Ahhhh ecem'imin adını gördüm aşağıdaSeni bu saatlerde uyanık görmek gerçekten şaşırtıcı, okula falan da gidiyosun artık, gurur duyuyorum senle
Ben de şimdi giyinip çıkıcam anaokuluna gidicem. Öpüyorum hepiniziii
iyi bir terzi bulursan çok güzel oluyor canım ziyan olmuyorlarsağ ol canım.dolabımda bir sürü L beden üst ve 28-31 beden arası pantolon var, ne yapcam ben bunları
kızlar daha önceden pantolon ve kazak bedeni küçülttürmüş olan var mı terziye? ziyan olsunlar istemiyorum. düzgün olur mu sizce yine pantolonlarımın bedeni küçültülse.:26:
deterjanı çok koyma ecemcim ağartıcı var onlarda beyazlatıp solduruyorlar muhakkakSanırım bizde de öyle olucak birde seyy ben cok cok daha cok koksun dye daha brazcık cok koyuyorum deterjanı :))
Evet haklsıın yapabilirim ama sadece haftada 2 gün bu yogunluktayım mesela yarın tek dersim var muhtemelen okulda hic yemem carsda öyle 2 ders ama bi yogurtla gecistirebilrim perşembeleri sıkıntılı biraz öyle iste cumada tek ders :)
maşallah afiyet olsunbugün protein günümdü kızlar
Menüm:
sabah
1 bardak yeşil çay
dukan krep
üçgen peynir
öğlen
ızgara köfte + yoğurt
ara
2 dilim hindi füme ( o sırada dışarıdaydım, acıkınca marketten aldığım fümelerden ağzıma attım)
akşam
yeşil çay
ızgara tavuk + yoğurt
ara
yoğurt + 1 tatlı kaşığı goji berry (goji berry dukanda 1 yemek kaşığı izinli olan tek meyve, meyve demeye bin şahit gerçi, kuru üzüm gibi bir şey)
2 lt su
popo ve bacak egzersizleri (50 şer)
40 mekik
ne güzelayyh 100 mesajım olmuş
Kızlaaaar yorgunluktan ölüyorum. Bugün sabah yürüdüm akşam spor salonuna gittim gün içinde annemle temizlik yaptık cam sildim vs. BittimYarın kuzucuklarımın yanına gidicem biraz dinlenmiş olayım dinç olayım ki görevimi güzel yapabileyim.
Hemen menümü yazıp çıkıyorum yarın stajdan döndükten sonra bakıcam artık konuştuklarınıza. Hepinize hayırlı geceler, Allah rahatlık versin
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 kâse sütlü mısır gevreği
*
Öğle
1 kepçe yeşil mercimek
1 kase yoğurt
1 tabak bol yeşillikli salata
*
Akşam
1 kase yoğurt
1 ortaboy salatalık
1 d ekmek
*
+ 2.5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ sabah 1 saat yürüyüş akşam 1 saat aerobik
çok geçmiş olsun canım hiç bir fikrim yokkızlar oğlum cumartesi günü geniz eti ameliyetı olucak.
3 te 2 si doluymuş genizlerinin alınması gerekiyomuş.
etrafında olan varmı acaba bana bi bilgi verirmisiniz.
zor bi ameliyatmı sonrasında yavrum nasıl olucak.
