Menün gayet güzel olmuş canım. Şimdi ben bu menünün kalorisini merak ettim. Çok doyurucu geliyor acaba kaç kalori, diyetisyen sana bu konuda bişey söylemişmiydi. Akşamdan sonraki arayı yapmamanda daha iyi olmuş. Afiyet olsun.5.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, yeşil soğan, salatalık)
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
Ara:
10 altın çilek
Akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 kase mercimek çorbası
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Hadi bakalım kolay gelsin sana ama keşke geçmişe de bir göz atsaydın. İyice birikmesin sonraCanımlar güzel bir duş alıp, biraz yarın ki işlerimi düzenleyip yatacağım. Yarın sabah 5.30 gibi ayakta olmam gerek. 1 aylık bir aradan sonra işime geri dönüyorum. Yarın görüşürüz, hepinizi çok seviyoruuum :)
Teşekkürler canımebrucuum ne kadar güzel yapmışsın böyleeeeeeline sağlık canım
açelya kim bilmiyorum kisanırım listenin sonundaki arkadaşımız, mühim bir şey yoktur inşşallah :26:
Harika bir çalışma olmuş Tuğba'cımKeşke hiç içmemiş olsaydım ama tam 15 yıl içtim. Sonunda bıraktım. 4 Nisanda tam iki yıl Dolacak. Ve inşallah kızımın doğum tarihide 4 Nisan olacak.
5.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, yeşil soğan, salatalık)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
Ara:
10 altın çilek
Akşam:
1 porsiyon karnıbahar yemeği
1 kase mercimek çorbası
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Canımlar güzel bir duş alıp, biraz yarın ki işlerimi düzenleyip yatacağım. Yarın sabah 5.30 gibi ayakta olmam gerek. 1 aylık bir aradan sonra işime geri dönüyorum. Yarın görüşürüz, hepinizi çok seviyoruuum :)
yok tubişim sarkık değildi ama çok kilo vereceğim diye sarkmasın hiç istedim, sarkmadı ama kas yaptı şimdi de
oohh suyumu da içtim dışardaa, yemeğimi de yediiim, miiiisssssen neler yaptın bakayııım
canım ne kadar güzel yapmış çocuklar yaa, ee öğretmenleri marifetli yaparlar tabiimaşallaah
beril de bırakacak yoksa biz öyle berili tanımıyoruz, biz iradeli berili isteriizz bize ne bize neeeeeeee
Teşekkür ederiiiimm gülçinimçok tatlı olmuş vede anlamlı emeğinize sağlık tugbacım
saat 8 e geliyor ve çok uykum var az işim var hallediyim duş alıp yatacağım kızlar bu aralar çok uyuyorum neden bilmiyorum
herkese iyi geceler
busecim sana bazı sorularım olacak 68 kilodan 53 e düşmüşsün tebrikler maşallah da deyim
öncelikle boyun kaç canım merak ettim
bide yazmışsın 32 benden den 28 bedene kadar pantolonlarım diye ben de 32 beden giyiniyorum 53 kilodasın 28 beden oluyor mu
merak ettim de canım
Teşekkür ederimm erbumVe aynı zamanda seni de tebrik ederimmm gerçekten, zararın neresinden dönülse kârdır, darısı tüm sigara içenlerin başına
Bebeğim bizim menülerimize göre senin yediklerin fazla görünüyor ama bunu bi uzman kontrolünde gerçekleştirdiğin için, içim rahatEbru'nun da söylediği gibi bu kaç kalorilik bi liste bu konuda bi bilgi verdi mi diyetisyenin sana?
5.30?Aman iyi dinlen canım.. Sana işinde başarılar diliyorum :126: Biz de seni seviyoruzzz
Neler yaptım ben stajdan geldim baya bi uyudum, ecemin mesajına uyandııım burdan duysunArkadaşımla yürüyüşe çıkıcaktık ama çıkamadık, ben de tek başıma gidemedim yürüyeceğimiz yer biraz tenha olduğu için. Öyle işte sonra akşam yemeğimi yiyip yuvama yani buraya döndüm :)))) Sen değiştirdin mi kıyafetlerini balım?
