Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok teşekkür ederim canım beniiim Ama ilk hafta sonuçta.. Zamanla yavaşlayacak, yeter ki düzenli bir şekilde devam etsin de... 2.7 kilonun 2.1'i YAĞDAN gitmiş! Buna çok sevindim.

2.1'i yağdan mı gitmiiiiiş? Seni ayakta alkışlıyorum bebeğim ya

Teşekkür ederim destek verdiğin için canım beniimmm :)

:13:

Menülerin çok iyi gidiyor. Bi de spor ekleyebilsen harika olucak canım

Teşekkür ederim bebeyim benim.Ben de çok severim canım, zeytinyağlı ve limonlu... hihih

Ben de bayılırıp pırasaya limon sıkıp yemeyeeeeeeee Üstüne karabiber de dökerimm

kızlar ben dışarı çıkıyorum biraz dolaşıp kafa dağıtcam. akşama da denemem var 9 gibi dönerim buralara öptüm hepiniz güzel bir gün geçirin bizim günümüz ne de olsa

Başarılar hemşerim

Biz zaten ECEM VE BETÜL'le birlikte magazin dünyasının yakından takip ettiği 3'lü bi buluşma gerçekleştirdik 2-3 hafta önceydi çok güzeldi.. Sizlerle de görüşürüz canım neden olmasınn

Az sonra duşa girip, alışverişe gideceğim bebeklerim. Hepinizi çok öpüyorum..

Alışveriş çılgınlarım beniiim

Susadım ama bogazım o kadar cokkk agrıyorki su icmeye korkuyorum ((((

Ah bebeğim ben sana kıyamam ya

Yorum yok :26:

Eline sağlık Ebru'm..

Kızlar ben kaçıyorum.

Yarın oğlumun ameliyatı var o yüzden giremeyebilirim. Bilgisayda tamirde zaten neyse pazartesi görüşürüz inş.
Herkese iyi haftasonları diliyorum....

Allah şifa versin, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah. Şimdiden geçmiş olsun.

Evet ya Açelya'dan haber alamıyorduk, 2 gündür Nihal de yok ortalıkta :\ Ama Nihal girebilecek olsaydı muhakkak bi şekilde girerdi, hiç olmadı okulda öğretmenler odasındaki bilgisayardan falan girerdi. Umarım önemli bişey yoktur :26: Ve bu arada Mervemrah isimli arkadaşımız da vazgeçti sanırım takıma girmekten.

Bu dukan bi çeşit yaşam tarzı yani :)))

Busecik biliyorummm kerosu beklememeliyim amaaaaaaa ben kerossuz bi adim oteye gitmem ki hiihihihuhi birazcktaaaa nazzz :)

herkes italik ben dik yine bi yırtıklığım olmuş orda ayrıcana da çok sevindim listede olduğuma:124: teşekkürler 13.takım :124::119:

Kızlar ben kaçıyorum.

Yarın oğlumun ameliyatı var o yüzden giremeyebilirim. Bilgisayda tamirde zaten neyse pazartesi görüşürüz inş.
Herkese iyi haftasonları diliyorum....

çok geçmiş olsun canım inşallah çabucaak iyileşir.

bu arada hepinize başarı dilekleriniz için teşekkür ederim :) takıma girdiğimden beri sınavlarım güzel geçiyo sayenizde

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:

2 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf kepeği
1 çatal peynir

yarım domates
maydonoz

ara:

activia

öğle:

4 kaşık türlü
3 ızgara köfte
yoğurt
salata

ara:

1 fincan elma çayı

akşam:
4 kaşık yoğurt
1 porsiyon mercimek çorbası
salata

ara:

1 çay bardağı ayran

2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan elma çayı, 1 bardak çay

40 dk yürüyüş, 20 dk mekik+egzersiz

Son düzenleme:
BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı
2 çeri domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği

*

Öğle
1 kase tarhana
Yarım tabak ton balıklı salata

*

Akşam
1 kase yoğurt
Yarım kalan salatanın devamı

*

+ 3 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saat aerobik​

yine kimse yok :44: menümü hazırlayayım bari :126:

