ben geldim bi geçmişi okuyayım kızlar bugün gündüz giremedim tansiyonum 9.6 idi tuzlu ayran içe içe bi hal oldum noluyor bana anlamadım yaa diyetle ilgisi olabilirmi yaa bide düşük tansiyonun bildiğim kadarıyla bi zararı yok halsizlikten başka sizce varmı bir zararı birde pc'm gelmedi eşim kendi şirket pc' nı getirmiş saolsun birde şunu söyleyeyim trendyoldan bi pantolan bi elbise aldım 42 beden sığamadım nasıl üzüldüm sinirden ağladım. Ya kızlar ben bu işi çok takıyorum kendime güvenim yok ya yaa içimi çeke çeke ağladım varmı böle bişi çokmu hassasım hastalığın verdiği bide reglim yaklaşıyor ondanmı dersiniz felaket üzülüyorum kilolarıma.....
Patates olmamış. Açma hiç olmamış. Böyle bir menü hiç olmamış. Hele hele su hiç ama hiç olmamış.Artık listede değilsin yaaaaa ohh istediğim gibi kızabilirim sana
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur. Aldığım yardımlarla bu işi başaracağım sanırım. Zaman gösterecek..
Ay maşallah canım benim
Çok az gibi gözüküyor aslında ama kalori olarak olması gerektiği kadardır :) Afiyet olsun canım
ben niye gormedim.benden gizli ismi ceviriyorsunuz ulennnnnnnnn
kurtulmustum ama tek tuk dogum sonrasi cikti dr.normal dedi.
ay lanet kadinin tekiyim ben.
ben mecburen birakmistim.zorda kurtulmustum ama sonra cok rahattim.ilk gebelikte ictim diye elife hamileyken icmedim diye ikizler icin cok vicdan azabi cekmistim.kimlerle kavga etmedimki evde arabada sigara iciyorsunuz diye .su yaptigim adile bak kuzum ya
o hikaye banada 6 seansta garanti denmisti ama yok canim bolgeye gore surede degisiyor,mumkunse nokta atisi yapilani kullan.bunlarda iki cesit makinadan oluysuyor bir cok daha derine etki ediyor.d ile basliyordu diosa yada diado oyle birseydi.genital bolgenin ic kismi zaten yapilmiyor.hem kesinlikle his kaybi diye bir sey soz konusu degil.haaaaaa oncesinde kil kokleri kalinlassin diye 3 ay hergun tras ettirdilerdi.kil ne kadar kalin olursa o denli cabuk bitiyor.sonrasindada cikan killar surekli traslanmali.konusuruz daha
cok hava atiyordum ya once sigarayi biraktim sonra zayifladim diye.irade benim adim felan diye havalaniyordum gorduk simdi ebemin donunu.
banane ebru gostermem kendimi.yuzgorumlugu isterim.hiiiiiiii yok kiz erkekim ben.
askolsun ecem ne o bayan bacak.gorursun sen yaptirayim memikleride adimi degistireyim bayan memik.kissssssss neguzel nicc olurmus ama
korkunc kotu bir gun gecirdim.halada devam ediyor.hersey ters yawwwwwwwww.sigaraya hic girmeyim kendime iltifat ede ede bir halim zaten.
Teşekkürler canım benim. Bende bebişte iyiyiz Allaha şükür. Dediğin gibi kıskançlık var ama çok belli etmiyor. Bu arada hangimiz dikkat çekmeye çalışmıyoruz kiİlgi her zaman güzeldir. Bazen insan farkında olmadan bile öyle davranabiliyor. Bide kızım ailede tek çocuk. 7 yıldır tek torun, ister istemez bocalayacak. İnşallah en kolay yoldan atlatırız bu süreci.
Nazar değecekler bak dikkat et kendine.
Ecemmmmmmmmm bu nasıl bir menüüüüüüüüüüüü
Geçmiş olsun Gülçin'cim umarım düzelirsiniz biran önce.
Allahtan öyle kaybetme olayımız çok yok. Maşallahı var okulda sahip çıkar herşeyine. Ama arada bir çıldırtıyor beni.
Buse'cim ben eski kıyafetlerimin hiç birisine dokunmadım. Hepsini kaldırdım. Severek aldığım şeyler hepside yeni yeni kıyamadım. Sonra hamile kaldım. Şimdi yeniden işe yarayacak bir çoğu. Zayıflama döneminde her beden kıyafetim olacak
Dukanda üçgen peynir yenilebiliyor mu? Dikkatimi çektide. Onun dışında afiyet olsun güzel menü.
Spor yaptığın günlerin menüsü hep böyle oluyor. Akşamdan anlıyorum haaa Tuğba bugün spora gitmiş diye. Afiyet olsun canım.
