sağol canım yinede....
peki zararlı bişey değilmi bu ne bileyim sanki vücudun dengesini bozuyomuş gibi geliyo bana. aslında biz kadınlar için süper bi buluş ooohhhh mis gibi ağda derdi yok apilasyon derdi yok tertemiz hayat. ama işte vücududa düşünmek gerek doğal bi olay sonuçta......
ayyyy fikir yürütemedim bi türlü araştırdınızmı hiç zararları varmıııı? :26::26:
ben niye gormedim.benden gizli ismi ceviriyorsunuz ulennnnnnnnnBusecimm albumun eminim cogu arkadasini motive edicektir :) iyi dusunmussun :)
kurtulmustum ama tek tuk dogum sonrasi cikti dr.normal dedi.çok geçmiş olsun canım hiç bir fikrim yok
dukan çok zor geliyor bana buse iyi dayanabiliyorsun maşallah
çok güzel canım inşallah dönersin o hallerine
afiyet olsun
kurtuldun tüylerden yani beril öylemi
ay lanet kadinin tekiyim ben.beril ablacım deme öyle ya bende bıraktım ama 3 hafta oldu daha zor tutuyorum kendimi. 2,5 yıla yakın bi zaman geçmiş yine yapabilrsin bırakabilirsin :26:
ben mecburen birakmistim.zorda kurtulmustum ama sonra cok rahattim.ilk gebelikte ictim diye elife hamileyken icmedim diye ikizler icin cok vicdan azabi cekmistim.kimlerle kavga etmedimki evde arabada sigara iciyorsunuz diye .su yaptigim adile bak kuzum yaHihi evet öyle olmuş canım. Ben hem üniversite okuyorum, hem de çalışıyorum. Sınav zamanı okula gidiyorum, diğer zamanlar işteyim. Örgün ve 1. öğretim ama devam zorunluluğum olmadığı için sorun çıkmıyor.
Canım ne kadar sürede verdin o kiloları yeaa
Çok motive edici bu... :)
Benim halam kuaför, ben kendim de saçımı boyuyorum sürekli fakat kumral çok ara bir renk olduğu için tutsa bile tek yıkamada tonu akıyor. Sen bir şekilde başarırsan bana da anlat canım lütfeeen :)
Hihih peki Türk kahvesi de olur. Bana da çok geliyor dönüp bakınca sana nasıl gelmesin incecik hatunsun. Hihih :) Ben teşekkür ederim yorumladığın için.
Canım menün güzel bence, karbonhidrat oranı yüksek biraz okadar. :)
Küçükken geniz eti ameliyatı olmuş bir sürü arkadaşım var. Hiç bir problem duymadım şuana kadar. Çabukcak iyileşir umarım.
Vallahi çok tatlı
Çok büyük bir hata yapmışsın canım. Ben 6 senedir kullanıyorum, sen ise çok uzun süredir bırakmış birisin. Sakın o paketi içme.
Tam bir U dönüşü yap, olmamış gibi düşün, sigarayı yeniden bırak hemen.
o hikaye banada 6 seansta garanti denmisti ama yok canim bolgeye gore surede degisiyor,mumkunse nokta atisi yapilani kullan.bunlarda iki cesit makinadan oluysuyor bir cok daha derine etki ediyor.d ile basliyordu diosa yada diado oyle birseydi.genital bolgenin ic kismi zaten yapilmiyor.hem kesinlikle his kaybi diye bir sey soz konusu degil.haaaaaa oncesinde kil kokleri kalinlassin diye 3 ay hergun tras ettirdilerdi.kil ne kadar kalin olursa o denli cabuk bitiyor.sonrasindada cikan killar surekli traslanmali.konusuruz dahaEcemle tahminlerimiz tuttu Beril kaçırmamış bakımlı hatunumuz
Alet alexandra mı işte o 7 seansa normalde 3000 diyordu 1500 e indirdim yarım bacak kol özel bölge koltuk altı :)
Yaptırayım değil mi Urfa'da ucuZ arkadaşım aynı alete seansına 650 veriyor :)
cok hava atiyordum ya once sigarayi biraktim sonra zayifladim diye.irade benim adim felan diye havalaniyordum gorduk simdi ebemin donunu.döneceksin inşallahhh zor değil, yaparsın
zor bir ameliyat değildir, benim de etrafımda olanlar var. pek bilgim yok ama korkma yani canım
evet ama en şişman hallerimin fotoğrafı yok sanırım :18: kendimi o halde hiç sevmediğim için fotoğraf falan da çekilmiyordum :26: ama yine de pc nin bir köşesinde bulabilirim belki. iyice bakacağım
sağ ol canım. zor ama işte sonuçlar kesin
ben de bıraktım canım 5 gün sonra 2 ay olacak tam ve 2 kere sigara içtim arkadaş ortamında, ama tekrar başlamadım. çünkü kafamda tamamen bitirdim onu. hatta 2 aydır odamda çekmecemde camel ım hala duruyor. ve dokunmuyorum. aklıma bile gelmiyor. sen sanırım bıraktın ama aklın hep onda kalarak bıraktın.şimdi o paketi içen bi arkadaşına ver, ya da komşuna ve kaldığın yerden devam et. kafanda bitir onu. içersen neler kaybedeceğini iyice bi hatırla canım.
