Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kızlar Şöyle bir göz attım geçmişe felaket bir cumartesi olmuş. Hiç kimse karşılıklı denk gelememiş. Dolayısıyla bomboş kalmış takım. Ben artık iyice zorlanmaya başladım. Bugün erken kalkayım tembellik yapmayayım dedim. Kahvaltıdan sonra bir uzandım kalktığımda saat iki olmuştu. Arkasından gidip bebişime bikaç parça kıyafet alayım dedim. Tabii artık iyice yoruluyorum zor geldim eve. Duş aldım. Ayaklarımın altı hala zonkluyor. Bu arada alışveriş hiç zevkli değildi çünkü benim büyük prenses iyice belli etmeye başladığı kıskançlığını. Anlayacağınız bebişten çok büyüğe alışveriş yaptım bugün Yine felaket bir yorgunluk var üzerimde yatsam uyuyacağım. İşte son bir haftam ama karar veremedim pazartesi izne ayrılsam mı yoksa bir hafta (5 gün) daha idare etsem mi? Merak etmeyin diye sizede bir göz atayım dedim. Ecem'cim maşallah diyorum sana. Haaa gayret çok az kaldı hedefe. Şu öncesi sonrası fotoğraflarıda ayarlada bi görelim seni. Eski ve yeni halinle.

Hoş geldin Buse'cim çok bi geçmiş yok merak etme çabuk okursun. Gerçi benim şuan onu bile okumaya halim yok ama birazcık daha takılayım hazır sen buralardayken.

çok iyi yapıyorsun, sabahları yulaf kepeğini o şekilde tüketme, öyle tadı berbattır onun. ben 2 yumurta, 2 yk yulaf kepeği, yarım küçük çay bardağı süt, biraz tuz. bunları karıştırıyoorum iyice, kızgın yapışmaz tavaya döküyorum yağsız şekilde bi cooş ediyor, sonra kısık ateşte pişiriyorum, tersli düzlü, denemeni tavsiye ederim, arasına peynir koyabilirsin mesela bunun

Istanbullular bulusalim yineeee bu sefer rahat bi gunde macin olmadigi bi gunde hahahah :)

evet evet eveeet

ay süper bayıldım bu triplerine

sağ ol kaptancım

Ebruuuuu sende benim gordugumu gorr lutfen lalalalalala :)

Eki Görüntüle 652376

gördüm gördüüüm oleeeyy

Venuuussss yok yalan olmazz biz bir kere daha Betul ben Tugba bulustuk 2 3 hafta once :) su gripler gecsin hemen gun ayarlicam sanirim bu sefer sen ben tugba buse betul olabiliriz
Sen nerdesn istanbulda hangi semtte :)

evet evet eveeet diyorum yineeeeeee ben varııım

kıskandım kızlar yaaa

uyanamamışsın nazar değmiş sana venüscüm süzme yoğurt gözüme çarptı benim, baktın mı canım onun yağ oranına, hazır süzme yoğurtların yağ oranı çok fazla, bence normalini tüket sen, hatta light olmasa da olur ama yarım yağlı tüket

maşallah buse maşallah süperr

sağol semacım, darısı başına inşallah

Hoş geldin Buse'cim çok bi geçmiş yok merak etme çabuk okursun. Gerçi benim şuan onu bile okumaya halim yok ama birazcık daha takılayım hazır sen buralardayken.

yok yine de sürdü ebrucum yaa anca baksanaa sen nasılsın, doğum yaklaşıyor, biraz durumundan bahsetmişsin ama ödemlerin ne durumdaa?

konu ödemden açılmışken, sağ diz kapağım biraz şiş ve bastırınca ağrıyor, sanırım ödem oluşmuş kızlar :26: yengemin de diz kapağında vardı, yürütmüyordu artık ama doktor bi ilaç vermiş onunla düzelmiş, annem de bizde var dedi, kullanmaya başla hemen dedi, bi bu eksikti açıkcası, ağrı yapıyor halbuki ben tuzu da yok denecek kadar az tüketiyorum

