Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üzme bu kadar kendini sema'm ya biliyorsun değil mi bu süreçte sana en lazım olan şeyin moral-motivasyon olduğunu? Sen gayet iyi gidiyorsun, menülerin nazarlık Sıkma canını lütfen, sadece biraz zamana ve istikrara ihtiyacın var. Ayrıca da çok hoş ve güzel bi kadınsın, o biraz zaman da geçince hedefine ulaşmış olucaksınnn. Lütfen olumlu şeyler düşün

Patates olmamış. Açma hiç olmamış. Böyle bir menü hiç olmamış. Hele hele su hiç ama hiç olmamış. Artık listede değilsin yaaaaa ohh istediğim gibi kızabilirim sana

:)) ama erken saatttii yaaa su ondan azıcıktı simdi 1.2 lt oldu :))

Ehh yani kalorisi yüksek olablr :))

Bende istiyorum memik

Coooookkk tatll diiyyyymiiii :)) saka saka :))

Oluuurrrr snaada yapiyimm miiiiiii 9:

Ayyyyy insallaaaaahhhhhh

Hihihihhi aynı ben gibi cok koyunca sanki daha cok kalıcı olucakmıs gbi :))

Evet başlıca bağımlılık belirtilerinden biri budur sen de bizimle aynı hastalığa yakalandın sonunda

Su andaaa tıka basa patlicak gibi tokum
Cancagızım yüzünden oldu vallahi ama bennn ipin ucunu kacırdım
Cısss cısss cısss ama asla yazmam o olmaması gereken 2 seyi fıfıfıfıfıçiçiçiçi :))) 3 parca 3 karecikk

Son düzenleme:
Bu aralar bende de bi uykuya düşkünlük başladı :44:Kolay gelsin canım, görüşmek üzere..
neden oluyorki tugbacım ya bahar geldi çarptı resmen uykulu uykulu dolaşıyoz

40 beden oluyor bana rahat ama biraz dar 42 de hafif bol 38 içine giremiyom çok canım sıkılıyor
senin ölçüler çok güzel zayıf hatun daha ne olsun 36 bedensin süper yani bende olacağım öyle bende istiyom işte

takipteyim bilinnnn
nereden beril banyodan wc den

süpersin süpersin daha ne olsun afiyet olsun

sıkma canıinı ya okurken çok üzüldüm ben hep düşük tansiyonla yaşıyom bişey olmuyo hep düşük küçük 5 e kadar düşer bazı zaman gözlerimin yanında beyaz yıldızlar uçar o kadar yani zeytin at ağzına canım 1 diş sarımsak yut sabah dengeliyormuş doktor önerisiydi ama yapamıyorum ben
üzülme canım az daha gayret 42 beden bol olur umarım en kısa zaman da
bu arada geçen sene aldığım 38 beden olmadı alışverişte 31 beden kot dar geldi canım bir sıkılıyor ki morali çok bozuluyor insanın seni çok iyi anlıyorum ama bu bizi umutsuzlandırmamalı tam tersine azimle hedefe odaklanmalıyız canım

BUGÜNKÜ MENÜM

Sabah:
1 h.yumurta
1 dilim kepekli ekmek
3 çeri domates

Ara:

2 kuru kayısı

Öğle:

5 ızgara köfte
yeşil salata+domates
ayran

Ara:

form bisküvi

Akşam:

3-4 yk yoğurt
2 yk p.pilavı
yarım dilim kepekli ekmek

Ara:

1 bardağa yakın yoğurt suyu

İlaveler:

2lt su, 2 fincan 5li çay, 1 fincan nescafe.
(içeceklerimin hepsi şekersiz)

Son düzenleme:
menümü de hazırlamaya başliyim :) Tuğbacım bugün senin gibi özenerek yazıcam :)

Özenerek yazmak çok güzel oluyor dimi kuzum :)

Ben biliyorum ama söylemem

neden oluyorki tugbacım ya bahar geldi çarptı resmen uykulu uykulu dolaşıyoz

Belki ondandır canım bilmiyorum ki :\ Uykudan yeni uyansam bile yine uyuyasım oluyor bazen.. Ben böyle değildim hiç.

Öncelikle güzel yazımın için tebrik ederim Gelelim eleştrime Sen de farkındasındır belki eminecim akşamki pilav olmasa daha iyiymiş. Bi de onun yanında ekmek gereksiz olmuş biraz. Akşamları genelde çorba-salata, salata-yoğurt, çorba-yoğurt şeklinde geçirmek çok daha faydalı
yazılarım büyük mü olmuş biraz ben biraz körüm de :)

Büyük büyük tane tane ne güzel işte

Kesinlikle süper olur buse kilo veren herkes fotoğraf koyar ise çok sevinirim ebruyu gördüm beril abla ecem betül tuğba değişimlerini görmek çok motive eder diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 648202
bakın kızlar benim de olmak istediğim halim bu canım aburcubur istediğinde bu resme bakıyorum ordaki pantolonum 36 bedeb hala duruyo tekrar giymek için sabırsızlanıyorum :)
bebeğim olursun inşşşş
diyete devam gülçin bozmak yok kilonu koru şekerim

tüh yaa üzüldüm abla yapma! Ama iradenle bunu da aşacağına inanıyorum...

