Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah kepek ekmek peynır sekersız cay
öglen ayran 1 kıymalı pide
ara : form çay
akşam : birşey yemedim

2 lt su içtim
13. mesajım :)))
Tatlım menün çok sağlıksız olmuş. Akşam yemeyecek misin? Gerçi saat 8 oldu bu saatten sonra bişey yenilmez. Mesaj sayını not aldım ama menülerin daha sağlıklı olsun. Hem çok az yemişsin.

hos bulduk ebrum kendı evıme gectım zaten canımda ınternet baglatmadı esım ara ara komsudan gırer yazarım...

hos bulduk ebrum kendı evıme gectım zaten canımda ınternet baglatmadı esım ara ara komsudan gırer yazarım...
O kötü olmuş keşke olsaydı evinde internet. Hayırlısı bakalım. İnşallah eşinle de aran en kısa zamanda düzelir.

merhaba arkadaşlar bu siteyi bugü fark ettim ama nasıl kullancağımı anlamadım karışık geldi biraz bende çalışıyorum ama iş yerinde nete giremiyorum bu gruplara bende katılmak istiyorum ama ne yapacam nasıl yapacam anlamadım benimde boyum 1.60 cm kilom 67 hedefim 50 kilo olmak ama bi türlü veremıyorum banada yardım edermisiniz bende yedigim şeyleri paylaşırım ama akşamları girebilirim o sorun olurmu

benim de kardeşim hastanede çalışıyo meslektaş sayılırısınız o zman o att. 3 ay oldu daha çalışmaya başlayalı. biraz yoruluyorum diyo. şimdiye kadar sen iyi dayanmışsın cnm şurda doğuma ne kaldı :)

ebrucum valla bu sabah öyle bi uyandım ki kendimi tartıda buldum cumadan beri hiç bakmamıştım ama çok sevindim aynı tempoyla devam fazla çıkarsa da daha da gaza gelicem gitsin bu fazlalıklar artık :)

maşallah canım dilerim hep böyle güzel sonuçlar alırsın. kilon azaldıkca kilo verme hızın da dusecek moralin bozulmasın sakın

teşekkür ederim tatlım. kilo vermemin yavaşlayacağını biliyorum haftaya tekrar diyetisyenle görüşeceğim. o da söyledi şimdi çok verirsin sonra yavaşlar diye. yavaşlamaya başladığında yeni bi yeme düzeni ayarlarız demişti. hazırlıklıyım yani cnm :)

süpeeeeeerrrr süper olmuş canım yaaaa çok sevindim senin adına çok iyi gidiyosun gurursunuz takımın valla
teşekkür ederim tatlım inşallah + ya geçmem de hep böyle devam eder :)

adım başak öğretmenim 64 kiloyum 5 kilo vermek istiorum kurallarınızı kabul edıorum :))) benim tek sorunum aksam yemegını cok kacırıorum ((((

hoşgeldin başakcım çok memnun oldum ben emine emoş da diyebilirsin 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. aslen denizliliyim ama ıspartada yaşıyorum. tekrar hoşgeldin cnm :)

menar mental öğretmeniyim kendi kilom sabah 64.1 di hedef kılom 59 , cocugu da Allah kavustursunnnnnnnnnnnnnnn cok memnun oldum ebru hanım

matematik bölümünden mi mezunsun başakcım?

emoş harika rekoru kırcaksın süperr hadi bakalım inşş

inşallah semacım :) rekorda gözüm yok da bir an önce 60 lı kiloları görmek istiyorum :)

hoşgeldin yasemin. bende emine(emoş) çok memnun oldum. bende 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum. inşallah hep birlikte vericez bu kiloları. benim takımda 2. haftam dolucak. takım sayesinde motivasyon had seviyede :) bu arada Allah bağışlasın canım yaşı da şimdiden kutlu mutlu olsun :)

Kızlar ben geldiiiiiim aslında geleli baya oldu da gelir gelmez banyoların duvarlarını fırçayla yıkadım çamaşır suyu falan baya kötü oldum. Kendime gelince koştum geldim burayaaa Bütün geçmişi okudum, yazacaklarımı not aldım, yazmaya başlayacağım ama 21.45'de maç başlıyor ona kadar yetişmezse devre arasında gelir devam ederim Ebru'm formalar giyildi mi hazırlıklar tamam mı :13:

