dün itibariyle bezelyeyi çıkardım hayatımdan :) bezelyesizdi yani (Tuğbamın uyarıları sayesinde)
mercimeği ben patatessiz yapıyorum sadece mercimekle. patatesli yapılanın tadı bana farklı geliyo alışkanlıktan olsa gerek :)
yulaf kepeğini her gün yiyemiyorum ama lif olduğu için de yararlı arada bir yiyorum bazen elma doğruyorum içine daha bi yenebilir oluyo :):)
Istanbullular bulusalim yineeee bu sefer rahat bi gunde macin olmadigi bi gunde hahahah :)
Buseeee sanirim birazcik oyleyimmmm :)) hatta su anda fena triplerdeyim eve gitmis ustunu degistirmis cok usumus ve o arada beni aramamiss bunu affetmem birde ben ariyorum aciyo kapatiyo aradan 2 dk geciyo oyle ariyo evden cikmayi beklemis resmen telefonum sessizde cok rahatim hahahah :)
Öncelikle günaydın diyorum ama öyle bildiğiniz sevecen günaydınlardan değil bu haberiniz ola.Listenin hali aşağıdaki gibi. Özellikle Venüs sana çok kızdım. Hala sayıp göndermedin mesaj sayılarını. En kısa zamanda gönder lütfen yoksa bu senin hanene - olarak yazılacak Buse'cim senide tebrik ediyorum canım şuan için takımdaki en aktif kişi sensin.
[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl28, width: 115, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl29, width: 69, bgcolor: transparent, align: right"]01.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 75, bgcolor: transparent, align: right"]02.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]04.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]05.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]06.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 71, bgcolor: transparent, align: right"]07.03.2013[/TD]
[TD="class: xl30, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]23[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]26[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]111[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]37[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]19[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]18[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]2[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]87[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EVSEBU[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]3[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]14[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]18[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]17[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]20[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]14[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]89[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]niyal
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]15[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]4[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini[/TD]
[TD="class: xl34, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]48to38
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]29[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]117[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]79[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]71[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]86[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]65[/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]21[/TD]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"]439[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Venuuussss yok yalan olmazz biz bir kere daha Betul ben Tugba bulustuk 2 3 hafta once :) su gripler gecsin hemen gun ayarlicam sanirim bu sefer sen ben tugba buse betul olabiliriz
Sen nerdesn istanbulda hangi semtte :)
8.3.13
Sabah:
yok
Ara:
yok
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
3 köfte
1 porsiyon yağsız karışık salata
3 kasik suzme yoğurt
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
Ara:
10 altın çilek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Akşam:
1 porsiyon ispanak yemeği
3 kasik tarhana çorbası
1 porsiyon yağsız karışık salata
3 kasik suzme yoğurt
1 dilim kepek ekmeği (39 Cal)
Ara:
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
3 kuru kayisi
* 8 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
kıskandım kızlar yaaa
maşallah buse maşallah süperr
Hoş geldin Buse'cim çok bi geçmiş yok merak etme çabuk okursun. Gerçi benim şuan onu bile okumaya halim yok ama birazcık daha takılayım hazır sen buralardayken.
