kizlaar ben geldiim ama malesef simdi evden cikiyorum. regl oldum karnim cok agriyoarkadasimla sozlestik dun iptal etsem ayip olur onunla goruscem bugun. agri kesici de almak istemiyorum kanamami durduruyor biraz benim :26: oglen yemegimi yedim tika basa doydum. disarda kendime gore hicbir sey bulamam cunku :/ cok acikirsam marketten light kucuk yogurt alir yerim artik.
hep
inizi opuyorum gelince gorusuruz aksama kizlaar
afiyet olsun canım o zaman
Menün gayet güzel olmuş, dukan olunca yorum yapacak bişey olmuyor.
Hadi artık kendini listede gibi düşün ve kendine gel. Istersen takım içi liste hazırlayıp senide ekleyelim oraya.yoksa gidişat kötü görünüyor. Beril'de bıraktı inşallah biran önce korumaya geçersiniz.
Nihal'cim canım zaten şimdiye kadar yanlış beslendiğin için bu kilodasın. Hepimiz öyleyiz. Bir şekilde öğreneceğiz sağlıklı ve düzenli beslenmeyi. O zaman çıtır hatunlar olacağız. Tuğba nın menüleri takip et çok işine yarayacaktır.
Ecem yaaaa abartma sana öyle geliyor büyük ihtimal. Yada sıkılaşman lazım. Sen 55 e in bu arada bol bol spor yap sıkılaşmaya çalış.
Allah kolaylık versin betül'cüm inşallah en kısa zamanda yerleşirsiniz.
Harika görünüyor
Hoş geldin canım
Süper bişeymiş. Buda demek oluyor ki insan isteyince herşeyi yapabiliyor. Bu gelemiyorum şu işim var, şuraya gezmeye gitcem şunu yaptım bunu yapacağım diyenlere örnek olsun
Başımızın üstünde yerin var hilal'cim. Ne zaman istersen gel
Bizim eski kaptan hilal çok yapardı dukan tatlılarını. Bak şimdi burda olsa siz bol bol yardımlaşırdınız onunla. Maşallah çok güzel bir şekilde mezun oldu gitti. Uzun zamandır gelmiyor inşallah iyidir
Menün bir önceki güne göre çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Salep olmasa daha daha iyi olacakmış. Bu arada kahvaltını evden götür. Ben öyle yapıyordum. 1-2 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, zeytin, peynir azar azar koy bir saklama kabına. çok lezzetli bir kahvaltı oluyor. Simitten iyidir. Böyle yaparsan daha çabuk ulaşırsın hedefine.
Hadi bakalım inşallah güzel olur. Gerçi işin içinde çocukların eli var eminim lezzetli olacaktır.
kızlar ben çok hastayımbaya bi üşütmüşüm, sesim de çıkmıyor pek, eve yeni geldim, spora da gidemeyeceğim. Geçmişi okuyup cevap yazıp ondan sonra uyumaya gideyim dedim. Dua edin bana ben çok nadiren böyle hasta olurum bi an önce iyileşeyim
busem dünkü menün, suyun sporun çok güzel olmuş yine, maşallah. Zaten sen harfi harfine dukana uyduğun için söyleyecek bişey bulamıyorum :)
nihalcim benim menülerimi örnek almak istemen açıkçası beni çok mutlu etti. Allah razı olsun. Elbette ki takip edebilirsin, umarım faydalı da olur. Ama bunun yanında emine ve venüsün yedikleri de örneklik teşkil edecek şekilde. Onlara da bakabilirsin. Lütfen karamsar olma canım tamam mı? Ben de burada belli bi zaman geçirdikten sonra öğrendim nasıl yemem gerektiğini.
Ecem 34 beden mi? Saçmalama ya :))) zaten yeterince zayıfsın, özellikle görüntüde. Bi beden daha küçülüp, hafif şiddette bi rüzgarda savrularak göğe yükselebilmeyi mi istiyosun nedir
Betülüm ya eminim baya bi yorulmuşsundur, allah güç kuvvet versin işinde gücünde. Tekrar tekrar hayırlı olsun yeni eviniz
Berillllllll askm senin bişeyi başarmak için ona karar vermen yeterli. O yüzden ben senin için pek fazla endişe duymuyorum. En kısa zamanda telafi edersin hepsini bunu söylerken içim çok rahat
Busem beni sormuşsun bebeğim, bugün ben 6buçukta evden çıkıyorum, spor da bitince 19:00 da falan evde oluyorum en geç normalde. Ama bugün rahatsız olduğum için gidemedim spora o ayrı konu(
venüscüm şu gizli google penceresi taktiği iyiymişBilgi için sağol :)
ebrucm oğlunun ameliyatı için allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen de çok endişelenme, kim bilir kaç tane çocuk geçiriyor bu ameliyatı hergün.. çözümü olan dertlerimiz için allaha her zaman şükretmemiz lazım..
