Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hahah yaptım kuzum tüm uyarılarımı yaptım :))))
Moralinizi bozma kuzum artık eminim haftaya öyle bir sonuc alıcaksınki bu haftayıda telafi edecek cok cok eminim sakın motivasyonum kaybolurr moralim bozulur vs vs duymak istemiyorum
Haftayaaa herseyyy cooook güzelll olacaaaaaakkkkkkkk :))

VENUS cum Tugbisim tamda benimm söyleyeceklerimi sana yazmıss benim kuzusum yaaaa tesekkurler :)

Ben arastirma yapmadim amaaa en sevdigim oldugu icin ben hic poset yesilcay icmem heep caykurunkini icerimm

Bende kuralları okudumda hakikaten deneme süresi varmış.Bundan sonrası için teklif edicem.Şimdiye kadar haberimiz yoktu malum
Teşekkür ederim Busecim Çok naziksin.

Ben arastirma yapmadim amaaa en sevdigim oldugu icin ben hic poset yesilcay icmem heep caykurunkini icerimm

Eki Görüntüle 651477

evet ecemciim, hakikaten tadı da diğer yeşil çaylara göre güzel, rengi de çok berrak

Bende kuralları okudumda hakikaten deneme süresi varmış.Bundan sonrası için teklif edicem.Şimdiye kadar haberimiz yoktu malum
Teşekkür ederim Busecim Çok naziksin.

aa bak benim de haberim yoktu bunun her takım için gerekli olduğundan. takıma başka üyeleri de davet et bence hilalcim, paylaşım çokluğuna, katılımına ve üslubuna göre uygun bulursan takıma girer ya da girmez sonuçta ben teşekkür ederim fıstığım

burdaki marketlerde yok ya malum küçük şehir bende aktardan alıp demliyorum poşet çay almıştım bi kere aynı tadı vermedi içemedim hala duruyo en iyisi kendi demlediğin :)

eveet ben de kendim demlemeye başladığımda fark ettim. tatları çok farklı poşetlerin ve tadı acı gibi geliyor :26:

Evet gercekten öyle ben cay gibi demliyorum 2 bardak fln iciyorum bi kerede

Birde 2 aydır bulamadım demissin neden ki her yerde var aslında happy centerda migrosta uyumda onura bakmadım :))

burdaki marketlerde yok ya malum küçük şehir bende aktardan alıp demliyorum poşet çay almıştım bi kere aynı tadı vermedi içemedim hala duruyo en iyisi kendi demlediğin :)

Evet emoscum cok haklısınnnnnn en güzeli kendi demledigim oluyor simdi cafelerde de demleme geliyorrr ay canım cekti iceyim en iyisi :)

canım malesef çalıştığım için şöyle keyiflice bi yürüyüş yapamıyorum. Ama dediğin gibi havalar düzeliyor o yüzden bir durak yerine iki durak fazla yürümeyi düşünüyorum artık işe gelip giderken bence faydası olucaktır.

canım dikkat et kendine doğuma az bi süre kaldı iyi olmalısın.

menünde aktivitelerinde çok güzel canım sizin menülerinizi böyle görünce daha bi gaza geliyorum menülerime dikkat etmeye çalışıyorum. Birazda böyle süslümü yazsam ne

canım sen ol yine burda mezun olda hep gel zaten koruma dönemide var bu işin. Ama haklısın kilo az gibi gözüksede vermesi daha zorlaştığı için 2 ay burda olabilirsin ben ben bu hafta gram veremedim

afiyet olsun canım

sağol canım faydalı bilgilerin için bilmediğimiz bir çok şeyi öğreniyoruz

[ı]kızlar noluyor yaaaaaaaaaaa hiç kilo veren yok takımda. Inşallah bundan sonraki bildirimler iç açıcı olur. Gerçekten çok üzüldüm. Biran önce herkesin toparlanması lazım. :26:[/ı]

malesef canım bu hafta böyle oldu haftaya dahi iyi olucak inşallah

canım sen öğrencimiydin bilmiyodum.ne üzerine okuyosun?

