7.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 kutu süt
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
2 - 3 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Akşam (16:30)
1 porsiyon kahvaltı tabağı (1 domates, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim kaşar peynir, 5 zeytin, 1 yumurta)
1 dilim beyaz ekmek
Ara:
1 Kase çorek otlu yoğurt
* 10 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
canım çok güzel menün :) pırasaya bayılırım bu hafta hiç yemedim yarın alıp yapayım bari :)
arzu konusunda tamamen haklısın ebru'm. Aman ya neyse
Bu aradaaaa emine ve venüs'ün listeye alınmalarını cân-ı gönülden destekliyorum
Işlenmiş hazır gıdalardan olduğu için bisküviler dışında güzel menü. Kahvaltıyla öğle yemeği yer değiştirmiş gibi biraz ama olsun
Görüşürüz meleğim
teşekkür ederim canım. Dünden beri her yerim ağrıyor vallahi o topuklularla ayakta kalmak, bavul taşımak...
Maşallah canım benim, umarım hep böyle devam edersin :)
hihihi çok teşekkür ederim. Beni utandırıyorsunuz yahuu :d
yeşil çaylar havaya dıt dıtırıt dıt dıt dıt dıııııt
çok teşekkür ederim canım beniiim :d ama ilk hafta sonuçta.. Zamanla yavaşlayacak, yeter ki düzenli bir şekilde devam etsin de... 2.7 kilonun 2.1'i yağdan gitmiş! Buna çok sevindim.
Sana da nazar değmesin canım! Ama zaten kolum kadar kalmışsın, daha halen kilo vercem de vercem. Hihihi :)
bunu ben de bir deneyeceğim. Sonuçta çaykur kurumsal bir marka, eminim çayı iyidir.
Evet canım, hem okuyorum hem de çalışıyorum. Iletişim üzerine işim ve okulum. Bursa'ya daha önce gelmiştim ama küçük yaştaydım. Bu sefer de nilüfer ilçesini görme fırsatım oldu. Güzel bir yerdi. :)
çok teşekkür ederim canım, umarım az çok bu şekilde devam eder :)
ben çok tatlıyım, pamuk şekeri gibiyim. Beni de alın, beni de alın. Beni alırsanız, herkese benden yeşil çay & türk kahvesi. Gerekirse falcı da bulurum, sıkıntı yoook. çık tıtlıyım yahıı :d hihih
sevgili takım arkadaşlarım; kurallara uymak konusunda elimden geleni yapacağıma dair size söz veriyorum.
Afiyet olsun canım, menün gayet güzelmiş.
çok teşekkür ederim bebeyim. Umarım size bir canlılık getirebiliriz, olursa..
Ben aktifliğimi sürdürmek için elimden geleni yapıyorum, böyle de devam edeceğim. çünkü sizlerle gerçekten çok motive oluyorum. Sen sizi yiyerim, yiyerim. :) :) :)
kıymetini biilll
aa ben bi türlü denk gelemiyorum şu senin paylaştığın fotoğraflara yaa. kaşla göz arasında nasıl yapıyorsun
ben de elbisemi indirimden aldım 80 den 30 a düşmüşcumartesi fotomu çektireyim anneme evden çıkmadan da bi görün, gerçi fotoda üzerindeki desen belli olur mu bilmiyorum
ay bu kafaya takmak çok fenaaa :26: benim de pull&bear daki kazak aklımdaben de çok severim bu arada zebra vs. desenli şeyleri. stradivarius takini gördün mü zebralı pantalon 50 tl idi sanırım ve çok hooş
aa ne demek bitmiştirkahvaltıyla menü mü olurmuş bak hastasın bari acıkınca tubişin dediği gibi ayran iç, hatta ayran tuzsuz güzel olmaz. sen yoğurt ye, hem tuzsuz hem daha tok tutar ayrandaan
oohh ne güzel hasret gideeriin
sportif, azimli arkadaşım benim
görüşürüz tubişimmm
ben de seni yerim yeriiimkız venüs valla kloun kadar falan kalmadım :26: benim sorunum üst bacakta ve kollarımda 5 kilo sonra mis gibi olurum anca ben. boyum 1.58 zaten unutmayalım bunuuu
doğru söylüyorsuuunne güzel olurdu leblebi yesem, artık dukandan sonra inşallah [/QUOTE
DUKANDA LEBLEBİ YOK HERHALDE HIIIMMM VALLA İYİ YAPIYOSUN BU DİYETİ BEN BELLİ Bİ DİYETE ASLA BAĞIMLI KALAMIYORUM BAKIYORUMDA SEN HİÇ FİRE VERMİYOSUN. İŞİN ZOR AMA SONUCU GÜZEL OLUCAK İNŞ.
bursanın en güzel ilçelerinden ve hızlı gelişen ilçelerinden biridir nilüfer bursanın lüks bi semti diyelim. Beğenmene sevindim çünkü ben bursamı çok seviyorum. Başka biyerde yaşayamam herhalde derim hep
kıymetini biilll
aa ben bi türlü denk gelemiyorum şu senin paylaştığın fotoğraflara yaa. kaşla göz arasında nasıl yapıyorsun
ben de elbisemi indirimden aldım 80 den 30 a düşmüşcumartesi fotomu çektireyim anneme evden çıkmadan da bi görün, gerçi fotoda üzerindeki desen belli olur mu bilmiyorum
ay bu kafaya takmak çok fenaaa :26: benim de pull&bear daki kazak aklımdaben de çok severim bu arada zebra vs. desenli şeyleri. stradivarius takini gördün mü zebralı pantalon 50 tl idi sanırım ve çok hooş
aa ne demek bitmiştirkahvaltıyla menü mü olurmuş bak hastasın bari acıkınca tubişin dediği gibi ayran iç, hatta ayran tuzsuz güzel olmaz. sen yoğurt ye, hem tuzsuz hem daha tok tutar ayrandaan
oohh ne güzel hasret gideeriin
sportif, azimli arkadaşım benim
görüşürüz tubişimmm
ben de seni yerim yeriiimkız venüs valla kloun kadar falan kalmadım :26: benim sorunum üst bacakta ve kollarımda 5 kilo sonra mis gibi olurum anca ben. boyum 1.58 zaten unutmayalım bunuuu
doğru söylüyorsuuunne güzel olurdu leblebi yesem, artık dukandan sonra inşallah
DUKANDA LEBLEBİ YOK HERHALDE HIIIMMM VALLA İYİ YAPIYOSUN BU DİYETİ BEN BELLİ Bİ DİYETE ASLA BAĞIMLI KALAMIYORUM BAKIYORUMDA SEN HİÇ FİRE VERMİYOSUN. İŞİN ZOR AMA SONUCU GÜZEL OLUCAK İNŞ.
