Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyyy cok güzelll amaa ne güzelllll misssss gibi bebisss kokucakkkkk her yer yaa :)) icinde huzurla uyusundaa büyüsünn insallaaaah
Amin canım çok teşekkürler. Bu arada sanırım ikinci bebiş olduğundan daha aldığım ilk şey bu uyku seti. Beşiğin siparişini verdik ama henüz gelmedi. İlk bebişimde daha bikaç aylıkken almaya başlamıştım. Şimdi nedense acele etmedim. Sanırım tecrübe

Çok güzel bir düşünce Ecem'cim ama benim kızımın buna inanacağını sanmıyorum. Yinede denerim. Ama şimdinin çocuklarının maşallahı var bilmedikleri şey yok. Belki yaşı daha küçük olsa dediğin çok işe yarardı ama şimdi yedi yaşında

Tuğba'cığım sabah menümüz süt dışında aynıymış tekrar geçmiş olsun cnm Allah rahatlık versin iyi geceler öptm

aayy o ne şirin öylee güle güle kullansın inşallah
Çok teşekkürler Emine'cim.

çok güzelmiş ebru güle güle kullansın küçük melek ebruuuu ismi ne olucak ilk kızının ismi ne bu arada
Teşekkürler Sema'cım. İlk kızımın ismi Hayrünisa, bunun ismide Gülce Su olacak inşallah

Kızlar ben kacıyorum sabah yine erken kalkıcamm okula gittim tüm haftaa hala oturtamadım uyku düzenimi
İyiii geceleeeerr

Tecrübe böyle birsey iste biz olsak ohoo simdi hersey hazırdı hahaha :) saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah herseyi olacaktır zaten
Haklısın daha kücük olsaydı daha etkili olurrdu :)

bu arada benim pc gelmedi hala ya yapılmamış daha bugün eşim aramış yarın demişler eşimde leptopunu alıp gelmiş kızcam diye yarın gelir inş telden talan ediyorum ortalığı yaa acemi olunca bide minik minik pc nin gözünü seveyim beee telefonda acil durumlar için süper bişi hemen elinin altında kafana bişimi takıldı gir bak teknoloji işte

Kızlar ben kacıyorum sabah yine erken kalkıcamm okula gittim tüm haftaa hala oturtamadım uyku düzenimi
İyiii geceleeeerr
İyi geceler Ecem'cim ama foto yüklüyorum onlara bakta çık

Tecrübe böyle birsey iste biz olsak ohoo simdi hersey hazırdı hahaha :) saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah herseyi olacaktır zaten
Haklısın daha kücük olsaydı daha etkili olurrdu :)
İlkinde bende öyleydim canım Acaip hevesli oluyosun. Şimdide hevesliyim ama ne nerden alınır, ne lazım hepisini bildiğim için daha basit oluyor hemde daha çabuk hallediliyor.

ikisi de çok güzel isim maşallah..

Benimde netbook un enter tuşu bozulmuş. Eşim kahve damlatmış üzerine. HP nin Konya da servisi yokmuş. İstanbula gitti bakalım ne kadar sürede gelecek

off ya yine erkenden uykum geldi benim
yatmaya gidiyorum artık :18:
13.takım hatunları iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin öpüldünüz

Benimde netbook un enter tuşu bozulmuş. Eşim kahve damlatmış üzerine. HP nin Konya da servisi yokmuş. İstanbula gitti bakalım ne kadar sürede gelecek

inş en kısa zamanda gelir ebruuuuuu... fotoları silme yarın bakarım ben canım kızımı uyutmam lazım benim cadı ayakta hala şu saat oldu babasına sırnaşıyor mızıklanmaya başladı merak ediyordum bebeğim bende göreyim herkese ii geceler mesaj sayılarını tekrar sayıp atıyorum sana şekerim kib

İyi geceler canım allah rahatlık versin

Yükledim bile bak çıkmadan

buse ebrucum benimkide
Maşallah seninkisinin de adı çok güzel

cidden büyük şanss

Resim dedinizde ben bebişli hallerimin fotolarını ekleyeyim size

evet eveeeet

canım yaa tekrar geçmiş olsun. hasta olmana rağmen menün güzel. allah rahatlık versin tubişim

http://www.tac.com.tr/satis/cImage/kucuk/71045346.jpg Bakalım çıkacak mı resim? Kızlar bebişime uyku seti aldım, bakalım hoşunuza gidecek mi? Ama çok küçük çıkıyor resim.

ay bayıldım ben bunaa harika bi seçim olmuş ebrucum, iyi günlerde sağlıkla kullansın bebiş

hadi bakalım ecooşş ben 3 gün bile tartılmamaya dayanamam kolay gelsin

her şey güzel ama o suyu niye içtin ki sen :26: hiç iyi olmamış, hem de doyurucu da değil yani :44:

ay ecooş bunları mı diyorsun, ben kendi fotonu koydun sandım yahu bunları görmüştüüüm

İyiii geceleeeerr

iyi geceler kuzucuum

sana da iyi geceler emooş

İyi geceler canım allah rahatlık versin

Yükledim bile bak çıkmadan

Maşallah seninkisinin de adı çok güzel

gördüm gördüm bebeğim mşallah bence çok kilo almamışsın çok tatlsınız üçünüzde sen onlar büyüsün sonra gör 3 genç kız dolaşırsınız artık

gördüm gördüm bebeğim mşallah bence çok kilo almamışsın çok tatlsınız üçünüzde sen onlar büyüsün sonra gör 3 genç kız dolaşırsınız artık
Aldım canım yaaaa dün sabah tartıda 82 kiloyu gördüm. Bir kısmı ödem bunun ama olsun yinede rahat 17-18 kilo aldım. Sanırım boyum uzun olduğu için (172) pek göstermiyorum. Göbeğim önde top gibi duruyor sadeceİnşallah o günleride görürüz Sema'cım

ebrucuum bence az bile almışsın kiloo, zayıf hamile bir kadın olmuşsun resmeeen maşallaaahhh

bugün sanki çok wc ye çıktım kızlar, umarım yarına yine dönerim 53.2 ye falan

ay bayıldım ben bunaa harika bi seçim olmuş ebrucum, iyi günlerde sağlıkla kullansın bebiş
Teşekkürler Buse'cim yaaa beğenmenize bende sevindim. Çünkü sadece 10 dk içinde karar verip aldım Resimleri de ekledim bak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…