Teşekkür ederim busemÇocuklar da çok severek yaptılar bu çalışmayı. Sigaradan da daha bi soğudular Beril konusunda söylediklerinde ise çok haklısın, ama eminim o kararlı yüzünü sigara meretine de göstermiştir şu saate kadar kesinlikle
Teşekkür ederiiiimm gülçinim
gülçiiin bana zayıf demişsiin seni seviyoruuummmmmmmmm
iyi geceler sana da gülçiin
sor bebeğim sooorrhiç 32 beden pantolonum yok, sadece 1 tane 31 beden pantolonum var kuzuum 28 beden bana büyük geliyor. şuan 27 bedenim. 26 beden de oluyor ama yapışıyor, öyle olsun istemiyorum. bacaklarımdan biraz daha gitmeli yani. boyum da 1.58
sen de durumlar nasıl, senin boyun kaç canım?
saat 8 e geliyor ve çok uykum var az işim var hallediyim duş alıp yatacağım kızlar bu aralar çok uyuyorum neden bilmiyorum
herkese iyi geceler
evet busecim zayıf hatun daha ne olsun değil mi?
ben evet ben benim bir kere kemiklerim çok iri dukan testide öyle diyor zaten
benim boyum 169 canım 63 kilo 42 beden kot32 beden giyiyorum kalçada değil de belde çok sıkıntı var
2doğum yaptım onun da etkisi var canım
ama belim gerçekten çok kalın 81 cm o kadar yani basen 97 cm o daha makul
tubiiş geçmişi okumadın mı kızgözünden kaçtı sanırım değiştirdim aldıklarımı, yerine neler aldığımı da hatta fiyatlarını da geçmişte yazmıştım çook içime sindi bu aldıklarım oohh montu ve taytları verdim, yerine bir uzun kısa kollu örme hırka, bir tane de mont benzeri kürklü bir şey aldııım anneme danışmanın karıııı, kadın zevkli valla.
döneceksin inşallahhh zor değil, yaparsın
zor bir ameliyat değildir, benim de etrafımda olanlar var. pek bilgim yok ama korkma yani canım
evet ama en şişman hallerimin fotoğrafı yok sanırım :18: kendimi o halde hiç sevmediğim için fotoğraf falan da çekilmiyordum :26: ama yine de pc nin bir köşesinde bulabilirim belki. iyice bakacağım
sağ ol canım. zor ama işte sonuçlar kesin
ben de bıraktım canım 5 gün sonra 2 ay olacak tam ve 2 kere sigara içtim arkadaş ortamında, ama tekrar başlamadım. çünkü kafamda tamamen bitirdim onu. hatta 2 aydır odamda çekmecemde camel ım hala duruyor. ve dokunmuyorum. aklıma bile gelmiyor. sen sanırım bıraktın ama aklın hep onda kalarak bıraktın.şimdi o paketi içen bi arkadaşına ver, ya da komşuna ve kaldığın yerden devam et. kafanda bitir onu. içersen neler kaybedeceğini iyice bi hatırla canım.
çok geçmiş olsun canım, gitti sanırım aklımdan benim, neyin vardı?