Tatlım senin o ödemin tuzdan kaynaklı değildir. Dizini zorlamışsındır bir şekilde o nedenle oluşmuştur. O ilacı kullanacağın yerde bence bir doktora görün. Diz önemli çünkü. Bu arada benim ödem aynen devam. Dün gece yatarken ayağımın altına bikaçtane yastık koydum. Sabaha kalktığımda bütün ödem gitmişti. Şimdi yine aynı şekilde. Yatarken yastık koyacağım. Çünkü artık ağrı yapıyor. Dedim yaaa canım benim artık çok ama çok zorlanıyorum. Eğilip kalkamıyorum. Yürürken bile yavaş yavaş yürüyebiliyorum. Mesela şuan ayaklarım çok kötü durumda. Daha fazla duramayacağım sanırım. Gidip uzanayım yine biraz. Öpüyorum hepinizi. Yarın inşallah gelebilirim.konu ödemden açılmışken, sağ diz kapağım biraz şiş ve bastırınca ağrıyor, sanırım ödem oluşmuş kızlar :26: yengemin de diz kapağında vardı, yürütmüyordu artık ama doktor bi ilaç vermiş onunla düzelmiş, annem de bizde var dedi, kullanmaya başla hemen dedi, bi bu eksikti açıkcası, ağrı yapıyorhalbuki ben tuzu da yok denecek kadar az tüketiyorum
Tatlım senin o ödemin tuzdan kaynaklı değildir. Dizini zorlamışsındır bir şekilde o nedenle oluşmuştur. O ilacı kullanacağın yerde bence bir doktora görün. Diz önemli çünkü. Bu arada benim ödem aynen devam. Dün gece yatarken ayağımın altına bikaçtane yastık koydum. Sabaha kalktığımda bütün ödem gitmişti. Şimdi yine aynı şekilde. Yatarken yastık koyacağım. Çünkü artık ağrı yapıyor. Dedim yaaa canım benim artık çok ama çok zorlanıyorum. Eğilip kalkamıyorum. Yürürken bile yavaş yavaş yürüyebiliyorum. Mesela şuan ayaklarım çok kötü durumda. Daha fazla duramayacağım sanırım. Gidip uzanayım yine biraz. Öpüyorum hepinizi. Yarın inşallah gelebilirim.İyi geceler sanada Buse'cim
konu ödemden açılmışken, sağ diz kapağım biraz şiş ve bastırınca ağrıyor, sanırım ödem oluşmuş kızlar :26: yengemin de diz kapağında vardı, yürütmüyordu artık ama doktor bi ilaç vermiş onunla düzelmiş, annem de bizde var dedi, kullanmaya başla hemen dedi, bi bu eksikti açıkcası, ağrı yapıyorhalbuki ben tuzu da yok denecek kadar az tüketiyorum
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah:
2 activia kahvaltım
ara:
1 yk kuru üzüm
öğle:
4 kaşık pırasa yemeği
1 ayran
3 köfte kadar tavuk göğsü(haşlama)
salata
ara:
1 elma
akşam:
2 kaşık yoğurt
1 ızgara hamburger köftesi
salata
ara:
2 kaşık yoğurt
2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe, 1 bardak çay
Sen neden gelmiyorsun canım? Başka bir şehirde misin yoksa?kıskandım kızlar yaaa
Teşekkür ederim canımcım :)afiyet olsun venüscüm
Olsun olsun hamiş kaptancığım artık bebiş yaklaşıyor doğal bu durum :) Bizi bırakacak mısın kaptancığım, yoksa işine falan mı ara vereceksin?Slm kızlarŞöyle bir göz attım geçmişe felaket bir cumartesi olmuş. Hiç kimse karşılıklı denk gelememiş. Dolayısıyla bomboş kalmış takım. Ben artık iyice zorlanmaya başladım. Bugün erken kalkayım tembellik yapmayayım dedim. Kahvaltıdan sonra bir uzandım kalktığımda saat iki olmuştu. Arkasından gidip bebişime bikaç parça kıyafet alayım dedim. Tabii artık iyice yoruluyorum zor geldim eve. Duş aldım. Ayaklarımın altı hala zonkluyor. Bu arada alışveriş hiç zevkli değildi çünkü benim büyük prenses iyice belli etmeye başladığı kıskançlığını. Anlayacağınız bebişten çok büyüğe alışveriş yaptım bugün Yine felaket bir yorgunluk var üzerimde yatsam uyuyacağım. İşte son bir haftam ama karar veremedim pazartesi izne ayrılsam mı yoksa bir hafta (5 gün) daha idare etsem mi? Merak etmeyin diye sizede bir göz atayım dedim. Ecem'cim maşallah diyorum sana. Haaa gayret çok az kaldı hedefe. Şu öncesi sonrası fotoğraflarıda ayarlada bi görelim seni. Eski ve yeni halinle.
