Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saat 8 e geliyor ve çok uykum var az işim var hallediyim duş alıp yatacağım kızlar bu aralar çok uyuyorum neden bilmiyorum
herkese iyi geceler

Menün gayet güzel olmuş canım. Şimdi ben bu menünün kalorisini merak ettim. Çok doyurucu geliyor acaba kaç kalori, diyetisyen sana bu konuda bişey söylemişmiydi. Akşamdan sonraki arayı yapmamanda daha iyi olmuş. Afiyet olsun.

Hadi bakalım kolay gelsin sana ama keşke geçmişe de bir göz atsaydın. İyice birikmesin sonra

ebrucuum ne kadar güzel yapmışsın böyleeeee eline sağlık canım

açelya kim bilmiyorum ki sanırım listenin sonundaki arkadaşımız, mühim bir şey yoktur inşşallah :26:
Teşekkürler canım Evet Açelya en sonda ki arkadaş, dediğin gibi umarım bir sorunu yoktur.

busecim sana bazı sorularım olacak 68 kilodan 53 e düşmüşsün tebrikler maşallah da deyim
öncelikle boyun kaç canım merak ettim
bide yazmışsın 32 benden den 28 bedene kadar pantolonlarım diye ben de 32 beden giyiniyorum 53 kilodasın 28 beden oluyor mu
merak ettim de canım

ebru geçmişi okurken bir soru sormuştun bana yani birkaç soru yanıtlamadım galiba onları içimde kalmasın
canım biz vın kullanıyoruz vodafon cep net kontörlü ayda 39.90 sınırsız
bide hedefi 55 e yükseltmek istiyorum hedef 50y di 55 oluyor mu onu sormuştum

Harika bir çalışma olmuş Tuğba'cım Keşke hiç içmemiş olsaydım ama tam 15 yıl içtim. Sonunda bıraktım. 4 Nisanda tam iki yıl Dolacak. Ve inşallah kızımın doğum tarihide 4 Nisan olacak.

Teşekkür ederimm erbum Ve aynı zamanda seni de tebrik ederimmm gerçekten, zararın neresinden dönülse kârdır, darısı tüm sigara içenlerin başına

Bebeğim bizim menülerimize göre senin yediklerin fazla görünüyor ama bunu bi uzman kontrolünde gerçekleştirdiğin için, içim rahat Ebru'nun da söylediği gibi bu kaç kalorilik bi liste bu konuda bi bilgi verdi mi diyetisyenin sana?

5.30? Aman iyi dinlen canım.. Sana işinde başarılar diliyorum :126: Biz de seni seviyoruzzz

Neler yaptım ben stajdan geldim baya bi uyudum, ecemin mesajına uyandııım burdan duysun Arkadaşımla yürüyüşe çıkıcaktık ama çıkamadık, ben de tek başıma gidemedim yürüyeceğimiz yer biraz tenha olduğu için. Öyle işte sonra akşam yemeğimi yiyip yuvama yani buraya döndüm :)))) Sen değiştirdin mi kıyafetlerini balım?

canım ne kadar güzel yapmış çocuklar yaa, ee öğretmenleri marifetli yaparlar tabii maşallaah

beril de bırakacak yoksa biz öyle berili tanımıyoruz, biz iradeli berili isteriizz bize ne bize neeeeeeee

Teşekkür ederim busem Çocuklar da çok severek yaptılar bu çalışmayı. Sigaradan da daha bi soğudular Beril konusunda söylediklerinde ise çok haklısın, ama eminim o kararlı yüzünü sigara meretine de göstermiştir şu saate kadar kesinlikle

çok tatlı olmuş vede anlamlı emeğinize sağlık tugbacım
Teşekkür ederiiiimm gülçinim

gülçiiin bana zayıf demişsiin seni seviyoruuummmmmmmmm

saat 8 e geliyor ve çok uykum var az işim var hallediyim duş alıp yatacağım kızlar bu aralar çok uyuyorum neden bilmiyorum
herkese iyi geceler

iyi geceler sana da gülçiin

sor bebeğim sooorr hiç 32 beden pantolonum yok, sadece 1 tane 31 beden pantolonum var kuzuum 28 beden bana büyük geliyor. şuan 27 bedenim. 26 beden de oluyor ama yapışıyor, öyle olsun istemiyorum. bacaklarımdan biraz daha gitmeli yani. boyum da 1.58

sen de durumlar nasıl, senin boyun kaç canım?

