüz :)

07:50 yogurt

10:30 acma

13:55 grillde mühürlenmis bonfile
3 tane patates
1.5 d. Ekmek

Simdilik yarm lt su

Bugünlük menüm böyle artık hic bisey yemicem

Yorumsuz öhö öhöm

Ellerine sağlık meleğim Eda için hayırlısı olsun..

Ya bu arada ben de dün açelya'nın yokluğuna değinmiştim ama kimseden ses çıkmadı :\ Ben de merak ediyorum :26:

Son düzenleme:

Beril bak sana ayrı olarak yazıyorum. Bu söylediğinden dolayı sana kızmadım, ama çok üzüldüm Umarım o paket çoktan çöp kutusunun dibini boylamıştır Bak bugün çocuklarla ne yapmıştık biz.. Çünkü bu hafta "Yeşilay Haftası".. Bi çoğu anne ve babasının sigara içmesinden dolayı o kadar üzgünler ki, onların sigara yüzünden öleceğini sanıyorlar. Çocukça korkuyorlar işte.. Küçükken ben de öyleydim, duygulandım bugün çok kötü oldum. Annemin sigara içmesini istemiyordum, babam kızıyor diye annem gizli gizli balkonda içerdi. Ben o kokuyu duyduğumda gizlice balkonun kapısından anneme bakardım, ağlardım annem ölüyor diye..

Eklentiler

• $Foto1059.webp
    13 KB · Görüntüleme: 34
  • $Foto1061.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $Foto1062.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 43
Ellerine sağlık meleğim Eda için hayırlısı olsun..

Ya bu arada ben de dün açelya'nın yokluğuna değinmiştim ama kimseden ses çıkmadı :\ Ben de merak ediyorum :26:

Harika bir çalışma olmuş Tuğba'cım Keşke hiç içmemiş olsaydım ama tam 15 yıl içtim. Sonunda bıraktım. 4 Nisanda tam iki yıl Dolacak. Ve inşallah kızımın doğum tarihide 4 Nisan olacak.

5.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, yeşil soğan, salatalık)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)

Ara:
10 altın çilek

Akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)

* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Canımlar güzel bir duş alıp, biraz yarın ki işlerimi düzenleyip yatacağım. Yarın sabah 5.30 gibi ayakta olmam gerek. 1 aylık bir aradan sonra işime geri dönüyorum. Yarın görüşürüz, hepinizi çok seviyoruuum :)

oohh geçmişi de okudum. neyseki bugün çok kaynatmamışsınız benden sonra şaşırdım valla:26:

ooyy daha 2 yaşında bebişin çektiği çileye bak, bundan sonrası güzel olur sağlığı açısından inşallah vallahi gittim taytları da montu da bıraktım yerine uzuun bi hırka aldım yarım kollu çok güzel örme bir şey vee kürk gibi kısa bir mont aldım içine bady giyilenlerden yani kolları biraz kısa, adı aklıma gelmiyor :26: 180 liradan 40 a düşmüş hırka da 70 ten 30 a düşmüüşş size dedim dimi adil ışık a uçun bi bakın diyee çok daha iyi oldu bunlaaar

ben de görmedim beriliii :26: çok merak ettim şimdi. aaa senin söz ve nişan fotoları tombiş ama gelin fotolarına bir bakacaklar vuuu başka bi hatun bu diyecekleeer süppeeeerr işte aziiim

daha olamadım canım tam yaa, ama olacağım inşallah

kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar herkese...........

iyi akşamlar ebrucuum

daha fotoları paylaşmmadım berilciim bir şey kaçırmadın çok güldürdün beni yaa ebemin donu heeeeeeee böyle söyleme hemen, daha yeni almışsın paketi, hemen kurtul ondan olsun bitsin. bunca zaman içmemişsin bi paketten mi kurtulamayacaksın, şaşırtma bizi de hemen eski azimli, iradeli beril ol lütfen

ebrucuum ne kadar güzel yapmışsın böyleeeee eline sağlık canım

açelya kim bilmiyorum ki sanırım listenin sonundaki arkadaşımız, mühim bir şey yoktur inşşallah :26:

aaa eda gitti demek, hayırlısı olsun

yok tubişim sarkık değildi ama çok kilo vereceğim diye sarkmasın hiç istedim, sarkmadı ama kas yaptı şimdi de

oohh suyumu da içtim dışardaa, yemeğimi de yediiim, miiiissss sen neler yaptın bakayııım

canım ne kadar güzel yapmış çocuklar yaa, ee öğretmenleri marifetli yaparlar tabii maşallaah

beril de bırakacak yoksa biz öyle berili tanımıyoruz, biz iradeli berili isteriizz bize ne bize neeeeeeee

bence gaayet güzel olmuş venüscüüm, nazar değmesin her ne kadar bana çok gibi görünse de diyetisyenin verdiği için vardır bir bildiği, zaten bu hafta belli olur çok olup olmadığı da sendeki değişime göre

ooyy çok erkenmiş canım yaa. doğru düşünmüşsün erken yat uykunu al bence de, sonra iş yerinde uyuklarsın mazallah ilk günden

Allah rahatlık versiiin, iyi geceler canım

yapma beril içme hayatımda hiç sigara içmedim içenin yanında da duramıyorum eşimde içmiyor şükür
sen zaten başarmışsın birdaha ağzına alma beyninde bitir bu işi

gulcin askim seni goremedim kac gundur.nasilsin
iç güveysinden hallice bolca hasta
etrafı çok hamurişilili yememek için kendiyle savaşmaktan bıkan
böyle yani:26:

olsun canım diteti bıraksanda hiç olmazsa şu anki mevcut kilonu korumaya çalış. sonra tekarar başladığında kaldığın yerden devam edersin. ama alırsan işin zor dönünce
aslında herşeyi yemiyorum ama diyette yapmıyorum şu aralar

deniz egecenin kitabı var aklımda onu okumayı düşünüyorum çok mantıklı geliyor söyledikleri

kızlar ben okula gidiyorum akşam da kursum var 9 gibi görüşmek üzere öptm kocaman mıncırdım yanaklardan
kolay gelsin canım bizde mıncırdık yanaklarından

Gülciinn deterjan derken yumusatıcıdan söz etmek istemistim aslında :))

Ben diill Betül söylemisti kuzum :)
Peki hangi tip makinası üflemeli mi yoksa direk atıs mı yapıyo
yumşatıcı olur işte bende hiç ölçmem 40 yıkama yazar üstünde 1 ay dolmadan biter anlamıyorum kutucuk dolana kadar boşaltıyorum

faydalı bilgiler için teşekkürler canım hepsini okudum

gitte değiş bali zayıf hatun
07:50 yogurt

10:30 acma

13:55 grillde mühürlenmis bonfile
3 tane patates
1.5 d. Ekmek

Simdilik yarm lt su

Bugünlük menüm böyle artık hic bisey yemicem
aaaaaaaaaaaaaaa bu ne ecem açma patates

kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar herkese...........
iyi akşamlar canım

çok tatlı olmuş vede anlamlı emeğinize sağlık tugbacım

maşallah afiyet olsun

kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…