Hemşerim ya ders iptal olunca insan ne kadar mutlu oluyor değil mi?uzun zamandır tatmadım o mükemmel hissi :d
canlarım ben müsadenizi isteyeceğimgerçekten çok kötüyüm. Uyanınca bi gelip menümü yazar çıkarım, tekrar bu şekilde geçmişe bakabilir miyim bilmiyorum ama kısa süreliğine de olsa mutlaka uğramaya çalışırım. Allaha emanet olun hepiniz kendinize dikkat edin ki hasta olmayın böyle
nihahah afiyet olsunnn :d çok mantıklıymış, tadı da bir okadar güzel oluyordur umarım.
Hahahah :d sen gelmişsin ben çıkmışım, iş güç koşturdum az sonra çıkıcam :)
sağlıklı düşünerek planını yap canım, başarılı olacağına eminim..
Tatile çıktım canımmm :)
hoşgeldin bol bol uğra :d avatarın da çok tatlııı :d
iyi günlerde kullan bebişimm
hihihi gerçekten süper oldu kaptancığım. Zaman buldukça rahat rahat girebileceğim. şimdi işten çıkıyorum, akşam görüşmek üzere :)
yazacağım kaptancığım ama çok üşendim. Boş olunca sayıp yazacağım. :)
aaaaaaa ben bilmiyordum cebelleşiyordum resmen sayılıyor diye çok memnun oldum hemen gönderiyorum ebrucum anlaşıldı kaptan
kolay gelsin ablam işin zor ama sonunda mis mis...
Afiyet olsun ebrucum
canım benim geçmiş olsun dikkat et ben hala savaşıyorum çok inatçı grip bitse öksürük öksürük bitse grip başlıyor öyle gıcık bişi dikkat et ii dinlen öpüldün tubişim
ecemmmmmmmm yememişsin yine simit diyetine benziyor bu kuuzummm
canımlar daha yeni eve gelebildim uzun süreli tatilden sonra arkadaşlarımla iş çıkışı bir kahve içeyim dedim ama düzenim bozuldu resmen. Yarın da iş için bursa'ya gideceğim. :/ cuma sabahı tartıya çıkacağım. Bu akşam çok moralim bozuldu menümü görünce anlayacaksınız, menümü yazıp çıkacağım, yarın akşama geçmişi okuyabilirim ancak çok öpüyorummm..
senin boyun benden 5 cm fazla ve bu az bi fark değil kilolarımızın farklılığı açısından, sen 48 kilo olsan dediğin gibi olursun ciddenBen de tam 36 bedenim ama yapışıyor o yüzden 26 değilim 27 bedenim şuan. Bu şekilde kabul ediyorum
DimiiiDukan menüsüne ne denirki cidden Evet keşke olsaymış eski kaptan da burda, tecrübelerinden yararlanırdım. Gelecekte yapmam gereken evreler hakkında bilgi alırdım meselaa, süper olurduu :26:
Anladım kuzum merak etmişsin ben de seni, yokluğun hemen belli oluyor.çook geçmiş olsun, hem de çoook Ne oluyor yaa takımda herkese bir şey oluyor, herkes hasta Bu 23 ziyaretçi olayı yüzünden benceee Herkesin gözü bizde nazar olduk vallahiiiiiiiiii Sen de kendine dikkat et tubişim :26:
Benim de memeler küçüldü ama var daha. 5 kg sonra da memişim olur umarım. :18:
Hadi bakalım ecoşş sahalara döndüysen göreyim seni
Faydalı bilgi için teşekkürler, ekmek yemeye başladığımda kızarmış yiyeceğimArada fark olduğunu biliyordum ama bu denli olduğunu bilmiyordum açıkcası
Hoş bulduuuk emooş, nasıl gidiyor
http://www.tac.com.tr/satis/cımage/kucuk/71045346.jpg bakalım çıkacak mı resim? Kızlar bebişime uyku seti aldım, bakalım hoşunuza gidecek mi? Ama çok küçük çıkıyor resim.