Tatlım senin o ödemin tuzdan kaynaklı değildir. Dizini zorlamışsındır bir şekilde o nedenle oluşmuştur. O ilacı kullanacağın yerde bence bir doktora görün. Diz önemli çünkü. Bu arada benim ödem aynen devam. Dün gece yatarken ayağımın altına bikaçtane yastık koydum. Sabaha kalktığımda bütün ödem gitmişti. Şimdi yine aynı şekilde. Yatarken yastık koyacağım. Çünkü artık ağrı yapıyor. Dedim yaaa canım benim artık çok ama çok zorlanıyorum. Eğilip kalkamıyorum. Yürürken bile yavaş yavaş yürüyebiliyorum. Mesela şuan ayaklarım çok kötü durumda. Daha fazla duramayacağım sanırım. Gidip uzanayım yine biraz. Öpüyorum hepinizi. Yarın inşallah gelebilirim. İyi geceler sanada Buse'cim

hu huu kimse yok mu kızlar bugün cumartesi diye vakit bulamadık sanırım hiçbirimiz ama diyetleri de bozmadık umarım dimiii

Son düzenleme:

tamam ebrucum :26: çook geçmiş olsun sana da yaa, gerçekten zor durumdasın yat tabi yat dinlen, gelemezsen de buraları merak etme. yanılmıyorsam kaptan yardımcısı tubiş, o halleder her bir şeyii bu yastık olayını bugün ben de yapayım, belki benim dizime de iyi gelir :26:

iyi geceler ebrucum

hanimiş de hanimiş venüscük geceleri venüse burda alışığım yokluğunu hissettim valla, hee bir de tubiş, hee bir eciş, hee bir de emoş hee bu böyle uzar gider sanırım

busecim geçen yaz benim de ayak bileklerim şişmişti. doktor ilaç vermek yerine her gün yarım saat ayaklarını duvara daya topuklarınla hafif hafif vuruyomuş gibi yap dedi. çok ayakta kalmaktan olurmuş bazı kişilerde. bi de kanepede uzanırken kanebe başlığına koyuyorum onun da çok faydası oluyo.

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:

2 activia kahvaltım

ara:

1 yk kuru üzüm

öğle:

4 kaşık pırasa yemeği
1 ayran
3 köfte kadar tavuk göğsü(haşlama)
salata

ara:

1 elma

akşam:
2 kaşık yoğurt
1 ızgara hamburger köftesi
salata

ara:

2 kaşık yoğurt

2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe, 1 bardak çay

kızlar hepinize iyi geceler mutlu haftasonları dilerim :)
yarın akşama kadar evde yokum. akşam girerim artık görüşürüz dikkat edin kendinize öptm kocaman

Kızlaaar ben geldim daha yeni :\ Sokağımızdaki elektrik kablolarına bişey olmuş sabahın erken saatlerinden beri elektrik yoktu. O süre zarfında giremedim ben de. Sonra apar topar teyzemlere gittik. Kuzenim Van’da askerlik yapıyor o izne geldi onu görmeye geldi herkes, dayımlar yengemler, yengelerimin aileleri, annenannem dedem çoluk çocuk vs.. Gece yarısını geçmişti kalktığımızda.. Ben çıkıp gelicektim ama annem bırakmadı L Orda da haftasonları net olmuyormuş teyzemlerde, ordan da giremedim yani. Aslında eceme haber verebilirdim ama ne bileyim hiç aklıma gelmedi :44: Buse dışında adımı anan hiç olmamış alacağınız olsun Geçmişi okudum Allah’tan kısa sürdü baya :)

Ebru’m mesaj listesi için ellerine sağlık. Hakikaten pek de hoş bi tablo olmamış. Ben ayın 7’sinin mesaj sayısını gönderdim sanıyodum ama göndermemişim demek ki.. Alışkanlık olmuş mesaj kutumu hep siliyorum mesajı gönderdikten sonra. O yüzden bakamıyorum da hangi gün göndermişim diye sonradan.. Neyse artık bi kenara not alayım.
Bu arada bebişine ve hayrünisa’ya aldıkların hayırlı olsun güle güle kullansınlar

