sen de hoşgeldin tatlımeveet bugün buralar baya sessizmiş emoş :26: hoş geldin sen deee
sabah çok az olmuş, akşam da çok olmuş :26: biraz tersine çevir bence bu ikisiniakşamı daha hafiflet ve sabah da iyice doy onun harici çok güzel bence menü
sen de hoşgeldin tatlım
bu sabah çok kötüydüm cnm kahvaltı yapmak istemedi hiç yemesem olmazdı.activiayı bile zor bitirdimakşam erkek arkadaşımla yemeğe çıktık çok sevdiğimiz bi mekana her zamanki menümüzdü bu ama ben sadece yarısını yiyebildim. önceden hepsini bitirdiğim için bugün bi garip hissettim ama bu iyi bişey sanırım :)
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah:
activia kahvaltı zamanı
ara:
1 Fincan sade nescafe
öğle:
3 orta boy köfte
yoğurt
marul,maydonoz,domates
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
4 kaşık bezelye yemeği
1 tavuk köfte
salata
ara:
1 bardak ayran
2 lt su, 3 fincan 5li çay, 1 fincan elma çayı
45 dk yürüyüş+20 dk egzersiz
içme suyunu kaynatıyorum. bardağın içine bir çay kaşığı yeşil çay atıyorum ama süzgeçle atıyorum demleme süzgeciyle. suyu üzerine ilave ediyorum. 3 dk bekleyip zaten süzgeçte olan yeşil çayı içinden çıkarıyorum içiyorum tubişiiim
oooyy yetişemedim yine tubişimeeeeeesen de dinlen canım zaten yorulmuşsun çok
Dün menümü paylaşmayı unuttum kızlar. Şimdi hatırladığım kadarını paylaşıyorum. Dün protein günümdü, o nedenle çeşit azdı kızlar
DÜNÜN MENÜSÜ
sabah
dukan krep
üçgen peynir
1 dilim hindi füme
1 dilim piliç jambon
ara
yoğurt
öğle
soya soslu tavuk
yoğurt
ara
1 dilim hindi füme
akşam
soya soslu tavuk
yoğurt
ara
yoğurt
3 fincan yeşil çay
popo ve bacak egzersizleri
MENÜM
sabah
dukan krep
üçgen peynir
domates
1 dilim hindi füme
1 dilim piliç jambon
ara
yoğurt
öğle
soya soslu tavuk
fasulye yemeği
brokoli
yoğurt
ara
yoğurt (dışardayken alıp yedim)
akşam
soya soslu tavuk
brokoli
cacık
ara
3 yemek kaşığı dukan puding (regl yüzünden sanırım duramıyorum tatlısız)
2 bardak yeşil çay
kızlaaaaaaaarrr herkese ii geceler bugün sabah eşime ütü yapayım diye erken kalktım tansiyon sıfırlarda kaçtı bilmiyorum ama az kalsın bayılıyordum eşimde evde yalnız kalmayayım diye annemlere bıraktı doktora gittik ölçtü 8 küsür çıktı kan vermemi söyledi kan şekerimin düşmüş olabileceğini söyledi ama aç karnına vermek gerekiyormuş yarın gidemem kendimi ii hissetmiyorum yolda bayılırım filan pazartesi eşime dedim biraz geç git beni götür bi kan vereyim gidecez bi aksilik olmassa kansızlık vardı bende zaten ileri boyutta değil ama var demişti bi dönemde o yüzden giremedim kardeşiminde net paketi bitmiş haberde veremedim geç geldik kızımı uyutum dedim ettim anca girdim hemen yatıcam annemlerdede çok ayakta olmadım dinlendim kızımla ilgilendi annem saolsun ne gıcık bişi bu yaa kızıyolar bana diyet yapıyosun ondanmı diye onla ilgisi yok ya sadece hastalıkla aynı döneme denk geldi direk serumu yiyince sanırım böyle bişi oldu inş kan şekerinde bişi yoktur sinir oldum yaa bu hafta sallantılı geçti sağlık çok önemli yaaa hele böyle tansiyon sorunu ilk defa yaşıyorum şaşırdım kendime sanırım en savunmasız anda yakaladı nüksetti neyse ama hiç bişi beni yolumdan yıldıramaz baktım düşükse biras arttırır ama kesinlikle bırakmam neyse öptüm herkesi kilo bildirminide yapıp yatayım acele yazıyorum karışmamıştır umarım