çok geçmiş olsun canım, gitti sanırım aklımdan benim, neyin vardı?
canım bitirin onu kafanızda, ben öyle yaptım. ona verdiğimiz paraya acıyorum ya. ben neler alırdım o paralarlabir de leeş gibi kokutuyor insanı, hele ki bi bayanda çok kötü duruyor, böyle kokmamalı bi bayan. ne kadar temiz olsan da her yerine siniyor insanın. dişin sararıyor, cildin bozuluyor. ciğerler vs. saymıyorum bile. çok güzel bir şey yapıp bırakmışsın, aman diyeyim başlama emoşum
venüscüm ben temmuzdan beri diyetteyim, ama 1,5-2 ay bi ara verdim taşınma ve ev arayışı yüzünden düzenli beslenemedim. yani 5 aydır diyetteyim. 51 günde dukanla 6 kg verdim
saç olayını da başarırsam sana haber vereceğim mutlaka
yok nihalcim bırakmak istesem de korkudan bırakamam vallahidukanı kim bırakmışsa aynen kiloları geri almış. sadece kilo vermekle kalmayacağım bütün evreleri (güçlendirme, koruma) tamamlayacağım ay ne güzel maşallah o kıza daa ben de o kız gibi istediğim forma kavuşurum inşallahh
iyi dersler canıım, görüşürüüüz
banane ebru gostermem kendimi.yuzgorumlugu isterim.hiiiiiiii yok kiz erkekim ben.Ebrucum Beril aslında kendini gösterdi ama sen yoktun sanıyorum hemde bir kac kez paylastı resimlerini sanırım Betül Tugba ben gördük Beril i :))
Hatta takımda da yazmıstık bayan bacak diye :))
Busecim benimde resimlerim hep öyle tombişken cekilmis boydan resimler hemen imha ediliyordu :)) üst taraf görülecek sekilde resmlerim var nisan ve sözüm gibi özel günler dısında :))
Teşekkürler canım benim. Bende bebişte iyiyiz Allaha şükür. Dediğin gibi kıskançlık var ama çok belli etmiyor. Bu arada hangimiz dikkat çekmeye çalışmıyoruz kihoşgeldinnn :) valla ben süperim Ebrucuğum sen nasılsın? bebiş nasıl? kızın biraz yoruyo sanırım :) ilgi mi istiyo biraz halamın kızı var 3 yaşında şimdi halam yine hamile. o da ilgi çekmek için türlü türlü şeyler yapıyo da :)
Nazar değecekler bak dikkat et kendine.Gelelimmmm bugünün güzel haberine beni kim gördüysee ecem senden biri daha cıkmıs gibi dedi uzun zamandırr görmüyolar tabii :)) okulun gündemi ben ve verdigim kilolarr oldu :)) genelde tombis kızlar ortalaması yüksek artık zayflama kıskanıyoruz dediler dedilerde bende bir siskinlik oldu anlatamam hala gecmedi sanki patlicamm filistinli arkadasımın o kadar dikkatini cekti ki dua okudu bana
Ecemmmmmmmmm bu nasıl bir menüüüüüüüüüüüü07:50
4 yk yogurt icerisine 1 d ekmek
11.30
Yarım simit
Sekersiz cay
14:15
Tost
Ayran
1 lt su daha icerim amaa
Geçmiş olsun Gülçin'cim umarım düzelirsiniz biran önce.iyi akşamlar kızlar sizleri çok ihmal ettim ama çok özledim bu hafta herşey düzelecek inşallah
kilo veremiyorum
hastalık bitmiyor hala gribim oğlumla genzim tıkalı
sizler nasılsınız
Allahtan öyle kaybetme olayımız çok yok. Maşallahı var okulda sahip çıkar herşeyine. Ama arada bir çıldırtıyor beni.ecem nazar değmiş olmasın oku canım biraz maşallah manken gibisin zaten
bir ecem menüsü
hayalde olsa kilo yapar falan hayalde kurmayalım tugba
ahh yarama tuz bastın sanki ebru kanadı birden oyuncak neysede o silgi işi beni delirtiyor 2 günde bir silgi alıyoruz devamlı evin içinde silgi arıyoruzdeliriyorum resmen anne silgim dedikçe
Buse'cim ben eski kıyafetlerimin hiç birisine dokunmadım. Hepsini kaldırdım. Severek aldığım şeyler hepside yeni yeni kıyamadım. Sonra hamile kaldım. Şimdi yeniden işe yarayacak bir çoğu. Zayıflama döneminde her beden kıyafetim olacakne yapacağız biz yaakazaklarım da neredeyse hep yeni, geçen sene yüklenmiştim iyice hele levi's pantolonlarıma hiç kıyamıyorum.
bir çaresine bakacağız artık
Dukanda üçgen peynir yenilebiliyor mu? Dikkatimi çektide. Onun dışında afiyet olsun güzel menü.bugün protein günümdü kızlar
Menüm:
sabah
1 bardak yeşil çay
dukan krep
üçgen peynir
öğlen
ızgara köfte + yoğurt
ara
2 dilim hindi füme ( o sırada dışarıdaydım, acıkınca marketten aldığım fümelerden ağzıma attım)
akşam
yeşil çay
ızgara tavuk + yoğurt
ara
yoğurt + 1 tatlı kaşığı goji berry (goji berry dukanda 1 yemek kaşığı izinli olan tek meyve, meyve demeye bin şahit gerçi, kuru üzüm gibi bir şey)
2 lt su
popo ve bacak egzersizleri (50 şer)
40 mekik
Spor yaptığın günlerin menüsü hep böyle oluyor. Akşamdan anlıyorum haaa Tuğba bugün spora gitmiş diye. Afiyet olsun canım.Kızlaaaar yorgunluktan ölüyorum. Bugün sabah yürüdüm akşam spor salonuna gittim gün içinde annemle temizlik yaptık cam sildim vs. BittimYarın kuzucuklarımın yanına gidicem biraz dinlenmiş olayım dinç olayım ki görevimi güzel yapabileyim.
