aa lütfen ama yaaa, iyiyiz iyiyiz üzülmek yok tubişimbu hafta böyleydi çünkü herkes hastanelik oldu yahu :26: serum yiyen yiyene, kan aldıran aldırana yani. çok normal.
sen de kilo veremedin diye hiiç üzülmüyorsun, şişkinlik onlar.harikasın bebeğim, bak haftaya nasıl inecek o ibre eksilere, hele bi kurtul şu ödemden tamamdıırr
kilo bildirimim :
geçen hafta : 54.8
bu hafta : 53.6 (halbuki dün 53.1'i görmüştüm ama regl oldum böyle oldu)
fark : 1.2
% 2.18978102
hedef : 50
yok pes etmek yok 2 gündür tuvalete çııkamıyorum ona verdim ben :) sabah doktorumu aradım yoğurt çok yediğimden oluyomuş sanırım prebiyotik yoğurda dön dedi bende activiaya saldırıyorum yarın 72 lerde çıkarsam şaşırmam :)
not: laktoz alerjim var bağırsaktaki enzimlerim az olduğu için sindirimde sıkıntı yaşıyorum bazen :)
Hahah yaptım kuzum tüm uyarılarımı yaptım :))))
Moralinizi bozma kuzum artık eminim haftaya öyle bir sonuc alıcaksınki bu haftayıda telafi edecek cok cok eminim sakın motivasyonum kaybolurr moralim bozulur vs vs duymak istemiyorum
Haftayaaa herseyyy cooook güzelll olacaaaaaakkkkkkkk :))
VENUS cum Tugbisim tamda benimm söyleyeceklerimi sana yazmıss benim kuzusum yaaaa tesekkurler:)
Ben arastirma yapmadim amaaa en sevdigim oldugu icin ben hic poset yesilcay icmem heep caykurunkini icerimm
Eki Görüntüle 651477
canım malesef çalıştığım için şöyle keyiflice bi yürüyüş yapamıyorum. Ama dediğin gibi havalar düzeliyor o yüzden bir durak yerine iki durak fazla yürümeyi düşünüyorum artık işe gelip giderken bence faydası olucaktır.
İnşallah kuzucum inşallah. Siz böyle benim yanımda olduğunuz sürece daha da iyi hissediyorum hem..
Busem harikasın
Kuzum diyete başlamak zaten başlı başına bi tuvalete çıkamama sebebi.. Zamanla düzeliyor.. Bak ben 2ayı geçti diyete başlayalı, daha yeni yeni düzeliyor.. Hala biraz sıkıntılı.
İyi ki varsın deli kızseni çok seviyorum..
Evet evet bendeki de burdan. Bunu ben bildiğin evimizin karşısındaki mütevazi marketten aldım sen o kadar büyük yerlerde nasıl bulamadın buse'm ya
Faydası olmaz olur mu hiç.. Aynen uygula bunu.
***13. TAKIM 299. ETAP ***
Arzu_54 (79/79/0/%0) Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19) 9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
niyal (75///%)
prensesss016 (56/56/0/%0) Kilosu aynı
48to38 (79.5///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Tuğba'cım Arzu'yu sormuşsun, Bana herhangi bir bildirimde bulunmadı transfer olmak istiyorum diye, ayrıca söylediği onca laftan sonra en uygunu buydu onun için, insan çekip giderken bile arkasından iyi düşündürebilmeli..
Kızlar ben Emine ve Venüs hakkında 3 haftalık deneme süresini kısaltıp bu haftaki paylaşım çokluklarını ve takıma olan adaptasyonlarını göz önüne alarak onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Eğer bu şekilde devam edecekleri hakkında söz verirlerse. Bu konuada herkesten fikir istiyorum.
Yine benim alıntılar doldurmuş sayfayı
Dünkü menümü paylaşayım
sabah
3 adet limon lifli bisküvi
bitki çayı şekersiz
öğle
1 dilim ekmek
peynir
7 adet zeytin
domates
çay tek şekerli
ara
türk kahvesi
1 avuç leblebi
akşam
ton balıklı salata
1 kase yoğurt
8 bardak su
Kızlar listeyi iş çıkışı halledeceğim.Kaçıyorum şimdi.