biraz heyecan yaptım ben yardımlarınızı bekliyorum.:18:
dukan çok zor geliyor bana buse iyi dayanabiliyorsun maşallahiyi seyirler venüscüümson izin gününün tadını çıkar tabii
dukana 59 kilo ile başladım, şuan dukanla 6 kilo verdim sayılırvalla bazen iyi ki de daha önce başlamamışım diyorum, keseme çok dokundu. bazen de keşke daha önce başlasaymışım en azından sağlıklı kilo veriyorum diyorum. ne dediğim belirsiz valla emoş
çok güzel canım inşallah dönersin o hallerineEki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorumordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)
afiyet olsundünkü menümü paylaşayım ben ortalık sakinken
sabah
yarım simit
üçgen peynir 1 adet
bitki çayı şekersiz
öğle
3 adet izmir köfte
1 dilim ekmek
ara
2 limon kepekli bisküvi
1 avuç leblebi
akşam
yarım tabak tarhana çorbası
2 adet inegöl köfet ( evde dğildim yengemdeydim 2 öğün köfte oldu malesef)
yarım dilim ekmek
ara
tek şekerli çay
8 bardak su
kurtuldun tüylerden yani beril öylemigunaydin deyip cikacam bacilar
nihal iyi bir yer ve makinasi guzelse kesinlikle yaptir kaymak gibi oluyor canim 8 yil once yaptirdim.genital bolge,bacak,kol yuz hatta parmak uzerlerimi bile yaptirdim.ayrintilarini yazarim.ama yaptiracagin yer ve kullanilan makina onemli.seansta degisiyor mesela lazer oncesi 3 ay bakim var.benim bacak 7 seansata bitti yuz 4 degisiyor.sonra detayli yazarim
çok geçmiş olsun canım hiç bir fikrim yok
dukan çok zor geliyor bana buse iyi dayanabiliyorsun maşallah
çok güzel canım inşallah dönersin o hallerine
afiyet olsun
kurtuldun tüylerden yani beril öylemi
beril ablacım deme öyle ya bende bıraktım ama 3 hafta oldu daha zor tutuyorum kendimi. 2,5 yıla yakın bi zaman geçmiş yine yapabilrsin bırakabilirsin :26:kendimden nefret ediyorum.ne asaligim bir bilseniz.helede nasil yaptimi bilseniz.ya gerizekaliyim ben.ben iki yil 3 ay sonra sigara ictim dun arkadasta.deminde paket aldim.bu nasil bir amiplik ya.bana istediniz hakareti yapin hakettim.gerci hicbiriniz benim dedim kadar agir konusamazsiniz ya ben hepinizin yerine kendimi kalayliyorum.
kızlar şu anda diyet yapmıyorum sakinim releksım çok yemiyor hareket etmeye çalışıyorum şartlamıyorum kendimi hazır hissettiğimde yeniden başlarım diyorum al al ver benim kaderim oldu diiyette olmasam da burda sizinle olmayı seviyorum belki artık kilo vermeyi bırakacağım bilmiyorum en azından haplarım bitene kadar
şimdilik çıkıyorum öğlen komşu çağırdı mamalar hazırlamış yemiycem zaten 1 saatte yürüyüşe gidecez 1.30-2.30 arası
akşama görüşürüz
Hihi evet öyle olmuş canım. Ben hem üniversite okuyorum, hem de çalışıyorum. Sınav zamanı okula gidiyorum, diğer zamanlar işteyim. Örgün ve 1. öğretim ama devam zorunluluğum olmadığı için sorun çıkmıyor.ben yazarken yazmışsın sonradan gördüm cnm :)oo süpersin ben daha kahvaltımı yeni hazırlıyorum bugün tembellik yaptım biraz. çalışıyomusun cnm?
Canım ne kadar sürede verdin o kiloları yeaaiyi seyirler venüscüümson izin gününün tadını çıkar tabii
dukana 59 kilo ile başladım, şuan dukanla 6 kilo verdim sayılırvalla bazen iyi ki de daha önce başlamamışım diyorum, keseme çok dokundu. bazen de keşke daha önce başlasaymışım en azından sağlıklı kilo veriyorum diyorum. ne dediğim belirsiz valla emoş
Çok motive edici bu... :)Eki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorumordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)
Benim halam kuaför, ben kendim de saçımı boyuyorum sürekli fakat kumral çok ara bir renk olduğu için tutsa bile tek yıkamada tonu akıyor. Sen bir şekilde başarırsan bana da anlat canım lütfeeen :)ben kendim boyuyorum saçımı, ama tutmadı işte. iyice bi araştırıp bunu da başarırım
Hihih peki Türk kahvesi de olur. Bana da çok geliyor dönüp bakınca sana nasıl gelmesin incecik hatunsun. Hihih :) Ben teşekkür ederim yorumladığın için.YOK Cnım ben yeşil çay almayayım bende tansiyon bozukluğu yapıyo ama en afillisinden bi türk kahveni alırım artık.
hakikaten 23 ziyaretçimi vardı yani 23 kişi bizim takımamı gelmek istiyo vay ne popülermişiz
canım yaaa senin menünü görünce ayyy ne çok yemiş diyorumsonra okuyunca gayet sağlıklı ve kalorisi düşük şeyler. hemde çok doyurucu bence....
bazen örnek alıyorum menülerinden teşekkür ederim paylaşımın için.