Hemen menümü yazıp çıkıyorum yarın stajdan döndükten sonra bakıcam artık konuştuklarınıza. Hepinize hayırlı geceler, Allah rahatlık versin
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 kâse sütlü mısır gevreği
*
Öğle
1 kepçe yeşil mercimek
1 kase yoğurt
1 tabak bol yeşillikli salata
*
Akşam
1 kase yoğurt
1 ortaboy salatalık
1 d ekmek
*
+ 2.5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ sabah 1 saat yürüyüş – akşam 1 saat aerobik
Menün çok güzel canım. Sanırım geç kalktığın için kahvaltı yapamadın ama arada öyle olur dert etme. Kahvaltı çok önemli bir öğün. Mutlaka yapılması gerekiyor. Hatta ne kadar sağlam yaparsan kahvaltıyı gün içinde o kadar çok rahat edersin. Sadece akşam yemeğinden sonra ara yapma. Diyetisyenin demedi mi sana eğer acıkırsan bunları ye, acıkmazsan yeme diye:26:Su ve yeşil çay gayet güzel. Afiyet olsun.4.3.13
Sabah:
YOK
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
Ara:
1 orta boy sarı elma
1 galeta
Akşam:
3 yemek kaşığı brokoli yemeği, 3 yemek kaşığı mantarlı sebze yemeği
1 kupa yeşilçay
Ara:
1 küçük 2 kuru kayısı
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Menün çok güzel canım sadece sabah ki bir bardak portakal suyu hariç. Kaç kişi yorum yaptıysa senin menüne onu kaçırmışlar nedense. Meyve suları hakkında siz burdayken sanırım hiç konuşmadık. Taze sıkılmış bile olsa meyve suyu tüketmiyoruz diyet zamanında. Nedeni ise meyve sularının yarardan çok sağladığı zarar. Bir bardak portakal suyu çıkartabilmek için en az 3-4 tane portakal lazım. Bu da demek oluyor ki o kadar portakalın şekeri bu suyun içinde. Hatta yararlı kısmı posası yok. Anlatabildim sanırım. Meyvelerin suyunu içmek yerine kendisini yememiz daha sağlıklı.bugün de menüm böyle :)
sabah:
1 h.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
1 bardak portakal suyu
ara:
activia
öğle:
1 kase çorba
3-4 kaşık yoğurt
yeşillik
ara:
1 tam ceviz
akşam:
3 yk türlü
1 kase yoğurt
salata
yarım dilim kepekli ekmek
ara:
sade Türk kahvesi
2,5 lt su, 3 fincan 5li çay, 1 fincan nescafe. bugün sporum yok malesef
Geçmiş olsun canım. Beyaz ekmek olmamış bildiğin gibi. Senin eşin sanırım senin diyeti sabote etmeye çalışıyor dikkat et. Ama bu sağlıksız menülerle çok sürmez yatağa düşersin haberin olsun. Burda sadece kilo vermeye çalışmıyoruz Nihal'cim aynı zamanda sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenip, hayatımıza uygulamaya çalışıyoruz. Ama uzun zamandır senin menüleri hiç beğenmiyorum çok sağlıksızlar.Kızlar ben hasta olacağım sanırım
Birde eşim akşam normal ekmekten yedirdi zorla ama 2 dilim kadar ben anlamıyorum onu
Hem zayıfla diyor hem yedirmek için zorluyor???
Böyle işte... Yarın nöbetçiyimçok zor oluyor benim için
Menümü yazayım
Sabah
Peynir 2 dilim ekmek tam buğday
Arada tenis turnuvası ( içime oturdu:))
Öğlen
Ton balıkı 1 kaşık bulgur 1 dilim ekmek
Akşam
Havuç yoğurtlu
Beyaz ekmek 2 dilim
Közde biber
Tatlım daha önce takımda yine dukan yapan bir arkadaş vardı. Hatta benden önceki takım kaptanı Hilal. Son kilolarını çok güzel verdi. Oda senin gibi harfi harfine uyardı. Ama benim kişisel düşüncem belli bir diyet kalıbı değil, düzenli ve sağlıklı beslenmek. Zaten hayatımızdaki yanlışları çıkartırsak kilolarımızda gidiyor bir şekilde. İnşallah sende güzel bir sonuç alırsın dukandan. Gerçekten zor bir diyet.herkese günaydın kızlaarvenüs ve nihal i görüyorum aşağı daaa heyooooooo
dün biliyorsunuz ki 3-4 saat susuz kaldım ve aklıma marketten aldığım fümeleri ağzıma atmak gelene kadar da biraz aç gezdim. :26: bunun sonucu olarak da normalde protein günü ertesi kilo vermem gerekirken, 1 gr. bile verememişim. kilom sabit 53.8geçenlerde 53.2 yi gördüm, yine göreceğğğim
ebrucum canııım alıntılamayı unutmuşum burdan cevap vereyim sana.