Sınıflandırma | Gİ düzeyi | Örnekler |
---|---|---|
Düşük Gİ | 55 veya daha az | barbunya, nohut, kuru fasülye, mercimek, fındık, elma, portakal (çoğu meyve ve sebze),makarna, Kepekli ekmek |
Vasat Gİ | 56 - 69 | esmer pirinç, şeker kamışı, çavdar ekmeği, muz (ham), dondurma, fırında patates |
Yüksek Gİ | 70 veya daha yüksek | patates, beyaz ekmek, beyaz pirinç, beyaz şeker, işlenmiş meyve suları, muz(olgun),karpuz, krakerler, mısır cipsi, mısır gevreği |
Sağlıklı ve dengeli bir beslenme planlamasında tüketeceğiniz besinlerin glisemik indekslerini dikkatle almanızda yarar var. Besin seçimlerinizi yiyeceklerinizin glisemik indekslerine göre yapmanız size pek çok yarar sağlar. Düşük glisemik etkili gıdalar kilo fazlalığı ve obezite sorunu ile mücadelenizi kolaylaştıracak, kalp ve damar sağlığınızı koruyacak, yetişkin tipi diyabet ve hipertansiyonu önlemede size destek olacaktır. |
Geçmiş olsun canımmm, google taktiğini de güle güle kullan :)Venüscüm şu gizli google penceresi taktiği iyiymişBilgi için sağol :)
[/B]
Şimdi hallederiyorum kaptancığımHadi bakalım iyi yolculuklar sana ama şu mesaj olayını hallet biran önce yoksa deneme haftan uzayacak haberin olsun. Mesaj sayma işini kapmışsın konu kısmına yazmakla. Tebrik ederim ama dediğim gibi üşenmede geçmişi say biran önce.
Dün de kaçamak yapmadım ama düzenime de uyamadım, dönüş denizotobüsü 18:00'deydi, ona göre en uygun neyse onu yiyebildim. :/yapma be venüsüüm :26: tamam canım bozma morali, toparlarsın yarın hemencecik. iyi geceler öyleyse sana
Bilmiyordum onu canım, zaten bilmediğim için üşeniyordum hemen hallediyorum :)Venüs'cüm profilinden saymayı biliyorsun dimi? Daha kolay oluyor öyle. Kendi profilinden nickinin üstünü tıkla. Alt alta yazdığın mesajlar çıkıyor. Yan taraflarında saatleri ve tarihleri var öyle sayması çok kolay oluyor.
Zaten hergün evden metrobüse 20 dk, dönerken işten metrobüse 10dk yürüyorum kaptancığım. Dün baya yoruldum iş koşuşturmasında bir + olmuştur herhalde umarım :/Sadece akşamı şaşırtmışsın. Onuda zaten başka bişey yemeyerek dengelemişsin. İş sadece bundan sonra kendini tutmak kalıyor kahvaltıya kadar. Acıkıp da bişeyler yeme sakın. Onun haricinde menün gayet güzel. Ayrıca farkettim ki miktarlar yavaş yavaş azalıyor. Yarın bu fındık badem olayınıda biraz sporla dengeleyebilirsin. Spor dediysem normalden daha fazla hareketi kastettim. Mesela işe giderken evden biraz daha erken çıkıp 1- 2 durak önce inip yürümek işe yarar.