Ay evet canım süzme yoğurt yağ oranı açısından oldukça yüksek. Evdeki light yoğurt bittiği için anneminkinden yemek zorunda kalmıştım ama bugün kendi yoğurdumu aldım. Artık sorun yok :)uyanamamışsın nazar değmiş sana venüscümsüzme yoğurt gözüme çarptı benim, baktın mı canım onun yağ oranına, hazır süzme yoğurtların yağ oranı çok fazla, bence normalini tüket sen, hatta light olmasa da olur ama yarım yağlı tüket
İstersen bir doktora göster dizini canım.konu ödemden açılmışken, sağ diz kapağım biraz şiş ve bastırınca ağrıyor, sanırım ödem oluşmuş kızlar :26: yengemin de diz kapağında vardı, yürütmüyordu artık ama doktor bi ilaç vermiş onunla düzelmiş, annem de bizde var dedi, kullanmaya başla hemen dedi, bi bu eksikti açıkcası, ağrı yapıyorhalbuki ben tuzu da yok denecek kadar az tüketiyorum
Gezmelerdeydim dün gece bebeğim. :) Malum Cumartesi gecesi amaaa kaçamak yok. :)hanimiş de hanimiş venüscükgeceleri venüse burda alışığım yokluğunu hissettim valla, hee bir de tubiş, hee bir eciş, hee bir de emoş hee bu böyle uzar gider sanırım
Afiyet olsun canım süper menün :)BUGÜNKÜ MENÜM
sabah:
2 activia kahvaltım
ara:
1 yk kuru üzüm
öğle:
4 kaşık pırasa yemeği
1 ayran
3 köfte kadar tavuk göğsü(haşlama)
salata
ara:
1 elma
akşam:
2 kaşık yoğurt
1 ızgara hamburger köftesi
salata
ara:
2 kaşık yoğurt
2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe, 1 bardak çay
Hihihi sen çok tatlı birisine benziyorsun ya seninle tanışmayı çok isterim. :)Kızlaaar ben geldim daha yeni :\ Sokağımızdaki elektrik kablolarına bişey olmuş sabahın erken saatlerinden beri elektrik yoktu. O süre zarfında giremedim ben de. Sonra apar topar teyzemlere gittik. Kuzenim Vanda askerlik yapıyor o izne geldi onu görmeye geldi herkes, dayımlar yengemler, yengelerimin aileleri, annenannem dedem çoluk çocuk vs.. Gece yarısını geçmişti kalktığımızda.. Ben çıkıp gelicektim ama annem bırakmadı L Orda da haftasonları net olmuyormuş teyzemlerde, ordan da giremedim yani. Aslında eceme haber verebilirdim ama ne bileyim hiç aklıma gelmedi :44: Buse dışında adımı anan hiç olmamış alacağınız olsunGeçmişi okudum Allahtan kısa sürdü baya :)
Venüscüm hedefim haftada 1 kg yağdan demişsin, çok beğendim bu hedefi ben. Tam olması gerektiği gibi. Hatta sen ona (+\-100 gr) 1 kg diye bi miktar esneme payı da koy ki, sonradan 1 kg aşağısı seni yıldırmasınÇünkü bunlar olacak şeyler yani, zaman zaman değişecek kilo verme hızımız.. Bu arada buluşma işi de ayarlanırsa süper olur. Ben de kağıthanede oturuyorum seninle yakınız ama bu bizim diğer kızlar hep uzaktalar buralara :) Yine airport avmde buluşabiliriz
artık uyumalıyım ben debu yorgunlukla sabah kaçta kalkarım bilmiyorum yaf
Hihihi sen çok tatlı birisine benziyorsun ya seninle tanışmayı çok isterim. :)
Kilo hedefimi düşük tutmaya çalışıyorum çünkü zamanla dalgalanmalar olacağını biliyorum canım, haftada 1 kilo en fazla 1.5 kilo benim için süper. Umarım öyle olur. :)
Bebeğim yatarsan saat 01:30 - 02:00 gibi yorulursun tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?