sen kızıldan iyi kurtulmuşsun ama ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum şuan. karamel yaptırayım, sonra da istediğim kumral rengini boyatayım. belki karameli severim, öyle de kalabilirim kim bilir
dukan sebze gününü de ben sana açıklayayım. bugün dukanda 51. günüm ve ben sebze gününden sonra dukan boyunca sadece 1 kez kendimi ekside gördüm o da midem bozulmuştu, istifra etmiştim, o gün.yoksa sebzeyi abarttığımdan değil, bu dukanın yapısında var. benim bünyemde bu şekilde nüksediyor dukan velhasılı kelam zaten benim sebzeyi abartmam da yasak, ben sebzeden çok protein almak, et, yoğurt, yumurta vs. yemek zorundayım. bu diyetimin kurallarından biri. karbonhidrat asla proteini geçmemeli ay aslında bana zor gelmiyor ama açıklarken ben bile bu kadar kurala nasıl uyuyorum hayret ediyorum bazen
Evet canım özellikle akşam yemeği saatini mutlaka ve mutlaka sor. Çünkü çok önemli. Diyetisyenin nasıl atladı bunu anlam veremedim. Çünkü benim diyetisyenim üstüne basa basa akşam yemeğinin saatini anlatmıştı.Afiyet olsun canım süper menün. :)
Diyetisyenim öyle yazmış canım, benim de dikkatimi çekti bir gün içerisinde bir çok defa vermiş ama bilmiyorum. Cuma sabah kontrole gittiğimde dediklerinizin hepsini soracağım.
Çok güzel canım menün. Zaten beyaz ekmek ve kepekli ekmek arasında kalori olarak pek bir fark yok diye biliyorum. Sadece metabolizmaya olan etkileri farklı.
Canım 4 Mart menümü biraz daha uyarılarınızı dikkate alarak değiştirmeye çalıştım. Evde olduğum için akşam yemeğimi erken yedim, fakat en son ki ara öğünümü sabah kahvaltı yapamadığım için yedim. Akşam yemeği durumunu da diyetisyenimle konuşacağım. Akşam k-flex yiyip yiyemeyeceğimi soracağım.
Günaydınlaaar... Evet öğün atlamamaya çok dikkat ediyorum. Akşam yemeği sorununu çözeceğim ama önce diyetisyenimle konuşayım canımlar. :)
EEeeeee nerde albüm, merak ettim şimdi. Motivasyon konusunda çok iyi düşünmüşsün. hatta ben ekleyeyim birazdan resimlerimikızlaar arkadaşlarıma özel bi fotoğraf albümü paylaşmayı düşünüyorum yakında, öncesi ve sonrası gibilerinden. ama önce en şişman hallerimin fotolarını bulmam gerek
sizin de motivasyonunuz daha bir artar diye düşünüyorum
Emine'cim bunu çok iyi düşünmüşsün. Çok güzel bir motivasyon kaynağı. Ben böyle zayıf bir fotomu dolabımın üzerine astım. Taaki hedefime ulaşana kadar orda kaldı. Her sabah uyandığımda o incecik halimi gördüm aynanın üzerinde. Eskiden böyleydim şimdi neden olmayayım diye. Tebrik ederim seni. Eğer istersen bu haline dönebileceğini unutma sakın.Eki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorumordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)
Menün olmamış canım, bol karbonhidratlı. Bu yorumu yenilerden biri yazmış Venüs mü Emine'mi hatırlayamadım şimdi ama onuda tebrik ediyorum güzel bir yorum yapmış. Biraz daha özen gösterirsen eğer Ebru'cum çok daha kısa zamanda hedefe ulaşacaksın.dünkü menümü paylaşayım ben ortalık sakinken
sabah
yarım simit
üçgen peynir 1 adet
bitki çayı şekersiz
öğle
3 adet izmir köfte
1 dilim ekmek
ara
2 limon kepekli bisküvi
1 avuç leblebi
akşam
yarım tabak tarhana çorbası
2 adet inegöl köfet ( evde dğildim yengemdeydim 2 öğün köfte oldu malesef)
yarım dilim ekmek
ara
tek şekerli çay
8 bardak su
İnşallah kolay geçer canım, allah acil şifalar versin şimdiden.kızlar oğlum cumartesi günü geniz eti ameliyetı olucak.
3 te 2 si doluymuş genizlerinin alınması gerekiyomuş.
etrafında olan varmı acaba bana bi bilgi verirmisiniz.
zor bi ameliyatmı sonrasında yavrum nasıl olucak.
biraz heyecan yaptım ben yardımlarınızı bekliyorum.:18:
Valla Beril ben bu mesajın üstüne sana diyecek hiç bir söz bulamıyorum. Yol yakınken bırak yoksa sonu daha kötü olacak. Ben bırakalı iki sene oldu bir daha kimse ağzıma süremez o mereti. Ben de önce sigarayı bıraktım, sonra zayıfladım. Hala övünüyorum kendimle ve irademle. Seni bu kadar iradesiz bilmezdim. Sana o sigarayı veren kişiden de uzak dur derim. Öyle dost, arkadaş olmaz.kendimden nefret ediyorum.ne asaligim bir bilseniz.helede nasil yaptimi bilseniz.ya gerizekaliyim ben.ben iki yil 3 ay sonra sigara ictim dun arkadasta.deminde paket aldim.bu nasil bir amiplik ya.bana istediniz hakareti yapin hakettim.gerci hicbiriniz benim dedim kadar agir konusamazsiniz ya ben hepinizin yerine kendimi kalayliyorum.