canım bitirin onu kafanızda, ben öyle yaptım. ona verdiğimiz paraya acıyorum ya. ben neler alırdım o paralarlabir de leeş gibi kokutuyor insanı, hele ki bi bayanda çok kötü duruyor, böyle kokmamalı bi bayan. ne kadar temiz olsan da her yerine siniyor insanın. dişin sararıyor, cildin bozuluyor. ciğerler vs. saymıyorum bile. çok güzel bir şey yapıp bırakmışsın, aman diyeyim başlama emoşum
venüscüm ben temmuzdan beri diyetteyim, ama 1,5-2 ay bi ara verdim taşınma ve ev arayışı yüzünden düzenli beslenemedim. yani 5 aydır diyetteyim. 51 günde dukanla 6 kg verdim
saç olayını da başarırsam sana haber vereceğim mutlaka
yok nihalcim bırakmak istesem de korkudan bırakamam vallahidukanı kim bırakmışsa aynen kiloları geri almış. sadece kilo vermekle kalmayacağım bütün evreleri (güçlendirme, koruma) tamamlayacağım ay ne güzel maşallah o kıza daa ben de o kız gibi istediğim forma kavuşurum inşallahh
iyi dersler canıım, görüşürüüüz
Teşekkürler canım benim. Bende bebişte iyiyiz Allaha şükür. Dediğin gibi kıskançlık var ama çok belli etmiyor. Bu arada hangimiz dikkat çekmeye çalışmıyoruz kiİlgi her zaman güzeldir. Bazen insan farkında olmadan bile öyle davranabiliyor. Bide kızım ailede tek çocuk. 7 yıldır tek torun, ister istemez bocalayacak. İnşallah en kolay yoldan atlatırız bu süreci.
Nazar değecekler bak dikkat et kendine.
Ecemmmmmmmmm bu nasıl bir menüüüüüüüüüüüü
Geçmiş olsun Gülçin'cim umarım düzelirsiniz biran önce.
Allahtan öyle kaybetme olayımız çok yok. Maşallahı var okulda sahip çıkar herşeyine. Ama arada bir çıldırtıyor beni.
Buse'cim ben eski kıyafetlerimin hiç birisine dokunmadım. Hepsini kaldırdım. Severek aldığım şeyler hepside yeni yeni kıyamadım. Sonra hamile kaldım. Şimdi yeniden işe yarayacak bir çoğu. Zayıflama döneminde her beden kıyafetim olacak
Dukanda üçgen peynir yenilebiliyor mu? Dikkatimi çektide. Onun dışında afiyet olsun güzel menü.
Spor yaptığın günlerin menüsü hep böyle oluyor. Akşamdan anlıyorum haaa Tuğba bugün spora gitmiş diye. Afiyet olsun canım.
Menün çok güzel canım. Sanırım geç kalktığın için kahvaltı yapamadın ama arada öyle olur dert etme. Kahvaltı çok önemli bir öğün. Mutlaka yapılması gerekiyor. Hatta ne kadar sağlam yaparsan kahvaltıyı gün içinde o kadar çok rahat edersin. Sadece akşam yemeğinden sonra ara yapma. Diyetisyenin demedi mi sana eğer acıkırsan bunları ye, acıkmazsan yeme diye:26:Su ve yeşil çay gayet güzel. Afiyet olsun.
Menün çok güzel canım sadece sabah ki bir bardak portakal suyu hariç. Kaç kişi yorum yaptıysa senin menüne onu kaçırmışlar nedense. Meyve suları hakkında siz burdayken sanırım hiç konuşmadık. Taze sıkılmış bile olsa meyve suyu tüketmiyoruz diyet zamanında. Nedeni ise meyve sularının yarardan çok sağladığı zarar. Bir bardak portakal suyu çıkartabilmek için en az 3-4 tane portakal lazım. Bu da demek oluyor ki o kadar portakalın şekeri bu suyun içinde. Hatta yararlı kısmı posası yok. Anlatabildim sanırım. Meyvelerin suyunu içmek yerine kendisini yememiz daha sağlıklı.
Geçmiş olsun canım. Beyaz ekmek olmamış bildiğin gibi. Senin eşin sanırım senin diyeti sabote etmeye çalışıyor dikkat et. Ama bu sağlıksız menülerle çok sürmez yatağa düşersin haberin olsun. Burda sadece kilo vermeye çalışmıyoruz Nihal'cim aynı zamanda sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenip, hayatımıza uygulamaya çalışıyoruz. Ama uzun zamandır senin menüleri hiç beğenmiyorum çok sağlıksızlar.
