Teşekkürler Buse'cim ama gelde bana sor kendimi acaip şişko hissediyorum. İnşallah doğumdan sonra büyük kısmı gidecek hafifleyeceğim biraz. Bide düşünsene geçen sene 85 kiloydum diyetten önce. Resmen 9 aylık hamile gibiymişim.ebrucuum bence az bile almışsın kiloo, zayıf hamile bir kadın olmuşsun resmeeenmaşallaaahhh
Teşekkürler Buse'cim yaaa beğenmenize bende sevindim. Çünkü sadece 10 dk içinde karar verip aldımResimleri de ekledim bak bakalım
Bende liptonun bergamotlusunu içiyordum hatta var hala evde ama bebişten dolayı korkuyorum içmeye. Tadı onunda çok güzeldi.kızlaar bu arada ben yeşilçayı araştırdım en iyisi çaykur un yeşil tenekede olanıymış, her yerde arıyordum bulamamıştım. geçen gün kipada buldum ve bugün içmeye başladım. bergamot aromalı, tadı güzel, berrak ve işe yaradı hemeeen
siz de alabilirsiniz bencee, kullananlar çok memnun kalmış. internetten bir araştırın derim
Bende liptonun bergamotlusunu içiyordum hatta var hala evde ama bebişten dolayı korkuyorum içmeye. Tadı onunda çok güzeldi.
Teşekkürler Buse'cim ama gelde bana sor kendimi acaip şişko hissediyorum. İnşallah doğumdan sonra büyük kısmı gidecek hafifleyeceğim biraz. Bide düşünsene geçen sene 85 kiloydum diyetten önce. Resmen 9 aylık hamile gibiymişim.
Valla nasıl oldu bilmiyorum ama bende öyle kolay karar veremem. Ama bunu alıverdim10 dakikada mııısanırım böyle bi konuda bunu başaramam ben yarım saat bakınırım hatta ne yarım saati yarım gün dolaşır dükkan dükkan bakınırıııım
En iyisini yapıyorsun. Aslında bir iki kilo sonra sen miktarlarıda azalt. Daha kolay kilo verirsin bence.dukanın en güzel yanı yeme saatinin olmaması, yine de akşamdan sonra yememeye çalışıyorum tabi. ama dukanda açlık başlayınca yemezseniz kilo veremiyorsunuz, çok acıkırsam gidip yoğurt yiyorum ya da ağzıma bir dilim hindi füme atıyorum. ya daa 1 tatlı kaşığı goji berry yiyorum hem bu kan şekerimi de dengeliyor. kuru üzüm gibi de olsa meyve sonuçta
şu 5 kiloyu bi versem hayırlısıyla da bi pilav yesem
Onun için içmedim zaten canım. Bol bol ödem attırdığı için sakıncalı. Çünkü bebişin suya ihtiyacı var. Yeşil çay idrar söktürüyor. Doğal olarak dediğin gibi hamilelikte iyi değil. Ama özledim tadını.aman ebrucuuumhamilelikte yeşil çay iyi değilmiş, içme sen az kaldı zaten doğumdan sonra içersin güzelce
Ayy gerçekten böyle düşünmene sevindim Buse'cim. Teşekkürlermoral vermek için söylemiyorum, geeerçekten zayıf hamile bir bayan gibi duruyorsun samimiyim ebrucumhiç kafana takma sen bunları da verirsin
kızlaar bu arada ben yeşilçayı araştırdım en iyisi çaykur un yeşil tenekede olanıymış, her yerde arıyordum bulamamıştım. geçen gün kipada buldum ve bugün içmeye başladım. bergamot aromalı, tadı güzel, berrak ve işe yaradı hemeeen
siz de alabilirsiniz bencee, kullananlar çok memnun kalmış. internetten bir araştırın derim
günaydın kızlar nasılsınız dün uğruyamadım ama bugünden itibaren diyet +spor ben burdayım 2 gündür de arkadaşla yürüyüşe çıkıyoruz fakat bugün biraz soğuk 2 mizde diyete başladık aramızda da rarekebet var
alıntılıyamadım ama okudum biraz geçmişi
ebrucum çok tatlı bir hamile olmuşsun maşallah kilonda çok değil doğumdan sonra hepsi gidecek belli
ecemcim resimleri hemen silmişsin olmamış pantolonlarda hep 36 beden miş maşalahın var tebrikler darısı başımıza inşallah
tuğbacım çok geçmiş olsun inşallah düzelirsin havalar insanı çarpıyor gerçekten Allah şifa versin canım
betülcüm yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun canım
aklımda kalanlar bunlar derken
ebrucum bebişinin cicileride hayırlı olsun uyku seti galiba çok şekermiş resim biraz küçükmüş tam seçemedim
hayırlı ve güle güle günlerde kullansın küçük kızın inşalllah
uyanın be kızlar kimsecikler yok nerelerdesiniz dün ve bugünde sabunda boyama var öğlende yürüyüşüm ev işim de duruyor ama yeşil çayım ve pc işte ben buyum
günaydın kızlarr :) napıyosunuz nasılsınız? bugün boş günüm şimdiden canım sıkılmaya başladıiçimden kahvaltı yapmak bile gelmiyo
GÜNAYDIIINN hadi bakalım görelim seni gülçincimm :13: Bu arada çok sağol, dediğim gibi bugün daha iyiyim çok şükür.