Selam kızlar ben bugün anca gelebildim çok yoğun bi gün geçirdim.
Dünkü menümüde paylasayım.
Sabah
1 elma
1 avuç leblebi
öğle
1 adet haşlanmış tavuk but
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
türk kahvesi
1 avuç leblebi
akşam
çeyrek ekmek tavuk döner
ayran
su 10 bardak 12 bardağa bi türlü çıkamadım
kızlar 2 haftadır spor yapmıyorum çok saldım kendimi halsiz hissediyorum beni silkeleyin lütfen ilk defa bu kadar ara verdim.....:18:
Bebeğimler şuan Bursa'dayım, telefondan yazıyorum. Telefonumdan geçmiş sayfaları acamadım, sadece konuya cevap ver kısmı açılıyor. Geçmişi okuyacaktım ama akşama kaldı artık. Onceki mesajlarımı da akşam sayacağım kaptancığım. Öpüyorum hepinizi :)
ben geldim :):) test sonuçlarım iyiymiş hormonlar iyi çalışıyomuşelimde testler varken diyetisyene de uğradım yeni bi liste verdi onunla devam edicem bakalım nasıl olcak :26:
Kizlaaaaarrrr sinemaya gidicekmisizzz gelemem artik
Menum
08:30
1 tatli k bal
10:30
Yarim simit
14:00
1 lahmacun
1 ayran
18:08
1.5 tk bal
Kizlar bogazim cokkkk kotu sis agriyo konusurken yutkunurken o yuzden bal yedim sanki rahatlatiyor gibi geliyor
Su az ictim yaa yutkunamiyorum
Ecem sinemada, Buse arkadaşıyla, Venüs şehirdışından dönüyor, Ebru dinlenicek, Eminecim sen nerdesin? sema ve nihal nerelerdesiniz hiç yoktunuz bugün canlarım :44:Takım son zamanların en boş günlerinden birini geçirdi bugün. Yarın tartı günü herkes gereken dikkati göstermiştir umarım Ben de o kadar yoruldum ki.. Hasta halimle temizlik yaptm bir sürü, 2 kere misafir ağırladım.. Başım çatlıyor ağrıdan, karnımın ağrısı ve boğazımın verdiği acı da cabası.. Birileri olsaydı konuşurduk da kimse kolay kolay geleceğe benzemiyor kaç saattir geliyorum gidiyorum ziyaretçiler bile yok
En iyisi ben vurup kafayı yatayım :100:
Hepinizi öptümmmm kocaman kocaman ellerimden böyle kalpler çıkararakiyi gecelerr
Valla nasıl oldu bilmiyorum ama bende öyle kolay karar veremem. Ama bunu alıverdimHem markası hem rengi hemde görüntüsü çok hoşuma gitti. Hatta eve gelince netten fiyatını araştırdım. Birebir orijinal fiyatıyla almışım. Beşiğin kendi uyku seti var ama çok iyi değil. Naylonumsu bişeydi. O nedenle bunu aldım. Hem kullandıkları malzemede çok sağlıklı. Bide herhangi bir sorunda iade edebiliyorsun. Bilinen marka olmasıda o yönden işe yarıyor.
En iyisini yapıyorsun. Aslında bir iki kilo sonra sen miktarlarıda azalt. Daha kolay kilo verirsin bence.
Onun için içmedim zaten canım. Bol bol ödem attırdığı için sakıncalı. Çünkü bebişin suya ihtiyacı var. Yeşil çay idrar söktürüyor. Doğal olarak dediğin gibi hamilelikte iyi değil. Ama özledim tadını.
benim de yeşilçayım bitti bugün alacaktım. hep aktardan alıyorum. bi de çaykurunkini deneyeyim :)
Geçmişi okudum geciktirmeden canlarım. Allahıma şükürler olsun bugün daha iyiyim. Öksürük feci şekilde devam ediyor ama en azından yataktan kalkınca başım dönmüyor. Tam iyileşmedim ama, doktor lafını duyunca bi kendime geliyorum bişeyler oluyo bana yeter ki doktora gitmiyim takla bile atarım hasta hasta :)
Kızlar öncelikle geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkür ederim
Ecemim menülerin kendine gelmiş sonunda. Simit diyeti falan değil basbaya ECEM DİYETİ bu :) Bu arada kızarmış ekmek konusunda çok haklısın, iyi bir hatırlatma olmuş. Hem o şekilde çok çok daha lezzetli oluyor bence.
