Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dikkat et kendine kuzuuumm. Görüşürüz akşama..

Bugün burası booomboşşş Ben de öğle yemeğimi hazırlayıp yicem şimdi

Bebeğimler şuan Bursa'dayım, telefondan yazıyorum. Telefonumdan geçmiş sayfaları acamadım, sadece konuya cevap ver kısmı açılıyor. Geçmişi okuyacaktım ama akşama kaldı artık. Onceki mesajlarımı da akşam sayacağım kaptancığım. Öpüyorum hepinizi :)

ben geldim :):) test sonuçlarım iyiymiş hormonlar iyi çalışıyomuş elimde testler varken diyetisyene de uğradım yeni bi liste verdi onunla devam edicem bakalım nasıl olcak :26:

yok canım işe götürebilceğimi zannetmiyorum ama elimden geldiğince evde kahvaltı etmeye çalışıcam çünkü gerçekten simit falan az gözüksede çok etkiliyo diyeti biraz daha sıkmaya karar verdim kendimi.

canım geçmiş olsun havalar çok soğuk bu aralar dikkat et.

ne güzel tatilmiş bu yaaaa 1 ay bende istiyoruuuuuuuuuuuummm

sağol canım

aaa ne güzel ben bursadayım gel canım bursamız güzeldir. Menünde yediğin kuru yemiş olmasaymış iyiymiş.

evet canım boy çok farkediyo kilo açısından neyse sen kendini hangi kiloda rahat hissediyosan hedefin o olsun. Zaten çok azimlisin iyi gidiyosun yakında mezun olursun sen burdan

Selam kızlar ben bugün anca gelebildim çok yoğun bi gün geçirdim.
Dünkü menümüde paylasayım.

Sabah
1 elma
1 avuç leblebi

öğle
1 adet haşlanmış tavuk but
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
türk kahvesi
1 avuç leblebi

akşam
çeyrek ekmek tavuk döner
ayran

su 10 bardak 12 bardağa bi türlü çıkamadım
kızlar 2 haftadır spor yapmıyorum çok saldım kendimi halsiz hissediyorum beni silkeleyin lütfen ilk defa bu kadar ara verdim.....:18:

Akşamki tavuk döneri sadece et olarak yeseydin keşke. Ekmeği yemeseydin. Yine de güzel afiyet olsun. Spor konusunda ise; artık havalar çok daha güzel, çok eğlenceli oluyor özellikle yürümek. Bi iyileşeyim hemen dışarı atıcam kendimi Seni de bu güzel havalar motive edebilir bence.

Görüşürüz canım akşam
ben geldim :):) test sonuçlarım iyiymiş hormonlar iyi çalışıyomuş elimde testler varken diyetisyene de uğradım yeni bi liste verdi onunla devam edicem bakalım nasıl olcak :26:

Ay harikasın ne diyim :) bi can sıkıntısından gidip test yaptırdın işin sonu diyetisyene kadar vardı

Kızlar anneannem, anneannemin kardeşi ve teyzem bizdeler. Babaannemler de otogara gelmek üzerelermiş amcam onları almaya gitti. Bi onlara çıkarım yardım ederim, çay çorba pişiririm onlara annemle. Bi yandan evdekilerle de ilgilenirim. Fırsat bulamıyorum yani pek girmeye, sanırım topluca geç bi saatte buluşucaz burda hadi öptüm hepinizi görüşürüzzz

Kizlaaaaarrrr sinemaya gidicekmisizzz gelemem artik
Menum
08:30
1 tatli k bal

10:30
Yarim simit

14:00
1 lahmacun
1 ayran

18:08
1.5 tk bal

Kizlar bogazim cokkkk kotu sis agriyo konusurken yutkunurken o yuzden bal yedim sanki rahatlatiyor gibi geliyor

Su az ictim yaa yutkunamiyorum

Galiba bugün pek durgunmuş buralar. Bende bugün kendimi kötü hissediyorum. Hasta değilim ama üzerimde bir kırgınlık var. İşten gelir gelmez direkt uzandım ama uyuyamadım. Haber vereyim dedim merak etmeyin. Yatmadan önce düzelirsem biraz gelmeye çalışırım. Gelemezsem de merak etmeyin. Öpüyorum hepinizi. Yarın liste işini ben hallederim. Sizler bildiriminizi yapın yeter.