Sen beyaz ekmek mi yiyordunayy canım yaaa teşekkür ederim. (incecik hatunsun yorumun için.) aslında eşim istemiyo kilo vermemi daha fazla ama ben hırs yaptım ona çaktırmadan yapıyorum. 53 kilo ile evlendim ben o kiloya dönmek istiyorum tekrar ama şimdide fena değilim hani.
karbonhidrat olayında doğrusun bide ekmeğimi değiştirmeye karar verdim beyaz değilde tam buğday ekmeği yicem artık.
inş. benim oğluşumda hemen iyileşir. ama işte 2 yaşında ya daha çok küçük sarsmasın diye endişeniyorum. bide zaten iştahsız şimdi hiç yemicek iyileşene kadar.
Ben görememişim o zaman ama merak ettim yaaaaaaaaaaaaaaaEbrucum Beril aslında kendini gösterdi ama sen yoktun sanıyorum hemde bir kac kez paylastı resimlerini sanırım Betül Tugba ben gördük Beril i :))
Busecim benimde resimlerim hep öyle tombişken cekilmis boydan resimler hemen imha ediliyordu :)) üst taraf görülecek sekilde resmlerim var nisan ve sözüm gibi özel günler dısında :))
Berillllllllllllllllllll biran önce şu meseleyi hallet. Hadi bakalım burda söz bekliyorum senden. Daha çok başında sın istersen bi daha içmezsin ama bir süre içmeye devam edersen eğer bırakman daha zor olur.ben niye gormedim.benden gizli ismi ceviriyorsunuz ulennnnnnnnn
kurtulmustum ama tek tuk dogum sonrasi cikti dr.normal dedi.
ay lanet kadinin tekiyim ben.
ben mecburen birakmistim.zorda kurtulmustum ama sonra cok rahattim.ilk gebelikte ictim diye elife hamileyken icmedim diye ikizler icin cok vicdan azabi cekmistim.kimlerle kavga etmedimki evde arabada sigara iciyorsunuz diye .su yaptigim adile bak kuzum ya
o hikaye banada 6 seansta garanti denmisti ama yok canim bolgeye gore surede degisiyor,mumkunse nokta atisi yapilani kullan.bunlarda iki cesit makinadan oluysuyor bir cok daha derine etki ediyor.d ile basliyordu diosa yada diado oyle birseydi.genital bolgenin ic kismi zaten yapilmiyor.hem kesinlikle his kaybi diye bir sey soz konusu degil.haaaaaa oncesinde kil kokleri kalinlassin diye 3 ay hergun tras ettirdilerdi.kil ne kadar kalin olursa o denli cabuk bitiyor.sonrasindada cikan killar surekli traslanmali.konusuruz daha
cok hava atiyordum ya once sigarayi biraktim sonra zayifladim diye.irade benim adim felan diye havalaniyordum gorduk simdi ebemin donunu.
banane ebru gostermem kendimi.yuzgorumlugu isterim.hiiiiiiii yok kiz erkekim ben.
askolsun ecem ne o bayan bacak.gorursun sen yaptirayim memikleride adimi degistireyim bayan memik.kissssssss neguzel nicc olurmus ama
korkunc kotu bir gun gecirdim.halada devam ediyor.hersey ters yawwwwwwwww.sigaraya hic girmeyim kendime iltifat ede ede bir halim zaten.
Günaydınlaaar... Evet öğün atlamamaya çok dikkat ediyorum. Akşam yemeği sorununu çözeceğim ama önce diyetisyenimle konuşayım canımlar. :)
olsun canım, yolun benden uzun olsa da başaracaksın, bu kesinlistemi beğenmene sevindim tubiş spor mevzusunu da şimdi anladım. sadece haftada 2 gün bu şekilde yoğun sporun varsa bence kafaya hiç takılacak bir şey değil, zararı olmaz belki faydası bile olur kuzum, hergün olsa sorun olabilirdi. ben inceldim gayet ama sağ kolum kas yapmış. solda çok yok ama sağda var. kas yapmak da incelememek demek. o yüzden 10 gündür kol çalışmayı kesim. neyseki dışardan belli olmuyor ama kolumu iyice kırdığımda çıkıveriyor ortaya. napcam ben bundan nasıl kurtulacağım yaa, şimdilik hadi sorun değil ama az daha şişse yandım ben. kaslı hatun olur çıkarım valla :18:
kızlaar arkadaşlarıma özel bi fotoğraf albümü paylaşmayı düşünüyorum yakında, öncesi ve sonrası gibilerinden. ama önce en şişman hallerimin fotolarını bulmam gerek
sizin de motivasyonunuz daha bir artar diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorumordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)
Ayy tubis evet okula geliyorm artik su an dersteym cok skildiimmm world politics dersindeym offf
Birde cizelgem coook tatli diiiiymiii :)) 2.6 kgcuk
kızlar oğlum cumartesi günü geniz eti ameliyetı olucak.