Bebeğim babaannemle dedem beni özlemiş de yukarı çağırdılar kaç saattir ordaydım :) diyodum şimdi geçmiş bi kabarmıştır bi kabarmıştır, ama hiç de öyle olmamış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

Bana kalırsa menün de suyun da sporun da, tek kelimeyle "kusursuz"..

ben de dedim 6 saattir yokum oku oku bitmez diye ama bugün sessiz topiğimiz

bugün diyetisyenin verdiği menüye başladım akşam için 2 dilim ekmek verdi ama ben akşamları yemediğimden o eksik.

evet tubişim kurtuluş yok bundan

Busecik biliyorummm kerosu beklememeliyim amaaaaaaa ben kerossuz bi adim oteye gitmem ki hiihihihuhi birazcktaaaa nazzz :)

çıldırmışsın o zaman sen ilgi manyağı ecem derim bak sanaaa gitti o boğazlar gittiiiiiiii

eğer o mercimek çorbası olmasaydı ve türlü yemeğinin içinde patates ve bezelye varsa onları yememiş olsaydın, al sana işte bir dukan menüsü hatta yulaf kepeği bile koymuşsun. ben de hergün 2 kaşık tüketiyorum kural olarak. harika bence menün

lafa söze gerek yok, kusursuz

dün itibariyle bezelyeyi çıkardım hayatımdan :) bezelyesizdi yani (Tuğbamın uyarıları sayesinde)
mercimeği ben patatessiz yapıyorum sadece mercimekle. patatesli yapılanın tadı bana farklı geliyo alışkanlıktan olsa gerek :)
yulaf kepeğini her gün yiyemiyorum ama lif olduğu için de yararlı arada bir yiyorum bazen elma doğruyorum içine daha bi yenebilir oluyo :):)

Son düzenleme:
Istanbullular bulusalim yineeee bu sefer rahat bi gunde macin olmadigi bi gunde hahahah :)

hayırlısı olsun tubiş haftaya telafi edeersin ben biliyorum

kesinlikle doğru söylüyorsun ecemcim saolasın evet bu hafta çok tuzlu tükettim turşu tuzlu ayran hastalıktan dolayıda düzenli beslenemedim birinde yedimse diğer öğünde içim almadı haftaya telafi edicem ebru en güzel kararı vermiş benim için saolsun

Başlangıç: 87.6 kg
Geçen hafta (2 Mart): 87.6 kg
Bugün (8 Mart): 84.9 kg
Skor: -2.7 kg
Hedef: 55 kg
muhteşemsin venüs inş haftayada böyle olur

kilo bildirimim :

geçen hafta : 54.8
bu hafta : 53.6 (halbuki dün 53.1'i görmüştüm ama regl oldum böyle oldu )

fark : 1.2
% 2.18978102

hedef : 50
tebrik ederim buseee

ebrum ellerine sağlık valla hem benim için hemde emoş ve venüs için en doğru kararı vermişsin haftaya telafi edicem inşşş bir an önce şu sıkıntımı atlatayım herşey daha güzel olacak.
afiyet olsun canım

canım çok güzel menün :) pırasaya bayılırım bu hafta hiç yemedim yarın alıp yapayım bari :)
emoş senin menüyü alıntlamıştım bu çıktı neyse sanada afiyet olsun bebeğim listeye girdiniz ikinizide tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum kızlar haftaya inşşşş çok kalabalık olcak takım
saol ebrum umarım düzelir bir an önce girerim listeye haftaya diyetime devam ne oursa olsun yine tansiyonda sorun olursa yavaşlatır ama en azından dikkat ederim

Buseeee sanirim birazcik oyleyimmmm :)) hatta su anda fena triplerdeyim eve gitmis ustunu degistirmis cok usumus ve o arada beni aramamiss bunu affetmem birde ben ariyorum aciyo kapatiyo aradan 2 dk geciyo oyle ariyo evden cikmayi beklemis resmen telefonum sessizde cok rahatim hahahah :)

EVSEBU, lafraise+, limonlubrokoli+, buseb+, dontpanic+

şşşş napıyosunuz şekerler ecem ve tuğba nasıl oldunuz kızlar benden topikten bulaşmış olmasın salgın var annnnneeemmmm

Semooooss ben kotuyum ilacta almiyorum bilerek :))
Sen nasil olldunn iyi misin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…