Son düzenleme:

tubiiş geçmişi okumadın mı kız gözünden kaçtı sanırım değiştirdim aldıklarımı, yerine neler aldığımı da hatta fiyatlarını da geçmişte yazmıştım çook içime sindi bu aldıklarım oohh montu ve taytları verdim, yerine bir uzun kısa kollu örme hırka, bir tane de mont benzeri kürklü bir şey aldııım anneme danışmanın karıııı, kadın zevkli valla.

evet busecim zayıf hatun daha ne olsun değil mi?
ben evet ben benim bir kere kemiklerim çok iri dukan testide öyle diyor zaten
benim boyum 169 canım 63 kilo 42 beden kot32 beden giyiyorum kalçada değil de belde çok sıkıntı var
2doğum yaptım onun da etkisi var canım
ama belim gerçekten çok kalın 81 cm o kadar yani basen 97 cm o daha makul

herkese iyi geceler

Bu aralar bende de bi uykuya düşkünlük başladı :44:Kolay gelsin canım, görüşmek üzere..

aslında bu boy ve kiloya bence sen 38-40 beden olmalıydın :26: dediğin gibi sorun bölgesel olduğu için bu şekilde sanırım :26: benim belim en son ölçtüğümde 66 cm di basenim de 90, yani basen dediğim kalçanın aşağısından bacağın başlangıcından aldığım ölçü yani. eğer kalça bedenimi sorarsan en son 94 tü yani 2 hafta falan önce

O mesajının sadece benimle ilgili yazdığın kısmını okuyup cevap vermiştim :26: bidaha dikkat ettim yukarda yazmışsın evet.
Yeni aldıkların da çok güzelmiş bu arada güle güle giyy örme hırkalar çok hoş oluyor gerçekten

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı
2 çeri domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği

*

Öğle
1 kâse sebze çorbası
3-4 kaşık yoğurt
3 kaşık rendelenmiş havuç

*

Akşam
1 kase yoğurt
3 yk tavuk sote(çok az yağlı)

*

+
2.5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 100 mekik​

ben aniden bıraktım kestim attım. bünye istiyomuş ama içmemek gerekiyo. bi zaman sonra unutucam bile içtiğimi. bu dönemler de geçicek inşallah :)

portakal suyunu kendim sıkıyorum 1 portakaldan içine biraz su koyuyorum öyle 1 bardak oluyo yoksa posası çok olduğundan koyu geliyo :) onu içince bütün gün meyve yemedim :)

cnm ben perşembe gelmiştim zaten cumayı saymıştım perşembeyi de mi sayıcam? 28.02 oluyo

görüşmek üzere cnm iyi bak kendine :)

Hemşerim limonlu brokolim gelmiş
ben geldiiiim ama geçmişi okuyup cevap verene kadar baya zaman geçti :) tekrar dönücem sanırım geçmişi okumaya

ben geldim bi geçmişi okuyayım kızlar bugün gündüz giremedim tansiyonum 9.6 idi tuzlu ayran içe içe bi hal oldum noluyor bana anlamadım yaa diyetle ilgisi olabilirmi yaa bide düşük tansiyonun bildiğim kadarıyla bi zararı yok halsizlikten başka sizce varmı bir zararı birde pc'm gelmedi eşim kendi şirket pc' nı getirmiş saolsun birde şunu söyleyeyim trendyoldan bi pantolan bi elbise aldım 42 beden sığamadım nasıl üzüldüm sinirden ağladım. Ya kızlar ben bu işi çok takıyorum kendime güvenim yok ya yaa içimi çeke çeke ağladım varmı böle bişi çokmu hassasım hastalığın verdiği bide reglim yaklaşıyor ondanmı dersiniz felaket üzülüyorum kilolarıma.....

Beril senin kaç seansta geçti? En zor hangi bölge bitti???

Seni çok iyi anlıyorum :))))
saat 1 den beri olmayınca baya çok şey birikmiş okulda bakmaya çalıştım telefondan ama zor oluyo bende eve gelmeyi bekledim artık :)
mesajı gönderdikten sonra yeni sayfada çıkarsa panik olup önceki sayfaya dönüyorum kaçırmayayım diye :) bu kadar bağımlısı oldum topiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…