sen de harikasın tubişiiim
çay konusuna gelirseeekk, sanırım evren bana inat gizlemiş bu yeşil çayıbaksana sahiden her yerde varmış yahu, bakkalda bile varmış daha ne olsun
bana yakın happy center yok kuzum ya, baktım uyum markette de yoktu ama migros her hafta gitmeme rağmen ordayken bi türlü bakmak aklıma gelmedineyseki kipada buldum
bu aradaaaaaaaa şu bizim alışveriş mevzusunu unutuyordumnasıl bir elbise aldın bakkim. benimki kışlık örgü beyaz bir şey, angoralı kumaşı çok şık, cumartesi yengemin vereceği diş yemeğinde giyeceğim üzerine de yeni aldığım kısa kürk mantomu giyeceğim
yoksa kazak mint yeşili benim beğendiğim ama iflas ettiğim için alamadığım kazak mıııonu mu aldın yoksaa
ilk hedefim 50 kuzum, ondan sonra 47 ye çekeceğim hedefimi
Tugbisim bendee seni pek cok severim kii
Bugunluk yemek fasli benim icin annem yuzunden bitmistir hastasin ye ye yiceksin yemeden iyilesemezsin dedi dedi durdu
Menum
Beyaz peynirli tost iki dilim ekmekle yapilmis
1 domates
3 hindi fume
1 dana jambon
1 kizarmis ekmekle bal
Yesil cay
Bugunluk bitmistir benim icin nokta kesinlikle virgulu yok bitti nokta
Teşekkür ederim canım. Dünden beri her yerim ağrıyor vallahi o topuklularla ayakta kalmak, bavul taşımak...Sağol canım artık daha iyiyim, sadece öksürüğüm kaldı işte.
Dün canın çıktı çok hareket ettin yani, süper
Yeni çantan hayırlı olsun bu aralar herkeste bi alışveriş çılgınlığı
Maşallah canım benim, umarım hep böyle devam edersin :)kilo bildirimim:
Geçen hafta:74
Bu hafta:73,1
Fark:900 gr
%1,216
hedef:60
Hihihi çok teşekkür ederim. Beni utandırıyorsunuz yahuuvayy canına diyoruuum. harikaaaaaaaa
ebruu venüsün paylaşımları da çok iyi alsak mı onu takıma bu hafta baksana verdiği kiloyaaaaaa
Yeşil çaylar havaya dıt dıtırıt dıt dıt dıt dıııııtvenüs ve emooşş yeşil çaylar havayaaaaaaa
Çok teşekkür ederim canım beniiimvenüscüğüm süpersin çok özendim kilo verişine :) bu hafta ben çok verememişim ama pes etmek yok :)
Sana da nazar değmesin canım! Ama zaten kolum kadar kalmışsın, daha halen kilo vercem de vercem. Hihihi :)kilo bildirimim :
geçen hafta : 54.8
bu hafta : 53.6 (halbuki dün 53.1'i görmüştüm ama regl oldum böyle oldu)
fark : 1.2
% 2.18978102
hedef : 50
Bunu ben de bir deneyeceğim. Sonuçta ÇayKur kurumsal bir marka, eminim çayı iyidir.Ben arastirma yapmadim amaaa en sevdigim oldugu icin ben hic poset yesilcay icmem heep caykurunkini icerimm
Eki Görüntüle 651477
Evet canım, hem okuyorum hem de çalışıyorum. İletişim üzerine işim ve okulum. Bursa'ya daha önce gelmiştim ama küçük yaştaydım. Bu sefer de Nilüfer ilçesini görme fırsatım oldu. Güzel bir yerdi. :)canım sen öğrencimiydin bilmiyodum.ne üzerine okuyosun?
Teşekkür ederim canım belki yine gelirsin bigün. Nasıl beğendinmi bursamızı ilk gelişinmiydi?
inş. Hayırlı sonuçlarla gelirsin canım bu hafta burası pek iç açıcı değil çünkü
Çok teşekkür ederim canım, umarım az çok bu şekilde devam eder :)venüs yaaaaaa süpersin valla tek kelimeyle. çok iyi vermişssin kutlarım senide
Ben çok tatlıyım, pamuk şekeri gibiyim. Beni de alın, beni de alın. Beni alırsanız, herkese benden yeşil çay & Türk kahvesi. Gerekirse falcı da bulurum, sıkıntı yoook. Çık tıtlıyım yahıı***13. TAKIM 299. ETAP ***
Arzu_54 (79/79/0/%0) Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19) 9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
niyal (75///%)
prensesss016 (56/56/0/%0) Kilosu aynı
48to38 (79.5///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Tuğba'cım Arzu'yu sormuşsun, Bana herhangi bir bildirimde bulunmadı transfer olmak istiyorum diye, ayrıca söylediği onca laftan sonra en uygunu buydu onun için, insan çekip giderken bile arkasından iyi düşündürebilmeli..
Kızlar ben Emine ve Venüs hakkında 3 haftalık deneme süresini kısaltıp bu haftaki paylaşım çokluklarını ve takıma olan adaptasyonlarını göz önüne alarak onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Eğer bu şekilde devam edecekleri hakkında söz verirlerse. Bu konuada herkesten fikir istiyorum.