Ebruuuuuuuu'm tatile girmenin senin böyle mutlu etmesine çok sevindim Söylediğin gibi kızın için de çok iyi olmuş.. Bu arada akşama geç kalma demişsin ya hani, 19:00'da evdeydim ama banyoları yıkadım dolaplarını sildim çamaşır suyuyla falan baya
makineye çamaşır falan attım dinlendikten sonra ancak gelebildim :26:

Vayyyy hemşerim süpersin yaaa demek 71.6 he? maşallah sana maşallahhhhhh

Venüs'üm ara öğün konusuna artık dikkat etmeye çalışacağım. Yarından itibaren aklıma gelirse eğer mutlaka ufak şeylerle ara öğün yapacağım kendime Bu arada bu akşamki sporun için de şimdiden tebrik ediyorum seni

Şu evde internet olduğu halde girmeme meselesine ve Venüs'ün de söylediği gibi önemli olanın "burada olmak istemek" olduğuyla ilgili olarak şunu söyleyeyim, aynı sizler gibi düşünüyoruuuum Mesela ben de bugün sınıfımızdaki bilgisayarda net olmadığı için yukardaki sınıflardan birine çıkıp 5 dakika kullanabilmek için izin istedim, çocuklar etrafımda hoplayıp zıplarken, aşağıda kuzucuklarım beni beklerken alelacele yazacağımı yazıp çıktım zor oldu ama huzurlu oldum size haber verebildiğim içiin Sanırım bu tarz bişeyi kastediyoruz canlarım..

AYYYYY MAÇ BAŞLADI BEN GİDİYORUM DEVRE ARASINDA GELİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM

Migrenim tuttu cok fena su mactan bile keyif alamıyorum hos alıncak biseyde yok yaaa gol yedik yeni gelenler olmus hosgeldiler gözgezdirdim söyle detaylara mactan sonra bakabilirsem yazıcam basım fenaaa

Hamitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt :))))))))))))))))))))))))))))))))

maşallah bugün kızlar oku oku bitmedi. böyle uzun yazışmalarımızı özlemişim

ah ebrucum sorma bizimki de aynı öyle. hem şeker, hem de hipertansiyonu var ve kilolu ama zayıflayacak inşallah :26:

adım başak öğretmenim 64 kiloyum 5 kilo vermek istiorum kurallarınızı kabul edıorum :))) benim tek sorunum aksam yemegını cok kacırıorum ((((

hoş geldin başakcııım ben buse. 23 yaşındayım. istanbul da ikamet ediyorum. gümrük işletmeciliği mezunuyum. 4 aydır işsizim pek de aramadım açıkcası o da ayrı 68 kg ile başladım 53 kg ım şuan. çok iyi bir yerdesin şuan kilo vermek için. umarım başarırsın

istanbulda yasıorummm :))

işte bir istanbullu daha

ay felaket bi durum ciddeeen

tamam hepsini okudum ve anladım tatlım hepsini yapabiliim

hoş geldin yasemincim. kendimi tanıttım yukardan okumuşsundur. ben de ebruya katılıyorum, senin boyuna göre 70 kg çok fazla :26: umarım kurtulursun kilolarından

harika bilgiler, dukana uygun olsa kesin yapardım hatta ebrucum. eline sağlıık

spor görüyoruuuum çook tebrik eder devamını dilerim venüsüüm

maç delileri siziii

Ecemmmmmmmmmmmmm Hamit gol attı :))))))))))))

2. Golllllllllllllll Burakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))

ay kızlar yaaa çok heyecanlıyım sesim kısıldı bağırmaktan nerdeyse ağlicaktım burak'ın golünden sonraa Hamiiiiiit yine direğe vurdu ama bu sefer gol oldu şükürler olsunn :) !!!! Hemen yazabildiğim kadarıyla yazmaya devam ediyorum geçmişle ilgili. 2. yarı başaldığında bitmemiş olursa kalanlarını da sonra hallederim olmazsa :))

siz maç izliyorsunuz ben trt1 de seksenler dizisinin belgeselini izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…