Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım yaa bu lazerle epilasyonla bidaha çıkımıyo demi tüyler?

Hiç bilgim yok ne yazık ki

Hiç bilgim yok ne yazık ki

sağol canım yinede....

Doğum sonrası bazı kişilerde çıkıyormuş ama nadiren be seanslar bitince 3-5 tüy kalıyor o da çok zayıf alma ihtiyacı duymuyorsun iyi birşeymiş Beril daha iyi açıklar tabi :)

peki zararlı bişey değilmi bu ne bileyim sanki vücudun dengesini bozuyomuş gibi geliyo bana. aslında biz kadınlar için süper bi buluş ooohhhh mis gibi ağda derdi yok apilasyon derdi yok tertemiz hayat. ama işte vücududa düşünmek gerek doğal bi olay sonuçta......
ayyyy fikir yürütemedim bi türlü araştırdınızmı hiç zararları varmıııı? :26::26:

Gülciinn deterjan derken yumusatıcıdan söz etmek istemistim aslında :))

Ben diill Betül söylemisti kuzum :)
Peki hangi tip makinası üflemeli mi yoksa direk atıs mı yapıyo

İnşallah canım. Rica ederim bu arada, doğruya doğru benim hayal ettiğim kilolardasın maşallah. Oğluşuna da hiç takılma bir sürü çocuk bu ameliyatı oluyor. Biraz ağrı sızısı olucak elbet ama ömür boyu rahat edecek.

inş. canım yaaa temennim o.

sende inş. en kısa zamanda bu azimle bu rakamları görüceksin. benim 2 sene sürdü bu kiloya inmem 80 kiloyla doğuma gitmiştim. ağır verdim ama kalıcı oldu. şimdi bikaçgün kaçamakta yapsam pek bişey değişmiyo 2 güne toparlanıyo yine. sende hedefini uzun belirle çünkü çabuk verilen kilolar hemen geri gelir. diyet listelerin çok güzel ve doyurucu sakın bırakma canım

ben o fotoğraf çekildiğinde 55 kiloydum basen sıkıntım hiç olmamıştı ama şimdi var malesef inşallah gidicek o da eski halime döneceğim :)

döneceksin inşallahhh zor değil, yaparsın

zor bir ameliyat değildir, benim de etrafımda olanlar var. pek bilgim yok ama korkma yani canım

Busecimm albumun eminim cogu arkadasini motive edicektir :) iyi dusunmussun :)

evet ama en şişman hallerimin fotoğrafı yok sanırım :18: kendimi o halde hiç sevmediğim için fotoğraf falan da çekilmiyordum :26: ama yine de pc nin bir köşesinde bulabilirim belki. iyice bakacağım

çok geçmiş olsun canım hiç bir fikrim yok

dukan çok zor geliyor bana buse iyi dayanabiliyorsun maşallah

çok güzel canım inşallah dönersin o hallerine

afiyet olsun

kurtuldun tüylerden yani beril öylemi

sağ ol canım. zor ama işte sonuçlar kesin

ben de bıraktım canım 5 gün sonra 2 ay olacak tam ve 2 kere sigara içtim arkadaş ortamında, ama tekrar başlamadım. çünkü kafamda tamamen bitirdim onu. hatta 2 aydır odamda çekmecemde camel ım hala duruyor. ve dokunmuyorum. aklıma bile gelmiyor. sen sanırım bıraktın ama aklın hep onda kalarak bıraktın. şimdi o paketi içen bi arkadaşına ver, ya da komşuna ve kaldığın yerden devam et. kafanda bitir onu. içersen neler kaybedeceğini iyice bi hatırla canım.

hastane randevusu almaya gidiyorum gelince yazarim.hangi yuzle gelipde irade diye bagiracaksam bundan sonra

çok geçmiş olsun canım, gitti sanırım aklımdan benim, neyin vardı?

