Tatlım menün çok sağlıksız olmuş. Akşam yemeyecek misin? Gerçi saat 8 oldu bu saatten sonra bişey yenilmez. Mesaj sayını not aldım ama menülerin daha sağlıklı olsun. Hem çok az yemişsin.sabah kepek ekmek peynır sekersız cay
öglen ayran 1 kıymalı pide
ara : form çay
akşam : birşey yemedim
2 lt su içtim
13. mesajım :)))
Süper bence de su gerçekten çok önemli. Hayatımızın her döneminde. Aslında çocuklarımızı da küçükten alıştırmak lazım.
Bence inanırsan yaparsın hiçte imkansız değil. Ben 85,5 kilodan 61,8 kiloya kadar indim. Dediğim gibi hedef kilon olarak ben 60 ı alıyorum. Olumsuz düşünürsen zaten başaramazsın aklında olsun
Hoş geldin Tuğba'cım işin için sevindim canım. Kilonda maşallah çok iyi. Ama eşinle aranın düzelememesine üzüldüm. İnşallah kendi evine geçmişsindir. En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.
O kötü olmuş keşke olsaydı evinde internet. Hayırlısı bakalım. İnşallah eşinle de aran en kısa zamanda düzelir.hos bulduk ebrum kendı evıme gectım zaten canımda ınternet baglatmadı esım ara ara komsudan gırer yazarım...
benim de kardeşim hastanede çalışıyo meslektaş sayılırısınız o zman o att. 3 ay oldu daha çalışmaya başlayalı. biraz yoruluyorum diyo. şimdiye kadar sen iyi dayanmışsın cnm şurda doğuma ne kaldı :)Teşekkürler canım benim o senin tatlılığınErken yatıp erken kalkmak her zaman iyidir Ben sağlıkçıyım canım, devlet hastanesinde çalışıyorum. Ama artık allaha şükür uzun bir süre izinliyim
Tebrik ederim canım süper bir sonuç. Hadi bakalım iyice gaza getirsin bu seni ama unutma hafta içi tartılmamaya çalış çünkü her zaman tartı güzel sonuçlar göstermiyor. Moralin bozulmasın
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman sana. Burda da felaket bir rüzgar var. Az önce kızımı servise bindirmek için indim bu halimde bile uçuracaktı beni rüzgar
teşekkür ederim tatlım. kilo vermemin yavaşlayacağını biliyorum haftaya tekrar diyetisyenle görüşeceğim. o da söyledi şimdi çok verirsin sonra yavaşlar diye. yavaşlamaya başladığında yeni bi yeme düzeni ayarlarız demişti. hazırlıklıyım yani cnm :)maşallah canım dilerim hep böyle güzel sonuçlar alırsın. kilon azaldıkca kilo verme hızın da dusecek moralin bozulmasın sakın
teşekkür ederim tatlım inşallah + ya geçmem de hep böyle devam eder :)süpeeeeeerrrr süper olmuş canım yaaaa çok sevindim senin adına çok iyi gidiyosun gurursunuz takımın valla
adım başak öğretmenim 64 kiloyum 5 kilo vermek istiorum kurallarınızı kabul edıorum :))) benim tek sorunum aksam yemegını cok kacırıorum((((
menar mental öğretmeniyim kendi kilom sabah 64.1 di hedef kılom 59 , cocugu da Allah kavustursunnnnnnnnnnnnnnn cok memnun oldum ebru hanım
emoş harika rekoru kırcaksın süperr hadi bakalım inşş
m.o. Ebru
Yasemin bende İstanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım Muhasebeci olarak özel bir firmada calısıyorum bu ayın 15 ınde 1 yasını doldurac bır cimcimem var sagolsun gelırken bana hediye bol bol yağ getirmiş
evlenırken 63 kıloydum 90 ile doğuma gittim suan 79 um tek basıma dıyete baslıyorum ıkıncı gun bıtırıyorum
bende bu sefer azmettım bır gruba dahıl olup onlarla motıve olmaya karar werdım
Evet canım Konya'dayım ama hala yağmur yok rüzgar aynı hızıyla devam ediyor. Aynen gidip işimi yapıyorum arada bir sayfa açık oluyor zaten yeniliyorum. Bakıyorum ne var ne yok diye. Böylelikle kaçmıyor hiç bişey