Teşekkür ederim canım belki yine gelirsin bigün. Nasıl beğendinmi bursamızı ilk gelişinmiydi?

kızlar 10:30'dan diyetisyen randevum var. şimdi yola çıkıyorum. ölçültükten sonra bildirim yapacağım. Herkese günaydın, herkesi çok öpüyorum..

inş. Hayırlı sonuçlarla gelirsin canım bu hafta burası pek iç açıcı değil çünkü

[sıze=3]kilo bildirimim:

[/sıze][sıze=3]geçen hafta:74[/sıze]
[sıze=3]bu hafta:73,1[/sıze]
[sıze=3]fark:900 gr[/sıze]
[sıze=3]%1,216[/sıze]
[sıze=3]hedef:60[/sıze]

canım kutlarım güzel vermişssin

[sıze=3] kızlaaaar kadınlar günümüz kutlu [/sıze][sıze=3]olsun [/sıze]:124::124:

sağol canım

başlangıç: 87.6 kg
geçen hafta (2 mart): 87.6 kg
bugün (8 mart): 84.9 kg
skor: -2.7 kg
hedef: 55 kg

venüs yaaaaaa süpersin valla tek kelimeyle. çok iyi vermişssin kutlarım senide

[sıze=3]kilo bildirimim :[/sıze]

geçen hafta : 54.8
bu hafta : 53.6 (halbuki dün 53.1'i görmüştüm ama regl oldum böyle oldu )

fark : 1.2
% 2.18978102

Hedef : 50

çok iyi canım

Ama senin hedef 48 değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum yoksa asıl hedef 50 de 48 de olabilirmi deniştin?

kızlar yeni katılan arkadaşların listeye eklenme durumu nasıl oluyor.mesela cuma günü katılan arkadaşımız bu hafta listeye dahil oluyormu mesela?

canım bende cevap vericektim ama arkadaşlar güzel açıklamış bence faydalı 2 hafta süre vermek çünkü herkes ayak uyduramayabiliyor. çıkıyor buda listeyi etkiliyor.

:115:[sıze=3][sıze=3]k[/sıze]adınlar günümüz kutlu olsun!!![/sıze] :115:

:79::81:

***13. TAKIM 299. ETAP ***

Arzu_54 (79/79/0/%0)
Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19) 9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
niyal (75///%)
prensesss016 (56/56/0/%0)
Kilosu aynı
48to38 (79.5///%)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Tuğba'cım Arzu'yu sormuşsun, Bana herhangi bir bildirimde bulunmadı transfer olmak istiyorum diye, ayrıca söylediği onca laftan sonra en uygunu buydu onun için, insan çekip giderken bile arkasından iyi düşündürebilmeli..

Kızlar ben Emine ve Venüs hakkında 3 haftalık deneme süresini kısaltıp bu haftaki paylaşım çokluklarını ve takıma olan adaptasyonlarını göz önüne alarak onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Eğer bu şekilde devam edecekleri hakkında söz verirlerse. Bu konuada herkesten fikir istiyorum.

Yine benim alıntılar doldurmuş sayfayı

Dünkü menümü paylaşayım

sabah
3 adet limon lifli bisküvi
bitki çayı şekersiz

öğle
1 dilim ekmek
peynir
7 adet zeytin
domates
çay tek şekerli

ara
türk kahvesi
1 avuç leblebi

akşam
ton balıklı salata
1 kase yoğurt

8 bardak su

Kızlar listeyi iş çıkışı halledeceğim.Kaçıyorum şimdi.

güzel bi karar canım çünkü gerçekten paylaşımları güzel bi gelip bi gelmemezlik yapmıyolar ben böyle devam ediceklerine eminim. Zaten bizim listede çok vasat canlılık gelir listeye bence.

Ebrucuğum çok teşekkür ederim güzel düşüncen için :) asla pes etmek yok :) önümüzdeki hafta daha iyi olacağım inşallah

Evet gercekten öyle ben cay gibi demliyorum 2 bardak fln iciyorum bi kerede

Birde 2 aydır bulamadım demissin neden ki her yerde var aslında happy centerda migrosta uyumda onura bakmadım :))

bana yakın happy center yok kuzum ya, baktım uyum markette de yoktu ama migros her hafta gitmeme rağmen ordayken bi türlü bakmak aklıma gelmedi neyseki kipada buldum

bu aradaaaaaaaa şu bizim alışveriş mevzusunu unutuyordum nasıl bir elbise aldın bakkim. benimki kışlık örgü beyaz bir şey, angoralı kumaşı çok şık, cumartesi yengemin vereceği diş yemeğinde giyeceğim üzerine de yeni aldığım kısa kürk mantomu giyeceğim

yoksa kazak mint yeşili benim beğendiğim ama iflas ettiğim için alamadığım kazak mııı onu mu aldın yoksaa

ilk hedefim 50 kuzum, ondan sonra 47 ye çekeceğim hedefimi

ebrucuum harika fikiiirr zaten sürekli aktifler, ben de inanıyorum değişmeyeceklerine

sabah yine ebrunun kızdığı bisküvileri götürmüşsün ebruuu seni leblebi delisi ilan ediyorum bir dee, off canım da çektii

Kızlar listeyi iş çıkışı halledeceğim.Kaçıyorum şimdi.

tamam kaptaan

görüşürüüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…