3 te 2 si doluymuş genizlerinin alınması gerekiyomuş.
etrafında olan varmı acaba bana bi bilgi verirmisiniz.
zor bi ameliyatmı sonrasında yavrum nasıl olucak.
biraz heyecan yaptım ben yardımlarınızı bekliyorum.:18:
kızlar ben okula gidiyorum akşam da kursum var 9 gibi görüşmek üzere öptm kocaman mıncırdım yanaklardan
kızlaar ben çıkıyorum. dün aldığım taytlar içme sinmediii, onları değiştireceğim. montunda fermuarında bir sıkıntı var, onu da bir değiştireyim. yine her zamanki gibi mamalarımı yanıma aldım.bu sefer suyumu da unutmadım
akşama görüşürüüz
07:50 yogurt
10:30 acma
13:55 grillde mühürlenmis bonfile
3 tane patates
1.5 d. Ekmek
Simdilik yarm lt su
Bugünlük menüm böyle artık hic bisey yemicem
[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl28, width: 115, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl29, width: 69, bgcolor: transparent, align: right"]01.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 75, bgcolor: transparent, align: right"]02.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]04.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]05.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]06.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]07.03.2013[/TD]
[TD="class: xl30, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]23[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]37[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]19[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]67[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EVSEBU[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]18[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]17[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]47[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]niyal[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]15[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]48to38[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]129[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]86[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]73[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]288[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Nihayet bitti geçmiş. Kaç gündür geriden geliyordum Allaha şükür bitirdim. Kızlar Açelya yine hiç uğramamış. Haberi olan var mı? Bu arada redbutterfly nickli arkadaşımız Eda takıma devam edemeyeceğini söylemiş. Sizede haber vereyim dedim.
kendimden nefret ediyorum.ne asaligim bir bilseniz.helede nasil yaptimi bilseniz.ya gerizekaliyim ben.ben iki yil 3 ay sonra sigara ictim dun arkadasta.deminde paket aldim.bu nasil bir amiplik ya.bana istediniz hakareti yapin hakettim.gerci hicbiriniz benim dedim kadar agir konusamazsiniz ya ben hepinizin yerine kendimi kalayliyorum.
Ellerine sağlık meleğimEda için hayırlısı olsun..
Ya bu arada ben de dün açelya'nın yokluğuna değinmiştim ama kimseden ses çıkmadı :\ Ben de merak ediyorum :26:
Harika bir çalışma olmuş Tuğba'cımBeril bak sana ayrı olarak yazıyorum. Bu söylediğinden dolayı sana kızmadım, ama çok üzüldümUmarım o paket çoktan çöp kutusunun dibini boylamıştır Bak bugün çocuklarla ne yapmıştık biz.. Çünkü bu hafta "Yeşilay Haftası".. Bi çoğu anne ve babasının sigara içmesinden dolayı o kadar üzgünler ki, onların sigara yüzünden öleceğini sanıyorlar. Çocukça korkuyorlar işte.. Küçükken ben de öyleydim, duygulandım bugün çok kötü oldum. Annemin sigara içmesini istemiyordum, babam kızıyor diye annem gizli gizli balkonda içerdi. Ben o kokuyu duyduğumda gizlice balkonun kapısından anneme bakardım, ağlardım annem ölüyor diye..
sağol canım oğlum 2 yaşında inş. artık bişey çıkmaz diyorumda Allah beterinden de saklasın diyorum.
napıyım muhabbet etcek kimse yok benimde bugün işlerim çok yoğun değil o yüzden kendim okumuşken sizede atayım dedim.
sakın onları değiştirmeye gitmişken yeni şeylerde alıp gelme bide onları burda anlatma bak ona göre alışverişe gidesim geldiiii bak senin yüzünden
Ebrucum Beril aslında kendini gösterdi ama sen yoktun sanıyorum hemde bir kac kez paylastı resimlerini sanırım Betül Tugba ben gördük Beril i :))
Ecem pardon Betül müş demek:) bilmiyorum atış yapıyor sanırım daha başlamadım:) karar aşamasındayım:/
Buse arkadaşımda koruma mı öyle birşey yapıyor dukan da sende bence onun gibi olmuşsundur maşallah iyi kilo vermişsin :)
kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar herkese...........
ben niye gormedim.benden gizli ismi ceviriyorsunuz ulennnnnnnnn
kurtulmustum ama tek tuk dogum sonrasi cikti dr.normal dedi.
ay lanet kadinin tekiyim ben.
ben mecburen birakmistim.zorda kurtulmustum ama sonra cok rahattim.ilk gebelikte ictim diye elife hamileyken icmedim diye ikizler icin cok vicdan azabi cekmistim.kimlerle kavga etmedimki evde arabada sigara iciyorsunuz diye .su yaptigim adile bak kuzum ya
o hikaye banada 6 seansta garanti denmisti ama yok canim bolgeye gore surede degisiyor,mumkunse nokta atisi yapilani kullan.bunlarda iki cesit makinadan oluysuyor bir cok daha derine etki ediyor.d ile basliyordu diosa yada diado oyle birseydi.genital bolgenin ic kismi zaten yapilmiyor.hem kesinlikle his kaybi diye bir sey soz konusu degil.haaaaaa oncesinde kil kokleri kalinlassin diye 3 ay hergun tras ettirdilerdi.kil ne kadar kalin olursa o denli cabuk bitiyor.sonrasindada cikan killar surekli traslanmali.konusuruz daha
cok hava atiyordum ya once sigarayi biraktim sonra zayifladim diye.irade benim adim felan diye havalaniyordum gorduk simdi ebemin donunu.
banane ebru gostermem kendimi.yuzgorumlugu isterim.hiiiiiiii yok kiz erkekim ben.
askolsun ecem ne o bayan bacak.gorursun sen yaptirayim memikleride adimi degistireyim bayan memik.kissssssss neguzel nicc olurmus ama
korkunc kotu bir gun gecirdim.halada devam ediyor.hersey ters yawwwwwwwww.sigaraya hic girmeyim kendime iltifat ede ede bir halim zaten.
