Bencede çıkma burda da dediğim gibi felaket bir rüzgar var.
Evde olmak gerçekten çok güzelmiş Ebru'cum hemde zaman sınırlaması olmadanBende önceden senin gibi sürekli açık tutardım iş yerinde. Sonra modemi değiştirmişler bağlanamıyordum. Hatta izin almayacağımı bilsem Vınn almayı düşünmüştüm. Çünkü uzun süre gelememek kötü oluyor. Hem geçmiş birikiyor hem sohbete dahil olamıyorsun.
Hadi bakalım kolay gelsin. Bende yapıyorum yavaş yavaş böyle zaman sorunun olmayınca hem kolay oluyor hem zevkli :112:Annen diyet işini ne yaptı konuştunuz mu iyice ?
Kızlaaarrr okuldaki bilgisayardan yazıyorum ben burdan çıkınca arkadaşımın evine gideceğim orda internet var mı yok mu tam bilmediğim için haber vereyim dedim. Akşama gelirim inşallah tamam mı? Hadi Allah'a emanetsiniz hepiniz..
günaydın kızlar gününz aydın ve güzel olsun inş.
bursada çok güzel bi yağmur yağıyo çıkıp ıslanasım var
kızlar bi gök gürültüsü bi yağmur seller götürüyo ortalığı bursada vazgeçtim dışarı çıkıp yürüyesim yok artık
Evet canım Konya'dayım ama hala yağmur yok rüzgar aynı hızıyla devam ediyor. Aynen gidip işimi yapıyorum arada bir sayfa açık oluyor zaten yeniliyorum. Bakıyorum ne var ne yok diye. Böylelikle kaçmıyor hiç bişeysen konyadaydın yanlış hatırlamıyosam arkası yağmur olabilir o rüzgarın..
evet yaaa hem merak ediyosun yazılanları hemde sohbete dahil olamadığın için bi kopukluk oluyo ve kendini buraya bi adapte edemiyosun.. birikince zor oluyo yani gelip bişey yazamadığım zamanlarda bile hiç olmazsa girip yazılanları okuyup bi fikir ediniyosun ben özellikle listeleri çok takip ediyorum örnek alıyorum iyi oluyo kızlarda maşşal bi güzel yazıyolar özendiriyolar beni
ebrucum görmemişim bu mesajını. misafirden bahsetmiştim işe geri döndüm aceleyle. neyseki hala gelmediler. rli kulagındadır ama ev tamamen olmadı hala :26: annem işte hasta olunca işlerde bana kaldı
knuşuyorum sürekli annemle ebrucum. bugun şimdilik diyetine uyuyor. iyi gidiyor. su içmeyi unutuyor onu da ben arada hatırlatıyorum.
ebrucum görmemişim bu mesajını. Misafirden bahsetmiştim işe geri döndüm aceleyle. Neyseki hala gelmediler. Rli kulagındadır ama ev tamamen olmadı hala :26: Annem işte hasta olunca işlerde bana kaldı
Knuşuyorum sürekli annemle ebrucum. Bugun şimdilik diyetine uyuyor. Iyi gidiyor. Su içmeyi unutuyor onu da ben arada hatırlatıyorum.
Tamam sorumluluk sahibi arkadaşım benim
Bence de iyi yapmışsın ebrucumMartınyagmuru oek nisan ınkine benzemez
[ı]evet canım konya'dayım ama hala yağmur yok rüzgar aynı hızıyla devam ediyor. Aynen gidip işimi yapıyorum arada bir sayfa açık oluyor zaten yeniliyorum. Bakıyorum ne var ne yok diye. Böylelikle kaçmıyor hiç bişey
[/ı]
[ı]
inşallah hep böyle devam eder canım. Hele biraz hafif hissetmeye başlasın kendini o zaman daha kolay olacaktır. Bir ara ben anneme çok kilo verdirmiştim. Gerçi o zamanlar ben üniversiteli çıtır bir hatundumama çok işe yaramıştı dizlerinin ağrısı felan kalmamıştı. şimdi yakınımda olsa yine zayıflatırım. çünkü hem tansiyon, hem şeker hastası ve çok kilolu
[/ı]
aranza katıldım desteklerini bekliormmm :))))
aranza katıldım desteklerini bekliormmm :))))
Evet şeker çok Konya'da ama nedense etrafında olunca dönüp bakmıyosunkonya denince aklıma ilk gelen şey şekerleri.
Ben çok küçükken ananem konyaya geziye gitmişti. Poşet poşet renkli konya şekeri getirmişti tadı hala damağımdadır. Diyettim bi bitsin hedefe ulaşayım kimse tutamaz beni poşetle alıp koyucam eve
[ı] evet şeker çok konya'da ama nedense etrafında olunca dönüp bakmıyosuniyide oluyor bakmamak yoksa
[/ı]
adım başak öğretmenim 64 kiloyum 5 kilo vermek istiorum kurallarınızı kabul edıorum :))) benim tek sorunum aksam yemegını cok kacırıorum((((
Amin canım çok teşekkürler. Menar mental şu zihinden matematik olayı mı? İlginç bir soru oldu ama kusura bakmamenar mental öğretmeniyim kendi kilom sabah 64.1 di hedef kılom 59 , cocugu da Allah kavustursunnnnnnnnnnnnnnn cok memnun oldum ebru hanım
Ne güzel ama oldukça pahalı bir eğitimevet o zihinden çoklu matematık işlemlerinin yapılabildiği bi eğtm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?