Menün çok güzel canım. Sanırım geç kalktığın için kahvaltı yapamadın ama arada öyle olur dert etme. Kahvaltı çok önemli bir öğün. Mutlaka yapılması gerekiyor. Hatta ne kadar sağlam yaparsan kahvaltıyı gün içinde o kadar çok rahat edersin. Sadece akşam yemeğinden sonra ara yapma. Diyetisyenin demedi mi sana eğer acıkırsan bunları ye, acıkmazsan yeme diye:26:Su ve yeşil çay gayet güzel. Afiyet olsun.
Menün çok güzel canım sadece sabah ki bir bardak portakal suyu hariç. Kaç kişi yorum yaptıysa senin menüne onu kaçırmışlar nedense. Meyve suları hakkında siz burdayken sanırım hiç konuşmadık. Taze sıkılmış bile olsa meyve suyu tüketmiyoruz diyet zamanında. Nedeni ise meyve sularının yarardan çok sağladığı zarar. Bir bardak portakal suyu çıkartabilmek için en az 3-4 tane portakal lazım. Bu da demek oluyor ki o kadar portakalın şekeri bu suyun içinde. Hatta yararlı kısmı posası yok. Anlatabildim sanırım. Meyvelerin suyunu içmek yerine kendisini yememiz daha sağlıklı.
Geçmiş olsun canım. Beyaz ekmek olmamış bildiğin gibi. Senin eşin sanırım senin diyeti sabote etmeye çalışıyor dikkat et. Ama bu sağlıksız menülerle çok sürmez yatağa düşersin haberin olsun. Burda sadece kilo vermeye çalışmıyoruz Nihal'cim aynı zamanda sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenip, hayatımıza uygulamaya çalışıyoruz. Ama uzun zamandır senin menüleri hiç beğenmiyorum çok sağlıksızlar.
Tatlım daha önce takımda yine dukan yapan bir arkadaş vardı. Hatta benden önceki takım kaptanı Hilal. Son kilolarını çok güzel verdi. Oda senin gibi harfi harfine uyardı. Ama benim kişisel düşüncem belli bir diyet kalıbı değil, düzenli ve sağlıklı beslenmek. Zaten hayatımızdaki yanlışları çıkartırsak kilolarımızda gidiyor bir şekilde. İnşallah sende güzel bir sonuç alırsın dukandan. Gerçekten zor bir diyet.
Evet canım özellikle akşam yemeği saatini mutlaka ve mutlaka sor. Çünkü çok önemli. Diyetisyenin nasıl atladı bunu anlam veremedim. Çünkü benim diyetisyenim üstüne basa basa akşam yemeğinin saatini anlatmıştı.
EEeeeee nerde albüm, merak ettim şimdi. Motivasyon konusunda çok iyi düşünmüşsün. hatta ben ekleyeyim birazdan resimlerimiEskiler göre göre sıkıldı zaten ama bakmak isteyenler profilden bakabilirler. Sende biran önce eklede bakalım.
Bence de bebeğim diyetsiyenine bi danış bunu.
Kaslı hatun heee :79: Kol çalışmayı bırakman iyi olmuş. Aslında çok da fazla ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum en başından başlamayabilrdin sarkmışlar mıydı ki kuzum?
Süper olurrr paylaş paylaş :)
İnşallah başarıcaksın hemşerim
O şaka gibi çizelgeni seviyim senin :109:
Benim kardeşimin de olma ihtimali vardı küçükken ama olmadı.Öyle bi tecrübe yaşasaydım mutlaka paylaşırdım. Bi bilgi sahibi değilim o konuda, şimdiden çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşur çocuğun.
Görüşmek üzere canııııım kendine iyi bak
Suyunu da untmamışşş aferinGörüşürüz :)
Yorumsuz öhö öhöm
oohh geçmişi de okudum. neyseki bugün çok kaynatmamışsınız benden sonra şaşırdım valla:26:
ooyy daha 2 yaşında bebişin çektiği çileye bak, bundan sonrası güzel olur sağlığı açısından inşallahvallahi gittim taytları da montu da bıraktım yerine uzuun bi hırka aldım yarım kollu çok güzel örme bir şey vee kürk gibi kısa bir mont aldım içine bady giyilenlerden yani kolları biraz kısa, adı aklıma gelmiyor :26: 180 liradan 40 a düşmüş hırka da 70 ten 30 a düşmüüşş size dedim dimi adil ışık a uçun bi bakın diyee çok daha iyi oldu bunlaaar
ben de görmedim beriliii :26: çok merak ettim şimdi.aaa senin söz ve nişan fotoları tombiş ama gelin fotolarına bir bakacaklar vuuu başka bi hatun bu diyecekleeer süppeeeerr işte aziiim
daha olamadım canım tam yaa, ama olacağım inşallah
iyi akşamlar ebrucuum
