Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar herkese
sabah 9 dan beri burdayım ama maşşallah bi kaynatıyosunuzki onları okumaktan bana yazmaya sıra gelmiyo

sonra tam yazıcam hooooooooopppp bi iş geliyo masama
tam geri dönüyorum yine birikmiş

nasıl bi döngü bu yaaa yakında durun yaaaa bende bişey yazmak istiyorum diye bağırıcam ona göreeee

dünkü menümü paylaşayım ben ortalık sakinken

sabah
yarım simit
üçgen peynir 1 adet
bitki çayı şekersiz

öğle
3 adet izmir köfte
1 dilim ekmek

ara
2 limon kepekli bisküvi
1 avuç leblebi

akşam
yarım tabak tarhana çorbası
2 adet inegöl köfet ( evde dğildim yengemdeydim 2 öğün köfte oldu malesef)
yarım dilim ekmek

ara
tek şekerli çay

8 bardak su

gunaydin deyip cikacam bacilar
nihal iyi bir yer ve makinasi guzelse kesinlikle yaptir kaymak gibi oluyor canim 8 yil once yaptirdim.genital bolge,bacak,kol yuz hatta parmak uzerlerimi bile yaptirdim.ayrintilarini yazarim.ama yaptiracagin yer ve kullanilan makina onemli.seansta degisiyor mesela lazer oncesi 3 ay bakim var.benim bacak 7 seansata bitti yuz 4 degisiyor.sonra detayli yazarim

kızlar oğlum cumartesi günü geniz eti ameliyetı olucak.
3 te 2 si doluymuş genizlerinin alınması gerekiyomuş.

etrafında olan varmı acaba bana bi bilgi verirmisiniz.
zor bi ameliyatmı sonrasında yavrum nasıl olucak.

biraz heyecan yaptım ben yardımlarınızı bekliyorum.:18:

Ayy tubis evet okula geliyorm artik su an dersteym cok skildiimmm world politics dersindeym offf

Birde cizelgem coook tatli diiiiymiii :)) 2.6 kgcuk

Busecimm albumun eminim cogu arkadasini motive edicektir :) iyi dusunmussun :)

iyi bir terzi bulursan çok güzel oluyor canım ziyan olmuyorlar

deterjanı çok koyma ecemcim ağartıcı var onlarda beyazlatıp solduruyorlar muhakkak

maşallah afiyet olsun

ayyh 100 mesajım olmuş

ne güzel

afiyet olsun çok güzel bir gün geçirmişsdin maşallah

çok geçmiş olsun canım hiç bir fikrim yok

dukan çok zor geliyor bana buse iyi dayanabiliyorsun maşallah

Eki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorum ordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)
çok güzel canım inşallah dönersin o hallerine

afiyet olsun

kurtuldun tüylerden yani beril öylemi

anladım canım sağol yinede ben biraz nette araştırayım bakayım.

kızlar şu anda diyet yapmıyorum sakinim releksım çok yemiyor hareket etmeye çalışıyorum şartlamıyorum kendimi hazır hissettiğimde yeniden başlarım diyorum al al ver benim kaderim oldu diiyette olmasam da burda sizinle olmayı seviyorum belki artık kilo vermeyi bırakacağım bilmiyorum en azından haplarım bitene kadar
şimdilik çıkıyorum öğlen komşu çağırdı mamalar hazırlamış yemiycem zaten 1 saatte yürüyüşe gidecez 1.30-2.30 arası
akşama görüşürüz

kendimden nefret ediyorum.ne asaligim bir bilseniz.helede nasil yaptimi bilseniz.ya gerizekaliyim ben.ben iki yil 3 ay sonra sigara ictim dun arkadasta.deminde paket aldim.bu nasil bir amiplik ya.bana istediniz hakareti yapin hakettim.gerci hicbiriniz benim dedim kadar agir konusamazsiniz ya ben hepinizin yerine kendimi kalayliyorum.