Afiyet olsun canım, menün gayet güzelmiş.Dünkü menümü paylaşayım
sabah
3 adet limon lifli bisküvi
bitki çayı şekersiz
öğle
1 dilim ekmek
peynir
7 adet zeytin
domates
çay tek şekerli
ara
türk kahvesi
1 avuç leblebi
akşam
ton balıklı salata
1 kase yoğurt
8 bardak su
Çok teşekkür ederim bebeyim. Umarım size bir canlılık getirebiliriz, olursa..güzel bi karar canım çünkü gerçekten paylaşımları güzel bi gelip bi gelmemezlik yapmıyolar ben böyle devam ediceklerine eminim. Zaten bizim listede çok vasat canlılık gelir listeye bence.
Ben aktifliğimi sürdürmek için elimden geleni yapıyorum, böyle de devam edeceğim. Çünkü sizlerle gerçekten çok motive oluyorum. Sen sizi yiyerim, yiyerim. :) :) :)ebrucuum harika fikiiirrzaten sürekli aktifler, ben de inanıyorum değişmeyeceklerine
bana yakın happy center yok kuzum ya, baktım uyum markette de yoktu ama migros her hafta gitmeme rağmen ordayken bi türlü bakmak aklıma gelmediNeyseki kipada buldum
Bu aradaaaaaaaa şu bizim alışveriş mevzusunu unutuyordumNasıl bir elbise aldın bakkim. Benimki kışlık örgü beyaz bir şey, angoralı kumaşı çok şık, cumartesi yengemin vereceği diş yemeğinde giyeceğim üzerine de yeni aldığım kısa kürk mantomu giyeceğim
Yoksa kazak mint yeşili benim beğendiğim ama iflas ettiğim için alamadığım kazak mıııOnu mu aldın yoksaa
Ilk hedefim 50 kuzum, ondan sonra 47 ye çekeceğim hedefimi
ebrucuum harika fikiiirrZaten sürekli aktifler, ben de inanıyorum değişmeyeceklerine
Sabah yine ebrunun kızdığı bisküvileri götürmüşsün ebruuuSeni leblebi delisi ilan ediyorum bir dee, off canım da çektii
Tamam kaptaan
Görüşürüüzz
inşallah kuzucum inşallah. Siz böyle benim yanımda olduğunuz sürece daha da iyi hissediyorum hem..
Busem harikasın
Kuzum diyete başlamak zaten başlı başına bi tuvalete çıkamama sebebi.. Zamanla düzeliyor.. Bak ben 2ayı geçti diyete başlayalı, daha yeni yeni düzeliyor.. Hala biraz sıkıntılı.
Iyi ki varsın deli kızSeni çok seviyorum..
Evet evet bendeki de burdan. Bunu ben bildiğin evimizin karşısındaki mütevazi marketten aldım sen o kadar büyük yerlerde nasıl bulamadın buse'm ya
Faydası olmaz olur mu hiç.. Aynen uygula bunu.
toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
[lıst]
[*]buseb,
[*]limonlubrokoli+,
[*]venuskadini+,
[*]dontpanic+,
[*]prensesss016,
[*]betuld+,
[*]laydline+
[/lıst]
oollleeeyyy
marketten aldım ama ilk rafta en önde duruyodu aramadım bile gözüme hoş göründü aldım :) Bilmiyordum bu kadar popüler ve aranan bişeyi satın aldığımı
Benim ki yazlik ama kalin bir corapla simdide giyebilirimm cok tatli siyah sifir kollu ustune yesil gozlu pembe dudakli kaplan var :) dun paylasmistim resmini
Kazagimda acik renk aslinda mevsimlik krem gibi uzerinde su yesili pembe deseni var
Birde 20 tlye triko kazak ve hirkalar vardi renk rebk onlardanda aldim
Ben iflas etmemek icin h&mde neon pembe ve zebra desenli kotu alamadimkafaya taktim onlarida alicam
Bugunluk yemek fasli benim icin annem yuzunden bitmistir hastasin ye ye yiceksin yemeden iyilesemezsin dedi dedi durdu
Menum
1 domates
3 hindi fume
1 dana jambon
1 kizarmis ekmekle bal
Yesil cay
Kızlar şimdi ben arkadaşımın evine gidiyorum. Eeeeennn yakın arkadaşımdı küçükken, sonra taşındılar. Seneler sonra da sokağımıza geri döndüler. Ordan da spora gidicem yapabildiğim kadarıyla yapıcam. Artık ordan gelince görüşürüz. Hepinizi kocaman ama kocaman kalpli malpli öpüyorum
Teşekkür ederim canım. Dünden beri her yerim ağrıyor vallahi o topuklularla ayakta kalmak, bavul taşımak...