daha fotoları paylaşmmadım berilciim bir şey kaçırmadınçok güldürdün beni yaa ebemin donu heeeeeeee böyle söyleme hemen, daha yeni almışsın paketi, hemen kurtul ondan olsun bitsin. bunca zaman içmemişsin bi paketten mi kurtulamayacaksın, şaşırtma bizi de hemen eski azimli, iradeli beril ol lütfen
ebrucuum ne kadar güzel yapmışsın böyleeeeeeline sağlık canım
açelya kim bilmiyorum kisanırım listenin sonundaki arkadaşımız, mühim bir şey yoktur inşşallah :26:
aaa eda gitti demek, hayırlısı olsun
yok tubişim sarkık değildi ama çok kilo vereceğim diye sarkmasın hiç istedim, sarkmadı ama kas yaptı şimdi de
oohh suyumu da içtim dışardaa, yemeğimi de yediiim, miiiisssssen neler yaptın bakayııım
yapma beril içme hayatımda hiç sigara içmedim içenin yanında da duramıyorum eşimde içmiyor şükür
sen zaten başarmışsın birdaha ağzına alma beyninde bitir bu işi
iç güveysinden hallice bolca hasta
etrafı çok hamurişilili yememek için kendiyle savaşmaktan bıkan
böyle yani:26:
aslında herşeyi yemiyorum ama diyette yapmıyorum şu aralar
deniz egecenin kitabı var aklımda onu okumayı düşünüyorum çok mantıklı geliyor söyledikleri
kolay gelsin canım bizde mıncırdık yanaklarından
yumşatıcı olur işte bende hiç ölçmem 40 yıkama yazar üstünde 1 ay dolmadan biter anlamıyorum kutucuk dolana kadar boşaltıyorum
faydalı bilgiler için teşekkürler canım hepsini okudum
gitte değiş bali zayıf hatun
aaaaaaaaaaaaaaa bu ne ecem açma patates
iyi akşamlar canım
çok tatlı olmuş vede anlamlı emeğinize sağlık tugbacım
maşallah afiyet olsun
kolay gelsin canım
saat 1 den beri olmayınca baya çok şey birikmiş okulda bakmaya çalıştım telefondan ama zor oluyo bende eve gelmeyi bekledim artık :)
mesajı gönderdikten sonra yeni sayfada çıkarsa panik olup önceki sayfaya dönüyorum kaçırmayayım diye :) bu kadar bağımlısı oldum topiğin
neden oluyorki tugbacım ya bahar geldi çarptı resmen uykulu uykulu dolaşıyozBu aralar bende de bi uykuya düşkünlük başladı :44:Kolay gelsin canım, görüşmek üzere..
40 beden oluyor bana rahat ama biraz dar 42 de hafif bol 38 içine giremiyom çok canım sıkılıyoraslında bu boy ve kiloya bence sen 38-40 beden olmalıydın :26: dediğin gibi sorun bölgesel olduğu için bu şekilde sanırım :26: benim belim en son ölçtüğümde 66 cm di basenim de 90, yani basen dediğim kalçanın aşağısından bacağın başlangıcından aldığım ölçü yani. eğer kalça bedenimi sorarsan en son 94 tüyani 2 hafta falan önce
neredentakipteyim bilinnnn
süpersin süpersin daha ne olsun afiyet olsunBUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
2 çeri domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği
*
Öğle
1 kâse sebze çorbası
3-4 kaşık yoğurt
3 kaşık rendelenmiş havuç
*
Akşam
1 kase yoğurt
3 yk tavuk sote(çok az yağlı)
*
+ 2.5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 100 mekik
sıkma canıinı ya okurken çok üzüldüm ben hep düşük tansiyonla yaşıyom bişey olmuyo hep düşük küçük 5 e kadar düşer bazı zaman gözlerimin yanında beyaz yıldızlar uçar o kadar yani zeytin at ağzına canım 1 diş sarımsak yut sabah dengeliyormuş doktor önerisiydi ama yapamıyorum benben geldim bi geçmişi okuyayım kızlar bugün gündüz giremedim tansiyonum 9.6 idi tuzlu ayran içe içe bi hal oldum noluyor bana anlamadım yaa diyetle ilgisi olabilirmi yaa bide düşük tansiyonun bildiğim kadarıyla bi zararı yok halsizlikten başka sizce varmı bir zararı birde pc'm gelmedi eşim kendi şirket pc' nı getirmiş saolsun birde şunu söyleyeyim trendyoldan bi pantolan bi elbise aldım 42 beden sığamadım nasıl üzüldüm sinirden ağladım. Ya kızlar ben bu işi çok takıyorum kendime güvenim yok ya yaa içimi çeke çeke ağladım varmı böle bişi çokmu hassasım hastalığın verdiği bide reglim yaklaşıyor ondanmı dersiniz felaket üzülüyorum kilolarıma.....