[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl28, width: 115, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl29, width: 69, bgcolor: transparent, align: right"]01.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 75, bgcolor: transparent, align: right"]02.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]04.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]05.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]06.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]07.03.2013[/TD]
[TD="class: xl30, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]23[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]37[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]19[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]67[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EVSEBU[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]30[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]18[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]17[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]47[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]niyal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]15[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]48to38[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]129[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]86[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]73[/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]288[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Nihayet bitti geçmiş. Kaç gündür geriden geliyordum Allaha şükür bitirdim. Kızlar Açelya yine hiç uğramamış. Haberi olan var mı? Bu arada redbutterfly nickli arkadaşımız Eda takıma devam edemeyeceğini söylemiş. Sizede haber vereyim dedim.
Bence de bebeğim diyetsiyenine bi danış bunu.
Kaslı hatun heee :79: Kol çalışmayı bırakman iyi olmuş. Aslında çok da fazla ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum en başından başlamayabilrdin sarkmışlar mıydı ki kuzum?
Süper olurrr paylaş paylaş :)
İnşallah başarıcaksın hemşerim
O şaka gibi çizelgeni seviyim senin :109:
Benim kardeşimin de olma ihtimali vardı küçükken ama olmadı.Öyle bi tecrübe yaşasaydım mutlaka paylaşırdım. Bi bilgi sahibi değilim o konuda, şimdiden çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşur çocuğun.
Görüşmek üzere canııııım kendine iyi bak
Suyunu da untmamışşş aferinGörüşürüz :)
Yorumsuz öhö öhöm
Beril bak sana ayrı olarak yazıyorum. Bu söylediğinden dolayı sana kızmadım, ama çok üzüldümUmarım o paket çoktan çöp kutusunun dibini boylamıştır Bak bugün çocuklarla ne yapmıştık biz.. Çünkü bu hafta "Yeşilay Haftası".. Bi çoğu anne ve babasının sigara içmesinden dolayı o kadar üzgünler ki, onların sigara yüzünden öleceğini sanıyorlar. Çocukça korkuyorlar işte.. Küçükken ben de öyleydim, duygulandım bugün çok kötü oldum. Annemin sigara içmesini istemiyordum, babam kızıyor diye annem gizli gizli balkonda içerdi. Ben o kokuyu duyduğumda gizlice balkonun kapısından anneme bakardım, ağlardım annem ölüyor diye..
5.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, yeşil soğan, salatalık)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
Ara:
10 altın çilek
Akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 kase mercimek çorbası
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Canımlar güzel bir duş alıp, biraz yarın ki işlerimi düzenleyip yatacağım. Yarın sabah 5.30 gibi ayakta olmam gerek. 1 aylık bir aradan sonra işime geri dönüyorum. Yarın görüşürüz, hepinizi çok seviyoruuum :)
yapma beril içme hayatımda hiç sigara içmedim içenin yanında da duramıyorum eşimde içmiyor şükürkendimden nefret ediyorum.ne asaligim bir bilseniz.helede nasil yaptimi bilseniz.ya gerizekaliyim ben.ben iki yil 3 ay sonra sigara ictim dun arkadasta.deminde paket aldim.bu nasil bir amiplik ya.bana istediniz hakareti yapin hakettim.gerci hicbiriniz benim dedim kadar agir konusamazsiniz ya ben hepinizin yerine kendimi kalayliyorum.
iç güveysinden hallice bolca hastagulcin askim seni goremedim kac gundur.nasilsin
aslında herşeyi yemiyorum ama diyette yapmıyorum şu aralarolsun canım diteti bıraksanda hiç olmazsa şu anki mevcut kilonu korumaya çalış. sonra tekarar başladığında kaldığın yerden devam edersin. ama alırsan işin zor dönünce
kolay gelsin canım bizde mıncırdık yanaklarındankızlar ben okula gidiyorum akşam da kursum var 9 gibi görüşmek üzere öptm kocaman mıncırdım yanaklardan
yumşatıcı olur işte bende hiç ölçmem 40 yıkama yazar üstünde 1 ay dolmadan biter anlamıyorum kutucuk dolana kadar boşaltıyorumGülciinn deterjan derken yumusatıcıdan söz etmek istemistim aslında :))
Ben diill Betül söylemisti kuzum :)
Peki hangi tip makinası üflemeli mi yoksa direk atıs mı yapıyo
faydalı bilgiler için teşekkürler canım hepsini okudumÜlkemizdeki obezite salgınının çok büyük oranlara ulaştığı bugünlerde, kilo vermek ya da kilosunu korumak isteyenler için çözüm Dr. Mehmet Özden geldi. Sağlıklı diyet için altın kuralları sıralayan Öz, kilolu olsun olmasın herkesi sağlıklı beslenmeye davet ediyor.