Canım menün güzel bence, karbonhidrat oranı yüksek biraz okadar. :)dünkü menümü paylaşayım ben ortalık sakinken
sabah
yarım simit
üçgen peynir 1 adet
bitki çayı şekersiz
öğle
3 adet izmir köfte
1 dilim ekmek
ara
2 limon kepekli bisküvi
1 avuç leblebi
akşam
yarım tabak tarhana çorbası
2 adet inegöl köfet ( evde dğildim yengemdeydim 2 öğün köfte oldu malesef)
yarım dilim ekmek
ara
tek şekerli çay
8 bardak su
Küçükken geniz eti ameliyatı olmuş bir sürü arkadaşım var. Hiç bir problem duymadım şuana kadar. Çabukcak iyileşir umarım.kızlar oğlum cumartesi günü geniz eti ameliyetı olucak.
3 te 2 si doluymuş genizlerinin alınması gerekiyomuş.
etrafında olan varmı acaba bana bi bilgi verirmisiniz.
zor bi ameliyatmı sonrasında yavrum nasıl olucak.
biraz heyecan yaptım ben yardımlarınızı bekliyorum.:18:
Vallahi çok tatlıAyy tubis evet okula geliyorm artik su an dersteym cok skildiimmm world politics dersindeym offf
Birde cizelgem coook tatli diiiiymiii :)) 2.6 kgcuk
Çok büyük bir hata yapmışsın canım. Ben 6 senedir kullanıyorum, sen ise çok uzun süredir bırakmış birisin. Sakın o paketi içme.kendimden nefret ediyorum.ne asaligim bir bilseniz.helede nasil yaptimi bilseniz.ya gerizekaliyim ben.ben iki yil 3 ay sonra sigara ictim dun arkadasta.deminde paket aldim.bu nasil bir amiplik ya.bana istediniz hakareti yapin hakettim.gerci hicbiriniz benim dedim kadar agir konusamazsiniz ya ben hepinizin yerine kendimi kalayliyorum.
Hihi evet öyle olmuş canım. Ben hem üniversite okuyorum, hem de çalışıyorum. Sınav zamanı okula gidiyorum, diğer zamanlar işteyim. Örgün ve 1. öğretim ama devam zorunluluğum olmadığı için sorun çıkmıyor.
Canım ne kadar sürede verdin o kiloları yeaa
Çok motive edici bu... :)
Benim halam kuaför, ben kendim de saçımı boyuyorum sürekli fakat kumral çok ara bir renk olduğu için tutsa bile tek yıkamada tonu akıyor. Sen bir şekilde başarırsan bana da anlat canım lütfeeen :)
Hihih peki Türk kahvesi de olur. Bana da çok geliyor dönüp bakınca sana nasıl gelmesin incecik hatunsun. Hihih :) Ben teşekkür ederim yorumladığın için.
Canım menün güzel bence, karbonhidrat oranı yüksek biraz okadar. :)
Küçükken geniz eti ameliyatı olmuş bir sürü arkadaşım var. Hiç bir problem duymadım şuana kadar. Çabukcak iyileşir umarım.
Vallahi çok tatlı
Çok büyük bir hata yapmışsın canım. Ben 6 senedir kullanıyorum, sen ise çok uzun süredir bırakmış birisin. Sakın o paketi içme.
Tam bir U dönüşü yap, olmamış gibi düşün, sigarayı yeniden bırak hemen.
oohh maşallah aile saadetiaman dikkat bu tatiller diyeti öldürür ben de çok istiyorum şimdi her yer çok uygun ama meteliğe kurşun durumundayım. inanın kızlar dukan yüzünden neredeyse tüm paramı buzdolabına harcıyorum. yağsız dana eti yiyebiliyorum sadece, tavuk, balık bunlar beni yaktı bitirdi ucunda kiloları geri almama evresi falan olmasa yapılmaz bu diyet, yani ben yapmazdım
gunaydin deyip cikacam bacilar
nihal iyi bir yer ve makinasi guzelse kesinlikle yaptir kaymak gibi oluyor canim 8 yil once yaptirdim.genital bolge,bacak,kol yuz hatta parmak uzerlerimi bile yaptirdim.ayrintilarini yazarim.ama yaptiracagin yer ve kullanilan makina onemli.seansta degisiyor mesela lazer oncesi 3 ay bakim var.benim bacak 7 seansata bitti yuz 4 degisiyor.sonra detayli yazarim
kendimden nefret ediyorum.ne asaligim bir bilseniz.helede nasil yaptimi bilseniz.ya gerizekaliyim ben.ben iki yil 3 ay sonra sigara ictim dun arkadasta.deminde paket aldim.bu nasil bir amiplik ya.bana istediniz hakareti yapin hakettim.gerci hicbiriniz benim dedim kadar agir konusamazsiniz ya ben hepinizin yerine kendimi kalayliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?