saat 1 den beri olmayınca baya çok şey birikmiş okulda bakmaya çalıştım telefondan ama zor oluyo bende eve gelmeyi bekledim artık :)
mesajı gönderdikten sonra yeni sayfada çıkarsa panik olup önceki sayfaya dönüyorum kaçırmayayım diye :) bu kadar bağımlısı oldum topiğin
menümü de hazırlamaya başliyim :) Tuğbacım bugün senin gibi özenerek yazıcam :)
Su andaaa tıka basa patlicak gibi tokum
Cancagızım yüzünden oldu vallahi ama bennn ipin ucunu kacırdım
Cısss cısss cısss ama asla yazmam o olmaması gereken 2 seyifıfıfıfıfıçiçiçiçi :))) 3 parca 3 karecikk
neden oluyorki tugbacım ya bahar geldi çarptı resmen uykulu uykulu dolaşıyoz
BUGÜNKÜ MENÜM
Sabah:
1 h.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
3 çeri domates
Ara:
2 kuru kayısı
Öğle:
5 ızgara köfte
yeşil salata+domates
ayran
Ara:
form bisküvi
Akşam:
3-4 yk yoğurt
2 yk p.pilavı
yarım dilim kepekli ekmek
Ara:
1 bardağa yakın yoğurt suyu
İlaveler:
2lt su, 2 fincan 5li çay, 1 fincan nescafe.
(içeceklerimin hepsi şekersiz)
yazılarım büyük mü olmuş birazben biraz körüm de :)
Kesinlikle süper olur buse kilo veren herkes fotoğraf koyar ise çok sevinirim ebruyu gördüm beril abla ecem betül tuğba değişimlerini görmek çok motive eder diye düşünüyorumkızlaar arkadaşlarıma özel bi fotoğraf albümü paylaşmayı düşünüyorum yakında, öncesi ve sonrası gibilerinden. ama önce en şişman hallerimin fotolarını bulmam gerek
sizin de motivasyonunuz daha bir artar diye düşünüyorum
bebeğim olursun inşşşşEki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorumordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)
diyete devam gülçin bozmak yok kilonu koru şekerimkızlar şu anda diyet yapmıyorum sakinim releksım çok yemiyor hareket etmeye çalışıyorum şartlamıyorum kendimi hazır hissettiğimde yeniden başlarım diyorum al al ver benim kaderim oldu diiyette olmasam da burda sizinle olmayı seviyorum belki artık kilo vermeyi bırakacağım bilmiyorum en azından haplarım bitene kadar
şimdilik çıkıyorum öğlen komşu çağırdı mamalar hazırlamış yemiycem zaten 1 saatte yürüyüşe gidecez 1.30-2.30 arası
akşama görüşürüz
tüh yaa üzüldüm abla yapma! Ama iradenle bunu da aşacağına inanıyorum...kendimden nefret ediyorum.ne asaligim bir bilseniz.helede nasil yaptimi bilseniz.ya gerizekaliyim ben.ben iki yil 3 ay sonra sigara ictim dun arkadasta.deminde paket aldim.bu nasil bir amiplik ya.bana istediniz hakareti yapin hakettim.gerci hicbiriniz benim dedim kadar agir konusamazsiniz ya ben hepinizin yerine kendimi kalayliyorum.
Geçmiş olsun ebrucum inşşş sorunsuz atlatırsınız.ayy canım yaaa teşekkür ederim. (incecik hatunsun yorumun için.) aslında eşim istemiyo kilo vermemi daha fazla ama ben hırs yaptım ona çaktırmadan yapıyorum. 53 kilo ile evlendim ben o kiloya dönmek istiyorum tekrar ama şimdide fena değilim hani.
karbonhidrat olayında doğrusun bide ekmeğimi değiştirmeye karar verdim beyaz değilde tam buğday ekmeği yicem artık.
inş. benim oğluşumda hemen iyileşir. ama işte 2 yaşında ya daha çok küçük sarsmasın diye endişeniyorum. bide zaten iştahsız şimdi hiç yemicek iyileşene kadar.
oooo özendim bende mi denesem şu kilo işini halledeyim onuda düşüneceğim.Ecemle tahminlerimiz tuttu Beril kaçırmamış bakımlı hatunumuz
Alet alexandra mı işte o 7 seansa normalde 3000 diyordu 1500 e indirdim yarım bacak kol özel bölge koltuk altı :)
Yaptırayım değil mi Urfa'da ucuZ arkadaşım aynı alete seansına 650 veriyor :)
zararı yoksa süper nihalim benim cildim çok hassas özellikle yüzüm mevsimsel kızarır polen alerjisi gibi garip bişi cilt testi isterler sanırımÇok iyi bi cildiye Dr um var Ankara'da o bana özellikle tavsiye etti benim tüylerin dibi kalın ucu çok inceliyor o yüzden dönme çok zararı var mı dedim dedi yok.
oo kötü olmuş hakkında hayırlısı olsun umarım diyetine devam eder.Nihayet bitti geçmiş. Kaç gündür geriden geliyordum Allaha şükür bitirdim. Kızlar Açelya yine hiç uğramamış. Haberi olan var mı? Bu arada redbutterfly nickli arkadaşımız Eda takıma devam edemeyeceğini söylemiş. Sizede haber vereyim dedim.