Tatlım daha önce takımda yine dukan yapan bir arkadaş vardı. Hatta benden önceki takım kaptanı Hilal. Son kilolarını çok güzel verdi. Oda senin gibi harfi harfine uyardı. Ama benim kişisel düşüncem belli bir diyet kalıbı değil, düzenli ve sağlıklı beslenmek. Zaten hayatımızdaki yanlışları çıkartırsak kilolarımızda gidiyor bir şekilde. İnşallah sende güzel bir sonuç alırsın dukandan. Gerçekten zor bir diyet.
Evet canım özellikle akşam yemeği saatini mutlaka ve mutlaka sor. Çünkü çok önemli. Diyetisyenin nasıl atladı bunu anlam veremedim. Çünkü benim diyetisyenim üstüne basa basa akşam yemeğinin saatini anlatmıştı.
EEeeeee nerde albüm, merak ettim şimdi. Motivasyon konusunda çok iyi düşünmüşsün. hatta ben ekleyeyim birazdan resimlerimiEskiler göre göre sıkıldı zaten ama bakmak isteyenler profilden bakabilirler. Sende biran önce eklede bakalım.
Kızlar mesaj listesi yukarda Nihal ve Emine lütfen geçmiş tarihli mesajlarınızı sayıp atar mısınız? Nihal'cim sanırım sen bu mesaj sayma işini bıraktın? Lütfen günü gününe atalım mesaj sayılarımızı.
görüşmek üzere cnm iyi bak kendine :)Canımlar güzel bir duş alıp, biraz yarın ki işlerimi düzenleyip yatacağım. Yarın sabah 5.30 gibi ayakta olmam gerek. 1 aylık bir aradan sonra işime geri dönüyorum. Yarın görüşürüz, hepinizi çok seviyoruuum :)
ben geldiiiim ama geçmişi okuyup cevap verene kadar baya zaman geçti :) tekrar dönücem sanırım geçmişi okumayaHemşerim limonlu brokolim gelmiş
ben geldiiiim ama geçmişi okuyup cevap verene kadar baya zaman geçti :) tekrar dönücem sanırım geçmişi okumaya
ben niye gormedim.benden gizli ismi ceviriyorsunuz ulennnnnnnnn
kurtulmustum ama tek tuk dogum sonrasi cikti dr.normal dedi.
ay lanet kadinin tekiyim ben.
ben mecburen birakmistim.zorda kurtulmustum ama sonra cok rahattim.ilk gebelikte ictim diye elife hamileyken icmedim diye ikizler icin cok vicdan azabi cekmistim.kimlerle kavga etmedimki evde arabada sigara iciyorsunuz diye .su yaptigim adile bak kuzum ya
o hikaye banada 6 seansta garanti denmisti ama yok canim bolgeye gore surede degisiyor,mumkunse nokta atisi yapilani kullan.bunlarda iki cesit makinadan oluysuyor bir cok daha derine etki ediyor.d ile basliyordu diosa yada diado oyle birseydi.genital bolgenin ic kismi zaten yapilmiyor.hem kesinlikle his kaybi diye bir sey soz konusu degil.haaaaaa oncesinde kil kokleri kalinlassin diye 3 ay hergun tras ettirdilerdi.kil ne kadar kalin olursa o denli cabuk bitiyor.sonrasindada cikan killar surekli traslanmali.konusuruz daha
cok hava atiyordum ya once sigarayi biraktim sonra zayifladim diye.irade benim adim felan diye havalaniyordum gorduk simdi ebemin donunu.
banane ebru gostermem kendimi.yuzgorumlugu isterim.hiiiiiiii yok kiz erkekim ben.
askolsun ecem ne o bayan bacak.gorursun sen yaptirayim memikleride adimi degistireyim bayan memik.kissssssss neguzel nicc olurmus ama
korkunc kotu bir gun gecirdim.halada devam ediyor.hersey ters yawwwwwwwww.sigaraya hic girmeyim kendime iltifat ede ede bir halim zaten.
saat 1 den beri olmayınca baya çok şey birikmiş okulda bakmaya çalıştım telefondan ama zor oluyo bende eve gelmeyi bekledim artık :)Seni çok iyi anlıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?