kızlar ben dışarı çıkıyorum biraz dolaşıp kafa dağıtcam. akşama da denemem var 9 gibi dönerim buralara öptüm hepiniz güzel bir gün geçirin bizim günümüz ne de olsa
Evet canım ben de fark ettim diğer yerlerine göre daha elit gibiydi. İnan ben de İstanbul için aynısını söylerim hep... Resmen aşığım İstanbul'a... Umarım bir gün sen de gelirsin, toplanırız kahve içeriz. :)
Az sonra duşa girip, alışverişe gideceğim bebeklerim. Hepinizi çok öpüyorum..
Susadım ama bogazım o kadar cokkk agrıyorki su icmeye korkuyorum((((
evet canım ben de fark ettim diğer yerlerine göre daha elit gibiydi. Inan ben de istanbul için aynısını söylerim hep... Resmen aşığım istanbul'a... Umarım bir gün sen de gelirsin, toplanırız kahve içeriz. :)
yok canım leblebi dukan da nerdeeeDukanda sadece beyaz ve kırmızı yağsız dana eti, süt, yoğurt, peynir, yumurta ve sebzeler var ama bütün sebzeler değil. Patates ve bezelye gibi şekerli, glisemiks endeksi yüksek besinler yok. Ve bakliyat da yok. Meyve hiç yok.
Yok oğlu yoooookkkkkkk
Amaa sonuçlar süper olacaakDüşün bak ben daha kilo vereceğim, sonra verdiğim her kilo başına 10 gün daha kurallı diyet yapacağım. Bu kadar kurallı olmasa da sınırlarım olacak, ama yapacağım yoksa hepsini geri alırım.
Doğru diyorsun canım. Senin de günün güzel geçer inşallah, başarılar
Al benden de o kadar venüscüm. Ben de ist. AşığıyımIçelim bi gün kahve, çıtır kızlar olarak toplanalım hatta çıtır olma yolundaki kızlar olaraaak
Venüscüm fazla öyle kıyafet alma, çok para verme. Sonra onlar üzerine hep bol gelecek, ziyan olacak. Benim sonradan aldığım birkaç şeyim var, onlara bile acıyorum şuan. Para verdim ya terzi mahvederse gibisinden
Ben de öptüm canım, iyi gezmeler
[ı]***13. Takım 299. Etap ***
arzu_54 (79/79/0/%0) [/ı][ı]paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
[/ı][ı]buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19) [/ı][ı]9. Takımdan transfer oldu.[/ı]
[ı]dontpanic (105.6/105.6/0/%0) [/ı][ı]kilosu aynı.
[/ı][ı]evsebu (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)[/ı][ı]geri dönmek üzere ayrıldı.[/ı]
limonlubrokoli (74/73.1/0.9/%1.22) yeni üye hedef : 60
[ı]niyal (75/75/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı.[/ı]
[ı]prensesss016 (56/56/0/%0)[/ı][ı] kilosu aynı.[/ı]
[ı]48to38 (79.5/79.5/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı.
venuskadini ( 87.6/84.9/2.7/%3.08) yeni üye hedef: 60
[/ı][ı]13.takım ortalaması:% 0.60
[/ı]
ay ecemcim ne hale geldin sen yaaantibiyotik alıyorsun değil mi? yoksa düzelemezsin daha da kötü olursun
Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde. Buse'cim listemizi kontrol eder misin? Belki gözümden kaçan bişey vardır.
Buseeeeeeee online görünüyorsun ama yoksun sanırım? Listeye bi bak canım paylaşmadan önce.
inş. Canım neden olmasın bende bikaç defa geldim istanbula ama kıştı pek gezme fırsatım olmadı. Ne diyelim herkesin doğup doyduğu yer kendisine güzel. Ama yinede istanbul beni hep korkumuştur.
canım yaaa iyi güzelde sonra diyelim kilonu verdin hedefine ulaştın ee tabi normal yeme düzenine dönüceksin o zaman geri almazmısın kilonu? O yüzden işte ben bi listeye bağlı yaşamak yerine normal yaşantımda bazı şeyleri değiştirmek istiyorum çünkü hayat boyu diyet yapamam. Yanlış anlama fikir yürütemediğim için soruyorum. Belki senin diyetinde böyle olmuyodur yada ne bileyim sen kendin korucaksındır.
takımın hali perişan herkeste ayrılmış. Nihalde gitmiş oysa iyi gidiyodu o. Tartışmalarım falan oldu ama yine bi ben geldim galiba bi önceki bölükten kızlar.
Yok kuzum su anda antibiyotik almiyorum dr a gidicem muhtemelen cok kotu oldu cunku bogazim bu alsam gidecektik fakat keremin isi uzayacak birde bugun cuma oldugunu dusunursek gumrugu bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?