Ecemle tahminlerimiz tuttu Beril kaçırmamış bakımlı hatunumuz
Alet alexandra mı işte o 7 seansa normalde 3000 diyordu 1500 e indirdim yarım bacak kol özel bölge koltuk altı :)
Yaptırayım değil mi Urfa'da ucuZ arkadaşım aynı alete seansına 650 veriyor :)
kızlar oğlum cumartesi günü geniz eti ameliyetı olucak.
3 te 2 si doluymuş genizlerinin alınması gerekiyomuş.
etrafında olan varmı acaba bana bi bilgi verirmisiniz.
zor bi ameliyatmı sonrasında yavrum nasıl olucak.
biraz heyecan yaptım ben yardımlarınızı bekliyorum.:18:
canım yaa bu lazerle epilasyonla bidaha çıkımıyo demi tüyler?
Hiç bilgim yok ne yazık ki
Doğum sonrası bazı kişilerde çıkıyormuş ama nadiren be seanslar bitince 3-5 tüy kalıyor o da çok zayıf alma ihtiyacı duymuyorsun iyi birşeymiş Beril daha iyi açıklar tabi :)
kızlar ben okula gidiyrum akşam da kursum var 9 gibi görüşmek üzere öptm kocaman mıncırdım yanaklardan
Ecemle tahminlerimiz tuttu Beril kaçırmamış bakımlı hatunumuz
Alet alexandra mı işte o 7 seansa normalde 3000 diyordu 1500 e indirdim yarım bacak kol özel bölge koltuk altı :)
Yaptırayım değil mi Urfa'da ucuZ arkadaşım aynı alete seansına 650 veriyor :)
ayy canım yaaa teşekkür ederim. (incecik hatunsun yorumun için.) aslında eşim istemiyo kilo vermemi daha fazla ama ben hırs yaptım ona çaktırmadan yapıyorum. 53 kilo ile evlendim ben o kiloya dönmek istiyorum tekrar ama şimdide fena değilim hani.
karbonhidrat olayında doğrusun bide ekmeğimi değiştirmeye karar verdim beyaz değilde tam buğday ekmeği yicem artık.
inş. benim oğluşumda hemen iyileşir. ama işte 2 yaşında ya daha çok küçük sarsmasın diye endişeniyorum. bide zaten iştahsız şimdi hiç yemicek iyileşene kadar.
İnşallah canım. Rica ederim bu arada, doğruya doğru benim hayal ettiğim kilolardasın maşallah. Oğluşuna da hiç takılma bir sürü çocuk bu ameliyatı oluyor. Biraz ağrı sızısı olucak elbet ama ömür boyu rahat edecek.
ben o fotoğraf çekildiğinde 55 kiloydum basen sıkıntım hiç olmamıştı ama şimdi var malesef inşallah gidicek o da eski halime döneceğim :)
kızlar oğlum cumartesi günü geniz eti ameliyetı olucak.
3 te 2 si doluymuş genizlerinin alınması gerekiyomuş.
etrafında olan varmı acaba bana bi bilgi verirmisiniz.
zor bi ameliyatmı sonrasında yavrum nasıl olucak.
biraz heyecan yaptım ben yardımlarınızı bekliyorum.:18:
Busecimm albumun eminim cogu arkadasini motive edicektir :) iyi dusunmussun :)
çok geçmiş olsun canım hiç bir fikrim yok
dukan çok zor geliyor bana buse iyi dayanabiliyorsun maşallah
çok güzel canım inşallah dönersin o hallerine
afiyet olsun
kurtuldun tüylerden yani beril öylemi
kendimden nefret ediyorum.ne asaligim bir bilseniz.helede nasil yaptimi bilseniz.ya gerizekaliyim ben.ben iki yil 3 ay sonra sigara ictim dun arkadasta.deminde paket aldim.bu nasil bir amiplik ya.bana istediniz hakareti yapin hakettim.gerci hicbiriniz benim dedim kadar agir konusamazsiniz ya ben hepinizin yerine kendimi kalayliyorum.
hastane randevusu almaya gidiyorum gelince yazarim.hangi yuzle gelipde irade diye bagiracaksam bundan sonra
beril ablacım deme öyle ya bende bıraktım ama 3 hafta oldu daha zor tutuyorum kendimi. 2,5 yıla yakın bi zaman geçmiş yine yapabilrsin bırakabilirsin :26:
Hihi evet öyle olmuş canım. Ben hem üniversite okuyorum, hem de çalışıyorum. Sınav zamanı okula gidiyorum, diğer zamanlar işteyim. Örgün ve 1. öğretim ama devam zorunluluğum olmadığı için sorun çıkmıyor.
Canım ne kadar sürede verdin o kiloları yeaa
Çok motive edici bu... :)
Benim halam kuaför, ben kendim de saçımı boyuyorum sürekli fakat kumral çok ara bir renk olduğu için tutsa bile tek yıkamada tonu akıyor. Sen bir şekilde başarırsan bana da anlat canım lütfeeen :)
Hihih peki Türk kahvesi de olur. Bana da çok geliyor dönüp bakınca sana nasıl gelmesin incecik hatunsun. Hihih :) Ben teşekkür ederim yorumladığın için.
Canım menün güzel bence, karbonhidrat oranı yüksek biraz okadar. :)
Küçükken geniz eti ameliyatı olmuş bir sürü arkadaşım var. Hiç bir problem duymadım şuana kadar. Çabukcak iyileşir umarım.
Vallahi çok tatlı
Çok büyük bir hata yapmışsın canım. Ben 6 senedir kullanıyorum, sen ise çok uzun süredir bırakmış birisin. Sakın o paketi içme.
