Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
1 d. peynir
1 yesil köy biberi
1 d. peynir

Öğle
yarım ekmek tost

Aksam
Çevirme Tavuktan biraz
ayran

Ihlamur
Adacayı
1 lt su

merhaba kızlar ben geldiim :) ayy çok yoruldum bugün. sabah kursum vardı öğleden sonra çamaşırları attım ütü yaptım. akşama doğru da esadla dışarı çıktık dolaş dolaş ayaklarımda derman kalmadı. bilgisayarı açıcak vaktim olmadı bugün. bi ara telefondan girdim ama nedense mesaj yazamadım ya

sizin nasıl geçti pazar gününüz? inşallah benim kadar yorulmamışsınızdır :)

Sabah
1 sahanda yumurta
1 d. ekmek

Akşam
Ciğer şiş
2 bardak köpüklü ayran

1.5 lt su
Ihlamur
Adaçayı
Afiyet olsun canım, menün iyi görünüyor. :)
Sorma venüscüm fakat kerem gec kalınca birde üstüne mac olunca kaynana iptal oldu allahtan :)
Oh yırtmışsın bari
Sabah
1 d. peynir
1 yesil köy biberi
1 d. peynir

Öğle
yarım ekmek tost

Aksam
Çevirme Tavuktan biraz
ayran

Ihlamur
Adacayı
1 lt su
Menün çok leziz gözüküyor. Afiyet olsun canımcım.

Ben bütün gün evde pinekledim. Yarın işe gideceğim, çoook sıkıcııı!

Kimsecikler yok yahuuu! Yarın gelirsiniz umarım canım takım arkadaşlarım, hepinizi seviyorum. İyi geceler... :)

Kızlaaaar ben geldiimmmmm
Siz olmadan günlerim berbat geçti yavaş yavaş anlatırım
Hatta şuan Ankara'da bile olabilirdim
Venüs canım bitek sen buradasın merhabalar sana

SiZi çok özledim canlarrrr öpüyorum kocamannnnn

Tebrik ediyorum Buse'cim. İnşallah darısı 4 lü rakamlara

Ay yok buradayım tatlım benim.
Burada kaptancığım dün mesajlarımı saydım, yazdım. Hihih söyleyeyim dedim. :)
Gördüm canım gördüm merak etme benden hiç bişey kaçmaz. Ama geçen hafta mimlendin haberin olsun. Bundan sonra lütfen günü gününe mesaj atacaksın mesaj sayılarını yoksa uyarmam bi daha

Geçmiş olsun kuzucum umarım şimdi biraz daha iyisindir. Doktora gitmedin mi sen hala? Bu halinle kalkıp temizlik yapma bide. Bu arada ne duydun bakim merak ettim

Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Diyetisyeninle egzersiz hakkında bişey konuştunuz mu?

Sorma venüscüm fakat kerem gec kalınca birde üstüne mac olunca kaynana iptal oldu allahtan :)
Ne maçtı ama bu bursalılardan bişeycik olmaz. Resmen kendi elleriyle verdiler maçı. Sinir oldum sinir İyice kapattılar puan farkını.

Sabah
1 sahanda yumurta
1 d. ekmek

Akşam
Ciğer şiş
2 bardak köpüklü ayran

1.5 lt su
Ihlamur
Adaçayı

Sabah
1 d. peynir
1 yesil köy biberi
1 d. peynir

Öğle
yarım ekmek tost

Aksam
Çevirme Tavuktan biraz
ayran

Ihlamur
Adacayı
1 lt su
Menüler güzelde canım su yine çok az olmuş.

Nihal nerdesin allah aşkına insan bi haber verir yaaaa şimdide bişey söylememişsin. Hayırdır inşallah Ankara derken? Kavgamı ettin eşinle :26:

Kızlar mesaj sayılarını lütfen zamanında gönderelim. Geçtiğimiz iki günün listesi aşağıdaki gibi. Eksik olanlar hem kırmızı hem 0 olarak görünüyor. Mesaj sayılarını gün bitiminden sonra en kısa zamanda gönderirseniz sevinirim.

