Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah kuzucum inşallah. Siz böyle benim yanımda olduğunuz sürece daha da iyi hissediyorum hem..

kilo bildirimim :

geçen hafta : 54.8
bu hafta : 53.6 (halbuki dün 53.1'i görmüştüm ama regl oldum böyle oldu )

fark : 1.2
% 2.18978102

hedef : 50

Busem harikasın

Kuzum diyete başlamak zaten başlı başına bi tuvalete çıkamama sebebi.. Zamanla düzeliyor.. Bak ben 2ayı geçti diyete başlayalı, daha yeni yeni düzeliyor.. Hala biraz sıkıntılı.

İyi ki varsın deli kız seni çok seviyorum..

Ben arastirma yapmadim amaaa en sevdigim oldugu icin ben hic poset yesilcay icmem heep caykurunkini icerimm

Eki Görüntüle 651477

Evet evet bendeki de burdan. Bunu ben bildiğin evimizin karşısındaki mütevazi marketten aldım sen o kadar büyük yerlerde nasıl bulamadın buse'm ya

Faydası olmaz olur mu hiç.. Aynen uygula bunu.

sen de harikasın tubişiiim

çay konusuna gelirseeekk, sanırım evren bana inat gizlemiş bu yeşil çayı baksana sahiden her yerde varmış yahu, bakkalda bile varmış daha ne olsun

Arzu konusunda tamamen haklısın Ebru'm. Aman ya neyse

Bu aradaaaa Emine ve Venüs'ün listeye alınmalarını cân-ı gönülden destekliyorum

İşlenmiş hazır gıdalardan olduğu için bisküviler dışında güzel menü. Kahvaltıyla öğle yemeği yer değiştirmiş gibi biraz ama olsun
Kızlar listeyi iş çıkışı halledeceğim.Kaçıyorum şimdi.

Görüşürüz meleğim

sen de harikasın tubişiiim

çay konusuna gelirseeekk, sanırım evren bana inat gizlemiş bu yeşil çayı baksana sahiden her yerde varmış yahu, bakkalda bile varmış daha ne olsun

marketten aldım ama ilk rafta en önde duruyodu aramadım bile gözüme hoş göründü aldım :) Bilmiyordum bu kadar popüler ve aranan bişeyi satın aldığımı

Benim ki yazlik ama kalin bir corapla simdide giyebilirimm cok tatli siyah sifir kollu ustune yesil gozlu pembe dudakli kaplan var :) dun paylasmistim resmini

Kazagimda acik renk aslinda mevsimlik krem gibi uzerinde su yesili pembe deseni var
Birde 20 tlye triko kazak ve hirkalar vardi renk rebk onlardanda aldim

Ben iflas etmemek icin h&mde neon pembe ve zebra desenli kotu alamadim kafaya taktim onlarida alicam

Bugunluk yemek fasli benim icin annem yuzunden bitmistir hastasin ye ye yiceksin yemeden iyilesemezsin dedi dedi durdu

Menum

Beyaz peynirli tost iki dilim ekmekle yapilmis
1 domates
3 hindi fume
1 dana jambon
1 kizarmis ekmekle bal
Yesil cay

Bugunluk bitmistir benim icin nokta kesinlikle virgulu yok bitti nokta

Akşam bi ayran falan içersin ya yoğurt yersin nolcak sanki bişey yok ki bu yediklerinde :44: bak kızdırma beni!

