- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
busecim geçen yaz benim de ayak bileklerim şişmişti. doktor ilaç vermek yerine her gün yarım saat ayaklarını duvara daya topuklarınla hafif hafif vuruyomuş gibi yap dedi. çok ayakta kalmaktan olurmuş bazı kişilerde. bi de kanepede uzanırken kanebe başlığına koyuyorum onun da çok faydası oluyo.
iyi fikir canım yaa
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah:
2 activia kahvaltım
ara:
1 yk kuru üzüm
öğle:
4 kaşık pırasa yemeği
1 ayran
3 köfte kadar tavuk göğsü(haşlama)
salata
ara:
1 elma
akşam:
2 kaşık yoğurt
1 ızgara hamburger köftesi
salata
ara:
2 kaşık yoğurt
2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe, 1 bardak çay
harika görünüyor
Kızlaaar ben geldim daha yeni :\ Sokağımızdaki elektrik kablolarına bişey olmuş sabahın erken saatlerinden beri elektrik yoktu. O süre zarfında giremedim ben de. Sonra apar topar teyzemlere gittik. Kuzenim Vanda askerlik yapıyor o izne geldi onu görmeye geldi herkes, dayımlar yengemler, yengelerimin aileleri, annenannem dedem çoluk çocuk vs.. Gece yarısını geçmişti kalktığımızda.. Ben çıkıp gelicektim ama annem bırakmadı L Orda da haftasonları net olmuyormuş teyzemlerde, ordan da giremedim yani. Aslında eceme haber verebilirdim ama ne bileyim hiç aklıma gelmedi :44: Buse dışında adımı anan hiç olmamış alacağınız olsunGeçmişi okudum Allahtan kısa sürdü baya :)
Ebrum mesaj listesi için ellerine sağlık. Hakikaten pek de hoş bi tablo olmamış. Ben ayın 7sinin mesaj sayısını gönderdim sanıyodum ama göndermemişim demek ki.. Alışkanlık olmuş mesaj kutumu hep siliyorum mesajı gönderdikten sonra. O yüzden bakamıyorum da hangi gün göndermişim diye sonradan.. Neyse artık bi kenara not alayım.
Bu arada bebişine ve hayrünisaya aldıkların hayırlı olsun güle güle kullansınlar
Venüscüm hedefim haftada 1 kg yağdan demişsin, çok beğendim bu hedefi ben. Tam olması gerektiği gibi. Hatta sen ona (+\-100 gr) 1 kg diye bi miktar esneme payı da koy ki, sonradan 1 kg aşağısı seni yıldırmasınÇünkü bunlar olacak şeyler yani, zaman zaman değişecek kilo verme hızımız.. Bu arada buluşma işi de ayarlanırsa süper olur. Ben de kağıthanede oturuyorum seninle yakınız ama bu bizim diğer kızlar hep uzaktalar buralara :) Yine airport avmde buluşabiliriz
Ecem meleğimm çok sevindim o tartı ekranında görünen sayıya beennharikasın..
Busem ya harika oluyor dimi insanların senin kilo verdiğini anlaması, tebrik etmesi, beğenmesiii.. Ay gerçekten çok mutlu edici ya senin adına da çok sevindimİnşallah bi gün ben de öyle hayretlere düşürücem insanları :13:
Sema'cımm tekrar çok geçmiş olsun sana da, sadece dönene kadar kilo almamaya çalış Ebru'nun da söylediği gibi, kendine çok dikkat et
evet tubişim hem de ne harikaa
İşte benim kahvaltııııımmGÜNAYDIN HERKESE
O ekmeğin kenarında bi karaltı var ama çikolata falan değil yanlış anlaşılmasın telefonumun kamerasından kaynaklanan teknik bi arıza sadece :101:
enfes görünüyor canım yaa
afiyet olsun
Arkadaşımla dışarı çıkacağız bugün. Eyüp Sultan tarafına gideceğiz. Bayılıyorum oraları gezmeyeKimse yokken ben de gidip ütümü falan yapayım. Öpüyorum sizi her zamanki kalpli olandan
oohh ne güzeel. benim için de gez kuzuu
Slm kızlar. Pazar tatil ama kimsenin uğradığı yok, bu kadar da tatil olmasınMutlaka gelin bi bakın kim var kim yok neler oluyor diye. Bu arada bende kesin kararımı verdim. Yarın izne ayrılıyorum inşallah. Gerçi son bir haftamdı. Ama kendimi daha fazla yormak istemiyorum. Rahat edeyim biraz şu son günlerimde.
Tuğba'cım kahvaltın çok güzel görünüyor canım afiyet olsun.İyi eğlenceler.
hayırlı olsun kaptancıım