Başak'cım bide mesajlara cevap verirken yazılan mesajların en altında alıntı ile cevapla yazan yeri tıklayıp cevap verebilirsin. Bizim yaptığımız gibi böylelikle hangi mesaja cevap verdiğin daha kolay anlaşılır. Bide çoklu alıntı var oda alıntı ile cevapla yazan yerin yan tarafındaki işaretle oluyor. Cevap vermek istediğin mesajların altındaki o işarete tıklıyorsun en son cevap vereceğin zaman konuya cevap ver dediğinde bütün mesajlar cevap ekranına geliyor. Şimdi karışık gelm iş olabilir bu anlattıklarım sana ama zamanla öğrenirsin deneyerek.
Bak işte bu kötü o zaman sen gün içinde bol paylaşım yaparsın akşamı telafi etmiş olursun. Yine yazdığın en son mesajda mesaj sayını belirtirsin. Çünkü motivasyon için takımda en çok önem verdiğimiz şey paylaşım çokluğu.yanlz ben aksam nete gremıorum(
Aynen canım özelde olsa devlette olsa emin ol çalışmak gerçekten çok yorucu.evet özel bi kurumda calısıorum çok yoruluorumm
11.3.13
sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
öğle:
1 kase mercimek çorbası - erişteli
4-5 yemek kaşığı enginar yemeği
1 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase yoğurt
ara:
1 orta boy yeşil elma
1 bardak süt
akşam:
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
2 kuru kayısı
10 altın çilek
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
[sıze=3][ı]bugünkü menüm[/ı][/sıze] [sıze=3]
[/sıze]
[sıze=3]sabah:
[/sıze][sıze=3]2 y[sıze=3]k yoğurt[/sıze][/sıze]
[sıze=3][sıze=3]2yk yulaf kepeği[/sıze][/sıze]
[sıze=3][sıze=3]yarım elma[sıze=3]
([sıze=3]hepsini karıştır[sıze=3]dım[/sıze][/sıze])[/sıze][/sıze][/sıze][sıze=3]
ara:
[/sıze][sıze=3]2 kuru kayısı
[/sıze][sıze=3]
öğle:
[sıze=3]haş[sıze=3]lanmış yumurtalı salata[/sıze][/sıze][/sıze][sıze=3][/sıze]
[sıze=3]yeşil salata[sıze=3]
(roka+marul+tere maydonoz)[/sıze][/sıze]
[sıze=3]ayran
[/sıze][sıze=3]ara:
[/sıze][sıze=3][sıze=3]yarım elma[/sıze]
[/sıze][sıze=3]akşam:
[/sıze][sıze=3]fırında kremalı tavuk
(ya[sıze=3]rım dilim: Yaklaşık 3[sıze=3] köfte kadar[/sıze][/sıze])
2-3 yk yoğurt
3-4 kaşık domates çorbası
maydanoz+domates[/sıze][sıze=3][/sıze][sıze=3]ara:
[/sıze]
[sıze=3][sıze=3]2 bardak çay[/sıze]
ilaveler:[/sıze]
[sıze=3]2lt su, 2 fincan[sıze=3] yeşil[/sıze] çay, 1 fincan nescafe, 2 bardak çay
[sıze=3]40 dk[/sıze] yürüyü[sıze=3]ş[sıze=3], 20 dk egzersiz[/sıze][/sıze][/sıze]
tubişşşşşşşşşşş şu düzenine hayranım bebekim[sıze=3]Bugünkü menüm
[/sıze]
kahvaltı
1 ortaboy domates
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 d tam b. Ekmeği
roka, maydonoz
öğle
5 yk ıspanak
1 kase yoğurt
1 d tam b. Ekmeği
akşam
1 kase yoğurt
1 küçük boy salatalık
1 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk
+ 2.5 lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 1 saat aerobik
