Günaydın kızlar
Bugün iyice hasta oldum artık sesim bile cıkmıyo bogazım cok kötü icim sanki alev alev yanıyo aksam kerem beni dr a götürücekmis sesimden anladı
Tubisim Ecem menülerine yeni birini daha ekledim :) o arkadasımında hedefi coook yüksek artık Ecem menüleriyle beslenicek ama ona daha cok yemesini söyledim benmkilerin azlıgını söylemedim :))) hasta falan olur allah korusun
Baska gecmiste ne okumustum unuttum Tubis kendine dikkat et hastasın birde havuz demissin allahtan regl olmussunda durdun..
Kilom 57.1
Tubis en azından seninki sabit ama senin regl bile oldugunda verdigin kiloları bliyoruzz grip ve regl üst üste olunca böyle oldu sanırım
Ben grip olunca daha hızlı kilo veriyorum cnkü hic bisey yiyemiyorum kilo vermeyede bi gripten sonra baslamıstım :)iyilesnce herkes ooo ne kadar kilo vermissn diyince bende devam ettirmistim sonuc iste bugünler :)
Sonucları hic hic begenmedim
Ben uykuyaaa gdiyorummmgörüsürüüüz
Geçmiş olsun canımmm, google taktiğini de güle güle kullan :)
Çok haklısın canım benim, dün zaten canım çıktı valla
Ay gelemedim akşam kusura bakmayın arkadaşlarım, Cevahir'e alışverişe gittim. Nine West'ten 300 liralık çantayı 70 liraya aldım
Lahmacun biraz bozmuş ama zaten sonra hiçbir şey yememişsin dengelemiş canım. Acıkmadın mı yahu
Canım hiç üzülme ben de büyük ihtimalle + çıkarım yeni regl olduğum için, hastalık durumu nasıl olsa bunu es geçmelisin bence.
Regl belası bana da vuracak bugünnnn....
Kızlar 10:30'dan diyetisyen randevum var. Şimdi yola çıkıyorum. Ölçültükten sonra bildirim yapacağım. Herkese günaydın, herkesi çok öpüyorum..
günaydın kızlaar :)
nasılsınız bugün? ben dün gece koltukta uyuyakalmışım belim tutulmuş ya çok kötü
neyse ben bi geçmişe bakıp döneyim
kizlar onca alinti yaptin hepsii gitmis. telden baglaniyorum
***13. TAKIM 299. ETAP ***
Arzu_54 (79/79/0/%0) Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8///%) 9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
niyal (75///%)
prensesss016 (56/56/0/%0) Kilosu aynı
48to38 (79.5///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
nerde bu millet nerde bu devlet, ben gezdim gezdim geldim, emoş da burdaaa, yok mu arttıraaan
Sınıflandırma Gİ düzeyi Örnekler Düşük Gİ 55 veya daha az barbunya, nohut, kuru fasülye, mercimek, fındık, elma, portakal (çoğu meyve ve sebze),makarna, Kepekli ekmek Vasat Gİ 56 - 69 esmer pirinç, şeker kamışı, çavdar ekmeği, muz (ham), dondurma, fırında patates Yüksek Gİ 70 veya daha yüksek patates, beyaz ekmek, beyaz pirinç, beyaz şeker, işlenmiş meyve suları, muz(olgun),karpuz, krakerler, mısır cipsi, mısır gevreği
düşük ve yüksek glisemik endeksli besinlerle alakalı bi tablo.
Günaydın kızlar nolur bari sizden iyi haberler gelsin
kilo bildirimim:
Geçen hafta:74
Bu hafta:73,1
Fark:900 gr
%1,216
hedef:60
kızlaaaar kadınlar günümüz kutlu olsun :124::124:
Başlangıç: 87.6 kg
Geçen hafta (2 Mart): 87.6 kg
Bugün (8 Mart): 84.9 kg
Skor: -2.7 kg
Hedef: 55 kg
Yahu bakıp bakıp duruyorum.. bu hafta gerçekten dökülmüşüz... çok üzgünüm
Nihal de gelir bildirimini yapar umarım ve güzel bi sonuç almıştır?
Açelya yok ortalıklarda
Ben tam takım toparlanıyor ne kadar güzel diye düşünürken... Çok mu karamsarım ne
bu arada semacım çok geçmiş olsun.
tubişim çay konusunda faydalı olduğuma sevindiiim.
venüs ve emooşş yeşil çaylar havayaaaaaaa
Başlangıç: 87.6 kg
Geçen hafta (2 Mart): 87.6 kg
Bugün (8 Mart): 84.9 kg
Skor: -2.7 kg
Hedef: 55 kg
tatlım ben bulamadım çaykurun yeşilçayını aktardan aldım artıkama şu anda içiyorum
venüscüğüm süpersin çok özendim kilo verişine :) bu hafta ben çok verememişim ama pes etmek yok :)
kipa'da buldum bende, 2 aydır her yere baktım bulamadım ama büyük migros'larda da olabilir, oraya bakmak hiç aklıma gelmedi, durmadan da gidiyorum oysa
afiyet olsun canım ben de içtim kahvaltıdan önce
aaa emoooşlütfen amaa verememişim falan demek yok. verdik mi verdik, ekside miyiz evet, tamam mıdır tamamdır, devam mıdır devamdır
yine çıldırdım ben
Kızlar yeni katılan arkadaşların listeye eklenme durumu nasıl oluyor.Mesela Cuma günü katılan arkadaşımız bu hafta listeye dahil oluyormu mesela?
Kızlar yeni katılan arkadaşların listeye eklenme durumu nasıl oluyor.Mesela Cuma günü katılan arkadaşımız bu hafta listeye dahil oluyormu mesela?
yok pes etmek yok 2 gündür tuvalete çııkamıyorum ona verdim ben :) sabah doktorumu aradım yoğurt çok yediğimden oluyomuş sanırım prebiyotik yoğurda dön dedi bende activiaya saldırıyorum yarın 72 lerde çıkarsam şaşırmam :)
not: laktoz alerjim var bağırsaktaki enzimlerim az olduğu için sindirimde sıkıntı yaşıyorum bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?