Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlaar :)
nasılsınız bugün? ben dün gece koltukta uyuyakalmışım belim tutulmuş ya çok kötü
neyse ben bi geçmişe bakıp döneyim

Çok geçmiş olsun meleğim git tabi doktora, benm gibi evde durup kendi kendine iyileşmeyi bekleme

Bu arada ecem menüleri'yle zayıflamaya niyet eden arkadaşına gerekli uyarıları yap lütfen ona senin insanüstü bi varlık olduğunu falan söyle ki, zayıflycam diye hastanelik olmasın garibim :)

Ya bi de benm şu sabit kilo meselesine gelince, çok kötü oluyorum ya :\ geçen ay da regl olduğumda 1 kg az gelmiştim :\ Bu sefer neden böyle oldu kafayı yicem.. Keşke öğrenebilsem sebebini acayip moralim bozuldu çünkü bu hafta benim için çok ideal bi haftaydı ((( 1 güncük sporuma gidemedim hastayım diye, ama 2-3 gün 1 saat yürüdüm

Sonucları hic hic begenmedim
Ben uykuyaaa gdiyorummm görüsürüüüz

Sağol canım artık daha iyiyim, sadece öksürüğüm kaldı işte.

Dün canın çıktı çok hareket ettin yani, süper

Yeni çantan hayırlı olsun bu aralar herkeste bi alışveriş çılgınlığı

Ecem'in menülerine hala alışamadın mı kuzum sen? O yemek için yaşamıyor, yaşamak için yiyor. E bu durumda da; 1 lahmacun+ayran+yarım simit+2 tatlı kaşığı bal da onu hayatta tutmaya yetiyor :) Bi de şöyle bişey var ki, lahmacun çok da kalorili bişey değil Her zaman olmasa bile, ayranla birlikte bi öğle yemeği o şekilde yapılabilir.

Kızlar 10:30'dan diyetisyen randevum var. Şimdi yola çıkıyorum. Ölçültükten sonra bildirim yapacağım. Herkese günaydın, herkesi çok öpüyorum..

Her hafta aynı saatte, aç karna ve mümkünse aynı kıyafetlerle tartılmaya özen göster canım. Evine bi banyo tartısı al mutlaka bence..

Yahu bakıp bakıp duruyorum.. bu hafta gerçekten dökülmüşüz... çok üzgünüm
Nihal de gelir bildirimini yapar umarım ve güzel bi sonuç almıştır?
Açelya yok ortalıklarda
Ben tam takım toparlanıyor ne kadar güzel diye düşünürken... Çok mu karamsarım ne

nerde bu millet nerde bu devlet, ben gezdim gezdim geldim, emoş da burdaaa, yok mu arttıraaan

Busecim bu mesajı yazdığında ben muhtemelen uyumuşum :) dün nasıl yorulduysam artık :)

canım yeni başladığım için yavaş yavaş öğreniyorum dikkat edicem artık bu tabloya göre :)
dün diyetisyen bi liste verdi hangi yiyeceğin yerine ne yiyebilirim diye sebze yemeği deyince yemştim buna da dikkat edicem artık kopyaladım bu tabloyu çok saol bilgilendirmen için :)

Günaydın kızlar nolur bari sizden iyi haberler gelsin

geldiii geldiiiiiiiiiiii

kilo bildirimim:

Geçen hafta:74
Bu hafta:73,1
Fark:900 gr
%1,216
hedef:60

oleeey harikasın emooş

kızlaaaar kadınlar günümüz kutlu olsun :124::124:

eveet teşekkür ederim tatlııım kadınlar günümüz kutlu olsuuun

Başlangıç: 87.6 kg
Geçen hafta (2 Mart): 87.6 kg
Bugün (8 Mart): 84.9 kg
Skor: -2.7 kg
Hedef: 55 kg

vayy canına diyoruuum. harikaaaaaaaa

ebruu venüsün paylaşımları da çok iyi alsak mı onu takıma bu hafta baksana verdiği kiloyaaaaaa

bu arada semacım çok geçmiş olsun.

tubişim
çay konusunda faydalı olduğuma sevindiiim.

venüs ve emooşş yeşil çaylar havayaaaaaaa

aa lütfen ama yaaa, iyiyiz iyiyiz üzülmek yok tubişim bu hafta böyleydi çünkü herkes hastanelik oldu yahu :26: serum yiyen yiyene, kan aldıran aldırana yani. çok normal.

sen de kilo veremedin diye hiiç üzülmüyorsun, şişkinlik onlar. harikasın bebeğim, bak haftaya nasıl inecek o ibre eksilere, hele bi kurtul şu ödemden tamamdıırr

kilo bildirimim :

geçen hafta : 54.8
bu hafta : 53.6 (halbuki dün 53.1'i görmüştüm ama regl oldum böyle oldu )

fark : 1.2
% 2.18978102

hedef : 50

tatlım ben bulamadım çaykurun yeşilçayını aktardan aldım artık ama şu anda içiyorum

kipa'da buldum bende, 2 aydır her yere baktım bulamadım ama büyük migros'larda da olabilir, oraya bakmak hiç aklıma gelmedi, durmadan da gidiyorum oysa

afiyet olsun canım ben de içtim kahvaltıdan önce

venüscüğüm süpersin çok özendim kilo verişine :) bu hafta ben çok verememişim ama pes etmek yok :)

aaa emoooş lütfen amaa verememişim falan demek yok. verdik mi verdik, ekside miyiz evet, tamam mıdır tamamdır, devam mıdır devamdır

yine çıldırdım ben

Kızlar yeni katılan arkadaşların listeye eklenme durumu nasıl oluyor.Mesela Cuma günü katılan arkadaşımız bu hafta listeye dahil oluyormu mesela?

yok pes etmek yok 2 gündür tuvalete çııkamıyorum ona verdim ben :) sabah doktorumu aradım yoğurt çok yediğimden oluyomuş sanırım prebiyotik yoğurda dön dedi bende activiaya saldırıyorum yarın 72 lerde çıkarsam şaşırmam :)
not: laktoz alerjim var bağırsaktaki enzimlerim az olduğu için sindirimde sıkıntı yaşıyorum bazen :)

Kızlar yeni katılan arkadaşların listeye eklenme durumu nasıl oluyor.Mesela Cuma günü katılan arkadaşımız bu hafta listeye dahil oluyormu mesela?

ben de yeniyim 1 hafta oldu takıma katılalı 2 hafta deneme süresi verdi kaptanımız. deneme süresinden sonra takıma girebileceğim. tabi büyüklerimiz daha iyi bilir

takıma geçen cuma katılmış üyeyi isterseniz bu hafta listeye alabilirsiniz hilalcim. bu konuda takımınızda bir kural yoksa yani. biz de 2-3 hafta deneme süresine tabi tutulur üye.

yeni katılan üyenin geçen haftaki kilosuyla bu haftaki kilosunun yüzdesini bulun. her şey anı ama bildirimde bulunurken yeni üyenin yanına parantez içinde (yeni üye, hedef kilosu _ _ ) şeklinde belirtin

anladım canım. ben de dün regl oldum ve dün hiç çıkmadım tuvalete ben de yeşil çay dün 2 bardak içmiştim, az geldi sanırım dukanda kabızlık sorunu efsanedir, sürekli bu duruma düşülür yani ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…