Tam bir U dönüşü yap, olmamış gibi düşün, sigarayı yeniden bırak hemen.
Benim okuld bi kız geçen yıl dukan yaptıydı kızı gel gör şimdi bebek gibi oldu bırakma sakın:)
kızlar ben okula gidiyorum akşam da kursum var 9 gibi görüşmek üzere öptm kocaman mıncırdım yanaklardan
döneceksin inşallahhh zor değil, yaparsın
zor bir ameliyat değildir, benim de etrafımda olanlar var. pek bilgim yok ama korkma yani canım
evet ama en şişman hallerimin fotoğrafı yok sanırım :18: kendimi o halde hiç sevmediğim için fotoğraf falan da çekilmiyordum :26: ama yine de pc nin bir köşesinde bulabilirim belki. iyice bakacağım
sağ ol canım. zor ama işte sonuçlar kesin
ben de bıraktım canım 5 gün sonra 2 ay olacak tam ve 2 kere sigara içtim arkadaş ortamında, ama tekrar başlamadım. çünkü kafamda tamamen bitirdim onu. hatta 2 aydır odamda çekmecemde camel ım hala duruyor. ve dokunmuyorum. aklıma bile gelmiyor. sen sanırım bıraktın ama aklın hep onda kalarak bıraktın.şimdi o paketi içen bi arkadaşına ver, ya da komşuna ve kaldığın yerden devam et. kafanda bitir onu. içersen neler kaybedeceğini iyice bi hatırla canım.
çok geçmiş olsun canım, gitti sanırım aklımdan benim, neyin vardı?
canım bitirin onu kafanızda, ben öyle yaptım. ona verdiğimiz paraya acıyorum ya. ben neler alırdım o paralarlabir de leeş gibi kokutuyor insanı, hele ki bi bayanda çok kötü duruyor, böyle kokmamalı bi bayan. ne kadar temiz olsan da her yerine siniyor insanın. dişin sararıyor, cildin bozuluyor. ciğerler vs. saymıyorum bile. çok güzel bir şey yapıp bırakmışsın, aman diyeyim başlama emoşum
venüscüm ben temmuzdan beri diyetteyim, ama 1,5-2 ay bi ara verdim taşınma ve ev arayışı yüzünden düzenli beslenemedim. yani 5 aydır diyetteyim. 51 günde dukanla 6 kg verdim
saç olayını da başarırsam sana haber vereceğim mutlaka
yok nihalcim bırakmak istesem de korkudan bırakamam vallahidukanı kim bırakmışsa aynen kiloları geri almış. sadece kilo vermekle kalmayacağım bütün evreleri (güçlendirme, koruma) tamamlayacağım ay ne güzel maşallah o kıza daa ben de o kız gibi istediğim forma kavuşurum inşallahh
iyi dersler canıım, görüşürüüüz
sağol canım evet nette biraz araştırdım hafif bi operasyonmuş sonradan biraz yiyip içemicekmiş okadar. ama işten anne yüreği ameliyat lafı heyecanlandırıyo insanı.
zaten yavrumun 2 yıldır başına gelmeyen kalmadı...
önce dil altı bağı uzundu o kesildi
sonra kulaklarına tüp takıldı
sonra sünnet oldu
ve şimdide geniz eti ameliyatı bu 4. operasyonu yani.....
oooy kıyamaam kaç yaşında oğluşçok çok geçmiş olsun canım. şans işte, umarım bundan sonrası operasyonsuz olur
faydalı paylaşımların için de ayırıca teşekkürleeer, çok güzel olmuş
kızlaar ben çıkıyorum. dün aldığım taytlar içme sinmediii, onları değiştireceğim. montunda fermuarında bir sıkıntı var, onu da bir değiştireyim. yine her zamanki gibi mamalarımı yanıma aldım.bu sefer suyumu da unutmadım
akşama görüşürüüz
Patates olmamış. Açma hiç olmamış. Böyle bir menü hiç olmamış. Hele hele su hiç ama hiç olmamış.07:50 yogurt
10:30 acma
13:55 grillde mühürlenmis bonfile
3 tane patates
1.5 d. Ekmek
Simdilik yarm lt su
Bugünlük menüm böyle artık hic bisey yemicem
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur. Aldığım yardımlarla bu işi başaracağım sanırım. Zaman gösterecek..inş. canım yaaa temennim o.
sende inş. en kısa zamanda bu azimle bu rakamları görüceksin. benim 2 sene sürdü bu kiloya inmem 80 kiloyla doğuma gitmiştim. ağır verdim ama kalıcı oldu. şimdi bikaçgün kaçamakta yapsam pek bişey değişmiyo 2 güne toparlanıyo yine. sende hedefini uzun belirle çünkü çabuk verilen kilolar hemen geri gelir. diyet listelerin çok güzel ve doyurucu sakın bırakma canım
Ay maşallah canım benimvenüscüm ben temmuzdan beri diyetteyim, ama 1,5-2 ay bi ara verdim taşınma ve ev arayışı yüzünden düzenli beslenemedim. yani 5 aydır diyetteyim. 51 günde dukanla 6 kg verdim
saç olayını da başarırsam sana haber vereceğim mutlaka
Çok az gibi gözüküyor aslında ama kalori olarak olması gerektiği kadardır :) Afiyet olsun canım07:50 yogurt
10:30 acma
13:55 grillde mühürlenmis bonfile
3 tane patates
1.5 d. Ekmek
Simdilik yarm lt su
Bugünlük menüm böyle artık hic bisey yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?