Evet bebeğim bilmiyordum, sağolsun kaptanım da yazmış. Hemen hallediyorum. Bu hafta başka kaçamak yok zaten. Gelecek hafta hiç yapmıcam kendime söz verdim. :)venüs cüm sanki bana mesaj saymayı bilmiyormuşsun gibi geldi. sağ üstte nickinin yazılı olduğu yere tıkla açılan sayfada yine nickinin olduğu sekmeye tıkla orda sadece senin yazdığın mesajlar sıralanır, oradan sayıp yaz canım. bunu bilmiyorsan çünkü burdan tek tek tüm sayfalardan mesajlarını ayıklayıp saymaya çalışırsın, bu da imkansız ve saatlerini alırbana bilmiyormuşsun gibi geldi aydınlatayım dedim
kaçamak hemen göze çarpıyor :26: tamam canım hatanın farkına var ve bu haftayı artık kaçamaksız kapat, yaparsın sen
Aaaa ben de araştıracaktım en iyisi hangisi diye.. Bilgi için teşekkürler canııım :)kızlaar bu arada ben yeşilçayı araştırdım en iyisi çaykur un yeşil tenekede olanıymış, her yerde arıyordum bulamamıştım. geçen gün kipada buldum ve bugün içmeye başladım. bergamot aromalı, tadı güzel, berrak ve işe yaradı hemeeen
siz de alabilirsiniz bencee, kullananlar çok memnun kalmış. internetten bir araştırın derim
Çok haklısın canım benim, dün zaten canım çıktı vallaVenüs'üm olur böyle zaman zaman. Sen de sıkma canını lütfen, nasıl toparlayacağımızı da öğreniyoruz burda herşeyi öğrendiğimiz gibi. Bugün misler gibi dengelersin akşam yedikleriniEbru'nun da dediği gibi hareketini arttırırsın ufak da olsa değişikliklerle. Bu ve bunun gibi şeyler :)
Eee öğrenci olunca arayıl tatilene göre izin almak mümkün oluyorne güzel tatilmiş bu yaaaa 1 ay bende istiyoruuuuuuuuuuuummm
Ay canım görmemiştim, görsem bir kahveye davet ederdim seni :)aaa ne güzel ben bursadayım gel canım bursamız güzeldir. Menünde yediğin kuru yemiş olmasaymış iyiymiş.
Menün güzel canım, tavuk dönerin içinde sos yok ise hiçbir sıkıntı yoktur büyük ihtimalle :)Sabah
1 elma
1 avuç leblebi
öğle
1 adet haşlanmış tavuk but
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
türk kahvesi
1 avuç leblebi
akşam
çeyrek ekmek tavuk döner
ayran
su 10 bardak 12 bardağa bi türlü çıkamadım
kızlar 2 haftadır spor yapmıyorum çok saldım kendimi halsiz hissediyorum beni silkeleyin lütfen ilk defa bu kadar ara verdim.....:18:
Ay gelemedim akşam kusura bakmayın arkadaşlarım, Cevahir'e alışverişe gittim. Nine West'ten 300 liralık çantayı 70 liraya aldımGörüşürüz canım akşam
Lahmacun biraz bozmuş ama zaten sonra hiçbir şey yememişsin dengelemiş canım. Acıkmadın mı yahuKizlaaaaarrrr sinemaya gidicekmisizzz gelemem artik
Menum
08:30
1 tatli k bal
10:30
Yarim simit
14:00
1 lahmacun
1 ayran
18:08
1.5 tk bal
Kizlar bogazim cokkkk kotu sis agriyo konusurken yutkunurken o yuzden bal yedim sanki rahatlatiyor gibi geliyor
Su az ictim yaa yutkunamiyorum
Süper canım menün de aktivitelerinde süper. Maşallah böyle devam edersin umarım.BUGÜNKÜ MENÜM
sabah:
activia kahvaltı zamanı
ara:
1 Fincan sade nescafe
öğle:
3 orta boy köfte
yoğurt
marul,maydonoz,domates
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