beril ablacım deme öyle ya bende bıraktım ama 3 hafta oldu daha zor tutuyorum kendimi. 2,5 yıla yakın bi zaman geçmiş yine yapabilrsin bırakabilirsin :26:

canım bitirin onu kafanızda, ben öyle yaptım. ona verdiğimiz paraya acıyorum ya. ben neler alırdım o paralarla bir de leeş gibi kokutuyor insanı, hele ki bi bayanda çok kötü duruyor, böyle kokmamalı bi bayan. ne kadar temiz olsan da her yerine siniyor insanın. dişin sararıyor, cildin bozuluyor. ciğerler vs. saymıyorum bile. çok güzel bir şey yapıp bırakmışsın, aman diyeyim başlama emoşum

venüscüm ben temmuzdan beri diyetteyim, ama 1,5-2 ay bi ara verdim taşınma ve ev arayışı yüzünden düzenli beslenemedim. yani 5 aydır diyetteyim. 51 günde dukanla 6 kg verdim

saç olayını da başarırsam sana haber vereceğim mutlaka

Benim okuld bi kız geçen yıl dukan yaptıydı kızı gel gör şimdi bebek gibi oldu bırakma sakın:)

yok nihalcim bırakmak istesem de korkudan bırakamam vallahi dukanı kim bırakmışsa aynen kiloları geri almış. sadece kilo vermekle kalmayacağım bütün evreleri (güçlendirme, koruma) tamamlayacağım ay ne güzel maşallah o kıza daa ben de o kız gibi istediğim forma kavuşurum inşallahh

kızlar ben okula gidiyorum akşam da kursum var 9 gibi görüşmek üzere öptm kocaman mıncırdım yanaklardan

iyi dersler canıım, görüşürüüüz

sağol canım evet nette biraz araştırdım hafif bi operasyonmuş sonradan biraz yiyip içemicekmiş okadar. ama işten anne yüreği ameliyat lafı heyecanlandırıyo insanı.
zaten yavrumun 2 yıldır başına gelmeyen kalmadı...
önce dil altı bağı uzundu o kesildi
sonra kulaklarına tüp takıldı
sonra sünnet oldu
ve şimdide geniz eti ameliyatı bu 4. operasyonu yani.....

Ülkemizdeki obezite salgınının çok büyük oranlara ulaştığı bugünlerde, kilo vermek ya da kilosunu korumak isteyenler için çözüm Dr. Mehmet Öz’den geldi. Sağlıklı diyet için altın kuralları sıralayan Öz, kilolu olsun olmasın herkesi sağlıklı beslenmeye davet ediyor.

Streç Pantolon Giymeyin

Giyiminiz kilo almak için bir erken uyarı sistemidir. Kotlarınıza girmek zorlaştığı zaman, tetikte olmak gerektiğini biliyorsunuz. Streç kıyafetler giyerek bilmeden kilo almanızı kolaylaştırırsınız ve böylece vücudunuzun nasıl değiştiğinden habersiz kalırsınız.

Kötü Kıyafetlerinizi Dolabınızda Tutmayın

Sağlıksız kilodayken giydiğiniz kıyafetleri dolabınızda tuttuğunuzda bu size kilo verememe durumunuzda kafanızda yedek bir plan oluşturur. Bunun yerine, büyük beden pantolonlarınızdan kurtulma yolunda ilerleyin.

Dört Ayaklı Hayvanların Etini Haftada Bir Kereden Fazla Yemeyin

Dört ayaklı hayvanların eti, tavuk gibi iki ayaklı veya balık gibi ayaksız hayvanlara göre daha fazla doymuş yağ içerir. Ayrıca haftada bir kereden daha fazla, çok miktarda kırmızı et tüketen kadınların kalp krizinden ölme riski yüzde 50 daha fazla olduğu gibi kanser oranı da daha yüksektir.

Atıştırmalıklardan Vazgeçin

Buzdolabınızı açmadan önce öğününüzü belirleyin. İhtiyacınız olan kadarını alın ve kapatın. Gün boyunca buzdolabının kapağını açmak sizi tahrik edici seçimlere ve fazla yemeye iter.