İnşallah hep böyle devam eder canım. Hele biraz hafif hissetmeye başlasın kendini o zaman daha kolay olacaktır. Bir ara ben anneme çok kilo verdirmiştim. Gerçi o zamanlar ben üniversiteli çıtır bir hatundumAma çok işe yaramıştı dizlerinin ağrısı felan kalmamıştı. Şimdi yakınımda olsa yine zayıflatırım. Çünkü hem tansiyon, hem şeker hastası ve çok kilolu
adım başak öğretmenim 64 kiloyum 5 kilo vermek istiorum kurallarınızı kabul edıorum :))) benim tek sorunum aksam yemegını cok kacırıorum((((
istanbulda yasıorummm :))
Kızlar az önce sanırım Esra Ceyhan şu evlendirme programı var ya orda kadının birisine hamilesiniz galiba dedi ama kadındaki göbekmiş, Esra çok kötü bozulduO kadının yerinde olmak istemezdim Canlı yayın bide
tamam hepsini okudum ve anladım tatlım hepsini yapabiliim
m.o. Ebru
Yasemin bende İstanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım Muhasebeci olarak özel bir firmada calısıyorum bu ayın 15 ınde 1 yasını doldurac bır cimcimem var sagolsun gelırken bana hediye bol bol yağ getirmiş
evlenırken 63 kıloydum 90 ile doğuma gittim suan 79 um tek basıma dıyete baslıyorum ıkıncı gun bıtırıyorum
bende bu sefer azmettım bır gruba dahıl olup onlarla motıve olmaya karar werdım
"Ceviz , fındık , brokoli , mantar ve baharatlar kromdan zengindir ve krom insulin hormon dengesini ayarlayarak kan şekerini dengeler, tokluk hissi verir. Öğün öncesi 2 adet ceviz yiyip üzerine büyük bir bardak ılık su için. Yemeğe bol baharatlı , yağsız bir sebze çorba ile başlayın.yemek porsiyonlarınızın ne kadar azaldığını göreceksiniz." Yararlı bir bilgi gibi geldi bana denemekte fayda var.
Canımlaaar az sonra ofisten çıkacağım. Eve gidip yemek yer ardından 30 dakika walk at home yaparım. Yatmadan menümü yazmaya geleceğim. Öpüyorum hepinizi. Yeni gelen fıstıklarla da tanışacağız. Sevgiler.
Kızlar ben geldiiiiiim aslında geleli baya oldu da gelir gelmez banyoların duvarlarını fırçayla yıkadım çamaşır suyu falan baya kötü oldum. Kendime gelince koştum geldim burayaaaBütün geçmişi okudum, yazacaklarımı not aldım, yazmaya başlayacağım ama 21.45'de maç başlıyor ona kadar yetişmezse devre arasında gelir devam ederim Ebru'm formalar giyildi mi hazırlıklar tamam mı :13:
Ebruuuuuuuu'm tatile girmenin senin böyle mutlu etmesine çok sevindimSöylediğin gibi kızın için de çok iyi olmuş.. Bu arada akşama geç kalma demişsin ya hani, 19:00'da evdeydim ama banyoları yıkadım dolaplarını sildim çamaşır suyuyla falan baya
makineye çamaşır falan attım dinlendikten sonra ancak gelebildim :26:
Vayyyy hemşerim süpersin yaaa demek 71.6 he?maşallah sana maşallahhhhhh
Venüs'üm ara öğün konusuna artık dikkat etmeye çalışacağım. Yarından itibaren aklıma gelirse eğer mutlaka ufak şeylerle ara öğün yapacağım kendimeBu arada bu akşamki sporun için de şimdiden tebrik ediyorum seni
Şu evde internet olduğu halde girmeme meselesine ve Venüs'ün de söylediği gibi önemli olanın "burada olmak istemek" olduğuyla ilgili olarak şunu söyleyeyim, aynı sizler gibi düşünüyoruuuumMesela ben de bugün sınıfımızdaki bilgisayarda net olmadığı için yukardaki sınıflardan birine çıkıp 5 dakika kullanabilmek için izin istedim, çocuklar etrafımda hoplayıp zıplarken, aşağıda kuzucuklarım beni beklerken alelacele yazacağımı yazıp çıktım zor oldu ama huzurlu oldum size haber verebildiğim içiin Sanırım bu tarz bişeyi kastediyoruz canlarım..
AYYYYY MAÇ BAŞLADI BEN GİDİYORUM DEVRE ARASINDA GELİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?