4 kaşık bezelye yemeği
1 tavuk köfte
salata
ara:
1 bardak ayran
2 lt su, 3 fincan 5li çay, 1 fincan elma çayı
45 dk yürüyüş+20 dk egzersiz
Ohh afiyet olsun Dukan KraliçesiMENÜM
sabah
dukan krep
üçgen peynir
domates
1 dilim hindi füme
1 dilim piliç jambon
ara
yoğurt
öğle
soya soslu tavuk
fasulye yemeği
brokoli
yoğurt
ara
yoğurt (dışardayken alıp yedim)
akşam
soya soslu tavuk
brokoli
cacık
ara
3 yemek kaşığı dukan puding (regl yüzünden sanırım duramıyorum tatlısız)
2 bardak yeşil çay
Canım hiç üzülme ben de büyük ihtimalle + çıkarım yeni regl olduğum için, hastalık durumu nasıl olsa bunu es geçmelisin bence.ebruu sabah erken yapamam bugun sabah tartıldım kilo bildirimimi yapayım
geçen haftaki kilo= 74.3
bu haftaki kilo=75.10
+ 0,80
ebrum yüzdeyi alamadım hesaplamayı kendi pcme kaydetmiştim bugünde gelmedi pc canım rica etsem bu hafta benim yerime hesapla ezberimdede yok yanlış bilgi vermeyeyim geçmişi kurcalayacak takatimde yok bebeğim birde allaha şükür inan daha çok çıkarım diye korkuyordum buda eminim şişlik çünkü tuzlu ayran turşu serum derken illaki ödem vardır diye düşünüyorum yeşil çayda içemedimki ödemi atayım öyle işte kilo veren herkesi tebrik ediyorum şimdiden kimse kus. bakmasın canlarım ortalamayı kötü etkiledim özür dilerim şekerler inşş şu sıkıntıdan kurtulurumda kilo vermede diyette sağlıkta düzene girer herkese ii geceler
Regl belası bana da vuracak bugünnnn....Günaydın canlarım.
Regl şişkinliğine veriyorum çünkü kilom malesef sabit
Bu hafta yürüyüşlerime de başlamıştım halbuki ve sadece çarşamba günü hastayım diye sporumu aksatmıştım çok güzel bi sonuç görürüm diyordumVe bu arada ben bugün yüzme havuzuna gidicektim regl olmasaydım eğer
Geçen hafta: 105.6
Bu hafta: 105.6
Fark: 0
%0
Bence menülerini saatli yaparsan belki metabolizman şaşırır canımselam kızlar herkese günaydın.
geçmişi okuyamadım daha kilo bildirimimi yapayım önce
geçen hafta 56
bu hafta 56
malesef aynı çıktım ne fazla ne eksik :26::26:
çok üzüldüm bu duruma sanırım duraklama dönemine girdim bana bi tavsiyesi olan varmı acaba neyi değiştirsemki tekrar vermeye başlasam 100-200 gr vermişimdir diyodum ama oda yok malesef. önümüzdeki hafta hedef 55 bakalım becerebilecekmiyim çok kararlıyım çok uzadı artık bu diyet mevzusuu
Kızlar noluyor yaaaaaaaaaaa hiç kilo veren yok takımda.İnşallah bundan sonraki bildirimler iç açıcı olur. Gerçekten çok üzüldüm. Biran önce herkesin toparlanması lazım. :26:
***13. TAKIM 299. ETAP ***
Arzu_54 (79/79/0/%0) Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8///%) 9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
niyal (75///%)
prensesss016 (56/56/0/%0) Kilosu aynı
48to38 (79.5///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Sema'cım bu hafta seni izinli yazıyorum. Haftaya iyileşip iyileşemeyeceğini bilmediğim için listeyi riske atmayalı. İzinli değilsin diyete devam ama listede olmayacaksın iki hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?