Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım çok güzel menün :) pırasaya bayılırım bu hafta hiç yemedim yarın alıp yapayım bari :)

yaaa tamam mesaj alındı bisküvilerimde çıkıyo menülerimden artık şu kahvaltı işine bi çözüm bulmam lazım.

bursanın en güzel ilçelerinden ve hızlı gelişen ilçelerinden biridir nilüfer bursanın lüks bi semti diyelim. Beğenmene sevindim çünkü ben bursamı çok seviyorum. Başka biyerde yaşayamam herhalde derim hep

kızlar ben dışarı çıkıyorum biraz dolaşıp kafa dağıtcam. akşama da denemem var 9 gibi dönerim buralara öptüm hepiniz güzel bir gün geçirin bizim günümüz ne de olsa

Evet canım ben de fark ettim diğer yerlerine göre daha elit gibiydi. İnan ben de İstanbul için aynısını söylerim hep... Resmen aşığım İstanbul'a... Umarım bir gün sen de gelirsin, toplanırız kahve içeriz. :)

Denk geldigimizde paylasırım bir daha bende yeni sezon olmasına ragmen 35 liraya aldım elbisemi ama cok bakamadım cünkü son girdigim magazalardan biriydi

H&M deki pantolonlarda 50 liraydı aslında stradivariusa girdim amaaa kacırmısım onu haftaya bir daha alısveris baslasın o zaman :))

Bitti bitti yok yogurt ayran falan acıkmıyorumm zaten :))

DUKANDA LEBLEBİ YOK HERHALDE HIIIMMM VALLA İYİ YAPIYOSUN BU DİYETİ BEN BELLİ Bİ DİYETE ASLA BAĞIMLI KALAMIYORUM BAKIYORUMDA SEN HİÇ FİRE VERMİYOSUN. İŞİN ZOR AMA SONUCU GÜZEL OLUCAK İNŞ.

yok canım leblebi dukan da nerdeee dukanda sadece beyaz ve kırmızı yağsız dana eti, süt, yoğurt, peynir, yumurta ve sebzeler var ama bütün sebzeler değil. patates ve bezelye gibi şekerli, glisemiks endeksi yüksek besinler yok. ve bakliyat da yok. meyve hiç yok.

yok oğlu yoooookkkkkkk

amaa sonuçlar süper olacaak düşün bak ben daha kilo vereceğim, sonra verdiğim her kilo başına 10 gün daha kurallı diyet yapacağım. bu kadar kurallı olmasa da sınırlarım olacak, ama yapacağım yoksa hepsini geri alırım.

kızlar ben dışarı çıkıyorum biraz dolaşıp kafa dağıtcam. akşama da denemem var 9 gibi dönerim buralara öptüm hepiniz güzel bir gün geçirin bizim günümüz ne de olsa

doğru diyorsun canım. senin de günün güzel geçer inşallah, başarılar

al benden de o kadar venüscüm. ben de ist. aşığıyım içelim bi gün kahve, çıtır kızlar olarak toplanalım hatta çıtır olma yolundaki kızlar olaraaak

Az sonra duşa girip, alışverişe gideceğim bebeklerim. Hepinizi çok öpüyorum..

venüscüm fazla öyle kıyafet alma, çok para verme. sonra onlar üzerine hep bol gelecek, ziyan olacak. benim sonradan aldığım birkaç şeyim var, onlara bile acıyorum şuan. para verdim ya terzi mahvederse gibisinden

ben de öptüm canım, iyi gezmeler

***13. TAKIM 299. ETAP ***

Arzu_54 (79/79/0/%0)
Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19) 9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı.
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
limonlubrokoli (74/73.1/0.9/%1.22) Yeni Üye Hedef : 60

niyal (75/75/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.

prensesss016 (56/56/0/%0)
Kilosu aynı.
48to38 (79.5/79.5/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Venuskadini ( 87.6/84.9/2.7/%3.08) Yeni Üye Hedef: 60

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.60

Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde. Buse'cim listemizi kontrol eder misin? Belki gözümden kaçan bişey vardır.

