Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi fikir canım yaa bugun dune göre cok daha iyiyim

harika görünüyor kusursuuuz

evet tubişim hem de ne harikaa sen de yaşayacaksın bi zaman sonra bunları. insanları hayrete düşüreceksin. hepimiz yapacağız

enfes görünüyor canım yaa
afiyet olsun

oohh ne güzeel. benim için de gez kuzuu

hayırlı olsun kaptancıım

dun sabahladım 4,5 da uyudum kızlaar sonra 1 de kalktım kahvaltı vs derken bu saat oldu. herkese tunaydın
bugun bir ihtimal ben de dısarıda olacağım bir kaç saate cıkarım evden. köpişimle falan ilgileneceğim

dün menümü paylaşmayı unuttum. hemn paylaşıyorum onu da şimdi.

DÜNKÜ MENÜM

sabah
dukan krep
ucgen peynir
hindi füme
piliç jambon
domates
salatalı

ara
yok

ogle
soya soslu tavuk
yengemin yaptığı yeşil salatadan 3 yk
100 gr danone light yoğurt

ara
yarım su bardağı yoğurt

aksam
balık
cok az yeşil salata

ara
1 küçük kase yoğurt (gece 4,5 a kadar yatmayınca acıktım akşam yemeğinden sonra tabi )

1 fincan yeşil çay
3 lt su
tüm gün ayakta canım çıkmıştı zaten, spor yapamadım

Seni burda ziyaretçilerle yalnız bırakmayayım dedim

Seni burda ziyaretçilerle yalnız bırakmayayım dedim

iyi yapmışsın kaptaan pazar gezmesinde tabi herkes. ohh miss. kaçamk yapmasın da kimse dun kü menümde sebzeler hep salata seklinde ve cok az ldu. o yuzden sanırım bugun tartıda 52.9 gordum. bugunleri de mi görecektiim hayatımda ilk 52 li bi rakam görüyorum. kendimi en az 53 kg hatırlıyorum o da lise zamanıı

şuanda ben ve 0 ziyaretçi topikteyiz ehehe. ben de gideyim bari öğlen yemeğimi hazırlayayımmda rahata kavusayım. bir de yeşil çay yapayım kendime

Bence de ben çok tatlı birisiyim en kısa zamanda yüzyüze tanışırız canım inşallah Bu arada profilimde resimlerim var bakabilirsin :)
Eneeeemm beklediğim kadar bızdık, bıdık ve şapşili bir insanmışsın tatlım hihihi umarım en kısa zamanda görüşeceğiz :)
Ben de telefonuma hafıza kartı alıp gün gün fotoğraf atmak istiyorum artık. Hem keyifli hem de motive edici olur. :)
Ohhh afiyet olsun canım, menün hafta sonu için gayet güzel. Kaçamak yok, abartmamışsın da...
iştee altta venüsü görüyorummm venüüss hoş geldinnnn
Hoşbulduk bebeğim. Napıyosuuun?

Ay yok buradayım tatlım benim.
Burada kaptancığım dün mesajlarımı saydım, yazdım. Hihih söyleyeyim dedim. :)

eveet gördüm ben dee, kaptanımız da görecektir venücüüm günü gününe sayarsan ya da 2 gündür bir, daha kolay olur

nasıl gidiyor diyet, moralin nasıl bakim? ben çok mutluyum hayatımda ilk kez 52 li rakam görüyorum 53 görmüştüm daha önce ama bu sabah 52.9 geldim

Ben geldimmmm hastaliktan oluyorum sanirim artik.. Bize temizlige gelen ablamiz bu hafta cok kotu temizlemis evi ustun koru toz gordum deliriyorum anlatamam kalkip evi temizlicem ama nasil yapicam onu bilmiyorum.. Sanirim elektrik supurgesi ve viledayla ancak yapabilirim sonra bu yetmezmis hasta degilmisim gibi aksam kaynanaya gidicem ben kasindim mustehak bana 1.5 aydir gorusmuyorduk biseyler duydum sirf inadim ugruna kereme bu aksam annene gidelim dedim birde giyinip suslenmem gerek ama cok hastayim yaaaaaa cokkk keremde egitimde mecidiyekoyde 5 bucukta cikicak dus falan yetsrim insallahh

Ay maşallah canım benim, senin yerinde olmayı çok isterdim. :) Benim de normal gidiyor. Sürekli kontrol altında kalmaya çalışıyorum, düzenli olmaya çalışıyorum. Hep de böyle olacak sanırım. Sonuçta insan mükemmel değil sürekli kendine karşı tetikte olması lazım. :)

Eyvah eyvah, baya yoğun ve koşuşturmalı bir gün olacak desene... Kolay gelsin canım. :)

9.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli ekmek (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
4-5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase yoğurt

Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 bardak süt

Akşam:
1 porsiyon mısırlı karışık salata
2 parmak kızarmış hellim peyniri

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Sorma venüscüm fakat kerem gec kalınca birde üstüne mac olunca kaynana iptal oldu allahtan :)

Sabah
1 sahanda yumurta
1 d. ekmek

Akşam
Ciğer şiş
2 bardak köpüklü ayran

1.5 lt su
Ihlamur
Adaçayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…