ne güzel ben hiç kullanmadım çok şanslıyım.Harika bir çalışma olmuş Tuğba'cımKeşke hiç içmemiş olsaydım ama tam 15 yıl içtim. Sonunda bıraktım. 4 Nisanda tam iki yıl Dolacak. Ve inşallah kızımın doğum tarihide 4 Nisan olacak.
afiyet olsun venüs5.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, yeşil soğan, salatalık)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
Ara:
10 altın çilek
Akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
tuğba menüne de menünün düzenine de hayranım bebem.BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
2 çeri domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği
*
Öğle
1 kâse sebze çorbası
3-4 kaşık yoğurt
*
Akşam
1 kase yoğurt
*
+ 2.5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 100 mekik
ayyyy kuzum benim çok saollll ne bilim bi kara bulutlar var üzerimde hassasım hastalıktan mı dır nedir? sinir oldum dokunsalar ağlayacak gibi oluyorum ben bunu başarmalıyım başaracağımmmmm...Üzme bu kadar kendini sema'm ya biliyorsun değil mi bu süreçte sana en lazım olan şeyin moral-motivasyon olduğunu? Sen gayet iyi gidiyorsun, menülerin nazarlıkSıkma canını lütfen, sadece biraz zamana ve istikrara ihtiyacın var. Ayrıca da çok hoş ve güzel bi kadınsın, o biraz zaman da geçince hedefine ulaşmış olucaksınnn. Lütfen olumlu şeyler düşün
saol gülçinim ya sarımsak yüksek tansiyonu düşürmek için değil mi iice düşürmez mi canım yaaneden oluyorki tugbacım ya bahar geldi çarptı resmen uykulu uykulu dolaşıyoz
40 beden oluyor bana rahat ama biraz dar 42 de hafif bol 38 içine giremiyom çok canım sıkılıyor
senin ölçüler çok güzel zayıf hatun daha ne olsun 36 bedensin süper yani bende olacağım öyle bende istiyom işte
neredenberil banyodan wc den
süpersin süpersin daha ne olsun afiyet olsun
sıkma canıinı ya okurken çok üzüldüm ben hep düşük tansiyonla yaşıyom bişey olmuyo hep düşük küçük 5 e kadar düşer bazı zaman gözlerimin yanında beyaz yıldızlar uçar o kadar yani zeytin at ağzına canım 1 diş sarımsak yut sabah dengeliyormuş doktor önerisiydi ama yapamıyorum ben
üzülme canım az daha gayret 42 beden bol olur umarım en kısa zaman da
bu arada geçen sene aldığım 38 beden olmadı alışverişte 31 beden kot dar geldi canım bir sıkılıyor ki morali çok bozuluyor insanın seni çok iyi anlıyorum ama bu bizi umutsuzlandırmamalı tam tersine azimle hedefe odaklanmalıyız canım
afiyet olsun emoşcum kilo olmasın vitamin olsunBUGÜNKÜ MENÜM
Sabah:
1 h.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
3 çeri domates
Ara:
2 kuru kayısı
Öğle:
5 ızgara köfte
yeşil salata+domates
ayran
Ara:
form bisküvi
Akşam:
3-4 yk yoğurt
2 yk p.pilavı
Ara:
İlaveler:
ben aniden bıraktım kestim attım. bünye istiyomuş ama içmemek gerekiyo. bi zaman sonra unutucam bile içtiğimi. bu dönemler de geçicek inşallah :)
portakal suyunu kendim sıkıyorum 1 portakaldan içine biraz su koyuyorum öyle 1 bardak oluyo yoksa posası çok olduğundan koyu geliyo :) onu içince bütün gün meyve yemedim :)
cnm ben perşembe gelmiştim zaten cumayı saymıştım perşembeyi de mi sayıcam? 28.02 oluyo
görüşmek üzere cnm iyi bak kendine :)
ben geldiiiim ama geçmişi okuyup cevap verene kadar baya zaman geçti :) tekrar dönücem sanırım geçmişi okumaya
ben geldim bi geçmişi okuyayım kızlar bugün gündüz giremedim tansiyonum 9.6 idi tuzlu ayran içe içe bi hal oldum noluyor bana anlamadım yaa diyetle ilgisi olabilirmi yaa bide düşük tansiyonun bildiğim kadarıyla bi zararı yok halsizlikten başka sizce varmı bir zararı birde pc'm gelmedi eşim kendi şirket pc' nı getirmiş saolsun birde şunu söyleyeyim trendyoldan bi pantolan bi elbise aldım 42 beden sığamadım nasıl üzüldüm sinirden ağladım. Ya kızlar ben bu işi çok takıyorum kendime güvenim yok ya yaa içimi çeke çeke ağladım varmı böle bişi çokmu hassasım hastalığın verdiği bide reglim yaklaşıyor ondanmı dersiniz felaket üzülüyorum kilolarıma.....