Maşallah canım benim, umarım hep böyle devam edersin :)
Hihihi çok teşekkür ederim. Beni utandırıyorsunuz yahuu
Yeşil çaylar havaya dıt dıtırıt dıt dıt dıt dıııııt
Çok teşekkür ederim canım beniiimAma ilk hafta sonuçta.. Zamanla yavaşlayacak, yeter ki düzenli bir şekilde devam etsin de... 2.7 kilonun 2.1'i YAĞDAN gitmiş! Buna çok sevindim.
Sana da nazar değmesin canım! Ama zaten kolum kadar kalmışsın, daha halen kilo vercem de vercem. Hihihi :)
Bunu ben de bir deneyeceğim. Sonuçta ÇayKur kurumsal bir marka, eminim çayı iyidir.
Evet canım, hem okuyorum hem de çalışıyorum. İletişim üzerine işim ve okulum. Bursa'ya daha önce gelmiştim ama küçük yaştaydım. Bu sefer de Nilüfer ilçesini görme fırsatım oldu. Güzel bir yerdi. :)
Çok teşekkür ederim canım, umarım az çok bu şekilde devam eder :)
Ben çok tatlıyım, pamuk şekeri gibiyim. Beni de alın, beni de alın. Beni alırsanız, herkese benden yeşil çay & Türk kahvesi. Gerekirse falcı da bulurum, sıkıntı yoook. Çık tıtlıyım yahııHihih
Sevgili takım arkadaşlarım; kurallara uymak konusunda elimden geleni yapacağıma dair size söz veriyorum.
Afiyet olsun canım, menün gayet güzelmiş.
Çok teşekkür ederim bebeyim. Umarım size bir canlılık getirebiliriz, olursa..
Ben aktifliğimi sürdürmek için elimden geleni yapıyorum, böyle de devam edeceğim. Çünkü sizlerle gerçekten çok motive oluyorum. Sen sizi yiyerim, yiyerim. :) :) :)
hıııımmm anladım şekerim inş. En kısa zamanda ulaşrsın hedefine
sorma canım yaaa annemlerden gelirken kahvaltı yapamıyorum simit yemek istemiyorum artık bisküvi daha masum geliyo napim.
Evet artık aralarda acıkınca hep leblebi yiyorum artık bir avucu 20 kalori çok iyi bence üzerinede bir bardak su içiyorum doyurucu oluyo çok bu arada ben hiç leblebi sevmezdim diyetin gözünü seveyim sevmediklerimizi sevdiriyo bize
Tavsiye ederim yani
evet canım uygulucam
ohh miss öğle yemeğimi de yedim benden güzeli yok
Teşekkür ederim destek verdiğin için canım beniimmm :)Arzu konusunda tamamen haklısın Ebru'm. Aman ya neyse
Bu aradaaaa Emine ve Venüs'ün listeye alınmalarını cân-ı gönülden destekliyorum
Çok leziz görünüyor inan ki! Neyse sen akşam gibi yoğurt vs bir şeyler ye, yeşil çayını iç, dengelemiş olursun canım.Bugunluk yemek fasli benim icin annem yuzunden bitmistir hastasin ye ye yiceksin yemeden iyilesemezsin dedi dedi durdu
Menum
1 domates
3 hindi fume
1 dana jambon
1 kizarmis ekmekle bal
Yesil cay
Ben de çok kalpli kalpli öpüyorum ama mesaj sayım düşük olduğu için kalplerini mesaj atamıyorum. Olsun, mmmuaaahKızlar şimdi ben arkadaşımın evine gidiyorum. Eeeeennn yakın arkadaşımdı küçükken, sonra taşındılar. Seneler sonra da sokağımıza geri döndüler. Ordan da spora gidicem yapabildiğim kadarıyla yapıcam. Artık ordan gelince görüşürüz. Hepinizi kocaman ama kocaman kalpli malpli öpüyorum
ohh miss öğle yemeğimi de yedim benden güzeli yok
ayy saat 2 olmuş acıkmaya basladım, ben de hazırlayayım da daha fzla geç kalmadan yiyeyimbugün protein günüm yine çeşidim az, ama annem pazardan balık alcak bugün oohh, akşama balık yiycem sonunda gıdaklamaktan kurtulcam
yemek faslından sonra görüşürüz kızlaar
ben de elbisemi indirimden aldım 80 den 30 a düşmüşcumartesi fotomu çektireyim anneme evden çıkmadan da bi görün, gerçi fotoda üzerindeki desen belli olur mu bilmiyorum
ay bu kafaya takmak çok fenaaa :26: benim de pull&bear daki kazak aklımdaben de çok severim bu arada zebra vs. desenli şeyleri. stradivarius takini gördün mü zebralı pantalon 50 tl idi sanırım ve çok hooş
ben de seni yerim yeriiimkız venüs valla kloun kadar falan kalmadım :26: benim sorunum üst bacakta ve kollarımda 5 kilo sonra mis gibi olurum anca ben. boyum 1.58 zaten unutmayalım bunuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?