Kızlar şimdi ben arkadaşımın evine gidiyorum. Eeeeennn yakın arkadaşımdı küçükken, sonra taşındılar. Seneler sonra da sokağımıza geri döndüler. Ordan da spora gidicem yapabildiğim kadarıyla yapıcam. Artık ordan gelince görüşürüz. Hepinizi kocaman ama kocaman kalpli malpli öpüyorum

Teşekkür ederim canım. Dünden beri her yerim ağrıyor vallahi o topuklularla ayakta kalmak, bavul taşımak...
kilo bildirimim:

Geçen hafta:74
Bu hafta:73,1
Fark:900 gr
%1,216
hedef:60
Maşallah canım benim, umarım hep böyle devam edersin :)
vayy canına diyoruuum. harikaaaaaaaa

ebruu venüsün paylaşımları da çok iyi alsak mı onu takıma bu hafta baksana verdiği kiloyaaaaaa
Hihihi çok teşekkür ederim. Beni utandırıyorsunuz yahuu
venüs ve emooşş yeşil çaylar havayaaaaaaa
Yeşil çaylar havaya dıt dıtırıt dıt dıt dıt dıııııt
venüscüğüm süpersin çok özendim kilo verişine :) bu hafta ben çok verememişim ama pes etmek yok :)
Çok teşekkür ederim canım beniiim Ama ilk hafta sonuçta.. Zamanla yavaşlayacak, yeter ki düzenli bir şekilde devam etsin de... 2.7 kilonun 2.1'i YAĞDAN gitmiş! Buna çok sevindim.
kilo bildirimim :

geçen hafta : 54.8
bu hafta : 53.6 (halbuki dün 53.1'i görmüştüm ama regl oldum böyle oldu )

fark : 1.2
% 2.18978102

hedef : 50
Sana da nazar değmesin canım! Ama zaten kolum kadar kalmışsın, daha halen kilo vercem de vercem. Hihihi :)
Ben arastirma yapmadim amaaa en sevdigim oldugu icin ben hic poset yesilcay icmem heep caykurunkini icerimm

Eki Görüntüle 651477
Bunu ben de bir deneyeceğim. Sonuçta ÇayKur kurumsal bir marka, eminim çayı iyidir.
Evet canım, hem okuyorum hem de çalışıyorum. İletişim üzerine işim ve okulum. Bursa'ya daha önce gelmiştim ama küçük yaştaydım. Bu sefer de Nilüfer ilçesini görme fırsatım oldu. Güzel bir yerdi. :)

venüs yaaaaaa süpersin valla tek kelimeyle. çok iyi vermişssin kutlarım senide
Çok teşekkür ederim canım, umarım az çok bu şekilde devam eder :)
Ben çok tatlıyım, pamuk şekeri gibiyim. Beni de alın, beni de alın. Beni alırsanız, herkese benden yeşil çay & Türk kahvesi. Gerekirse falcı da bulurum, sıkıntı yoook. Çık tıtlıyım yahıı Hihih
Sevgili takım arkadaşlarım; kurallara uymak konusunda elimden geleni yapacağıma dair size söz veriyorum.
Afiyet olsun canım, menün gayet güzelmiş.
güzel bi karar canım çünkü gerçekten paylaşımları güzel bi gelip bi gelmemezlik yapmıyolar ben böyle devam ediceklerine eminim. Zaten bizim listede çok vasat canlılık gelir listeye bence.
Çok teşekkür ederim bebeyim. Umarım size bir canlılık getirebiliriz, olursa..
ebrucuum harika fikiiirr zaten sürekli aktifler, ben de inanıyorum değişmeyeceklerine
Ben aktifliğimi sürdürmek için elimden geleni yapıyorum, böyle de devam edeceğim. Çünkü sizlerle gerçekten çok motive oluyorum. Sen sizi yiyerim, yiyerim. :) :) :)

hıııımmm anladım şekerim inş. En kısa zamanda ulaşrsın hedefine

sorma canım yaaa annemlerden gelirken kahvaltı yapamıyorum simit yemek istemiyorum artık bisküvi daha masum geliyo napim.