gulcin askim seni goremedim kac gundur.nasilsin

hastane randevusu almaya gidiyorum gelince yazarim.hangi yuzle gelipde irade diye bagiracaksam bundan sonra

beril ablacım deme öyle ya bende bıraktım ama 3 hafta oldu daha zor tutuyorum kendimi. 2,5 yıla yakın bi zaman geçmiş yine yapabilrsin bırakabilirsin :26:

olsun canım diteti bıraksanda hiç olmazsa şu anki mevcut kilonu korumaya çalış. sonra tekarar başladığında kaldığın yerden devam edersin. ama alırsan işin zor dönünce

ben yazarken yazmışsın sonradan gördüm cnm :)oo süpersin ben daha kahvaltımı yeni hazırlıyorum bugün tembellik yaptım biraz. çalışıyomusun cnm?
Hihi evet öyle olmuş canım. Ben hem üniversite okuyorum, hem de çalışıyorum. Sınav zamanı okula gidiyorum, diğer zamanlar işteyim. Örgün ve 1. öğretim ama devam zorunluluğum olmadığı için sorun çıkmıyor.

Canım ne kadar sürede verdin o kiloları yeaa
Eki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorum ordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)
Çok motive edici bu... :)
ben kendim boyuyorum saçımı, ama tutmadı işte. iyice bi araştırıp bunu da başarırım
Benim halam kuaför, ben kendim de saçımı boyuyorum sürekli fakat kumral çok ara bir renk olduğu için tutsa bile tek yıkamada tonu akıyor. Sen bir şekilde başarırsan bana da anlat canım lütfeeen :)
Hihih peki Türk kahvesi de olur. Bana da çok geliyor dönüp bakınca sana nasıl gelmesin incecik hatunsun. Hihih :) Ben teşekkür ederim yorumladığın için.

Canım menün güzel bence, karbonhidrat oranı yüksek biraz okadar. :)

Küçükken geniz eti ameliyatı olmuş bir sürü arkadaşım var. Hiç bir problem duymadım şuana kadar. Çabukcak iyileşir umarım.

Ayy tubis evet okula geliyorm artik su an dersteym cok skildiimmm world politics dersindeym offf

Birde cizelgem coook tatli diiiiymiii :)) 2.6 kgcuk
Vallahi çok tatlı

Çok büyük bir hata yapmışsın canım. Ben 6 senedir kullanıyorum, sen ise çok uzun süredir bırakmış birisin. Sakın o paketi içme.
Tam bir U dönüşü yap, olmamış gibi düşün, sigarayı yeniden bırak hemen.

ayy canım yaaa teşekkür ederim. (incecik hatunsun yorumun için.) aslında eşim istemiyo kilo vermemi daha fazla ama ben hırs yaptım ona çaktırmadan yapıyorum. 53 kilo ile evlendim ben o kiloya dönmek istiyorum tekrar ama şimdide fena değilim hani.

karbonhidrat olayında doğrusun bide ekmeğimi değiştirmeye karar verdim beyaz değilde tam buğday ekmeği yicem artık.

inş. benim oğluşumda hemen iyileşir. ama işte 2 yaşında ya daha çok küçük sarsmasın diye endişeniyorum. bide zaten iştahsız şimdi hiç yemicek iyileşene kadar.

Benim okuld bi kız geçen yıl dukan yaptıydı kızı gel gör şimdi bebek gibi oldu bırakma sakın:)

Ecemle tahminlerimiz tuttu Beril kaçırmamış bakımlı hatunumuz
Alet alexandra mı işte o 7 seansa normalde 3000 diyordu 1500 e indirdim yarım bacak kol özel bölge koltuk altı :)
Yaptırayım değil mi Urfa'da ucuZ arkadaşım aynı alete seansına 650 veriyor :)

Paket aldığın gibi atabilirsinde herşey senin elinde kasma kendini kastıkça içesin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…