neden oluyorki tugbacım ya bahar geldi çarptı resmen uykulu uykulu dolaşıyoz
40 beden oluyor bana rahat ama biraz dar 42 de hafif bol 38 içine giremiyom çok canım sıkılıyor
senin ölçüler çok güzel zayıf hatun daha ne olsun 36 bedensin süper yani bende olacağım öyle bende istiyom işte
neredenberil banyodan wc den
süpersin süpersin daha ne olsun afiyet olsun
sıkma canıinı ya okurken çok üzüldüm ben hep düşük tansiyonla yaşıyom bişey olmuyo hep düşük küçük 5 e kadar düşer bazı zaman gözlerimin yanında beyaz yıldızlar uçar o kadar yani zeytin at ağzına canım 1 diş sarımsak yut sabah dengeliyormuş doktor önerisiydi ama yapamıyorum ben
üzülme canım az daha gayret 42 beden bol olur umarım en kısa zaman da
bu arada geçen sene aldığım 38 beden olmadı alışverişte 31 beden kot dar geldi canım bir sıkılıyor ki morali çok bozuluyor insanın seni çok iyi anlıyorum ama bu bizi umutsuzlandırmamalı tam tersine azimle hedefe odaklanmalıyız canım
BUGÜNKÜ MENÜM
Sabah:
1 h.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
3 çeri domates
Ara:
2 kuru kayısı
Öğle:
5 ızgara köfte
yeşil salata+domates
ayran
Ara:
form bisküvi
Akşam:
3-4 yk yoğurt
2 yk p.pilavı
Ara:
İlaveler:
yazılarım büyük mü olmuş birazben biraz körüm de :)
Kesinlikle süper olur buse kilo veren herkes fotoğraf koyar ise çok sevinirim ebruyu gördüm beril abla ecem betül tuğba değişimlerini görmek çok motive eder diye düşünüyorum
bebeğim olursun inşşşş
diyete devam gülçin bozmak yok kilonu koru şekerim
tüh yaa üzüldüm abla yapma! Ama iradenle bunu da aşacağına inanıyorum...
Geçmiş olsun ebrucum inşşş sorunsuz atlatırsınız.
oooo özendim bende mi denesem şu kilo işini halledeyim onuda düşüneceğim.
zararı yoksa süper nihalim benim cildim çok hassas özellikle yüzüm mevsimsel kızarır polen alerjisi gibi garip bişi cilt testi isterler sanırım
oo kötü olmuş hakkında hayırlısı olsun umarım diyetine devam eder.
ne güzel ben hiç kullanmadım çok şanslıyım.
afiyet olsun venüs
tuğba menüne de menünün düzenine de hayranım bebem.
ayyyy kuzum benim çok saollll ne bilim bi kara bulutlar var üzerimde hassasım hastalıktan mı dır nedir? sinir oldum dokunsalar ağlayacak gibi oluyorum ben bunu başarmalıyım başaracağımmmmm...
saol gülçinim ya sarımsak yüksek tansiyonu düşürmek için değil mi iice düşürmez mi canım yaa
afiyet olsun emoşcum kilo olmasın vitamin olsun
ayyyy kuzum benim çok saollll ne bilim bi kara bulutlar var üzerimde hassasım hastalıktan mı dır nedir? sinir oldum dokunsalar ağlayacak gibi oluyorum ben bunu başarmalıyım başaracağımmmmm...
Tatlım cevap için teşekkür ederim. İyi kalmış aklında. Senin sorunda benim aklımda. Püsküüte soracağım ama büyük bir ihtimal hedefi öne çekemiyoruz diye biliyorum. Hatta şimdi hemen soruyorum araya bişey karışmadan. Kusura bakma geç olacak biraz amaebru geçmişi okurken bir soru sormuştun bana yani birkaç soru yanıtlamadım galiba onları içimde kalmasın
canım biz vın kullanıyoruz vodafon cep net kontörlü ayda 39.90 sınırsız
bide hedefi 55 e yükseltmek istiyorum hedef 50y di 55 oluyor mu onu sormuştum
Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım afiyet olsun.BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
2 çeri domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği
*
Öğle
1 kâse sebze çorbası
3-4 kaşık yoğurt
*
Akşam
1 kase yoğurt
*
+ 2.5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 100 mekik
Portakal suyu düşüncen güzel aslında. Tadı kötü olmuyor mu peki içine su kattığın zaman? Ama yinede portakal suyu yerine portakalın kendisini yemeni tavsiye ederim.portakal suyunu kendim sıkıyorum 1 portakaldan içine biraz su koyuyorum öyle 1 bardak oluyo yoksa posası çok olduğundan koyu geliyo :) onu içince bütün gün meyve yemedim :)
cnm ben perşembe gelmiştim zaten cumayı saymıştım perşembeyi de mi sayıcam? 28.02 oluyo
Geçmiş olsun Sema'cım. Tansiyonun düşük olması çok önemli değil ama sanırım seninkisi hastalık ve diyetten kaynaklanıyor. Bol bol dinlen. Ayrıca beden içinde ağlanmaz kızarım sonra. En az 5 kilo sonra 42 beden giyeceksin. Bi okadar sonrada o 42 beden sana büyük gelecek diyeceksin ki keşke almasaymışım çok az giydimben geldim bi geçmişi okuyayım kızlar bugün gündüz giremedim tansiyonum 9.6 idi tuzlu ayran içe içe bi hal oldum noluyor bana anlamadım yaa diyetle ilgisi olabilirmi yaa bide düşük tansiyonun bildiğim kadarıyla bi zararı yok halsizlikten başka sizce varmı bir zararı birde pc'm gelmedi eşim kendi şirket pc' nı getirmiş saolsun birde şunu söyleyeyim trendyoldan bi pantolan bi elbise aldım 42 beden sığamadım nasıl üzüldüm sinirden ağladım. Ya kızlar ben bu işi çok takıyorum kendime güvenim yok ya yaa içimi çeke çeke ağladım varmı böle bişi çokmu hassasım hastalığın verdiği bide reglim yaklaşıyor ondanmı dersiniz felaket üzülüyorum kilolarıma.....