[TABLE="width: 465"]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 102, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl28, width: 77, bgcolor: transparent, align: right"]08.03.2013[/TD]
[TD="class: xl28, width: 79, bgcolor: transparent, align: right"]09.03.2013[/TD]
[TD="class: xl28, width: 76, bgcolor: transparent, align: right"]11.03.2013[/TD]
[TD="class: xl28, width: 74, bgcolor: transparent, align: right"]12.03.2013[/TD]
[TD="class: xl28, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]13.03.2013[/TD]
[TD="class: xl28, width: 73, bgcolor: transparent, align: right"]14.03.2013[/TD]
[TD="class: xl29, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]buseb[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]dontpanic[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]EVSEBU[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]6[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]7[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]25[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]8[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]prensesss016[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl33, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]53[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]15[/TD]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl32, bgcolor: transparent"]68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

***13. TAKIM 299. ETAP ***ETAP 5.Sİ
Arzu_54 (79/79/0/%0) Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19)
9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı.
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
limonlubrokoli (74/73.1/0.9/%1.22) Yeni Üye Hedef : 60

niyal (75/75/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.

prensesss016 (56/56/0/%0)
Kilosu aynı.
48to38 (79.5/79.5/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Venuskadini ( 87.6/84.9/2.7/%3.08) Yeni Üye Hedef: 60

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.60

Kızlar geçen haftanın listesi bu şekilde. Eğer Emine ve Venüs listede olmasalardı sanırım sonuncuyduk. Çok ama çok kötü bir sonuç. Lütfen bu hafta böyle olmasın. Herkes dört elle asılsın ve haftaya takım olarak güzel bir sonuç alalım. Bu arada artık bende izinliyim. Sürekli buralarda olabileceğim. Sizlerden de aynı özveriyi bekliyorum.

Cuma Zayıflama Yarışmaları 299. Etap Sonuçları
(1 Mart-8 Mart)

Takım Dereceleri

1)4. Takım (%1,04)
2) 8. Takım (%0.90)
3.)5. Takım (%0.89)

Bireysel Dereceler
1)zeburus (%3.81) 4. Takım
2) psikologg(%3.74) 8. Takım
3) venüskadını(%3.08) 13. Takım

Venüs'cüm senide tebrik ediyorum. Haftanın bireyselde üçüncüsü oldun. İnşallah hep böyle devam eder

Sanırım ayağımı sürüdüm Hoşgeldiniz kızlar

Çok eğlenceli bi gün oldu Ebru’m gerçekten de

Menü yorumsuz :) Spor yapamaman da çok mühim değil ayakta durmak bile kalori harcatıyor bize. E bi zahmet uyurken bile yakıyoruz dimi :)

aa kaptan da kaçmıış

şuanda ben ve 0 ziyaretçi topikteyiz ehehe. ben de gideyim bari öğlen yemeğimi hazırlayayımmda rahata kavusayım. bir de yeşil çay yapayım kendime

iştee altta venüsü görüyorummm venüüss hoş geldinnnn

tavuğum da oluyooor

aaa venüs gitmiiiş

Kıyamam sana tek başına baya bi çırpınmışsın buralarda busem

çok haklısın valla venüscüm. ama inanır mısın o kadar azimliyim ki, ne bir şeyde gözüm kalıyor, ne de canım çekiyor. kendime inanamıyorum bazen, kafayı iyice bozduğumu düşünüyorum diyetle

ooh beee

Sabah
1 d. peynir
1 yesil köy biberi
1 d. peynir

Öğle
yarım ekmek tost

Aksam
Çevirme Tavuktan biraz
ayran

Ihlamur
Adacayı
1 lt su

sanırım bu zamana kadar sende gördüğüm en güzel menü bu ecem afiyet olsun

öğleden sonra evden çıktım. köpeğimle ilgilendim, gezdirdim, oynadım vs. sonra da misafirliğe gittik, neyseki yemeğim yine yanımdaydı, orda da çay içtim

hoş geldin nihalcim. merakta bıraktın canım bizi de vallahi :26: umarım her şey yolundadır :26:

aaa ben ayın 8 ini atmamış mıyım ebrucum yaa :26:hemen sayıp yolluyorum ikisini de.

Cok tesekkurlerrr :) doktora gittim igneler var 10 tane.. dün gittik bu tür grip virüsüne cözüm bulamamıslar vücutta minicik mikrop dahi kalsa hemen yayılıyormus o yüzden kontrolleri sakın ihmal etme dedi ama ben yinede azimle temizledim evi :)

Eltim normalde istenmeyen gelin söyle ki dügününe bile gidilmedi... kınasında kaynana elini bile öptürmedi.. fakat pek iyiymis araları bu aralar hos kaynana sıkılır kesin huyudur yakında sorun yasarlar fakat annecigim annecigim diye dolasıyormus etrafında bende biraz oyunu kuralına göre oynayalım dedim cünkü huyu bu kimle arası iyiyse digeriyle sorun cıkarır hic yoktan ugrasamicam bu ara hiccc... ve abide psikolojik olarak pek iyi deglmiss biraz detaylarda var.. böyle iste :)

su ... su.. Gülce Su :)

Bugünn showda bir program izledim bebeklerle ilgili bir kadının ikinci dogumunu gösterdilerr nasıl mucizevi bir an cok agladım.. Ah birde anne olsam sürekli aglak bisey olurum herhalde :) Allah isteyen herkese nasip etsin..