Geçmiş olsun ebrucum inşşş sorunsuz atlatırsınız.

oooo özendim bende mi denesem şu kilo işini halledeyim onuda düşüneceğim.

Çok iyi bi cildiye Dr um var Ankara'da o bana özellikle tavsiye etti benim tüylerin dibi kalın ucu çok inceliyor o yüzden dönme çok zararı var mı dedim dedi yok.
zararı yoksa süper nihalim benim cildim çok hassas özellikle yüzüm mevsimsel kızarır polen alerjisi gibi garip bişi cilt testi isterler sanırım

oo kötü olmuş hakkında hayırlısı olsun umarım diyetine devam eder.

Harika bir çalışma olmuş Tuğba'cım Keşke hiç içmemiş olsaydım ama tam 15 yıl içtim. Sonunda bıraktım. 4 Nisanda tam iki yıl Dolacak. Ve inşallah kızımın doğum tarihide 4 Nisan olacak.
ne güzel ben hiç kullanmadım çok şanslıyım.

afiyet olsun venüs

tuğba menüne de menünün düzenine de hayranım bebem.

ayyyy kuzum benim çok saollll ne bilim bi kara bulutlar var üzerimde hassasım hastalıktan mı dır nedir? sinir oldum dokunsalar ağlayacak gibi oluyorum ben bunu başarmalıyım başaracağımmmmm...
saol gülçinim ya sarımsak yüksek tansiyonu düşürmek için değil mi iice düşürmez mi canım yaa

afiyet olsun emoşcum kilo olmasın vitamin olsun

ben sigarayı bırakmadan öncec zaten bayaa azaltmıştım. köpeğimin doğum gününde bıraktım 10 ocak

canım lütfen böyle yapma. 42 beden çok büyük bi beden değil ayrıca daha büyük bedenlerde olanlar var. hem ne var ki, ben de 42 nin eşiğinden döndüm. 40 lar dar gelmeye başlamıştı diyete başladığımda. bak şimdi 36 dar geliyor neyin eksik ki senin allah aşkınaaaaaaa yapacaksın azimle başaracaksın, her şey sende bitiyor. 1 ay sonra 38-40 beden olabilirsin istersen. menülerini sporla desteklersen bu dediğim olmayacak şey değil tansiyon hakkında da pek bir bilgim yok ama benim de tansiyonum genelde düşüktür. diyetle ilgisi yoktur bence, tabi eğer kilo vereceğim diye kendini aç bırakmıyorsan??

tabiki olacaksın gülçinciiim bu takımdaki herkes olacakkk yeterki burdan ayrılmayalım ve diyetimize uyalım. biraz da spor eklersek, yeme de yanında yat 40 dar 42 bol ise demek ki sen de benim gibi ara bedensin şuan. bana da 38 çok bol 36 hafif dar geliyor ama ben tam olsun istiyorum bir de şu bacaklarım incelsin istiyorum en çok, bacak ve popo egzersizleri yapıyorum o yüzden inşallah fark eder
zayıfladığımı gören insanlar inanamıyor, acayip derecede hayrete düşüyor, bu duruma bir yandan seviniyor, diğer yandan da ben eskiden neymişimki insanlar şimdi bu kadar şaşırıyor diye üzülüyorum. bu üzüntüm bile ben de hırsa neden oluyor. daha önce de ben 53 kiloydum. şimdi hayatımda hiç zayıflamadığım kadar zayıflamak istiyorum. popom ve memem gitmedikçe benim için sorun yok. ince kolları çok severim ama kollarım pek incelmedi, hatta çok kol egzersizi yaptığım için şişmiş biraz o yüzden artık hiç kol çalışmıyorum, umarım sağ kolumdaki bu minik şişkinlikten kurtulurum :26:

görsellik harikaaaaaa özendim ben de sizin gibi yapcam bugüün

yoruma gelecek olursaaak, bence kahvaltıdaki haşlanmış yumurtanın yanında ekmek olmasa da olurmuş, onun yerine peynir daha güzel olurdu bence. yeşil salata umarım yağlı değildir, çünkü yağlı salata hamur işi kadar kaloriliii, form bisküvi olabilir ama yerine meyve de olabilirdi, özellikle metabolizma çalıştırdığı için yeşil elma aklında bulunsun. pilavda yağda kavrulup yapıldığı için iyi bir tercih değil bence, zaten canın çok cektiği için yemişsin bence sen onu çünkü 2 kaşıkcık yemişsin.