Dayaklıksın sen zaten. Ciddi ciddi pişman oldum seni mezun ettiğime. Aldın başını gideceksin. Hadi artık başla bir yerinden de gör şu 55 i.Su andaaa tıka basa patlicak gibi tokum
Cancagızım yüzünden oldu vallahi ama bennn ipin ucunu kacırdım
Cısss cısss cısss ama asla yazmam o olmaması gereken 2 seyifıfıfıfıfıçiçiçiçi :))) 3 parca 3 karecikk
Menün gayet güzel canım. Diğer yorumların aksine (Özellikle Buse'nin yorumuna, o dukan yaptığı için menüleri farklı yorumluyor bence) kesinlikle ve kesinlikle form bile olsa bisküvi yeme çünkü işlenmiş gıdalar hem diyette hemde normalde yararlı değil. Canan Hoca'nın (Karatay) en büyük kazanımı bana işlenmiş gıdalardan uzak durmak. Onun yerine daha faydalı bir ara öğün yapabilirdin. Bide pirinçten mümkün olduğunca uzak duracağız çünkü glisemik indeksi yüksek bir yiyecek ayrıca yine işlenmiş bir gıda. O nedenle ben evde pirinç pilavı yapmıyorum hiç.BUGÜNKÜ MENÜM
Sabah:
1 h.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
3 çeri domates
Ara:
2 kuru kayısı
Öğle:
5 ızgara köfte
yeşil salata+domates
ayran
Ara:
form bisküvi
Akşam:
3-4 yk yoğurt
2 yk p.pilavı
Ara:
İlaveler:
Bencede canım keşke bende hiç kullanmamış olsaydım ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum. En güzel tarafı artık misler gibi kokuyorum. Kültablası gibi değilKesinlikle ne güzel ben hiç kullanmadım çok şanslıyım.
afiyet olsun venüs
saol gülçinim ya sarımsak yüksek tansiyonu düşürmek için değil mi iice düşürmez mi canım yaa
afiyet olsun emoşcum kilo olmasın vitamin olsun
Buse benim profilimde var görmedin mi? Öncesi sonrası şeklinde hemdeevet ben de öyle düşünüyorum. ben bir tek ecemi gördüm, o da öncesini değil, kilo verdiği haliniyarın paylaşmayı düşünüyorum fotoğraflarımı ayarlayıp. fark ettim ki son halimin fotosunu çekmemişim. yarın onu da çekeyim de koyayım
Özenerek yazmak çok güzel oluyor dimi kuzum :)
Ben biliyorum ama söylemem
Belki ondandır canım bilmiyorum ki :\ Uykudan yeni uyansam bile yine uyuyasım oluyor bazen.. Ben böyle değildim hiç.
Öncelikle güzel yazımın için tebrik ederimGelelim eleştrime Sen de farkındasındır belki eminecim akşamki pilav olmasa daha iyiymiş. Bi de onun yanında ekmek gereksiz olmuş biraz. Akşamları genelde çorba-salata, salata-yoğurt, çorba-yoğurt şeklinde geçirmek çok daha faydalı
Büyük büyük tane tane ne güzel işte
bizde sigarayı sevgilimle 14 şubatta bıraktık sevgililer günü hediyemiz oldu yani :)ben sigarayı bırakmadan öncec zaten bayaa azaltmıştım. köpeğimin doğum gününde bıraktım10 ocak
canım lütfen böyle yapma. 42 beden çok büyük bi beden değil ayrıca daha büyük bedenlerde olanlar var. hem ne var ki, ben de 42 nin eşiğinden döndüm. 40 lar dar gelmeye başlamıştı diyete başladığımda. bak şimdi 36 dar geliyorneyin eksik ki senin allah aşkınaaaaaaa yapacaksın azimle başaracaksın, her şey sende bitiyor. 1 ay sonra 38-40 beden olabilirsin istersen. menülerini sporla desteklersen bu dediğim olmayacak şey değil tansiyon hakkında da pek bir bilgim yok ama benim de tansiyonum genelde düşüktür. diyetle ilgisi yoktur bence, tabi eğer kilo vereceğim diye kendini aç bırakmıyorsan??