Bende bugün yaptıklarımdan bahsedeyim biraz. Maşallah bugün keyfim çok yerindeydi Çok geç kalkmadım ama geç bir kahvaltı yaptık. Arkasından bebişimize alışverişe çıktık. Bu ara yaptığımız tek şey Bi sürü şey aldım miniğime. Banyo küveti, kovası, maşrapası, köpüklü banyo filesi, hastane çıkışı, bikaç tane çıtçıtlı body (Bitanesinin üstünde doğuştan aslan yazıyor), tulum, mama önlüğü, çorap, battaniye, eldiven, bide bikaçtane mendil. Hepsi birbirinden şeker. Tabii kız kıyafetleri olunca biçoğu pembiş pembiş. Gerçi erkek olsaydı yüzde 100 bütün herşeyi Sarı - kırmızı olurdu Daha eksikleri var inşallah doğuma kadar hepsini yavaş yavaş tamamlayacağım.

Kimsecikler yok yahuuu! Yarın gelirsiniz umarım canım takım arkadaşlarım, hepinizi seviyorum. İyi geceler... :)

İyi geceler kuzuuuum

Bi an önce anlat. Çok merak ettik seni.

ya ben aslında hep günü gününe göndermeye çalışıyorum unutmuş muyum onları

Venüs'cümm seni tebrik ediyorum 1. ve 2. olan diğer arkadaşlar da insanüstü bi performans sergilemişler sanırım
Bu arada Ebru'm izne ayrılmana da çok ama çok sevindim önce senin için sonra takım için.. :13: bu hafta evet lütfen herşey çok daha güzel olsunn

Evet canım Gülce Su Ama kandıramazsın beni bununla Bu arada ben suyu gerçekten çok severim. Hayrünisa'da çok seviyor Bence boşver sen kayınvalideni onlar iyi olsunlar yakında dediğin gibi fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye, sen uzaktan izle bulaşma bence Bu arada sormayın ben acaip ağlak oldum çıktım. Bu arada dengem değişmeye başladı. Rüyalarımda bile eşimi kıskanmaya başladım. Duymasında Dünde alışverişten sonra yanına gittim. Çok yoğun bu aralar doğal olarakta yorgun. Benimle ilgilenmiyor diye içerledim iyice. Yemeğe çıktık akşam. Oturdum orda hüngür hüngür ağladım. Adamcağızda şaşırdı ne olduğunu anlamadı Bu hamilelik beni bayağı etkiledi. Sanırım lohusalıkta da pek iyi olmayacağım. :26:En ufak şeyde hemen gözlerimden iniveriyor.

Bu arada Ebru'm izne ayrılmana da çok ama çok sevindim önce senin için sonra takım için.. :13: bu hafta evet lütfen herşey çok daha güzel olsunn
Çok teşekkürler Tuğba'cım bende gerçekten çok sevindim ve üzerimden çok büyük bir yük kalktı. Gerçekten son zamanlarda iş çok zorlamaya başlamıştı. Aslında son hafta çok çalışmadım ama işe gidip gelmek bile yoruyordu beni. Bu haftada kardeşimle eşi tatile çıkıyorlar. Kızımı iş yerine götürmem gerekecekti. Hem çocuğa zor olacaktı hastanede öğleye kadar kalmak, hem bana yük olacaktı onu öğleyin okula götürmek. Tempom çok yoğun olacaktı. Düşündüm ki hem çocuğa eziyet etmemiş olurum hem de kendimi yormamış. Doğumdan sonrada allah büyük bulurum mutlaka rapor alacak birini.

Süpersin kuzucum ya

Ecem sana inanamıyorum o halinle yaptın mı yani şu temizliği Lütfen daha da dikkatli ol ya nası iyileşceksin sen

DOĞUŞTAN ASLAN BENİM YEĞENİM

Sana ben kıyamaaaamm.. Olur böyle meleğim ya takma kafana.. Bu sürecin olumlu yönleri olumsuz yönlerinden çok çok daha fazladır eminim

Canlarım şimdi kaçmam lazım. Çamaşır asacağım. Yarın sabaha kuruması gerekiyor. Ayrıca yarın sabah hastaneye gidip doğum öncesi raporumu almam lazım. Büyük ihtimal öğleden sonra gelirim. Hepinizi öpüyorum kocaman. İyi geceler.

Evet ya isabet olmuş izne ayrılman canımın içi. Ve bu arada aynen söylediğin gibi.. Allah büyük..
Önce hayırlısıyla ve sağlıkla bi kucağına al da Gülce'mizi inşallah..

Ayy canım kolay gelsin. Dikkat et beline falan eğilip doğrulurken.. Seni seviyoruz iyi ki varsın, yarın görüşmek üzere inşallah..

Ben de çıkıyorum canlarım, iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…