:) Olsun zamanla herkes kendi düzenini kuracaktır, eğer istiyorlarsa...Aynen katılıyorum sana Venüs'cüm mesela ben iş yerinde kullandığım bilgisayarda internet bağlantısı olmadığı halde cuma günleri öğle arası başka bir yere gidiyorum sırf listeyi hazırlayayım sorun çıkmasın diye. Bazıları sadece bahanelerle kendilerini kandırıyorlar. Bizim kanmadığımızın farkında bile değiller
Hihihi ofisim de demleme yeşil çay içmek çok güzel oldu. :)çaya da bayıldım fincana daaafiyet olsun venüss
Ben de bugün itibari ile başladım. Kepekli etimek aldım canım. Çok iyi diyet için..bende dün itibariyle diyet etimek yemeye başladım çok seviyorum zaten etimeği kaloriside ekmeğin yarısı kadar doyuyorumda ben
Ayyy en sevdiğim hava... Ama evde olduğum zaman :)kızlar bi gök gürültüsü bi yağmur seller götürüyo ortalığı bursada vazgeçtim dışarı çıkıp yürüyesim yok artık
aranza katıldım desteklerini bekliormmm :))))
OOO EBRUCUM BENDE ŞİMDİ ACABA ÇALIŞIRSAM ZORLANIRMIYIM DERDİ BAŞLADI o kadar alıştımki eve DÜŞÜNCEYE ZORLANIYORUM KESİN OLSA NE OLURDU ACABA TÜM ÇALIŞANLARA ALLAH SABIRLAR VERSİNGünaydın 13. takımın çıtır hatunları. Gerçi saat 09:00 olmuş Tuğba'dan başka kimse uğramamış. Çok tembel bir takım olduk yaaaaa. Uyanın bakimmmmmmmmmmmmmmAyrıca bayıldım ben bu tatil işine, en çokta kızım hala uyuyor bu da beni çok mutlu etti.
bu sabah tartıya çıkayım dedim ne olmuş nasıl gidiyo ne kadar gitmiş diye bi de ne göreyim 71.6
Tam gaz devam inşallah cumaya kadar 70 olurum
[ı]hani şu evde olup da internete giremeyen arkadaşlar var yaaa onlara bugün itibariyle pes diyorum, hem işimi yapıyorum hem de arada bir buraya çok rahat bakabiliyorum. Sanırım o arkadaşlar bilgisayarı sürekli aç kapa yapıyorlar ya da işleri bahane ediyorlar, çünkü benim bilgisayar sürekli açık ve gelip iki satır yazmak çok kolayGerçi gelmek isteyen her şekilde geliyor yeter ki istesin [/ı]
Kurallarımız bunlar canım. Okuduktan sonra senin içinde uygunsa eğer okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekli.kızlar duydumki bu takımda bende yer alabilir mişim biri bana kuralları kısaca özetleyebılır mı ne yapmam gerek
günaydın kızlar gününz aydın ve güzel olsun inş.
Bursada çok güzel bi yağmur yağıyo çıkıp ıslanasım var
afiyet olsun kızlarrr
Kurallarımız bunlar canım. Okuduktan sonra senin içinde uygunsa eğer okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekli.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Ben çalışmayı seviyorum ama artık çok zor gelmeye başlamıştı. Hele ki ikinci çocuk daha zor geldi bana çünkü diğeriyle de ilgilenmem gerekiyor. İlk çocuğumda bu kadar zorlanmamıştım çünkü o zaman bakmam gereken başka bir çocuk yoktu. Eğer alıştıysan eve çalışmak büyük ihtimal zor gelecektir sana.OOO EBRUCUM BENDE ŞİMDİ ACABA ÇALIŞIRSAM ZORLANIRMIYIM DERDİ BAŞLADI o kadar alıştımki eve DÜŞÜNCEYE ZORLANIYORUM KESİN OLSA NE OLURDU ACABA TÜM ÇALIŞANLARA ALLAH SABIRLAR VERSİN
Alın alın tabiiki alının diye yazdım zaten diyomuşumalındım
aranza katıldım desteklerini bekliormmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?