tabiki olacaksın gülçinciiimbu takımdaki herkes olacakkk yeterki burdan ayrılmayalım ve diyetimize uyalım. biraz da spor eklersek, yeme de yanında yat 40 dar 42 bol ise demek ki sen de benim gibi ara bedensin şuan. bana da 38 çok bol 36 hafif dar geliyor ama ben tam olsun istiyorum bir de şu bacaklarım incelsin istiyorum en çok, bacak ve popo egzersizleri yapıyorum o yüzden inşallah fark eder
zayıfladığımı gören insanlar inanamıyor, acayip derecede hayrete düşüyor, bu duruma bir yandan seviniyor, diğer yandan da ben eskiden neymişimki insanlar şimdi bu kadar şaşırıyor diye üzülüyorum. bu üzüntüm bile ben de hırsa neden oluyor.daha önce de ben 53 kiloydum. şimdi hayatımda hiç zayıflamadığım kadar zayıflamak istiyorum. popom ve memem gitmedikçe benim için sorun yok. ince kolları çok severim ama kollarım pek incelmedi, hatta çok kol egzersizi yaptığım için şişmiş biraz o yüzden artık hiç kol çalışmıyorum, umarım sağ kolumdaki bu minik şişkinlikten kurtulurum :26:
görsellik harikaaaaaaözendim ben de sizin gibi yapcam bugüün
yoruma gelecek olursaaak, bence kahvaltıdaki haşlanmış yumurtanın yanında ekmek olmasa da olurmuş, onun yerine peynir daha güzel olurdu bence. yeşil salata umarım yağlı değildir, çünkü yağlı salata hamur işi kadar kaloriliii, form bisküvi olabilir ama yerine meyve de olabilirdi, özellikle metabolizma çalıştırdığı için yeşil elma aklında bulunsun. pilavda yağda kavrulup yapıldığı için iyi bir tercih değil bence, zaten canın çok cektiği için yemişsin bence sen onu çünkü 2 kaşıkcık yemişsin.
5 li çay güzelmenülerindeki yoğurt ve ayranı da çok beğendim
harika olmuş canııım
Tatlım cevap için teşekkür ederim. İyi kalmış aklında. Senin sorunda benim aklımda. Püsküüte soracağım ama büyük bir ihtimal hedefi öne çekemiyoruz diye biliyorum. Hatta şimdi hemen soruyorum araya bişey karışmadan. Kusura bakma geç olacak biraz ama
Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım afiyet olsun.
Portakal suyu düşüncen güzel aslında. Tadı kötü olmuyor mu peki içine su kattığın zaman? Ama yinede portakal suyu yerine portakalın kendisini yemeni tavsiye ederim.Mesaj olayını da yanlış yazmışım canım. Venüs'ün yollaması lazım senin maşallahın var. Hiç atlamıyorsun mesaj sayılarını.
Geçmiş olsun Sema'cım. Tansiyonun düşük olması çok önemli değil ama sanırım seninkisi hastalık ve diyetten kaynaklanıyor. Bol bol dinlen. Ayrıca beden içinde ağlanmaz kızarım sonra. En az 5 kilo sonra 42 beden giyeceksin. Bi okadar sonrada o 42 beden sana büyük gelecek diyeceksin ki keşke almasaymışım çok az giydimSen güzelce dolabına yerleştir o aldıklarını. Bigün bol gelecek hepsi.
Dayaklıksın sen zaten. Ciddi ciddi pişman oldum seni mezun ettiğime. Aldın başını gideceksin. Hadi artık başla bir yerinden de gör şu 55 i.
Menün gayet güzel canım. Diğer yorumların aksine (Özellikle Buse'nin yorumuna, o dukan yaptığı için menüleri farklı yorumluyor bence) kesinlikle ve kesinlikle form bile olsa bisküvi yeme çünkü işlenmiş gıdalar hem diyette hemde normalde yararlı değil. Canan Hoca'nın (Karatay) en büyük kazanımı bana işlenmiş gıdalardan uzak durmak. Onun yerine daha faydalı bir ara öğün yapabilirdin. Bide pirinçten mümkün olduğunca uzak duracağız çünkü glisemik indeksi yüksek bir yiyecek ayrıca yine işlenmiş bir gıda. O nedenle ben evde pirinç pilavı yapmıyorum hiç.Bunların haricinde çok güzel bir menü. Afiyet olsun.
Bencede canım keşke bende hiç kullanmamış olsaydım ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum. En güzel tarafı artık misler gibi kokuyorum. Kültablası gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?