Benm de boğazım aynen öyle bebeğm

Ecem sinemada, Buse arkadaşıyla, Venüs şehirdışından dönüyor, Ebru dinlenicek, Eminecim sen nerdesin? sema ve nihal nerelerdesiniz hiç yoktunuz bugün canlarım :44:Takım son zamanların en boş günlerinden birini geçirdi bugün . Yarın tartı günü herkes gereken dikkati göstermiştir umarım Ben de o kadar yoruldum ki.. Hasta halimle temizlik yaptm bir sürü, 2 kere misafir ağırladım.. Başım çatlıyor ağrıdan, karnımın ağrısı ve boğazımın verdiği acı da cabası.. Birileri olsaydı konuşurduk da kimse kolay kolay geleceğe benzemiyor kaç saattir geliyorum gidiyorum ziyaretçiler bile yok

En iyisi ben vurup kafayı yatayım :100:

Hepinizi öptümmmm kocaman kocaman ellerimden böyle kalpler çıkararak iyi gecelerr

tuğbaaa uyudun mu? ben geldim ama
bebişim bugün dışarda yiyelim dedi koştuk gittik ben gidiyorum bile diyemedim size :) bugün inanılmaz sessizdi burası gerçekten giriyorum çıkıyorum yeni mesaj yok bi ara girmedim artık nasıl olsa kimse yok diye

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:

activia kahvaltı zamanı

ara:
1 Fincan sade nescafe

öğle:
3 orta boy köfte
yoğurt
marul,maydonoz,domates

ara:
1 elma

akşam:
1 kase yoğurt
4 kaşık bezelye yemeği
1 tavuk köfte
salata

ara:
1 bardak ayran

2 lt su, 3 fincan 5li çay, 1 fincan elma çayı
45 dk yürüyüş+20 dk egzersiz

geldiiim yorgunluktan bittim kızlaar cumartesi günü kuzenimin diş buğdayı var demiştim, o gün için kendime h&m den çok hoş bi ekru örme elbise aldım, kumaşı biraz angora çok şık bir şeeey oleeey çok şık olmalıyım o güüün pull&bear da bi kazak görmüştüm ama iflas ettim, alsam hiç param kalmayacaktı almadım ben de mint yeşiliydii bayılıyorum o rengee

diyetim açısından isee akşam 6 gibi acıktım dışarda, gittim marketten light yoğurt aldım 200 gram onu yedim yatıştım, suyuma dikkat ettim. biliyorsunuz ki yarın tartı günüü

ama maalesef akşam yemeğimi bugün 22.00 da yiyebildim eve çok geç geldim çünkü. hafif yedim ama. bu arada ben dün menümü paylaşmayı unuttuum şimdi aklıma geldii onu da paylaşacağım birazdan

bizim diyette azaltma diye bir şey yok doymazsak kilo veremiyoruz. ben de doyana kadar yiyorum yavaş yavaş, fazlasını yemiyorum ebrucum

benim de yeşilçayım bitti bugün alacaktım. hep aktardan alıyorum. bi de çaykurunkini deneyeyim :)

dene canıım çok güzeel

içme suyunu kaynatıyorum. bardağın içine bir çay kaşığı yeşil çay atıyorum ama süzgeçle atıyorum demleme süzgeciyle. suyu üzerine ilave ediyorum. 3 dk bekleyip zaten süzgeçte olan yeşil çayı içinden çıkarıyorum içiyorum tubişiiim

maşallah canım çok sevindim

yok ebrucum yaa daha çook burdayım ben een az 2 ay sonrasında da ecemle beril gibi buralarda olurum bir süre dahaa

çok geçmiş olsun ebrucum. aman dikkat et kendine iyi geceler canım

oooyy yetişemedim yine tubişimeeeeee sen de dinlen canım zaten yorulmuşsun çok

iyi geceleer

eveet bugün buralar baya sessizmiş emoş :26: hoş geldin sen deee

sabah çok az olmuş, akşam da çok olmuş :26: biraz tersine çevir bence bu ikisini akşamı daha hafiflet ve sabah da iyice doy onun harici çok güzel bence menü

Dün menümü paylaşmayı unuttum kızlar. Şimdi hatırladığım kadarını paylaşıyorum. Dün protein günümdü, o nedenle çeşit azdı kızlar

DÜNÜN MENÜSÜ

sabah
dukan krep
üçgen peynir
1 dilim hindi füme
1 dilim piliç jambon

ara
yoğurt

öğle
soya soslu tavuk
yoğurt

ara
1 dilim hindi füme

akşam
soya soslu tavuk
yoğurt

ara
yoğurt

3 fincan yeşil çay
popo ve bacak egzersizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…