ben varım yaf
GÜNAYDIN kuzumBoş gününde ne yapacağını önceden planlamak en iyisi.. Ben de bugün okula gitmedim ya, acayip sıkılıyorum Şimdi kahvaltı yapıyor olmalısın. Orda olaydım da karşılıklı bi yeşilçay içip sohbet edeydik hemşerim ya
madem kimse yok, ben de bi odamdan çıkıp ev halkı ne yapıyor diye bakayım
iyi olmana sevindim canım :)Geçmişi okudum geciktirmeden canlarım. Allahıma şükürler olsun bugün daha iyiyim. Öksürük feci şekilde devam ediyor ama en azından yataktan kalkınca başım dönmüyor. Tam iyileşmedim ama, doktor lafını duyunca bi kendime geliyorum bişeyler oluyo bana yeter ki doktora gitmiyim takla bile atarım hasta hasta :)
Kızlar öncelikle geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkür ederim
Ecemim menülerin kendine gelmiş sonunda. Simit diyeti falan değil basbaya ECEM DİYETİ bu :) Bu arada kızarmış ekmek konusunda çok haklısın, iyi bir hatırlatma olmuş. Hem o şekilde çok çok daha lezzetli oluyor bence.
Ebrum uyku seti çok ama çok tatlıymış10 dakikada gözü kapalı seçilebilecek kadar hoş yani.. Diğerlerini görmedik ama boşver gerek yok görmeye :) güle güle sağlıkla büyüsün inşallah
Bu arada ilk kızının ismi çok güzelmiş. Hayırlı kadın, kadınların hayırlısı demek.. Ne güzel bi isim seçmişsiniz. Gülceye de baktım şimdi o da çok güzel. Bikaç farklı anlamı var sanırım ama benim ilk okuduğum; Güle benzer, güle yaraşır, gül gibi güzel anlamıydı.. Çok beğendim cidden <3
Eminecim bebeğim dünkü menün çok güel olmuş bişey haricinde onu da ebru ve buse söylemiş zaten. Ama bak böyle böyle öğreniyoruz işte. Sıkma canınıYürüyüşün de çok güzel..
Busem ben de aldım çaykurun teneke yeşilçayından ama hala eski poşetçaylarımı kullanıyorum. Onları bitiriyorum yani. Nasıl demliyorsun sen onu anlat bakim tuğbişine?
Venüs'üm olur böyle zaman zaman. Sen de sıkma canını lütfen, nasıl toparlayacağımızı da öğreniyoruz burda herşeyi öğrendiğimiz gibi. Bugün misler gibi dengelersin akşam yedikleriniEbru'nun da dediği gibi hareketini arttırırsın ufak da olsa değişikliklerle. Bu ve bunun gibi şeyler :)
Ya bu arada Açelya'nın numarasını almış olan var mıydı?
yaa ne güzel olurdu bugün evde de yalnızım okul da yokben bu arada kahvaltı yaptım can sıkıntısına bi de hastaneye gittim triod kan testi yaptırdım öğleden sonra bi daha gidicem sonuçlar nasıl çıkcak bakalım :)
ben geldim sen gitmişsin canımcım :)
bu arada bu 7 ziyaretçi kim çıkın ortaya benim canım sıkılıyooooo
iyi olmana sevindim canım :)
ya bu akşam yemeğinde de annem hep suyu daha sağlıklı daha vitaminli derdi bende suyunu içersem sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşümbelki de annem yüzünden aldım kiloları (suçu da başkasına atmış oldum ohh )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?