Akşam 19:30’dan Sonra Yemeyin

Gece geç saatlerde yemek yediğiniz zaman ne kadar ölçüde yediğinizin farkına varamazsınız. Özellikle televizyonun karşısında yeme olasılığınız yüksektir ve yüksek kalorili atıştırmalıkları seçmeniz daha olasıdır. Daha büyük porsiyonlar daha çok kalori demektir.

Her Bir Lokmanızı En Az 20 Kez Çiğneyin

Çiğnemek, uygun zamanda tokluk hissi yaratması için vücudunuzu harekete geçirerek yemek yediğinizi fark etmenizi sağlar. Yeteri kadar çiğnemediğiniz zaman bu işlemi geçersiniz ve gerçekten doyana kadar daha çok yersiniz.

Komşunun Tabağına Göz Dikmeyin

Gününüzü başkalarının sandviç veya atıştırmalıklarından otlanarak geçirirseniz, kolayca 1000 kalori almış olursunuz.

Cebinizde Bozukluk Taşımayın

Bozuk parayı yiyecek satış makinesinden daha fazla hiçbir şey sevemez. Yanınızda hazır bozukluk bulundurduğunuzda tahrik edici, bol kalorili bir öğlen kaçamağına dur diyemezsiniz.

Ayaktayken Yemeyin

Oturarak yemek sizi yemek yediğinizin farkına vardırır. Yavaş yiyin böylece vücudunuz çok geç olmadan doyduğunuz zaman size haber verecektir.

biraz faydalı bilgiler paylaşayım dedim size belki biraz fikir olur.

oooy kıyamaam kaç yaşında oğluş çok çok geçmiş olsun canım. şans işte, umarım bundan sonrası operasyonsuz olur

faydalı paylaşımların için de ayırıca teşekkürleeer, çok güzel olmuş

kızlaar ben çıkıyorum. dün aldığım taytlar içme sinmediii, onları değiştireceğim. montunda fermuarında bir sıkıntı var, onu da bir değiştireyim. yine her zamanki gibi mamalarımı yanıma aldım. bu sefer suyumu da unutmadım

akşama görüşürüüz

sağol canım oğlum 2 yaşında inş. artık bişey çıkmaz diyorumda Allah beterinden de saklasın diyorum.

napıyım muhabbet etcek kimse yok benimde bugün işlerim çok yoğun değil o yüzden kendim okumuşken sizede atayım dedim.

sakın onları değiştirmeye gitmişken yeni şeylerde alıp gelme bide onları burda anlatma bak ona göre alışverişe gidesim geldiiii bak senin yüzünden

Ebrucum Beril aslında kendini gösterdi ama sen yoktun sanıyorum hemde bir kac kez paylastı resimlerini sanırım Betül Tugba ben gördük Beril i :))

Hatta takımda da yazmıstık bayan bacak diye :))

Busecim benimde resimlerim hep öyle tombişken cekilmis boydan resimler hemen imha ediliyordu :)) üst taraf görülecek sekilde resmlerim var nisan ve sözüm gibi özel günler dısında :))

07:50 yogurt

10:30 acma

13:55 grillde mühürlenmis bonfile
3 tane patates
1.5 d. Ekmek

Simdilik yarm lt su

Bugünlük menüm böyle artık hic bisey yemicem

3 tane patates
1.5 d. Ekmek

Simdilik yarm lt su

Patates olmamış. Açma hiç olmamış. Böyle bir menü hiç olmamış. Hele hele su hiç ama hiç olmamış. Artık listede değilsin yaaaaa ohh istediğim gibi kızabilirim sana

Çok teşekkür ederim umarım öyle olur. Aldığım yardımlarla bu işi başaracağım sanırım. Zaman gösterecek..
Ay maşallah canım benim

3 tane patates
1.5 d. Ekmek

Simdilik yarm lt su

Çok az gibi gözüküyor aslında ama kalori olarak olması gerektiği kadardır :) Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…