Venüs’cüm hedefim haftada 1 kg yağdan demişsin, çok beğendim bu hedefi ben. Tam olması gerektiği gibi. Hatta sen ona (+\-100 gr) 1 kg diye bi miktar esneme payı da koy ki, sonradan 1 kg aşağısı seni yıldırmasın Çünkü bunlar olacak şeyler yani, zaman zaman değişecek kilo verme hızımız.. Bu arada buluşma işi de ayarlanırsa süper olur. Ben de kağıthane’de oturuyorum seninle yakınız ama bu bizim diğer kızlar hep uzaktalar buralara :) Yine airport avm’de buluşabiliriz

Ecem meleğimm çok sevindim o tartı ekranında görünen sayıya beenn harikasın..

Buse’m ya harika oluyor dimi insanların senin kilo verdiğini anlaması, tebrik etmesi, beğenmesiii.. Ay gerçekten çok mutlu edici ya senin adına da çok sevindim İnşallah bi gün ben de öyle hayretlere düşürücem insanları :13:

Sema'cımm tekrar çok geçmiş olsun sana da, sadece dönene kadar kilo almamaya çalış Ebru'nun da söylediği gibi, kendine çok dikkat et

sen çok iyisiiin

kıskandım kızlar yaaa
Sen neden gelmiyorsun canım? Başka bir şehirde misin yoksa?
afiyet olsun venüscüm
Teşekkür ederim canımcım :)
Olsun olsun hamiş kaptancığım artık bebiş yaklaşıyor doğal bu durum :) Bizi bırakacak mısın kaptancığım, yoksa işine falan mı ara vereceksin?
Ay evet canım süzme yoğurt yağ oranı açısından oldukça yüksek. Evdeki light yoğurt bittiği için anneminkinden yemek zorunda kalmıştım ama bugün kendi yoğurdumu aldım. Artık sorun yok :)
İstersen bir doktora göster dizini canım.
hanimiş de hanimiş venüscük geceleri venüse burda alışığım yokluğunu hissettim valla, hee bir de tubiş, hee bir eciş, hee bir de emoş hee bu böyle uzar gider sanırım
Gezmelerdeydim dün gece bebeğim. :) Malum Cumartesi gecesi amaaa kaçamak yok. :)
Afiyet olsun canım süper menün :)
Hihihi sen çok tatlı birisine benziyorsun ya seninle tanışmayı çok isterim. :)
Kilo hedefimi düşük tutmaya çalışıyorum çünkü zamanla dalgalanmalar olacağını biliyorum canım, haftada 1 kilo en fazla 1.5 kilo benim için süper. Umarım öyle olur. :)

Bence de ben çok tatlı birisiyim en kısa zamanda yüzyüze tanışırız canım inşallah Bu arada profilimde resimlerim var bakabilirsin :)

Bebeğim yatarsan saat 01:30 - 02:00 gibi yorulursun tabisi

Haklısın kuzum da o mecburiyetten öyle oldu ancak annemlerin çenesi bitti de eve geldik

İşte benim kahvaltııııımm GÜNAYDIN HERKESE

O ekmeğin kenarında bi karaltı var ama çikolata falan değil yanlış anlaşılmasın telefonumun kamerasından kaynaklanan teknik bi arıza sadece :101:

Eklentiler

• $Foto1102.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Arkadaşımla dışarı çıkacağız bugün. Eyüp Sultan tarafına gideceğiz. Bayılıyorum oraları gezmeye Kimse yokken ben de gidip ütümü falan yapayım. Öpüyorum sizi her zamanki kalpli olandan

Slm kızlar. Pazar tatil ama kimsenin uğradığı yok, bu kadar da tatil olmasın Mutlaka gelin bi bakın kim var kim yok neler oluyor diye. Bu arada bende kesin kararımı verdim. Yarın izne ayrılıyorum inşallah. Gerçi son bir haftamdı. Ama kendimi daha fazla yormak istemiyorum. Rahat edeyim biraz şu son günlerimde.

Tuğba'cım kahvaltın çok güzel görünüyor canım afiyet olsun. İyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…