Çok teşekkür ederim canım beniiimAma ilk hafta sonuçta.. Zamanla yavaşlayacak, yeter ki düzenli bir şekilde devam etsin de... 2.7 kilonun 2.1'i YAĞDAN gitmiş! Buna çok sevindim.
2.1'i yağdan mı gitmiiiiiş? Seni ayakta alkışlıyorum bebeğim ya
Teşekkür ederim destek verdiğin için canım beniimmm :)
7.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 kutu süt
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
2 - 3 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Akşam (16:30)
1 porsiyon kahvaltı tabağı (1 domates, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim kaşar peynir, 5 zeytin, 1 yumurta)
1 dilim beyaz ekmek
Ara:
1 Kase çorek otlu yoğurt
* 10 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Menülerin çok iyi gidiyor. Bi de spor ekleyebilsen harika olucak canım
Teşekkür ederim bebeyim benim.Ben de çok severim canım, zeytinyağlı ve limonlu... hihih
Ben de bayılırıp pırasaya limon sıkıp yemeyeeeeeeee
kızlar ben dışarı çıkıyorum biraz dolaşıp kafa dağıtcam. akşama da denemem var 9 gibi dönerim buralara öptüm hepiniz güzel bir gün geçirin bizim günümüz ne de olsa
Başarılar hemşerim
Evet canım ben de fark ettim diğer yerlerine göre daha elit gibiydi. İnan ben de İstanbul için aynısını söylerim hep... Resmen aşığım İstanbul'a... Umarım bir gün sen de gelirsin, toplanırız kahve içeriz. :)
Biz zaten ECEM VE BETÜL'le birlikte magazin dünyasının yakından takip ettiği 3'lü bi buluşma gerçekleştirdik
Az sonra duşa girip, alışverişe gideceğim bebeklerim. Hepinizi çok öpüyorum..
Alışveriş çılgınlarım beniiim
Susadım ama bogazım o kadar cokkk agrıyorki su icmeye korkuyorum((((
Ah bebeğim ben sana kıyamam ya
***13. TAKIM 299. ETAP ***
Arzu_54 (79/79/0/%0) Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19) 9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı.
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
limonlubrokoli (74/73.1/0.9/%1.22) Yeni Üye Hedef : 60
niyal (75/75/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
prensesss016 (56/56/0/%0) Kilosu aynı.
48to38 (79.5/79.5/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Venuskadini ( 87.6/84.9/2.7/%3.08) Yeni Üye Hedef: 60
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.60
Yorum yok :26:
Eline sağlık Ebru'm..
Kızlar ben kaçıyorum.
Yarın oğlumun ameliyatı var o yüzden giremeyebilirim. Bilgisayda tamirde zaten neyse pazartesi görüşürüz inş.
Herkese iyi haftasonları diliyorum....
Allah şifa versin, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah. Şimdiden geçmiş olsun.
Kızlar izne ayırdıklarımdan sadece Sema'nın nedenini yazdım. Ne zaman iyileşeceği belli olmadığı için böyle yazmam gerekiyordu çünkü bu şekilde giderse haftayada listeyi etkileyecekti. Nihal'den hiç haber yok? Noldu merak ettim ama umarım hem onun Hem Açelya'nın geçerli sebepleri vardır bildirim yapmamak için. Mağdur olmamaları için izinli olarak yazdım ama unutmayın cuma bildirimleri çok ama çok önemli. Bir şekilde ya gelemeyeceğinizi, yada bildirim yapamayacağınızın haberini verin ona göre ayarlayalım. Böyle son dakikaya kadar bekle bekle olmuyor. Ayrıca habersiz çekip gitmeyide şahsım adına SORUMSUZLUK olarak algılıyorum. Artık öyle bir devirdeyiz ki internet herkesin kolayca ulaşabileceği durumda. Sadece 1 dk gelip durumunu anlatıp gitmek zor olmasa gerek. Bu konuyu bir ara daha detaylı konuşalım. Lütfen herkes sorumluluğunu bilsin. Biz bir takımız ve hepimizin birbirine karşı sorumluluğu var.
Evet ya Açelya'dan haber alamıyorduk, 2 gündür Nihal de yok ortalıkta :\ Ama Nihal girebilecek olsaydı muhakkak bi şekilde girerdi, hiç olmadı okulda öğretmenler odasındaki bilgisayardan falan girerdi. Umarım önemli bişey yoktur :26: Ve bu arada Mervemrah isimli arkadaşımız da vazgeçti sanırım takıma girmekten.
ebrucum dukanı ben sana anlatamam, araştırman hatta kitabı okuman lazım. bu çok programlı bir diyet. ve listem yok benim, sadece bir süreliğine yasak olan şeyler var. onun haricinde listemi ben kendim yapıyorum. hangi sebzeyi, eti yiyeceğime, yoğurttan ne kadar yiyeceğime ya da diğerlerinden, gönlüme göre seçiyorum yani
ve bu diyetle birden eski yeme stilime dönemiyorum işte, evreleri var. dukanla 13 kg vermiş olsam, yani 13x10=130 gün bunun güçlendirme evresi var, hayat boyu devam edecek olan perşembe günü kuralları var. düşün yani hayat boyuuuuu
boş verin bence benim diyeti siz hiç bulaşmayın, şimdi buna karar verdim, zormuş yaa
Bu dukan bi çeşit yaşam tarzı yani :)))