Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen konyadaydın yanlış hatırlamıyosam arkası yağmur olabilir o rüzgarın..

evet yaaa hem merak ediyosun yazılanları hemde sohbete dahil olamadığın için bi kopukluk oluyo ve kendini buraya bi adapte edemiyosun.. birikince zor oluyo yani gelip bişey yazamadığım zamanlarda bile hiç olmazsa girip yazılanları okuyup bi fikir ediniyosun ben özellikle listeleri çok takip ediyorum örnek alıyorum iyi oluyo kızlarda maşşal bi güzel yazıyolar özendiriyolar beni

Hadi bakalım kolay gelsin. Bende yapıyorum yavaş yavaş böyle zaman sorunun olmayınca hem kolay oluyor hem zevkli :112:Annen diyet işini ne yaptı konuştunuz mu iyice ?

ebrucum görmemişim bu mesajını. misafirden bahsetmiştim işe geri döndüm aceleyle. neyseki hala gelmediler. rli kulagındadır ama ev tamamen olmadı hala :26: annem işte hasta olunca işlerde bana kaldı

knuşuyorum sürekli annemle ebrucum. bugun şimdilik diyetine uyuyor. iyi gidiyor. su içmeyi unutuyor onu da ben arada hatırlatıyorum.

tamam sorumluluk sahibi arkadaşım benim

günaydın kızlar gününz aydın ve güzel olsun inş.

bursada çok güzel bi yağmur yağıyo çıkıp ıslanasım var

kızlar bi gök gürültüsü bi yağmur seller götürüyo ortalığı bursada vazgeçtim dışarı çıkıp yürüyesim yok artık

bence de iyi yapmışsın ebrucum martınyagmuru oek nisan ınkine benzemez

Evet canım Konya'dayım ama hala yağmur yok rüzgar aynı hızıyla devam ediyor. Aynen gidip işimi yapıyorum arada bir sayfa açık oluyor zaten yeniliyorum. Bakıyorum ne var ne yok diye. Böylelikle kaçmıyor hiç bişey

İnşallah hep böyle devam eder canım. Hele biraz hafif hissetmeye başlasın kendini o zaman daha kolay olacaktır. Bir ara ben anneme çok kilo verdirmiştim. Gerçi o zamanlar ben üniversiteli çıtır bir hatundum Ama çok işe yaramıştı dizlerinin ağrısı felan kalmamıştı. Şimdi yakınımda olsa yine zayıflatırım. Çünkü hem tansiyon, hem şeker hastası ve çok kilolu

evet o yüzden nisanı beklemeye karar verdim

konya denince aklıma ilk gelen şey şekerleri.
Ben çok küçükken ananem konyaya geziye gitmişti. Poşet poşet renkli konya şekeri getirmişti tadı hala damağımdadır. Diyettim bi bitsin hedefe ulaşayım kimse tutamaz beni poşetle alıp koyucam eve

aranza katıldım desteklerini bekliormmm :))))

Öncelikle sana kurallarımızı yazayım. Okuyup senin için uygunsa eğer kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Evet şeker çok Konya'da ama nedense etrafında olunca dönüp bakmıyosun İyide oluyor bakmamak yoksa

[ı] evet şeker çok konya'da ama nedense etrafında olunca dönüp bakmıyosun iyide oluyor bakmamak yoksa

[/ı]

doğru söylüyosun bakmamak şuan daha iyi hatta ben bu konuşmayı yapmadın farzetsin arkadaşlar yoksa birileri diyet bozabilir. Ama ben yinde kararlıyım diyetim bitsin yicem

adım başak öğretmenim 64 kiloyum 5 kilo vermek istiorum kurallarınızı kabul edıorum :))) benim tek sorunum aksam yemegını cok kacırıorum ((((

adım başak öğretmenim 64 kiloyum 5 kilo vermek istiorum kurallarınızı kabul edıorum :))) benim tek sorunum aksam yemegını cok kacırıorum ((((

Aramıza yeniden hoş geldin Başak'cım. Benim adım Ebru, takım kaptanıyım. Konya'da yaşıyorum, sağlıkçıyım ve şuan karnı burnunda bir anne adayıyım. Gerçi ikinci çocuğum ama ikincisine hala adayım Sen ne öğretmenisin? Nerde yaşıyorsun? Şuanki kilonu yazmışsın. Hedef kilon tam olarak 59 mu? Not almam lazım bunları.

Kaç gündür Betül yok, Ecem hiç uğramadı bugün. İnşallah herşey yolundadır.

menar mental öğretmeniyim kendi kilom sabah 64.1 di hedef kılom 59 , cocugu da Allah kavustursunnnnnnnnnnnnnnn cok memnun oldum ebru hanım
Amin canım çok teşekkürler. Menar mental şu zihinden matematik olayı mı? İlginç bir soru oldu ama kusura bakma

Başak'cım hergün mesajlarımızı günlük olarak sayıyoruz. Sen şimdiden saymaya başla. Takıma bugün başlamış olarak kabul ediyorum seni. Profilinden sayabileceğin gibi mesajlarının başlık kısmına numara vererek de sayabilirsin. Hangisi kolayına gelirse. Akşam yemeğinden sonra günlük menümüzü yazıyoruz. Sabah, öğle ve akşam olarak ayrı ayrı liste şeklinde. Listenin en sonunda ise günlük içtiğimiz su ve diğer sıvı gıdaları, eğer spor yapıyorsak ne kadar hangi sporu yaptığımızı yazıyoruz. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin. Gün sonunda da mesaj sayını çıkmadan en son mesajında yazarsın. Bugünlük mesaj sayım şudur şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…