Ebrum uyku seti çok ama çok tatlıymış10 dakikada gözü kapalı seçilebilecek kadar hoş yani.. Diğerlerini görmedik ama boşver gerek yok görmeye :) güle güle sağlıkla büyüsün inşallah
Bu arada ilk kızının ismi çok güzelmiş. Hayırlı kadın, kadınların hayırlısı demek.. Ne güzel bi isim seçmişsiniz. Gülceye de baktım şimdi o da çok güzel. Bikaç farklı anlamı var sanırım ama benim ilk okuduğum; Güle benzer, güle yaraşır, gül gibi güzel anlamıydı.. Çok beğendim cidden <3
Eminecim bebeğim dünkü menün çok güel olmuş bişey haricinde onu da ebru ve buse söylemiş zaten. Ama bak böyle böyle öğreniyoruz işte. Sıkma canınıYürüyüşün de çok güzel..
Busem ben de aldım çaykurun teneke yeşilçayından ama hala eski poşetçaylarımı kullanıyorum. Onları bitiriyorum yani. Nasıl demliyorsun sen onu anlat bakim tuğbişine?
Venüs'üm olur böyle zaman zaman. Sen de sıkma canını lütfen, nasıl toparlayacağımızı da öğreniyoruz burda herşeyi öğrendiğimiz gibi. Bugün misler gibi dengelersin akşam yedikleriniEbru'nun da dediği gibi hareketini arttırırsın ufak da olsa değişikliklerle. Bu ve bunun gibi şeyler :)
Ya bu arada Açelya'nın numarasını almış olan var mıydı?
ben geldim :):) test sonuçlarım iyiymiş hormonlar iyi çalışıyomuşelimde testler varken diyetisyene de uğradım yeni bi liste verdi onunla devam edicem bakalım nasıl olcak :26:
sağol canım
aaa ne güzel ben bursadayım gel canım bursamız güzeldir. Menünde yediğin kuru yemiş olmasaymış iyiymiş.
evet canım boy çok farkediyo kilo açısından neyse sen kendini hangi kiloda rahat hissediyosan hedefin o olsun. Zaten çok azimlisin iyi gidiyosun yakında mezun olursun sen burdan
Galiba bugün pek durgunmuş buralar. Bende bugün kendimi kötü hissediyorum. Hasta değilim ama üzerimde bir kırgınlık var. İşten gelir gelmez direkt uzandım ama uyuyamadım. Haber vereyim dedim merak etmeyin. Yatmadan önce düzelirsem biraz gelmeye çalışırım. Gelemezsem de merak etmeyin. Öpüyorum hepinizi. Yarın liste işini ben hallederim. Sizler bildiriminizi yapın yeter.
Ecem sinemada, Buse arkadaşıyla, Venüs şehirdışından dönüyor, Ebru dinlenicek, Eminecim sen nerdesin? sema ve nihal nerelerdesiniz hiç yoktunuz bugün canlarım :44:Takım son zamanların en boş günlerinden birini geçirdi bugün. Yarın tartı günü herkes gereken dikkati göstermiştir umarım Ben de o kadar yoruldum ki.. Hasta halimle temizlik yaptm bir sürü, 2 kere misafir ağırladım.. Başım çatlıyor ağrıdan, karnımın ağrısı ve boğazımın verdiği acı da cabası.. Birileri olsaydı konuşurduk da kimse kolay kolay geleceğe benzemiyor kaç saattir geliyorum gidiyorum ziyaretçiler bile yok
En iyisi ben vurup kafayı yatayım :100:
Hepinizi öptümmmm kocaman kocaman ellerimden böyle kalpler çıkararakiyi gecelerr
tuğbaaa uyudun mu? ben geldim ama
bebişim bugün dışarda yiyelim dedi koştuk gittik ben gidiyorum bile diyemedim size :) bugün inanılmaz sessizdi burası gerçekten giriyorum çıkıyorum yeni mesaj yok bi ara girmedim artık nasıl olsa kimse yok diye
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah:
activia kahvaltı zamanı
ara:
1 Fincan sade nescafe
öğle:
3 orta boy köfte
yoğurt
marul,maydonoz,domates
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
4 kaşık bezelye yemeği
1 tavuk köfte
salata
ara:
1 bardak ayran
2 lt su, 3 fincan 5li çay, 1 fincan elma çayı
45 dk yürüyüş+20 dk egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?