Streç Pantolon Giymeyin
Giyiminiz kilo almak için bir erken uyarı sistemidir. Kotlarınıza girmek zorlaştığı zaman, tetikte olmak gerektiğini biliyorsunuz. Streç kıyafetler giyerek bilmeden kilo almanızı kolaylaştırırsınız ve böylece vücudunuzun nasıl değiştiğinden habersiz kalırsınız.
Kötü Kıyafetlerinizi Dolabınızda Tutmayın
Sağlıksız kilodayken giydiğiniz kıyafetleri dolabınızda tuttuğunuzda bu size kilo verememe durumunuzda kafanızda yedek bir plan oluşturur. Bunun yerine, büyük beden pantolonlarınızdan kurtulma yolunda ilerleyin.
Dört Ayaklı Hayvanların Etini Haftada Bir Kereden Fazla Yemeyin
Dört ayaklı hayvanların eti, tavuk gibi iki ayaklı veya balık gibi ayaksız hayvanlara göre daha fazla doymuş yağ içerir. Ayrıca haftada bir kereden daha fazla, çok miktarda kırmızı et tüketen kadınların kalp krizinden ölme riski yüzde 50 daha fazla olduğu gibi kanser oranı da daha yüksektir.
Atıştırmalıklardan Vazgeçin
Buzdolabınızı açmadan önce öğününüzü belirleyin. İhtiyacınız olan kadarını alın ve kapatın. Gün boyunca buzdolabının kapağını açmak sizi tahrik edici seçimlere ve fazla yemeye iter.
Akşam 19:30dan Sonra Yemeyin
Gece geç saatlerde yemek yediğiniz zaman ne kadar ölçüde yediğinizin farkına varamazsınız. Özellikle televizyonun karşısında yeme olasılığınız yüksektir ve yüksek kalorili atıştırmalıkları seçmeniz daha olasıdır. Daha büyük porsiyonlar daha çok kalori demektir.
Her Bir Lokmanızı En Az 20 Kez Çiğneyin
Çiğnemek, uygun zamanda tokluk hissi yaratması için vücudunuzu harekete geçirerek yemek yediğinizi fark etmenizi sağlar. Yeteri kadar çiğnemediğiniz zaman bu işlemi geçersiniz ve gerçekten doyana kadar daha çok yersiniz.
Komşunun Tabağına Göz Dikmeyin
Gününüzü başkalarının sandviç veya atıştırmalıklarından otlanarak geçirirseniz, kolayca 1000 kalori almış olursunuz.
Cebinizde Bozukluk Taşımayın
Bozuk parayı yiyecek satış makinesinden daha fazla hiçbir şey sevemez. Yanınızda hazır bozukluk bulundurduğunuzda tahrik edici, bol kalorili bir öğlen kaçamağına dur diyemezsiniz.
Ayaktayken Yemeyin
Oturarak yemek sizi yemek yediğinizin farkına vardırır. Yavaş yiyin böylece vücudunuz çok geç olmadan doyduğunuz zaman size haber verecektir.
biraz faydalı bilgiler paylaşayım dedim size belki biraz fikir olur.
gitte değiş bali zayıf hatunkızlaar ben çıkıyorum. dün aldığım taytlar içme sinmediii, onları değiştireceğim. montunda fermuarında bir sıkıntı var, onu da bir değiştireyim. yine her zamanki gibi mamalarımı yanıma aldım.bu sefer suyumu da unutmadım
akşama görüşürüüz
aaaaaaaaaaaaaaa bu ne ecem açma patates07:50 yogurt
10:30 acma
13:55 grillde mühürlenmis bonfile
3 tane patates
1.5 d. Ekmek
Simdilik yarm lt su
Bugünlük menüm böyle artık hic bisey yemicem
iyi akşamlar canımkızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar herkese...........
çok tatlı olmuş vede anlamlı emeğinize sağlık tugbacımBeril bak sana ayrı olarak yazıyorum. Bu söylediğinden dolayı sana kızmadım, ama çok üzüldümUmarım o paket çoktan çöp kutusunun dibini boylamıştır Bak bugün çocuklarla ne yapmıştık biz.. Çünkü bu hafta "Yeşilay Haftası".. Bi çoğu anne ve babasının sigara içmesinden dolayı o kadar üzgünler ki, onların sigara yüzünden öleceğini sanıyorlar. Çocukça korkuyorlar işte.. Küçükken ben de öyleydim, duygulandım bugün çok kötü oldum. Annemin sigara içmesini istemiyordum, babam kızıyor diye annem gizli gizli balkonda içerdi. Ben o kokuyu duyduğumda gizlice balkonun kapısından anneme bakardım, ağlardım annem ölüyor diye..
maşallah afiyet olsun5.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, yeşil soğan, salatalık)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
Ara:
10 altın çilek
Akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 kase mercimek çorbası
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
kolay gelsin canımCanımlar güzel bir duş alıp, biraz yarın ki işlerimi düzenleyip yatacağım. Yarın sabah 5.30 gibi ayakta olmam gerek. 1 aylık bir aradan sonra işime geri dönüyorum. Yarın görüşürüz, hepinizi çok seviyoruuum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?