5 li çay güzel menülerindeki yoğurt ve ayranı da çok beğendim

yazılarım büyük mü olmuş biraz ben biraz körüm de :)

harika olmuş canııım

evet ben de öyle düşünüyorum. ben bir tek ecemi gördüm, o da öncesini değil, kilo verdiği halini yarın paylaşmayı düşünüyorum fotoğraflarımı ayarlayıp. fark ettim ki son halimin fotosunu çekmemişim. yarın onu da çekeyim de koyayım

Başarıcaksın tabi Bugüne kadar bu yarışmayla kimler kimler hedefine ulaştı.. Bizim onlardan ne eksiğimiz var ki elbette başarıcaz :13: Menü yorumu için de teşekkür ederim hemm

Tatlım cevap için teşekkür ederim. İyi kalmış aklında. Senin sorunda benim aklımda. Püsküüte soracağım ama büyük bir ihtimal hedefi öne çekemiyoruz diye biliyorum. Hatta şimdi hemen soruyorum araya bişey karışmadan. Kusura bakma geç olacak biraz ama

Menün gayet güzel olmuş Tuğba'cım afiyet olsun.

Portakal suyu düşüncen güzel aslında. Tadı kötü olmuyor mu peki içine su kattığın zaman? Ama yinede portakal suyu yerine portakalın kendisini yemeni tavsiye ederim. Mesaj olayını da yanlış yazmışım canım. Venüs'ün yollaması lazım senin maşallahın var. Hiç atlamıyorsun mesaj sayılarını.

Geçmiş olsun Sema'cım. Tansiyonun düşük olması çok önemli değil ama sanırım seninkisi hastalık ve diyetten kaynaklanıyor. Bol bol dinlen. Ayrıca beden içinde ağlanmaz kızarım sonra. En az 5 kilo sonra 42 beden giyeceksin. Bi okadar sonrada o 42 beden sana büyük gelecek diyeceksin ki keşke almasaymışım çok az giydim Sen güzelce dolabına yerleştir o aldıklarını. Bigün bol gelecek hepsi.

Dayaklıksın sen zaten. Ciddi ciddi pişman oldum seni mezun ettiğime. Aldın başını gideceksin. Hadi artık başla bir yerinden de gör şu 55 i.

Menün gayet güzel canım. Diğer yorumların aksine (Özellikle Buse'nin yorumuna, o dukan yaptığı için menüleri farklı yorumluyor bence) kesinlikle ve kesinlikle form bile olsa bisküvi yeme çünkü işlenmiş gıdalar hem diyette hemde normalde yararlı değil. Canan Hoca'nın (Karatay) en büyük kazanımı bana işlenmiş gıdalardan uzak durmak. Onun yerine daha faydalı bir ara öğün yapabilirdin. Bide pirinçten mümkün olduğunca uzak duracağız çünkü glisemik indeksi yüksek bir yiyecek ayrıca yine işlenmiş bir gıda. O nedenle ben evde pirinç pilavı yapmıyorum hiç. Bunların haricinde çok güzel bir menü. Afiyet olsun.
Bencede canım keşke bende hiç kullanmamış olsaydım ama zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum. En güzel tarafı artık misler gibi kokuyorum. Kültablası gibi değil

Buse benim profilimde var görmedin mi? Öncesi sonrası şeklinde hemde

Menüm
Sabah
Yumurta çok az yağda
2 dilim ekmek tam buğday
Kahvaltılık ezme

Öğlen
2 dilim ekmek arada peynir
Minik sütlü tatlı 1 kaşık desem yeridir

Akşam
2 dilim ekmek normalinden kayınvalidemdeyim
Tavuk
Patatesssssss:18:

Yarın sabah 6.30'da evden çıkıcam ve en son akşam spordan sonra eve dönücem :111:O yüzden artık uyumam lazım. Kendinize çok iyi bakın, Allah'a emanet olun hepiniz

canım bende dediğin gibi yiyorum genelde ama bugün sıkıntı oluyo 9 a doğru geliyorum. bi de ev arkadaşım garnitürlü pilav yapmış bende çok severdim 2 kaşığı tam doldurmadım bile :)

bizde sigarayı sevgilimle 14 şubatta bıraktık sevgililer günü hediyemiz oldu yani :)
salatayı diyete başladığımdan beri yağsız tuzsuz yiyorum. bisküvi konusunda bende kendime kızdım sonra çok pişman oldum

portakal suyunu sıktıktan sonra ne kadar çıktıysa ondan biraz daha az su koyuyorum. portakal yoksa çok tatlı geliyo bana. nrmal dilim dilim yiyemiyorum. genelde elma ayva gibi çok tatlı olmayan meyveleri tercih ediyorum. bisküviyi de bi daha yemicem artık zaten bende pişman oldum sonradan pilav da yok bundan sonra onu da not aldım :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…