Buseeeeeeee online görünüyorsun ama yoksun sanırım? Listeye bi bak canım paylaşmadan önce.

inş. Canım neden olmasın bende bikaç defa geldim istanbula ama kıştı pek gezme fırsatım olmadı. Ne diyelim herkesin doğup doyduğu yer kendisine güzel. Ama yinede istanbul beni hep korkumuştur.

canım yaaa iyi güzelde sonra diyelim kilonu verdin hedefine ulaştın ee tabi normal yeme düzenine dönüceksin o zaman geri almazmısın kilonu? O yüzden işte ben bi listeye bağlı yaşamak yerine normal yaşantımda bazı şeyleri değiştirmek istiyorum çünkü hayat boyu diyet yapamam. Yanlış anlama fikir yürütemediğim için soruyorum. Belki senin diyetinde böyle olmuyodur yada ne bileyim sen kendin korucaksındır.

takımın hali perişan herkeste ayrılmış. Nihalde gitmiş oysa iyi gidiyodu o. Tartışmalarım falan oldu ama yine bi ben geldim galiba bi önceki bölükten kızlar.

Kızlar ben kaçıyorum.

Yarın oğlumun ameliyatı var o yüzden giremeyebilirim. Bilgisayda tamirde zaten neyse pazartesi görüşürüz inş.
Herkese iyi haftasonları diliyorum....

Kızlar izne ayırdıklarımdan sadece Sema'nın nedenini yazdım. Ne zaman iyileşeceği belli olmadığı için böyle yazmam gerekiyordu çünkü bu şekilde giderse haftayada listeyi etkileyecekti. Nihal'den hiç haber yok? Noldu merak ettim ama umarım hem onun Hem Açelya'nın geçerli sebepleri vardır bildirim yapmamak için. Mağdur olmamaları için izinli olarak yazdım ama unutmayın cuma bildirimleri çok ama çok önemli. Bir şekilde ya gelemeyeceğinizi, yada bildirim yapamayacağınızın haberini verin ona göre ayarlayalım. Böyle son dakikaya kadar bekle bekle olmuyor. Ayrıca habersiz çekip gitmeyide şahsım adına SORUMSUZLUK olarak algılıyorum. Artık öyle bir devirdeyiz ki internet herkesin kolayca ulaşabileceği durumda. Sadece 1 dk gelip durumunu anlatıp gitmek zor olmasa gerek. Bu konuyu bir ara daha detaylı konuşalım. Lütfen herkes sorumluluğunu bilsin. Biz bir takımız ve hepimizin birbirine karşı sorumluluğu var.

ay ecemcim ne hale geldin sen yaa antibiyotik alıyorsun değil mi? yoksa düzelemezsin daha da kötü olursun

Yok kuzum su anda antibiyotik almiyorum dr a gidicem muhtemelen cok kotu oldu cunku bogazim bu alsam gidecektik fakat keremin isi uzayacak birde bugun cuma oldugunu dusunursek gumrugu bilirsin

Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde. Buse'cim listemizi kontrol eder misin? Belki gözümden kaçan bişey vardır.

Buseeeeeeee online görünüyorsun ama yoksun sanırım? Listeye bi bak canım paylaşmadan önce.

ebruuuuuuuu ben yoktum kiii :18: yarın ki yemek için muz çorabımın olmadığı aklıma geldi hemen fırladım evde daha yarım sa oldu eve gireli, beyazları makinaya attım yarına lazım olanları, yemeği fırına verdim anca geldim. altta online olmasak bile bir süre online görünüyoruz, sanırım o yüzden online sandın beni

ebrucum dukanı ben sana anlatamam, araştırman hatta kitabı okuman lazım. bu çok programlı bir diyet. ve listem yok benim, sadece bir süreliğine yasak olan şeyler var. onun haricinde listemi ben kendim yapıyorum. hangi sebzeyi, eti yiyeceğime, yoğurttan ne kadar yiyeceğime ya da diğerlerinden, gönlüme göre seçiyorum yani

ve bu diyetle birden eski yeme stilime dönemiyorum işte, evreleri var. dukanla 13 kg vermiş olsam, yani 13x10=130 gün bunun güçlendirme evresi var, hayat boyu devam edecek olan perşembe günü kuralları var. düşün yani hayat boyuuuuu

boş verin bence benim diyeti siz hiç bulaşmayın, şimdi buna karar verdim, zormuş yaa

Yok kuzum su anda antibiyotik almiyorum dr a gidicem muhtemelen cok kotu oldu cunku bogazim bu alsam gidecektik fakat keremin isi uzayacak birde bugun cuma oldugunu dusunursek gumrugu bilirsin

evet canım cuma çok uzar işler bilirim deeee :26:

ah canım öyle olur mu ne bekliyorsun keroşu yaa, o boğazlar gitti bitti, iltihap dolu var ya şuan. çok üzüldüm senin için, ne yapsan fayda etmez tek çaren antibiyotik tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…