Evet artık aralarda acıkınca hep leblebi yiyorum artık bir avucu 20 kalori çok iyi bence üzerinede bir bardak su içiyorum doyurucu oluyo çok bu arada ben hiç leblebi sevmezdim diyetin gözünü seveyim sevmediklerimizi sevdiriyo bize

Tavsiye ederim yani

evet canım uygulucam

toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

[lıst]
[*]buseb,
[*]limonlubrokoli+,
[*]venuskadini+,
[*]dontpanic+,
[*]prensesss016,
[*]betuld+,
[*]laydline+
[/lıst]

oollleeeyyy

marketten aldım ama ilk rafta en önde duruyodu aramadım bile gözüme hoş göründü aldım :) Bilmiyordum bu kadar popüler ve aranan bişeyi satın aldığımı

kıymetini biilll

aa ben bi türlü denk gelemiyorum şu senin paylaştığın fotoğraflara yaa. kaşla göz arasında nasıl yapıyorsun

ben de elbisemi indirimden aldım 80 den 30 a düşmüş cumartesi fotomu çektireyim anneme evden çıkmadan da bi görün, gerçi fotoda üzerindeki desen belli olur mu bilmiyorum

ay bu kafaya takmak çok fenaaa :26: benim de pull&bear daki kazak aklımda ben de çok severim bu arada zebra vs. desenli şeyleri. stradivarius takini gördün mü zebralı pantalon 50 tl idi sanırım ve çok hooş

aa ne demek bitmiştir kahvaltıyla menü mü olurmuş bak hastasın bari acıkınca tubişin dediği gibi ayran iç, hatta ayran tuzsuz güzel olmaz. sen yoğurt ye, hem tuzsuz hem daha tok tutar ayrandaan

oohh ne güzel hasret gideeriin

sportif, azimli arkadaşım benim

görüşürüz tubişimmm

ben de seni yerim yeriiim kız venüs valla kloun kadar falan kalmadım :26: benim sorunum üst bacakta ve kollarımda 5 kilo sonra mis gibi olurum anca ben. boyum 1.58 zaten unutmayalım bunuuu

doğru söylüyorsuuun ne güzel olurdu leblebi yesem, artık dukandan sonra inşallah

ohh miss öğle yemeğimi de yedim benden güzeli yok

ayy saat 2 olmuş acıkmaya basladım, ben de hazırlayayım da daha fzla geç kalmadan yiyeyim bugün protein günüm yine çeşidim az, ama annem pazardan balık alcak bugün oohh, akşama balık yiycem sonunda gıdaklamaktan kurtulcam

yemek faslından sonra görüşürüz kızlaar

Arzu konusunda tamamen haklısın Ebru'm. Aman ya neyse

Bu aradaaaa Emine ve Venüs'ün listeye alınmalarını cân-ı gönülden destekliyorum
Teşekkür ederim destek verdiğin için canım beniimmm :)
Çok leziz görünüyor inan ki! Neyse sen akşam gibi yoğurt vs bir şeyler ye, yeşil çayını iç, dengelemiş olursun canım.
Ben de çok kalpli kalpli öpüyorum ama mesaj sayım düşük olduğu için kalplerini mesaj atamıyorum. Olsun, mmmuaaah
ohh miss öğle yemeğimi de yedim benden güzeli yok

Afiyet olsun canım, ben de şimdi yedim. İşe gitmedim bugün, fakat toplantı varmış. Sorunu çözdüğüm gibi evin yakınındaki alışveriş merkezine uçacağımmm.

afiyet olsun tatlım görüşürüz

Ay her yerde indirim var. Bugün de ayakkabı almayı planlıyorum. Makyaj malzemesi alacağım, hepsini tatilde tükettim. :)) Belki bir tane daha çanta alırım yada baharlık ceket alırım.. Üstüme hiçbir şeyi yakıştıramadığım için kıyafet almamaya çalışıyorum.

7.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 kutu süt

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
2 - 3 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 kase yoğurt

Akşam (16:30)
1 porsiyon kahvaltı tabağı (1 domates, 1 salatalık, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 dilim kaşar peynir, 5 zeytin, 1 yumurta)
1 dilim beyaz ekmek

Ara:
1 Kase çorek otlu yoğurt

* 10 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…